Då blev jag starstruck....

Vi brukar skylla vårt beteende på Luther och må hända att det ligger någonting i detta.

Martin Luther… och nu menar jag inte King.. utan  den Luther  som  verkade som präst på 1500 talet.

Vi brukar skylla på honom när det gäller vårt modesta levnadssätt, att inte framhålla sig själv och han har fått bli sinnebilden för skuld och skam och strikta levnadsregler.

 

 Han skrev sina 95 teser som han spikade upp på kyrkporten och skapade en  diskussion kring avlatshandel och korruption.  Sakta men säkert blev vi protestanter .  Dock blev Luther själv bannlyst och fredlös.

 Nu tror jag inte att han var den buse man ville göra honom till utan snarare tvärtom eftersom han protesterade mot dåtiden katolska kyrka och deras försäljning av avlatsbrev.

Ett avlatsbrev är  ett dokument som ger syndernas förlåtelse. De var dyra och det var bara rikt folk som hade råd att  köpa sig fria från sina synder. Därmed var det bara de rika som kom till himlen.  

Därmed får man konstatera att det var bra jobbat av Luther.

Jag har träffat denne Martin Luther och vi har suttit mittemot varann och fikat.  Han bidrog med  mörkt bröd och jag med kanelbullar. Han sade inte mycket men lyste upp när hans blick hamnade på bullarna och  han tryckte i sig fem stycken på raken.

Det blev inga teologiska diskussioner.. faktiskt inga samtal alls.  Vi tittade på varann och nickade vänligt då och då och alla frågor som jag hade i efterhand var i stunden som bortblåsta och jag kan nog säga att jag var rejält starstruck.

Mitt intryck var att han var en go grabb helt enkelt.

 

 

 

 

Detta hände  för 30 år sedan  och jag har aldrig sett honom sedan dess och inte heller tror jag att min vision innehöll en lärdom utan det var bara något som random hände

 

Kram & kärlek💖

1 Jossan :

skriven

Godmorgon
Svårt att somna igår. Hade ont i kroppen och lite andra ställen så jag grät av smärta..
Och sen hade grannen fest så musiken ekade fram till 2. Tur man har semester annars hade jag tyckt det var drygt när man ska upp och det är liksom onsdag..

Igår beställde jag lappar till mina nest men jag har såklart gjort något fel så de kommer bli för korta så jag har mailat företaget och hoppas jag kan göra om dem på något sätt.. typiskt mig att alltid göra fel.. hoppas de löser sig..

än så länge har jag inte hört något från min kompis om att hon vill att jag ska komma till henne så jag tänker att hon inte kommer fråga. Det är ju lite marknader överallt nu så kanske skulle åkt dit.
Tror du kompisen kommer fråga?

Jobbångesten kryper närmre fast det är 3,5 vecka kvar.. denna semestern gick sjukt fort!

Annars får jag se vad denna dagen har att erbjuda! Kanske ska ta mig in till stan eller något.


Kram

2 Gubben i skogen:

skriven

Intressant ämne idag.
Vill tala om att jag läst din nya bok och nu ser jag fram emot en fortsättning. Önskar er alla en fin dag.

3 L:

skriven

Wow, vilken grej och så spännande möte.

Ny har jag klantat till det rejält. Kommer han förlåta mig för mitt övertramp och att vår relation blir bra igen? Kommer han må bra framåt?

Kram

Svar: Finns en god chans att det här kommer lösa sig så småningom, kram :)
Esmaralda

4 Orolig:

skriven

Hej. Skrev till en kompis i förra veckan utan att få svar. Hon läste det men svara inte. Skrev i måndags igen men hon har inte läst det. Vi har planerat att ses i sommar. Kommer hon svara och kommer vi ses? Jag vet att hennes dotter vill det.

Svar: Känns tveksamt kring henne och jag vet inte varför... hon är nog inte så pepp på att träffas, kram :)
Esmaralda

5 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Oj vilket möte, jag med skulle ha blivit starstruck :)

Är det fortfarande liv i Pelle och Bosse Bi?

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Ja, det är liv i dom... och de ger varann energi för att orka skapa positiva förändringar för dig, kram :)
Esmaralda

6 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag hade ett gäng kompisar för några år sedan som jag ungicks med då och då. Ett tag var vi riktigt goda vänner. Sedan hände något traumatiskt, som inte direkt hade att göra med dem, men ändå indirekt. Jag kände ett stort behov av paus och att ta avstånd vilket fick mig att mer eller mindre bryta kontakten med dem.

Nu undrar jag ibland om jag borde återuppta kontakten, och om de isåfall skulle acceptera mig igen? Eller är det bäst att fortsätta livet utan dem?

Kram

Svar: Även om du tar kontakt och de är positivt inställda.. så ser det inte ut som om det kan bli som det varit... något kommer fattas relationen och det ebbar ut, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, fick så fint meddelande från T. Känner han fortfarande en attraktion till mig och tycker jag är söt? Vi båda är nog lite sårade av våra ex och senaste dejter 😔

Svar: Han gillar dig spontant och attraheras av dig men är en försiktig general, kram :)
Esmaralda

8 Mimi:

skriven

Hej!

Tyst idag, skönt!! Händer det något bra i mitt bullriga liv?

Kram

Svar: Jadå, det kommer en hel del bra, kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Så där hux flux kom Martin o hälsade på? Wow... Kanske inte fanns så mycket att fråga om till syvende o sist...

Här gör vi oss av med bevismaterial, som bevisar att vi varit på resa,tvättar byk ;D. Tredje maskin snurrar på o sen är det mesta tvättat. O skönt är ddt. Några obehagliga luktande överraskningar kom emot oss i kylskåpet, men dem lyckades vi bli av med rätt fort. Tur att vaniljsåspaketet inte hade exploderat i kylskåpet ;D...

Idag en tur in ti stan med dotra, lunch ute, hurraa. Blir väl o handla lite också. Ser du nåt om min dag Es?

Trevlig lunch med systra!
Kram Skorpan

Svar: Ja, rätt som det är så fanns han bara och vi möttes vid ett färdigdukat fikabord.. ibland kan det bli lite märkligt.Alltid mycket att ta tag i när man återvänder hem och tvättmaskinen går varm.
Blir en mysig dag för dig, kram :)
Esmaralda

10 Bjork:

skriven

Hej är det den kille kompisen mamma har med sig idag som hon blir sambo med?

Ser fram i mot att få sällskap:)

Kram

11 Dani:

skriven

Hej!
Ser det ut som att jag och Pascal kan bli ett par?

Kram

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Du har då haft märkliga möten haha själv kände jag mig starstrukt då jag mötte dig IRL första ggr Andra ggr kändes det som vi känta varandra länge <3

Har nu röjt en sopsäck som ska slängas ! Kollat upp Lions på byn de tar emot det mesta förutom böcker..
Du inspirerar Es !

Idag kommer sonen en snabbsväng och vi ska äta lunch på deras halvsyrras cafe´

Trevlig Torsdag önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Det har varit speciellt och jättetrevligt att mötas två gånger !! Inte heller här på loppisen tar man emot böcker.. men när jag hade ett hundratal att skänka så satte jag in gratisannons på nätet och böckerna var hämtade samma dag.
Numera köper jag inga böcker i fysisk form... utan prenumererar på Storytel.
Ha en trevlig lunch :) Kram :)
Esmaralda

13 Anonym:

skriven

Hej Es! Kan du ge mig ett tips på hur jag ska reagera när jag ser grannen så att hon slutar prata med oss? Är hennes avsikt bara att vara trevlig eller finns intresse till att skapa vänskap med mig eller med min man, du svara att du inte ser att hon vill ha honom.. menas det att du ser att hon ej vill ha honom? Eller vad är hennes avsikt?

Svar: Jag ser inga tecken på att grannen är ute efter din man, kram :)
Esmaralda

14 Vb:

skriven

Hej Es, ser du om det är påväg mot rätt håll nu? och blir bättre? Ser det ljust ut för mitt äktenskap ?

15 Anonym:

skriven

Hej Es, en lite klurig fråga men iom man är osäker o lite otrygg i sig själv så kan man ej tolka kanske allt rätt och svartsjuka kan till exempel förstöra jätte mkt.. däremot undrar jag om du ser om det går att lita på den här mannen.. då jag fick spådom för 9 år sedan som lydde att han hör kan du lita på.. och visst det har hänt saker i förhållandet och sedan tänker tillbaka till spådomen jag fick av dig och undrar är detta rätt man för mig ? Eller man går igenom bråk oense vissa saker för att det ska bli bra sen?

16 .:

skriven

Hej Es!
Jag kom att tänka på en sak igår. Jag är ofta en sån som bara kör på. Att lyssna på kroppens signaler är svårt. För så länge jag står på benen så borde jag kunna gå till (i detta fall) kursen. Jag är grymt trött, yrslig och har svårt att koncentrera mig. Det är ju meningen att dom ska kolla min arbetsförmåga där och eftersom att jag står på benen (säger min hjärna) så kan jag ju gå dit. Sen i måndags fick jag ju reda på att jag har b 12 brist. Då tänkte jag igår "nu får jag vara hemma, nu finns det ju på papper". Men egentligen har jag behövt vara hemma länge. Men min hjärna säger ju "men du står ju på benen". Så egentligen är ju det här missvisande. Som när jag gick på högskolan från 100% sjukskrivning. Först gick det väldigt bra, sen gick det nedför och nedför (men jag stod ju på benen) sen blev jag utbränd. Det var inte förrän jag knappt fattade vad jag läste som jag förstod att det här går inte längre. Jag har jättesvårt för balans och kör mest bara på. Så hur hittar man balansen, när är det ok att lyssna på kroppen. Man kan ju inte vara hemma för minsta lilla. Kan du se någonting som kommer till dig, eller har du något eget råd?

17 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Martin Luther, ja inte vet jag vad jag skulle ha frågat honom. Starstruck har en ju blivit, i vintras.

Nu tänker jag byta tillbaka till min gamla medicin, konsulterade apotekspersonal. Kan inte ha det så här, känner mig alldeles virrig pga sömnbrist. Får be om annat recept efter semesterperioden.
Tack och kram!

Svar: Ja, ta tag i det, jag tror det finns annan medicin som kan passa dig bättre, kram :)
Esmaralda

18 Dunegull :

skriven

Spännande…☺️

Ser du något positivt hända mig snart? Är så vansinnigt trött på mitt liv. Fått kämpa i motgångar så många år och på allvar orkar jag inte mer.

Jag är så positiv person och gör så mycket rätt och ändå får jag inte utdelning. Känns hårt 😢

Får du in något kring min höst?

Kram

Svar: Försök ha koll på ditt liv så gott det går, gör egna val, ha en bra planering och du kommer röra dig i en positiv riktning, kram :)
Esmaralda

19 Tess:

skriven

Hej Es!

Jag har nyss brutit upp med min man, vilket känns både som en lättnad och jobbigt. Alla semesterplaner grusades, ser du om något roligt händer i sommar?

Svar: Gör en egen sommplanering.. och jag tror det blir riktigt bra, kram :)
Esmaralda

20 Doris:

skriven

Hej!
Spännande möten du har haft.

Min bil är trasig.
Ser du om den rullar igen.Orolig för kostnad.Fixar jag det?

Kram

21 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om det är något skitsnack kring mig i det gänget?

När jag mötte en tjejkompis i det gänget häromdagen så fick jag en konstig känsla.

Killen det handlar om hade inte berättat för mig att han hade gått in i en annan relation. Jag skrev till honom att det är han jag vill ha osv.

Men nu känns allt inte bra.

Är det negativt skitsnack kring mig i det gänget nu?
Jag visste ju inget..
Vad tycker han egentligen?
Kram

22 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar, jag känner faktiskt samma sak - kanske jag därför tvekar med att ta kontakt med dem. Det känns lite sorgligt också. Var det menat att vi endast var vänner en viss tid i livet?

Ser jag ut att få sådana vänner igen?

Kram

Svar: Ibland blir det så, att man är vänner en period men inte mer....Nya vänner kommer, försök att öppna upp aningen mer... kram :)
Esmaralda

23 Allt:

skriven

Godmorgon
Spännande möte..
Ser du nåt för mig? Vad som.. 😊
Kram :) 🌷

24 Sessan:

skriven

Företaget min man jobbar på ska säljas.
Går köpet igenom?
Hur blir det nu för oss?

25 Bjork:

skriven

Hej blir det mycket umhänge dom närmsta dagarna med mamma och hennes kompis?

Kram

Svar: Ja, den möjligheten är stor, kram :)
Esmaralda

26 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Vill den väninnan fortfarande umgås med mig?
Gillar hon mig? Och kommer vi umgås framöver?
Kram

Svar: Hon gilla dig men kan vara rätt upptagen under en period, kram :)
Esmaralda

27 Mig:

skriven

Hej E.
Längtar väldigt mycket efter kärlek och en relation…
Men det kanske dröjer och jag blir själv under en tid.
Vad ser du framöver? Detta året eller nästa? Händer något…
Kram

28 Alex :

skriven

Hej!

Ser du hur vår hund mår? Har han ont någonstans?

29 AnnaK:

skriven

Vilket möte 😄 Tänk vad du får vara med om!

Ser du någon varning angående min bilresa idag? Såg 2 olyckor igår och började noja att det kanske är ett omen 😬

Kram 🤗

Svar: Jag ser inga varningar kring dig, kram :)
Esmaralda

30 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Kram

31 Mercan:

skriven

Esmaralda du såg att tiger byxan som jag missade söt blå randiga,att det kommer igen men det tar tid,ser du söta Esmarallda att den blir min till sist att jag lyckas köpa den,ser du om den kommer under året,vilken månad🥹

Svar: Tyvärr ser jag inte sådana detaljer, kram :)
Esmaralda

32 Svante:

skriven

Hej Es. Vad intressant du träffat Martin Luther det skulle jag också vilja göra, ser du gav inget svar på min fråga igår om hur jag kommer möta den rätta kvinnan du spått mig om du har skrivit i din spådom
till mig - ni möts alltså och det ser helt säkert
ut att det blir så, då blir det så med tiden, du har haft rätt i flera andra saker du spått mig om det har blivit så med, så den dagen kommer då vi möts och vi gifter oss och flyttar ihop i en ny lägenhet för oss
båda, förstår du kan inte ge svar jämt det är många som skriver på din blogg och det är alltid intressant och roligt läsa din blogg, tack för du finns du är till ett stort stöd för mig och ha en bra dag! Kram:)

Svar: Jag ser fortfarande din framtida kvinna... ni kommer mötas men tyvärr ser jag inga detaljer kring mötetHa lite koll allmänt, också vardagen och inled gärna samtal när det spontant känns rätt så kommer resten att ge sig om det är rätt kvinna, kram :)
Esmaralda

33 Emma:

skriven

Jag ska åka ut i Europa med bilen. Hur går det?

34 <3:

skriven

Varför blir T så låg av sitt ex ? Kommer det ta tid för honom att komma över henne ? Mitt ex hörde av sig igår men känner inget för honom längre. Dökör och nu känner jag bara ush över den karln.
Kram

35 Mimmi K:

skriven

Kära Es!
Min dotter och hennes kille kör 80 mil idag, och sedan 110 mil på söndag. Kommer resan gå bra? Känns oroligt i mammahjärtat. Min sambo förstår nog inte mig på den punkten.
Fem veckor sedan jobbintervjun och fortfarande inget svar. Jobbigt med denna ovisshet. Chefen där kommer tillbaka från semestern nu på måndag, kanske får jag svar veckan som kommer?
Kram :-)

36 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Skönt och höra att Pelle och Bosse bi fortfarande kämpar på för att få till positiva förändringar. Jag är mer än nöjd med vad de har presterat hittills. Lyckas de åstadkomma ännu mer så ser jag det som en bonus :)

Kram 🐈‍⬛


37 Hon:

skriven

Saknar och tänker han på mej ibland, eller har han helt gått vidare?
Kram

Svar: Ibland kommer tankar men han verkar ha gått vidare, kram :)
Esmaralda

38 Ghostwriter :

skriven

Har förlorat en nära som har sin begravning i skrivande stund. Igår sa jag hejdå och kände hans närvaro. Fick jag kontakt? har han någon hälsning? Dog han med sällskap? Och tänker han något kring den sanning som kom fram nu när han gick över om min barndom




Kram

Svar: Ja, det känns absolut som att du fick kontakt under ett ögonblick. Han blev sorgsen när insåg din barndom, kram :)
Esmaralda

39 K. :

skriven

Stämmer verkligen lönen jag fick efter allt hårt arbete? Ska jag stå
På mig?


Kram

Svar: Räkna efter noga och stämmer det inte så stå på dig, kram :)
Esmaralda

40 BaraJag:

skriven

Jag pratade med honom, och han blev arg och sen mild. Magkänslan blev starkare. Ser du verkligen inget alls kring min oro? Vi har levt ihop i 20 år och han tycker det är löjligt att kasta bort det pga magkänsla. Men jag litar inte på honom när han förnekar. Kanske bör jag kolla i hans mobil som han erbjudit mig att göra? Kram

41 Sm:

skriven

Hej!
Snälla kan du se om jag får bo kvar? Är så stressad över detta.
Kram!

42 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Jag har planerat tillsammans med min körlärare att göra uppkörningen i augusti. Det går jättebra att köra med henne och jag känner mig både trygg och lugn men hon vill att jag ska testa köra med andra så att jag inte blir för nervös på uppkörningen. Vilket jag gjorde idag och det var en total katastrof och han var så negativ och hade massa åsikter om min körning så nu vill jag inte ens göra uppkörningen längre.

Jag har bokat 2 körlektioner med min vanliga körlärare och 1 till lektion med en helt ny körlärare men just nu känns det som jag aldrig kommer att klara av uppkörningen. Tyckte han jag körde med idag var inget alls bra för mig.

Ser du om jag kommer klara den innan oktober?

Kramar

Svar: Låt aldrig en person få sådan makt över dig att det påverkar dina beslut.. som att inte vilja göra uppkörningen !Man klickar bättre med somliga och mindre med andra.
Du kommer klara din uppkörning men precis som de allra flesta får du räkna med att du kanske inte klarar det första gången, kram :)
Esmaralda

43 Längtar :

skriven

Hej! Vilket arbete du lägger ner på alla svar, hade inte stött på dig tidigare men nu dök du upp, som om det var meningen.
Vi har försökt i ett år att få barn, fått ett missfall, men sedan har det inte tagit sig. Vi diskuterar att sluta försöka, men är det rätt beslut?
Sedan är ekonomin trög, som för alla, kan du se när vår lägenhet blir såld?
Tusen tack, oavsett om du ser något eller ej, bara för att jag får skriva av mig.
Kram!

44 .:

skriven

Hej Es!

Förlåt för en fråga nr 2 idag.
Nu är mötet över och det känns bra. Det känns skönt att ha E vid min sida.
Men det känns som att S blir så lätt sur. Som att jag säger fel saker och måste trippa på tå. Och är det något jag glömt så är det som att jag är dålig som inte minns. Och då känner jag mig dålig. Är jag konstig?

45 Mercan:

skriven

Köpte en byxa till min mor Esmaralda från Lindex,samma som jag hade missat för länge sedan,tror du hon kommer behålla gilla den Esmaralda annars det är bara att lemna tillbacka🤔

46 Anonym:

skriven

Hej!

Blir så nojig över konstiga grejer såsom när du skrev att en i bloggfamiljen en kvinna kommer få fängelsestraff! Kan du se om det är jag? Alltså det egentligen ingen anledning men..

Svar: Nej, det gäller 100% inte dig, kram :)
Esmaralda

47 Mercan:

skriven

Esmarlda ska gå dit nu ,hittar jag min byxa ah🙂‍↔️

48 T:

skriven

Hemkommen från Sthlm. Blev några trevliga dagar dock skönt att va hemma igen. Njuter av min ledighet. Känner mig inte så sugen på att återgå till jobbet men tänkte att jag ger det hösten. Men tror du jag lämnar nuvarande jobb efter hösten???

Tack!!

T

Svar: Jag ser dig på annan arbetsplats ganska snart men kan inte säga exakt när, kram :)
Esmaralda

49 Mercan:

skriven

Ska lemna tillbacka lindex byxan ,folk har skrivit att tappar färg efter tvätt,ska inte visa alls till min mor Esmaralda🙂‍↔️

50 Bjork:

skriven

Hej mår bibbis syster bra där uppe i himlen nu utan krämpor?

Kram

Svar: Hon mår så bra, hon är smärtfri, glad och stark, kram :)
Esmaralda

51 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret skönt o höra att hon har det bra där uppe:)

Kram

52 Maddelito:

skriven

Tack ez för dina kloka ord. Jag mår lite bättre och jag bokade in en extra lektion med min körlärare redan imorgon.

Nej jag varken tror eller förväntar mig att jag ska klara uppkörningen på första försöket, då jag kommer vara jätte nervös men det hade varit skönt att ha körkort sina sista semester dagar så att man kunde köra ut och göra nåt kul 🙂 men som sagt förväntar jag mig inte att jag kommer klara det första gången.

Ha en fortsatt trevlig dag

53 Ally:

skriven

Hej Es,
Idag tog jag blodprover ( som jag gör var 4:e månad) senaste gångerna har mitt blodvärde ( hb) legat högt, bra bit över ref värdet. Är detta något jag ska oroa mig för? Såklart följer min läkare dessa svar, men ändå..
Tack o kram

Svar: Oroar sig inte läkaren ska inte du heller göra det, kram :)
Esmaralda

54 <3:

skriven

Ska jag läsa mellan raderna att den försiktiga generalen T vill att jag kommer förbi där han gästspelar i baren imorrn. Han skrev nyss att han skulle jobba på T imorrn. Hade ingen aning att hans en brukade jobba där.
Kram

55 Skorpan:

skriven

Tyckte att jag tackade för svaret, men inget har dykt upp. Försvann kanske ut i universum ;).

Lunchen på stan va bra. Inga karlar i passlig ålder syntes dock till, var är dom alla Es? På semester ;)...
Kram Skorpan

Svar: Ja just nu verkar karlarna lysa med sin frånvaro, men ge dig inte, kram :)
Esmaralda

56 Hönan:

skriven

Vilket häftigt möte! Helt otroligt att det finns så mycket mer än vad vi flesta kan förnimma med våra kroppar och sinnen. Lyckos dig som får uppleva det :)

Finns jag med i tankarna ibland? Kanske nån önskan om kontakt?

Kram

57 Cecilia:

skriven

Det var minsann ett möte utöver det vanliga, spännande.

Räknar ner till semestern. Valde att gå mitten av nästa vecka, ska försöka hålla ut en vecka till.

Har en del planer inför renoveringen. Kommer vi att hinna med det mesta och det viktigaste under vår lediga vecka? Kramar

Svar: Kanske inte lika mycket som ni hoppas men det blir en bit på väg, kram :)
Esmaralda

58 Jossan :

skriven

Ja vännen verkar inte behöva mig hos sig i helgen.. kanske kommer att hon vill ha mig där men det verkar inte så eftersom hon inte frågat. Hur stor chans är det att hon kommer fråga mig?

kram

59 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Haha.. Då vet du hur jag kände det när vi träffades. Hihi m. Totalt starstrucked 😁❤️
Kjam

Svar: Kram :)
Esmaralda

60 Dani:

skriven

Hej!
Blev typ ledsen han skrev 👌😅 tysken jag skrev till till min profilbild. Så jag bli ledsen ska jag blockera honom?

Keam

Svar: Det känns inte ok med honom, kram :)
Esmaralda

61 Mercan:

skriven

Kan du se söta Esmaralda att den tiger byxan blir min Esmaralda🙂‍↔️fast det dröjer länge🙂‍↔️köpte på halva priset gant klänningen och boomerang koftan idag,nöjd med dem, och hoppas min byxa kommer imorgon eller under helgen och sedan jag ska inte gå dit längre och absolut ska inte köpa sigg nästa gång för jag tror jag kan utan sigg Esmaralda😌har inga frågor kvar tack för svar i går om Hörü och euro jackpot det betyder så mycket du hjälpte mig så mycket under hela tiden söta Esmaralda😌💕🤗🙂‍↔️💕🙂jag vet inte vad ska jag säga jag är så tacksam😌💕🙂‍↔️🤗

62 Mercan:

skriven

Imorgon jag är rökfri Esmaralda😌söta Esmaralda tror du det är menig att gå till andra hand butiken i morgon eller ska jag vänta tills nästa vecka🙂‍↔️nu duschar jag för jag prövade kläderna som jag köpte idag🙂‍↔️

63 Mercan:

skriven

Esmaralda undrar om jag ska träffa mannen med gott hjärta här i centrumet där jag går att handla mat någon dag eller när vi åcker någonstans att ha roligt med min bror familj🤭💕🤗för en kvinna spode mig i Sverige i stor köpcentrumha ha blir det snart under året söta Esmaralda🤭💕🤗🙂‍↔️

Svar: Mötet kan ske precis var som helst, kram :)
Esmaralda

64 Skorpan:

skriven

Ja kan ju vara att jag inte lyser det minsta mera... Är ingen fyr de vilsna karlarna behöver ;).
Tack Es!
Kram Skorpan

65 Linda N:

skriven

Vilket underbart inlägg! Slutet var helt oväntat på många plan. Vad häftigt!🍪
Kram & trevlig helg!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: