SPONTANA SPÅDOMAR....

Spontana spådomar:

 

Du har en gammal cykel och står i begrepp att köpa en ny.  Du är tveksam. Det ser ut som om du blir mest nöjd och du köper en  bättre begagnad av riktigt bra märke.

 

 Lina eller Elina och du är i 30 års åldern och  har vunnit pengar.  Sakta ner… gör inte fler impulsköp för du kommer bara ångra dig.

 💖

Kvinna som helst klär sig i svart, i 60 års åldern och du står i begrepp att köpa hus.  Huset som du blivit förtjust i är ett rött trähus men tänk efter om du står ut med att den stora vägen ligger alldeles intill. Blir ett herrans oväsen.

 💖

Kvinna i 50 års åldern med halvlång blont hår och bil med sollucka. Var vaksam i trafiken på söndag. Finns risk för en smärre olycka.

 💖

Medelålders man som  är nedstämd eftersom du är ovän med en gammal kompis.  Kompisen menade inte så illa som det lät och jag ser ju att han gillar dig och saknar ditt umgänge.  Ta kontakt och prata med honom och det kommer att lösa sig till det bästa.

 💖

Du är kvinna, kortklippt, brukar ha rött läppstift och du är 40-50 års åldern. Du är skild och singel sedan flera år och du är trött på alla stolpskott som du råkat ut för.  Bra att du inte bundit dig till någon av dessa. I  slutet av sommaren reser du till Spanien och där möter du en speciell man som kan vara din stora kärlek. Han är inte spanjor men inte heller svensk.  Det kommer bli lika rätt som du hoppas.

 💖

Kvinna i 70 års åldern som bor i  en stad, centralt. Du  gillar färgstarka kläder och matchar med glasögonbågar och stora örhängen. Du är en härlig karaktär och du märks vart du än drar fram. Genom hela livet har du fastnat för fel typ av män och du har blandat samman manlighet med dominans. Detta har inte gett dig något bra. Men, den som väntar på något gott…..

Du  blir bjuden på en trädgårdsfest till någons om du inte känner så väl… och då bör du tacka ja.  På denna fest finns en man, lite yngre än du, och som passar dig alldeles perfekt. Det här har förutsättningar att bli hur bra som helst

 

 

 Kille i 20-30 års åldern som saknar flickvän. Du letar aktivt och kanske en aning för desperat, vilket tjejerna märker. Försök att tagga ner, använd din humor och var lite mer chill allmänt. På så sätt kommer du att gå mer hem hos motsatta könet.

 💖

Kvinna i 30-40 års åldern som kommer jobba hela sommaren och semestern blir inte förrän  i höst då du bokat resa. Jag ser dig  minst två veckor i Asien och det kommer bli riktigt bra… men det är på flygplatsen du ska ha ögonen med dig. Stor chans att du möter en man som du kan ha trevligt med under resans gång. Dock tveksamt om det kan bli en fortsättning efter hemkomsten.

 

 

 Kvinna 40-50 som funderar på skilsmässa och flytt.  Tänk ett varv till så du gör det på rätt sätt. Agera inte i panik.  Det verkar som om mannen har svårt att visa känslor och är  emotionellt handikappad.  En omöjlig situation att leva i.  Det blir dock som bäst om du tar dig lite tid, ser dig om efter bostad där du känner att du kan trivas och inte kastar dig iväg hals över huvud. Var smart.

 💖

Slutligen kvinna i 60 års åldern som nyligen blivit sambo och jag ser att det funkar jättefint mellan er. Detta blir en bestående relation. Dock ser jag problem mellan dig och hans vuxna dotter. Förstora inte  det här och låt dig inte provoceras. Kan du ha lite is i magen och bemöta henne trevligt så kommer det hela att lösa sig hyfsat bra över tid.

 💖

Ja, detta är vad som kommit till mig denna gång

Kram & kärlek💖

1 SarA:

skriven

Härligt med spontana spådomar. Hoppas att de kommer fram till berörda.
Sista arbetsdagen och nu väntar 2 veckor semester. Dock en semester jag känner en del ångest för. För att den är kort och vädret verkar svajigt och för att jag efter semestern kommer tillbaka till ett arbete jag tappat motivationen till.
Blev uppringd igår för ett jobb jag sökt och det jobbet har varit aktuellt förut för några år sedan. Skulle höras igen i augusti för intervju. Jag hoppas så att jag bli kortvarig på mitt nuvarande.
Nu vill jag jobba med något roligt som ger mig glädje och energi. Har blivit så deppig och ingen energi alls när man inte trivs med jobb.
Glad och fredag och äntligen lite ledigt. Kram 💖

2 Hon:

skriven

Heb,
Har han träffat någon ny?
Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag och C kvinna sova över något ställe för uppdraget men separat rummet eller säng?

Inte sova i samma säng.

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Precis som du säger så tänker jag smsar henne när hon skicka första för datum om ses i hösten då vill jag prata med henne om firar min födelsedag tillsammans med henne i våren den 2025 år.

Kommer hon ser emot fram att få firar med mig?

Ha det bra

Svar: Det tror jag att hon gör, men ta en sak åt gången, kram :)
Esmaralda

5 55:

skriven

Tack för dessa tack. Känner du in om min livskamrat kommer att komma in i mitt liv inom ett år.

6 Hulda:

skriven

Godmu!
Du skrev en gång om ett ställe du besökt i Tyskland, där nazisterna byggt någon slags resort eller liknande som aldrig blivit använt. Jag vill minnas att det låg vid havet, men att det var dåligt skyltat. Minns du vad det hette och var det var?
Kram

Svar: Skriv gärna frågan i eftermiddag igen så ska jag kolla med maken.. han minns allt sånt.. :) Kram :)
Esmaralda

7 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa spontanisar hoppas de hittar fram.

Här är det kaos...spolknappen på toan hade hakat upp sig och naturligtvis träffade jag grannar på promenaden o prata så jag var borta i 1 1/2 tim .
Hörde skvalandet när jag öppnade dörren ...Det var stopp i toan som runnit över ...och det rejält !
Har vattenskada ända ute i hallen och försäkringsbolaget kommer nu på morgonen för utvärdering..suck
Väninnan sa ja en olycka kommer sällan ensam ...läckande tak nu vattenskada vad mer ska hända ?

Tror inte jag orkar med mer nu...inte ska ngt mer hända ?

Kram Anki med sliten flock

Svar: Nejmen herregud, det finns ju ingen hejd på eländet. Försäkringsbolaget kommer ta sin del.. men det är ju så oerhört jobbigt... nu tror jag dock inte att det sker något mer större, kram :)
Esmaralda

8 Anonym i frågan:

skriven

Godmorgon
Härlig läsning..
Jag har en undran kring vår halvbror, vill han ha kontakt med oss eller kommer det rinna ut i sanden? Tycker vi gör vad vi kan för att visa att vi vill ha fortsatt kontakt, har bjudit in..
Å sen undrar jag hur det ser ut med kärlek o roman i sommar, blir det nån sådan?
Tack och kram

9 Evelina :

skriven

Hej, Är det så att han inte gillar mig längre eller vad känner han? Tycker han bara att jag är dryg? Kram :)

10 <3:

skriven

Godmorgon Es,tråkigt väder här hemma. Små regn och ingen sommarvärme. Hoppas på en mysig utekväll med två fina vänninor. Bokat bord på en fin uteservering🙏🥂. Kommer jag känna mig snygg ikväll. Tror jag tänker rätt med Busnel klänning eller andra outfiten med snäck 🐚toppen. Kommer någon speciell man vända sig efter mig och ta kontakt. Lite första gången ut nu efter jag inte känner mig kär i J längre. Vill utstråla wow känsla looken😉🙈✨️🥂💕. Vinlunch blir det med såhär på fredagen 🙏🩷
Kram

Svar: Du kommer att stråla ikväll, kram :)
Esmaralda

11 Alex :

skriven

Hej!

Blir grannens sommarstuga såld snart? Blir det en familj med småbarn som köper den?

12 Alex :

skriven

Hej!

Vår hund fick en inflammation i tjocktarmen för någon vecka sedan. De såg att han har förstorad prostata. Han orkar inte så mycket som tidigare, vilket är förståeligt. Hur mår han egentligen? Kommer han bli pigg igen?

13 J:

skriven

Godmorgon
Undrar vad det är jag kommer jobba inom i framtiden?

Ha en fin dag!

Svar: Något som verkar ha med människor att göra, kram :)
Esmaralda

14 J:

skriven

Gomorgon,
Trevligt inlägg att läsa om spontana spådomar.
Kommer det lugna sig för sonen/ lugnt runt honom?
Kram

Svar: Ja, det kommer lugna sig, kram :)
Esmaralda

15 L:

skriven

Spännande spådomar och intressant att läsa och helt otroligt att du kan se allt på det här sättet. Magiskt.

Min son har svårt att komma in i arbetslivet tom inom sitt bristyrke. En ohållbar situation nu. Ser du om han får jobb?

Kram

Svar: Ja det kommer men han får vara ihärdig, kram :)
Esmaralda

16 Anna:

skriven

God morgon Ez,

Jag slutar mitt jobb idag och måste lämna tillbaka/skicka in min mobil, ipad mm. Dock är min lilla bärbara projektor putsväck. Den ligger i en liten svart väska 15x15 cm. Letat överallt och får lite panik att jag kommer bli betalningsskyldig. Får du in något var den ev kan vara någonstans?🙏🙏
Har letat i bilen och överallt i huset i väskor, påsar, skåp osv.
Stor kram!

Svar: Jag ser inte men hoppas att någon annan i bloggfamiljen kan hjälpa dig ? Kram :)
Esmaralda

17 Lillan:

skriven

Hej Esmaralda.
Jasså hoppas de alla mår fram. Ingen var till mig.

Es, Tror du han kontaktar mig om han blir singel? Kommer vi att höras igen?
Kram

Svar: Ni kanske hörs på ett eller annat sätt så småningom men jag ser honom inte i ditt liv framöver, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Månadens bästa ;D!
Härligt o inte större varningar denna gång heller :).

O så kul för er Es att få total make over i vardagsrummet. Ser ännu att maken o sonen kommer att få göra något där ;). Passar tapeterna eller färgen in? Man blir ju så glad av nytt o en gång i livet, minst, ska man få unna sig
"märkesnöbler". Det är ju man själv som betalar dom...

Vaknade mitt i natten o tog ett tag att somna om o just som jag skulle somna om hörde jag ett ljud o efter några pipanden var det bara att kravla sig upp o ta batteriet ur brandvarnaren. Före det så tog jag ner fel brandvarnare :D. Märkligt att dom ska börja väsnas mitt i natten, brandvarnarna...

Men ja, hur blir det
gällande inredning av hemmet, kommer vi att vara överens om vad vi ska sitta, ligga o äta vid eller blir det tjafs om saken Es? O tror du att vi relativt snabbt flyttar ihop eller är vi särbon i tio år så att jag hinner flytta till något annat, från nuvarande bostad, innan samboskapet blir verklighet?

Fredag o sista arbetsdagen, tjohoo.
Tur att folk är på semester så att det
är lugnt på jobbet också :). Hoppas på en aktiv semester, att det finns ork till massor göranden ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja herregud hade det börjat pipa här mitt i natten hade jag väl tänkt att det är råttan Trine som tagit sig inomhus :)Nog kommer ni överens om det praktiska.. jag tror att han låter dig styra rätt mycket :)
Härligt med semester på gång.. kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon

4 dagar kvar av semestern och jag börjar bli lite orolig över om jag kommer ha övervikt på min väska hem… jag hade typ 6 kg under när jag åkte men har ju handlat handdukar så är rädd att det kommer bli övervikt… men vad händer om den man åker på i samma bokning har under. Blir det inte att man har en samlad vikt?
Tråkigt nog är det ingen som har en våg här så man kan väga väskan…

Är så rädd att det är övervikt på min väska… min kompis kunde ju lite erbjuda att jag hade kunnat lägga saker i hennes men nej då.. hon säger inte ett ord. Blir lite trött på henne för hon är inte hjälpsam för 5 öre.. allt handlar om henne och hur rika hennes föräldrar är och att alla har råd med hus i Spanien för 2 miljoner.. blir matt på människor som skryter…

Aja är det övervikt på planet får jag ju helt enkelt bita i det sura äpplet och betala!

Idag ska vi på marknad. Skulle köpa en ny strandhandduk men vet inte om det kommer gå…

Kram

Svar: Nej jag tror inte de bryr sig om vad den man åker med har för vikt på väskan.. har man en tung väska ska den placeras speciellt på planet. Men det löser sig nog. Kram :)
Esmaralda

20 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur ser möjligheten ut till en graviditet i år eller nästa? Kramar

Svar: Chansen finns absolut, kram :)
Esmaralda

21 Lotta S:

skriven

Får dottern extra inkomst i augusti utöver det lilla sommarjobbet? Inget annat lossnade för juni, tyvärr.

22 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar varför A inte svarar på mitt meddelande. En viktig fråga som jag behöver hjälp med snabbt och han verkar inte vara tillgänglig… ser du om det löser sig?

23 Elle:

skriven

Hej, kan det vara så att denna nya mobiltelefon kan vara (extra) skadlig för mej eftersom jag börjat få huvudvärk och blir fort trött i ögonen av den?
Kram

Svar: Jag tror inte mobilen är sämre för dig än andra mobiler, kram :)
Esmaralda

24 Solstjärnan:

skriven

Tack för spontan isarna! Hoppas dom når fram till alla berörda😊
Es,missade ju helt igår att du ej besvarar frågornär jag blev så inspirerad av alla möbler du köpt😊
Undrar om min kommande SM hem är fyllt av möbler och saker eller har hans f.d kärlek tagit det mesta?

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ☀️

25 Dunegull :

skriven

Hej E,
Träffa min kollega igår på en aw och som vanligt blir vi ett magnetfält. Vad är det som gör detta? Har vi levt något tidigare liv tillsammans?

Vi är ju helt fel i livet både fas och åldersmässigt och det tror jag vi båda känner men ändå kan vi inte riktigt slita oss från varandra.

På riktigt känns det som vi båda stretar mot känslorna just av detta men av ren nyfikenhet. Varför är det såhär mellan oss? Det är väl inte bara jag som inbillar mig?

Kram

Svar: Ni har ett gammalt band som ger sig tillkänna än i dag, kram :)
Esmaralda

26 Bjork:

skriven

Hej från och med nu och 3 har jag äntligen semester:)

Sker det något oväntat för mig i helgen tro?

Kram

27 Sm:

skriven

Hej!
Kommer jag få bo kvar? Kram!

28 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Dessa spontana spådomar är väl ditt populäraste blogginlägg, har du någon statistik över detta?

Inget stämde på mig men kanske du kan se något här? Orolig över hen som inte mognar i den takt jag tycker hen borde göra. Kan du se vad det beror på?
Tack och kram!

29 M:

skriven

God Morgon,
Vilken natt du haft! Jobb när du sover. :)

Var det J som försökte kontakta mig i går morse, men tog sedan bort meddelandet?

Hälsningar
M

30 Bjork:

skriven

Hej vad betyder det när man vaknar mitt i natten av att det knackar men ingen står där?

Kram

31 .:

skriven

Hej, Es!
Allt, framförallt ekonomin, stressar mig just nu. På stället jag går nu är det så svårt att vara seriös när folket där inklusive dom som jobbar där inte verkar ta det seriöst. Det ger ångest när det inte finns någon som helst ordning. Jag försöker tänka att jag bara behöver vara där 2,5 h, göra mitt och sen gå hem. Nu behöver jag inte vänta på någon. Jag känner mig så ledsen och ensam, fastän jag inte är ensam. Tänk om jag hade en partner. Det känns som att jag bara står och stampar fast jag vet att jag inte gör det. Och jag vet inte hur jag ska klara denna månad ekonomiskt, det känns som att det är lite kört faktiskt. Jag vill bara lägga mig ner i sängen, dra täcket över huvudet och ruttna. Jag vet inte riktigt vad jag kämpar för. Är det ens värt det Es?

32 Ghostwriter :

skriven

Du berättade att killen jag blev ”kär i” aldrig hade starka känslor för mig, nu fick jag veta av en annan jag inte känner att han gjort samma sak mot annan. Känner mig sårad, lurad och det är tufft när ens egna bubbla spricker. Glömmer jag snart??



Kram :)

33 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag att få fast anställning på min nästa arbetsplats?

Får jag ha någon sommarsemester nästa sommar?

I Finland måste man jobba ett år på ny arbetsplats för att få ta semester, iallafall på statliga jobb.

Kram

34 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns jag i hans tankar och känslor?
Kram

35 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att hitta min talisman?
Kram

36 <3:

skriven

Kommer jag ha tur och slippa möta S och E ute ikväll? S var ute i fredags.
Kram

37 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att hitta min talisman?
Kram

38 Evelina:

skriven

Hej, Är det så att han inte gillar mig längre eller vad känner han? Tycker han bara att jag är dryg? Kram :)

Svar: Jag ser inga tecken på förälskelse men tror inte heller han tycker illa om dig, kram :)
Esmaralda

39 Lucia :

skriven

Hej,

Jag oroar snart sönder mig.

Får vi besked snart innan helgen?

Nu börjar jag förbereda mig på ett negativt svar. Hopplös väntan och svar behövs för att kunna ta ställning till framtida planering.

Kram!

40 Tess:

skriven

Hej Esmaralda

Vill ha en förändring gällande både min äktenskap och mitt jobb, se du något nytt som är på väg att hända?

Tack på förhand!

Svar: Gör val som tilltalar dig och nytt kommer i spåren, kram :)
Esmaralda

41 AnnaK:

skriven

Blir semestern alls nåt bra eller blir det mkt tråkigheter? Ska bli skönt vila iaf.

Kram 🤗

Svar: Lite tjafs kan det bli men ingenting riktigt illa, kram :)
Esmaralda

42 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du vinnst idag från eurojackpot, du såg flera gånger på två tusen gäller det Oktober bara eller kan det hända idag🥹

43 Anki:

skriven

Tack för svar Es ❤
Då pustar jag ut lite.
Hjärnan går ju redan på högvarv.
Vattenskadan var golvet vid toaletten utanför i hallen samt ena väggen Hua Få se vad försäkringsbolaget säger
Nu en takfirma som ska titta på taket suck

Trevlig Fredag!

Kram Anki med flock

44 Mercan:

skriven

Esmaralda 😭 har jag shans att bytta mot något annat mina larph lauren jeans ska jag försöka Esmaralda 😭😭😭😩

45 Hönan:

skriven

Så kul att läsa spontana spådomar! Hoppas de når rätt personer :)

Ser du om de pratat något om mig i den bemärkelsen? Eller om det nämnts något om vad som sas och ”gjordes” om i helgen?

Kram

46 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få lite mer pengar nu när jag har semester?

Kommer jag få träffa min syster någoting innan hon åker utomlands?

Kram

47 Berg :

skriven

Tack för dina spontana spådomar! Hoppas de når fram till dem de berör!

Du hade rätt angående köksbänken och 60%. Bänken kom, men snickarna hade inte riktigt tid, så köket är väl typ 60% klart. Det reder sig! 🤗

Lätt tillbaka-efter-semester ångest smyger sig på… men det reder sig väl det med..
Ha det gott!

48 Mercan:

skriven

Esmaralda det gick inte😭imorgon anna ansvariga kvinnan svart håriga som hjälper mig ska finnas där,finns det shans att bytta med något larph lauren jeansen utan kvito etiket men blixtlåsen är sönder, tänker gå dit kl 11:00 och fråga henne ska jag försöka of Esmaralda 😭😭😭🙏🙏🙏

49 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag har nåt att säga till om då vad gäller inredningen ;)... Bra om vi är överens så att jag inte efter tjugo år tillsammans får höra att då jag valde det o det o det ;)...
Kram Skorpan

Svar: Nej, han är inte riktigt den typen som skulle säga så, kram :)
Esmaralda

50 Matilda:

skriven

Hej.
Jag skriver, som du svarade i morse, min fråga en gång till 🤗Du skrev en gång om ett ställe du besökt i Tyskland, där nazisterna byggt någon slags resort eller liknande som aldrig blivit använt. Jag vill minnas att det låg vid havet, men att det var dåligt skyltat. Minns du vad det hette och var det var?
Kram

Svar: Kan vara detta: https://www.svd.se/a/6b4b6140-8920-3c16-a10b-7662a9b450a7/hitlers-semesterby-blir-lyxhotell. men inte helt säker, kram :)
Esmaralda

51 Lilla jag :

skriven

Hej!

Min man fick jobbet, men nu är det vår bostad som vi måste bli av med om han ska kunna tacka ja.

Kommer den som visat intresse sista två veckorna köpa eller blir det ngn annan?

52 Mercan:

skriven

Esmaralda jag tvättar nu jeansen larph lauren de är så breda tvättar de 60grader vill att de ska krympa ,ser du om det blir resultat😭98bommull och 2 elastan någon som vet om hyr jag ska lyckas krympa dem🥹of duma jag Esmaralda förstörde de helt av min dumhet så arg😭😭😭

53 K. :

skriven

Är den äldre mannen med många barn någon jag hade klickat med på partnersvis?
Kram :)

54 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Alltid lika kul med spontana spådomar, ingen till mig denna gång.

Fina Esmaralda, jag tänker försöka ansöka om ersättning direkt från flygbolaget för deras inställda flyg, vad ser mina chanser ut att vara att få någon ersättning? Solklart fall anser de flesta. Men flygbolaget är säkert av annan åsikt…
Kram,
Jennifer

Svar: Chansen är inte stor,, runt 20 % att du lyckas... kram :)
Esmaralda

55 Celinda:

skriven

Hej,
Ser det ut att kunna leda till vänskap eller nåt med han? Tycker han verkar rätt socialt inkompetent och osäker så kanske ingen för mej 😅
Kram

Svar: Känns inte som om det är rätt för dig, vilket du själv också kan känna, kram :)
Esmaralda

56 Emlilie:

skriven

Hej
Alltid intressant att läsa dina spontana spådomar.

Kommer jag iväg på någon resa i sommar? Kram

Svar: Ja, om du börjar planera snarast, kram :)
Esmaralda

57 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du mina jeans blir fina om jag reparerar dem med fållfix i breden😭😭😭🙏🙏🙏🥹🥹🥹

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om han och hans tjej har löst deras problem?
Kram Zoey 💕

59 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Ser du om han och hans tjej har löst deras problem?
Kram Zoey 💕

60 Tack från Carina:

skriven

Tack för spådom som jag inser är 100% till mig. Kram och ha trevlig sommar

Svar: Kram :)
Esmaralda

61 Louise:

skriven

Igår var jag hos soc och dels pratade vi om umgänge hur vi skulle jobba för att dottern ska komma hem. Vi ska ha umgänge ofta. Till att börja med en gång i månaden men då kommer hon inte hem förrän nästa år någon gång. Och det kommer vara att hon kommer få ha umgänge här hemma inom snar framtid.
Det pratade vi om igår. Då kommer ju hennes pappa också behöva ha umgänge med henne men det måste han ju fixa själv ibland. Ska försöka fixa umgänge med henne så mycket jag kan så vi får hem henne.
Vi har planerat umgänge hos barnens farmor nästa helg och det kommer bli så trevligt. Hoppas jag.

Sonen var aldrig på visning i måndags då han inte kom in där visningen skulle vara. Lika bra det då det inte är ett bra område. Bad honom sätta upp sig på områden som jag vet är bättre. Men tror inte han kom med på någon visning. Han vill inget hellre än att flytta hemifrån. Och då är det bara jag och mannen kvar här. Har sagt till honom att överklagan kommer inte att hjälpa. Spela ingen roll om hur mycket vi överklagar. Umgänget ska fungera i första grad sen kommer hon succesivt att flytta hem. Har vi tur blir det till julen och då blir det nog firande hos mannens föräldrar.
Men vi får se vad framtiden har att bjuda på.

På tisdag börjar Rusta och matcha så jag antar att de hör av sig då och vi bokar in ett möte. Får hoppas jag får samma handledare som förra gången. Men å andra sidan så känner jag alla på det stället.
Och jag vet att de kan hjälpa mig då de hjälpt många andra att få jobb och komma på utbildning och hade jag inte börjat på min förskola 2022 så hade jag nog fått jobb där igenom och fortfarande haft.

Blir det bra med umgänget med dottern så hon kommer hem (förhoppningsvis) till julen? Får jag hjälp av rusta och matcha?

Ha en fortsatt fin fredag och tacksam för svar. Kram

62 Mercan:

skriven

Blir det brå om jag gör något med fållband Esmaralda det är att jag ska göra dem smallare med steyckjärn ska ja tejpa band🥹

63 Lucia :

skriven

Snälla ES,

Kommer vi sälja nu i juli eller dröjer det?
Vi verkar aldrig få svar från intressenten.

Kram och trevlig helg!

64 Ally:

skriven

Hej
Finns chansen kvar att vi kommer ses på tu man hand här i sommar? ☀️
Kram :)

65 <3:

skriven

Kommer jag och J träffas igen ?
Vinlunch började bra iallafall. En tjej verkade gilla mig och frågade spontant om hon fick följa med mig ut ikväll. Oväntat att någon vågar fråga det som man inte känner. Kommer vi klicka. Kör hon lite bus med i smyg? 😉😅.
Kram

66 Ghostwriter :

skriven

Varför kan jag inte släppa han killen? Med tanke på att jag inte är den enda han gjorde samma sak mot… kram

67 Skorpan:

skriven

Tur det att han inte är småaktig.
Tack Es!

O så typiskt att en lampa i bilen börjar lysa dagen före man ska iväg på resa o det tio minuter före bilservicestället stänger. Dessa bilar, suck. Litar på att den slocknar av sig själv...
Kram Skorpan

68 Mimmi K:

skriven

Kära Es!
Inget besked angående jobbet jag sökt än.... Ser du om jag kommer jobba på en vårdinrättning framöver?
Ha en fin helg o kram :-)

Svar: Så känns det, inom vården på ett eller annat sätt, kram :)
Esmaralda

69 Ghostwriter :

skriven

Varför kan jag inte släppa han killen? Med tanke på att jag inte är den enda han gjorde samma sak mot… kram

70 Ally:

skriven

Hej
Finns chansen kvar att vi kommer ses på tu man hand här i sommar? ☀️
Kram :)

71 Helena Ir :

skriven

Anna (16) Jag läste det du skrev I förmiddags och såg en skymt av något som låg ovanpå en hög av tyg som kan ha varit kläder men även annat av tyg som förvaras i skåp/ garderob troligtvis lite högre upp. Jag får tyvärr inte fram något mer nu när jag skriver men vill minnas det jag såg ovanpå lite undanstoppat.

Lycka till!

Kram

72 Mercan:

skriven

Esmaralda det går inte på jeans med fållband men jag är bestämd ska sy dem själv ser du om de blir snygga efter mitt jobb🥹🤗💕🤭🙂‍↔️

73 Evelina:

skriven

Hej igen! Jag måste vara fråga igen angående ditt svar på min fråga för jag är lite trött i huvudet haha. Menar du att han gillar mig men inte är ”förälskad” för då tror jag att jag förstått det rätt :). Ha en fin kväll!

Svar: Ja, så menar jag så du tänker rätt, kram :)
Esmaralda

74 Sanning eller ej:

skriven

Hej Es,
Är det bara ett rykte (som någon tyckte jag skulle nappa på) att dom två är ett par eller finns det en sanning? En av dem är ju i en pågående relation..
Kram :)

75 Rosa:

skriven

Hej Esmaralda.
Har letat som en tok. Både hemma och på jobbet.
Kommer jag kunna hitta min talisman eller är det kört?
Är det fortfarande styrka i honom och kan ha fortfarande bli att han uppfyller någon utav mina önskningar?
Kram

Svar: Han blir svår att hitta.. men han försöker fortfarande hjälpa dig, dock känns han svagare nu, kram :)
Esmaralda

76 K. :

skriven

Är den äldre mannen med många barn någon jag hade klickat med på partnersvis?
Kram :)

77 L:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns jag i hans tankar och känslor någonting?
Kram

Svar: Jag ser ingenting specifikt kring detta, kram :)
Esmaralda

78 G.H:

skriven

Kommer makens och mitt förhållande bli bättre igen?

Han har haft en del hälsoproblem och varit trött och oengagerad ett bra tag nu ,,,
Har läkartid nu i augusti och ska få hjälp få ,,, hoppas på en förbättring av hela familjens livskvaliteten då 😆

Kram:)

Svar: Finns en god chans att det ska bättra sig, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: