ÅNGEST...

ÅNGEST, med stora bokstäver, handlade det om igår när jag förnyade mitt bankid !
 
Sist jag gjorde det funkade ingenting... jag ringde min bank som sade att jag fick komma till dem och jag fick tid TIO dagar fram i tiden... wtf ??!!! 10 dagar ?????  Jag var redo att byta bank.
 
Nu har mobilen på nytt börjat räkna ner dagarna kring  nytt bankid och igår var det dags.. annars hade jag varit utan.
 
 
Sist löste jag det genom att skaffa ny mobil  och gav fasen i banktiden jag fått....men det blir ju dyrt om jag måste köpa ny telefon varje gång jag ska förnya mitt bankid
 
Hur löste jag nu detta i går ?
 
Jo, jag gav uppdraget åt Herr Google, maken, och försåg honom med koder, pass, körkort och allt som eventuellt skulle behövas.
 
 
 
Fem minuter senare meddelade han att sådär ja, nu var det klart !
 
Götapetter vad jag andades ut... som en flodhäst som hållit andan i tio minuter !
 
Och som tack ska Herr Google få en av sin favorit till middag idag... kokt korv med pepparrotssås... och rejält med färskriven pepparrot ska det vara !
 
Det var ett billigt pris att betala för att bli kvitt  den stora bankidångesten !
 
Kram & kärlek 💖
1 Skorpan:

skriven

Men vilken underbar herr Google som tog dig genom traumat på nolltid. Han är verkligen värd sin favoritmat o ett stort tack :).

Ubdrar om min herr Google gör nå sånt för mig? Köper kanske en vigselring o friar på knä ;D. Knappast det, men trevligt om han lagar frukost åt mig nu o då...

Lite brådis nu på morgonen då jag inte har handlat inför kompisbesöket o hemmafolket, dit också hemifrån utflyttade räknas, har det lite magert med mat i kylskåpet ;). Får lov att hasta mig lite nu på morgonen... Inte kan jag ju göra det dagen före, åh nej, inte jag inte ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Din Herr Google kommer nog att vara bra på att fixa saker och ting ganska kunnig med det tekniska !Ha en trevlig dag med kompisbesöket :) kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få träffa C kvinnas gulligt hunden doris?

Kommer jag gör det?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet en dumheten som jag gjorde för längesen men det var jag inte medvetenhet om. Jag vill ändå fråga än varje gånger tänker jag att han ska finns dit och hit. Det ska känns lugnt att vet för kommer jag aldrig ses honom igen?

Jag hoppas väl det och alla glömma bort det också? Bara är jag undvika såna som jag kan väl? Jag ignorera mest ju... men jag hoppas ju det är glömmas och bara är jag går vidare och fortsätter framåt?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår kolla jag lite på dokumentär om Adolf Hitler. Jag tycker bara det är intressant men dom berätta om den historia som hur man starta och såna.

Jag undrar om Adolf Hitler har dog så går han vidare till nästa livet i annan person så hur har den person just nu är det mycket värsta för honom? Jag undrar bara för jag vill vet om han lever i en annan person idag eller något såna...

Ha det bra

5 A:

skriven

När jag skulle uppdatera bank id så var jag tvungen att använda bank dosa, och då hade den dött, batteriet var slut. Självklart var det en fredag eftermiddag och banken stängd. Så hela helgen gick utan att jag visste hur mycket pengar jag hade (har inte hela min lön på mitt konto utan brukar föra över när jag behöver), och kunde inte göra nåt. Man känner sig handikappad! Fick hålla mig inne den helgen 😆

Det blir en lugn helg här. Är otroligt trött. Fått möjlighet att gå tillbaka till mitt gamla jobb, men försöker komma ihåg det du sa "byt jobb till ett bättre än det du har nu" och jag är väldigt osäker om det kommer bli bättre, troligen inte men har snart inget val. Hoppas på det jag sökt nu och varit på intervju. Annars måste jag nog tillbaka. Står inte ut på nuvarande, är inte mig själv alls.

Det blir soffläge i princip hela dagen idag tror jag!

Kram!

6 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer jag att få tyst i lägenheten med dubbla gardiner (tjocka)? Och isoleringsplast på fönstret? Är det inte vindkraftbuller så är det fläktljud. Fast vindkraft buller är värst tränger igenom allt går inte att stoppa. Hoppas att jag kan bo kvar eller får jag flytta ut i skogen??

Kram

7 Lucia :

skriven

God morgon,

Ser du om vi kommer starta eget utomlands när vi flyttar eller arbeta som anställda?

Kram!

Svar: Kanske som anställda först men så småningom startar ni eget, kram :)
Esmaralda

8 Camilla:

skriven

Den där Herr Google alltså 🥰 Man kan ju inte annat än älska de där små "gubbarna" som fixar och trixar.

Kram på er
Camilla

Svar: Eller hur !!! :) Kram :)
Esmaralda

9 Solstjärnan :

skriven

Du har din helt egna Me Google,din hjälpare i nöden😊.Tur att det löste sig fastän du måste köpa en ny mobil.Just liknande situationer är jobbiga då man är singel,ingen vuxen hemma att fråga utan man måste försöka be om hjälp av någon bekant.
Ångest,är nu ordet för mig...är nu jätterädd att det är mig gårdagens varning handlar om..
Efter alla motgångar jag betar av en i taget har jag sett framemot min sommarledighet.En ledighet utan lön är det nu då jag bytt jobb men har ju försökt spara pengar.
Resa med tåg blir det eftersom min hund inte klarar av bilresor.Hade ju sett framemot att träffa vänner,äta ute,se människor...
Es,handlar varningen om mig...

Ha en bra dag😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Nej, jag ser ingen varning kring dig.. det kommer gå fint med tågresan och så roligt att träffa vänner, kram :)
Esmaralda

10 Bolla:

skriven

Hei Esmaralda!

Jeg har møtt en mann på gymmen (Mads) som viser interesse og som jeg liker veldig godt. Blir det noe mer enn flørting og kommer han til å be meg ut på kaffe f.eks? Jeg behøver å kysse litt snart 🙈😅

Hilsen håpefulle Bolla 😊

Svar: Runt 70 % chans att han tar initiativ, kram :)
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha han är bra att ha maken din och "billig" i drift ;-) Gud det var längesedan jag åt kokt korv med pepparrotssås Älskar pepparrotssås. Måste försöka göra det ngng dag.

Bankid uppdatering då ropar jag på sönerna ;-)

Veterinären hade naturligtvis inte tid men vi kom överens om att jag ger den smärtstillande medecin jag har hemma så länge och fick tid på Tisdag .

Trevlig Lördag önskas

Kram Anki med skadad flock


Svar: Trots allt bra att du fick tid på tisdag och att du har smärtstillande medicin till hands, kram :)

Esmaralda

12 Cecilia:

skriven

God morgon! Haha det är tur att någon annan i hushållet kan lösa tekniska problem.

Svärföräldrar har varit på besök och stannar till på söndag. Skönt att ha dem här och få tänka bort jobb dessa dagar. Känner att jag tappat gnistan på senaste pga olika händelser, men i grund och botten trivs jag och tycker verkligen om kollegorna. Hoppas jag får nytändning snart. Är nervös inför presentationen på måndag, blev inte klar med förberedelserna i tid, så jag får sitta med det i helgen. Kommer det att gå bra? Kramar

Svar: Ja, och hade inte maken fixat det så hade jag fått be sonen om en akut utryckning :)Jag ser ju att kollegorna också gillar dig.
Presentationen kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

13 a88:

skriven

Hej!
Ska prova äta korv med pepparrotsås någon gång. Låter som det kan vara en bra smakkombination.

Tror du det är en stor åldersskillnad mellan mig och min framtida livspartner?
Vill helst att det bara ska vara några års skillnad.
Men tänker att det är möjligt att det blir så, för att jag är ju - "a late bloomer" i det området.
/Kram och tacksam för tidigare råd.

Svar: Några år skiljer er åt i ålder men inte många årKram :)
Esmaralda

14 Universum:

skriven

Precis sådan panik kan jag oxå få, när man måste fixa något man inte alls begriper sig på å då vill man ha den fantastiska personen runt en ( som din man) som rycker in.. 🤩 ( guld värt).

Undrar om det kan spela roll på de svar du ger en när man ställer återkommande frågor av samma sak typ.. ? ena gången ger svaret hoppfullhet nästa gång inte alls ”bra” svar.. Riskerar frågan i sig att ändra saker o ting.. svaren du får till dig är ju inte svart/vitt eller ja/nej oftast..
Ska jag bara förlita mig på min egna känsla och hoppas allt blir bra?
Kram från tjatmoster i kärlek med hen 😉

Svar: Man bör bara ställa samma fråga EN gång och ta till sig det svaret... kram :)
Esmaralda

15 Mercan:

skriven

Kan du se vad jag gjorde med mitt medlem soop kort Esmaralda ,jag hittade det inte ,är det hemma eller i min sisters ryggsäck,hon sa att det är inte hos henne🥹🤔💕

Svar: Jag ser inte var det är men det verkar som om det kommer hittas så småningom, kram :)
Esmaralda

16 Klara:

skriven

Hej, ja så krånglig med BankID och en ny mobil behövs ju emellanåt, tur att det löste sig och att du fick hjälp. Kram Klara

Svar: Ja, absolut, kram :)
Esmaralda

17 Jeanette :

skriven

Se där ja, sån google vill jag också ha.

Allt löste sig! Igår lämnade jag min tjänst och idag börjar jag min nya.

Önskar dig en fin dag ❤️

Svar: Härligt, stort lycka till med nya tjänsten, kram :)
Esmaralda

18 Jossan :

skriven

Godmorgon
Nu kan jag nog säga att jag har jobbat klart för i år! Alla omdömen är fixade.

Idag är jag trött, igår plocka jag undan och gjorde lite ärenden. Idag ska jag fixa några ärenden sen ska jag till mamma o pappa. Systersonen tar studenten på måndag och jag ska hjälpa mamma så mycket jag kan. Vi har beställt mat och gjort det lätt för oss. Jag hoppas verkligen han bli nöjd. Plakatet har varit färdigt sen sportlovet.

Snart kan jag äntligen andas ut!

Denna sommaren står fokus på att återhämta mig och ha så roligt jag kan för förra året var en av de värsta somrarna i mitt liv och jag kände mig så ensam..

Nu får jag fixa klart! Väntar på att disken ska bli klar så jag kan åka iväg!

Kram

Svar: Skönt att jobbet är avklarat !Systersonen kommer bli riktigt nöjd.
Du har bra fokus för sommaren... ge dig själv glädje och upplevelse, kram :)
Esmaralda

19 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Ser du om jag någonsin kommer ut på sjön och seglar med någon som kan segla??? Ser så himla skönt och underbart ut. Vad tror du?? Kram ❤️

Svar: Det ser ut som om du kommer att segla, men knappast i närtid, kram :)
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet ju fyra kvinnor är C, F, E och A har gjorde så mycket för mig i vårterminen. Jag kunde inte visar min tjatigt om sommar att jag tycker det blir tråkigt i juli månaden. För dom har lägga sin energi på mig så mycket. Så jag ska försöka var lugnt och var positiv tills hösten så jag ses dom igen.

Det är bara pinsamt om jag håller på såhär. För när dom gjorde så mycket för mig som jag ska var tacksam och känner mig nöjd tills nästa gång jag träffa dom igen och uppskattar för det.

Så samma som om en mamma gjorde gott mat till sin barn sen gnäller över något som inte gott i maten.

Så den tanke jag har och dom förtjänar respektera från mig som jag ska uppskattar dom. Hoppas ju jag gör rätt

Ha det bra

Svar: Du tänker helt rätt. Du är starkare och mer självmedveten i dag och du behöver inte bekräftelse på samma sätt som innan... du går helt på rätt väg, kram :)
Esmaralda

21 Anette:

skriven

Hej! Jag fattar precis. Jag behöver byta mobil men har ångest för det. Ett stort projekt känns det som. Tror du det blir bra om jag hålller ett tal på min väns 50-årsfest? Kram❤️

Svar: Ja det drar ju så mycket med sig när man byter telefon... bankid, swish och allt möjligt !Jag tror det blir jättebra om du håller tal, kram :)
Esmaralda

22 Ingela:

skriven

Ja denna teknik är inte alltid så enkel. Men, bara det funkar så måste man ändå säga att bank-id är en jäkla fantastisk uppfinning!
Tänk om man varit den som kom på den...

Es, kan du se ngt kring min son, som tog körkort häromdagen, jättekul!
Funderar på när det kan bli aktuellt med flytt för hans del, bor med en kompis i en stad ”långt bort”. Han är så värd att få hitta nåt eget.

Kram Ingela

23 Smulan:

skriven

Skönt det löste sig, visste inte att bankid kunde gå ut.

Fortfarande inlagda, verkar inte gå att få ett boende så snabbt. Men fasar för att ta hem hen. Blir det kaos igen då?

Svar: Ta hjälp där du kan och jobba för ett boende... kan vara att du behöver ta hen hem under en period först och därefter kommer boende, kram :)
Esmaralda

24 Lou:

skriven

Åh nej, jag behöver också byta bank id och drar lite på det just av någon slags rädsla att det ska bli fel…

Det här jobbet som känns lite i magen (på ett bra sätt) har jag någon rimlig chans om jag söker?

Ha en fin lördag! Kram :)

Svar: Om du söker så har du en chans, kram :)
Esmaralda

25 Bjork:

skriven

Hej var det c som hejade på mig igår i bussen?

Eller var det någon annan?

Kram

26 Veronika:

skriven

I natt drömde jag om min avlidne bror. Han visade mig sitt förtvivlade ansikte och i sina kupade händer fanns en blodsamling. Var det en varning eller vad ville han förmedla mig?
Ha en fin dag kram

27 Linda N:

skriven

Hej, den där dagliga nedräkningen gör ju inte saken bättre.😆

Min pappa råkade radera sitt bankid - o Icabanken har inga fysiska kontor. Gick att lösa m nationellt id, men det hade han ju inget, och det var just i den vevan när ALLA skulle ha nya pass etc. Tror det hela tog ett par månader att lösa.

Sedan dess ser jag till att alltid ha bankid på minst två enheter. Dels om man tappar bort telen/surfplattan och dels för att det är enklare än en gåsfjärt att förnya med hjälp av det andra då.
Kram🍓😃

Svar: Ja herregud vilket sjå !! Kram :)
Esmaralda

28 LottaS:

skriven

Sista dagen på resan. Syns det nu om den leder till nya inbjudningar att presentera?

29 AnnaK:

skriven

Ja ett jäkla bestyr med dessa bankid när det ät dags 😬

En tämligen banal och oviktig fråga. Han som på sistone börjat vinka så glatt när vi möts, låtsades han inte se mig igår för att han hade frun i bilen eller såg han mig inte helt? Han brukar aldrig missa. Blev bara lite nyfiken 😊

Kram 🤗

Svar: Jag tror inte han såg dig.. han verkade upptagen med annat, kram :)
Esmaralda

30 A:

skriven

Ja det var nästan så man tycker det var bättre förr!
Jag har två döttrar som är vuxna.
Den yngsta är mitt sorgebarn och ger mig så mycket oro och ångest.
Det är lugnt ett tag men så fort jag börjar andas ut så händer något.
Hon och hennes sambo försöker skaffa barn, hon har inget arbete men tack och lov en utbildning som barnskötare så det är ändå bra.
Jag är egentligen just nu mest orolig över att hennes förhållande med sambon inte håller.
Försöker att tänka positivt men inte så lätt.
Börjar förstå dom som väljer att inte skaffa barn 😔
Måste vara underbart att slippa oro över vuxna barn.
Oj detta blev långt.
Kan du se något positivt som jag kan ta med mig så jag orkar?
Kram ❤

Svar: Försök lita på att dottern klarar sitt liv och ha gärna mer fokus på dig själv för du kan ju ändå inte agera för dottern.Gör val som får dig att må bra och tanka god energi. Dottern kommer landa så småningom. Kram :)
Esmaralda

31 .:

skriven

Hej Es!

Usch för ångest. Tur att det ordnade sig!

Ibland kan jag känna mig tjatig. Och kanske är jag det.
Hursomhelst.. nu kanske det är bäst att "lägga bollen" hos henne, eller?

Oh, min katts mage kom igång ordentligt idag. Så nu ska jag bara andas ut och ta dagen som den kommer. Jag börjar med att bara mysa ner mig i sängen.

Svar: Skönt att kattens mage kom igång, nu kan du andas ut lite, kram :)
Esmaralda

32 Mathilda :

skriven

Hej, Kommer min sambo få den fasta tjänsten på det företaget han jobbat extra på och gjort sitt examens jobb på? Känns som de ger lite dubbla signaler. Kram

33 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig gå in i en relation i år och få familj?
Kram

34 TjejenO :

skriven

Hej älskade Es,

Så skönt att det löste sig mig BankID. Får en stark känsla att du och din respektive kompletterar varandra rejält bra, på flera sätt!!😍❤️🥰🫶

Högsta hönstet som ringde, gällde det något kring min framtida position att jag kan ta över som chef?

Trevlig helg till er alla!!❤️🫶🥰

35 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Gissar att min mr snart står på trappan då ;D.
Kram Skorpan

36 Hönan:

skriven

Haha tur man har sina olika styrkor och kan hjälps åt.

Finns det chans till en framtid?

Kram

Svar: Ja, det finns det absolut, kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda 😊 💝 🤗

38 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att nå fram med min önskan?
Kram

39 Solstjärnan :

skriven

Tack !!! Nu är jag otroligt glad och tacksam!!!
Så nu får jag fortsättningsvis se framemot den kommande resan med glädje😊! Är så tacksam!
Men måste säga att en varning som denna är jobbig att veta om på ens semesterresa.. Hoppas nu bara att den som det berör har någon av sina närmaste som tar hand personen med kärlek när hen är sjuk o blir liggande sjuk på sin semester.
Vet ju av erfarenhet hur det kan bli...tyvärr.

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

40 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer vi att börja umgås igen?

Kram

41 <3:

skriven

Kommer M tro att vi varit affärskompisar?
Kommer J säga sanningen till henne ? Den ska inte komma från mig tycker mina vänninor.

Svar: Han bör själv säga sanningen... och det bör ske snarast... att inte berätta visar noll respekt för hans fru och är inget bra personlighetsdrag, kram :)
Esmaralda

42 Sommar 🌸:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det något intresse eller känslor hos honom för mig?
Kram

43 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Han har valt att gå tillbaka till ett tidigare ex.
Kommer det att bli hållbart och långvarigt mellan dem?
Kram

44 Ghostwriter :

skriven

Jag drömde att en kontakt började brinna i ett hotell. Såg att de slog gnistrar så jag var beredd på att agera. Det blev brand direkt och jag fick ut halva hotellet själv, sprang in några gånger och vägrade ge upp. Tyvärr räddades inte alla.. men de var ”kvar” för att hjälpa till. Var detta ett gammalt minne eller något annat?



Kram!

Svar: Ja jag tror att detta handlade om ett gammalt minne... och visar samtidigt ditt mod och din inre styrka.. som du har med dig också i detta livet, kram :)
Esmaralda

45 H:

skriven

Vi har blivit beordrade att inte rädda en person om den är döende. Jag började gråta för det tar emot allt av den jag är. Jag förstår att det kan vara mer humant samtidigt, hur fan ska jag leva med mig själv om jag inte gör allt i min makt? Det går ju emot verkligen alla nerver och celler?

Vet inte om du vill svara, men snälla säg att jag inte är den som får uppleva det här när det är dags? Jag kommer inte kunna ge upp, jag kommer nog få hamna i finkan för att jag försöker rädda.
Dessutom erbjuder de inte ens terapi och stöd för detta beskedet utan verkar tycka de är naturligt (?)


Kram

Svar: Det är svåra ting att hantera och man brukar ta hänsyn till vad den sjuke/döende själv vill. Om någon är dödssjuk och har dålig livskvalitet då är det inte alla som vill bli "räddade", bara för att fortsätta ha ont och känna oro och vänta på döden. Jag tycker absolut att de som vill ska få stöd i en sådan här svår situation, kram
Esmaralda

46 H :

skriven

Ja jag håller verkligen med i det du säger. Det är bara svårt då det inte lär vara en fridfull död. Men om det är personens egna önskan då är det givetvis något jag heller inte vill gå emot



Kram och tack

Svar: Se om du kan prata med någon för att få stöd... det är en tuff situation.... kram
Esmaralda

47 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
❤️
Finns det någon chans att vi ska umgås igen?

Kram ❤️

48 Universum:

skriven

Tack för ditt svar 🙏
Det blir väl lätt så när man känner sig lite lätt desperat och vill ha/önskar det svaret man själv vill höra, jag ska lägga band på mig själv..
Tack för allt du gör, du har en fantastisk Blogg!
Kram

49 Klara:

skriven

Hur kommer träffen men Sol bli idag och vad kommer han tycka om mig? Kram klara

50 K:

skriven

Hej!
Jag och min man vill flytta utomlands. Vi har börjat prata mer om det nu. Vi har inte pratat med barnen än.
Ser du något om vår framtid?

Kram K

51 Zita :

skriven

Hej Esmaralda tror du jag hittar kärleken snart! är det något speciellt kännetecken med han ?
kram 🌞🌸🍀

52 Hönan:

skriven

För oss alltså?

Kram

53 Mercan:

skriven

Esmaralda kommer jag kuna bytta med något boomerang bomber jackan i andra hand butiken😭min mor sa att best att kasta den 🥹jag är då arg på mig och till kvinnan som sa art den är fin🙂‍↔️

54 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Nu är jag iväg på min resa och jag älskar det, fastän resan tyvärr inte börjat på bästa sätt.

På flygfältet i Tbilisi blev jag stoppad just innan jag skulle boarda flyget till Azerbajdzjan, och flygpersonalen påstod att jag inte hade betalat för min incheckade resväska. Det hade jag visst gjort långt i förväg, och uppvisade kvitton på det, plus medföljande mejl där jag fått beräftelse från flygbolaget att jag betalat för väskan. Nej, de såg nu ingenting i sitt system om detta och tog mig åt sidan och krävde att jag betalar motsvarande 800 kronor igen för väskan, annars blir väskan och jag kvar i Tbilisi. Det hjälpte inte att argumentera. Kärringen var stenhård. Boardingen skulle just börja så jag hade inget annat val än att betala, men rasande arg var jag och ska klaga. Ser jag ut att få pengarna tillbaka? Jag insåg att dessa sovjetiska fasoner och sätt finns kvar. Sitter fortfarande hårt i systemen.

Därtill blev jag helt genomvåt på flyget då en stuert i misstag tappade en stor vattenflaska i mitt knä, mobilen höll på att stryka med, men klarade sig tack och lov, och då jag beställt taxi på förhand till flygplatsen så dök chauffören aldrig upp, jag ringde och ringde förgäves men ingen svarade. Hamnade bråka med en gangster flygfältstaxichaffis som krävde det tredubbla. Han körde sedan runt runt utan att hitta till hotellet. Nu hoppas jag att utmaningarna får räcka?

Ändå känns det bra att äntligen vara tillbaka här, trots allt. Reser man så händer saker, men oturen sku få dra åt skogen nu.
Kram,
Jennifer

55 VB:

skriven

Hej Es, jag är i lite kris just nu.. jag vet inte inte OM det kommer bli bra om vi skulle flytta till skogen där borta? Ser du att det blir bra eller jag ska lita på min magkänsla att det int blir bra..?
Kramar

56 Mercan:

skriven

Esmaralda jag kan inte bytta frågade alldeles nyss🥹min mor tycker att jag är som de hemlösa med min beige bomber boomerang jacka att jag ska kasta den men Esmaralda tycker du jag är fin att den är snygg på mig🥹

57 Klara:

skriven

Vad tyckte han om mig, kommer vi träffas igen? Kram klara

58 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du det går bra reklamation till mina läder skor i din sko🤔tror du boomerang jackan blir finare om jag tvättar den med svart i 60grader Esmaralda😭

59 Mimmi K:

skriven

Kära Es!

Underbart med en hjälpsam man :-)

Jag undrar om jag kommer bli erbjuden ett annat jobb innan jag hinner börja på det som jag har blandade känslor kring, eller hur ser det ut?
Jag har ju svårt för kroppsvätskor och sånt, så vet inte hur det kommer gå. Jag är ju van vid kontorsarbete. Men du skrev en gång att jag har kapacitet att klara jobbet som jag tvekade kring bra.

Kram :-)

Svar: Så småningom kommer annat jobb... men faktum är att du klarar det du vill klara, kram :)
Esmaralda

60 Misstjejen:

skriven

Hej

En intressant fråga att tycker C kvinna inte ens att vi har en starka vänskap fär jag taggar henne i en bild om oss på en sida eller ser hon sig själv som kurator till mig i fortsättningen som om jag är elev till henne?

Ibland är det intressant att vet om hon har fortfarande tankar om hon är kurator till mig.

Så snälla svar på den fråga?🥰

Ha det bra

Svar: Jag vill be dig att du inte skriver mer än två frågor per dag och hoppas detta är i sin ordning !! Kram :)
Esmaralda

61 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han ha fått kännedom om händelsen med J?
Kram

62 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna något speciellt tankar om mig? Så tysta från hennes sida. Något kärlekskänslor eller något annat som hon ser mig som om sin elev även hon är min kurator. Bara intressant den beteende av henne mot mig.

Då undrar jag om hon har något hemliga tankar om mig?

Ha det bra

63 Mercan :

skriven

Esmaralda jag beställde nytt coop kort på mobilen, men jag var tvungen att knappa min person nummer, ser du någon fara av det 🤔

64 Dani:

skriven

Hej!
Gjorde min sista tenta igår innan sommaren ser det ut som den blir godkänd?

Kram🤗

65 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför är C kvinnas beteende lite variation mot mig? Så ska jag låta henne vara eller och fortsätter på min egen väg? Jag hoppas ändå hon tycker om mig också även om ser emot fram att få umgås med mig...

Ha det bra

66 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han ha starkare känslor för henne än för mig?
Kram

67 Jeanette :

skriven

Tack, det känns bra ❤️

Kram

68 Dejsan:

skriven

Jag vet precis hur du kände. I lördags blev jag av med mitt bankid och fick även jag vänta till på måndag med att gå in på banken och få ett nytt. Det gick bra.
Jag har lite tubulent i mitt liv just nu, eller en hel del faktiskt. Det är nog därför jag inte skriver så mycket. Men jag läser varje dag. Och jag skulle bli glad om du skrev nåt bra som ska få mitt liv på rätt köl igen. Stor kram från mig.

69 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Påverkar den händelsen hans beslut?
Kram

70 Mercan:

skriven

Ursäkta att jag skriver många frågor om dagen 🥹har inga frågor kvar Esmaralda,tänker inte röka en enda sigg längre och inte heller gå till andra hand butiken efter 18de de dagarna ska gå bara att hitta min byxa enda anledningen😌Esmaralda vi kommer att spela euro jackpot md min sisters id ,det blev som du såg och det ska vi göra då och då,jackan boomerang tänker jag ha på mig fast min mor tycker att jag är som hemlös med den🥹Esmaralda min fråga det ända sm oroar mig att jag knappade min personnummer när jag beställde idag nytt medlemskort soop,det var dumt av mig att göra det eftersom du såg att det gamla kommer hittas🥹hoppas du ska svara söta Esmaralda om det finns fara med personnummret🙂‍↔️och Esmaralda jag ska inte tillåta att suget för sigg att det ska övervinna ,jag ska övervinna siggareterna🤗💕😌

71 Ally:

skriven

Ett ex ex till mig hörde idag av sig till mig igen på sms.. vi hade ett on off förhållande under ett par år för många år sedan och jag har gått vidare från honom sedan länge ..
undrar ändå vad han egentligen ville, kanske ingen anledning alls mer än att säga hej hej?
Kram

72 Klara:

skriven

Hej,
Kommer jag och L träffas igen? vad tyckte han om mig?
Kram Klara

73 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda för svar det betyder mycket för mig gällande mitt personnumer🤗💕😌Esmaralda jag ska ha nu på mig när jag går till willys och för det mästa min boomerang beige jacka,tycker du jag är fin med den Esmaralda ändå fast min mor gillar inte den🤣🤣🤣eller tycker du så där,lite lagom fin🤗🤣💕


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: