Hybris.....

Låt oss tala om det här att vara medial, idag igen !

 En hel del har fått det om bakfoten hurdana mediala personer är.

Man tror att de mediala vet mycket mer än andra om det mesta, att de mediala ser igenom dig och vet vad du tänker, att de är en slags blessed varelse som alltid gör gott och som är kärleksfull och klok.

En slags jordeängel.. som de ofta älskar att kalla sig själva.

 Jag har träffat många mediala under mina 68 år

De flesta vet inte mer än någon annan och  ingen kan se igenom dig och läsa dina tankar såvida du inte uppenbart visar vad du känner och tycker,  och på ett sätt som innebär att  vem som helst kan tolka dig, medial eller ej.

Saken är också den att mediala personer kan vara hur korkade som helst.   Och de kan vara elaka, egocentriska, narcissistiska och manipulativa,  i samma utsträckning som icke  mediala.

 Många som är medialt verksamma vill tillskriva sig själva stor makt och vill påskina att deras väg är den rätta vägen.  En hel del drabbas av hybris.

Yes, det är rätta vägen för just den personen men behöver alls inte vara rätt väg för någon annan.

Är man medial får man lätt hybris och tillskriver sig större insikt och  makt än man egentligen har.

 Personligen så föredrar jag de mediala som bara är en i mängden…som inte ser sig som Guds gåva till mänskliga släktet  och som inser att också de kan ha fel ibland.  Det fullkomliga finns inte.  Basta !

 

Kram & kärlek💖

1 Skorpan:

skriven

Jag tänker mig en medial person som en person som kan se mer än andra, dock som en normal person ;). O vad gäller hybris så kan det gälla mångt o mycket för många... Tycker jag.

Äntligen en bättre natt, dock inte hundraprocentig för någo sådana har jag nog inte upplevt ;). Finns nog inget sånt som hundra procent...

Es undrar om du kan se varför våra universum inte ser till att vi möts, karln o jag? Ja han har väl inte varit klar så länge för ett nytt förhållande, eller hur är det? Vet ju att han dka vara det också, men nu är han ju det ;). Mycket mystiskt att vi inte får träffas... Tjatmoster, tyvärr ;).

Önskar dig en bra dag i röjningens tecken!
Kram Skorpan

Svar: sant, 100 % är ingenting att stå efter oavsett vad det gäller.. för det är näst intill omöjligt att finna !Det kan vara så att han inte är redo ännu... men du har väntat länge och det ÄR irriterande att det ska ta sådan tid, kram :)
Esmaralda

2 A:

skriven

Och det är just därför jag tycker om denna blogg och dig!

Har semester och det är så skönt, vaknade precis med kissen bredvid huvudet kurrande. Ska bli varmt idag så vi åker nog och badar. Man får passa på!

Kram!

Svar: Ja, det gäller att passa på... kram :)
Esmaralda

3 Alex:

skriven

Hej!

Ser du hur vår hund mår?

4 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Jag har funderat i flera år angående ivf. Jag har ett barn sen innan och vill gärna ge henne ett syskon men har svårt att träffa någon.
Men jag är orolig att inte klara av att uppfostra ett barn till på heltid.

Kommer jag våga genomföra ivf? Och kommer allt gå bra?

Ha en fortsatt trevlig dag

5 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag tycker du har en sund syn på det mediala och att du alltid är öppen med att ibland stämmer inte det som du får till dig gör dig till ett mycket trovärdigt medium i mina ögon.

Känner mig konfunderad av frågorna som kom upp igår, vad tänker han på?

Kram 🐈‍⬛

6 Vännen :

skriven

Hej!
Min kompis är tillsammans med en kille. Han känns inte alls rätt för henne. Hon är däremot kär i en kille som är så fin och allt hon vill ha. Hon älskar verkligen honom men tycker om den andra.
Jag har en känsla att killen hon älskar är den hon ska vara med. Kommer det sluta med dom?

Svar: Ja, det ser ut att ta slut mellan dem, kram :)
Esmaralda

7 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Mediala förmågor är säkert en ynnest att ha men säkert jobbigt ibland om man inte lärt sig stänga av ”insläppen”. Finns ju även charlatans som nyttjar sin ställning oxå men flertalet jag stött på är precis som ”vanliga människor som vill hjälpa andra med sina förmågor.
Nu har en mini-semester tagit vid på 5d och den börjar ju bra.. ☀️☀️☀️😎
Fönsterputs, fixa rabatten och vädra kläder står på agendan, men inga måsten.. 😄
Det stora gisslet är min jäkla fot men smärta hälsena o vad. Väntar på röntgen ( nästa fredag) känner stor oro att det är något större fel, kan det bli tal om operation? Kommer jag kunna springa till hösten?
Kram :)

Svar: Du kommer att springa igen men ser inte om det blir till hösten.. ha en fin minisemester :) Kram
Esmaralda

8 kris:

skriven

Hej!
Blev kontaktad på internet av två personer för ett tag sen.
Vi snackade bara på engelska, men dom sa att de hade flyttat hit till Sverige ganska nyligen.
Och dom ville samarbeta på ett projekt och att vi sedan skulle starta ett företag tillsammans.

Tackade nej, för att jag fick bara en dålig känsla om det hela.
Tror du att de här två personerna var genuina och inga lurendrejare?

/Kram och tack för arbetet du gör

Svar: Nej, detta var inte två genuina personer, kram :)
Esmaralda

9 L:

skriven

Bra inlägg. Såklart att det är så och det gäller att se upp och inte bli ”lurad” av mediala personer som har just hybris. Jag har insett äntligen att det är mina egna ansträngningar som gäller i livet och att en spådom är en vägledning och ett möjligt resultat men att det alltid är upp till mig själv. Vissa saker går inte att påverka såklart.

Undrar om mitt unga vuxna barn kommer klara sig ekonomiskt på egen hand inom en snar framtid?

Kram

Svar: Du tänker så rätt... livet ska du själv bestämma kring och spådomar är en vägledningDitt barn kommer klara sig själv ekonomiskt ganska snart, kram :)
Esmaralda

10 Dunegull :

skriven

Hej,
Kontaktar min kollega mig när han är tillbaka från sin semester eller det blir först sen när vi springer på varandra på kontoret i slutet på augusti?

Kram

Svar: Jag ser ingenting exakt, bara att ni kommer ha mer kontakt, kram :)
Esmaralda

11 Fågeljägaren:

skriven

Bra skrivet.
Kram till dig.
Ha det bäst

12 Hon:

skriven

Godmorgon,
Vad kunde drömmen, som var som tagen som ur en skräckfilm, där saker och ting blev levande då vi skulle sova i flera olika sovrum och där jag till sist lyckades fly därifrån med en bil?
Kram

13 Mercan:

skriven

Esmaralda i går köpte jag på halva priset 30kr 😆pearl manchester byxa färgen är så fin .tycker du den är jätte snygg på mig😁😎😁verkliga piset jag tror är tre tusen😆

14 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron o tack kära Es för svar igår
Kram☆♥︎☆

Tack även till Solstjärna kram ☆♥︎☆


Bra tips ifrån er, men det är ju det jag har försökt att sätta oss ner o prata,men hen vill inte jag får inte en chans att veta så jag kan hjälpa på rätt sätt!

O Solstjärna inget har hänt oss emellan utan hen har bara tagit avstånd o det gör så ont för jag älskar de så mkt♥︎♥︎♥︎♥︎

Tack i alla fall för att ni brydde er!
Ha en fin fortsatt helg

Svar: Varför inte dra in den ekonomiska hjälpen helt ?I alla fall tills ni kan talas vid och du får berättat för dig vad hon anser vara fel, kram :)
Esmaralda

15 .:

skriven

Hej Es!

Häromdagen när jag skulle till apoteket och gå in genom glasdörrarna så kastade jag en snabb blick inåt utifrån innan jag in (svårt att förklara). Jag såg en man som försvann på några sekunder. Var det en man från andra sidan eller reflekterade ljuset på något sätt?

Svar: Den här gången fanns det nog en naturlig förklaring, kram :)
Esmaralda

16 Berg:

skriven

Bra att du tar upp dagens ämne! Många som har hybris i det mediala. Jag har en ingift släkting släkting som har delar av det… Han är bland annat helt övertygad om att han lever sitt sista jordeliv nu för att han är så upplyst.. Vi får se hur det blir med det.. Dock har han haft rätt i vissa saker som han sett komma i mitt liv, så jag kan ändå inte låta bli att höra vad han har att säga då och då. Till hösten spådde han mig att en kärlek skulle komma med storm. Tror du det ligger något i detta? Eller har han sett typ ”förälskelsen till ett nytt projekt ” eller liknande. Eller är han bara fel i tiden? Jag är inte upplagd för någon flint just nu, väntar hellre på den rätte.. Men något antar jag att han snappat upp som är i antågande. Vad tror du?

Ha det bra! Värmen är tillbaka!

17 Lotta S:

skriven

Får du till dig något om medicinkombon jag ska testa nu?

18 Mercan:

skriven

Esmaralda ska gå dit kl 11:00 hittar jag min byxa eller ska jag vänta till nästa vecka😁😎😁

Svar: Jag ser inte när du hittar... gå dit då och då och kolla, kram :)
Esmaralda

19 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du om min resa till London nästa vecka går bra? Inga varningar?



Kram

Svar: Inga varningar kommer till mig, kram :)
Esmaralda

20 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda tycker du att manchester byxan år fin på mig färgen åckså🥹

21 Bjork:

skriven

Hej kommer min mamma godkänna min blivande?

Kram

22 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tur att jag inte är medial, slipper gå hybris då.

Den unga killen i bordet bredvid som såg mot mitt bord under lugg, hur gick tankarna?
Tack och kram!

23 Liljan :

skriven

Ett inlägg helt i min smak, blir så lättad att få läsa att gemene man måste inse att även mediala människor, faktiskt inte är annat än just människor!
Människor som har styrkor, svagheter, ljusa och mörka sidor.
Den andliga människovärlden är aldrig för slutna sällskap som så många tror att de ska behöva betala kurser för för att få vara med i det "slutna sällskapet". Jag kallar det för "finrummet bakom stängda dörrar". Kan ge en liten heads-up till er: det är inte vackrare bakom dessa dörrar, nästan lite mer smutsigare...
Jag har gått på dessa niter, och behöver nästan säga att "Tack vare" dessa niter så har jag förstått att det räcker att veta att jag är medial och att jag kam sålla med omsorg med vad jag behöver för att utveckla medialiteten och vad jag kan vara utan.
Jag har min mala, jag har lite rökelser, stenar, kristaller, tarotkort. Och dessa har jag valt själv utifrån min intuition, min medialitet blir starkare när jag omger mig med vackra saker ❤️

Kram till er!

Svar: underbart, du vet hur du funkar och kan omfamna detta... och din mediala förmåga är rejäl och fungerar som bäst när du är i peace med dig själv, kram :)
Esmaralda

24 Mercan:

skriven

Esmaralda vad tycker du om min pearl byxa som jag prövade köpte igår 😭

Svar: Den är fin, kram :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur att du är på "min sida" i ärendet ;D. En tröst i våntandet...
Kram Skorpan

Svar: Kram :)
Esmaralda

26 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker så mycket på allt so. Jag efterlängtade till Jag blir 30 år och ses alla som jag gillar men jag lovar mig själv i hösten ska jag har fokus på nuet och gör allt som jag ska. Samma som våras. Sommar är en tillfällen paus på som jag ska gör... lite njuta av i hemlighetsfulla tankar som jag har just nu men i hösten ska jag tar på seriöst med hälsosam, foku på nuet och en massa. Det har jag lovar mig själv. Så jag hoppas att jag lyckas det och återigen som jag bruka var... Kommer jag fixa det?

Ha det bra

Svar: Njut av sommaren och jobba på att lev i nuet.. då blir livet så mycket enklare och roligare.Och visst fixar du det, kram :)
Esmaralda

27 Till Miltons ❤️ mamma :

skriven

De nära o kära i Altet har nu mött din mamma o hon har det bra❤️.Styrkekramar till dig i denna tunga tid.Din kära mamma kommer alltid att finnas med dig nu o för alltid,både i glada och svåra stunder❤️. Du har minnen på allt det fina ni gjort tillsammans och dom försvinner aldrig utan dom bär du evigt kvar i ditt hjärta ❤️
Styrkekramar från Solstjärnan ☀️

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för ditt inlägg idag . Det bara slog mig att en jag föjer på fejjan verkligen är en sån som fått hybris. Han hade livesändningar med andekontakt för de som tittade ca 1 tim /v Jag orka bara se en ggr Han var väldigt omständig - Men jag tror han har förmågan.Det växte och han införde prenumeranter på dessa sändningar osv och har flera tusen tittare nu där 2-3 st får andekontakt Jag har mest haft kvar honom då han även drar tarokort då och då och kortet poppar upp på min fejjansida.Självklart ska även han kunna leva på sitt men det känns som han skinnar folk...

Vart är vi på väg Trumpen tror han har gud vid sin sida Hahaha

Sol ute och sol i sinnet nja men sol inne med regnbågens alla färger. Såg en engelsk film där en äldre herre gick genom England för att hälsa på en vän som låg för döden . Han hängde upp en kristall i fönstret och de mest magiska färgerna dansade i rummet för den sjuke. Har nu via Temu införskaffat dylika och vackra dansande regnbågsfärger är bara förnamnet runt mig ;-)

Trevlig lördag önskas

Kram Anki med flock

Svar: Får en känsla av att han för det mesta kan det han gör... men ödmjukheten får man inte glömma !Ja herregud, Trump och hans polare Gud !!
Den filmen har jag sett och du måste meddela om de kristallerna du beställt avger liknande som i filmen.. i så fall ska jag också beställa :) Kram :)
Esmaralda

29 Solstjärnan:

skriven

Känner ju personligen inte någon som är medial men upplever nog att mediala personer är som alla andra men de har möjlighet att använda sin mediala sida i den mån de önskar.Viktigast är nog att den används rätt.
Lördag var det här! Och säkerligen ochså där..😊Har mycket som jag ska få gjort men tar ingen stress nu då det är semester utan gör vad som känns bra i stunden😊
Es,undrar vilket som sker först för mig: att jag träffar min SM eller att jag byter jobb?
Ha en bra dag!😊
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: Fortsätt njut av semestern och fortsätt göra det som känns bra i stunden !Känns som att du byter jobb först.. men är inte 100% säker, kram :)
Esmaralda

30 Agnes:

skriven

Miltons Mamma: I all enkelhet så beklagar jag din/er förlust gällande din/er mor...

Ha det gott, o stora kramen, Everybody! ;0}

31 Ally:

skriven

Tack snälla 🙏 hör njuta det ☀️🌷
Ser du om det blir operation/sjukskrivning?
Kram 🤗

32 J:

skriven

Hej,
Har två äldre bröder och jag undrar om han som är äldst är sur/arg på mig?
Känns som det och jag känner mig därför ledsen.
Kram

33 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

I natt drömde jag om den vackraste vita livskraftiga fjärilen.
Wow.. Det gick så fort att få ett tecken. Jag vet precis vad den står för 🥰😃❤️

Tack mamma ❤️


Kjam

Svar: underbart , och det du känner är helt rätt, kram :)
Esmaralda

34 Villrådig:

skriven

Jag funderar på att bjuda i han på middag ikväll, för att försöka lösa det som uppstått mellan oss... vad är oddsen/chnasen att han skulle tacka ja om jag skickar ett sms och bjuder in? eller är det fel väg att gå?
Tack och kram

35 Jen. :

skriven

Jag är trött på att jobba kvällar och herlger. Är chanserna goda för att jag ska få ett nytt jobb som inte är skiftesjobb? Och ett hurdant jobb lönar det sig att jag först söker efter?

36 Mercan:

skriven

Ja söta Esmaralda jag prövade igen pearl byxan och den är jätte snygg på mig och jag köpte från hm så fin bommul klänning till min sister mjuk och det blev till mig lika fin byxa som tiger som jag misade ,med söta randiga färger randig linne material dem lyckades jag köpa på rea som jag hade gillat för flera dagar sedan ha ha så glad jag är söta Esmaralda 😁😎💕🤗🤭

37 .:

skriven

Es..
Tror du att saker och ting ordnar sig? Jag är så rädd och ledsen inuti.

Svar: På ett eller annat sätt reder det sig, jag ser dig mycket gladare framöver, kram :)
Esmaralda

38 Lilo:

skriven

Känns det som att jag blir husägare i år/nästa år?
Ha en underbar dag!

Svar: 65-70 % chans, kram :)
Esmaralda

39 Fiskaren:

skriven

Då sprang jag på dig irl Es och det var ett trevligt möte. Du har de finaste blå ögon som glittrar. Njut av lördagen och den sol vi till sist fått.

Svar: Ja det var ett trevligt möte och jag blev lite ställd när en ung och snygg man kom fram och gav mig en kram :) Men sen förstod jag ju att det var du, Fiskaren, kram :)
Esmaralda

40 .:

skriven

Du anar inte hur mycket ditt svar betyder just nu. Tack!

Svar: Kram :)
Esmaralda

41 Till Miltons mamma:

skriven

Det är en svår tid när man mister en förälder. Jag miste båda mina samtidigt i en olycka när jag var 20 år och det var tungt. Kram från Gubben i skogen

42 Anki:

skriven

Hej igen
Jaa de är magiska...när väl solen skiner ;-)
Köpte två av 40mm storleken så de hänger i 2 olika fönster och de ger regnbågsreflektioner ,spec när de rör på sig ..har fönsret öppet.

Sök på heminredning och Genomskinligt Kristallhänge, Sun Catcher 40mm kostade 35 kr st

Kram Anki Med regnbågsflock

43 Ghostwriter :

skriven

Fick jobberbjudande av min tidigare chef. Det känns lovande, finns enstaka nackdelar men de övervägs av det positiva då det bara kommer vara en kort tid. Kan jag lita på mitt beslut i att säga Ja? För jag söker ju annat då jag vill flytta!


Kram

44 Anne Fejklias :

skriven

Jag har på känn att en flytt kan ske rätt så snart. Är det stor chans att jag lyckas få ihop det så jag kan säga upp min bostad innan sista Juli?



Kramar
Hoppas din helg är fin!

45 Till Miltons Mamma:

skriven

Din fina mamma kommer att skydda dig och hon vet att hon är omtyckt av sitt barn och har det bra i Alltet🤗💕🙂‍↔️🙏
Kram Mercan

46 <3:

skriven

Blev en mysig kväll med T.Han slutade tidigt i baren. Efterfest tills eftermiddagen. Kommer det ta tid för honom att komma över exet ? Antar att de inte kommer bli ihop igen ? Kram

47 Anne Fejklias :

skriven

Jag har på känn att en flytt kan ske rätt så snart. Är det stor chans att jag lyckas få ihop det så jag kan säga upp min bostad innan sista Juli?



Kramar
Hoppas din helg är fin!

48 Skorpan:

skriven

Säg mig Es om jag såg rätt eller fel i tåget idag, att mannen i bänken på andra sidan gången blinkade åt mig? O va var det i så fall?
Kram Skorpan

49 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda att du tyckte att min byxa är fi ,jag blev glad och vet nu att det var värd annars den är bara 30kr🤣🤣🤣Ska i morgon med min sister till blommsterbutiken att hjälpa till och min älskade bror ska köra oss med bilen dit🤭Esmaralda det är något som oroar mig ,min sister är på semester nu och vill att vi ska resa till havet någonstans men jag såg att en kvinna i turkiskt tellve har spådd mig att jag ska resa någonstans med någon vilket i namnet har bockstaven a och vi bör inte göra resan att det är bättre att stana hemma,inte resa🥹känns det fara söta Esmaralda om vi reser med min sister🥹


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: