Våld hjälpte inte....

Fuck Ikea… som jag blev helt galen på igår.  

  Jag och ryska syster hade ju köpt tyg till de nya gardinerna och en sån där insexnyckel… så vi  skulle kunna öppna metallskenan där de gamla gardinerna sitter fast.

Och den förbannade skenen satt som berget.  Den vägrade lossna.

Hjälpte inte  att ta till våld..... och inte heller hjälpte det med samtal till Ikea.. ingen hade en aning om nånting och man sade att det var en gammal gardinskena.

Ja, 4 år gammal men det är väl ingen ålder ?! För en gardskena?

 // Högst upp på gardinen //
 
//Längst ner och avslutas med en matallskena  lixom //
 
Ryska syster slet sitt hår och är envis som synden... och till sist när hon googlade på tillverkningsnumret dök fakta upp. 
'
Det här ett typ engångsarrangemang.
 
Har man satt fast gardinerna här så får de hänga här, for ever and ever.... eller så får man riva ner och kasta hela klabbet.
 
Nu är syster finurlig och kom på ett sätt att sy fast gardinerna i det befintliga men oavsett... men visst är det konstigt ?
Byta gardiner är inget att ens tänka på.
 
Nu ska syster ta gardinerna med hem och färdigställa och jag är sååååå tacksam !
 
INte nog med det, sen röjde  hon och städade och fixade med alla växterna i mitt lilla växthus så nu är det fint som snus där !
 
 
 
Efter allt jobb var vi ( i alla fall ryska syster) värda en belöning  och vi tog oss ner till hamnen för middag på  Strandhugget !  Supergott som alltid och tack till Herr Google som bjöd oss på detta.💖
 
// Moule frites i stora lass// 
 
 
I dag far ryska syster hem till sig och förutom gardintyg och tillhörande attiraljer så har hon en helsida gravad lax med sig !!
Nu ska vi så smått börja ladda inför besöket hos släktingarna i Danmark.. dit far vi på fredag morgon.
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 Ingela:

skriven

Vilken snäll och händig kompis du har, härligt!
Kul att få lite nytt till hemmet ju, skulle behövas även här men jag har hela tiden tanken på att jag ska köpa en mindre lgh så vill inte lägga några slantar i ”onödan”. Dumsnålt, kan ju vara kul med nått nytt så länge man bor kvar…

Es, vi får ny chef i höst och även en ny kollega. Blir det bra tror du eller går jag vidare mot nytt jobb?
Sista jobbdagen idag, sen semester!

Kram Ingela

Svar: Oavsett så känns det som om du går vidare mot nytt jobb så småningom, kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Hur stor är chansen att pin kommer idag ?
Tänker jag rätt med den till T ? Hur kommer ham reagera ?
Kram

3 Skorpan:

skriven

Va, engångsarrangemang!? Det va det konstigaste o fånigaste jag har hört o vilket slöseri med resurser, sånt ska man definitivt inte sälja åt konsumenter för de vill ju ofta nog byta gardiner i nåt skede. Man lär sig så länge man lever...

Så snäll syster du har som gjort massor hos dig Es. O så kul ni har haft det :). Til next time då o det är väl redan bestämt vad det blir?

Lite sightseeing igår i samband med vår årliga utfärd till ön. Allt gick bra, också den smala filen på färjan där en stor lastbil med släp stod o jag som första skulle köra in i, lite nervös var jag nog, men bilen klarade sig utan bucklor o repor ;)...

Ett snöpligt slut fick vår visit till en butik som inte hade satt ut nåt på nätet om att den är stängd så det var ju en onödig omväg för oss. Besök på gravgården o där fixade vi till "grannens" grav också, det tyckte mamma att vi kunde göra o det hoppas vi att det uppskattas då dom besöker den...

Annars är det bara att vara ute på landet o där händer ju inte mycket. Inte för att jag tror att det händer så mycket fastän vi åker in till stan heller ;). Eller är det kanske jag som har för stora förhoppningar som vanligt? Det är väl knappast här i bygden mannen ska komma emot mig Es?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, vi har planerat in next time.. och fler gånger efter det :)Du är bra på bilkörning du... jag hade nog letat någon som hade fått köra in min bil :)
Trist att butiken slagit igen..
Mannen kan dyka upp precis var som helst, kram :)
Esmaralda

4 Varför:

skriven

God Morgon
Ja Ikea är bra ibland, bra priser, men när det kommer till att sätta ihop och skruva grejor, nej tack, får liksom tuppjuck..
Härliga dagar ni haft, å uterummet du har e ju bara så himla fint.
En sista fråga i det här med att få bukt på sanningar och få klarhet, rensa luften., får vi till en träff och samtala? Att ringa personen är nog ingen bra ide, utan hoppas på ett spontanmöte/springa på personen...
Tack och kram :)

Svar: Det kanske inte blir utrett ordentligt så som du skulle önska men en bit på vägen lär det bli ganska snart, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Det var kul att har videosamtal med chanel är yngre än mig. Det är hon som jag umgås med i måndags, igår och idag på eftermiddagen. Är roligt tycker jag men jag bryr mig inte så mycket om dessa typer relationer och spelar inget roll hur det blir av i framtiden.

Så något lärdomar tror jag och vi har en del är samma intresse att prata om.

Jag ihågkomna som första gång när jag sågs henne så känns som det är en fördel mellan oss men tycker det finns något där som är en positiv relation mellan oss.

Vad kan du ser av den relation just nu?

Ha det bra

Svar: Jag ser ju att ni gillar varann och tänker positivt om varann och en bra vänskap. Kanske den inte går på djupet men det behöver ju relationer inte göra, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Ibland fick jag känslor som är kärlek. Jag vet inte om det är koppla till något eller är det kommer ifrån mig själv som kärlek och glädje så kunde jag dela med såna för flera.

Jag vet ju på länge att jag har inte haft kär i någon men det dyker upp ändå med kärlek känslor som om jag är riktigt lyckligt just nu i min livet.

På något sätta som finns samtidigt ibland kan var nere och upp också. Jag tycker ju jag har haft känslor är kärlek men jag är inte kär i någon samtidigt. Är det något som jag är lyckligt just nu?

Ha det bra

7 Lilla jag :

skriven

Hej!
Vad ser du? Kommer gubben höra av sig eller bara strunta i att ge besked?

Kram!

8 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så idiotiskt! Så snällt av ryska syster att försöka fixa gardinen :)

Själv väntar jag på en tvättmaskin som aldrig kommer, leveransen har blivit framskjuten två ggr. Senaste datum jag blivit lovad att den ska komma är idag, får du någon känsla för att den verkligen leveras idag?

Kram

9 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så idiotiskt! Så snällt av ryska syster att försöka fixa gardinen :)

Själv väntar jag på en tvättmaskin som aldrig kommer, leveransen har blivit framskjuten två ggr. Senaste datum jag blivit lovad att den ska komma är idag, får du någon känsla för att den verkligen leveras idag?

Kram

10 Frida:

skriven

Amen va?? Engångs😅😅😂😂. Kanske därför ingen visste nått den försvann lika snabbt som den k9m in i sortimentet..
Men hoppas det blir fint med gardinerna.
Mysigt med Danmark.
I morgon ska jag vandra lite på Ven och hoppas att det ska bli fantastiskt 😁
Ha det fint

Kramar 💜💛💜

Svar: Ven är ju helt underbart !! Kram :)
Esmaralda

11 Dani:

skriven

Hej!
Kommer jag hitta kärlek snart?

Kram

12 Dunegull :

skriven

Så fint 🤩

Min nya chef är totalt galen och respektlös. Åkte in igår för att hälsa på. Fortfarande sjukskriven på 50 %.
Det första han säger är att när kan vi förvänta oss dig tillbaka.
Jag bara…det får tiden visa men jag kan göra administration så länge. Han vill att jag ska ta projekt uppåt landet fast jag bor i Malmö vilket inte är rimligt i dagsläget. Då pika han på att jag inte kan utföra mitt arbete. Ungefär som att han kommer säga upp mig.

Kommer han göra det när jag är tillbaka? Säga upp mig?


Kram

Svar: Otrevlig och okänslig chef men jag tror inte han har planer på att sparka dig, kram :)
Esmaralda

13 Sara:

skriven

Kommer jag och kan återförenas på nytt eller går vi skildavägar trots barnen?
Tacksam för svar

Svar: 60 % att ni går skilda vägar.. om inte nu så inom en ganska snar framtid, kram :)
Esmaralda

14 Sofia:

skriven

Esmeralda Hjälp!!

Min katt kom hem igår kväll med en skada. Han gick dåligt och klagade när vi ville ta upp honom. Han drack och åt, la sig på sängen. Vi trodde att han skulle stanna kvar men efter en halvtimme hade han stuckit. Han har en egen lucka och han går ut och in som han vill. På morgonen brukar han alltid vara hemma. Han ligger alltid på min dotters säng. Men han var inte där. Jag har redan varit ute i trädgården och kallat och letat men han dyker inte upp. Han behöver vård och han måste komma hem. Kommer den lille att komma hem? Han är som mitt extra barn.

🥲🥲 🙏 kram
Sofia

Svar: Det känns som att han kommer hem, kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du om jag får ledigt under sportlovet i februari 2025?

Får jag ha sommarsemester sommaren 2025?

Kram

Svar: Det ser ut som om du kommer få ledigt även om ett av alternativen kan sitta lite hårdare in men verkar lösa sig, kram :)
Esmaralda

16 Bjork:

skriven

Hej svara min ena kompis på medelandet snart eller ska jag skriva igen?

Idag blir det en runda igen på stan:)

Kram

Svar: Visst kan du försöka med att skriva igen, kram :)
Esmaralda

17 Snödroppen:

skriven

Godmorgon🥰
Är det inte lite Ikea i ett nötskal?!! Har själv funderat på gardinskenor i mitt nya boende men har inte riktigt fattat än hur det funkar, ska kanske ta en extra funderare..😂😅
I höst blir det iaf en resa till Ikea för en del inköp när jag fått bo in mej lite i allt det nya🤗
Livet rullar på, trött o sliten o helt utslagen på kvällarna, nedräkning till semester pågår så snart så…längtar!!
Hur ser det ut för min kärlek, är ett jobb på ingång för hans del, han söker o söker…
Ha en skön dag🥰

Svar: Skönt med semester snart !Jobb kommer för kärleken men kan dröja ännu lite, kram :)
Esmaralda

18 Solstjärnan:

skriven

Så det gick inte som önskat...är inte säker på om jag uppfattar det hela rätt från bilden men kan ni helt enkelt klippa bort den där metall listen o sy dit en ny tygbit som list? För man kan sy in s.k vikter i tyglisten.
Så bra din ryska syster hjälper dig😊
Jobbet jag är på nu är ju tidsbestämt o känner att jag redan nu kanske borde börja söka jobb.
För tror inte att det finns någon möjlighet till fortsättning.
Kommer jag att jobba på en liten arbetsplats på mitt kommande jobb? Kommer jag att trivas på det jobbet?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Ungefär så som du säger, kom också ryska syster fram till så hon ska sy in listerna på nåt sätt !Nytt jobb kommer och det ser ut att bli bra, kram :)
Esmaralda

19 .:

skriven

Hej Es!

Så tråkigt när det inte blir som man tänkt...
Men superfint växthus! Där skulle jag vilja sitta :)

Alltså nu förstår jag ingenting. Har jag gjort något fel gällande E? Vad har hon hakat upp sig på nu? Hon svarar ju inte när jag skriver på Messenger. Hon tittade aldrig på det jag skrev innan heller. Hon kan inte ha missat det heller då hon loggar in helatiden. Det var tydligen inte så viktigt att jag skulle komma ändå. Dessutom bor en av hennes närmaste vänner (jag trodde jag var en av dom) i kvarteret efter mitt. Så särskilt intressad verkar hon inte... Jag menar om hon verkligen ville ses så skulle hon höra av sig. Och kanske låter detta jätte barnsligt. Detta skulle förklaras och förstås bättre irl.

20 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)

Skulle va kul o få träffa någon vän nu när jag är ledig:)

Kram

21 Bjork:

skriven

Hej får jag ta en öl med en man i snart?

Ser du om det blit varmare snart?


Kram

22 Jossan :

skriven

Godmorgon

Då var man hemma igen! Och resan? Den gick inte smidigt! Först kunde han som skulle hämta nycklarna inte komma och utan nycklarna kommer du inte ens in på området. Så vi fick be hans anställdas son att hämta dem..
så vi fick lämna lägenheten 1h tidigare. Incheckning gick bra. Jag hade 1,5 kg övervikt men det löste sig utan problem. Vi fick ingen gate förens 30 min innan och efter 15 minuter bytte de gate. Inne i planet satt vi i 1h vilket gjorde att vi missade bussen hem.
Vid landning gick det väl smidigt men då var ju såklart tåget 15 minuter sent. En boolt hem och sen däckad i sängen klockan 2. Det var så skönt att sova i sin egen säng men jag frös faktiskt. Konstigt nog! Dock är jag så trött i kroppen..

Nu är jag så hungrig men jag har ingen mat hemma…
Mamma ska komma och hämta mig idag eftersom jag ha bilen där. Nu hoppas jag på att värmen infinner sig i Sverige också!

Kram

Svar: Lite strul tycker jag alltid att det blir.... men ingenting större hände.. och det får man vara glad för :) Jag vet inte hur du har det.. men här hos mig är det riktig sommarvärme idag, kram :)
Esmaralda

23 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig under den senaste tiden? Kram :)

24 Lotta S:

skriven

Bild av fina växthuset igen, tack för den!
Lyckas överklagan så vi får tillbaka straffavgiften från skattemyndigheten?

25 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Så fint du fick i växthuset ! Wow rena utställningslooken !Gardinstänger suck.. Tyvärr är det ju mer slit o släng nuförtiden Tur du har uppfinningsrik ryska syster som fixar problemet . Snäll mr Googel som bjuder på go middag på Strandhugget..

Här kom offert från pojken som kastat sten en gång i tiden den vart alldeles för dyr ..Väntar på 2 offerter till hoppas hoppas den från familjefirman är överkommlig..
Byggfirma på g som ska kolla skadan från översvämmning

Mycket är det nu känns som snömos i skallen...

Kram Anki med trött flock

Svar: Ja, det här med gardiner är ett elände.. ju mer komplicerade stängerna är, ju mer elände ! Men ryska syster fixar det, tack o lov.Ha koll så den du väljer har bra vitsord från tidigare kunder, kram :)
Esmaralda

26 Mercan:

skriven

Esmaralda när jag rökte min sista sigg i går på backvägen bygnadetna jag såg en död fågel😭😭😭ser du om söta fågeln har det bra i Alltet och att någon tar hand om hennes söta kropp begraver den😭😭😭🙏🙏🙏

Svar: Jag tror inte att någon begraver fågeln och det spelar ingen roll... han är i Alltet nu och sjunger och är glad, kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Ser det ut att bli en fin resa utomlands på fredag? Något speciellt jag ska tänka på ? Varning ? Ska bli underbart att få komma bort lite. Hoppas bara att jag blir lite piggare.
Kram

Svar: Det ser ut att bli en bra resa... men var rädd om dig... vila och ta det lugnt, kram :)
Esmaralda

28 Mimmi K:

skriven

Kära Es,
Jag trodde inte att min soulmate skulle tjafsa. Men nu har det hänt. Han stack iväg på en grej på min sons födelsedag fast jag inte ville. När han kom hem var han oförstående och lite hård. Har aldrig hänt förut. Det påminner mig om tidigare relationer med män som inte gått att prata med. Jag sa ifrån igår att jag har nolltolerans mot sånt tjafs. Men jag mår dåligt av att detta hände. Varför? Kan detta hända även med den rätte?
Kram

Svar: Ja, det kan hända och här handlar det om kommunikation... att vara ärlig och tydligt, från båda håll och lösa de problem som finns. Kram :)
Esmaralda

29 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om du kan se en förändring eller en partner för mig inom de närmaste två åren?
Kram

Svar: Ja, någon verkar komma... kan vara dejter men god chans också för något seriöst, kram :)
Esmaralda

30 Ghostwriter :

skriven

Finns en man som kom spontant in i mitt liv, jag undrar om han är ärlig om sin relationsstatus, dvs singel/skild? Det känns som han är ärlig. Blev dock rejält lurad av en kille nyligen som ljög om sin bakgrund så därför frågan. Men kan nog lita på min mage




Kram

Svar: Jag får ingen känsla av att han ljuger för dig, kram :)
Esmaralda

31 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig under den senaste tiden? Kram :)

32 Dunegull :

skriven

Chansar att fråga en gg till om min hund. Kommer det gå okej att lämna bort henne nu en vecka?
Min magkänsla säger att hon kommer vara lite ledsen men jag vill ju att hon ska må bra när vi hämtar henne. Finns det något jag kan göra?
Anledningen att jag är lite orolig har med att dem som ska passa henne. Hon rider hos min mamma men sa igår att hon ska sluta. Känns lite dålig tajming nu när vi ska iväg. Tänker hon kunde sagt till mamma när vi är tillbaka igen. Men det är bara som jag gjort. Men det gör oss alla lite oroliga nu när vi bara behöver återhämta oss,

Kram

Svar: Tror det kommer bra med hunden och hundvakten.. oavsett vem som passar hunden så hade hon saknat dig... kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Hej kommer J ta kontakt igen ? Ångrar han inte sitt elaka mejl ? Även om han är skild så visade han ingen trevlig sida. Kommer aldrig lita på honom igen och jag är inte kär bara besviken och behöver läka mitt hjärta.
Kram

34 AnnaK:

skriven

Men det var väl högst märkligt att man ska behöva byta skenan med gardinerna. Man vill väl byta gardiner ibland eller åtminstone tvätta dom man har. Tur syster är fiffig 👌🏻

Varför ignorerar han det jag skrev?

Kram 🤗

35 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att hinna få ett tredje barn? Ser det så ut?

Kram

36 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vet inte vad mer jag kan göra för att be A höra av sig. Jag har skrivit mejl och skickat meddelande. Så typiskt. Jag kommer inte kunna lösa mitt problem eller? Vad ser du?

37 Mercan:

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda ditt svar betyder mycket för mig och jag är glad för söta fågelns skull🤗💕🙂😌😍

38 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig under den senaste tiden? Kram :)

39 Lilla jag :

skriven

Hej!
Vad ser du? Kommer mannen höra av sig eller bara strunta i att ge besked?

Kram!

40 Sofie :

skriven

Hej
Skulle vara glad om du kan se nåt om ev nytt jobb för mig. Jag har under en längre tid mått dåligt på jobbet pga stress och funderar på att byta bransch helt.

Mvh Sofie

41 Emilia:

skriven

Det var bland det konstigaste jag hört. Hur kan man få sälja sån skit☹ Va' tänkte A när jag skickade vänförfrågan men sedan tog bort den?
Vi har inte haft kontakt på några år.
Oklart om tankar i någon form funnits på mej.

42 Jossan :

skriven

Jahapp!
Då blev morgondagen ändrad. Vi skulle på festival men nu har min kompis valt att umgås med sin kille och har bjudit hem lite folk och skrev ”det vill jag prioritera istället” och att hon redan sett de artisterna. Så jag hoppas att hon inte ställer in de andra dagarna också. Har ändå köpt biljetter för att VI ska gå.

Känner lite att jag börjar tappa saker för henne..

Men för mig gjorde de inget. Kan vara skönt med återhämtning imorgon också…

Så håller tummarna för att hon inte ställer in det.. men orolig finns inom mig faktiskt.. känner mig lite ledsen iallafall..

Kram

43 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar lite en sak, i över en månads tid har jag pratat med min lillasyster om att jag och hennes dotter skulle till Liseberg när vi skulle till Göteborg tillsammans. Min syster tyckte att de var en bra idé. Nu har hon gått bakom ryggen på mig och planerat och bokat in en hotellövernattning med hela familjen där dom ska till Liseberg denna veckan och vi ska iväg på måndag. När jag frågade om hur de blir med mig och systerdottern och Liseberg tyckte hon det var för tajt i mellan och sa att vi kunde åka vecka 32 istället men då kan inte jag för då är semestern slut för mig. Hur kan hon vara så självisk? Jag vet att jag inte kan neka henne att åka, men tycker det var elakt. Nu blir de antagligen ingen Liseberg. Gör hon detta medvetet? Känns så taskigt! Kram Zoey 💕

Svar: Ja, det var inte ok gjort ! Tror inte att hon tänkte sig för, kram :)
Esmaralda

44 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han intresse för mig?
Kram

45 Dunegull :

skriven

Tack för svar 🙏

Fick feeling precis och ansökte att vara med och cykla med team Rynkeby nästa år. Vad är chansen att jag kommer med?

Kram

Svar: Visst finns chansen, kram :)
Esmaralda

46 Sigma:

skriven

Halloj! Jag väntar på ett superkul paket som skickades till mig i torsdags, kommer jag få det imorgon eller har det kommit bort?

Mvh

Svar: Det kommer, kram :)
Esmaralda

47 Ally:

skriven

Hej fina Es,
Ser du om någon ”smyger omkring” runt mitt hus när jag inte är hem/ligger och sover? Anledningen är att ett av ljusen i ljushållaren på bordet är borta såg jag nu, och det bland hörs det som någon går på mitt tralldäck natten/tidig morgon..
eller spökar det?
Kram :) 🥰

Svar: Det handlar inte om spöken och inte om tjuvar... det är jag säker på .. men vet inte vad det kan vara, kram :)
Esmaralda

48 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns en man som jag träffade för några år sedan. Vi träffades några gånger men sen kändes det som att han backade lite och det hela rann ut i sanden.
Nu har han börjat smått höra av sig lite igen. Men även denna gång känns det kanske som att han är lite försiktig.
Vill han någonting eller backar han igen?
Kram

Svar: Du ska nog inte lita på att det kan bli något av det hela... han tenderar att backa, kram :)
Esmaralda

49 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer p att höra av sig till mig på nytt igen?

Kram

50 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
En sista sak jag bara undrar nyfiket, du skrev att jag skulle ha en eller flera flirtar innan han med de stora H:et dyker upp. För att förstå hur du menar ... på vilket sätt har jag olika flirtar? Jag menar blinkas de lite extra med ögonen, pratar vi enbart och kysser lite grann, pratar vi kortare förhållanden där även sex förekommer?? Så svårt att veta vad som menas med flirt. Vad ser du inom de området?? Kram ❤️

Svar: Jag menar inte att du SKA ha flera flirtar men det KAN bli så.Flirtarna kan se olika ut, jag ser inte exakt vad som sker men det handlar om en kort period, kram :)
Esmaralda

51 Smöla:

skriven

Jag är inne på att köpa ny bil, har hittat en vit hyundai i Sthlm som jag blev förtjust i. Är det ett bra köp eller ska jag avvakta?
Är också inne på att köpa husvagn.. 🫣😅

52 Emiza:

skriven

hej
jag är sugen på solo resa, klarar jag det? går det bra?

Svar: Visst klarar du det bra och jag ser inga problem, kram :)
Esmaralda

53 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Då du svarade att det kan svaja lite då jag frågade om dotterns konstskrinning, menar du att det kan svaja kring träningstiderna och att få det att gå runt, eller att det kan svaja runt dotterns framsteg inom skrinningen?

Kram

Svar: Jag menade att det kan svaja lite kring det praktiska och dotterns ork, kram :)
Esmaralda

54 Hönan:

skriven

Men så dumt att tillverka dom så! Tur du har en uppfinningsrik vän :) är häftigt att läsa om er nu samtidigt som jag läser boken och era i liv i yngre ålder. Hoppas att det kommer en uppföljare :)

Har det funnits tillfällen då motparten velat ta kontakt men valt att inte göra det?

Kram

Svar: Ja, jag hoppas också att det kommer en uppföljare, vi vill men det beror på bokförlaget.Svaret på din fråga blir ja, kram :)
Esmaralda

55 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer P att höra av sig till mig på nytt igen?
Kram

56 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Fick nog äta upp nån gammal hatt om mannen kommo emot mig här på landet ;)...
Kram Skorpan

Svar: Man kan aldrig veta...han kan ju råka ha ett ärende just dit.. kram :)
Esmaralda

57 G.H:

skriven

Wow!!! Ni är verkligen extremt lösningsfokuserade! Jag hade nog gett upp och slitit ner stången 😆

Min mans jobb verkar mest ha honom kvar för att en av cheferna är hans kompis.
Dessutom avskedar de folk hej vilt.

Han sökte just ett annat jobb men fick nej efter två intervjuer förmodligen för det var en hög chefstjänst och han inte riktigt har kompetensen.

Ser du vad som händer härnäst? … hittar han annat jobb? … får sparken…?
,,, går med på att flytta tillbaka till Sverige efter att ha hittar drömjobbet 😉😉😉 ( jag vet att jag tjatar om Sverige, men USA är så jäkla otryggt när det gäller arbetsmarknad)

Kram:)

Svar: Äran att vara lösningsfokuserad får jag helt ge åt ryska syster...själv hade jag nog rivit ner eländet direkt !Han kommer hitta annat jobb och det bör inte dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

58 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig under den senaste tiden? Kram :)

59 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag bad Pelle och Bosse Bi om ett tecken på att de jobbar på att uppfylla min önskan och de kunde inte vara mer tydliga. De har humor ;D

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Ja, vad roligt att du kan ta till dig deras humor, kram :)
Esmaralda

60 Online :

skriven

Hade en onlinevän som började vara extremt märklig, kontrollerande och kunde anklaga en för ingenting. Sen tog åt sig äran av att den hade fixat vänner åt en (som att jag inte var anledningen själv att folk gillade mig). När jag blockade överallt började han prata om mig. Fortsätter personen snacka om mig?





Kram

Svar: Känns som om den här personen snabbt kommer fixa sitt fokus till någon annan, som tur är, kram :)
Esmaralda

61 ulrika:

skriven

så snäll hon e
ja du Ez är alltid mysigt att kika in till dej
just ny en så jobbiug period o vi lever på som vanligt han vill inget annat o blir arg när jag frågar o pratar om det

blir det bättre med det eller ska det vara så fram till slutet ? :(

62 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt något på mig under den senaste tiden? Kram :)

63 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det vore ju för lustigt det, att råka på honom så här långt hemifrån, mitt hem o väl hans ;).
Kram Skorpan

64 Ghostwriter :

skriven

Finns en man som kom spontant in i mitt liv, jag undrar om han är ärlig om sin relationsstatus, dvs singel/skild? Det känns som han är ärlig. Blev dock rejält lurad av en kille nyligen som ljög om sin bakgrund så därför frågan. Men kan nog lita på min mage




Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: