Stressmyran....

I helgen satt jag på min veranda och upptäckte en stor, väldigt stor myra, som rusade framåt i full karriär.
Den hade verkligen bråttom.
 
Antar att det var en sådan där stor skogsmyra som man kan se ibland.
 
Han sprang in i huset genom den öppna dörren.. och sen tänkte jag inte mer på saken.
 
Inte förrän samma kväll när jag upptäckte honom i badrummet och han stod liksom vid tröskeln och jag antar att han vill ut för när jag öppnade dörren så rusade han iväg.
  
 
 
En väldigt stressad myra !
 
Följande morgon dök han upp igen... i köket.... och kånkade och bar på en brödsmula men snabbt gick det i alla fall.
 
Sen såg jag honom rusa uppför fönsterkarmen och då fick jag nog.
 
Herregud vad stressad man blir av någon som  far omkring sådär.
 
 
 
Jag tog honom försiktig i en bit papper och bar ut honom på gräsmattan.. vinkade hej då och såg hur han rusade vidare....
 
Kram & kärlek 💖
 
Jag håller seanser via mail som vanligt... välkommen att maila mig på:
[email protected]
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker lite på det igår så har du något tips på hur ska jag uppbyggd min inre trygghet och hitta det? Som jag läser på i nätet att det är meditation som kan hjälpa så man hitta nyckeln inom sig själv.

Jag tänker kanske det är en bra målet till jag ses C kvinna. Då har jag något motiverar varje dagar för lyfter upp min livet och gör det blir roligare så tänker jag bara.

Ska meditation hjälpa på riktigt? Som kontakta sin inre...

Ha det bra


2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på varför förändringar är för snabbare och jag hänga inte med så ordentligt... jag är inte alls redo för det. Det finns en långt period då jag trivas bättre men nu är det försvinna...

Så du sagt förut till mig att det är bättre att har något som jag ser emot fram och den målet som jag vill nå medan jag kan jobbar med mig själv så gör livet blir roligare och samla allt min motiverar?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag fånga min motiverar för jobbet? Eller är det lite svårt fortfarande. Allt känslor påverkar så mycket för mig. Till och med såna förändringar. Jag har haft såna känslan redan så något pågår så jag vet inte vad.

Hur ska jag fånga allt och ta allt tillbaka som det var? Eller bara hitta något nytt som jag sagt att har något så ser emot fram är C kvinna då ska det hjälpa mig att motiverar jobbet, livet, privatlivet, relationer, meditation och allt såna. Ska det uppbyggd min inre då det blir bättre med tid?

Ha det bra



4 Anita:

skriven

Godmorgon Esmeralda, jag längtar efter ett husdjur.En liten vän att ta hand om. Kan du se om jag kommer göra slag i saken någon gång? Vore så mysigt.

Kram!

Svar: Så småningom kommer du att ha ett husdjur, kram :)
Esmaralda

5 En trevlig prick:

skriven

God Morgon,
Alla myror stressar.. ;-) dom jobbar jämt och sover aldrig. Han blev nog glad att du släppte ut så hittade lättare till sina kompisar...

du skrev han hade mer tankar än bara vänskap på mig men sedan skrev du han hade annan i tankarna.. finner mig attraktiv? Kommer vi inleda någon romans?
Kram :)

6 Hon:

skriven

Hej,
Vi sågs nyligen och undrar om han fortfarande finner mej attraktiv?
Kram

Svar: Ja det tror jag han gör men hans intresse kan ändå vackla, men det märker du i så fall, kram :)
Esmaralda

7 J:

skriven

Gomorgon,
Så stressad och trött inombords av all oro angående situationen runt hunden.Tiden jag är på jobbet och promenaderna jag stressar över. Kan du få in nått som kan lugna mig?
Kram

8 Luvan :

skriven

Känner du om jag fick ett missfall eller om det inte tog sig alls? Och kommer jag lösa de med jobbet för jag har varit sjuk nu lite länge.




Kram till dig.

9 Luvan :

skriven

Känner du om jag fick ett missfall eller om det inte tog sig alls? Och kommer jag lösa de med jobbet för jag har varit sjuk nu lite länge.




Kram till dig.

10 H:

skriven

Godmorgon Ez. Det är svårt att ta stora beslut i livet. Jag funderar på att säga upp mig från mitt jobb och flytta till min kusin på annan ort. Vad mycket mod man behöver för det? Är de ens rätt beslut? Vad ser du? Kramar

Svar: Ett råd är att du inte säger upp dig förrän du har nytt jobb... och när nytt jobb kommer är det rätt i tiden att ta steget ut.. kram :)
Esmaralda

11 Johanna :

skriven

Kära E!

Söker någon som vill dela sitt liv med mig och som delar mina intressen som är jakt, natur, hund och träning. Träffar en nu men han vill inte ha något gemensamt förrän om 6 år då alla barn är utflugna…och det känns inte som vi har något gemensamt (har inga barn). Ser du någonting om min framtida man? Om jag ens kommer träffa honom…

Kram

Svar: Det ser ut som om rätt man kommer... och är inte den nuvarande... utan en person som blir helt ny för dig, kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja de stora skogsmyrorna har fart . Även de små myrorna ...tur de inte flyttar in ;-)

Fart har ju inte min takläggare . Hantverkare nuförtiden verkar redan ha infört 6 tim dag ;-)
och är man ung (hans söner) räcker det med 4 .
Men de jobbar på duktigt när de väl är här så jag ska inte klaga .

Fullmånen igår var magisk men jag glömde lägga ut mina kristaller är ju inburad i ställningar och material och har fokus på det o glömmer vardagen.

Trevlig Tisdag önskas alla
Kram Anki med flock

Svar: Huvudsaken slutresultatet blir bra , så får man ha lite tålamod men gudarna ska veta att det inte är lätt !Jag har titt som tätt blivit galen på hantverkare !
Kram på dej och focken :)
Esmaralda

13 Tillfälligt anonym :

skriven

För några år sedan gjorde jag en dum sak. Fick betala för det till en fd vän D, som påstod sig behövde betala för mitt misstag. Stämmer detta verkligen eller var det till egen ficka? Bara så jag inte betalar mer än jag ska. Annars betalar jag såklart rätt för mig. Då jag ska betala av en sak jag köpte av D.
Kram

14 Mercan:

skriven

Esmaralda tycker du att min fina boomerang skjorta man kan säga blus åckså är snygg ,jag vågar inte visa till min mor för det är virus hon vet inte att jag köpte något och den är dyrt,tycker du den är snygg Esmaralda det liknar råsa kancke men mönstrad🥹tror du min byxa dröjer en månad liknande Esmaralda🥹

15 Lotta S:

skriven

Spetsas något till sig i världsläget denna vecka?

16 Dunegull :

skriven

Hur stor är chansen att jag hittar den rätta innan årsskiftet?
Kram

Svar: Chansen finns men det kan också dröja lite längre, kram :)
Esmaralda

17 Bjork:

skriven

Hej är det någon slags eksem efter som det kliar så mycket?

Går det över av sig själv?

Har hittat en hälsokur jag vill göra:)

Kram

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Dottern ångrar beslutet vi tog om att hon stannar ännu denna säsongen i sitt skridskolag. Hon tycker att temat är barnsligt, och tycker inte om dräkterna och musiken.

I den mer avancerade gruppen har de vacker musik och vackra dräkter, och dottern skulle vilja vara med där. Hon är med på träningarna en gång i veckan, och hon är väldigt duktig där, fast det är tufft tempo och svårare såklart.

Gjorde jag fel beslut? Blir det nästa år bra tema och musik för
dotterns grupp?

Kram

Svar: Förstår att dottern kan vara lite besviken men det känns ändå som att rätt beslut är fattat... kram :)
Esmaralda

19 Mercan:

skriven

Tror du min byxa kommer i dag Esmaralda eller jeans🥹vilken dag🥹

20 AnnaK:

skriven

Kommer kollegan fixa utbildningen? Blir säkert kämpigt för henne.

Kram 🤗

21 Skorpan:

skriven

Ja såna människor finns också o att behöva vara med en sån får minsann stressnivåerna att stiga... Flitig som en myra var han, myran :D. Blev ingen upp och nervänd stol i vitsord för hans del i alla fall, som min pappa brukade säga om fyror. Önskar att jag var lika flitig ;).

Nu börjar det visst vara kris då jag drömmer om att jag är i sängen med min kollega :D. Arma karl som inte kan komma in i mitt liv... Undrar om han tycker om att vandra i skog o mark, kanske t om i Lappland? Det är nåt jag aldrig har gjort o det skulle vara kul att pröva på o se om jag orkar göra nåt sånt...

Tisdag o alla utflugna, endast assistenttomten är vaken här på kontoret ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Man saknar när man drömmer om de som fysiskt finns nära... men det är ju egentligen inte kollegan du vill ha i sängen utan den karl som är rätt för dig ! Han gillar att vandra.. men är inte så förtjust i platser med mycket mygg... kram :)
Esmaralda

22 Dani:

skriven

Hej!
Får reda på min omtenta senast nästa vecka ser det ut att lyckas?💘☘️

Kram

23 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nästa vecka? Är väldigt nervös. Kram

24 Ghostwriter :

skriven

Nej, jag tycker detta är skit. Chefen som fått mig må psykiskt dåligt ska ta över på även nya tjänsten. Vad fan. Inget blir ju bättre!Vill inte ha kontakt med personen!!! Vad ska jag göra?! Blir de ok iallafall? Orkar seriöst inte detta och vill ej hen ska påverka mitt jobb. Som innan jag fick byta.







Kram

Svar: Ge det en ärlig chans... finns en möjlighet att det trots allt kan bli ok och att lite nya val tillkommer, kram :)
Esmaralda

25 Hemlig:

skriven

Hej Esmsralda!
Du är en sann djurvän som bär ut en myra som gått vilse och hamnat fel. De djur som stöter på dig kan skatta sig lyckliga liksom vi här på bloggen. Tack för att du finns!

Det känns lite konstigt att bli ombedd att reservera övernattning och sen få höra att den andra har reserverat två rum. Jag tolkar det som så att det inte var mig man tänkte på då detta gjordes, har jag rätt? Kan slopa det hela, vi sparar pengar och hen får som hen innerst inne vill, tror jag. Ogillar att vara tredje hjulet.
Tack och kram!

Svar: Jag tror inte detta är gjort med baktankar.,. men fel blev det och jag förstår att det inte känns ok... kram :)
Esmaralda

26 Ghostwriter :

skriven

Nej, jag tycker detta är skit. Chefen som fått mig må psykiskt dåligt ska ta över på även nya tjänsten. Vad fan. Inget blir ju bättre!Vill inte ha kontakt med personen!!! Vad ska jag göra?! Blir de ok iallafall? Orkar seriöst inte detta och vill ej hen ska påverka mitt jobb. Som innan jag fick byta.







Kram

27 Teres:

skriven

Hej Es

Jag orolig vad som komma ska, vi ska separera & sälja vårt hus nu. Min man vill inte ha bodelning, utan att vi ska lösa allt själva. Vad kan du se, är det bättre att ta hjälp? Jag litar inte riktigt på honom.

Kram

Svar: Att du inte litar fullt ut på honom är en tydlig indikation att ni ska ha bodelning så allt går korrekt till, kram :)
Esmaralda

28 .:

skriven

Hej Es!

Jag är så ledsen. Kanske löjligt, vad vet jag. Men jag har en nära vän (trodde jag). Vi ses väldigt sällan, men jag har ändå trott att vi haft kvar det där nära bandet kvar. Hon har gift sig, och det har jag vetat. Det verkade inte vara för allmänheten. Och igår la hon upp bilder från den, och nej det var nog inget för allmänheten. Men hon hade tärnor. Jag hade trott att jag automatiskt hade blivit det. Men icke. Hon betyder antagligen mer för mig än vad jag gör för henne. Det gör ont, riktigt ont. Hade hon ens tänkt på mig, på något sätt?

Svar: Hon tycke ro sig och bryr sig om dig men känner kanske att ni kommit ifrån varann lite, kram :)
Esmaralda

29 Hönan:

skriven

Haha vill veta mer om den här myrans liv!

Den här tydligheten av val, spontant tänkte jag internt, att jag behöver vara mer på det klara. Sen kändes det som att det kunde vara mer fysiskt, utåt som menades. Får du till dig något? Mentalt, emotionellt, fysiskt, spirituellt?

Kram

30 Cecilia:

skriven

Godmorgon!
Haha, ja vad stressad man kan bli av att kolla på dessa myror.

Imorgon är min sista semester dag. Känns helt okej att komma tillbaka till jobbet, har roliga saker att se framemot i höst. Det kommer att bli fullt upp.

Min sambo har sökt ett nytt jobb. Han jobbar som konsult nu och det är inte mycket uppdrag inom det område han vill jobba med, men det är en bra arbetsplats ändå. Hade det här nya jobbet varit något för honom? Kramar

31 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Det var en sak jag tänkte på, du skrev att jag hade antingen jobb eller arbetsträning när jag träffar min M2B. Då jag har varit sjuk har jag inte jobbat och därför ligger SGI på 0. Hur blir de då med föräldraledigt om jag inte har jobb? Då får jag inga pengar eller ens föräldraledigt väl? Hur löser sig de? Kram Zoey 💕

32 ninni:

skriven

när får jag bli föräldraledig?





när blir det min tur? 🍀

33 Smöla:

skriven

Har haft ett tufft år… händer det något framöver dom jag kan se fram mot? Vad isåfall?

34 Jag:

skriven

Kan hennes jobb bli mitt en dag?

35 Jag:

skriven

Kan hennes jobb bli mitt en dag?

36 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Brukar du se på brottsdokumentärer på tex Netflix. Blir galen ibland av att inte veta vad som hände eller vem som gjorde vad. Brukar du kunna se sånt?

Svar: Ja ibland och jag vet precis vad du menar, ibland kan det bli frustrerande, kram :)
Esmaralda

37 L:

skriven

Fint att släppa ut myran så försiktigt. Jag hade nog tyvärr inte varit lika snäll 😳

Undrar om mitt nya jobb som inte alls känns bra. Tror inte att de är nöjda med mig heller. Ser du om jag får gå eller om jag själv väljer den vägen?

Kram

Svar: Ge det lite tid och försök att vara så engagerad du kan, finns en chans att det vänder mot det bättre, kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Är T intresserad av mig som vän eller date och han tycker jag är fin ? Han är lite för på och skriver så mycket om sin mammas problem. Ingen kille för mig mer än som kompis.
Kram

Svar: Han är intresserad men kan inte se att han är rätt man för dig, kram :)
Esmaralda

39 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att kunna leda fram till en relation mellan honom och mig?
Kram

40 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu blev har sur på mig och skällde ut mig som i vanlig ordning på grund utav en händelse. som det varit sista tiden, Hans beteende mot mig är väldigt hårt. Jag har bekänt mina känslor för honom och jag undrar om det är för mycket för honom?
Kommer vi att umgås mer tillsammans?
Kram

Svar: Du ska dra öronen åt dig...och inte finna dig i att bli utskälld, oavsett, kram :)
Esmaralda

41 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Sicken arbetsmyra! :)

42 K. :

skriven

Finns det en möjlighet för mig och min nya kompis att bli mer än vänner längre fram? Om det inte bara är vänskap fullt ut (just nu förstår jag dock om han inte tänker något)

Kram

Svar: Finns en LITEN chans.. den är inte stor.. och du får ha is i magen och vänta in... och tolka det som sker, kram :)
Esmaralda

43 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa om jag går nu dit😭😫🤔

44 Hönan:

skriven

Omformulerar mig* menades det tydligare för mig själv, mot andevärlden eller mot andra?

Kram

45 Lotta S:

skriven

Märkte just det är onödigt dålig bilförsäkring på dotterns bil. Syns det varningar att något kan hända innan det hinner åtgärdas så bilen hellre borde stå?

46 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på något nyss men varför flest som trodde att jag var efterlängtade till resa men jag längtar efter mest att umgås med C kvinna och få gör allt med henne även firar med henne för min 30 år. Jag vill bara få gör något med henne.

Men varför alla trodde att jag ser emot fram mest resa. Så det betyder att jag har inte visar min sann sida mot flera och döljer den sanning om mig själv. Kan det var så? Men för mig är svårt att erkänna det...

Är det bättre att låta dom tror så och inte visar så mycket av min sann sida?

Ha det bra

Svar: Du ska visa och delge andra bara det du VILL lämna ut, varken mer eller mindre, kram :)
Esmaralda

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Så kul att jag fick såna fråga igår om jag kan prata med en kurator om min verktyg och såna. Men jag vet att det kan jag inte för jag har medvetenhet om det för jag har utvecklas min relation till C kvinna. Då har jag redan förstår att det fungerar inte för mig så ju skapa jag vänskap bara än för var på den nivå man ska var.

Jag behöver inte ju berätta varför för andra? Och jag tycker det är tillräckligt som jag har men jag gör på annat sätta idag ändå och det fungerar bättre än jag söker "felet" som jag vill har en relation med någon.

Förstår du vad jag menar. Därför jag är försiktigt med såna så hoppas jag ju att jag gör rätt och hålla professionella nivå och vet hur man hanterar. Vad är bra för mig och inte vad bra för mig.

Gör jag väl rätt i fortsättningen att inte försöka få relation med såna som jag gjorde förut. Det är något lärdomar för mig.

Ha det bra

48 G.H:

skriven

Hej Esmeralda,

Har börjat leta nya dagis åt 2.5 åringen eftersom jag har vissa tvivel gällande dagiset där han är nu.

Känner mest ångest… flera dagis har tagit det här med politisk korrekthet och har anställt massa non binära pedagoger och undervisar förskolebarn i saker som jag tycker man ska vara bra mycket äldre innan man lär sig 🙈

Kan du känna in någonting..?
Ska vi stanna där vi är, sonen trivs väldigt bra.
Eller köra på det här väldigt PK dagiset där det finns plats?
Eller fortsätta kolla runt efter annat dagis?

Kram:)

Svar: Trivs sonen och det inte känns alltför påträngande så kanske du ska ge det en chans till ? Kram :)
Esmaralda

49 Nenna:

skriven

Hej Es,
Det är nog inte lätt att vara en myra 🐜

Kan du se något om M. Kommer han att höra av sig? 💕

Kram 🤗

50 Mercan:

skriven

Esmaralda ska jag gå nu😭finns det shans för reklamation larph lauren jeansen som hade förstörds i tvätt ska jag försöka,jag frågade nu att dragkädjan gick sönder det hade varit ok med kvito men jag kastade det of ska jag fråga igen😫

51 K. :

skriven

Känns det som stor chans att min nya vän o jag träffas IRL då? även om det bara skulle vara vänskapligt? Kram och tack!

Svar: Chansen finns och är runt 60 %, kram :)
Esmaralda

52 Ally:

skriven

Idag bjöd jag in.. 🥂 kommer hen tacka ja?
Kram

Svar: 75 % att det blir ett ja, kram :)
Esmaralda

53 Smöla:

skriven

Kommer jag få nytt jobb i höst?

Svar: Chansen är god, i höst eller vinter, kram :)
Esmaralda

54 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Det var en sak jag tänkte på, du skrev att jag hade antingen jobb eller arbetsträning när jag träffar min M2B. Då jag har varit sjuk har jag inte jobbat och därför ligger SGI på 0. Hur blir de då med föräldraledigt om jag inte har jobb? Då får jag inga pengar eller ens föräldraledigt väl? Hur löser sig de? Kram Zoey 💕

Svar: Saker och ting kommer lösa sig men jag ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

55 Bjork:

skriven

Hej någon speciell orsak att mamma beteddesig konstig när vi pratade i telefonen om gå ut och äta och det bara skulle vara hon pch jag o pappa?

Kram

56 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Sant, inte är det kollegan jag vill ha i min säng, gift karl ju ;).
Vilken konstig man som inte gilar mygg ;D. Finns det nån som gör det? Inte jag heller o då har vi ju nåt gemensamt, hurra ;). Förhoppningsvis nåt annat också...
Kram Skorpan

57 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att komma möjlighet att han och jag går in i en seriös relation tillsammans?
Kram

58 Dunegull :

skriven

Är det för stort att hoppas att jag kan köpa min väninnas hus sen när hon ska sälja? Älskar läget.
Kram

Svar: Chansen finns men jag tror du hittar något annat, kram :)
Esmaralda

59 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför han verkar ha tappat respekten för mig?

Ser du om han har känslor?
Kram

60 Mercan:

skriven

Esmaralda det finns en idiot granne som alldelles nyss frågade till mig om det är bra om han säger igen något och ser mig jag ska säga till att sluta störa mig😤han pratade bakom min rygg till min sister att om jag mår bra att jag går hela tiden in och ut byggnaden idiot tydligen kollar dem på mig från fönstret när jag går och handla mat och till andra hand butiken,han är så otrevlig i mina ögon och frågade mig var jag jobbar idiot jag blir så arg på sådana,tror du det finns fara av honnom att ringa anmäla mig för min pension Esmaralda😤idag visade jag skjortorna till min mor och lemnade dem tillbaka🙂‍↔️jag kommer nu från andra hand butiken frågade om reklamation men det gick inte till jeansen utan kvito och köpte fin in wear byxa,kvinnan där gillade inte den kvinnan som på grund av henne misade jag tiger randiga hon gillade brn filipa k men nej tyckte jag ,jag tyckte om in wear byxan,tycker du den är mild snygg på mig Esmaralda🥹och jag bråkade nu med min mor att jag gick igen dit of men det som störde mig var idioten grannen Esmaralda😤😠tacksam för svar🥹

Svar: Jag ser inte att mannen är någon fara för dig, han är bara nyfiken, men förstår att du upplever honom som obehaglig, kram :)
Esmaralda

61 Mercan:

skriven

Of Esmaralda prövade nu in wear ,jag har finare hope🙂‍↔️ska lemna tilbacka någon gong ,tror du min byxa dröjer en månad eller hittar jag den nästa vecka of jag har så otur med allt of😫

Svar: Det kan dröja ett bra tag. men ha koll, kram :)
Esmaralda

62 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nästa vecka? Är väldigt nervös. Kram

63 T:

skriven

Hej es! Nu har jobbet kickat igång igen. Men känner ju som sagt att jag är ganska klar. Har börjat kika på annat men inget av intresse som dykt upp än. Jag undrar, du skrev att jag troligen kommer jobba lite mer administrativt på nästkommande Tjänst men ändå ha en del människontakt. På nuvarande tjänst har jag ju jobbet med samtal länge. Ser du om jag i framtiden kommer jobba med samtal från igen eller är den delen snart helt avslutad???

Tack!!!

64 Vb:

skriven

Kan jag ha någon form utav infektion därav ont i magen? Eller ser allt ok ut? Kram

65 T:

skriven

Hej es! Nu har jobbet kickat igång igen. Men känner ju som sagt att jag är ganska klar. Har börjat kika på annat men inget av intresse som dykt upp än. Jag undrar, du skrev att jag troligen kommer jobba lite mer administrativt på nästkommande Tjänst men ändå ha en del människontakt. På nuvarande tjänst har jag ju jobbet med samtal länge. Ser du om jag i framtiden kommer jobba med samtal från igen eller är den delen snart helt avslutad???

Tack!!!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: