När vi dör......

Man har vetenskapliga förklaringar till Nära Döden upplevelser och dessa förklaringar tror jag fullt och fast på.

Som tex  att ljuset i tunnel har en enkel förklaring och det uppstår när ögonen får för lite blod och syre.

 Många som haft en nära döden-upplevelse vill gärna att det ska vara någonting oförklarligt, övernaturligt, speciellt. Det är inte alls lika spännande att medge att det man upplevt bara är en effekt av hjärtstillestånd, syrebrist, långvarig sömnbrist eller droganvändning.

MEN… dessa tester har gjorts på människor som haft NDU och som återkommit till livet.. och som kunnat berätta om  sin upplevelse.

Man kan inte testa vad som sker  SEDAN… när de naturliga fenomenen klingar av och människan verkligen är död.

När man är riktigt död, då kommer man inte tillbaka och kan berätta. 

Utan det är då man flyttar till Alltet.. till en dimension som öppnas för oss alla och som vi vet väldigt lite om.

Jag tror det är meningen att det ska vara så, att vi inte ska veta särskilt mycket om efterlivet.  Precis som att vi är helt omedvetna innan vi föds till denna värld.

De som gått över och som jag fått kontakt med har inte upplevt något ljussken.. och de måste inte gå mot ljuset för att transporteras till Alltet.. det finns ingen risk att de  delvis stannar  kvar och spökar för oss…  och oftast vet de inte riktigt hur det gått till men någon kommer och tar hand om dem och ledsagar dem till nästa dimension.. ofta någon kär person som lämnat jordelivet tidigare. 

 

En del av de som gått över kan meddela sig med jordelevande och bäst fungerar det om både personen i Alltet och mottagaren i jordelivet har ett öppet sinne och förmåga att sända och ta emot. Så gott som alltid är dock förbindelsen bräcklig och svag... det är oerhört svårt att meddela sig över dimensionerna.

Gemensamt för alla är att i Alltet känner man frid, ro och glädje och man har inga smärtor eller  upplever obehag.

Kram & kärlek💖

 

 

 

 
I går träffades jag och Nettan och planerade lite inför vår stugvistelse och våra kommande kunder !  Så roligt det ska bli !
 
Nettan börjar bli fullbokad nu så ta chansen du som vill ha regression och/eller spådom.
 
Du är välkommen på personligt besök eller via telefon/skype om detta passar dig bättre.
 
Oavsett vilket så får du  rejäla rabatter på priserna.
 
Oavsett du väljer besök eller telefon så gäller erbjudandet endast  7/9 till 15 /9
 
Du når Nettan här:
 
telefon: 070 889 87 33
 
 
💖

 

1 Anonym här gång:

skriven

Hej

Jag undrar om kommer någon annan tar över ansvarig för min medicin efter honom i här höstterminen eller nästa år?

/anonym

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer bar för min humöret i höstterminen? Kommer det blir bättre med tid? Jag märker jag är redan positiv just nu...

Ha det bra

Svar: Ja jag ser en stabil och positiv förändring, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Ibland känner jag något pirrigt i mage inför framtiden men jag vet inte vad är det... är det något speciellt? Som du kan beskriva?

Ha det bra

Svar: Tror det handlar om att du ser fram emot det som ska komma... och det gör du rätt i... kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Ja den dagen det sker ska det bli intressant att se hur det går till :). O jag hoppas verkligen att jag inte behöver ligga länge på nån vårdanläggning innan jag stupar ;), huga med alla de inbesparingar inom vården som hela tiden görs. O inte tänker jag komma tillbaka o berätta hur allt gick till heller, lite hemligheter ska man väl få ha ;)...

Lilian kom över från England o träden böjer sig rejält efter vinden nu när hon är här, skönt med lite svalare väder. Lördag ja o inte gick det enligt mina planer med besökare som inte vill som jag vill. Är väl bara otacksam igen ;).

Som det ser ut nu lär väl helgen bli som de mestadels brukar, inget speciellt sker, eller hur Es? Inte råkar väl mannen vara ut o handla i mina domäner heller ;)? Undrar nog hur vi träffas...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, att ligga på en vårdavdelning och bara vänta, det vill man ju inte och det tror jag inte heller att du en dag kommer att göra.Här är vädret soligt igen och sommaren är tillbaka.. för ett litet tag i alla fall :)
Du kan träffa mannen när som helst... det kan ske idag men det kan också dröja... önskar jag kunde se mer exakt, kram :)
Esmaralda

5 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag har hört många medium berätta deras version om hur vi går över till Alltet och hur andelivet fungerar, den enda som jag tycker har en trovärdig förklaring till det hela är du.

Idag är ingen vanlig dag, det är sonens bröllopsdag, en milstolpe i livet som får mig att blicka tillbaka. När jag beställde min allra första seans av dig så var han tonåring och revolterade mot hela vuxenvärden och jag var den som han avskydde mest och ville inte veta av mig. Du tröstade mig med att detta var hans sätt att bryta sig loss och bli vuxen och att vi en dag skulle ha en fungerande vuxenrelation. Du såg att det skulle gå bra för honom, att han skulle få ett bra jobb med en rejäl lön, flytta till ett stort hus och gifta sig. Det tog sina år men allt detta har nu slagit in.

Kram 🐈‍⬛

Svar: Åh vilken härlig dag för dig och stort grattis till sonen idag!Så roligt att allt gått bra för sonen... kram :)
Esmaralda

6 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Finaste Nettan . Ni som har möjlighet passa på !
Inte lätt detta mellan himmel och jord...Så dessa medium som "hjälper" andar att hitta till ljuset och får ro är bara bluff ? Nog måste väl en del finnas platsbundna men inte vilsna ? Att de håller sig till sitt gamla hus/slott för att de gillar sina gamla boställen ?
Jaja vi kan ingenting ta med oss när vi dör...

Här blev inte taket klart...men på måndag så ! Räkningen på 168.000 har han redan skickat och med fel rotavdrag...alltid är det ngt
Men taket blir jäkligt bra !

Trevlig Lördag önskas !

Kram Anki med flock som numera klarar sig utan att det regnar in !

Svar: En del verkar ha förmågan att manifestera sig och komma tillbaka på besök... om de har något ouppklarat... men det händer inte ofta. Hoppas nu taket blir klart på måndag....och räkningarna brukar komma snabbt.... men jag tror det kan bli bra till sist, kram :)
Esmaralda

7 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag skulle gärna vilja ha en sån där gender reveal party när jag får barn, ser du om de blir så? Ser du om de blir en enkel liten fest hemma isf lr en liten större fest där vi bjuder på lite gott käk oxå å gör d3 till en kul tillställning? Kram ❤️

8 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag skulle gärna vilja ha en sån där gender reveal party när jag får barn, ser du om de blir så? Ser du om de blir en enkel liten fest hemma isf lr en liten större fest där vi bjuder på lite gott käk oxå å gör d3 till en kul tillställning? Kram ❤️

9 Bella:

skriven

När mormor låg på palliativa så sa hon att hon såg hennes bästa väns avlidna gamla man där i korridoren gå förbi och sånt.. undrar om man inte är öppen för andra sidan när man närmar sig ❤️🕊️

Kommer countrykillen va där ute i vimlet ikväll tro?🤠

Kram

Svar: Jo, en del blir mer öppna när jordelivet är i sitt slutskede, kram :)
Esmaralda

10 J:

skriven

Gomorgon,
Kommer det ordna sig idag angående sonen? ❤️🙏Orkar inte mer ❤️🙏

11 Solstjärnan:

skriven

Viktigaste är nog att veta att man blir mottagen av nån som är nära o kära o att man får ro frid o slipper vara sjuk när man går över till Altet.Det känns bra att veta o det räcker långt för mig.Men än är det inte aktuellt för mig som tur utan jag ska få leva o uppleva en hel del här ännu😊
Hoppas nu att det börjar komma mer positivt för mig😊
Mitt tidsbundna jobb tar slut i slutet av december, kommer jag att få fortsätta eller måste jag söka ett nytt jobb?
Fick avslag från försäkringsbolaget om innetakets plattor som ramlat ner,dom betalar ingen ersättning.Finns det ännu en chans att de ändrar sig och betalar om de ännu får mer fakta o information?
Härligt med helg😊.Det blir att gå igenom lite saker,rensa ordna o lägga bort.
Ha en bra lördag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Känns inte som om försäkringsbolaget kommer vara villiga att betala.. hoppas det ska lösa sig i alla fall, kram :)
Esmaralda

12 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tänk att först bli dödförklarad och sen komma tillbaka till livet, det vore intressant.

Det känns som att jag är boven i ett drama och kommer inte ur detta. Enligt överenskommelse delar vi på detta men under sommaren blev det inte så vilket jag är dur över, det blev mycket mera jobb och kostnader för mig på grund av detta. Den andra tar ju ingen kontakt gällande detta och den tredje parten kan jag väl inte tvinga till något, eller kan jag? Orättvist att jag ska dra det tyngsta lasset, men det tänker nog ingen på. Vilken lycka när detta tar slut, tyvärr inte på länge dock.
Tack och kram!

Svar: Det är tungt att dra på egen hand... du behöver ha ett samtal med de andra inblandade och försöka rätta till, kram :)
Esmaralda

13 Lotta S:

skriven

Fascinerande är vad det är! Också det här med barn som berättar om tidigare liv eller ser sådant som föräldrarna inte ser. Det har väl att göra med den där öppenheten du beskriver, antar jag.
Vad ser du kring mitt studiebesök i ert avlånga land, blir boendet så bra som jag hoppas eller något att vara beredd på?

Svar: Jag får en positiv känsla... kanske allt inte blir perfekt men det ser ut att bli bra i alla fall, kram :)
Esmaralda

14 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag är lite ledsen över detta.
Han har dragit sig undan.
Kommer han tillbaka till mig?
Kram

15 Bjork:

skriven

Hej blir det hemma ikväll ?

Kram

Svar: Ser ut att bli bra, ha positivt fokus, kram :)
Esmaralda

16 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det möjlighet att det kan bli en seriös relation mellan honom och mig?
Kram

Svar: Chansen till detta ser inte så stor ut, kram :)
Esmaralda

17 Mamman:

skriven

Jag undrar om man får samma rabatt på telefon som vid besök ? Vad kostar det om jag vill ha både regression och spådom på telefon ? Kram :)

Svar: Jadå, man får samma rabatt på telefon och både regression ( över 2 timmar) o spådom 30 min kostar 1000 kr. Kram :)
Esmaralda

18 Siv H:

skriven

Nu har jag bokat telefontid till Nettan och ska äntligen få en regression som jag tänkt på väldigt längre. Jag känner att det finns gamla liv hos mig och det ska bli en spännande resa att upptäcka dessa. Kram och ha en fin lördag alla.

Svar: Jag tror det kommer bli en alldeles speciell och väldigt givande resa för dig, kram :)
Esmaralda

19 Mercan:

skriven

Esmaralda kan det bli 100 000kr i Oktober frånneuro jackpot🥹

Svar: Känns tyvärr inte så, kram :)
Esmaralda

20 Mercan:

skriven

Hittar jag fin byxa idag Esmaralda🥹

Svar: Känns tveksamt, kram :)
Esmaralda

21 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Ses j och jag snart?

Kram

22 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.

Han har dragit sig tillbaka efter vårt gräl.

Kommer han kontakta mig igen?
Kram

23 Jossan :

skriven

Godmorgon
Så skönt med helg!! Somnade såklart när jag kom hem.
Fick knäckt ryggen iallafall igår och jag har vridningar i den. Nästa vecka ska jag ringa vårdcentralen igen om min hosta.. orkar inte detta mer..

Första riktiga jobb veckan gick okej. Varit jobbigt med kollegan som styr stället och bara gör det som gynnar henne.. hon får en att må dåligt…

Idag ska mina vänner flytta till sitt andra hus… själv lyckas man inte med något..

Hur länge ska det dröja innan saker faller på plats för mig istället för att jag ska få tjäftsmällar istället?

Idag blir det stranden och sen blir det chark med kompisen och förhoppningsvis får vi väl träffa killarna idag.. det hade varit kul att träffa dem.
Tror du vi kommer träffa dem idag?

Kram

Svar: God chans att ni träffar killarna idag.. runt 70 %, kram :)
Esmaralda

24 Elisa:

skriven

Hej,
Skulle han och jag kunna bli vänner, om jag skulle ta initiativet?
Kram

25 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda🙂‍↔️känns det åtminnståne 20 000 vinnst i Oktober😭

26 Ally:

skriven

Godmorgon,
När min pappa låg för döden och inte hade långt kvar, så hände det ett par gånger att han liksom plockade i luften, sträckte ut en hand.. har funderat över det. Jag vet ju man kan bli just så där av ex mediciner, smärlindring och så, men jag tänker gärna att det är någon från andra sidan som var på väg att ta emot honom.. :)

Ps: Gårdagskvällen blev supermysig, över förväntan men honom..
Kram

Svar: Visst kan det vara precis så som du tänker.. oavsett så blev han väldigt varmt välkomnad och fint omhändertagen.. kram :)
Esmaralda

27 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag känner mig lite ledsen efter detta då han dragit sig undan mot mig.

Kommer han kontakta mig igen och ser det möjligt ut med en fortsättning och umgås?
Kram

28 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Vet att du inte spår gällande tid, bara nyfiken på var vi kan tänkas träffas ;).
Kram Skorpan

29 Mercan:

skriven

Då vet jag Esmaralda du svarade förut mer än en gång på 2 000 kr, jag vill fråga dig om det gäller under Oktober och ser du vins nästa år söta Esmaralda🥹det blev för mycket igen tacksam för svar 🤗🥹🙂‍↔️💕

30 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Min talisman försvann ju för en tid sedan…
Men innan dess hade vi ett starkt band.

Hur ser det ut. Blir någon utav mina önskningar uppfyllda?
Kram

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

31 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något efter vårt gräl nu…
Han har dragit sig undan. Tänk om han aldrig mer kommer tillbaka? Nu när han är så arg.
Kommer det kunna lösa sig mellan oss och kommer han tillbaka och kontaktar mig ?
Kram

32 A:

skriven

För flera år sedan när jag låg på sjukhus så låg jag i samma sal som en äldre dam. Hon berättade att hon hade dött där i sjukhussängen. Hon mindes att någon tog hennes hand och liksom lyfte upp henne från sängen. Hon såg inget ljus, det vara bara svart. Hon svävade och hade inte ont och kände kärlek. Sen var det någon som tog hennes andra hand och drog henne snabbt bakåt, och det nästa hon ser är massa sjukvårdspersonal som sa "välkommen tillbaka". Hon sa jag inte skulle vara rädd för döden.

Jag träffade också min mamma i en dröm något år efter hon gått bort, och det var så otroligt verkligt. Är säker på att det var det. Kramen kändes verklig. Hon stod utanför huset när jag var på väg hem. Jag sprang fram och kramade henne. Jag frågade hur hon hade det. Hon berättade att hon hade det bra men vissa ville bara sitta och spela schack vilket hon tyckte var lite tråkigt 🙂 sen när jag gick in i huset var hon borta, och jag vaknade med tårar.

Har min mamma nån hälsning? Hon har missat mycket i mitt liv, men hon är säkert ändå med mig och ser på ett sätt? Även om jag inte träffat henne i en dröm igen.

Kram!

Svar: Det är som regel så att de som haft en NDU är inte längre rädda för dödenVad roligt att du kunde ta emot din mammas besök för visst hände detta på riktigt.
Mamma är med dig... hon tittar till dig ofta och hon är så stolt över dig, kram :)
Esmaralda

33 CA:

skriven

Hej
Jag läste min seans igen. Den är bra och det känns skönt.
Ändå oroar jag mig. Mest för arbetet, då det blossade upp en konflikt och jag vill verkligen inte ha konflikter. Det är inte mitt jobb!!
Reder det ut sig?
Kram

Svar: Visst reder det ut sig, försök ha positivt fokus och inre lugn, kram :)
Esmaralda

34 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag skulle gärna vilja ha en sån där gender reveal party när jag får barn, ser du om de blir så? Ser du om de blir en enkel liten fest hemma isf lr en liten större fest där vi bjuder på lite gott käk oxå å gör d3 till en kul tillställning? Kram ❤️

35 Alex :

skriven

Hej!

Dottern har 1 år kvar av sin utbildning. Kommer hon klara studierna och bli färdigutbildad till sommaren?

Svar: Ja, om hon inte kroknar...det finns en liten risk.. men jobbar hon på så går allt i lås, kram :)
Esmaralda

36 Mercan:

skriven

Esmaralda jag tänker gå till andra hand butiken idag lite senare ,hittar jag något fint byxa eller kavaj eller ska jag vänta Måndag när jag har tid hos psikologen ,of hur många veckor dröjer min byxa söta Esmaralda🥹🤗😭

37 T:

skriven

Spännande att veta lite om efterlivet es! Här har skola och jobb dragit igång igen. Varit mycket det senaste och barnen är uppvarvade. Blivit en del skrik och gap här hemma som vi försökt dämpa ner. Min sambo tycker nog mest att det är jag och barnen som väsnas? Är det så? Jag tycker att han överreagerar lite. Det är ju lite sånt man måste räkna med då man har barn också. Det är ju inte Lugna gatan jämt. Vad säger du?

Tack!

Svar: Det får lov att bli lite högljutt ibland och det är helt normalt... jag ser ingenting utöver det normala, kram :)
Esmaralda

38 Fridolf:

skriven

Intressant ämne att diskutera. Jag tror snarare att den ljusa tunneln är den upplevda övergången från den jordiska dimensionen till det plan eller dimension där man först hamnar efter det att man fullföljt sin inkarnation. Ibland får man vända tillbaka då ens tid inte riktigt är över och därmed så finns i vissa fall minnet kvar av själva övergången. Detta borde skapa tröst & inte rädsla då de korta minnena från den andra sidan är fyllda av frid & glädje. När min far tog sitt sista andetag så hade han ett väldigt förvånat ansiktsuttryck. Jag tror han såg sina nära eller kära eller den som kommit för att assistera vid övergången.

39 .:

skriven

Hej Es!
När jag ska prata med alltet kommer min katt Alltid och sätter sig i mitt knä samt spinner. Känner han av någonting, ser han några/någon från alltet eller tycker han bara att det känns mysigt?

Svar: Jag tror nog att din katt kan känna av en hel del, kram :)
Esmaralda

40 Rebecca:

skriven

Det där med andevärlden är intressant. Jag tror till viss del på det... Jag känner närvaro ibland.

Det händer mycket i mitt liv just nu. Tror du allt kommer lösa sig?

Svar: Förstår att du känner närvaro och det är inte inbillning.Ja, saker och ting kommer att falla på sina rätta platser runt dig, ha tålamod, kram :)
Esmaralda

41 Solstjärnan :

skriven

Det är inget vidare att dom inte betalar ut något från försäkringsbolaget ☹️
Kommer ju att bli dyrt med att byta hela taket med både arbetet och material kostnaderna.
Nu hade jag ju minsann önskat att jag hade någon att dela dessa utgifter med någon annan men tyvärr har jag inte.Detta är det jobbiga när man är singel o bor ensam att man inte har någon att dela kostnader med.Allt från el,-vatten- försäkrings kostnader osv..
Es,borde jag försöka mig på att köpa lotter.Ser du om jag kunde ha chans att vinna något om jag gjorde det.Då skulle jag kanske ha chans att betala något av reparationskosnaderna med vinst pengar.
Ha en bra fortsatt lördag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja, när det drar ihop sig med extra utgifter önskar man att man vore två !Någon chans till vinst av betydelse ser jag tyvärr inte för dig, kram :)
Esmaralda

42 Louise:

skriven

bloggadress: https://louisepersson.com
För den som vill och har lust att läsa. Har inte kommit igång riktigt än men det kommer. Skrev in det under kommentarer istället eftersom det blev "sidan kunde inte visas".

Idag messade min son som ska flytta hemifrån att han ska testa att bo själv. Blir det för dyrt så kommer han hem igen. Skrev till honom(han var på väg till jobb) att det är 3 månaders uppsägning och att han ska göra upp en budget att följa och sen kan han ju söka vidare och hitta något billigare.
Tror han är lite nervös att flytta och bo själv. Men jag är ju bara en bussresa ifrån. Och hans moster 10 minuter ifrån om det är något.
Men jag tror det kommer gå bra för honom.

I veckan fick jag mejl från en förskola som jag skickat spontanansökning till och chefen sa att en av hennes anställda ska påbörja en utbildning som specialpedagog och ska vara tjänstledig och hon kan erbjuda mig en tjänst på 85-100% fram till sista december med chans till förlängning. De har inte ens någon annons ute. På måndag ska jag ner och träffa dem och så har min kollega sagt ok till att vara min referens. Jag tror att hon pratar gott om mig (hoppas jag) och jag hoppas faktiskt att detta är min chans att bli anställd. Och det är första gången jag kommer att jobba inom montessoripedagogiken så jag får se om det är inom den pedagogiken jag vill jobba.

Kommer jag att få denna tjänsten?
Jag behöver detta jobbet även om det bara är 34 timmar i veckan (beroende på kollegan).
Den 13 september får jag dock jobba halvdag(om jag blir anställd) då vi har förhandling i kammarrätten. Tur förskolan ligger i centrum.
Men det är inget jag vill flagga om för jag känner mig som en extremt dålig förälder som fått min dotter omhändertagen.
Jag vet att jag är en bra mamma men att jobba inom barnomsorgen när man har barn i familjehem känns konstigt. Men jag kan skilja på privatliv och arbetsliv. När jag är på jobbet är jag professionell. Det privata får stanna hemma.

Nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen och sen baka paj och börja så smått med maten. Sonen slutar sent idag och mannen är ute och eldar med kanske en kompis och kommer sent.
jag är ensam med creepypooden och katterna.

Ha en fortsatt fin lördag och tacksam för svar. Kram

Svar: Jättefin blogg du har.. jag har tittat in :)Tror nog det kommer gå bra för sonen din även om han nog tycker det kan bli lite ensamt i början.
Du har god chans att få vikariatet och jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

43 Mercan:

skriven

Hur mycket vinst kan det bli iOctober Esmaralda🤭jag har slutat röka och ska till andra hand butiken inte förän en lång paus🤭

44 Anonymus :

skriven

Nu träffades vi igår, jag o grannen. Mysigt, roligt, tillfredställande på många sett.. å sex nu i morse så var fint och bra..
jag tar en sak i taget o bara njuter,
Hur går hans tankar?
Kram :)

45 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Provar igen om du ser något..
Efter vårt gräl nu…
Kommer han kontakta mig igen?
Kommer han tillbaka igen?

Kram

46 Smulan:

skriven

En liten undran. För ca 10 år sedan så spådde du att jag skulle få/ vinna en större summa pengar. Borde ligga i den tid som är nu. För några månader sedan så fick jag pengar på en försäkring, var det dessa pengar du såg, eller kommer det en vinst eller pengar från annat håll?

47 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag har hört många medium berätta deras version om hur vi går över till Alltet och hur andelivet fungerar, den enda som jag tycker har en trovärdig förklaring till det hela är du.

Idag är ingen vanlig dag, det är sonens bröllopsdag, en milstolpe i livet som får mig att blicka tillbaka. När jag beställde min allra första seans av dig så var han tonåring och revolterade mot hela vuxenvärden och jag var den som han avskydde mest och ville inte veta av mig. Du tröstade mig med att detta var hans sätt att bryta sig loss och bli vuxen och att vi en dag skulle ha en fungerande vuxenrelation. Du såg att det skulle gå bra för honom, att han skulle få ett bra jobb med en rejäl lön, flytta till ett stort hus och gifta sig. Det tog sina år men allt detta har nu slagit in.

Kram 🐈‍⬛


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: