Hur tänker du ?

Det här med förnamn är inte lätt.

Man får ju inte använda y namnen.. då kan det gå illa för barnen… Jonny, Jimmy, Ronny, Kenny och så vidare.

Nån har klassat dessa som  wt ( white trash) namn och det är ju inte namnet i sig som gör att  barnen är dömda på förhand utan det är uppväxten med föräldrar utan utbildning. Och tydligen har dessa föräldrar väldigt dålig smak vad det gäller namn  och föredrar de namn  som är engelskklingande.

Numera döps nog inte många till Y-namn utan istället  finns  det nya namn med varning

Liam och Kevin är två av dessa namn

 

En lärare på internet påstår att under alla år som lärare har  ingen Kevin fungerat bra i skolan.

I namnens hemland funkar det däremot bra… jag menar, man skulle ju inte påstå att Kevin Costner är wt… eller Johnny Depp, för den delen.

Michelle,  Vanessa, Cassandra och andra amerikanska namn  är de flicknamn man tydligen ska undvika.  För att inte tala om Metallica !  Eller Simone som man uttalar  Simåååååååne.

Och  varken Metallica eller Simåååååååne är ok tycker jag, 

De övriga har jag inga problem med.

Fler namn som platsar på wt listan är: Nova, , Tiara, Nikita, Thony, Engla, Wilda, Livea, Luke, Marissa, Lionel, Trisha, Electra,  osv

 Allt enligt listor på nätet.

Det fanns både en och annan Conny och Ronny och Jimmy när jag gick i skolan men skolans  buse hette Roger och en av Ronnysarna var en timid och väldigt vänlig grabb som alla gillade och som det gick mycket  bra för i livet.

Det finns viss statistik som stöder det här med namn … men å andra sidan  har jag en god vän som är advokat och vars dotter heter Nova.

Ingen regel utan undantag.

Om  man nu ska lägga någon vikt vid detta ?

 

 

 Personligen reagerar jag inte negativt när jag hör ett av dessa namn men har förstått att en del, tex arbetsgivare gör det.

Hur tänker ni ?

 

Kram & Kärlek💖

 

1 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hjälp! Hur kommer det att gå för Kamala Harris i presidentvalet? Hur är hennes chanser??

Märkligt att Biden valde henne då hon knappast är särskilt omtyckt??!

Vad gör vi om Trump vinner??

Kram

Svar: Känns inte som om Harris har någon chans att vinnaTyvärr verkar Trump ha bättre chanser..... och det är ju märkligt att det i ett så stort land inte kan finnas bättre kandidater.. kram :)
Esmaralda

2 Linda N:

skriven

Hahaha, nog finns det förutfattade meningar om namn rent generellt, men att det finns viss statistik som stödjer det hade jag ingen aning om. Hade mitt liv sett annorlunda ut om min mamma fått döpa mig till "Diana" efter prinsessan? (Pappa röstade på "Linda" o så blev det.)
Tänkte senast i går att var o varannan unge heter "Arvid". Det var ett big no-no när jag växte upp för att det var så gammaldags.
Nu tycker jag ofta att personen o personligheten gör namnet snarare.😃

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag läser om den inlägget hybris som du skriva om och jag visste inte om såna personlighet som dom är falskt mediala. Inte konstigt att jag har alltid känna mig osäker att jag vill prova samtidigt jag vågar inte. Jag vet ju jag har träffas en viss som sägs duktig på att avläsas min känslor och tankar men dom bryr sig inte ändå om hur är det för mig.

Jag tror att jag förstår såna som du beskriva. Men jag vill prova samtidigt jag tror att jag är nöjd med vad jag har ändå. Förut vill jag spå mig själv men det kommer påverkar mig så negativ och det fungerar inte för mig.

Men jag är ändå nöjd med allt som jag har. Dom som har förmågan om såna är ofta behålla för sig själv som jag gör men ibland känner jag av någon då pratar jag på en annat sätta så få personens uppmärksamhet utan person märker något. Även någon skriva om det är en vägledning i en kommenterar. Det är ju stämmer. För vi alla gör våra egen valt i livet.

Man kan inte ju fråga typ "kommer jag blir gravid om två månader" för spådomar kan inte påverkar utan vi är aktiva själv om vi vill eller inte. Jag bruka tänker att det finns många alternativ I livet så det beror på ju om vi är aktiv att tar emot eller inte. Även ibland kan tid skjuta upp på för vi har inte gjorde våra valt.

Det är jag medvetenhet om men man kan ju fråga något korta som inte kostar och är en önskar om något. Och senare är själv aktiv i den fråga också. Alla får ofta många chanser om man har tur. Så misslyckas här gång och det finns en till chans. Ingenting är omöjlighet att få chanser. Om bara är tur eller inte.

Jag tror inte ju många förstår att vad är en spådomar på riktigt. Det är något som vi önskar sen vi ska slå in och det blir sanningen i verkligheten. Det är inte som spådomar fixa åt oss. Det har jag förstår också. En spådom kan inte går hem till en person och gör åt den person.

En del är förutbestämt och jag vet också ibland kommunikationen kan påverkar så ibland man har en tanke så vill säger men försöka undvik det men det kommer själv som har gör med förutbestämt också. Det finns småsaker som är tillhöra förutbestämt och en del är vi välja själv. Som jag skriva det just nu.

Jag är alltid medvetenhet om vad jag gör och vad jag prata om för jag vet det är en del av förutbestämt och en del av är vi välja själv. Det är vi som styra över våra livet. Ibland vi har redan bestämt så det ska blir så när vi kommer till världen.

Jag kan ju prata så mycket om det för jag är medvetenhet själv om det och jag tror att jag har en del av det också som jag märker och upplevelsen också. Men det är en intressant ämne också.

Ha det bra

Svar: Du tänker och känner helt rätt... kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror att Signe vet för jag vet att hon är missan. Den gamla katten som dog för längesen. Missan blir den Signe. Jag vet att hon har kul med mig under vecka och kommer längtar efter att ses nästa gång. Ibland vill jag ropa missan till Signe.

Jag tror att Signe kommer visar sin riktigt jag något gång att det kan var missan som hon var en gång I tid.

Det ska var något där... något som du kan dela med dig om det?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Samtalskontakt E kvinna hoppas jag inte väl tänker "åh hon som har sitter och bara dagdrömmar i sommar om 30 år och allt annat" När hon läser mejla utan ser det som positiv också. Kommer hon gör det?

Ha det bra

6 Skorpan:

skriven

Va? Aldrig hört nåt liknande påstående o tycker att det låter helt dumt. Finns ett uttryck på finska som går ungefär såhär "inte försämrar namnet mannen om inte mannen namnet". O så tycker jag det är. Jösses så mycket förutfattade meningar folk tycks ha, om allt som det verkar. Kanske inte konstigt att världen ser ut som den gör...

Att vrida i sig en hel pizza är kanske inte så bra alla gånger, det kunde räcka med mindre ;). Nåja, är man hungrig så gör man ju dylika felbedömningar, men kan kanske vara fiffigare i framtiden ;D...

Ny vecka o nya möjligheter, ser du några karlamöjligheter för mig Es? Ens nån liten flirt ;). Ska ju faktiskt jobba
inkommande lördag, japp mitt i semestern, men blir ju kompenserad för det o har aldrig förut besökt detta evememang så det ska bli kul, hoppas jag ;)...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Japp, nya möjligheter och en hel del kan ske.. ser ut som om du går en bra vecka tillmötes... kram :)
Esmaralda

7 CA:

skriven

Hej
För mig är det så att jag inte gillar alla namn. När jag döpte mina barn så blev det namn som låg i tiden. Dom är födda under dom åren som jag kallar namn från serie tecknarnas värld såsom Viktor, Robin, Emil, Dennis osv.
Varför kommer jag att sälja mitt hus?
Kram

8 Månskenet:

skriven

Oj, har aldrig ens tänkt tanken att namn och stavning skulle indikera diagnos elr personlighet.
Kram, ha en fin dag!

9 Solstjärnan :

skriven

Detta var nytt för mig.Tänk att det finns t.om arbetsgivare som reagerar negativt på dessa namn..o att man tänker att det skulle vara någon skillnad på vad det finns o inte finns för utbildning i familjen.Nej o nej tack till dessa som kan stämpla nån enligt förnamnet.
Tänk att semester dagarna går så otroligt fort...jag vill ha mer o läääääängre semester 😊.Att jobba på en skola vore ju jättebra för då skulle man få ha hela sommaren ledig😊.Det skulle passa mig bra😊.Har mycket jag vill göra på sommaren,min favorit årstid med värme o sol 😊
Es,ser du om en skola kan bli min arbetsplats😊eller kommer jag jobba i en butik?
Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

10 SarA:

skriven

Får jag ett jobberbjudande inom de närmsta veckorna?
Kram

Svar: Det kommer och ganska snart som det verkar men osäker på om det blir närmaste veckorna, kan dröja längre, kram :)
Esmaralda

11 kris:

skriven

Hej!
I förrgår frågade jag om två personer som jag kom i kontakt med via internet.
Du trodde de var lurendrejare och undrar om du tror att de får stanna i Sverige - att de får medborgarskap?
Man är trött på bedrägerierna och kriminaliteten här i landet, och om de inte är genuina så hoppas jag dom åker ut.

Har kollat upp dom på internet och de är folkbokförda här och en av dom jobbar i offentlig sektor och den andra på ett företag här.
/Kram och önskar dig en fin dag

Svar: Bra, men det skadar inte att vara lite extra vaksam, kram :)
Esmaralda

12 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på något igår kväll också är hur kunde jag att visste om min 30 år är något speciellt redan jag är bara 10-20 år och det är den åldern vill jag var i även jag har planera att det ska genomföra men jag visste inte vem var personer som jag kommer var med och vad jag ska gör. Jag har alltid haft en känslan är stark för 30 år.

Så hur kunde jag visste om det utan förstår vad det handlar om men det är något som stämmer med min känslan när jag är mycket yngre...

Hur lyckas det?

Ha det bra

Svar: Fastna inte för mycket i ditt tänk kring 30 år utan ta det som det kommer och lev i nuet.. kram :)
Esmaralda

13 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag tycker det rent trams. Min storebror har ett av dessa namn som slutar på y och han har aldrig stuckit ut på något sätt.

Sent igår kväll upptäckte jag att Pelle och Bosse Bi är borta, jag har letat överallt här hemma men de finns ingenstans :'(
Kommer de fram igen eller har jag tappat dem utomhus?

Kramar 🐈‍⬛

Svar: De flesta med y namn är säkert helt välfungerande personer :)Det verkar som om talismanerna kommer fram men kan dröja, kram :)
Esmaralda

14 Ally:

skriven

Godmorgon,
lite intressant e det allt.. Y namnen har klingat dåligt i mina öron när jag växte upp och det har liksom hängt med sen.
Jag dejtade en Y kille som jag var väldigt fäst vid, en fantastisk man på många sätt.
Men om man tittar större på det så ska det ju verkligen inte hänga på sitt namn om man blir kallad till en jobbintervju eller mannen/kvinnan man ska gifta sig med etc...
Fast intressant är det :)

Ser du några händelser för veckan?
Kram och bra start på den :)

Svar: Tokigt är det men sim du säger, rätt intressant i alla fall :)Känns som om du gör upp en bra plan i veckan, kram :)
Esmaralda

15 H:

skriven

Hej Ez. Aldrig hört något liknande. Att t.o.m. arbetsgivare reagerat på detta?

Kommer jag träffa kärleken inom två veckor? Är de nära? Kram

Svar: Kan tyvärr inte se exakt när det sker.. men kan dröja lite längre, kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Godmorgon Es känner T fortfarande en attraktion till mig ? Hur kände han när han frågade om bio ? Han sa ja på en gång och skrev igår och frågade hur jag hade det i stugan.
Kram

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Namnavalet föräldrarna gjorde för mig och mina 3 systrar har nog bara stört de namngivna . tror inte jag hört ngn i min ungdom som varit helt nöjd med sitt namn.Däremot kan jag känna igen det du skriver om Ynamn ...Vi hadde en buse som hette Ronny i vår klass och en Jimmy som inte var snäll mot tjejer...osv Var generation har nog sitt haha

Ny vecka Nya möjligheter åtminstonde för USA...

Kram Anki med namngiven flock som heter Mira vilket skall betyda stjärna på spanska ?

Svar: Att Mira betyder stjärna passar ju bra.. hon är en liten stjärna ju, kram :)
Esmaralda

18 Hon:

skriven

Hej,
Vad har han för intentioner egentligen, han verkar inte ta mej så seriöst då han inte ville träffas på tumis?
Kram

Svar: Du har rätt i din känsla, tror inte riktigt hans känslor är med, kram :)
Esmaralda

19 Dejsan:

skriven

Alla i min födelsefamilj har y på slutet. Vi var 5 stycken. Mor och far var alkisar, min bror tog livet av sig 1989, min syster lever men vi har ingen kontakt. Hon har tagit efter mamma och är alkoholist.
Jag försöker överleva så gott jag kan. Är inte alkoholist.

Svar: Och du klarar dig bra... men sorgligt när det gått fel för familjen, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vilken lördag jag hade! Åter igen umgicks vi med de killgänget och jag skatta och mådde så bra. Hängde hela kvällen med killen från förra veckan och han förnekade tjejen från förra veckan. Han uttryckte hur kär han är i mig och har alltid varit det. Jag sa bara jaja och han fråga varför jag inte hade skrivit till honom och jag sa att du hade ju inte skrivit heller. Han gick runt till alla och berätta att jag var hans fru. För han friade! Jag dog av skratt. Men det var mysigt med närhet från någon man inte känner. Han satt iallafall och titta på mig och kommenterade mina ögon och mitt leende.
Ja jag tar inte honom seriöst för han raggar väl på allt och alla men det känns som det är något med honom ändå. Tyvärr dricker han rätt mycket och är nog väldigt blyg av sig som nykter. Får se om vi ses i helgen.. vilket jag nästan hoppas. Att vi träffar hela umgänget.
Kommer det bli många fester med dem?

Kram

21 Smulan:

skriven

Funderar inte så mycket på namn i olika samhällsklasser, utan blur förundrad över konstiga stavningar, bokstäver som inte hör hemma läggs till för att göra det coolare
Tänker väl också att man som förälder ska tänka att namnet ska barnet ha hela livet, tex har en bekant vars barn heter Vilde det är ju coolt när man är liten men kanske inte lika när man som vuxen ska söka jobb
Eller en annan som döpte till Dallas och Texas

22 Dunegull :

skriven

Jösses vad arg min hund va igår när jag skulle hämta henne 😇
Det va en tydlig markering men nu börjar hon bli småmysig igen. Dessa sötnosar med sina personligheter.

På onsdag ska jag åka upp mot Dalarna med henne. Hon är inte alls förtjust i att åka bil men vi får stanna mycket tänker jag.
Tror du hon uppskattar när vi väl är där? Blir mycket natur och även lite dagsutflykter på fjället.
Blir det en bra vecka?

Kram

Svar: Hon kommer trivas med promenader och mys, kram :)
Esmaralda

23 mandelviol:

skriven

Finns det någon betydelse i att drömma om en gammal pojkvän? En person jag inte ägnat nån större tanke på flera år.. Var som så verkligt i drömmen..

Tack & Ha en fin dag <3

24 AN:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, rolig läsning om namnen.
Jag undrar 2 saker idag...finns det liv i min sköldis? Han fick följa med till stilla havet och fick bada i saltvattnet. 🥰

Fråga nummer 2, kommer det någonsin kännas bra på nya jobbet? Känns hittills bara stelt och svårt...

Kram!

Svar: Ja, lite liv finns det fortfarande i SköldisGe det lite mer tid på jobbet, god chans att du landar, kram :)
Esmaralda

25 Mercan:

skriven

Ska nu dit ,hittar jag min byxa Esmaralda,har ingen tållamod😁😎😁

26 Bjork:

skriven

Hej har min blivande ändrat hårfärg inan var han blond nu är han lite brunett istället.

Kram

27 Velig:

skriven

Ska jag skicka grattishälsning och kommer det uppskattas, eller gör det saker värre?
Kram :)

28 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Om man ska strunta i att ha "y" i sina namn så struntar ja i white trash. Jag älskar flicknamnet Enya och hoppas att jag får en flicka med de namnet en vacker dag. Pojknamnet Lucas (visserligen inget "y" i) men de älskar ja oxå. Får hoppas att drömmen går för båda namnen!

Nyfiken fråga (OM du kan se vill säga), tillhör min blivande man ortodox eller katolsk kyrka? Tänkte då du har nämnt att han inte har en svensk bakgrund. Tänkte även mer hur vårt bröllop kommer fungera med två olika religioner? Kram ❤️

Svar: Fina namn tycker jag :)Vet inte vilken trostillhörighet din man har men han verkar inte vara religiöst aktiv och jag tror inte det kommer bli problem, kram :)
Esmaralda

29 Sol i sinne:

skriven

Jag har fyra barn men skulle aldrig döpa dem till något av dessa namn och liknande just på grund av fördomar längre fram i livet. I min dotters klass går en Kevin och tyvärr lever han upp till sitt namns rykte. Kram

30 Liljan :

skriven

Godmorgon!
Killnamn är nog det man känner till bäst i röd-flagg. Men tjejnamn, det verkar vara ett jäklar lotteri.
Sen tyvärr vet man ju att för att det ska gå bra i arbetslivet så byter man namn till svenskklingat namn.nu verkar det tack och lov ha släppt, att arbetsgivarna ser till CV än namnet.

31 Mercan:

skriven

Ska lemna tillbacka bruna byxan,finns det shans att jag hittar svart söta Esmaralda eller ska jag vänta några dagar🥹

Svar: Ser inte när de kan dyka upp, kram :)
Esmaralda

32 Bjork:

skriven

Hej kommer dom hitta felet på min kusins rygg?

Ses vi något mer i år hon och jag?

Kram

33 AN:

skriven

Tack snälla för svar!
Kram ❤️

34 Blomster:

skriven

Jag hade en Jimmy i grannhuset när jag växte upp och han var den elakaste unge man kunde tänka sig. Kram

35 Lotta S:

skriven

Prins Ronny Kevin Bernadotte, det hade verkligen varit en överraskande namngivning!


Svar: Ha ha ha, ja det hade varit överraskande, kram :)
Esmaralda

36 Tess:

skriven

Hej Es, vi ska nu sälja vårt hus pga separation. Kommer vi få vårt hus sålt snabbt? Oron och ovissheten gnager i mig dag som natt. Kram

Svar: Tror det ska kunna bli sålt hyfsat snabbt, kram :)
Esmaralda

37 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Så fruktansvärt hemskt och deprimerande om Trump vinner!! Gör han det?

Eller kan det ännu ske något oväntat i presidentvalet?

Om Trump väljs får amerikanerna den president de förtjänar, men det hemska är ju att det kraftigt kommer att påverka hela världen
också!!!! Inte bara amerikanerna!!!

Kram

Svar: Tyvärr finns chansen att han ville och det är ju inte bra alls. Kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Vad är RB för person som jag blivit vän med på fb ? Han gillar mina bilder. Kommer han ta kontakt och skriva något.
Kram

39 Vb:

skriven

Hej Esmeralda kan du se om det är min verklighetssyn som är annorlunda än verkligheten? Jag menar osäker på mannen i vissa sammanhang jag tycker han flörtar.. eller det jag ser är sant?

40 Ghostwriter :

skriven

En grotesk man har fångat in mig och flera andra. Han va så brutal att det skakade mig när jag vaknade. Jag räddade allihopa och vägrade låta någon alls offra sig. Vad betyder drömmen?



Kram

Svar: Drömmen visar på din styrka... så se den fullt ut och ta den tillvara, kram :)
Esmaralda

41 Anette:

skriven

Underbart inlägg! Kram

42 Ally:

skriven

Jag kanske ska tänka om i det jag tänkte göra, vinner kanske mer framgång i det.. om inte annat så markerar jag ju på något sätt, tänker jag rätt?
Kram

43 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda🙂‍↔️💕😌👍

44 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer min Talisman lyckas uppfylla någon utav mina 3 önskningar?
Kram

45 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det något intresse hos P för mig?

Kram

46 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få ett tredje barn?
Kram

47 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Har aldrig tänkt så mycket på det där med namn. Är född på 1980-talet och då var mitt namn mycket ovanligt, har dock aldrig fått skit för det. Tvärtom, har det underlättat i internationella sammanhang och situationer att ha ett amerikanskt/engelskt namn som kan uttalas av de flesta.

Mina föräldrar var inte white trash.

Fina Esmaralda, känns det positivt att börja rikta blickarna mera mot Sydamerika och Centralamerika?

Planerar min resa till våren 2025 och hoppas så att jag kommer iväg på en resa då. Söker lite nya regioner att ta mig an :) viktigt dock med värme för det lindrar smärtorna.
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det känns positivt med Syd och Centralamerika, kram :)
Esmaralda

48 Anonym:

skriven

Hej es!

Är B: s avsikt med sin vänlighet mot andra kvinnor någonting du hade oroat sig för? Och skulle han ta steget till det om han blev erbjuden sex/ eller sexuella förföringar av någon … kramar

Svar: Känns inte som om han är ute efter sex, kram :)
Esmaralda

49 Jeanette:

skriven

Jag tror inte hon har någon chans, tyvärr.
Vad det gäller namn så brukar jag tänka just ja det var han och det gjorde han mot mig den skitstöveln. Om jag hade jobb som chef skulle jag inte bry mig om namnet utan personligheten och kunskapen :)

Idag ringde mitt företag jag har tjänst i om extra jobb (pga vissa omständigheter med den personen som behöver extra hjälp) Jag känner personen eftersom vi är på samma dagliga vht med den jag har tjänst hos. Jag tackade ja. Jag ska på kontoret och trägga en annan chef min har semester ang extra jobbet. Det är också lugnt för kropp och knopp det enda negativa är att man måste använda privat bil hos den personen.

Ha det fint och kram!

50 .:

skriven

Hej Es!

Jag läste på ett mjölkpaket en gång, att man kan heta Banan. Undra hur det går för dom människorna då!! :))

Igår Es träffade jag en gammal vän, som gärna ville prata om jobbiga saker sen långt tillbaka. Jag försökte vara intresserad och förstående, som alltid. Kanske frågade jag för mycket frågor? Jag sa aldrig att hen inte behövde svara. Men det kändes som att hen öppnade upp samtalet till frågor och vi har en historia tillsammans. Hen sa dock att det inte var någon fara och att hen själv pratat mycket om sig själv av olika anledningar och därför inte frågat mig särskilt mycket. Det var tunga saker. Fast jag kände dåligt samvete och skickade sms som hen inte skrivit något tillbaka på. Men jag fick agera psykolog., något jag kände igår jag inte kan släppa eller riktigt hantera. Jag skuldbelägger mig själv för att jag då inte riktigt allt. Jag skuldbelägger mig själv nu för att jag kanske frågade för mycket.
Hur hanterar man sånt här? För mig känns det som röd flagg. Får du något från andra sidan?

51 Ghostwriter :

skriven

En grotesk man har fångat in mig och flera andra. Han va så brutal att det skakade mig när jag vaknade. Jag räddade allihopa och vägrade låta någon alls offra sig. Vad betyder drömmen?



Kram

52 IaElisa:

skriven

Jag har alltid tyckt det finns vissa personlighetsdrag kopplade till vissa namn! Givetvis finns det också undantag, men endel namn trendar ju i vissa generationer, och då tycker jag absolut man hittar mycket gemensamma nämnare i vissa namn! Och busfrön finns det många Kevin i Finland också! 😆

53 Nna:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han något intresse för mig?
Kram

54 Skorpan:

skriven

Nice, tack Es!
Mindre trevligt var det att äntra provhytten för att få underkläderna uppdaterade. Fy fan för den synen :(. Undrar varför jag har så svårt att acceptera att det är såhär jag ser ut nu? Nu önskar jag mig fettsugning, åtstramning av huden efter den o bröstförminskning. Tror du Es mannen har extra pengar så att han kan bekosta dessa ;D? I födelsedagspresent kanske ;)...
Kram Skorpan

55 C:

skriven

Hej Esmeralda, vet du vad som hände med pappan till min bebis som lämnade oss? Fick han en kris eller vad hände? Tror du han kommer tillbaka till oss? Det är tungt att vara själv med en liten. Kram

56 Louise:

skriven

När jag växte upp hade vi en pojke i parallellklassen som hette Jimmy och han var på mig för att jag hade "samma" kläder dagligen. Han fick mig att cykla hem och byta. På den tiden var det tydligen ovanligt med tvättmaskin och tumlare i hemmen.
De andra barnen som var elaka hade namn som André, Johan, Petter, Glenn.
Ja nu hängde jag ut några killar på min gamla skola men det spelar ingen roll ändå.

Nu är mitt nya personliga brev och CV klart och mejlet som jag skriver är också ändrat så det är dags att mejla ut en del spontanansökningar i veckan.
Ska bli spännande och se om någon faktiskt svarar så jag kan börja jobba.
Men jag har faktiskt inga höga förväntningar.

Kommer mina spontanansökningar bära frukt eller kommer det bli praktik när min handledare kommer tillbaka från semestern?

I lördags hade vi dottern här igen då vi firade farmor på hennes födelsedag. Hon följde med hem igen då hon ville träffa katterna. Och hämtade lite saker som hon ville ha i familjehemmet. Blir lång tid innan jag kan träffa henne igen. Efter de kommit hem från Grekland. Socialsekreteraren tycker hon ska bo kvar lite längre. Dottern vill komma hem efter Grekland. Vi får se vad Kammarrätten säger.
I smyg hoppas jag faktiskt att de inte ska döma till vår fördel för då kan vi planera vår separation. Låter lite knäppt kanske men dottern ville att jag skulle separera med hennes pappa. Och vad säger man glada föräldrar glada barn och ledsna föräldrar ledsna barn.
Får se hur det går.

Ha en fortsatt fin måndag och tacksam för svar. Kram

57 Silvertassen :

skriven

Tack så mycket för ditt svar!
En fråga bara: Du skrev att han inte var religiös aktiv. Betyder det att de inte gör något om vi kan gifta oss i svenska kyrkan? Eller blir de kyrkan som han tillhör? Kram ❤️

58 Silvertassen :

skriven

Tack så mycket för ditt svar!
En fråga bara: Du skrev att han inte var religiös aktiv. Betyder det att de inte gör något om vi kan gifta oss i svenska kyrkan? Eller blir de kyrkan som han tillhör? Kram ❤️

59 newjersey:

skriven

hej Es.

min störta misstag att jag valde min man R, . allt har gått så snabbt han har förändrats helt . samt vi har 2 barn ihop och jag känner mig helt fast i denna förhållande för barnen skull så är jag kvar med deras pappa och barnen behöver sin pappa med. ser du om vi kommer hålla ihop eller blir det sepration mellan oss .

kram

60 Mimmilove:

skriven

Hej es!

ser du något spontant, eller spännade som händer
mig? eller ett meddelande/ budskap ja, vadsomhelst som kommer till dig idag.
kram

61 Undrar:

skriven

Hej,är en bit över 40 , gmhar 2 adopterade barn. Min man är i stort sett steril. Vi skyddar oss inte utan tänker händer det så händer det. Nu skulle vi nog inte ropa jaa över en graviditet. Finns risken/chansen att det händer?

62 Tess:

skriven

Hej Es, vi ska nu sälja vårt hus pga separation. Kommer vi få vårt hus sålt snabbt? Oron och ovissheten gnager i mig dag som natt. Kram

63 Dunegull :

skriven

E,
För över 4 år sedan bröt jag mig loss från mitt ex som hade stora missbruksproblem som jag inte visste han hade när vi var tillsammans. Jag har inte haft dialog med honom sedan dess men förstått på hans omgivning att det gått rätt utför. Nu skicka hans kompis till mig privat och skrev att det va väldigt illa med honom. Han träffa en ny en kort tid efter jag gjorde slut och jag tror inte hon var den bästa för honom tyvärr.
Nu har han åkt in akut på behandlingshem.
Kommer denna människa någonsin reda ut sitt missbruk eller slutar det i självmord?

Jag är över honom sen en lång tid tillbaka men vill såklart för allas skull att denna soppa ska lösa sig. Tyvärr är missbruk på denna nivå ett helvete för alla inblandade 😢

Usch…detta gör mig så ledsen och förtvivlad. Vet ju hur det är att leva med en missbrukade och hur han behandla mig!

64 Hemlig idag:

skriven

Hej Es, min man är tyvärr en Trumpanhängare. Han har till och med hans foto som skärmbild på mobilen.

Igår blev vi osams då han hade beställt stora mängder frystorkad mat och annan nödutrustning. Han har också gått runt beväpnad inomhus. - vilket jag starkt sa ifrån om.

Nu bor ju vi i USA så allt är ju mer accepterat än i Sverige.

Han var inte alls så här när vi bodde i Sverige ( han är svensk) och jag gillar inte alls hans beteende. Tycker det känns på gränsen till sinnessjukt.
Vet inte hur detta ska sluta, kommer lite av detta lägga sig? Skulle jag bli lyckligare om jag skilde mig? Vi har två barn att ta hänsyn till också.

Kram:)

65 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Märkligt att talismaner plötsligt kan vara spårlöst borta för att komma fram senare. Håller magin i sig om jag visualiserar och fortsätter prata med dem?

Kram 🐈‍⬛

66 <3:

skriven

Godmorgon Es känner T fortfarande en attraktion till mig ? Hur kände han när han frågade om bio ? Han sa ja på en gång och skrev igår och frågade hur jag hade det i stugan.
Kram

67 Hemlig idag:

skriven

Hej Es, min man är tyvärr en Trumpanhängare. Han har till och med hans foto som skärmbild på mobilen.

Igår blev vi osams då han hade beställt stora mängder frystorkad mat och annan nödutrustning. Han har också gått runt beväpnad inomhus. - vilket jag starkt sa ifrån om.

Nu bor ju vi i USA så allt är ju mer accepterat än i Sverige.

Han var inte alls så här när vi bodde i Sverige ( han är svensk) och jag gillar inte alls hans beteende. Tycker det känns på gränsen till sinnessjukt.
Vet inte hur detta ska sluta, kommer lite av detta lägga sig? Skulle jag bli lyckligare om jag skilde mig? Vi har två barn att ta hänsyn till också.

Kram:)

68 Dolly:

skriven

Hej es,

Vad får du in för kännetecken, utseende på min rätta soulmate? kram

69 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.

Har p något intresse för mig?
Kan det bli någonting mellan oss?
Kram

70 G:

skriven

Ja vissa namn dyker upp i tanldn och som klingar wt 😅 men det är nog mer kopplat till människor jag har träffat under skolåren.

Es, ser du om det blir någon graviditet denna månaden?


Kram 🥰

71 G:

skriven

Ja vissa namn dyker upp i tanken och som klingar wt 😅 men det är nog mer kopplat till människor jag har träffat under skolåren.

Es, ser du om det blir någon graviditet denna månaden?


Kram 🥰

72 AnnaK:

skriven

Inte funderat så mkt mer på det annat än att jag inte gillar vissa av namnen på listan....dom känns för mycket bara. Men jag gillar korta enkla namn. Nu heter ju yngsta dock Nelly, kanske skulle stavat det med ie istället för Y.

Varit hos föräldrarna några dagar. Skönt men blir orolig för min mamma. Hon tacklar av mer och mer. Vet inte om hon börjar vara dement eller om hon är deprimerad? Vill hjälpa men vet inte hur.

Kram 🤗

73 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Märkligt att talismaner plötsligt kan vara spårlöst borta för att komma fram senare. Håller magin i sig om jag visualiserar och fortsätter prata med dem?

Kram 🐈‍⬛


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: