Picknick och överraskning.....

Och nu är jag tillbaka hemma igen !
Vilken underbar weekend det varit.
 
 
Igår innan vi styrde kosan hemåt... hade Christina ordnat picknick och vi for iväg till Himmelbjerget.
Det ÄR en av de högsta punkterna i Danmark med sina  147 meter....och då får man ju betänka att Danmark är väldigt platt !
Vi fick sitta kungligt i bekväma campingstolar och den ena delikatessen  efter den andra trollades fram.
 
 
 
Vitt kallt och gott vin som serverades i riktiga kristallglas - och det är annat än mina picknickglas i plast !🙃
Asså, snacka om att bli bortskämd !!
 
Det var sol när vi anlände och när maten nyssplockats fram lade sig ett svart moln över oss och plötsligt vräkte regnet ner.  Plast på maten och på med regnkappor. Sen sken solen en stund igen och såpass länge att vi hann njuta av alla godsaker.... innan  det brakade loss med ett riktigt åskregn. Då var det bara att packa ihop sig och rusa till bilen.
 
Vid det här laget hade vi checkat ut från hotellet och allt var klart för hemfärd.  
Farväl är alltid tråkigt och det blev långa kramar och löften om att ses riktigt snart igen.
 
 
Efter ett par timmar passerade vi samma ställe vid Stora Bält med de läckta smörobröden.. och vi var tvungna att stanna... det fick bli vår kvällsmat !
 
Ytterligare någon timme senare anlände vi till Öresundsbron och då ringer dottern i skogen. Hon och Ozzy har ju också varit i Danmark tillsammans  med dottern i Lund och Ellisen. Nu var de på hemväg.  De har varit i en helt annan del av Danmark.
 
Det visar sig att dottern OCKSÅ befinner sig på Öresundsbron,  ett par hundra meter efter oss.  Jag menar, vad är oddsen ?
Därmed bestämde vi att ses på Burger King, precis över bron  och på svenska sidan
 
 
Så klart bjöd jag Ozzy på precis vad han ville ha och det blev en tredubbel burgare  med ost och mjölk därtill.
För oss andra, bara kaffe !
 
När vi är hemkomna plockar maken fram en rejäl kasse och säger att han fick den i hemlighet av niece Christina och att jag skulle få den när vi kommit hem.
Herregud vilken överraskning
 
 
Famnen full av paket, rena julafton ju 😁
 
 
Jag packar upp ett helt underbart danskt set för två.... och skäms lite med tanke på att vi gav Christina en fånig kaffemugg med dalahästar !!
 
Men nu vet jag vilken stil hon har hemma... lite originell, konstnärligt stuk, lite udda prylar.. så nu blir det lättare att fundera ut present till nästa gång !
 
En magisk weekend är slut !!
 
Kram & kärlek 💖
 
1 Flickebarnet:

skriven

Hej E

Jag känner mig lite orolig för min tonårsdotter. Hon har knappt några kompisar sen hon började sexan och nu i sjuan har hon knapp någon. Nästan hela sommaren har hon bara varit hemma eller hittat på saker med oss. ( vilket jag så klart tycker är mysigt ) men vill se henne lycklig och umgås med kompisar vara lite tonåring. Hon hade en fin tjej hon umgicks med men hon ville ej umgås med min flicka längre efter att en annan tjej var med dom och dom frös ut henne och hon har frågar många av dom hon anser vara hennes vänner men dom svarar ej eller kan ALDRIG ( som om dom inte vill vara med henne) Har min flicka gjort dom något eller sagt något eller varit elak mot dom så dom inte vill umgås och vara vänner längre eller har dom bara stött ut henne totalt ? Ett tag hittade jag min flicka gråtandes ofta på sitt rum och en dag för nästan 1 år sen såg jag hon hade skärt sig på armarna. Blev så ledsen fick prata med henne jätte ofta. Nu har jag lite koll och hon kommer inte göra så mer säger hon själv. Är bara så rädd att hon ska göra något dumt 💔 vad ser du i situationen med vänner , vad kan jag göra för att hjälpa , kommer hon få några vänner eller en nära vän så hon skiner upp igen ? Snälla ser du något så jag kan hjälpa och slippa vara så orolig ? Kram

Svar: Förstår att mammahjärtat blöder, det är hemskt när ens barn inte mår bra.Hon har inte varit elak mot någon men hennes personlighet kan vara lite annorlunda än tjejerna i hennes klass.
Kanske hon ska ha fritidsaktiviteter som hon trivs med och där hon träffar lite nya ungdomar och kan finna en vän. Jag ser ju att det kommer vänner för henne så småningom. Mår hon inte bra psykiskt så tycker jag att du ska hjälpa henne att söka samtal via BUP eller liknande, kram :)
Esmaralda

2 EllaBella :

skriven

Hej!
Det var varit ett ganska tufft år med studier, jobb, flytt och ekonomin.

Ser du hur hösten blir? 🍁

Svar: Det kommer lugna ner sig... slutför en sak åt gången, kram :)
Esmaralda

3 Camilla:

skriven

Godmorgon kära Es! Är igen i valet och kvalet, framtiden måste planeras, funderar på en utbildning, väldigt intressant, men men, den är i en annan stad och på finska, det blir knepigt ekonomiskt och långa dyra resor... Vet inte vad jag skall göra, dåligt när det inte finns här i min lilla stad några bra utbildningar...! Skulle jag klara av den i Esbo på alla sätt eller ska jag fortsätta vara arbetslös? Blir tokig av att jämt behöva fundera på allt som är jobbigt just nu...! KRAM

Svar: Vill du verkligen gå utbildningen så kommer du att fixa det och lösa de problem som kan dyka upp, kram :)
Esmaralda

4 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Nu vet vi att spådomen som handlade om att en president utsätts för assassination attempt under 2024 handlade om Trumppen, inte om Putin. Som
många trodde, däribland jag.

Vad händer i amerikanska valet i höst?!Kommer Trump att bli vald nu som president pga sympatiröster?

Det känns oroligt

Kram

Svar: Ja, det visade sig till sist !Jag ser inte exakt hur det blir men ser att det blir en hel del turbulens, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på C kvinna tycker ofta om att titta på mig när jag dansar i facebook som jag gör en story. Något gång vill jag visar för henne i verkligheten också och det ska var kul. Jag hoppas hon kommer gillar det också.

Kommer hon gör det?

Ha det bra

Svar: Ja, gör du ett litet live framträdande så kommer hon att uppskatta detta, du är ju duktig på det du gör, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar vilka typer av uppdraget kommer jag och C kvinna gör? Är det för verkligheten som vi gör något och visar eller i sociala media?

Ha det bra

7 Peter:

skriven

Hej kommer jag och min fru att skilja oss.

Mvh:Peter

Svar: Just nu ser det ut att vara fifty fifty att det blir skilsmässa... snart vet du vilket, kram :)
Esmaralda

8 Maria :

skriven

Godmorgon
Vilken mysig helg ni har haft 😊.
Hur länge ska mitt liv vara ett stort kaos? Jag orkar snart inte längre. Jag tycker att jag ställer upp för dom som behöver det , är hjälpsam och stöttande men får aldrig något tillbaka.
Känner mej så ensam och övergiven ibland.
Skulle behöva någon som tänker på mej och hur jag har det någon gång.
Ska jag vara ensam och kärlekslös hela livet?
Kram 🤗

Svar: Nej det ska du inte vara... du kommer finna människor som bryr sig.. och under tiden ska du ta hand om dig själv så bra som du bara kan för det är du värd, kram :)
Esmaralda

9 Vb:

skriven

Hej es!
Borde jag vara orolig…
Ser du om han kommer jobba som pilot?

Svar: Chansen att han jobbar som pilot är inte så stor.. kram:)
Esmaralda

10 Lucia :

skriven

God morgon,

Blir det flytt för oss i september från nuvarande bostad?

Kram!

11 <3:

skriven

OMG mitt favorit porslin här i Danmark och hemma. Är kvar i Danmark och myser. Köpenhamn nu och Tivoli ikväll. Kommer T och jag mysa lite igen och ses till nästa helg ?
Kram

Svar: Tivoli är så mysigt, en plats för vuxna också med alla fina dekorationer och ljusinstallationer !Du kommer möta T ganska snart, kram :)
Esmaralda

12 mandelviol:

skriven

Vilken härlig helg ni haft! Och vilken fin present du fick <3

Själv var jag också på utflykt under helgen och skulle kolla på ett hus som några släktingar bott i men blev så förvirrad i den lilla ödsliga byn där det finns och tänkte först att huset är rivet men efter att kollat på kartan så verkar det stå kvar.. Får du nån känsla hur det kan ligga till, om mitt minne spökar/finns det nått hus eller inte?

Svar: Det känns som att huset finns kvar, kram :)
Esmaralda

13 sofia:

skriven

Kära Es!
Jag har en väninna som jobbar på Lunds Universitet. Hon har tipsat mig om ett jobb där som hon tycker jag ska söka. Jobbet är en 50 % tjänst och därför tvekar jag att söka den samtidigt känner jag att jag har sökt några jobb på sistone där jag inte ens har blivit kallad på första intervjun. Det jag undrar är om det finns en chans att jag skulle kunna få den här tjänsten?
Kram 🌸😘

Svar: Chansen finns, strax under 20 %, du ska absolut söka , kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Oj så bortskämda ni blev hela veckoslutet ;D, härligt. O så mycket ni har att se framemot gällande nya träffar o planerandet av presenter till systerdottern o nya träffar. Tänk att ni funnit varann så bra.

Ja vad är oddsen att råka på nån där o då en viss tid, knappast stor, men så kul för er att få träffa Ozzy o dotra också :). Vilken superweekend ni hade!!

Här blev det soptippen o möte med en attan trevlig o mycket ung man som rådgav oss gällande sorteringen av skräpet :D. Var det mitt "ögongodis" månne? Sen en sväng till bildelsstället o visst här på landet fanns dom små plupparna jag behövde till den hängande gummilisten, äntligen fixad :D.

Sen har det blivit lite jordgubbsarbete o småreparationer o en utflykt till en marknad en bit bort till staden som jag inte besökt på flera tiotals år. Där fanns definitivt hus där jag skulle ha passat att bo i ;D. O störtregn blev det att köra hem i sen, mindre trevligt det...

Ja lite ditt o datt har jag sysslat med o det är ju trevligt. Någon trevlig man har jag inte ännu stött på här o jag gissar på att "min" man har dragit till södern pga det svala vädret ;)? Eller så njuter han av semestern nånstans vid sin stuga vid vatten? Han har kanske en stuga... :).

Är jag Helena Ir för sent eller tidigt ute, kommer inte exakt ihåg, om jag nu säger grattis på din dag!?! Hipp hurra i alla fall :D!!

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Du har ju fixat med lite av varje under helgen och det låter småmysigt !Jag ser inte om han har stuga... just nu känns det mer troligt att han snart återkommer från semester utomlands.
Kram :)
Esmaralda

15 .:

skriven

Hej Es!
Vad fint ni har haft det. Jag var mycket till Danmark när jag var liten :)

I fredags fick jag nog. Med en sjuhelsikes ångest (det är väldigt sällan jag får ångest i den styrkan) i den styrka där jag vet att jag tar en risk, en risk att ramla ihop. Men tog mig ändå till kursen som vanligt... Och jag tycker helt ärligt att det är ett riktigt skitställe. Ungefär som att trycka in alla som blir över, som inte har något jobb. Det är nästan ingenting som har funkat där sen jag började. Men jag vill verkligen få en vanlig vardag och ett normalt liv så jag har kämpat på ändå. I fredags hade jag egentligen velat stanna hemma och göra som jag brukar när den ovanliga typen av ångest kommer fram, eftersom att jag vet att jag som sagt tar en risk. Men jag tänkte att det var den sista dagen på den del som skulle avslutas och det skulle bli ett litet möte. Tänkte att det skulle kännas bra OM jag klarade det. Jag hade dagen innan fått visat vad en del av fredagens uppgift skulle ligga i för pappersfack. Jag tog den när jag kom och det var några få frågor, frågor jag som jag insåg att jag inte kunde besvara då dom inte gällde mig. Och hade jag kunnat det så hade det tagit max 10 min. Jag försökte hitta någon av mina två handledare utan resultat, och på dörrarna stod det stör ej. Så jag satt rakt upp och ner (som så många gånger förr) i en timme. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra eller när mötet skulle äga rum. Att då sitta med den fruktansvärda ångesten som åt mig inifrån, det var hemskt! Så för första gången av alla försenade gånger gick jag hem som en markering. Och nej, jag hade aldrig gått hem om det inte vore för ångesten. Jag mejlade dom men fick tillbaka att ingen varken kunde läsa eller svara. Men nu är jag rädd att jag gjorde fel, att jag inte letade tillräckligt bra. Gjorde jag? Jag nojar... Men var det mitt fel? Om det inte var det, fick dom sig en tankeställare? Jag är ju vanligtvis väldigt plikttrogen och hör alltid av mig. Vilket jag ju faktiskt gjorde även om nu ingen kunde läsa...

Svar: Jag kan inte se att detta är ditt fel, du var på plats när du skulle vara där och du brast inte i något.. dessutom sökte du efter dina handledare, kram :)
Esmaralda

16 Dunegull :

skriven

Vilken härlig helg 😍

Kommer min kollega ta intiativ till att träffas när han kommer hem från sin semester eller hur går hans tankar? Inte hört från honom på par veckor nu. Saknar han mig?

Kram

Svar: Han tänker på dig till och från, kram :)
Esmaralda

17 Bjork:

skriven

Hej vad det en inre rensning jag gjorde i fredags när jag grät jätte mycket?

Blir min systerson glad för matlådorna jag gjort åt honom ?

Kram


Svar: Ja en form av rensning var detSystersonen blir glad för matlådorna, kram :)
Esmaralda

18 .:

skriven

Vill tillägga att jag har ganska mycket ångest över att gå dit idag...

19 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Vilken härlig resa och släktträff ni hade!

Fina Esmaralda, kan jag vänta mig besked från flygbolaget snart? Gällande ansökan om ersättning för inställt flyg.
Kram,
Jennifer

Svar: Känns som om de jobbar långsamt.. köerna verkar långa, kan dröja ett tag till, kram :)
Esmaralda

20 Solstjärnan:

skriven

Ni har minsann haft en härlig weekend 😊 Lite omväxlande väder dock med regn men det har ni löst på bästa sätt.Så roligt att ni fått bli bortskämda både med god mat ,picknick med både kristallglas o tältstolar för bekvämlighet och så mycket mer😊och vilken fin överrasknings present ni fick😊.Så roligt att ni fått lära känna Christina😊
Oddsen att dessutom träffa familjen på hemresan är ju dessutom toppen 😊
Ment to be just där o då är ju bara så häftigt.För mig sker det nu som då ,oftare än förut att man möter nån man skulle missa 1 min senare på ett otippat ställe😊
Mit möte med min kommande SM i kärlek kommer väl också ske oväntat som du sett och det ser jag framemot minsann😊
Es, funderar kommer min SM att ha bra lösningar och idéer på vad som kan fixas i mitt hem? Kanske han fixar något själv ochså.
Ha en bra dag😊
O ta igen dig nu efter den intensiva helgen😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ja de där oväntade mötena man har är intressanta ! Och roliga :)Din SM möter du som en tillfällighet även om det är planerat av universum.
Han är händig med hus och trädgård och kommer ha bra lösningar... kram :)
Esmaralda

21 Lotta S:

skriven

Vilka fina dagar! Själv väntar jag efterlängtade vänner på trädgårdshäng i eftermiddag. Vädret har varit så osäkert, hoppas det blir lite bättre än väntat idag.
Ser det positivt ut med loppisen på söndag eller regnar dagen bort? Funderar på hur mycket det lönar sig att släpa dit?

Svar: Ser ut som om det finns strax över 50 % chans att du hittar något på loppisen som du verkligen vill ha, kram :)
Esmaralda

22 Ally:

skriven

Godmorgon
Så härliga dagar ni haft ( trots väder) mysigt!
Ny vecka, nya chanser till bra saker.. springer vi på varandra snart?
Kram :) ☀️

Svar: Det kan ske snart, svårt att säga säkert.. det sker dock även om det KAN dröja, kram :)
Esmaralda

23 Rödnäsa :

skriven

Godmorgon!

Gudars så gulligt porslin!!
Vilka goa dagar 👍😊

Här snorigt å snörvligt..
Någon liten detalj runt mig i det närmaste som spontant kommer till dig, Es?

Kram.

Svar: Fy tusan för sommarförkylning.Du får krya på dig
Något skoj kommer snart att planeras och levas, kram :)
Esmaralda

24 Jossan :

skriven

Godmorgon
Ja asså helgen blev ju inte helt vad jag hade hoppats på. Det blev ju festivalen som jag skulle på. Första och sista dagen fick jag gå med min kusin. Min kompis blev sjuk sista dagen. Men på fredagen hamna vi på en förfest med hennes killkompisar och jag hade så sjukt roligt. Minns knappt när jag skatta så mycket och jag kände verkligen att jag mådde så otroligt bra. (Hoppas de tyckte om mig med) Fick träffa killen som hon trodde jag skulle passa så bra med och som hon misstänkte var han på mig nästan hela kvällen. Hennes ena kompis sa att han nog tyckte om min mycket då han aldrig är så närgången med någon annan. Säkert för jag har förstått vilken player han egentligen är. Men han var rolig och det var ändå skönt att få bekräftelse från honom ändå. Dagen efter sprang jag på den ena killen och såg denna med ett ragg så han är ju verkligen seriös av sig 😂

Igår blev det en vila upp sig dag och jag sov så mycket under dagen.

Min kompis sa till mig med en del alkohol i kroppen att hon vill att jag ska följa med till hennes hemstad i helgen för killarna ska dit. Menar hon det och kommer hon fråga det när hon är nykter också?

Kram

Svar: Vad roligt att du fått skratta och må bra !Du blev snabbt omtyckt.
Din kompis menade vad hon sade just då.. finns en liten möjlighet att hon kan backa en aning... du får se... kram :)
Esmaralda

25 Anette:

skriven

Hej! Vilket fint porslin! Fina bilder. Nu är vi på väg till Danmark. Ser du om tågresan går bra? Kram❤️

Svar: Ja, det ser ut att gå bra.. ha en fin Danmarksvistelse, kram :)
Esmaralda

26 Berg:

skriven

Så härligt att läsa om din weekend! Danmark är så fint och med god stämning, men ack lite dyrt.. Önskar att jag hade närmre!
Vilken turdragning också med trevliga nya släktingar som dyker upp!!

Kanske det är en flykt från jobb och vardag, men har blivit så taggad av att kolla semesterboenden att köpa.. Börjar det bli rätt i tiden tror du? Ska jag gå all in och köpa om 1 år. Eller borde jag lugna mig? 🤗🤗
Känns som om detta är något jag köper själv och inte tillsammans med min tillkommande, om än jag förstås hoppas dela det med någon sedan..

Svar: Ja, det är sannerligen dyrt i Danmark !Köp när det känns helt rätt... inte innan... kram :)
Esmaralda

27 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
En sån magisk weekend ni hade och flera blir det väl i framtiden.

Jag har börjat med en ny medicin och jag tror att jag är en av de som fått biverkningar av den. Medicinen är effektiv men att inte få sova är inte bra känner jag. Tror du att jag har rätt gällamde medicinen och kan det finnas någon annan som kunde hjälpa mig lika bra? Är ledsen för detra strul.
Tack och kram!

Svar: Prata med din läkare om saken.. ibland måste man pröva sig fram i medicindjungeln, kram :)
Esmaralda

28 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad härligt ni ser ut att ha haft det.

Har en vän som jag egentligen känt sedan skol åldern. Mötte henne igår och fick en liten flyktig/ avvaktande känsla av henne. Jag har tidigare dejtat en kille som är bästa vän med hennes man. Gör den situationen henne obekväm?
Eller varför denna avvaktande känsla emot mig?
Vill hon vara min vän och fortsätta umgås med mig?
Kram

Svar: Jag tror att situationen gör henne lite obekväm och kanske ni ska prata om saken.Kram :)
Esmaralda

29 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Nu har min älskade mamma inte lång tid kvar 😭 Det smärtar i hela min själ. Min mamma, mitt allt.
Jag var där i torsdag, åkte dit i lördags bara för att. Planerat helgen sedan länge men bokade av det jag skulle göra.. Mamma kände sig så otroligt ensamt. Klarar inte av att gå på toaletten. Så turbulent. Hon tynar bort och mitt hjärta går i tusen bitar.
Mamma är bara 74. Känns så otroligt orättvist. 74.
I vintras kände jag att hon inte blir 75 (fyller i augusti)
I början av förra veckan kände jag att det är max 2v kvar.
Vet inte vad jag ska skriva, säga eller göra. Vi är knäckta. Min bror är i upplösningstillstånd och... Ja.. Fy...
Mamma var så orolig men hon är lugn nu när hon fick en plats på sjukhus. På annan ort men hon är trygg där.Hon sa att det kändes bra. Hon har noll ork, kan knappt prata, tynar bort. Min vackra fantastiska starka mamma ❤️❤️❤️
Hinner min syster Li träffa henne innan mamma går bort?
Hon har fått godkänt att hälsa på.
Mamma har inte ont men... Ja.. Fan vet inte vad jag ska skriva.
Önskar så att hon möts av Kjelle. Hennes livs kärlek (ej min pappa) Tror hon kommer mötas upp av ett flertalet djur oxå. Sassi och Sceeba samt katterna Trollet och Skrållan som hon hittade ute och handmatade.
Känner sådan ångest. Hon vill inte vara ensam. Ha sällskap. Hon sa "Jag älskar att vara ensam, men jag vill ha sällskap". Ska dit imorgon. Hinner jag. Lovade att köpa ett örngott som hon verkligen vill ha. Till sin kudde.


Tack fina Es.. Bara att du läser ❤️

Kjam

Svar: Det gör så ont när en mamma är allvarligt sjuk och man vet att hon snart ska resa över till Alltet.När stunden kommer så möts hon av de som varit viktiga och älskade av i jordelivet och bland dem finns Kjelle.. och så klart djuren... hennes resa över kommer bli ljus och fin och väldigt kärleksfull. Kram :)
Esmaralda

30 Agnes:

skriven

Välkommen hem!
Och så fint porslin ni fick i gåva!

Passar på att lägga ett inlägg, under tiden jag står i telefonkö till nya värden. Fick persienner inmonterade av några hantverkare. Givetvis så utgick de från sig själva, o hade ingen dialog med mig om hur de skulle utföra sitt arbete, om det var något de specifikt skulle tänka på, då lägenheten är nymålad, och om jag hade några specifika önskemål om hur jag ville ha mina persienner.

Så nu har jag hål o revor i den nymålade väggen, 2 extra skruvhål i den nymålade fönsterkarmen o i det andra fönstret, så har jag märken i fönstersmygen av något verktyg som vispats omkring där.

"Är ju bara att spackla över lite lätt", som nu den ena persienn-stjärnan så lättsamt uttryckte det, över de uppkomna skadorna. Nej, det är det inte, hela väggen måste målas om!

Så jävla less på att få saker förstörda av hantverkare. Vet inte om jag har otur, men så fort en hantverkare blir insläppt i mitt hem, för att åtgärda något, så blir något annat förstört.

Som sonen säger...folk klarar inte av att längre göra en sak, det måste göras två gånger, om det ska bli bra.

Nu fått tag på värden, så jag kan få till en besiktning av skadorna för att på det viset gå vidare. Det blir nog bra-när det blir klart. (Om jag inte tuppat av av stress innan det.)

På tal om det misslyckade attentatet mot Trump i helgen. Jag är helt övertygadöver att det är Trump o hans gelikar som ligger bakom detta. Med tanke på att Trump är en kriminell, manipulerande uppviglare som inte drar sig för något, så känns det som att detta är något Trump gjort för att elda upp stämningen. Det verkar alldeles för "välregisserat" för att vara ett verk av en "lonely rider". Och att vrida på huvudet i precis rätt ögonblick...med en fotograf i närheten?

Visserligen har jag väntat länge på att få se en Trump med en kula i skallen...men inte fan trodde jag att han skulle göra ett riktigt cirkusnummer av situationen.

Nepp...nya tag med allt. Packa, fixa, dona. Har insett, att hädanefter så kommer jag verkligen att ifrågasätta om jag verkligen behöver sådant jag ser o tycker är fint. OM jag tycker jag behöver det, så går jag hem o kastar något gammalt, innan något nytt kommer innanför min dörr.

För det här har varit helt tokigt...hur fan har jag själv fått plats? Aldrig mer, alltså.

Ha det gott, o stora kramen, Everybody! ;0}


Svar: Samma sak råka ryska syster ut för... ett företag specialiserat på att flytta pianon.. rev sönder hela tapeten i en trappuppgång... men de fick så snällt komma tillbaka, fixa och måla så det blev bra. Irriterande när folk inte gör sitt jobb och förstör man, då får man åtgärda ! Kram :)
Esmaralda

31 Mercan:

skriven

Esmaralda jag har ingen tållamod,ska gå till andra hand butiken på Torstag kl10:00,hittar jag min byxa då söta Esmaralda på Torstag eller dröjer det flera dagar🙂‍↔️💕😤vällkommen hem söta Esmaralda🤗💕🤭

32 Milt:

skriven

Förra veckan. Natten mot fredag tror jag. Så skulle jag gå och lägga mig. Då öppnar sig plötsligt min sovrumsdörr. Tänkte att det var skumt men gick upp och stängde ordentligt, tryckte till dörren. Funderade på om det var drag som gjort att den öppnat sig.
Jag var inte rädd. Och jag sa även högt att jag inte var rädd.
Morgonen därpå stod dörren öppen igen. Jag hade INTE varit uppe på natten och det är bara jag hemma.
Känns som ett varsel att det är snart är dags för mamma. Det slog mig nu när jag fått smälta det lite. Ordet dök upp i hividet... VARSEL.
Åh mamma ❤️ skrev litet meddelande... Ska läsa och svara.. Varje meddelande är viktigt nu.

Kjam fina du Es

(Förlåt att du alltid fått följa med på mina tyngsta resor ❤️)

Svar: Det är ok... när man har det som svårast kan man behöva få lite input och kärlek, kram :)
Esmaralda

33 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Oj.. Missade att trycka i hela mitt nickname på förra inlägget..
Miltons ❤️ Mamma ska det vara

Kjam

34 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilken härlig helg ni haft.
Min har också varit helt perfekt.
Allra helst i lördags, då firade vi i champagne att svärdottern kommit in på juristlinjen i Göteborg. Visserligen innebär det en flytt och en rejäl prövning för sonen och hennes förhållande men det här är hennes dröm och jag är så stolt att hon följer den. Sonen flyttar inte med i dagsläget då han har jobb här hemma och det kan ju funka med distansförhållande. Dotterns nya vän var också hemma. En helt underbar kille som är helt olik dottern och ganska mycket mera filterlös än henne. Dessutom med energi och en rastlöshet som få. Kommer deras olikheter funka eller blir det en kortvarig romans?

Kram❤️

Svar: Grattis till svärdottern, så roligt :)Känns som om dottern och hennes kille kommer stöta på problem och pga deras olikheter.
Finns en risk att relationen inte varar så länge, kram :)
Esmaralda

35 Dani:

skriven

Hej!
Pratar med en kille från Frankfurt. Sa att hon kunde komma till Stockholm för att träffas ser det ut som vi kommer träffas?


Kram

Svar: Känns tveksamt, han kanske pratar mer än han fullföljer, kram :)
Esmaralda

36 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du något från euro jackpot under året eller Oktober eller nästa år om det dröjer,en kvinna spådde mig att jag ska vinna något och på så sätt vi ska befria oss från våra skullder😌💕🥹🙂‍↔️🙏

37 Doris:

skriven

Hej!
Härlig resa ni har haft.

Jag har sökt ett jobb,tror du jag har nån chans att få det?

Kram

Svar: Ja, chansen finns, den är kanske inte så stor men den finns, kram :)
Esmaralda

38 Mercan:

skriven

Esmaralda kvinnan sa att vi kommer ha vinnst från något ställe ,besked från en man positiv,ser du om det är inte från spel,varifrån det ska komma ,ser du något positiv händelse gällande pengar,hon visste att vi var på akuten att vi hade det stressigt med min far nu är allt bra ,ser du något om det hon sa Esmaralda🙂‍↔️🤗💕😌

Svar: Jag ser inga oväntade på väg, i alla fall inte närmaste tiden. Kram :)
Esmaralda

39 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Upplever han att jag jagar honom? Vad är det som känns obekvämt i situationen i för inblandade personer? Jag förstår inte….

Svar: Han känner nog lite att du är alltför "på".. kanske du ska lägga ner alltsammans kring honom ett tag nu, kram :)
Esmaralda

40 Bjork:

skriven

Hej tack för båda svaren:)

Ses mamma och jag snart?

Kram

41 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hur ska jag kunna passa in i mannens semestrar som lider av värmen till max? Eller ja sen kanske då jag är sjuttio lider jag inte mera av hög kroppsvärme ;D. Denna ålder är inte trevlig...

Miltons mamma, styrkekramar!!

Kram Skorpan

42 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Välkommen hem . Vilken härlig matig weekend ni hade med släkten . Vilken hit att döttrarna var på väg samtidigt som er övwer bron ! haha snacka om sammanträffande. . Vilka fina presenter ,hon har smak er niece !

Här har det regnat mycket precis som hos er både vädermässigt och "huvudmässigt". Trodde inte att jag någonsin skulle "be på mina bara knän" vilket jag nu gjort för att få ett lån hos banken.där jag har ett litet lån tidigare..Har inte fått resultatet än men vart är vi på väg när rika banker inte kan låna ut en liten summa som hjälp när man har en hel fastighet som pant ? Minsta utlåning är 100.000 kr ! Vilket dom inte vill låna ut pgav min låga inkomst...lägger detta åt sidan orkar inte tänka på eländet !

Ny vecka nya möjligheter !
Hoppas verkligen att skottet mot Trump inte gör så att de väljer honom ...suck
Ser du vem som blir president ?

Kram Anki med blöt flock

Svar: Det är märkligt ibland med hur bankerna tänker... när man har en fastighet som pant !Jag ser inte vem som blir president men oavsett vem så ser jag en hel del rabalder... kram :)
Esmaralda

43 Mercan:

skriven

Ser du något oväntad nästa år eller när Esmaralda från spel eller annat,jag ska inte fråga om det om och om igen🙂‍↔️

44 Ally:

skriven

Tack för svar. Hoppas det blir snart för jag vill framföra saker till personen.. tror det blir bättre än att jag skulle skriva något, vad tror du?
Kram :)

45 Maddelito:

skriven

Hej!
Mitt liv är en fruktansvärt kaos just nu och det är massa onödiga konflikter med min mamma men hon vill inte lyssna och höra mitt perspektiv utan ser bara sitt eget och sina behov.

Kommer det att bli bättre?
Kommer jag få ett nytt jobb och ny bostad inom en snar framtid?

Kram

Svar: Kanske du ska inse din mammas begräsningar och inte dela somligt med henne.Nytt jobb och bostad kommer.. kram :)
Esmaralda

46 Mimi:

skriven

Hej!

Är det inte vindkraftshelvetet så är det järnvägshelvetet. De renoverar järnvägen och lägger nya slipers även nattetid. Bullrar rejält! Blir inte färdigt förrän 5 augusti. Blir livet bättre efter 5 augusti?? Undrar om jag är otursförföljd.

Kram

Svar: Efter 5 augusti kommer det att bli bättre... inte 100% men i alla fall bättre, kram :)
Esmaralda

47 IaElisa:

skriven

Oj vilken fin resa ni har haft! Danmark är ett roligt ställe. Jag är fashinerad av hur ni orkar resa så mycket!
Jag letar med ljus och lykta efter mitt lilla hus - kan du se om det tar länge ännu innan jag hittar det? Är orolig att jag är för kräsen - borde jag kompromissa i mina önskemål kanske?

Svar: Kompromissa en aning men inte med det som känns viktigast.Du kommer hitta huset du vill ha, så ge dig inte, kram :)
Esmaralda

48 L:

skriven

Vackert porslin och så mysigt med en lyckad weekend.
Semestern tycks regna bort där jag bor, men det är som det är. Längtar utomlands, men det får vänta.
Kommer min utländske vän och jag ses snart ändå?

Kram

Svar: Kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

49 Hej:

skriven

Hej blir mamma glad om jag träffar hennes kompis och dotter?

Så gör jag det för hennes skulle:)

Kram

Svar: Ja det blir hon men du ska bara göra det om du själv känner att du vill och känner att det är ok för dig, kram :)
Esmaralda

50 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:) jag för det för hennes skull och det känns bra att göra det för henne:)

Kram

51 Mercan :

skriven

Jag ska hoppas på något från euro jackpot under Oktober Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗 du såg något större under 2024 för tre år sedan möjlighet när du ser någonting då händer det 😔😇🤭🥹🙏

52 <3:

skriven

Blir även ett besök på Royal Copenhagen som är mitt favorit porslin och ett glas champagne till smörrebrödet med fisk och räkor. Kommer T bli glad att se mig igen ? Hur kände han når han fick gamla partinålen?💪♥️. Tror han ändå gillar glitter prinsessan att han vet att det bara är en liten del av mig. Och att jag inte är den han trodde till det yttre. Kram

53 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Tack snälla för stödet ❤️ och svaren. "Moster" Sally möter även upp henne.

Livrädd att mamma ska fastna. Hon måste till Alltet. Vill inte att hon ska vara orolig för oss. Hon är orolig för min bror och mig. Men sagt till henne att släppa det. Vi hjälper varandra ❤️

Huvudsaken hon får en fin övergång och möts av de som varit henne närmast och kärast.

Tack igen.. Kjam ❤️


Svar: När det blir dags så fastnar hon inte, det kan jag faktiskt lova dig.Hon kommer bli mött redan i början av sin resa.. oavsett hon går över inom det snaraste eller om det dröjer.. kram :)
Esmaralda

54 .:

skriven

Tack för svar Es!

Förresten, jag fick svar på proverna idag och jag har b12 brist. Det känns skönt att få en förklaring till varför jag mår som jag gör.. Och att det inte är inbillning. Nu hoppas jag på att få bli piggare :)

Svar: Vad skönt att få besked och få det åtgärdat, kram :)
Esmaralda

55 Cara:

skriven

Nej, jag tror inte att vi vet än. I Es spådom för 2024 skrev hon:

"En man i ledande position kommer bli dödad"

"En "ny" politiker i världen dyker upp.. kanske tveksamt just till en början men denna person kommer nog att göra någonting som blir bra på sikt."

Det kan ju inte handla om gårdagens händelse med Trump för han klarade ju sig.

Alltså, om en "ny" politiker kunde hjälpa till att lugna ner allt!

56 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du vad det är som gör henne obekväm i situationen i att jag har dejtat hennes mans kompis? Tycker hon synd om mig? Eller känner att hon behöver välja sida? Eller att hon är rädd att jag ska fråga henne om saker?
Kram

57 Helena Ir:

skriven

Fin helg ni haft 😀

Fick med dottern till gymmet..kul nu när hon är här några dagar.

Bjuden på resa till vänner i Överkalix. Rätt långt att åka bil från Stockholm. Hoppas på flyget. Vet inte om jag är i form för en sådan lång resa i bil. Men det blir inte förrän i Augusti.

Skorpis du är rätt i tiden. Tack! Igår vart det ett år till 😀

Kanske är jag lite knasig men jag tror fortfarande på det positiva mötet 😀

Ha en skön dag!

Kram

58 Sigma:

skriven

Är du fortfarande säker på att mitt paket kommer? Kommer det idag? Känner att jag gjort bort mig en hel del med det så behöver det verkligen. Tusen stenar skulle släppa
Stor kram

Svar: Chansen finns fortfarande att det kommer... men ju mer tiden går desto mer minskar också chansen... jag håller alla tummar, kram :)
Esmaralda

59 AnnaK:

skriven

Vilken himla fin present ni fick 😍

Har besvärats av nässelutslag som kommer och går. Tror inte det är allergi utan att jag får dem av stress. Kan det vara så? Har ju gått med en inre stress ett bra tag nu och tänker att det måste ju slita rent fysiskt också inte bara psykiskt.

Kram 🤗

60 sofia:

skriven

Hej käraste Esme! 🙏🙏
Tack för ditt svar om jobbet på lunds universitet. Du skev att chanserna är under 20% men du tyckte ändå att jag skulle söka. Menar du att även om det är så lite som under 20 % så har jag verkligen en chans? 😢 jag är bara nog rädd för ett negativt svar och just nu är jag lite känslig mot det mesta. Tack kära du 😘

Svar: Ja, chansen finns absolut även om den inte är stor, kram :)
Esmaralda

61 Ghostwriter :

skriven

Det känns som att jag gillar A lika mycket som A gillar mig men situation/avstånd gör att det kanske dröjer flera veckor/månader innan man kan ses irl. Ser A potential mellan oss i något seriöst? Kan A vara seriös med endast mig om det dröjer innan vi ses?




Kram

Svar: Även om han har bra intentioner ser det ut som om avståndet försvårar och kan bidra till att det rinner ut i sanden.. kram :)
Esmaralda

62 Dunegull :

skriven

Blir det att vi träffas som innan oxå när jag är tillbaka?

63 Louise:

skriven

Vilken weekend ni haft. En mugg med en älg det är typiskt svenskt. Tanken som räknas.❤️ Minns inte vad jag skickade till mina värdföräldrar när jag skulle till England. Tror jag skickade en osthyvel. Men porslinet var ju jättefint.

Igår hade vi umgänge med dottern. Vi mötte upp henne på Hyllie och sen handlade vi lite till grillen som vi skulle ha på kolonin.
Inga obehgskänslor för sin pappa där liksom. Hon kramade honom både när vi träffades och när vi skulle skiljas åt. Hon berättade att hon ville ha en annan socialsekreterare som 2 av familjehemsbarnen har. Hon säger att hon är mycket snällare än den vi har nu.
Dottern hade tights på sig och blev varm och undrade om vi hade shorts här hemma. Så vi gick faktiskt hem hit för att kolla. Tyvärr så var båda shortsen för små för henne. Men hon fick i alla fall ta med sig några saker hem till familjehemmet och hon fick träffa katterna. Men de kände inte igen henne. Tyvärr kommer familjehemmet att berätta för socsekreteraren att vi var här hemma. Men det var ju för hon ville ha shorts vilket kommer vara mitt argument och hennes ifall de skulle säga något. OCH jag har sagt till soc sist jag var där att hon ska få träffa katterna och att det ska vara hemmaumgänge inom snar framtid. Hon sa i alla fall igår att hon längtade hem. Och att hon vill hem men vill först åka till Grekland. Hennes pappa säger att hon blir köpt. Jag säger att de måste hitta på saker hela tiden när de är placerade. Dottern tycker även hon att jag ska lämna men att vi ska bli särbo föräldrar. Vi får se vad som händer. Kommer ändå inte får tid för förhandling förrän i slutet av augusti.

Inatt innan jag somnade skickade jag ett förslag till sonen av en lägenhet. En etta på 30 kvadrat i Kävlinge för drygt 3000 i månaden. Den ser jättefin ut på de bilder jag sett. Om han söker den och inte har tid att titta på den så kommer jag åka dit istället och se om jag kan få filmat den. Och kan passa på och besöka min kompis också. Beror på hur dags visningen är.

Imorgon ska jag ha första mötet på rusta och matcha det ska bli skönt att äntligen gör något.
Mannen tycker jag ska börja promenera dagligen. Kanske jag kan göra men det hade varit trevligt med sällskap. När jag har råd ska jag adoptera en hund från Hundar utan hem. De har så söta valpar där nu.

Kommer soc att anmärka att dottern var hemma i sitt hem (vi skulle faktiskt bra kolla efter shorts)? Får hon byta socsekreterare?
Kommer jag ut i jobb via rusta och matcha?

Vet att du bara svarar på en fråga men hoppas du kan svara på dessa tre.

Ha en fortsatt fin måndag och tacksam för svar. Kram

Svar: Tror inte det blir så mycket problem kring den lilla stund ni var hemma.. däremot känns det inte riktigt som om hon går byta socialsekreterare.. det händer mycket nu kring dig och du har en hel del att stå i... och en del går i lås på ett bra sätt också, kram :)
Esmaralda

64 Till Miltons❤️mamma:

skriven

Krafter till dig Miltons❤️mamma som går igenom en tung tid.Din mamma är tacksam över att ha er hos sig fastän hon inte kanske orkar visa det .Så bra att hon känner att det är bra att få vara på sjukhus,där finns all hjälp hon behöver o där hon nu får känna sig lugn.
Ta vara på de stunder ni har med din fina mamma,ge henne din kärlek o tid ❤️
Styrkekram från Solstjärnan ☀️

65 ((19)) :

skriven

Jag blockade min kusin för att jag såg att kusinen varit fb vän i ALLA år med våldtäksmannen som fick mig försöka begå självmord alla dessa år. Kusinen påstod för några år sedan att de inte hade kontakt, oavsett hade jag stöttat min utsatta familj och blockat den. Jag är så arg och illamående när jag såg det. Jag hade ju blockat den personen så såg deras vänskap via ett annat konto. 10 år senare.

Låter kusinen mig vara ifred nu?
Största ormen.



Kram

66 Dani:

skriven

Hej!
Råkade glömma stänga ett fönster innan jag gick från jobbet igår. Är det lugnt? Chefen skrev. Rädd att få sparken😓

Kram

67 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken helt otrolig helg ni har haft, gläds med er och allt roligt ni varit med om :)

Så har det hänt igen att jag fått en anonym hälsning posten, denna gången några tänkvärda ord om betydelsen av en kram och ett litet rosa hjärta av glas.
Är det samma avsändare som senast? Kvinna eller man?
Får du till dig något?

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Verkar vara samma avsändare men ser inte vem.. kram :)
Esmaralda

68 ((19)) :

skriven

Jag blockade min kusin för att jag såg att kusinen varit fb vän i ALLA år med våldtäksmannen som fick mig försöka begå självmord alla dessa år. Kusinen påstod för några år sedan att de inte hade kontakt, oavsett hade jag stöttat min utsatta familj och blockat den. Jag är så arg och illamående när jag såg det. Jag hade ju blockat den personen så såg deras vänskap via ett annat konto. 10 år senare.

Låter kusinen mig vara ifred nu?
Största ormen.



Kram

69 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att jag hittar min byxa på Torstag eller dröjer det till helgen🤣💕🤭😎😁får se om jag kan det utan sigg 🤭jag äter frukt istället ha ha🤗💕🤭och klippte mitt hår själv jag har spetiel sax ,min sister tyckte om mig mycket ha ha🤗💕🤭

70 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna i turkisk tellwe spådde mig i morse,hon har skrivit att hon ser att vi brukar spella spel lotto med siffror och att det kommer två gånger pengar därifrån och att hon ser någon som jag tänker på som pluggar ,det är min bror🙂‍↔️söta Esmaralda ser du om hon menade något större fins det shans Esmaralda under året Oktober kanske för en annan kvinna hade spådd mig att vi ska bli med vinnst i Oktober 2024 men jag vet inte hur mycket pengar hon såg, ser du någonting söta Esmaralda tack för allt som du gör för oss och önskar dig glädje och alla i bloggfamiljen🙂‍↔️💕🤗🙏

71 När var hur:

skriven

Smörrebröd, så otroligt gott. Ett av mina favoritställen i köpenhavn hetter Rastraurang sorgenfri..
Ser du någonting kring min stora kärlek som jag har väntat på såå länge (men inte varit redo för) framförallt undrar jag, Var möts vi, på vilket sätt? och vad är det jag lägger märke till hos honom allra först? Ser du något..:-)
Kram

72 Tess:

skriven

Hej Esmaralda

Misstänker att min man är otrogen, eller har något annat fuffens för sig. Vad kan du se?

73 Anna:

skriven

Kära Ez, jag o mannen har det lite kämpigt just nu och ibland är det svårt att veta om han menar saker när han slänger ur sig det i ilska. Vi skulle haft en kväll på tu man hand i fredags men omständigheter gjorde att det inte blev av och missförstånd gjorde oss osams, då slänger han ur sig att jag är ett hinder mot hans intresse att ”gräva” och att han hellre sitter i en grävmaskin än umgås med mig.
Det tog hårt och jag har svårt att släppa det han sa o grubblar mkt på om det verkligen är så han känner. Vad får du in? Var det ngt han bara slängde ur sig i affekt? Han har svårt att ta in någon annans perspektiv o därav blir konflikter ofta onödigt stora och svår navigerade. Stor kram

Svar: Jag tror det var något han slängde ur sig och som han egentligen inte menade. Ni behöver prata ut ordentligt med varann, kram :)
Esmaralda

74 Ghostwriter :

skriven

Men grejen är ju, är det avståndet som är problemet egentligen? Eller allt som är runt han? Vad känner han?

Jag gillar honom men svårt att utveckla känslor om man ses om 2 månader ju..

Men vill inte förlora något på att ba hejdå.

Kram

75 Elin:

skriven

Hej,

Vilken fin och mysig blogg du har :)

Min fråga;
Jag har varit singel länge. Dejtat många män, blivit lurad och fått mitt hjärta krossat.
Börjat ge upp hoppet men skulle så gärna vilja träffa någon för ett seriöst förhållande. Finns det hopp för mig inom snar framtid eller ska jag vara singel resten av livet?

MVH

Svar: Nej du kommer inte vara singel resten av livet.. det kommer en fin kärlek men inte riktigt än, kram :)
Esmaralda

76 Emiza:

skriven

hej

kommer jag resa till Gotland innan min semester tar slut?

77 Solrosen:

skriven

Hej. Den här mannen på G känns verkligen som att det är den rätte. Jag hoppas verkligen att det är så. Ser du något kring det? Angående mitt jobb, ser det ut som att jag kommer långt eller finns det något annat jag bör göra för att få "blomma ut ordentligt".

Mysigt att få läsa din blogg och få hänga med på dina äventyr. Kommer MG och hälsar på ofta? Kramar

Svar: Mannen kan vara rätt.. ge det lite tid och du kommer veta.En dag söker du dig vidare arbetsmässigt och tar ett kliv framåt.. kanske också någon fom av studier i samband med detta.
MG kommer ganska ofta... kram :)
Esmaralda

78 Jossan :

skriven

Säkert försent för fråga men…
Jag måste fråga.. killen från i fredags. Vad tyckte han egentligen om mig? Han har lite tagit sig in i huvudet på mig. Han var bra för min självkänsla iallafall.
Men ja.. vad tyckte han om mig? Kommer han bjuda oss på förfesten innan nästa veckas festival?

Kram

Svar: Han gillade dig, det ser jag tydligt men kan inte se riktigt på vilket sätt, kram :)
Esmaralda

79 G.H:

skriven

Härligt!!! Vilken resa:) hon verkar vara en väldigt varm och generös person, makens niece:)

Jag känner mig så låg just nu. Har ingen jag känner att jag kan anförtro mig åt.
Känner mig totalt osedd just nu i vårt äktenskap. Och tyvärr lite sviken av vänner…
Ser du någon ny vänskap? Längtar så efter att ha någon som står mig nära!

Kram:)

Svar: Du kommer få en speciell och nära vän, kram :)
Esmaralda

80 Elle:

skriven

Kände hans blick på mej idag igen.. finns det nån chans att det kan bli nåt mellan oss?
Kram

81 Mercan:

skriven

Miltons Mamma jag vet hur det känns soglig svårt jag älskar min mamma så mycket betyder mycket ,vi gick igenom sådant när vi förlårade vår lilla sister när hon var 18 år hon självmordade sig med sina tabletter mot rädsla depression min mor var inte i sig själv de betyder så mycket styrkekram söta du men vi vet att de har det bra i Alltet och att en dag vi går till de åckså🙂‍↔️💕🤗😌🙏💕🙏

82 Mirre:

skriven

Hej Es,
Är det någon som jag tycker är snygg på jobbet som också har ett extra öga till mig? Eller får du upp något spontant för mig, kramar❤️

83 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

➡️ Till Solstjärnan:

Tack underbara du för dina fina ord 🌷
Det värmer verkligen i hjärtat och själen.
Uppskattar din omtanke oerhör mycket.
Tack ❤️🌷

84 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för svar :)

Kommer du ha någon storhealing i sommar?
Skulle behöva healing för åkomman i munnen som är svår att bli av med :(

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Det är inte omöjligt att det blir en storhealing senare i sommar, kram :)
Esmaralda

85 Mercan:

skriven

Esmaralda det blev för mycket idag med mina frågor men om det dröjer min byxa jag ska inte gå dit eller hittar jag den innan nästa vecka🙂‍↔️ser du om den finns under helgen🙂‍↔️tack söta Esmaralda😌💕🤗

Svar: Jag ser tyvärr inte när.. din byxa kommer så småningom.. så du får titta in i butiken emellanåt, kram :)
Esmaralda

86 Skorpan:

skriven

Imorgon blir det pinocchiotårta här, mamma bakte en ikväll :D. Trött o kan inte sova, hur konstigt är inte det...
Helena Ir, kul att du såg min gratulation :).
Kram Skorpan

87 Ghostwriter :

skriven

Känns de som vi hade kunnat lösa hindret med avståndet och bygga en relation irl?

Jag känner ju vilket band vi har. Vill inte mista de samtidigt inte slås ner av hindren och såra varandra
Kram

88 Rädd:

skriven

Är det seriöst att personen som har hört av sig vill köpa alla de konstverken hon sagt? Känns lite som det kanske bara är fejk? Ska jag lägga tid på att kolla upp vad frakt skulle kosta? Eller är det bara onödigt?

Kram och kärlek

89 T:

skriven

Gokväll!

Jag misstänker starkt att min man är otrogen, eller har han några andra hemligheter han döljer för mig? Vad kan du se?

90 T:

skriven

Gokväll!

Jag misstänker starkt att min man är otrogen, eller har han några andra hemligheter han döljer för mig? Vad kan du se?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: