Ahlgrens bilar åt småfolket....

 
Så var vi lediga precis runt lunchtid och skulle unna oss lunch på stan.
Vi hade spanat in nåt som heter Lycka Asian som  ligger rätt nära vårt boende.. och tänkte att det blir en lagom promenad
 
När vi kom dit.... ja, då var det stängt.
 
Tyyyyyyyypiskt.......😳
 
Trots att menyn stod på pränt utanför dörren  och trots att de skulle vara öppet enligt deras sida på nätet.
 
 
Ingen mening med att bryta sig in.... nån mat skulle ju ändå inte vara klar så för oss var det bara att traska vidare.
Vi hamnade på pizzerian  i Farsta strand centrum.. vid lilla torget.
 
 
 
Tonfisksallad fick det bli och det var minsann inga små portioner !!
Jättegott.
 
Jag  blev bjuden på min lunch av Nettan... som en födelsepresent i efterhand och det tackar man ju för !
 
Vi har serverat småfolket mer mandelskorpa och  två Ahlgrens bilar.... och jag tror i alla fall att bilarna faller dem i smaken !
Jag menar, vem gillar inte Ahlgrens ? 😁
 
Ja, nu börjar vi kunna räkna ner dagarna..... fredag/lördag och söndag och på måndag flyger vi tillbaka hem !!
 
 
 
 
Du har tre dagar på dig om du vill  ha spådom och/eller regression !!!
Nettan frigör lite extra tider och  därmed bör du som vill  - också kunna få en tid.
 
Oavsett du kommer till oss på besök eller via  telefon  så är du välkommen !
 
Du når Nettan på:
 
 
eller
 
 telefon:  070 889 87 33
 
Kram & kärlek  💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Idag känner jag mig mycket bra än i tisdags och igår var halv. Igår fick jag tydligt sockerchock efter en tårtbit. Jag trodde aldrig det ska var så... klumpig och var mycket positiv humör. Jag vet inte vad som händer men kommer det blir en stabilare? Tar det tid också?

Låta min kropp bearbeta också för blir vana och allt som kombinerar också.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Så ännu mer jag ser emot fram E kvinna så jag menar min samtalskontakt. Jag har börja ser fördelar hos henne också och gillar henne än hur det bruka var. Så jag hoppas att våra relation blir en stabil och positiv också.

Ha det bra

Svar: Det känns som om det flyter på bra och personen är genuin, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Det händer sällan som igår så när jag sitter och kolla i mobil efteråt somna jag och jag ihågkomna inte mer än så då går jag i sömnen till sängen för jag var trött och ska sova.

Det är lite otäck tycker jag då bara jag skynda mig och kolla om allt är okej efter det

Kan du ser vad jag bruka gör när jag går i sömnen till sängen? Är det automatiskt av själv som helt plötsligt går till säng?

Ha det bra

Svar: Ja du går automatiskt till sängen och ingenting konstigt händer, kram :)
Esmaralda

4 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Försöker nå fram till exet, ibland känns det så nära, varmt och fint och bra, ibland slår han locket på och gör sig oåtkomlig.

Igår fick jag se foton från efter hans operation och jag blev helt förskräckt. Halva bröstkorgen och hela vänstra armen har kirurgerna skurit i. Ser hemskt ut. Visste inte att det kunde gå till så.

Vad tänker han om mig, gör jag honom glad ibland?

Kram

Svar: Jag tror att exet försöker skydda sig själv känslomässigt när han tar avståndHan är väldigt glad i dig även om han inte alltid visar det, kram :)
Esmaralda

5 Hon:

skriven

Hej,
Kanske jag är paranoid, men är det för att hon vill ha nåt av mej som hon nu tar kontakt eller vill hon genuint vara vänner?
Kram

6 Sara:

skriven

Hej Es,

Jag undrar om min kompis D har något emot mig eller överanalyserar jag det hela?

Svar: Jag tror inte hon har något emot dig, kram :)
Esmaralda

7 Bjork:

skriven

Hej det var jätte trevlig kväll med dom 2 igår:)

Fick dock ljuga lite om min bror sa att att han inte var så snäll och vi vet inte var han bor idag.

Ville inte säga hela sanningen om honom.

Gjorde jag fel om detta?

Kram

8 Lotta S:

skriven

Ser ut att vara gråväder där också. Själv gjorde jag ännu ett ryck och bjuder in nya väninnan på pratstund och kaffe i eftermiddag. Ska ta lite ledighet nu slutet av veckan trots att vi inte har någon resa på gång, också mannen passar på i morgon då dottern hemma på besök igen. Kul!
Hittar mannens föräldrar mindre ställe de vill flytta till innan det är för sent?

Svar: Kul med nya väninnan och lite extra ledighet kan behövas ibland minsann !Mannens föräldrar letar nog inte så aktivt, får en kluven känsla kring vad de vill, kram :)
Esmaralda

9 Skrållann:

skriven

Hej!
Träffade chefen igår.
Om det enda som egentligen är mera positivt med det jobbet jag är tillfrågad om så skulle det ju vara att jag får arbeta helt med det jag läst till. Men ekonomiskt blir det lite sämre än om jag går tillbaka till ordinarie tjänst då lönen inte blir högre och då resorna blir flera och dessutom kommer jag arbeta flera helger och vara hemifrån mera och får dessutom tre dagar färre semester per år.
Jag är förvirrad och tom och vet inte vad jag vill eller hur jag ska tänka.
Någon idé eller känsla hos dig?

Kram❤️

Svar: Har du möjlighet att jobba upp dig på nya arbetet och öka din lön.. inom rimlig tid... låt detta i så fall vara med i din tankeprocess. Dessutom måste du verkligen VILJA ha nya jobbet för att stå ut med det negativa, tänk ett varv extra innan du beslutar dig, kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Godmorgon Es, Ahlgrens bilar är ett av mina favorit godis och de flesta hotell har en påse på rummen. Inbillar mig att de gröna bilarna är godast 😅. Skulle säga till när jag orkade spa. Är det ofint att ta upp det. Bör kanske avvakta lite. Kommer J fixa som han lovat ? Det var väldigt snällt när han erbjöd mig det.

Svar: Avvakta gärna lite, kram :)
Esmaralda

11 Sth:

skriven

Hej! Kommer det ordna upp sig på någo sätt med mina viktiga räkningar jag ligger efter med? Har sån fruktansvärd ångest, och det är akut att betala in dem. Får inge hjälp någonstans..
Kram!

Svar: Kontakta de vars räkningar det gäller och gör upp ett avtal.. bättre att höra av sig än att inte göra det,Det kommer lösa sig, kram :)
Esmaralda

12 Annat 🆔 :

skriven

min Största rädsla är att min soulmate ska vara en fd drogmissbrukare, det är för jag är uppvuxen med sådana. Tyvärr kan inget få mig lita fullt ut även om man vänt livet. Jag tänker då… hur tänker min framtida man om mitt alkoholmissbruk? Jag går ju igenom tuffa tider sen 1,5 år tillbaka utan att dricka en droppe (jag har druckit 5 gånger på snart 2 år och då har de flesta gånger bara varit smaka) jag har gått igenom saker som i vanliga fall skulle ha druckits bort. Sanningen är ändå att jag alltid kommer vara någon form av alkoholist. Har en väldigt stark syn på det och vägrar vara sambo med någon som vill ha alkohol hemma, speciellt om man har barn.

Kommer han kunna lita på mig verkligen? Tänk om hans förälder var missbrukare så kommer jag där och har dem tendenserna. Jag har visserligen druckit i alla år för att överleva det andra gjort
O slutar för min framtida familj (och min)

Kram

Svar: Du kommer att träffa en man som är och alltid varit måttlighetsdrickare och där alkohol är oviktigt. Han kan tycka det är gott med ett glas vin till finare mat och mer än så är det inte. Han har aldrig varit missbrukare av någonting. Alkohol och tankar kring alkohol kommer inte ta plats i ert hem.. det kommer bli tryggt.. mannen accepterar ditt förflutna och tycker att det viktiga är hurdan du är i nuet, kram :)
Esmaralda

13 Ghostwriter:

skriven

Gör jag rätt som
Avbokar mitt teori och körprov denna veckan? Tyvärr hinner jag inte få legg och det måste man ha vid verifikation… det räcker ju tydligen inte med internet och Skatteverket och bank och allt annat där ens identitet är. Är så arg och ledsen, för jag får göra om halkorna pga detta… och betala 4k. Som är mer än halva hyran. Kunde gått till körlektioner…

Samtidigt känner jag mig nog inte helt redo, tror inte jag hade blivit godkänd ändå

Kram

Svar: Har du inte vad du behöver så avvakta... ta saker och ting i rätt ordning men läs på under tiden du avvaktar så ingenting faller i glömska, kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Ja jösses så tiden går, då man har trevligt ;). Men alla gotter åt småfolket, har dom tandläkare som sköter om hålen om tandtrollen kommer? Så snällt att bli bjuden på födelsedagslunch av Nettan o vilken portion, den mättade säkert för en stund framåt :).

Snart veckoslut, blir det bara att ta det lugnt eller borde jag aktivera mig o göra nåt? Kom att tänka på mannen som komma skall, är han glad i dofter o använder såna? Jag gillar ju dofter o använder såna gärna :).

Torsdag fylld med hopp ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tror inte dom har tandläkare och vet inte riktigt hur sådant där funkar hos dom....men jag tror de har rutiner för sådant, på sitt sätt. Under veckoslutet kan du gott planera in en trevlighet, något som du verkligen vill göra, men någonting utan stress. Du har exklusiv smak i dofter :)... men jag tror inte mannen har det. Han använder deo och rakvatten men är ganska omedveten om märken... kram :)
Esmaralda

15 Mikaela :

skriven

När och var träffar jag honom igen?

16 Bjork:

skriven

Hej va lite som att få gratis terapi att prata med dom 2 igår:)
Det var mycket skönt att prata av sig:)

Längtar efter en egen lite. Familj.

Kram

Svar: Att få prata av sig är värdefullt, kram :)
Esmaralda

17 Dunegull :

skriven

Jag har nu sökt jobbet, mest för min egen del.
Ser inte så ljust ut?
Kram

Svar: Nja, ingenting är självklart men chansen finns, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 🤗 💞 🙂

19 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Nä inte vet du väl det hur småfolket har det med tandis o så, fick bara igång min fantasi det här med godis o tänder :D.

Exklusiv smak vet jag inte, men då lär det inte bli doftgåvor då ;). Kanske får köra in mannen i dofternas värld ;D.
Kram Skorpan

Svar: Ja, där har du ett och annat att lära honom och det tycker han bara är bra, kram :)
Esmaralda

20 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att vilja ha barn och familj med mig lite senare? Finns chans att han kommer vilja ha något barn? Kram

21 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Skickade imorse foto på mig men känner mig nu jätteosäker och ful då han inte svarat.

Tycker han att jag är ful och gammal? Eller vad tycker han om mitt utseende?

Kram

Svar: Han tycker att du är attraktiv , utan tvekan, kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

:D en kommande utmaning, mannen o hans doftande ;).
Tack Es!
Kram Skorpan

23 Mimi:

skriven

Hej!

Jag tror inte att jag är ljudkänslig men du har nog rätt att jag kommer att ligga spänd och lyssna efter buller första natten i lägenheten.
Låg och tänkte inatt att varför får detta buller fortsätta. Länsstyrelsen gör ingenting. Tusentals människor i hela landet lider av vindkraftbuller och tvingas lämna sina hem. Kommer det att bli någon ändring??? Finns de som blir sjuka av infraljuden de ljud som gör att det blir vibrationer. Känns som om sängen skakar. Går snabbt över runt tio minuter men är obehagligt.

Kram

24 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Otur med lunchen men även det andra ser gott ut.
Ahlgrens bilar, ja vem kan motstå dem..
fina dagar går fort, ni får njuta av de sista nu.

Mina fötter läker bra, känner redan skillnad även om stel o ömhet finns, snart vågar jag börja ned promenader igen.
Stressen över jobb ökar, ser du om något dyker upp väldigt snart?
Undrar även om du ser om jag är lite saknad av honom, när jag inte är där och kan vara med?
Kram :) 🌷

Svar: Vad skönt att det känns bra med fötterna.. och jobb kommer men kan dröja ännu en tidJa, lite saknad är du allt, kram :)
Esmaralda

25 Smaragd :

skriven

God morgon, imorgon är det mars månad. Ser du om vi kommer sälja denna månaden?

Kram!

26 Helena Ir:

skriven

Ni tar er inte till Farsta centrum då? Där är ju utbudet av restauranger och fik större. Nu vet jag ju inte riktigt var i Farsta strand ni håller till..kanske en bit till tunnelbanan?

Sov skapligt i natt..Men så värken tillbaka nu på morgonen istället. Vad jag gör? Jo, jag har tvättstugan min tok..försöker använda bara den friska handen.

Tycker lite synd om mig själv när kommer sviker..Men borde vara glad för det jag klarar av istället! Det finns mycket värre saker att råka ut för!

Nu ska snart får positivt komma tycker jag. Planerar min dotters 30 årsdag i huvudet. Hon vill ju fira den bara med mig. Tror jag byter ut det positiva för mig själv till mer positivt för henne. Det är bästa presenten för både henne och mig. Okej jag svamlar..

Ha det bäst!
Båda två därborta !
Kram ❤

Svar: Bara ordet tunnelbana gör att vi får kramp... två tanter från landet... men å andra sidan åkte jag tunnelbana en hel del i New York och det har alltid gått bra. Vi har inte heller så mycket tid mellan Nettans jobb.. och får söka oss till de restauranger som är närmast. Ett elände med en arm man inte kan använda.. men det kommer ju bli bra .Vad roligt att planera för dotterns dag !!!! Kram :)
Esmaralda

27 Pia1 :

skriven

Jag blir på riktigt galen.
Vården vägrar fortfarande svara.
Har kontaktat högsta cheferna och då har jag fått något svar som INTE svarar på mina frågor. Bara lögner om något helt annat.
Dom lovade att som minst skriva intyg till FK nu när jag inte får någon vård men de ljuger och undviker även detta.
Varför???? 😭

Svar: Får en känsla av att de kanske misstror dig på något sätt... känns som om det ligger någon form av osäkerhet i detta... hur som helst så är det för jävligt att undvika... bättre om de vore raka med vad de tycker och tänker... kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir :

skriven

Ser ut som jag tappade ord i min kommentar..svårt med högra handen..

29 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att vilja ha barn och familj med mig lite senare? Finns chans att han kommer vilja ha något barn senare ifall vi är tillsammans? Kram

30 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret förut:)

Ses vi 3 igen?

Blir jag och min blivande en familj på 3?

Kram

31 <3:

skriven

Godmorgon Es tror du C och jag skulle passa ihop ? Jag tänker att han tränar så mycket och är lite ytlig. Bör jag ge honom en chans till date? Tror han kommer fråga om det. Har han typ blivit lite kär i mitt utseende och stil ? Han skrev det finns ingen som dig i den här stan med dina kläder och speciellt stil.
Kram

Svar: Han har rätt i att du märks och sticker ut :)Visst kan du ge honom en chans, kram :)
Esmaralda

32 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Mår inte så bra o är orolig för mitt barn!

Fråga Behöver jag vara orolig för att hen inte har pengar till det som är viktigt hyra m.m.?
Hen är väldigt sorgsen pga mannens bortgång (snart ett år sen) o vill vara själv i påsk är orolig för henne för jag får inte veta nåt om jag frågar!

Blir tacksam för svar även om du inget ser

Kram ☆♥︎☆

Svar: Hon kämpar på men har ett stort behov av att vara ifred.. hon orkar inte om du tycker " synd om ".. om hon verkligen behöver dig, då tror jag att hon kontaktar dig. Förstår att det inte alls är lätt, kram :)
Esmaralda

33 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ônskar jag var nārmare. då hade jag verkligen gjort ett besök hos er.

Nu ār sonen ute ur skolan snart. Det ar inga stora saker men det ār māngden. Det ar 2 ggr ātit i korridoren, stört under en repetition etc etc o nu igar slog Han spiken i kistan med att skicka ett mejl o skāmta med en kompis Pa lektionstid.

Vi har sagt att det Finns en chans om Han inte gör ngt mer under 3 veckor o vāger upp med utmārkt i klassrummet.

Nej detta ar inte i Sverige för då hade detta varit saker som medelkillen I klassen gjort. Men det ar inte slappa Sverige nu utan konsekvenser.

Finns det någon chans att han kan rādda situationen och får stanna?
Finns det något du ser att jag kan göra?
Ska jag böna och be och lāgga mej platt eller argumentera?

Kram
Maja

Svar: Har ni tagit reda på anledningen till hans beteende ?Jag får en känsla av att han VILL att det ska bli rätt men han får inte riktigt till det
Samarbeta med personalen, kram :)
Esmaralda

34 Solstjärnan :

skriven

Nämen så synd med buffé alternativet inte blev av men tur att ni fick mat i er i alla fall😊
Alhgens bilar ja dom är goda så dom uppskattas nog säkert av småfolket 😊
Har hittat ett jobb jag kan pröva på att söka.Es,vad tror du finns det nån chans att jobbet kunde bli mitt?😊

Ha en bra dag😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Visst finns chansen, kram :)
Esmaralda

35 Helena Ir :

skriven

Tack! Jo,jag tänkte så sen..att ni säkert inte har så mycket däremellan. Det är klart att är det ovant också när man inte gör det varje dag. Men jag är säker på att ni skulle gjort det hur bra som helst! Klicka med betalkort vid spärren. Ner till tunnelbanan och EN station så är det Farsta centrum. Ni kan inte ta fel tunnelbana för den vänder där i Farsta strand. Och så tillbaka Klicka kortet och ni ser vilket tåg som går tillbaka till Farsta strand ..En station till ändstation.
Men jag tror ni har det hur bra son helst därborta ni är 😀

Kram

Svar: Jamen DET låter ju faktiskt enkelt.... kram :)
Esmaralda

36 Anki:

skriven

God förmiddag Es och Nettan <3
Synd på stängd restaurang men tonfisksalladen såg ju läcker och mättande ut !
Ja vem säger nej till Ahlgrens bilar ...inte jag heller även om jag borde ;-)

Gårdagens besök hos äldre väninnan vart både oroande och trevligt. Hon låg när jag kom och såg för eländig ut med blåmärken och skitigt hår . Fick henne att komma upp och satte på kaffe . Det positiva var att hon blivit med katt en 10 år gammal honkatt som skulle avlivats annars. Tyvärr hade hennes son som var på tillfälligt besök lyckats släppa ut katten men vi fick in henne och det lilla livet får nog livsgnistan tillbaka hos väninnan hoppas jag. Tyvärr dök dottern upp och jag åkte hemåt efter en stund. Dottern klaga på merjobb nu med katten som tydligen äter som en häst och skiter som en stor hund...suck ...men dottern lagar ändå mat åt mamma sin alltid ngt.

Idag blir det lång p i vårvädret

Trevlig Torsdag önskas

Kram Anki med flock

Svar: Du gjorde verkligen en god gärning som tittade in till väninnanKatten gör henne gott.. de är bra för varann
Dottern är ju dock inte alltid så kul..... härlig med promenad i solen... kram :)
Esmaralda

37 Ghostwriter :

skriven

Tack för ditt svar! Har varit riktigt ledsen över allt, tråkigt att lägga ut mer pengar på saker man redan betalat för en gång i tiden.
Kände mig olycklig för att man kämpar för livsglädje - planerar saker - planer raseras och att allt handlar enbart om att hitta tid/ork att planera målen på nytt istället för att lyckas med dem




Stor kram

Svar: Fastna inte i den negativa känslan, gör en ny konkret plan och jobba på positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

38 Helena Ir:

skriven

Av nyfikenhet frågar jag..väntar mig dock inget svar..Men du kvinna <3 med ditt nicknamn hur många karlar vill du ha i din korg? Egentligen bryr jag mig inte ett dugg om hur du funkar..intressant studie bara i hur folk beter sig!

39 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det en chans för ett för ett förhållande med honom? Kram

40 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att han kommer att välja att satsa på mig? Eller kommer han att välja att satsa på någon annan?
Kram

41 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det här att sluta som jag vill?
Kram

42 <3:

skriven

Är Danne och S på väg att gå ifrån varandra? Eller redan gjort det. Vi ser inte D längre på fb. Har han blockat ?

43 Doris:

skriven

Hej!
Vad trevligt och mysigt ni har det.Önskar jag fick se småfolk nån dag.

Något budskap från universum i dag Es?

Kram

Svar: En hälsning som säger att du bör göra något för din egen glädjes skull, kram :)
Esmaralda

44 Lilla m:

skriven

Hej Es! Är Birk fortfarande förtjust i M? Kram

45 Liljan:

skriven

Godmorgon (typ) ☕🌄❤️🥯
Så fruktansvärt skönt att få vara ledig idag, är groggig efter en körig natt med värk.
Det var väl tur att få somna om flera gånger tills man vaknade själv utan väckarklockan.
Idag blir det bara att rå om mig själv ❤️

46 Carolina:

skriven

Är orolig över mitt sons mående som bor på hvb han säger att han kommer dra där ifrån och kommer ta sitt liv för han orkar inte mer men sån är han alltid när han inte får sin vilja igenom han ska på utredning nu vilket jag hoppas sker snart trots han är på hvb så är han på mig och försöker bestämma mm tigger pengar i ett. Han skulle kommit denna helgen men jag sa till hvb att jag inte orkar och nu vill han ta sitt liv pågrund av detta för han gillar inte att jag har blivit mer bestämd nu men han tar så mycket energi och kraft ifrån mig. Jag hoppas det blir bättre snart.

Svar: Det är viktigt att du sätter ner foten och drar dina gränser tydligt.... kram :)
Esmaralda

47 Emilia:

skriven

Jo vem gillar inte bilarna🙂
Har ni hunnit me' någon sightseeing?
Eller har det varit arbete mestadels?
Våren väntar på er i Skåne🍀😎

Men då,, kollar killen efter mej idag?🤔

Svar: Ingen direkt sightseeing... vi har bara fokus på arbete den här gången och det är helt i sin ordningJa killen har nog kollat efter dig, kram :)
Esmaralda

48 Anna Maria:

skriven

Hej!

Har en man som jag ibland träffar, började såklart som en rolig grej men nu har jag börjat få känslor. Är detta besvarat eller hur/vad känner han?

49 Cecilia:

skriven

Vad roligt att Ahlgrens bilar verkar gå hem, det gör det ju hos de flesta.

Vad fort tiden går, att ni varit där i snart 2 veckor.

Den lägenheten vi var på visning har blivit såld och mäklaren tipsade om att hennes kollega skulle sälja en liknande på samma adress. Utgångspriset ligger också över vår budget, så vi får se. Vill utforska fler lägenheter på den gatan och hoppas på att det dyker upp i vår prisklass snart. Kommer det bli så? Kramar

Svar: Ni kommer att hitta rätt.. agera inte i panik, kram :)
Esmaralda

50 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

1000 tack för healingen igår kväll, humörsvängningarna la sig och idag mår jag bättre :)

Jag har panik över hur det ser ut här hemma, nyligen skrev du om din städhjälp hemma, det gav mig idén att anlita ett städbolag för att få bort skräpet. Jag har hittat en firma med pensionärer som åker runt och hjälper privatpersoner med att forsla saker till återvinningen, flyttstädar etc.. för en rimlig penning. Kruxet är att min plånbok är tom efter att jag har betalt räkningar och köp t mat. Får du till dig om jag lyckas hitta en lösning till att få råd med detta?

Svar: Skönt att du mår bättre nuIngen lösning kommer till mig i nuet, men kanske senare, kram :)
Esmaralda

51 .:

skriven

Hej Es!

Åh, Ahlgrens är gott!
Jag äter gärna det vit 😋 Jag har fått för mig att dom smakar bäst. Men ja, det ska ju smaka lika enligt många... Men jag vet icke jag.

Vi diskuterade lite igår och att en Kbt behandling för ocd kanske inte vore helt fel. Tror du att det skulle kunna hjälpa mig?

Svar: Ja, jag tror att du kan få god hjälp av sådan behandling, kram :)
Esmaralda

52 🌸:

skriven

Jag var på cellprov idag. Fy, jag hade tänkt avboka. Hursomhelst, tror du att svaret kommer att vara bra? Hur är din känsla.

Svar: Får en bra känsla men kan ingenting säkert säga, kram :)
Esmaralda

53 Jeppis:

skriven

Vad händer när jag backar?

Mer gott åt småfolket😍🤗

54 Undra…:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han får glada känslor i samband med min förklaring av känslor till honom? Eller ser du vad det blir för känslor i samband till det meddelandet? Kram

55 Ally:

skriven

Tack kära du för svar..
Nu har jag faktiskt sökt två fasta tjänster., måste ju ha ett öppet sinne, en av tjänsterna tilltalar mig extra mkt, hoppas iaf bli kallad till intervju ✊
Kram till er! ✨🌱

56 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Es för ditt svar idag...

Ska verkligen försöka tänka positivt o inte fråga så mkt...

Ibland är det inte lätt att vara mamma när man inte får vara delaktig o hjälpa när man älskar någon så mkt♥︎

Kram ☆♥︎☆

57 Mikaela :

skriven

Vart och när träffar jag honom igen?
Jag hoppas att du svarar.

58 Maria321:

skriven

Ibland händer livet. Ibland träffas 2 personer och Passion uppstår. Som en urkraft. Soulmates. Om man då är i ett förhållande får man sköta det på bästa sätt. Framförallt reda ut inför sig själv om detta verkligen är "meant to be", eller en tillfällig förvirring. Barn och familj är alleles för viktiga för att bryta upp lättvindigt. Och i den där perioden är det allra sämsta att smyga, ljuga och vara otrogen.
Mitt råd är att man "gör klart" med den nuvarande partnern innan man går vidare. Och är man den "som väntar" får man respektera processen. Hålla avstånd.
OM du hittar äkta passion, kanske förhållanden måste brytas. Men det skall ske med största respekt för alla inblandade och utan att smyga, ljuga, sexa loss, förklä love-weekends som jobbresor etc. Att bryta upp en familj med barn är inget man gör lättvindigt. Men det handlar alltså om det är THE BIG LIFE LOVE.
Är man i den positionen att man är "älskarinnan" och lever på den bekräftelsen man får i att vara beundrad, mer än man känner för mannen, och lika gärna skulle kunna tanka bekräftelse från nån ung Stureplansstekare, eller nån annan träningskille man går på date med.... DÅ tycker jag man skall tänka över vad man sysslar med, innan man bryter upp en familj som just nu kanske är på skidsemester i solen. Mamman i den familjen skall alltså gå igenom olika stadier av chock, sorg, bearbetning, nyorientering, ekonomiska bekymmer, juridiska spörsmål etc. etc. bara för att Älskarinnan ville ha lite bekräftelse från en man som hon egentligen inte är så intresserad av. Det finns ju andra spännande män också...

Livet är på riktigt och ingen dokusåpa som är till för att smörja ens ego och ge underhållning. Att fnissigt och lite förväntansfullt fråga om Frun känner till att hennes man har sex med en själv, eller vad hans kompisar tycker om att hon är hans älskarinna, medan de t o m flirtar öppet med en, är så aningslöst. Lite fnissigt och kul och spännande att skicka brev till jobbet och spekulera om vad frun känner till... MEN DETTA ÄR FAKTISKT FRUNS LIV. Ett liv där hon lägger ner tid och engagemang på deras gemensamma barn, resor och vardag. Någon annans liv kan inte få vara någon annans underhållning där man gissar hur länge det kommer att hålla, medan man själv gör allt för att sabotera. Inte för att man verkligen är kär i mannen, utan för att han är en av många män man tankar beundran och bekräftelse av. Och han är lättast just nu.

"Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
I'm begging of you please don't take my man
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Please don't take him just because you can,
You could have your choice of men
But I could never love again
He's the only one for me
Jolene"

/Dolly Parton

Och ja. Mannen i fråga har en stor del i detta och borde också ta sitt ansvar och sköta detta snyggt. Är han olycklig i sitt nuvarande förhållande, får han avsluta detta innan han påbörjar ett nytt. Är han INTE olycklig, och mest vill ha lite extra ketchup på korven, är det bara sunkigt.
Och nej - jag är verkligen inte felfri moraltant i detta. Det är kanske därför jag reagerar så starkt på detta drama. Jag vet hur det kan bli när det går helt fel. Ingen inblandad är en OND människa, som vill skada, men om ingen tänker efter och låter saker "hända", kan allt eskalera och människor fara riktigt illa.

Jag vill krama "Pussmun" och säga att ditt värde inte ligger i hur många mäns beundran du kan få. Sök ditt värde i den du är som person, det du gör för andra, i dina intressen och i dina vänners ögon. Du behöver inte gå till ytterligheter som att slå sönder ett äktenskap för att bevisa hur underbar du är. Kärlek är inte samma sak som ytlig bekräftelse och när du gillar dig själv för den du är på insidan, kommer du att hitta någon som tycker om dig på riktigt och respekterar dig som den du är. Inte folk som ser dig med en gift man, och dagen efter ringer snygga bruden själv. En nedgradering förklädd till komplimang. Gå inte på den lätte!

59 C:

skriven

Semester för smågummorna när ni kommer hem kanske😀
Jag har lyst med min frånvaro sen senast.
Hur tas det emot?
Kramen till er💗🌟🌟

60 Sofia :

skriven

Hej Es!

Så trevligt det var att prata med Nettan. 😍 tack för samtalet förra lördag kära Nettan!

Esmeralda det har hänt en riktig jobbig sak som jag upptäckte idag. För massa år sedan gav mig Italiensk farbror mig en check som skulle idag varit värd mycket pengar. Problemet är att jag upptänkte just idag att checken är preskriberad och den summan pengar kommer jag troligen inte att kunna få. Mannen jag chattade med skrev att jag skulle ändå kontakta ett annat kontor för att det kanske är så att reglerna har ändrats och att checken fortfarande är giltig. Vad kommer att hända? Finns det någon chans checken fortfarande är giltig?
Kram 🙏💕
Sofia

Svar: Nej, det här känns inte ok.. ser ingen större chans att det ska bli bra med checken... kram :)
Esmaralda

61 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Du nämnde att du såg en knäoperation för mig på ca 60%, ser du om de e något ja själv bokar lr något som händer som gör de? Kram Shenzi 🌹

62 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker göra återköp med silke blusen som jag hade köpt för länge sedan i andra hand butiken Esmaralda jag har flyttat prislappen från in wear blusen, tror du de kommer märka det 🤔

63 Undra…:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han får glada känslor i samband med min förklaring av känslor till honom?

Vilka känslor dyker upp i samband med mitt meddelandet till honom? Kram

64 Mamman:

skriven

Såg väldigt gott ut!!

Kommer mitt efterlängtade paket imorgon?

65 A:

skriven

Nu blev jag ju sugen på ahlgrens bilar... får nog köpa det i morgon till kvällen 🙂

När jag tänker på nytt jobb så är det vård och administration. För är det jag kan. Men kanske ska ändra bana helt? Jobba på hotell? Mataffär? Flygplats? Kyrkogård?

Kram!

Svar: Kanske inte helt men ändå ett nytt område fast där du har nytta av dina baskunskaper, kram :)
Esmaralda

66 Anki:

skriven

Tack för svar Es ❤
Ska ta mig i kragen och hälsa på oftare.Nu vet jag att dottern kommer oftast vid 4-tiden så det är bara att anpassa sig efter det

Kram Anki med flock

Svar: Exakt så Anki, du är en god vän, kram :)
Esmaralda

67 <3:

skriven

Är Danne och S på väg att gå ifrån varandra? Eller redan gjort det. Vi ser inte D längre på fb. Har han blockat ? Kommer det komma fram att S varit med hans bästa killkompis ?

68 Mercan:

skriven

Esmaralda det skulle bli bra ,om jag kan göra återköp med in wear gröna klänningen,ska flytta prislappen från tiger vinröda manshester byxan,ser du om allt går bra och jag får kontant ,ah utan att de märker något🥹🤓🤔

Svar: Nej, det känns inte som en bra idé, kram :)
Esmaralda

69 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Trist att du inte får till dig någon lösning av mitt problem, jag blivit beviljad hjälp av boendestöd med städning en timme varannan vecka men det hinner man ju knappt ingenting på med tanke hur här ser ut och hur lite jag själv orkar göra pga utmattningen och hjärntrötthet.
Jag har otur med både kärlek och spel så försöka vinna pengar skulle bara vara att slänga pengarna i sjön. Känns som den här mardrömmen aldrig tar slut, mår bara sämre och sämre trots att jag får stöd av både psykiatrin och boendestöd. Hoppas du känner hur oerhört tacksam jag är för du stöttar mig här i bloggen 🙏🏻

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Planera tillsammans med boendestödet... någon större vinst ser jag tyvärr inte är på ingång, kram :)
Esmaralda

70 Fråga… 🌸:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han att ge oss en chans? Ett förhållande med mig? Hur går hans tankar?
Kram

71 Rädd:

skriven

Hej! Gjorde jag rätt som tog upp mina funderingar kring projektet på jobbet idag? Tycker chefen om att jag är så öppen? Eller förstörde jag för mig själv? Just nu känner jag mest trött och förvirrd. 🙈

Kram och kärlek.

Svar: Nej du förstörde ingenting, kram :)
Esmaralda

72 Ledsen :

skriven

Hej, du sa att kompisen som blev sur och jag skulle ha kontakt så småningom.. kommer det dröja länge innan han hör av sig? Känner mig ändå ledsen och hopplös över detta…

73 Bjork:

skriven

Hej varför fråge satte dom mig igår?

Vill dom vara vän med mig och bry sig om mig?

Kram

74 AnnaK:

skriven

Äntligen fick jag tid för provtagning. Ska bli skönt få veta om det är anemi igen och om inte kanske reda ut vad det är. Aldrig varit såhär slut förr.

En liten fråga. Ser det ut som att jag får sålt halsbandet?

Verkar charmiga dessa småfolk ni har runt er. Undrar om jag skulle bli rädd om jag såg nån. Alltid lite läskigt med sådant man inte känner till 😄

Kram 🤗

Svar: Ja, det kan vara lite skrämmande med sådant man inte känner till :) Men småfolket är ärliga och raka så inga problem :)Ja det får sålt det du men det kan ta sin tid , kram :)
Esmaralda

75 Till Nr 52 🌸:

skriven

Vad bra att du tog cellprovet, även om det inte är någon trevlig upplevelse så är det värt några minuters obehag för att ev. förändringar upptäcks redan innan det hinner utvecklas till cancer. Håller mina tummar för dig.

Kram Igges matte 🐈‍⬛

76 Hannas krypin:

skriven

Så trist att det var stängt men vad snällt att du blev bjuden på maten av din vän. Jag har inte träffat någon som inte gillar Ahlgrens faktiskt.

77 Jag:

skriven

Hej Esmaralda♥️
Hur stor ser chansen ut nu att det kommer bli en graviditet inom 1-3 år för mig? Kram

78 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om någon bor i första våningen hemma i Bulgarien eller ska jag inte oroa mig ,känns det lugnt🥹Esmaralda min önskan är att jag ska sluta röka närmaste tiden även dem här dagarna ,ser du att jag gör det söta Esmaralda🥹jag gick inte att göra återköp i andra butiken med flyttade prislapp på plaggen utan att fråga dig annars tänker jag göra det men om du inte ser fara,helt sjukt kanske men jag vill passa på och bli av med plaggen som jag ångrar mig😁annars gjorde återköp sista dagen till jeans jumsuiten ,bra att jag vissade till min mor hon gillade den inte men rosa in wear blusen har vi behållit till min sister Esmaralda och jag tror jag ska inte gå längre eller kanske två gonger i månaden dit , för jag har hittat mina två tiger byxor tack vare dig söta Esmaralda🤗💕🤭har inga frågor kvar men det är alltid roligt att öppna titta din söta blogg varje dag Esmaralda🙈🤗🤭tack för allt så tacksam🤗💕🤭

79 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får till dig något spontant om mig kram 🥰

80 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda att du varnade mig🙂💕👍

81 Lilit:

skriven

Godkväll Esmeralda jag ska ut på aw i morgon med mina arbetskamrater, hur kommer mina kväll att bli?? Ha en bra kväll
Kram

82 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken tur att du inte ser någon större vinst för min del, som jag skrev så brukar jag inte spela för det vore att slänga pengarna i sjön ;D (med glimten i ögat) Då lägger jag hellre slantarna på Ahlgrens bilar. Tyvärr tillverkas inte bilarna här i stan längre, fabriken har byggts om till hyreslägenheter men huset kallas ff "Ahlgrens" i folkmun

Kram 🐈‍⬛

83 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ônskar jag var nārmare. då hade jag verkligen gjort ett besök hos er.

Nu ār sonen ute ur skolan snart. Det ar inga stora saker men det ār māngden. Det ar 2 ggr ātit i korridoren, stört under en repetition etc etc o nu igar slog Han spiken i kistan med att skicka ett mejl o skāmta med en kompis Pa lektionstid.

Vi har sagt att det Finns en chans om Han inte gör ngt mer under 3 veckor o vāger upp med utmārkt i klassrummet.

Nej detta ar inte i Sverige för då hade detta varit saker som medelkillen I klassen gjort. Men det ar inte slappa Sverige nu utan konsekvenser.

Finns det någon chans att han kan rādda situationen och får stanna?
Finns det något du ser att jag kan göra?
Ska jag böna och be och lāgga mej platt eller argumentera?

Kram
Maja


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: