Toxisk positivitet ?

Det finns de som  sprider elände och så finns det de som sprider glädje.
 
Glädjespridarna  har förmågan att fokusera på det positiva... de tänker och säger positiva ting som skapar just glädje där det landar. Och detta gör de med fingertoppskänsla.
 
 
 
Eländesspridarna har en tendens att prata väldigt mycket om sjukdom och död... har fokus på sig själva och  tolkar negativt.
 
Positiva tankar och en positiv syn på livet innebär stora gynnsamma effekter på din hälsa och på hur din hjärna utvecklas. Ju mer positiva tankar du tänker desto lättare har du för att fortsätta tänka positivt. “I genomsnitt tänker du 60 000 tankar om dagen. 90 % av dem är samma som igår.
 
 
 
 
Det pratas dock alltmer om en typ av positivitet som kan vara skadlig för oss och det är den toxiska positiviteten. Den handlar om att man avvisar eller förnekar negativa känslor och bemöter obehag och lidande med falska uppmuntringar snarare än empati.
Sådan vill man inte vara !!
 
 
 
En positiv person är överseende, förlåtande mot sig själv, avdramatiserar misstag och hinder, förstärker det som fungerar, har ett improviserande förhållningssätt och förlitar sig på att saker löser sig längst vägen. En positiv person firar små segrar och ser dessa som bekräftelser på framgång.
 
 
 
Negativa personer är sannolikt känsliga för kritik och kan även vara det för komplimanger som sägs på “fel sätt”. De tolkar oskyldiga kommentarer som nedlåtande och tycker ofta att människor är oförskämda. Negativa människor tenderar att gnälla en hel del, övertygad om att hela världen är emot dem.
 
 
Tror att själv är jag nånstans mittemellan....
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 SarA:

skriven

Hjälp! Behöver vägledning. Vilken väg ska jag gå arbetsmässigt? Följa den raka vägen som redan är planerad, men som dock bara är kortsiktig. Eller vika av mot erbjudandet som dök upp vid sidan av som lutar åt ett mer långsiktigt projekt?
Måste bestämma mig nu! 🙏✨
Kram

2 Måstevaraanonymw:

skriven

Jag måste få flytta. Min bio förälder trakasserar mig och jag klarar inte av att bo nära mer. Är deprimerad och vill faktiskt hellre dö än att behöva gå igenom detta! Varför kan inte universum stötta mer så jag kan ta mig bort från detta?! Vågar knappt gå till jobbet för föräldern stalkar säkert.

Kommer han göra mig illa eller låta andra ha koll på mig?




Kram

Svar: Känner du att det finns ett hot så vänd dig till polisen och be om råd.. du ska inte ignorera hur du känner, kram :)
Esmaralda

3 K. :

skriven

Känns det som jag och min nya vän kan utveckla en romantisk relation lite längre fram?
eller ser han mig bara som en vänvän

Kram

4 J:

skriven

Gomorgon,
Tänker och grubblar över hunden angående promenader och inte vara ensam för mycket.Hur jag ska detta gå ?
Kram

5 <3:

skriven

Godmorgon Es, finns det någon chans att jag kommer möta min kärlek/ soulmate på semestern?
Kram

Svar: Javisst finns den möjligheten, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka sida av min eller C kvinnas som inte kunde den dag på 14 november då det blir ändras till annan dag?

Jag eller C kvinna?

Ha det bra

7 Bjork:

skriven

Hej det har kliat i hela min kropp är det något fel på mig?

Kommer mamma inse att jag vill vara nykter hela hösten och sluta ta med sig vin hela tiden?

Kram

Svar: Var tydlig med att hon inte ska ta vin med sig, kram :)
Esmaralda

8 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Ja kollade upp och du skrev att du såg inte när men att innan ja fyller 45 så har alla barn som var menat för mig komma. Menar du att de inte stämmer? Kram ❤️

Svar: En spådom är aldrig 100 % tillförlitlig.. i min information när man vill ha personlig spådom skriver jag att det stämmer till 80 %. Känns dock fortfarande som att de barn som ska komma, de kommer innan du fyller 45, kram :)
Esmaralda

9 Måstevaranonym2:

skriven

Kommer dem godkänna min ansökan om kontaktförbud? Jag måste ju göra något nu. Jag orkar inte mer annars. Vet att situationen varit och kunde varit värre, men jag vågar inte gå till jobbet för att föräldern försöker tvinga mig berätta vart jag jobbar och allt. Säger jag nej blir de påhopp.




Kram

10 En trevlig prick:

skriven

Godmorgon,
Hahaha, det där med 90% av samma tankar nästa dag var ju mitt i prick, jag som är en ältare i viss mån...
Jag är nog oxå något mitt i mellan i vågskålen när det gäller, men övervägande positiv vill jag tro, och hoppas på. Som regel håller jag mig borta från negativa personer, då de smittar lätt och det vill jag inte ha på mig..
Ny vecka nya tag.. :) Bjuder den på något speciellt kanske? Är grannen singel eller i relation? blev tveksam..
Kram :)

Svar: Tror inte grannen är helt och hållet singel, verkar finnas någon i hans tankar i alla fall, kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Godmorgon
Kunde inte somna igår utan låg och tänkte på framtiden. Fick en känsla att jag gick med en ring runt på ringfingret på min vänstra hand på min promenad igår. Jag har tänkt mycket på framtiden senaste dagarna. Kärleken verkar ju inte vilja ha mig så det är ju knappt lönt att hoppas på att jag kommer träffa någon.

Ser det ut som om jag kommer kunna köpa hus inom de närmsta 3-5 åren?
Förhoppningsvis finns kärleken vid min sida då…

Typ 5h sömn och det är dags för jobb…

Kram

Svar: Kärlek kommer och hus kommer också, även om jag förstår att det är tungt att vänta, kram :)
Esmaralda

12 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kan du se hurdant kärleksspråk min blivande partner har?

Kram

Svar: Ett tydligt språk, kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Är den dag som jag ska ses C kvinna I november så jag menar 14 november men det blir inte av så är det stämmer i den helgen hos jag min mamma?

Ha det bra

Svar: Jag ser inte exakt när det blir, men det kommer lösa sig, kram :)
Esmaralda

14 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Dagens tema är ett av mina favoritämnen i bloggen, hur vi är och beter oss som människor. Precis som dig ligger jag mitt i mellan.

Brukar de med positiv läggning ha bättre självinsikt än de som är negativa?

Kram

Svar: Det följs inte alltid åt.. kram :)
Esmaralda

15 Teres:

skriven

Godmorgon Es, mycket intressant läsning. Jag har ofta tendens att hamna med/runt negativa människor, men det upptäcker jag inte direkt. Så är det nu på jobbet, hon jag trodde var min vän har visat sig i senare skede varit precis tvärtom. Jag undrar om du ser någon förändring på jobbet, kommer jag byta jobb snart eller ser du om jag kommer ha andra vänner inom en snar framtid?

Kram

Svar: Nytt jobb kommer för dig och det för med sig en hel del positivt, kram :)
Esmaralda

16 A:

skriven

Jag har alltid varit en positiv person. Men efter jag började på nuvarande jobb har jag brutits ner. Jag är inte samma positiva längre, utan inåtvänd och deppig. Klarade inte av att gå till jobbet idag, har inte bestämt om jag ska vara hemma hela veckan eller inte. Har googlat och man får vara hemma för dåligt mående psykiskt på grund av jobbet. Tog mig över en vecka att varva ner från jobbet på semestern men nu kom det tillbaka. Förstår inte hur jag ska stå ut innan jag slutar där. Måtte nya arbetsplatsen vara normal.....?

Kram!

Svar: Sök aktivt, ny arbetsplats kommer bli betydligt bättre, kram :)
Esmaralda

17 Bjork:

skriven

Hej får jag göra någon hälsokur?

Kram

Svar: Så småningom kan det bli aktuellt, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Är nog oxå i mitten med dragning mot det negativa tyvärr, men jag kallar mig gärna realist.

Realist måste jag vara nu när så många tankar snurrar och jag inte kan sova ,vaknar 04 ! Sonen var upp på vinden för att se vad dom bytt i råspont ..vilket var inget ! Där vattnet läckt in och möglet brett ut sig såg det ut som innan och jag får ångest att ta upp det med takläggaren...suck..men inte lägger man på nytt tak på dåligt underlag ...
I dessa lägen saknar jag verkligen en karl !

Ha nu en bra start påveckan i fullmånens sken !

Kram Anki med flock

Svar: Herregud, ta upp det här omgående med takläggaren.. så jobbigt när det blir så här... kram :)
Esmaralda

19 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Nej lätt är det inte att vara människa - undrar hur många människor är precis så som man ”borde vara”. Låter som höga krav i mitt tycke.

Fina Esmaralda, tuffa tider igen med stor osäkerhet inför framtiden och min hälsa. Jag har ont varje dag. Det som håller igång mig är mitt resande, och som nu, planering av resor. Tänker mig nästa resa i februari 2025.

Afrika känns inte rätt i tiden just nu, men skulle gärna besöka Central-och Sydamerika. Har kollat på Mexico. Dock verkar det inte helt billigt med boende där. Ett annat alternativ är Bali, Indonesien. Eller Sri Lanka. Vilken av dessa länder känns som bäst för mig? Kan du känna in något?
Kram,
Jennifer

Svar: Nej så trist det vore om vi alla var precis "rätt" !Så gott som alla länder passa dig.. fast just nu inte Afrika... och du kanske ska välja länder/platser som inte vimlar av turister, kram :)
Esmaralda

20 Bjork:

skriven

Hej jag får väl gå ut och äta med hela familjen i helgen och inte bara mamma och pappa?

Kram

21 Anna:

skriven

God morgon Ez, brukar påminna min sambo om just detta när han tänker negativt, hur tankemönstret fungerar. Jag blev oväntat uppsagd från jobbet innan semestern i början av juli och slutade princip på dagen. Nu hade jag två missade samtal från min chef i torsdags ( känns lite oväntat) vad tror du det rör sig om? Har ju lämnat tillbaka alla saker osv.

Stor kram

Svar: Ring upp och få besked.. jag ser inte vad det handlar om, kram :)
Esmaralda

22 G:

skriven

Positivitet är bra, men som du säger så kan det också bli toxisk positivet… jag tror nog att jag också ligger lite mellan.

Es, ser du om det blir någon graviditet denna månaden?

Kram! Hoppas helgen har varit bra :)

Svar: Chansen finns, kram:)
Esmaralda

23 Skorpan:

skriven

Ja mittemellan eller kanske mot det negativa är jag, åtminstone på måndag morgon ;). Sällar väl mig till det som händer o försöker låta bli att stanna kvar i elände alltför länge o ibland lyckas jag o ibland inte. Försöker ge komplimanger o vara positiv mot folk.

Måndag är bara måndag, kan inte hjälpas för mina tankar om denna veckodag. Tisdagen är bättre ;). Antar att det är en jämntjock vecka på kommande, eller va tror du Es?

Drömde om en massa ägg i äggkartonger som jag hade med mig på tåget. Betyder äggdrömmar nåt speciellt? Är ju inte mera i fertil ålder så det kan det inte handla om ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Äggen handlar om något som du behöver ta tag i med varsam hand... men jag ser inte exakt vad det gäller... kram :)
Esmaralda

24 Mercan:

skriven

Tror du jag hittar byxa eller keans idag Esmaralda😁😎😁

25 AN:

skriven

Godmorgon Esmeralda,
Ny vecka nya möjligheter. Kan du se om det händer något roligt för mig denna vecka?

Kram!

26 Vännen:

skriven

Min kompis ska äntligen ta sig ur det destruktiva förhållande hon är i. Hon har förstått att de hon har är fel och känslolöst. Detta har hon börjat förstå tidigare men det blev mer tydligt när hon börja prata med en kille som hjälpte henne för ett par veckor sedan och de träffades denna helgen.
Jag och en närstående till henne sa att hon bör nog vara singel ett tag för det känns som hon kastar sig in i nya känslor direkt. Vad tror du är killen för henne eller någon annan?

Svar: Du har rätt, din dotter behöver vara singel en tid och landa i sig själv, annars finns risk för fel val, kram :)
Esmaralda

27 Lillanilla :

skriven

Oh ja såå intressant! Tankar kan både hjälpa o stjälpa…Inte så lätt att få ordning på sina tankar alltid. Så lätt de tar över speciellt om man står inför jobbiga beslut eller om man hamnar i stress.
Esmaralda, jag undrar vad du ser angående min svärdotter och hennes val. Just nu står det mesta stilla och jag undrar vad som händer. Kram

28 Lotta S:

skriven

Du Es verkar nog ha förstånd att vara övervägande den positiva typen, så här utifrån sett i alla fall.
Kommer jag tillbaka till det hör samma hotellet detta arbetsår? Tyckte om!

Svar: Du kommer tillbaka och blir det inte i år så det blir det så småningom, kram :)
Esmaralda

29 Dunegull :

skriven

Tror jag oxå är lite mittemellan ☺️

Jag har varit sugen på min väninnas hus under många år. Tror du ens det finns en möjlighet att jag kommer köpa det nästa år? Älskar hennes läge och hon har indikerat på att kanske flytta sen.

Kram

30 Evelina :

skriven

Hej, kommer vi få den lägenheten vi önskat oss? Kram

31 A:

skriven

Tack! Det känns så!

Försöker komma på vad jag ska göra för att komma ut mer, men tar mig ingenstans. Ska nog börja med att gå till bibblan när jag lämnat min dotter på träning, och sitta och läsa. Sen utöka med att exempelvis gå till kyrkan, finner det rogivande där. Sen yoga och simma.

Må bra på jobb och fritid. Sen borde kärleken komma? 😀

Kram!

32 T:

skriven

Lite av den varan finns på min arbetsplats, man pratar om det positiva och vill helst bara vara där. De svåra tunga eller jobbiga vill man inte vara i. Inget bra kan komma utav det.

Du sa till mig es att jag troligen kommer byta jobb relativt snart och då jobba mer administrativt / utredande en tid. Men ser du om jag kommer jobba mer med samtal framöver , som jag delvis gör nu, igen? På annan arbetsplats eller är den eran över? Ibland är jag ju sugen på att läsa en fördjupad samtalsutb. Trodde jag kunde göra det här. Men känns inte som att de kommer vars möjligt i detta kaos. Men kanske längre fram, nån annan stans?

Tack!

T

33 Luvan :

skriven

Känns de som de blir ett frö eller är de mensen som sätter igång nu? Eftersom jag har ont .. kram

34 Evelina:

skriven

Hej, kommer vi få den lägenheten vi önskat oss? Kram

35 Bjork:

skriven

Hej tack för båda svaren:)

Kram

36 AN:

skriven

Hej Esmeralda, jag har en fundering till dig..de senaste
10-talet inlägg jag skickar får jag inget svar av dig..beror det på att det inte syns något kring mina frågor eller något annat? Känns hur som helst lite ledsamt..
Kram

37 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nästa vecka. Är väldigt nervös. Kram

38 .:

skriven

Hej Es!

Borde jag ta kontakt med hen? Det skulle jag göra ganska skamset och i hemlighet. Fast hen sa att jag inte skulle tänka så. Fast det känns som att ett avslut ändå är ett avslut. Är det här något som blåser över?

39 <3:

skriven

Kan du se vart mitt svarta skynke är som jag brukar ha på stranden ? Kram

40 en trevlig prick:

skriven

Hmmm, han visar ju väldigt stort intresse för mig., hur ser han på mig då? Så typiskt när man själv blir lite intresserad som kommer en käpp i hjulet..
Tror du vi kommer inleda något ändå? Lite romans hade jag inte tackat nej till..
Kram :) 💘

41 Silvertassen :

skriven

Tack för ditt svar! Jag tvivlar aldrig på dig utan ville bara kolla om de fortfarande stämmer. Jag hoppas inte att du har tagit de fel för så var inte fallet för min del. Jag vet att de inte går att vara 100% i spådom. Kram ❤️

Svar: Kram :)
Esmaralda

42 Anonymfjäril:

skriven

Bra skrivet. Jag får nog ta till mig av ditt inlägg… hoppas bara min dumma hjärna registrerar det och försöker ändra dåliga mönster.

Jag tycker vissa saker är svårt när man blir sårad. Har nära personer som verkar inte se det dom ställt till med ( när en liten sak blivit stor ) och kan inte be om ursäkt för det heller utan vänder det och blir offer istället när man pratat om oss med andra närstående. När jag konfronterat dom så blir det nä vi har ej sagt något och dom tar inte åt sig utan som vanligt vill sopa problem under mattan och kommer alltid ligga och sväva i luften och blir offer istället. Offer som om det är vi som gjort dom något. Tiden går och vi har inte lust att ses då ingen ursäkt kommit plus att när vi sets så har en person varit skit sur och arg under hela den dagen på en mycket speciell dag. Varför beter man sig så? ( dom ser konfrontation som att allt är mitt fel har jag en känsla av .) Dom ser aldrig att dom kan vara orsaken till att det eskalerat när dom pratat med varandra om oss med syskonen eller med sina äldre systrar eller bror bröder. ( dessutom svartmåla inför dom som om vi är problemet) helt sjukt.

Men jag får väl inse att det är mig det är fel på och allt är mitt fel. Som allt i mitt liv. Jag gillar inte falska fasader. Tycker man kan be om ursäkt när man blivit påkommen då bevisen är att det kommit fram saker som vi bara sagt till dom men ändå visat det sig att andra vet. Ta åt sig och be om ursäkt så enkelt… tycker jag i alla fall när man gjort fel. Känns mer som dom inte ser det riktiga problemet som vi egentligen är besvikna på och de påstår förstå men i själva verket inte alls verkar förstå så hel situationen gick ut över dom nu när vi fick veta att dom suttit ALLA och pratar om oss och gör fortfarande med varandra och andra, om vi hör av oss eller om vi svarar så korta sura meddelande eller inlägg… men dom har inte gjort något med att det ska bli bättre som att stå för det dom har gjort!

Jag har tagit åt mig av allt detta och känner mig sårad. ( vi har alltid varit på allt men könns som vi vara blir tagna för givet i allt! För att vi alltid funnit där och de andra bara när saker passa dom. Men när vi drar oss undan och gör som dom andra då är allt vårt fel. Varför suras det inte när det är tvärt om? Känns som att allt rasat samman för oss. Dom går miste om så mycket just nu.( Så klart vi med då vi inte ens vill umgås med någon av dom ) jag har ångest varje dag och vill bara gråta. Så besviken på hög nivå! Tycker jag fått gå igenom så mycket i mitt liv men ändå verkar som dom inte ha empati eller tänka efter och ge en ursäkt. Jag får väl ta på mig skulden och helt enkelt släppa det och sopa det under mattan som dom vill göra. Skillnaden är att det kommer alltid finnas kvar och det kommer aldrig bli som förr och positivt liksom. sen ursäkt och ett förlåtelse låter oss växa men tydligen ska det inte vara menat att vi ska ha en bra relation utan bara ytligt.

Varför E går allt emot mig ? Är det något jag gjort så det är en karma över mig ? Jag saknar en person så himla mycket som jag hade behövt i mitt liv nu men det går ej. Känner mig så ensam…

behövde skriva av mig och får nog granska mig själv för är väl i mig felet är. Kram

43 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om något positivt är påväg? Något inom relationer?
Kram

44 Bjork:

skriven

Hej någon speciell anledling att mamma och pappa vill äta ute med mig själv?

Kram

45 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har bestämt mig och jag kommer inte nöja mig med mindre.
Kommer det kunna leda till en seriös relation mellan honom och mig?
Kram

46 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ena dagen positiv och andra negativ, en som är både och tror jag.

Ännu har jag inte kunnar bestämma mig för mitt resmål tyvärr, men jag undrar om du ser mig bli beviljad två veckors ledighet på våren? Och räcker mina pengar till en sån långsemester utomlands?
Tack och kram!

47 Misstjejen:

skriven

Hej

På seriöst att Murat och Natasa ska skapa mer problem med mig? Jag behöver ju få ifred också och jag har såna ibland oro också...

Ha det bra

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför ska dom behöver skapa ännu mer problem med mig. Så murat och natasa vill att jag ska var med andre hela tiden. Det är bättre att låta mig vara ifred. Ja alla mardrömmar och såna.

Har du något tips?

Ha det bra

Svar: Om det blir för mycket så ska du säga ifrån.. alla måste vi få ha våra gränser, kram :)
Esmaralda

49 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda jag är nöjd 🤭köpte svarta skjortan newhouse så fin och en boomerang skjorta fin mönstrad som jag ville köpa för länge sedan men hade ingen råd och den var kvar ha ha båda klär mig😁😎🤭ska dit då och då att se om det finns min byxa😁😎🤭🤗💕🙂‍↔️tack söta Esmaralda för allt🤗💕🙂‍↔️💕🤭

Svar: Vad roligt att du hittade lite som du vill ha, kram :)
Esmaralda

50 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Ja, de verkar som jag tillhör den negativa personen då ... suck ... Ja försöker tänka positivt men antar att när de har varit så mycket negativt i 36 år så rullar dom väl kvar i huvudet. Jobbar på att försöka ta dagen som den kommer och inte fokusera som mycket vad som komma skall.

Dock undrar jag om jag har ett jobb när jag möter mannen i mitt liv eller om de är så att jag bara arbetstränar? Har ja kommit upp i 75%? Kram Zoey 💕

Svar: Antingen eller, du är i alla fall i en syssla son tar en hel del av din tid men på ett positivt sätt, kram :)
Esmaralda

51 Berg :

skriven

Tänkvärt om toxisk positivitet!
Jag har nog blivit lite mer klagande än förr.. renoveringen som pågått sedan i våras tär. Dagen började med att jag upptäckte att bara 2 av 4 spisplattor fungerade. Elfel på resterande. Min stilla undran med knuten näve i fickan är varför elektrikerna inte provade att slå på hällen efter montering i fredags..

Det hade varit passande om den händige mannen kommit in i mitt liv före renoveringen 😉

Tror du att han är redo? Hoppas att inte mitt liv är för rörigt för att ödet ska tycka att vi kan mötas..

Svar: Han närmar sig med all säkerhet... och nog tror jag att han är händig.. kram :)
Esmaralda

52 Anki:

skriven

Tack för svar Es
Jo tog upp det direkt han kom kl 08..han gick upp o titta på vinden igen ,men sa att lite mögel kan ha ta bort med ngt medel ,takspånten var ändå ok...
Jag får lita på att det är ok .

Kram Anki med flock

Svar: Ja man blir orolig men får lita på deras kunskap... kram :)
Esmaralda

53 G.H:

skriven

Hej, spår du möjligen på engelska via e-mail?
Har en engelskspråkig kompis som fyller år, tror det vore den perfekta presenten:)

Kram :)

Svar: Jag tar emot mail för seans på engelska men skriver på svenska, annars skulle det ta mig för långt tid.. sorry, kram :)
Esmaralda

54 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det negativt skitsnack kring diskussionen?
Kommer det försvinna och bli bra? Ser det ljust ut för situationen att gå den väg jag vill?
Kram

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Du kan ta bort dom frågor men jag vill fråga för jag prata med myai i snapchat. Jag visste inte ju jag var mig själv så jag är väl autentisk i den tillfällen med murat och natasa. Jag vet inte hur gjorde jag att visar min sårbara sida.

Så betyder att jag ska kunde plocka fram det och har det varje dagar. Men hur ska jag gör det

Ha det bra

56 Hönan:

skriven

Hej,

Något budskap, tips eller råd från andra sidan? Försöker hålla mig balanserad harmonisk men svajar en del. Vill bara reda ut detta.

Kram

Svar: Från andevärlden vill man att du ska göra dina val tydligare.. hoppas du förstår budskapet, kram :)
Esmaralda

57 Anonymfjäril:

skriven

Du ser inget kring situationen E? Kram

58 En trevlig prick:

skriven

Nu undrar jag ju förstås varför han dras till mig om han tänker på någon annan...
Kommer vi inleda något?
Kram :)

59 AnnaK:

skriven

Drömde att jag hade hand om en väldigt bråkig liten häst som bara gjorde det den själv ville. Vad handlade det om?

Kram 🤗

60 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkortet nästa vecka. Är väldigt nervös. Kram

61 Hönan:

skriven

Tack för ditt svar :) tror jag förstår vad som menas.

Kram

62 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Finns kanske ett o annat som borde tas i med finhandskarna, kanske. Men orkar jag klä dom på mig, inte nödvändigtvis...
Kram Skorpan

63 Hon:

skriven

Har jag rätt i min känsla att han fortfarande kan vara lite attraherad av mej?
Kram

64 Mercan:

skriven

Dröjer det mycket Esmaralda till nästa månad eller hittar jag byxan nästa vecka🙂‍↔️nu är det här hälikoptrar som flyger runt, det har hänt skjutning eller något igen, och min sister är på väg hem från jobbet hemskt man blir rädd och det är bäst att inte sticka ut mera och sluta röka Esmaralda och det är fara för bränder åckså🥹ah min sister kom nu från dörren medan jag skriver söta Esmaralda🤗💕🤭😆

65 Dunegull :

skriven

Hur stor är chansen att jag hittar mannen i mitt liv innan årsskiftet?

Kram

66 Hönan:

skriven

Tack för ditt svar :) tror jag förstår vad som menas.

Kram

67 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har bestämt mig och jag kommer inte nöja mig med mindre.

Kan det leda till något seriöst mellan den mannen och mig?

Kram

68 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har bestämt mig och jag kommer inte nöja mig med mindre.

Kan det leda till något seriöst mellan den mannen och mig?

Kram

69 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något positivt påväg i kärlek för mig?
Längtar till en fast relation och jag undrar om du kan se det för mig i år?

Ser du något positivt påväg..?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: