En egen dag !!

Att ge sig själv en dag  då och då,  det behöver man !

Man bör anteckna dagen i kalendern annars rinner bara tiden iväg och dagen försvinner i alla måsten.

Dagen ska vara dedikerad bara till dig och till det du trivs med och vill göra. Inte det du behöver eller måste.

 

Igår hade jag en märklig egendag.. vaknade klockan 9  och fick för mig att städa alla köksskåp och göra mig av med allt bröte som inte används. Jag var riktigt pepp på detta.

Det är sällan jag vaknar med en craving  som går ut på att städa !

Kan faktiskt inte minnas att det någonsin hänt förut.

Kanske man vill tillbringa dagen i sängen, käka smågodis och kolla serier.. eller kanske vill man bjuda hem  bästa kompisen på hemlagade våfflor.. eller så vill man  köra till stranden/skogen och promenera.

 

 

 Man kanske vill åka till olika butiker och prova kläder eller smycken, laga en favoritmåltid till sig själv, låna grannens fyrbenta för en  hundpromenad och så vidare i det oändliga.. och dessa egendagar kan ju såklart se olika ut varje gång.

Men de är viktiga, för oss allesammans,  och ökar vår  livskvalitet betydligt !!

Kram & kärlek💖

1 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag försöker ofta ge mig själv lite egen tid när jag är hos mina föräldrar, lite svårt med egen dag. Dock när jag är hemma hos mig får jag så mycket "egen dag" då jag bor själv. Så skönt! Mitt i veckan kan ja käka favorit maten som är tacos och till och med ställa fram ett vinglas även om de är cola i den. Försöker njuta av livet!

Något annat jag försöker är att komma över killen som jag har känslor för. Det får ta den tid de tar. För att de lättare ska funka så vänder jag mina känslor till aggression men självklart inte överdrivet utan mer saker han har gjort som får mig arg och tänker på dom sakerna. Att fattar inte varför jag ska ha känslor för honom när han har varit taskig i mellanåt men de är ju inget man kan hjälpa.

Idag blir de naturhistoriska museumet i Göteborg med min mamma och systerdotter då vi är och hälsar på henne i Göteborg då hon bort hos en vän med tanke på hennes cellgiftsbehandling istället för att pendla och imorgon far vi hem vid lunchtid. Blev en kort visit denna gången men kanske bra med tanke på mamma.

Något jag undrar nyfiket är om min kusin kommer tycka att jag härmar henne om jag och min blivande man kommer göra en spex dans till vårat bröllop om hon har gjort de innan? Kram Zoey 💕

Svar: Bra att du försöker njuta och tar hand om dig själv.Snart kan du släppa killen som ändå inte var rätt för dig.
Mysigt med museum och att umgås med mamma
Det är vanligt med lite spex på bröllop och kusinen tar inte illa vid sig, kram :)
Esmaralda

2 Purple flower:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om du fortfarande kan se två barn för mig eller om det har förändrats? Kram Purple flower 💜

3 Alex:

skriven

Hej!

Kommer min sons nuvarande förhållande att hålla i framtiden?

Svar: Kan svaja emellanåt... allt beror på deras kommunikation hur de reder ut det trassliga när det kommer, kram :)
Esmaralda

4 AN:

skriven

Hej kära Esmeralda, jag har en fundering, jag vill inte ha något seriöst med honom men skulle uppskatta roligt och lite spännande just nu...en sommarflirt? 😎
Finns jag i hans tankar? Finns lite intresse?

Kram!

Svar: En sommarflirt kan det mycket väl bli, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Godmorgon Es, Tivoli så mysigt igår. Idag blir det vin lunch i Nyhavn.Kommer T bli glad att se mig igen ? Hur kände han når han fick gamla partinålen?💪♥️. Tror han ändå gillar glitter prinsessan att han vet att det bara är en liten del av mig. Och att jag inte är den han trodde till det yttre. Kram

Svar: Tivoli och Nyhavn är två säkra kort... så mysigt !T blev glad över partinålen. Han tycker allt mer om din personlighet, kram :)
Esmaralda

6 G:

skriven

Håller med dig, egentid är verkligen så viktigt! Skönt att du fick undan lite igår ! För min del blir det inte så mycket egentid och det beror på småbarnsåren, men försöker ta en stund för mig själv på kvällen med lite hudvård och sådant.

Es, ser du när hi kommer att sälja vår lägenhet? Vi har haft en del potentiella köpare på visning, men inga budgivningar… förstår att vi får ha is i mage, men blir lite otålig… det styr om vi kan köpa en ny bostad 😬

Kram! 😃

Svar: Förstår att du är otålig men det ser ut att dröja en tid innan det blir försäljning. Rätt intressent kommer så småningom och då blir det försäljning av. Kan dock inte säga mer exakt när det blir. Kram :)
Esmaralda

7 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna hända något romantiskt för mej i sommar?
Kram

8 Vb:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag tycker inte han borde stanna och starta någon konversation med grannen! Jag dör av ilska för att han har tittat en del på henne. Men borde jag oroa mig angående dem?

Svar: Nej du ska inte gå omkring och oroa dig.. svartsjuka kan skapa problem som egentligen inte finns...kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känner mig så besviken över Caron som hon slutar något månader sedan. Så jag ihågkomna hur jag var pratsam och allt som jag vill så mycket om henne. Som hon gav för litegrann tid till mig och inte bryr sig så mycket om mig.

Så ändå önskar jag att har haft tid med henne också än någon annan fick hela tiden av caron. Det är svårt att släppa henne. Ibland trodde jag att hon kommer tillbaka eller ska finns där idag av något dag.

Jag vet ju det finns andra som är mycket bättre än Caron. Så speciellt fyra kvinnor som jag gillar mest och ser emot fram att ses dom igen I hösten.

Jag vet inte hur ska jag lämna Caron. Det sårar mig mest än vad hon ska tror.

Finns det något som du kan få mig tänker om som är extremt bättre än henne...?

Ha det bra

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på kommer det många lärdomar med mig och C kvinna? Som vi gör många nytt runt oss själv att vågar visar för varandra?

Jag hoppas också det blir lättare med tid så jag kan var mig själv men jag är det redan så jag menar ännu mer som jag vill imponera på C kvinna om mig själv också.

Så hon ska vet att jag är mycket ännu mer än bara den snacka om negativ.

Jag hoppas att hon får ser en massa nytt sidor av mig som hon blir imponera på mig också. Det kommer var mycket lärdomar mellan oss?

Ha det bra

Svar: Jag tror att både C och andra i din omgivning märker om du blir mer öppen och positiv i ditt sätt att tänka, agera och prata. Går man igenom en positiv utveckling så märks det. Kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

En extra bonus som jag vill fråga om för idag ska jag åker hem till mamma typ kl 17-18 men det är alltid kul att få hem till mamma. En är jag ser emot fram hur är katten Signe som reagera på när jag kommer. Jag vet ju hon har alltid kul med mig. Men blir hon glad när hon ses mig idag?

Ha det bra

Svar: Visst blir lilla Signe glad när du kommer, kram :)
Esmaralda

12 Egen tid:

skriven

Godmorgon,
Superviktigt med egentid, vilket jag nog vill säga att jag är bra på att ge mig själv. Unnar mig ofta egna spa-dagar hemma. Njuter ofta av god mat och se film, unna mig ett par extra skor (fast jag har otaligt många, nästan så man skäms, men bara nästan ;-))
Nu lever jag själv och har inga barn, så på det sättet lättare att finna tiden till detta, men lika viktigt för mig som för någon annan.

Igår kom väninnan på spontanbesök och jag fick äntligen ge henne den presenten jag lyckats hålla hemlig sen jag kom över biljetterna. om vi är i skick, ska vi nästa år, genomföra ett halvmaratonlopp, jag hoppas så vi kommer lyckas med detta...
Ser du mig fortsätta springa i min grupp till hösten, eller byter jag?
Vill vara kvar men beror på omständigheterna med en person.
Kram och fin dag! :)

Svar: Bra att di grejar din egentid, det är värdefullt !Ge dig inte med gruppen och det ser ut som om du kommer vara kvar.. red ut det som går att redas ut, kram :)
Esmaralda

13 a88:

skriven

Hej!
Finns det en chans att jag kan träffa min framtida livskamrat innan det blir 2025?
Man blir äldre, så man hoppas det sker ganska snart.

/Kram och tacksam för alla tidigare råd.

Svar: Chansen finns, kram :)
Esmaralda

14 Tess:

skriven

Godmorgon Es

Misstänker starkt att min man är otrogen eller ha något annat han inte berättar för mig, kan du se om min magkänsla stämmer? Sen undrar jag om du kan se om jag kommer byta arbete inom en snar framtid?

Ha en fin dag!

Svar: Jag ser inga tecken på ett förhållande bredvid vad det gäller din man... men känner du själv att något är på gång så ta tag i det och prata med honom, kram :)
Esmaralda

15 Anonym:

skriven

Hej es! Känner mig väldigt svartsjuk just för att mannen ej bekräftar att just han ej kommer starta prat med grannen.. kommer han göra det och att det sedan leder till något?

16 LisaS:

skriven

Hej
Önskar jag kunde få lite städdille också , men det händer mycket sällan 🫣😅. Då det händer är det ju sååå skönt efteråt då man får lite ordning i sitt kaos.
Min fråga. Hur är det med Tom. Vågar han inte träffas, vad är han rädd för? Borde jag låta honom vara, ge honom tid? Kan det då bli något?
Tack på förhand och kram ❤️ från LisaS

Svar: Det känns tveksamt kring Tom... ge honom tid och gå vidare samtidigt.... kram :)
Esmaralda

17 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag tror du nånsin mer att få ha sex med någon?

Sett mörkt ut de senaste 3 åren och sex utan kärleksförhållande faller bort direkt… det vill jag inte ha

Kram

Svar: Sex kommer du att ha, det är jag helt säker på, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Egentid var viktigare för mig förr.Numer gör jag vad jag vill och har inte fulla dagar. Önskar jag kunde vakna med en längtan att städa ur köksskåpen !

Känns som man är lite i limbo nu ..inte veta hur det kommer gå med taket kommer jag ha råd att byta hela taket ? eller "bara" det gamla ?
Släpper inte upp ngn som inte har bra vitsord.
Fuktskadan har hamnat på vänt Hantverkarna som skulle komma har lämnat återbud och inte kommit med ny tid..
Försöka iväg och handla idag ändå

Ha en härlig Tisdag och får du fler städkravings skicka dom hit ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ibland överraskar man sig själv.. som jag gjorde igår.. men herregud vilken skön känsla såhär dagen efter.Bra att du är noga med vem du anlitar till taket och om någon är MYCKET billigare än de andra.. så kolla personen noga i sömmarna. Ha en bra shoppingdag.. själv ska jag snart ta mig till gymmet.... kram på dej och flocken :)
Esmaralda

19 Dunegull :

skriven

Blir det även att han vill att vi ses utanför jobbet? Du skrev tidigare att chansen att kemin är kvar när vi träffas igen efter våra semestrar.

Kram

Svar: Runt 50 % att han föreslår att ni ska ses utanför jobbet, kram :)
Esmaralda

20 Solstjärnan:

skriven

Tack för att även vi fick vara en del av din egendag😊För vi var många som skrev till bloggen o du besvarade mångavilket tar både tid o energi av dig.Din köksskåpsstädning tidigt på morgonen var ju verkligen effektivitet redan på morgonkvisten.Du fick ju vackert porslin av Christina så kanske ditt undermedvetna fick dig att göra rum för dom😊
En egen dag -dagar behövs för många i olika livssituationer 😊.Själv har jag många av dom då jag är ensam med min hund o barnen är utflyttade😊När jag sen lever i tvåsamhet kommer dessa dagar vara viktiga och de kommer nog att finnas i vardagen helt naturligt inplanerade 😊.För att göra det trevliga ibland är viktigt o då får alla måsten vänta!
Es,undrar om min kommande SM kommer att få ta del av min pappas kreativa kunskaper och idéer?
Min pappa gillar ju aktivt att göra saker både med trädgård och hus 😊
Ha en bra dag!😊
Kram Solstjärnan ☀️





Svar: Ja, att jag fick porslinet kan vara triggern till att skåpstäda :) Det tänker jag inte på men du har rätt.Din SM kommer ha lite liknande egenskaper som din pappa har.. kring trädgård och hus och hem.. han är händig och gillart den typen av sysslor. Kram :)
Esmaralda

21 Bjork:

skriven

Hej blir det lite shopping när mamma kommer?

Vet mina 2 kompisar att jag gillar att umgås med dom?

Kram

Svar: Lite shopping kan det mycket väl bli.Jag tror kompisarna kan känna att du gillar att umgås med dem, kram :)
Esmaralda

22 .:

skriven

Hej Es!
Jag brukar försöka ha egen dag på lördagar. Då gör jag precis vad jag vill. I lördags gick mesta tiden till att sova, titta på serier, film och en tripp till affären. Och det fick vara helt ok. Iochmed det var ångesten väldigt tyst! Ibland kan jag städa, träffa vänner och så.

Jag har igår sett 2 vita fjärilar när jag varit ute och gått och en nu på morgonen genom fönstret. Står det för någonting, är det ett tecken?

Svar: Ibland kan fjädrar vara tecken men tror inte att det är så just i detta fallet, kram :)
Esmaralda

23 Mercan:

skriven

Esnaralda ser du om min svarta byxa blir larph lauren märke och hitar jag tiger randig åchså som jag hade missat randig byxa liknande har ingen tållamåd ska dit på Torstag och under helgen ha ha😁😎😁

Svar: Jag ser ingenting exakt om detta, kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Ja kan inte annat än hålla med om detta. O speciellt viktigt har det blivit med egen tid för mig iom vecka-vecka systemet med barnen. O då systemet brister är det kris å färde ;). O detta kan folk inte förstå alls...

Har samlat på mig nya erfarenheter i form av lite husfixning o är ju inte hundra procent nöjd med resultatet, tyvärr, men kan väl konstatera att jag kanske inte är så oäven på detta som jag hade trott ;D... Så kanske jag kan vara till någon hjälp i framtiden om karln behöver hjälp med nåt. Ja inte bilfixning ;).

Handling o gravgårdsbesök på schemat idag.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: När ett bra system bryts så är det klart att det kan bli lite kaosigt.Du är händig och kan minsann en hel del, ibland mer än du tror. Kram :)
Esmaralda

25 L:

skriven

Att inte ha några planer en kortare period är helt klart befriande utan krav och måsten. Att få såsa runt och bara vara, landa och vila 😊

Är så orolig för sonen. Kommer jobb snart för honom? Detta år?

Kram

Svar: Det kommer jobb.. han behöver söka aktivt och söka mycket, även sådant som han inte riktigt känner för, kram :)
Esmaralda

26 Jossan :

skriven

Godmorgon

Att ta en dag för sig själv var det jag gjorde i söndags. Sov nästan hela dagen för återhämtning. Dock känner jag mig fortfarande helt seg och slö och min trötthet finns kvar. Förstår inte varför jag alltid ska vara så trött!

Har inte pratat med kompisen sen i söndags. Jag har valt att backa eftersom hon är sjuk. Tänker att hon hör av sig när hon mår bättre. Frågar hon inte om helgen så kommer jag inte bli besviken eller ledsen. Jag hade helst sluppit men vill hon ha mig så åker jag såklart dit.

Kommer det bli fler fester och sånt med killarna vi umgicks med i fredags? Kanske en förfest redan nästa fredag?

Igår blev jag klar med tvätten från resan. Idag ska jag på lite ärenden sen borde jag städa undan lite men jag känner mig så kronisk trött så jag får se vad jag orkar. Men att vara såhär trött orkar jag inte mer..

Kram

Svar: Med tanke på din trötthet kanske du ska kolla dina blodvärden.All trötthet kan man inte vila sig fri från.
Mer fester ser ut att komma, kram :)
Esmaralda

27 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag ska till London om cirka 2 veckor, reser dit med dottern.

Brukar alltid ha tur då jag är där när det gäller att träffa någon, männen brukar gilla mig. Fast nu vet jag inte om de gör det då jag gått upp mina 5 extra kilon, känns obekvämt. Men ändå.

Hur stor eller liten är chansen att det dyker upp någon intressant? Fast jag reser med dottern, så det kanske inte finns möjlighet till romantik.

Kram

Svar: 5 kg mer eller ej, så uppfattas du som en attraktiv kvinna.Att du reser med dottern minskar chansen.. men försök att var öppen och det finns en chans trots allt, kram :)
Esmaralda

28 Snödroppen:

skriven

Godmorgon🥰
En alldeles egen dag har jag tagit mej lite då o då. Den tiden jag levde i mitt destruktiva förhållanden så var dom dagarna välplanerade, tog ledigt från jobbet o bara var o jag njöt till fullo☺️
Nu har jag egna dagar i veckorna o njuter varje dag.
Snart semester o jag räknar ner…länge sen jag var såhär slutkörd! Känns det som jag kommer få en skön semester med mitt ❤️? Vi ska ha semester ihop o tillbringa den tillsammans o så många dagar har vi inte haft ihop nån gång.
Är nytt jobb på ingång för honom?
Ha en härlig dag🥰

Svar: Härligt att du har dina dagar och ägnat dem åt det du vill.Det kommer bli en välbehövlig semester för dig. Ha rimliga förväntningar och det blir bra.
Nytt jobb kommer för honom men kan dröja ännu lite, kram :)
Esmaralda

29 V:

skriven

Hej E, oroar jag mig helt i onödan angående grannen? Kan du se att det blir något mellan dem?

30 Misstjejen:

skriven

Hej

Intressant din besvara på min fråga att alla märker också hur blir jag som positiv person. Det ska jag ser fördelen hos mig själv och det betyder att jag har mer möjligheter. En fint perspektiv på mig själv som jag ska var stolt över.

Ha det bra

Svar: Ja, du ska verkligen vara stolt över dig själv, kram :)
Esmaralda

31 Mercan:

skriven

Jag ska gå dit senare under dagen Esmaralda hittar jag fin byxa ,ska lägga undan den tills Torstag😁😎😁

32 Bjork:

skriven

Hej märker mina nära och kära av mitt nya bättre jag?

Kram

33 anonym:

skriven

hej Es,

tror du att han han kommer ha konversationer för att hämnas på mig? eller för att han vill snacka med henne? kan det gå långt mellan dme?

34 B:

skriven

Hej E!!

Borde jag oroa mig nu angående igår? Och tycker du att jag överdriver?

Svar: Tycker inte du ska oroa dig , kram :)
Esmaralda

35 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda🤗💕🙂😉

36 V:

skriven

Hej Es,
Så du ser att jag ej bör oroa mig för henne oVb honom?

37 <3:

skriven

Har min lilla skrutt det bra hos hundvakten ? Tror hon skämmer bort honom.
Ser du någon varning ?Kram

Svar: Han har det bra hos hundvakten. Jag ser ingen varning. Kram :)
Esmaralda

38 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Kram

39 Anonym:

skriven

Hej E!

Kommer det där nya jobbet som är 100% snart? Kommer det ske nu efter sommar kanske?

40 Husköp:

skriven

Hej,

Vi är på husjakt som fasennnn .. ser du något husköp snart för oss? Vi är otåliga! Hittar ingenting!

Svar: det kommer något som är rätt för er.. köp inget i panik förrän ni hittar det som ni verkligen vill ha, kram :)
Esmaralda

41 V92:

skriven

Hej Esmeralda ser du en graviditet för mig snarast? Kramar

42 Ghostwriter :

skriven

Finns det stor chans att jag och A löser avståndet på vårt vis eller känns han inte redo för en relation just nu? Är de inte rätt person? För så fort de kommer till min soulmate då gör de inget att de är avstånd men när jag ska få va glad med nån annan är de bara massa problem som inte går att lösa…



Kram

Svar: Ärligt talat så känns det tveksamt mellan er... men du ska själv lyssna in och känna efter, kram :)
Esmaralda

43 Reunion :

skriven

Drömde att jag hade en reunion med ett ex samt gamla skol kamrater jag aldrig var vän med.
Men jag vaknade innan själva eventet startade. Betyder det något?



Ha det så bra
Kram

Svar: En liten påminnelse om att du ska tänka efter före, ibland, kram :)
Esmaralda

44 Smaragd :

skriven

Hej!

Ser du om det blir flytt i september eller tidigare?

Kram!

45 Jossan :

skriven

Jag har redan tagit massa blodprov och det visar inget. Kan vara pga lipödem som jag är så trött.

Än så länge har min kompis inte frågat om helgen. Men det är ju bara tisdag idag… igår kände jag att jag gärna slapp. Men idag känner jag att jag ändå hade blivit lite besviken om hon inte frågar.. Jag vill inte bjuda in mig själv heller men hon tryckte hur kul det ska bli att killarna ska dit. Förstår inte varför hon säger det och i fredags var det så jobbigt.. Får väl se hur det blir men jag har inga förväntningar på att ens få frågan.
Är känslan rätt? Att hon inte kommer fråga?

Kram

46 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar! På båda frågorna!

I London ska vi hälsa på min bror så jag kanske lämnar dottern med honom och smiter iväg ut på egna äventyr… 😅

Ja, London är väl min enda lilla chans i sommar till någon form av romantiskt möte med en man.

Kram

47 AnnaK:

skriven

Bra idé!

Kommer nässelutslag av stress? Kan inte komma på nåt annat. Värme kanske isåfall. Inte ätit nåt annorlunda och gjort uppehåll med kosttillskotten för att testa.

Kram 🤗

48 Orolig:

skriven

Hej

Jag trivs inte på mitt nuvarande arbete, har gått utbildning och jobbar extra på en trädgård. Ser du någon förändring i höst

Svar: Sök den typ av tjänst du vill ha och det kommer lyckas efter en tid, kram :)
Esmaralda

49 Reunion :

skriven

Drömde att jag hade en reunion med ett ex samt gamla skol kamrater jag aldrig var vän med.
Men jag vaknade innan själva eventet startade. Betyder det något?



Ha det så bra
Kram

50 dani:

skriven

Hej!
Kan jag och Pascal från Tyskland bli ett par eller har jag för höga förväntningar?

Kram

51 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer jag att trivas på min nya hemort när jag väl kommit till rätta med allt??

Kram

Svar: ja det finns potential för att du ska trivas, kram :)
Esmaralda

52 Sigma:

skriven

Jag är så ledsen, väntat på 3 pkt men inget kommer. Jag reser bort länge på fredag och hade verkligen behövt det. Det finns 1 dag till att det kan komma men det gör inte det va? Jag behöver all lycka jag lan få nu.

Svar: Finns en chans.. runt 20 % så vi håller tummarna, kram :)
Esmaralda

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Vad bra! De var på tiden att jag glömmer honom!

En annan fråga: ser du om de dröjer länge till innan jag får göra min efterlängtade tatuering? Ser du möjligtvis om de är jag som betalar den eller om jag får den av någon? Kram Zoey 💕

54 emiza:

skriven

ska jag åka till Gotland med P?

55 Hönan:

skriven

Alla 1or jag ser, det kan inte bara vara slumpen? Ser du om de kommer med något budskap?

Kram

56 Loiis :

skriven

Kommer sluta jobbet efter semestern, löser jag detta? Får sån inre panik kram

Svar: Sök aktivt så mycket du kan... det kommer nytt arbete, kram :)
Esmaralda

57 💕 Zoey 💕:

skriven

En annan fråga: ser du om de dröjer länge till innan jag får göra min efterlängtade tatuering? Ser du möjligtvis om de är jag som betalar den eller om jag får den av någon? Kram Zoey 💕

58 Ally:

skriven

Hej
Precis som du sa för ett tag sen till mig så lugnade det ner sig på jobbet.. ”bra dagar kommer” skrev du, då trodde jag nog inte på det, för det var orimligt mycket under lång tid. Men nu, njuter jag faktiskt, så skönt.. 🙏
Nu skulle jag bra gärna vilja veta om du prickar in en romans här i sommar.. kan det bli?
Kram :) 🤗

Svar: Vad härligt att det lugnat ner sig ! Visst kan det bli lite romantik i sommar... ha antennerna ute... kram :)
Esmaralda

59 Rädd:

skriven

Är det seriöst att personen som har hört av sig vill köpa alla de konstverken hon sagt? Känns lite som det kanske bara är fejk? Ska jag lägga tid på att kolla upp vad frakt skulle kosta? Eller är det bara onödigt?

Kram och kärlek

Svar: Gör ett snabbt överslag i huvudet .... det här känns inte riktigt ok och risken är stor att personen drar sig tillbaka, kram :)
Esmaralda

60 Purple flower:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om du fortfarande kan se två barn för mig eller om det har förändrats? Kram Purple flower 💜

Svar: Möjligheten ser ut att finnas kvar, kram :)
Esmaralda

61 anonym:

skriven

Hej E!
ser du om chansen är stor att vi får barn ihop snart?
kram

62 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kanske får nytta av min händighet nån dag då ;). O blir intresserad av nåt som kräver handarbete, kanske.
Kram Skorpan

Svar: Ja händigheter kommer väl till pass framöver, kram :)
Esmaralda

63 ANONYM:

skriven

hej Esmeralda,
hur stor är möjligheten att vi får barn ihop?
kramar

64 Loiis :

skriven

Kommer sluta jobbet efter semestern, löser jag detta? Får sån inre panik kram

65 Riva :

skriven

Hej E, tar jag rätt beslut på måndag? ❤️

66 💕 Zoey 💕:

skriven

En annan fråga: ser du om de dröjer länge till innan jag får göra min efterlängtade tatuering? Ser du möjligtvis om de är jag som betalar den eller om jag får den av någon? Kram Zoey 💕

67 Hon:

skriven

Finns det chans till nån romantik för mej i sommar? Tycker det varit rätt stelt på den fronten hittills..
Kram

68 Ss:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det möjligt ut att det blir han och jag? 🌸
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: