Spontant är bra....

I går blev det lite spontanfest här... dottern från Lund, Ellisen och så dök sonen upp med en kompis... några vänner tittade in och  vi grillade, vinade och hade en riktigt trevlig kväll.
Vädret var över förväntan dessutom.
 
 
 
Vi hade också en fotosession ... i början av augusti ska jag och ryska syster  intervjuas för tidningarna HD, NST och Sydsvenskan ( vår bok) och fick bidra med foton själva om vi ville... och dottern är jätteduktig med sin fina kamera.   Blir ju inte riktigt detsamma med mobilen.
 
 
I morgon far sonen till LA, en amerikansk kompis till som gifter sig och sonen planerar att stanna ett tag och göra LA ordentligt när han ändå är på plats.
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om B kvinna i tisdags på affisch på henne. Jag har inte ju umgås med henne så mycket men ändå... vad menas det?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer samtalskontakt E kvinna svar på min mejla och ses eller ska hon står ut med och vänta till september att ses för samtal? Jag hoppas hon förstår jag behöver henne också.

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har en konstigt dröm igår om min mellanbror. När jag ställa fråga till dig om att vi har träffas i tidigare livet då svar du ja det kan var tro så.

Och annat är du bad mig att jag ska laga mat direkt för annars jag kommer skrattar.

Jag förstår inte vad det menas

Är det stämmer?

Ha det bra

4 Mercan:

skriven

Glädjande att ni hade det roligt Esmaralda🤭Esmaralda ser du om jag hittar min svarta byxa idag eller blir det imorgon🥹jag gick igår fem gånger kanske dit men alla är så trevliga och säger att jag är alltid välkommen🙂‍↔️Esmaralda jag går nu att röka en sigg och tänker alldrig mera ,tror du jag klarar det🥹Esmaralda tack för allt som du gör för oss😌💕🙂‍↔️

Svar: Jag ser inte när rätt byxor kommer.. di får helt enkelt titta in i butiken då och då, kram :)
Esmaralda

5 Camilla:

skriven

Godmorgon kära Es! ÄR i stort behov av en billigare bostad, men inga förslag får jag fastän jag sökt, det börjar bli panik, kan du ge mig hopp, när får jag flytta till billigare? KRAM

Svar: Det kommer, det ser jag, men kan ta ännu lite tid, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill väl C kvinna planera för våra firande som jag blir 30 år i våren den 2025 år. Jag hoppas att hon vill överraskad mig med såna. Då behöver jag talar för henne och förklarar för henne att hur vill jag har.

Kommer det fixa?

Men kommer hon smsar mig snart?

Ha det bra

Svar: Ha inte alltför mycket önskemål från C.. och känn noga av, så det inte blir för mycket, kram :)
Esmaralda

7 Mags:

skriven

Hej fina du,
Ska jag tänka på något i samband med att den nya ägaren tillträder min lägenhet ❤️

8 G:

skriven

Så härligt med spontanfest! Hoppas bilderna på dig och din ryska syster blev fantastiska 😍

Es, nu har vi skrivit kontrakt med ett par köpare som ska köpa lägenheten om de lyckas sälja sin lägenhet, de har till slutet på augusti. Ser du om affären går hela vägen? Jag och min man tror att vi har hittat vårt ”drömboende”, men vi kan inte göra så mycket mer just nu.

Kram :)

9 Tjejen90:

skriven

Hej kommer jag och han bli tillsammans igen? Vill gärna ha svar

Svar: Möjligen för en kortare period men tveksamt.. jag ser ingenting seriöst, kram :)
Esmaralda

10 G:

skriven

Es, ser du om det blir någon graviditet för mig under augusti månad? Denna månaden blev tyvärr inte något… har läst på lite att det kan vara svårt att bli gravid efter första barnet, men jag vet inte… det kanske bara var stress för min del 🥲

Kram!

11 Smaragd :

skriven

God morgon,

Nästa vecka vill ngn/några komma och titta på bostaden. Ser du om den kommer köpa? Skulle vara så skönt att åka på semester och fått den såld.

Kram!

Svar: 20 % att just de som kommer nästa vecka genom för ett köp, kram :)
Esmaralda

12 Anonym:

skriven

Hej Es, får du en känsla av att B är en osäker person?
Kram

13 Vb:

skriven

Hej Es, ser du möjligtvis om han vill förändras, eller är det lite extra lycka i honom för att han ska iväg i en månad? …
Kram

14 Anonym :

skriven

Är det min svartsjuka som borde hanteras eller hans agerande som får mig att bli svartsjuk?
Kram

15 Vb:

skriven

Vi är olika.. men om du se om risken är stor att jag kommer må allt sämre längre fram om vi är?Kram

Svar: Du behöver agera på ett eller annat sätt, kram :)
Esmaralda

16 Anonym:

skriven

Sitter på tåget och tänker…
Tycker du att jag ställer till det i vår relation än vad han gör?
Kram

Svar: Ni kan båda ställa till det... jag ser brister i kommunikationen, kram :)
Esmaralda

17 A:

skriven

Var hans intentions så som jag uppfattade det igår i restaurangen? Att han frågade sin kompis om han ville komma till Västerås för att festa o knulla?
Jag bara undrar för när han sa det finns ledigt rum där.. så menade han bokstavligen angående sex eller? Kram

Svar: Ja han menade sex, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Ja visst, spontant är nog det bästa man kan göra. Stressar ju en om man måste ha allt inplanerat med klockslag o allt, eller åtminstone mig ;). Det blev en trevlig dag för er o snart är du kändis o DN kommer o gör imtervju :D... Kul för sonen som får åka på resa.

Spontan har jag försökt vara o har väl lyckats rätt bra med det på semestern. I förrgår blev det sent med maten o jag tog mig en hamburgare på stan. Han i kassan lovade hämtade den åt mig då den blev färdig o jag väntade o väntade o sen gick jag o frågade var hamburgaren var. Lämnade min dricka på "min plats" under tiden. Tydligen hade löftet om att komma med hamburgaren glömts bort, jävlar så sur jag blev, o ingen kompendation för det o när jag återvände till min plats ja då satt det en där o jag ryckte åt mig min dricka o tog platsen bredvid. Mannen ursäktade sig för att han tagit min plats o jag hade förbanne mig haft lust att skrika ett o annat, så sur var jag, men det gjorde jag ändå inte. Han såg nog på mig vad jag tänkte, eller vad tror du Es?

Tror jag borde börja med boxning o få ur mig all ilska o frustration... Superirriterad på det mesta just nu, hormonilska månne? Vad göra?

Ny dag o om en vecka är det första augusti. Ser den månaden ut att komma med nåt nytt i mitt liv Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Sånt där kan man bli sur över... nonchalant är vad det är !Bra idé att göra något fysiskt så du får ur dig irritationer... boxning eller något annat där du tar ut dig.
Lite nytt tror jag kan komma, kram :)
Esmaralda

19 V:

skriven

Ser du ett barn i snar framtid ?

Svar: Jag ser barn men inte när, kram :)
Esmaralda

20 Tess:

skriven

Hej Es!

Min syster skulle till läkaren i tisdags med sina ryggbesvär som hon gått med en längre tid. Men hon avbokade i sista sekund, ser du om det är något allvarligt? Är orolig för cancer.

Ha en fin dag! Kram

Svar: Jag ser inte om det ligger något allvarligt bakom.... och jag går inte in djupare i din fråga för jag tycker inte det är riktigt etiskt av mig att svara på frågor om sjukdom... men hon bör boka en ny tid och behöver hjälp även om det inte finns något allvarligt bakomliggande, kram :)
Esmaralda

21 AN:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vad mysigt med spontanfest! 🥰 Roligt att sonen åker till LA. Var där själv för några veckor sedan. Så härligt!

Jag finner en kollega...J väldigt likeable och härlig..😊 kan du se om han har någon uppfattning om mig?

Kram!

Svar: Kollegan gillar dig, men ser inte på vilket sätt, kram :)
Esmaralda

22 New jersey:

skriven

hej Es.

mitt störta misstag att jag valde min man R, allt har gått så himla snabbt tiden.jag var så blind i kärlek att de blev just han R för att jag älskade han. Han har förändrats helt sen han fick sitt upphållstillstånd .han har fått allt serverat av mig och har lagt mycke tid för honom .och vi har 2 fina barn ihop som jag är stolt över! jag känner mig helt fast i denna äktenskapet för barnen skull så är jag kvar med deras pappa och barnen behöver sin pappa med .mina barn är allt för mig. ser du om vi kommer hålla ihop eller blir det sepration mellan oss??.

kram

Svar: Ni bör absolut gå i parterapi för att försöka reda ut om ni kan fortsätta tillsammans eller inte, kram :)
Esmaralda

23 …:

skriven

Hej E,
Vi har precis blivit tillfrågade om vi vill köpa in aktier i bolaget där jag jobbar. Får du någon känsla om det skulle vara en bra investering?

Tror på bolaget men kluven till en del chefer.

Kram

Svar: Är du kluven ska du nog avvakta lite, kram :)
Esmaralda

24 Lotta S :

skriven

Goda råd inför vistelsen i Uppsala i höst? Kommer värdarna att vara stressade av mitt besök fast de kanske inte visat det?

Svar: En del intresse kommer det att vara men kanske inte riktigt så mycket som du hoppas, kram :)
Esmaralda

25 Bb:

skriven

Hej Esmeralda. Min man frågar min ALLTID vad vi prata om med mina vänner när jag har sagt att jag har varit i teleofn med dem.. jag blir inte arg .. men sedan igår så misstänkte jag honom lite för han sa till sin vän att komma till Västerås och sedan skratta dem .. tyckte okej.. och jag sa bara vad skratta ni om? Han ba det har du inte med o göra med ? Jag sa samma sak till honom när han frågade mig vad jag pratade med min väninna om.. han säger att SÄTTET JAG FRÅGAR PÅ är osäkert och svartsjuka och av misstänksamhet.. alltså kan du se om det är egentligen han som är det som frågar hela tiden vad vi pratar om eller upplever han sig hotad på nått sätt?
Kram

Svar: Han ger sig själv rättigheter som han inte ger dig... det här behöver ni prata om, kram :)
Esmaralda

26 Bjork:

skriven

Hej kommer min kusins rygg blir bra till slut?

Kram

27 .:

skriven

Hej Es!

Hen kommer tillbaka snart, och jag är så glad för det! Hen betyder mycket och det hoppas jag att hen är medveten om. Vi kommer inte att ha så mycket med varandra att göra längre. Törs jag fråga hen om jag kan komma förbi en sväng på jobbet eller om hen kan komma förbi mig? Tror du att hen skulle vilja? Bara prata om allt som hänt sen sist. Det skulle betyda mycket!

Svar: Klart att du ska ställa frågan, god chans att det blir ett ja, kram :)
Esmaralda

28 Chef jävul :

skriven

Jag skrev att jag blev anklagad och de inte är ok. Som du sa når inte ett skvatt till chefens huvud. Jag vill anmäla detta vidare för chefen kränker mig så jag mår fruktansvärt dåligt. Vill inte dubbelbestraffa mig men undrar om det kan bli bra, ge resultat om jag anmäler vidare? För tänk om de kommer en till som mig som inte tar skit. Jäkla vuxen mobbare.



Kram

Svar: Gå vidare om du inte blir hörd, kram :)
Esmaralda

29 Cecilia:

skriven

Vilken lyckad spontankväll. Låter väldigt härligt.

Idag är min första semesterdag och då ska jag unna mig ett besök hos frissan. Jobbade in i det sista igår för att bli klar med allt. Är inte helt nöjd med några saker som skickades till kund, men förutsättningarna var inte bra heller. Kommer testerna bli konstiga? Kramar

30 Jossan :

skriven

Godmorgon
Härligt att vakna upp i tisdags och känna att en förkylning är på väg. Nu ligger jag nerbäddas med en vanlig förkylning men jag har bestämt mig att jag ska vara frisk imorgon när jag ska på festival och den är ute!
Min kompis är också förkyld och det är hon som smittat mig efter helgen.

På lördag ska vi också iväg och sen blir det full vila på mig.

Har tänkt mycket på killen som ”fria” till mig. Han har tagit sig in i mitt huvud på någon vänster men han är inget för mig. Jag behöver någon med fötterna på jorden. Men han satt hel förtrollad av mina ögon i lördags. Skumt…

Ser det ut som vi kommer umgås med dem på lördag?

Idag ska jag vila och städa samt sy lite!

Kram

Svar: Du har rätt i din känsla att den killen inte är något för dig.Kram :)
Esmaralda

31 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Spontan är superbra, brukade tidigare vara spontan med mycket, bland annat med att ordna fester, men orkar inte nuförtiden vara spontan. Luften har gått ur mig.

Jag vill ju väldigt gärna bjuda min mamma och min dotter på en resa till värmen med mina skatteåterbäringspengar. Men det verkar bli svårt då allt är så dyrt!

Tror du jag ändå lyckas hitta ett lämpligt resmål som jag har råd med? Önskar resa på vintern till värmen.

Kram

Svar: Ja, ha fokus på de resor som kan genomföras lite billigare, det känns positivt och rätt, kram :)
Esmaralda

32 Ally:

skriven

Godmorgon
Spontant blir oftast lyckat. Så spännande och roligt med intervju för er..
Å LA alltså, wow för sonen.

Röntgen i morgon, vad ser du om min fot/sena, sjukskrivning?
Hur tog hen meddelandet, e det läst?
Kram :) 🦋

Svar: Känns ändå som om meddelandet togs emot hyfsat bra, kram :)
Esmaralda

33 Solstjärnan :

skriven

JSponranfest hos er,roligt!!😊
Javisst är även det spontana bra!😊 Sommartid blir det fler av dom när nån kompis ringer o föreslår något vi ska göra😊Ringer även själv o gör detsamma😊
Es,på tal om spontana saker undrar jag om du ser något spontant kring min kommande SM? 😊 Är han förresten en mer lugn person eller en person med fart på från morgon till kväll?
Ha en bra torsdag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Jag tror han kan vara både och... han är ingen duracellkanin och inte heller en soffpotatis, kram :)
Esmaralda

34 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna i turkisk tellwe spådde mig att det kommer två gånger pengar från spel ,gäller det under året 🤔

Svar: Möjligtvis något mindre men jag ser ingen större vinst tyvärr, kram :)
Esmaralda

35 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tycker också om spontant även om inte mycket spontant hänser i mitt liv. Undrar varför.

Jag ska åka hem idag, ser bagaget ut att komma hem som det ska och inte väga för mycket? Lite orolig här.
Tack och kram!

Svar: Kanske du ska fatta lite mer spontana beslut helt enkelt :)Känns som att det ska gå bra med bagaget, kram :)
Esmaralda

36 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken härlig kväll ni fick , spontanisar är oftast bäst ! Härligt att vinka av sonen med rejäl middag <3
Du får länka till tidningsartiklarna sen så man får läsa om er <3

Här togs en av mina största (dyraste) beslut i mitt liv igår...Jag har bestämt takläggare ! Det vart inte den billigaste för jag gillade inte karln och lismande karlar med solbrillor som förminskar kvinnors kunnande är för mig ett big NoNo...
Det vart ett familjeföretag med far och 2 söner som gav ett rejält seriöst intryck. med bra vitsord på nätet !Dyrare men visst blir det bra Es ?
Vattenskadan får vänta måste få taket fixat först...
Det känns som jag kan andas igen Vecka 33 sätter dom igång .

Ha en ljuvlig Torsdag
Kram Aqnki med flock

Svar: Det känns som om de är seriösa men räkna med att de inte alltid kommer som de ska.. och det är ju så med de flesta hantverkare... skönt att du fattat ditt beslut och nu kan du släppa detta och slappna av, kram :)
Esmaralda

37 Doris:

skriven

Hej!
Jag borde bli mer spontan.Tycker om att ha planerat.

Ser det ut att gå bra för mamma hos tandläkaren i dag,?
Jag är orolig dotter.

Kram

Svar: Ja det ser ut som om det går bra, kram :)
Esmaralda

38 Smaragd :

skriven

Hej igen,

Kan du se hur många visningar till vi kommer ha innan vi blir av med bostaden? Jag behöver få en vägvisning/hopp.

Kram!

Svar: Det kan bli en del visningar till och kanske en paus.... jag ser det bara som runt 20 % att det snabbt kan bli sålt.,,, men sålt blir det ju även o det kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja kunde verkligen ha slagit till han som lovade runt o höll tunt, grr. Ursäkta mitt dåliga humör.
Kram Skorpan

Svar: Ibland blir man galet irriterad och det är helt normalt....kram :)
Esmaralda

40 Skrållann :

skriven

Hej!
Spontant är det bästa☺️

Sonen har sådan separationsångest redan och då har inte tjejen flyttat ännu.
Ser det ut som deras relation klarar av distansen eller kommer han flytta med till Göteborg?

Kram❤️

Svar: Det kan bli lite turbulent under en tid men chansen är god att de fixar det, kram :)
Esmaralda

41 Mercan:

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda🙂‍↔️💕🤗😌

42 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få bo i min moster stuga nästa år igen?

Kram

43 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Min kära pellefant försvann ju för ett tag sedan. Men innan dess hade jag burit med honom hela tiden och jag kände ett speciellt band till honom. Nu har jag ju mina gamla talisman hemma, kan de hjälpa honom med mina önskningar tro?

Hur ser det ut med det hela nu?
Kram

Svar: Jag tror att de försöker hjälpas åt, kram :)
Esmaralda

44 Elle:

skriven

Hej Ez,
Ser det ut att kunna hända något romantiskt än i sommar för mej?
Känns inte som att har träffat nån som det klickar med än och så har jag insett att jag har svårt att lita på män..
Kram

Svar: Absolut att chansen finns, kram :)
Esmaralda

45 Hon:

skriven

Hej,
Tror du jag skulle passa att jobba som copywriter för detdär företaget i samma stad jag bor i?
Kram

46 Maam:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du en relation för mig? Och ett till barn inom de närmare två åren?
Kram

47 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag hade tre önskningar till min talisman. Men en som var extra viktig, som nr 1 kan man säga.

Hur är chanserna att det blir av?
Kram

Svar: Chansen finns fortfarande, kram :)
Esmaralda

48 Bjork:

skriven

Hej kommer den lilla pojken få en utskälling av sinna föräldrar för att han sa en dum sak till mig?

Kram

Svar: Ja, föräldrarna kommer att reagera, kram :)
Esmaralda

49 Lotta S:

skriven

Jag är OK med att värdarna i Uppsala inte visar så mycket intresse, är ju ändå jag som "tränger mig på" så mer fundersam att jag kommer och stör.

Nu sänkte vi priset på pappas hus ytterligare, inte klokt det här vad dåligt det går. Hur ser det ut nu?

50 AnnaK:

skriven

Roligt med lite fest. Försöker man sig på lite festligt hos mina föräldrar går min mamma bara och muttrar och suckar. Hon har blivit så anti allt. Tycker om att vara där men samtidigt jobbigt. Skulle vara skönt ha en egen liten stuga på deras tomt som är enorm. Men det har jag inte ekonomi till.

Hur blir det i framtiden. Kommer jag umgås alls med andra? Vill kunna bjuda hem folk men känns inte bekvämt för tillfället med tanke på mitt hem etc.

Kram 🤗

Svar: Längre fram kommer du att bjuda hem betydligt oftare, kram :)
Esmaralda

51 Mercan:

skriven

Esmaralda alla som hjälpte mig tyckte att byxorna är jättefina som jag provade larph lauren fina röda linne byxor och jag köpte dem,vad tycker du om dem söta Ezmaralda och dröjer min svarta byxa tills 18 de nästa månad eller hittar jag tills dess till det priset jag vill ha🙂‍↔️💕🤭

Svar: Jag tror byxorna är fina, kram :)
Esmaralda

52 Amanda:

skriven

Hej! Jag undrar om jag kan lita på min gode man för hon säger inte den exakta summan som jag har på mitt bankomat kort. Och jag är lite sur för jag blev hindrad från att leva självständigt. Man kan säga att jag blev fångad mentalt och jag tycker att det är jobbigt att ha gode man. Så jag orkar inte fråga henne vad jag har på kontot. Jag har ätit mycket psyko farmaka. Som hämmar en mentalt. Det blev fel väg för mig. Och det är jag ganska så besviken på. Men jag hoppas att tron kommer tillbaka och att jag kan leva som jag vill. Det är min dröm.

Svar: Din gode man vill nog dig väl trots allt och jag tror inte att hon medvetet undanhåller dig något.Tala med din läkare om din vilja att leva mer självständigt.. jag förstår att det kan kännas jobbigt, kram :)
Esmaralda

53 Chef Jävul :

skriven

Menar du gå vidare som i att rapportera beteendet eller gå vidare med livet? Vilket jag givetvis gör ändå :)


Kram

Svar: Jag menar gå vidare i att rapportera, kram :)
Esmaralda

54 Dani:

skriven

Hej!

Har omtenta den 9 augusti. Ser det ut som jag klarar den då?🥹

Kram

Svar: Chansen är god, runt 80 %, kram :)
Esmaralda

55 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret nu känns det bättre:)

Stor kram och du är bäst

56 AN:

skriven

Tack snälla för svar!
Kram ❤️

57 Jossan :

skriven

Ser det ut som vi kommer vara med killgänget på lördag?

Kram

58 Maria:

skriven

Hej
Jag har sökt kärleken länge nu men lyckas aldrig hitta den rätte för mej. Jag slopade alla datingsidor för ett tag sedan för det gav inget och jag behövde en paus från det. Ska jag öppna upp en ny profil på någon dating sida eller jag ska fortsätta som nu och hoppas att han dyker upp någon gång? Känns lite hopplöst i letandet🤷‍♀️. Vet inte vad jag gör för fel🙃.
Önskar dej en fin kväll

Svar: Kanske dags att ta en paus från alla datingsidor... ge irl en chans... kram :)
Esmaralda

59 Helena:

skriven

Hej! Mår sambo bra?Ät det ryggen eller har krisen kommit tillbaka?Eller är det så att jag är naiv,att det är hans personlighet? Kram Helena

60 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda.
Mannen jag skrev om tidigare som jag återträffade efter väldigt många år. Det va han som tog kontakt och vi sågs några gånger men sen hörde han inte av sig mer, och jag lade ner allt detta. I söndags då efter ca två månader hörde han av sig igen, ville att vi skulle ses. Jag skrev att jag inte ville och att jag önskade nåt mer seriöst för jag orkar inte bli besviken igen. Han skrev ok och loggade ut. Jag kände då att han inte har varken samvete eller empati.
Vad var han ute efter? och vad har han gjort under tiden han inte hört av sig? Hoppas du känner nåt kring mina frågor.

Svar: Han är bara ute efter bekräftelse och det ligger inga direkta känslor bakom, kram :)
Esmaralda

61 Elin:

skriven

Hej! Kommer min kompis och hennes kille att hålla ihop och bli långvariga? De har varit mycket av och till och har en känsla av att de två inte är det bästa alternativet för varandra.

62 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det någon chans att situationen förändras och går åt det håll som jag önskar?
Kram

Svar: En LITEN chans... känns som det krävs förändring för dig, kram :)
Esmaralda

63 BaraJag:

skriven

Hej Ez, härligt med spontanitet!

Andra antagningsbeskedet har kommit. Dottern blev fortsatt reserv på programmet hon vill gå mem antagen på en friståendekurs. Även jag blev reserv på mitt program.

Ser du om dottern blir antagen på programmet hon vill gå? Blir jag antagen till mitt program som jag står som reserv på?

Kram!

64 Vb:

skriven

Hej kära Es!

Du svarade mig och tack så hjärtligt men ibland kan man uppfatta saker fel… du svarade att ja han menade sex…
När du svarade så menade du om att han menade sig SJÄLV och vännen gå ut och festa och knulla? ELLER menade han att hans vän borde komma o ha sex och han menade inte sig själv då? (jo festa men inte knulla)? Kramar

65 Vb:

skriven

Hej Goda es,
Ser du om otrohet kan förekomma i Västerås?
Kramar

66 J:

skriven

LA. Inte dåligt😁
Va'tänkte han när vi stod och pratade?
Vi kom båda på cykeln hemåt. Han verkade inte vilja sluta prata o tittade ganska intensivt.
Kramen🌸

67 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda,

Har du några goda råd på hur jag ska agera med B?

68 tjejj:

skriven

blir jag gravid i år?

69 B:

skriven

Har han planerat att träffa andra tjejer också när han är där borta?

70 Hon:

skriven

Varför tycker han det är så jobbigt att ses?
Kram

71 B:

skriven

Hejsan, ser du om han menade det igår det han sa till han? Eller skämtade han?

72 Mysan:

skriven

Hej Esmaralda.

I mitt senaste förhållande så var det en hel del problem. Det hade varit fram och tillbaka mellan oss och saker hade hänt.

Under det förhållandet som jag flera gånger lämnade så fanns det en annan man som jag gick fram och tillbaks till. Tyvärr gick jag tillbaka till mitt ex varje gång och det höll ju inte.

Jag bor i en liten stad och det folk verkar ” tro” tycka” är att jag varit lite otrogen. Vilket till viss del kan stämma. Att jag inte varit helt schysst. Lagt alla kort rätt. Även om jag medvetet inte velat vara otrogen.

Det jag nu är rädd för är att killar inte litar på mig. Eller att folk runt mig tror att jag är illojal.

Vad ser du? Ser du något sådant snack eller oro kring mig?
Eller att folk ser på mig som att jag varit otrogen?

Är det något som kommer förhindra mig framöver?
Kram

Svar: Lite har snacket gått men ingenting som kommer ge problem framöver, kram :)
Esmaralda

73 Lily:

skriven

Hur ser chanserna ut, finns det några kvar?
Det känns som jag spillt så mkt tid och aldrig kommit att göra slag i saken, just för att aldrig tillfällena funnits där, känner mig snuvad…
Kram 🦔

74 Stum och döv:

skriven

Goa spontana sommarkvällar 💕🙌

Här: not so much mys just nu. Åkt på någon slags öroninflammation. Eländes på semestern 😢

Ser du någon liten positiv detalj för mig snart? Förhoppningsvis inte i halvdövt skick 😉

Kram på er alla

75 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda 🙂jag blev så glad och tänker gå dit nästa månad🤗💕😗😗😗

76 Louise:

skriven

Idag skickade jag iväg 3 spontanansökningar till förskolor. Ska fortsätta med några imorgon också.
Betalade hyran idag så vi kan bo kvar i en månad till.
I tisdags fick vi kallelse till förhandling och den ska äga rum den 13 september. Två månader. Helt galet.
Men ska jag vara ärlig så tror jag inte att de kommer döma till vår fördel.
Jag hoppas faktiskt inte det i smyg då vi pratat om att separera om dottern inte kommer hem denna omgången.
han vill ju inte men där har han inget val. Han vill att vi flyttar ihop igen efter dottern kommit hem men det vill jag inte för har jag kommit ur hans grepp så tänker jag inte gå tillbaka. Så kanske till julen/i början av nästa år är vi särbos i alla fall.

Idag skickad jag som sagt spontanansökningar till tre förskolor. Ska skicka fler imorgon och nästa vecka.
Kommer dessa spontnansökningar bära frukt eller kommer jag få en praktikplats genom rusta och matcha??

Jag behöver lön och inte bidrag från försäkringskassan.

Idag fyller äldste sonen år men då han jobbat och mannen var inte hemma så jag kunde inte ta mig till honom så jag ska ta mig upp till honom på tisdag när han är ledig.


Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar. Kram

Svar: Det finns en liten chans men hoppas inte för mycket på spontanansökningarna... ändå viktigt att du tar initiativ så bara fortsätt, kram :)
Esmaralda

77 G.H:

skriven

Vilken aktiv sommar!

… känner mig lite ur balans! Igår brast det 😆 … sååå många frågetecken just nu.

Hoppas på en bra höst 😆 ,,, gett upp hoppet om sommaren. Bråkande barn och en man som jag ibland ärligt talat funderar på om han tappat förståndet 😆. Känner mig mest frustrerad. Och har noll tolerans med kidsen ,,, måste rycka upp mig !!!

Kram:)

Svar: Tänk efter vad du göra för att påverka din situation så du mår så bra som möjligt, kram :)
Esmaralda

78 Frasse:

skriven

Hej igen Esmeralda.
Jag känner också att det där är en man som bara vill ses på sina villkor, och vill ha bekräftelse. Jag undrar hur han kände när han blev nobbad av mig? det va han nog inte beredd på. Och finns det nån annan specifik han har träffat under perioden när han inte hörde av sig?
Vad känner du kring detta?
Kram

79 T:

skriven

Hej es! Är i V sedan ett par dagar tillbaka. Är och hälsar på svärmor och min mor har också varit med några dagar men ni har hon åkt hem. Känner att jag och min man kommer från väldigt olika familjer och att våra mammor är väldigt olika. Känner att jag blir väldigt trött av min svärmor ibland. Som att hon ” slukar ” energi. Hon är rar och snäll på sätt och vis men också mossig och inte så lätt att lyssna och ta in andra. Hur ser du på detta? På mig ? På oss? Ska vi begränsa umgänget mer med henne och den sidan släkten? Känns som att vi dras in i planeringar och grejer som vi inte tänkt från början.

Tack!

80 Misstjejen:

skriven

Hej

Bästa nyhet på länge. Så jag kommer har samtal med min samtalskontakt så snart. Lite lustigt vet jag väl. Det är inte första gång utan har var likadant i andra tillfällen när alla fyra kvinnor har semestern eller något då så är jag negativ. När dom är tillbaka är jag helt plötsligt igen glad och är positiv. Jag vet inte varför...

Är det bra?

Ha det bra

81 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu är jag upprymd och jag kan inte väntar på E kvinna samtalskontakt för boka in en samtal. Efter en ledsamt och nere i sommar. Nu är allt glömma bort och är positiv igen. Så typiskt när någon av dom fyra kvinnor som är tillbaka eller vad som helst då är jag på toppen igen. Så samma sak med förra år och andra tillfällen. Undrar varför det är så...

Men jag är så tacksam för jag har dom...

Ha det bra

82 Jullisw:

skriven

I min dröm/halvvaket tillstånd mitt i natten kom en man med väldigt starkt gula ögon upp. Han sa tydligt att han var från Libanon. Upplevelsen var så otroligt stark att jag inte kan släppa det nu flera dagar efteråt.. vem är han? Och vad ville han? Jag blev ängslig och bad honom försvinna.

83 Snigeln:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han något intresse för mig?

Har jag någon chans på honom?
Kram

84 Charlotte:

skriven

Hej! Jag undrar om den mannen jag har kontakt med nu, om vi kommer bli ett par i framtiden?

Tack <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: