En stor dag......

 
 
Vi tar emot vår student och studentens gammo...  (gamlemormor... min mamma..) som. var så himla stolt och studenten själv glad och lite  lagom  tipsy.. så som det ska vara 😁
 
 
Mottagningen hölls på en abbonerad restaurang i Lund och vi var bortemot 50 gäster.
Maten stod vi själva för och jag bidrog med den gravade laxen...  som blev omtyckt, tack o lov för det !
 
 
Studentens storebror sköter baren !
 
 
Det minglades.....
 
 
Laxxen var det enda jag bidrog med... och dottern hade grejat massa god och kryddstark kyckling, sallad och potatissallad och en hel del tillbehör
 
 
Efter maten tog lekarna vid... och här  leks det  "Irländsk julafton " som går ut på att man delar upp sig i två lag... och sen gäller det att rusa fram till varsin kvast.. snurra sju varv och  sluka ett glas av drickan på bordet ( jadå, det fanns alkoholfritt alternativ )  och sen tillbaka och näste man i stafetten tog vid.
Laget som var snabbast, det vann !
 
 
Lekar ÄR kul, särskilt när alla är på och hejar och tjoar !
 
 
Dottern i skogen som är Adisons grudmor  arrangerade en specialare... jag läste högt en kul text och under tiden fick Adison både det ena och det andra som anknöt till texten.. bland annat knäckebröd, spelkulor, en nallebjörn osv..... svårt att beskriva men det var himla roligt och drog ner mycket skratt och applåder
 
 
Så blev det kaffe & tårta.. mer mingel... och så småmningom drog sig studenten tillbaka för att fara ut och   festa med andra strudenter, precis som sig bör !
Det var en härlig  studenfest med mycket skratt och skoj.
 
Eftersom  dottern skilde sig för ett par år sedan.. var det roligt att träffa  Adisons pappas släkt igen....vi har ju ändå umgåtts i 22 år ! Det blev ett kärt återseende.
 
Härligt att se hur alla kunde samsas och ha kul... dottern och hennes nye kärlek.... Adisons pappa och hans nya kärlek..... och alla som där tillhör !!
 
I dag är det Treodag...men det är helt i sin ordning😃
 
Kram & kärlek 💖
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag fråga många gånger men jag fråga igen om när jag och C kvinna ska gör uppdraget tillsammans. Jag undrar om vilka ålder jag är i då? 30-35 år eller 35-40 år.

Så närmare 30 år eller närmare 40 år? Kan du ser det på en ungefär?

Ha det bra

Svar: Nej, den informationen kommer inte till mig, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Så kul att igår fick jag vet att min intervju blir klart och jag har läsa på så är jag nöjd men jag hoppas F kvinna erbjuda en möjlighet om jag kan delta igen i också. Kommer hon gör det?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har förstår väl min åldern 30-40 år blir en aktiv föreläsning, intervju och en massa projekt som pågår. Jag kommer var med på dessa?

Ha det bra

Svar: Ja du kommer vara med om en hel del då, och det ser bra och utvecklande ut, kram :)
Esmaralda

4 TjejenO:

skriven

Hej älskade Es,
Låter som det var en helt underbar studentfest på ALLA dess sätt!! 🥰🎉🌟😍

Vår chef har sagt upp sig, finns det nu en möjlighet för mig att bli chef? Jag missade ett samtal från högsta hönset igår som ringde 2 dagar efter att vi fått det beskedet. Handlade samtalet om det?

Önskar dig och er alla här en fin nationaldag! Varma kramar! ❤️🫶

5 Cecilia:

skriven

Stort grattis till studenten Adison. Vilken lyckad fest! Förstår att din gravade lax gick åt, det är bland det godaste jag vet.

Mitt fackliga uppdrag tar verkligen på mig mentalt just nu. Istället för att samverka med arbetsgivaren så känns det som att vi jobbar mot varandra. Igår skickades ett mejl ut som inte alls kändes okej. Har tagit det vidare till vår kontaktperson på facket. Har dem verkligen rätt att agera så eller gjorde de fel?

Idag ska jag aktivera min Pellefant. Har avvaktat tills det känns lugnare. Kramar

Svar: Det tangerar gränserna för vad som är okey... bra att du tog det vidareLycka till med din Pellefant, kram :)
Esmaralda

6 Tildis:

skriven

Hej Es!

Vilken underbar studentfest ditt barnbarn fick.

Jag är bekymrad för min sons sömn. Den sista tiden är allt med hans sömn en kamp vilket så klart går ut över oss alla. Är det en övergående fas eller kommer detta hålla i sig en stund?

Kram

Svar: Det ser ut att vara övergående men förstår att det är tufft, kram :)
Esmaralda

7 Klara:

skriven

Hej Es, åh så kul med studenten, grattis grattis 🥂.

Vad tror du killen som jag kallar Sol skulle tycka om mig om vi träffas nu på lördag? Kram Klara

8 <3:

skriven

Vilken gullig bartender. Vad kände J när han såg swishen från mig och att jag hjälper utan att han behöver be om det ? Kommer det vara positivt för vår relation ?
Kram

Svar: Det får honom att känna positivt, kram :)
Esmaralda

9 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Vilken fantastisk studentskiva 🥳 så underbart när man samlas så många och firar., tur med vädret fick ni med.
Minns själv min student och pappa o hans sambo hade fixat med massa mat o sång i sin trädgård. Släkt, grannar, vänner avlöste varandra, en lyckans dag var det..
En fråga; för ca 2v sedan frågade jag om passion kunde komma ( syftar ju då mellan mig o han som finns i mina tankar) o du svara att det mkt väl kunde komma o hyfsat snart .. finns chansen kvar? Ser du något om midsommar ?
Kram och skön nationaldag 🇸🇪

Svar: Ja, det regnade till och från men inte under de kritiska stunderna.. då var vädret på vår sida :)I och med att tiden går så minska chansen för passion men än är det inte för sent, kram :)
Esmaralda

10 Smulan :

skriven

Vilken härlig dag det blev för er.

Här var det kaos, bägaren rann över och akuttransport och inläggning på psyket. Hoppas verkligen han får hjälp nu. Mammahjärtat blöder.
Kommer han hem, eller blir det ngt boende.

Svar: Bra att det vidtogs åtgärder och bar för er allaEtt boende bör det bli men kanske inte direkt, kram :)
Esmaralda

11 Dunegull :

skriven

Vilken härlig student!

Sitter och funderar på om jag ska ta en sista minuten bara för mig själv. Hitta en resa nu till Turkiet vid stranden bara för avkoppling. Tror du det är rätt för mig E och min kropp och läkning. Är ju i en period av oro med allt jag går genom. Känns det som jag kan resa tryggt och att det blir bra?

Är rädd att det ska hända något hemma när jag är borta. Ser du någon varning?

Tror du resan sänks lite till om jag väntar el det är bara att klippa till i såfall?

Kram

Svar: En egen resa bara för avkoppling kan bli riktigt bra och göra dig gott.Någon varning kommer inte till mig, kram :)
Esmaralda

12 Maddelito:

skriven

Ni ser ut och haft det super trevligt. Nästa vecka ska jag gå på min första student på flera år.

Jag har sökt massa nya jobb inom djursjukvård men får bara nej överallt. Jag vill så gärna lämna förskollärare yrket bakom mig och blicka framemot men det är svårt med massa motgångar. Jag har egentligen inget emot att flytta men jag har inget körkort i nuläget och jag måste också ta hänsyn till dottern och inte flytta för långt bort.

Kommer jag lyckas att få ett nytt jobb inom djursjukvård inom en snar framtid?

Ha en fortsatt trevlig dag!

Svar: Spännande med dejt !Det kan ta tid att hitta rätt jobb om du enbart kan söka i närmiljön, kram :)
Esmaralda

13 Ghostwriter :

skriven

Treodag 😂 så fint och roligt som vanligt!! Tack för du delar 😃

Hur stor chans är det att jag möter min soulmate nästa år? Då de bara verkade vara 50/50 detta året 🙏 Har faktiskt varit singel länge och fokuserat på enbart mig!

Svar: Chansen ökar ju mer tiden går och det kommer ju att ske.Försök se hela personen när du träffar någon och du märker snart om det finns en genuin personlighet, sådan som du vill ha och behöver, kram :)
Esmaralda

14 Evelina :

skriven

Hej, kommer det gå bra hos frisören? Kram

Svar: Ja det ser ut att gå bra, kram :)
Esmaralda

15 Emma:

skriven

Hej!

Kommer det att hända något mellan han och mig under lovet nu framöver?

Kram 😊

16 Prästinna :

skriven

Kände mig så dum som glömde av (inte medvetet) ringa prästen. Jag fick aldrig svar tillbaks och drömde att prästen sa till mig att hon inte ville hjälpa mig mera… alltså vara mitt stöd då och då. Kändes som en sanndröm…

Går tankarna så eller kan jag släppa och fortsätta samtal?



Kram ha en bra dag!

Svar: Jag tycker du ska släppa och fortsätta samtalen, kram :)
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Så trevligt. Det är verkligen sådana tider nu.

Kommer vi att kunna prata om det som hänt?
Kram

18 .:

skriven

Hej Es!

Låter som en riktigt bra dag! :)

Jag mår inge bra alls. Jag får snart ett hysteriskt, kan man kalla det utbrott...?
Vänder det snart? jag orkar inte.

Svar: Det kommer vända, kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Fartfyllt som alltid hos er då det är fest. Härlig minnesvärd fest för studenten o er alla :). Klart att man ska dra vidare på egen fest med övriga studenter vem orkar nu med släkten hela kvällen ;). Treo, räddaren i nöden, bra att ta till nu o då...

Efter första dagens cyklande har jag så sjuk röv, okej rövbenen, att det inte alls känns kul att sitta på cykeln. Visst, det går över om nån dag, så brukar det vara. Hade lite cykelsightseeing på vägen hem igår via stranden, soligt men inte för hett. Får nog ta tag i mitt cyklande o göra många turer runtom staden, egen o grannstäderna.

Tecknet som var så tudligt Es, vem hade lagt det så tydligt där för mig att se, vet du det? O betyder det att kärleken är på kommande eller att jag är omtyckt av de mina i Alltet?

En man med trevligt utseende kom emot i förrgår dragande på sin resväska, najs. Tyvärr var jag på cykeln o på väg till jobbet så det blev ju inte mera än nån blick, så synd. Hann inte ta till tunga artilleriet där o då ;)... Så det var knappast han, min man...

Tur att det är torsdag, snart helg, behövs för att få sova ut.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Utan Treo hade livet varit tufft somliga dagar :)Röven tar stryk av cykling, men bara i början.. den vänjer sig :)
Nej, den mannen var inte din, men din man kommer... kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Godmorgon
Så skönt med långhelg! Igår var det AW och det var faktiskt trevligt. Jag var inte ett dugg sugen men kände att jag var tvungen att gå när alla andra hoppa av. Han vi var hos blev så besviken och hade skickat iväg sig familj och sånt. Han är lika känslig som jag är.

Idag står städning på schemat och ikväll ska jag tvätta.
Mötet i tisdags gick bra och jag hade min kollega med mig som jag ska ha ett nära samarbete med i höst. Det var skönt faktiskt för hon förklarade på ett bra sätt och jag bad om ursäkt för jag kanske upplevdes att jag har haft dålig kommunikation. Men hon köpte allt, vi är överens om vad som ska ske i höst och alla verkar vara nöjda.

Dock fick jag veta av henne att min kollega har pratat bakom min rygg med föräldrar. Jag gick och ifrågasatte henne och hon blev irriterad på föräldern… kul liksom..

Aja ska skriva alla omdömen och ta det lugnt nu innan jag ska ta tag i dagen!

Snart borde kärleken komma, nu är min hjärna på det normala igen ju!

Kram

Svar: Vad bra att det löser sig på jobb och nu kan du slappna av under sommaren och bara tänka på dig själv.Att gå bakom ryggen och prata med föräldrar är dock inte okej, absolut inte.
Kram :)
Esmaralda

21 Bjork:

skriven

Hej blir det en lyckad helg i moster stuga?

Kram

Svar: Ja det har alla förutsättningar att bli bra, kram :)
Esmaralda

22 Hjärta:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det bli en fortsättning mellan oss?
Kram🩷

Svar: Känns inte riktigt så, kram :)
Esmaralda

23 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Vilken härlig och underbar student han fick! 💕

Jag undrar om en av mina drömmar kommer gå i uppfyllelse där jag kommer göra en road trip i USA med husbil i framtiden? Om inte med husbil kommer ja besöka USA flera gånger istället? Kram Zoey 💕

Svar: Någon form av roadtrip ser det ut att bli och du kommer besöka USA mer än en gång, kram :)
Esmaralda

24 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det säkert bli en seriös relation med tjejen som finns där nu? Kommer det att bli långvarigt?
Kram

Svar: Det kan bli seriöst, den möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

25 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
När jag träffade honom sist och han var väldigt avvisande emot mig.
Beror det på
Någonting han tycker att jag gjort? Beror det på vår historia? Eller verkar han ha fått höra något nytt som stör honom?
Kram

26 Klara:

skriven

Hej Es, ser du något om träffen på lördag ? Kram Klara

27 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är verkligen student tider nu. Mycket kommer det att vara.
Kommer han att kontakta mig igen?
Kram

Svar: Tveksamt, men ser honom inte i din framtid, som jag sagt flera gånger... kram :)
Esmaralda

28 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han att få ett barn tillsammans med den tjejen som finns där nu?
Kram

29 Mercan :

skriven

Esmaralda kan Hörü överföra permanent första våningen hemma i Bulgarien till oss 🤗 eller dröjer det till nästa år 🤔 🤗 😙

30 Emma:

skriven

Hej!

Varför svarar du inte på mina frågor längre?

Kram 😊

Svar: Jag skrollar snabbt igenom alla frågor och svara på de som jag direkt känner att jag har svar på och det innebär att en hel del inte får svar alls... du är inte ensam om att inte få svar..... kram :)
Esmaralda

31 SusanneAmalia :

skriven

God morgon☕☕☕❤️💯🙏🙏

Treodagar är också dagar. Men festen i går är värt det.. 🙏❣️😊🎊

Det verkar ha varit en underbar fest fyllt med glädje och stoj..god mat och kära återseenden..

Studentfirandet är ju något man kommer ihåg.


Studentväder har det varit och solen har strålat.

Jag fick ingen student för min mamma tyckte inte jag var värd det.

Men betyg har jag. 😊
Det kunde hon inte ta ifrån mig även fast hon klippte sönder det.

Jag glädjs så med alla som tar studenten och mina barn har haft superfester.

Det kom 72personer när min äldsata son hade fest.
Pannkakstårta fixade jag för alla.. Stekte pannkakor för brinnande livet. 🤪

Bodde tack och lov i ett hus på 450m2 så vi alla fick plats och jag hade buffé i trädgården. Italiensk anti pasta. Så var det ju pannkakstårta..

Eftersom min son fyllde år samna dag var det hos oss festen var eftet alla hade firat med släkt hemna. Tjoohoo.. 🤗🥂🥂🥂

Fröken bi och herr pellefant trivs bra tillsammas.

De hjälper så gärna.. Igår hjälpte vi min mamma med admenistrativt arbete..
Jag hatar normamt sett kontorsarbete men det gick lätt som en dans.. man tackar och bockar. Jag pratar ofta med dem och då blir de lite ivrigare..

Tillsammans ska vi få ordning på livet..

Ser du någon lättnad i tillvaron.. Får vi tillbaka det som är vårt?? Pengar bostäder mm. Eller ska vi fortsätta att fightas.. Jag har lärt mig att vårat system inte funkar.
Även fast man har vunnit i rätten så kör myndighetetna eget race. Allt tar sådan tid.. Och det vet de om.

En kvinna sa att jag vet att jag har gjort fel men jag är inte orolig för din mamma är så gammal så hon hinner dö innan detta kommer upp..

Yes... 🙃 Vad är det för samhälle vi lever i..

Önskar alla en solglad dag stor sommarkram.. 😊🙏




Svar: Ja, det blir lite mer fart på talismanerna när man pratar med dem och pratet ska komma från hjärtat och vara äkta.. då funkar det som bäst ! Det här med myndigheter kan vara segt, men ge dig inte !! Kram :)
Esmaralda

32 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag var hemma hos en kille efter krogen. Vi gjorde inget och jag sov inte där.
Men jag undrar ändå om han har fått veta om det?
Och om det stör honom?
Vet han om det?
Kram

33 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Vilken härlig studentfest ! Det är roligt med studenten ! Så roligt att laxen gillades <3 Treo är bra ;-)

Såg flera studentflak igår på väg till vattengympan som tur va mötte jag dom och slapp ligga i köerna efter dom ;-)
Här har vi en skadad Mira suck Sista kvällspinken så stod det ngt djur på berget och gamlingen satte fart...Verkar ha sträckt ena bakbenet Känner ingen värme i tass så jag avvaktar veterinär och hoppas vila hjälper .

Ha en fantastisk nationaldag

Kram Anki med flock

Svar: Ja, studentfest är ju lite utöver det vanliga och väldigt festligt :)Vilken osis för Mira... god chans att det rättar till sig dock.... sänder healing.. kram :)
Esmaralda

34 A:

skriven

Åh vad roligt och vilken god mat! Fint ordnat 🙂 jag var på student förra året - så roligt, men inte år!

Här blir det lugn dag, ska fixa lite småsaker, måla naglarna, annars titta på serier och lata mig. Ska nog baka några frallor eller scones och äta färskt bröd. Jobbar i morgon. Snart semester. Och förhoppningsvis nytt jobb när jag är tillbaka.... kändes i alla fall väldigt bra på intervjun!

Trevlig torsdag!

Kram!

35 Solstjärnan :

skriven

Vilken fest!!😊 Studenten var helt säkert nöjd och glad över det hela 😊.Fint arrangerat o fixat av er!😊Man ser ju verkligen på bilderna att ni haft det roligt 😊!
God mat,mingel o lekar det kan ju bara bli en bra fest!
O ni som har som vana att dra lekar ,då blir det ju den där roliga stämningen😊

Es,finns det något speciellt jag ska göra i detta nu för att hjälpa universum med att jag ska få möta min kommande kärlek?Något som kunde hjälpa ?

Ha en bra dag😊
Kram Solstjärnan ☀️

36 Veronika:

skriven

Glad nationaldag till dig och er andra!
En stilla undran vad som har hänt på vår altan.
Idag stod vår prydnadsanka mitt på altangolvet.
Den kan omöjligen ha blåst ned eller hamnat där på eget bevåg. Är det någon som skämtar med oss från denna eller andra sidan?


Svar: ser ut att finnas en man i Alltet som mycket väl kan skoja sådär och som är lite full i fan men på ett kärleksfullt sätt, kram :)
Esmaralda

37 Ally:

skriven

Tycker du jag ska föreslå någonting ( invit av något slag, typ en middag) hur stora är oddsen att han säger ja? 💓
Kram :)

38 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han en dag kontakta mig igen?
Kram

39 New jersey:

skriven

Hej Es


kommer jag att separera med min man rebin kommer det att hålla hela vägen eller kommer det att slockna ?

kram

40 Jen. :

skriven

Jag känner mig osäker på att gå tillbaka till mitt treskiftesjobb. Jag kommer eventuellt att bli erbjuden ett vikariat för ett läsår i en skola. Skulle det löna sig för mig att ta emot det jobbet fastän jag sedan inte har en stabil fortsättning? Eller ser du ett annat jobberbjudande i framtiden som skulle passa bättre?

41 <3:

skriven

Glad Nationaldag 🇸🇪
Kommer J känna wow och kärlek när vi ses 12/6 ? Hoppas verkligen att date blir av då ? Är han fortfarande kär i mig ? Ja det kändes som J behövde lite hjälp. Vad känner du in Es ? Vi har fått för lite tid sista tiden 😔.
Det kanske är mera jag som tappat känslorna.
Kram

42 Följa sitt driv :

skriven

Godmorgon gravlaxmästarinnan!

Sådant härligt firande ni fick 😊

Vad tror du om mina chanser att få S tjänst som släpps nu runt sommarn i min organisation? Flaggat för chefen med ganska neutral respons..

Kramis!

Svar: Gomorron själv :) Chansen finns.. fortsätt driv det hela tills du får ett tydligt ja eller nej, kram :)
Esmaralda

43 Agnes:

skriven

Trevlig nationaldag önskas er alla!

Inväntar en skrivbordsköpare som ska komma runt lunch. Hoppas de kan passa tider(kommer) då jag lite senare ska in till stan o shoppa med yngsta barnbarnet. Hon behöver vänjas in på att kunna göra saker, så givetvis följer farmor med på äventyr! (Köpa smink är ett äventyr, hehe!)

Gårdagen tillbringades runt Stockholm i bil. Tunnlar stängdes av då det var för mycket trafik. (De rutinerade sitter snällt i kön o väntar på att bommen går upp medans kön in till tunneln blir typ milslång.)
Alla filer igenkorkade o det hade gått snabbare att gå. Tunnelbanan säckar ihop, pendeln är ett kapitel för sig o bussarna får spader.

Osynlige sonen fick besök, då han i går fyllde år. Barnbarnet blev alldeles uppfylld av hur vacker kyrkogården är. När hennes tid är inne, så vill hon ha en plats där. (I min familj är vi en smula jordnära.)
Sönernas mormor fick besök, o likaså min bortgångna syster som dog i ung ålder nere i Afrika för över 50 år sedan. Andra anhöriga fick en tanke, o icke kända hos oss, fick även de lite omtanke.

Skogskyrkogården är värd ett besök, oavsett.

Fått ny tid för bilen, då jag som sagt, blev prejad på motorvägen o nu har en liten bil med härjad förarsida...i princip hela sidan, från framljus till bakljus, är skrynkel. Huvudsaken är att det inte blev värre...kom ihåg att kolla i "döda vinkeln" när filbyte sker...annars kan det gå illa...eller skaffa en stor mastodont till bil, som klarar en prejning eller två utan större skador!

Prövar att lägga ut lite prylar till salu. Ger bort en del. Lärt mig att skiljas från en del av mina böcker. Blir tuffare så när jag väl installerat mig i min "nya" lägenhet kanske resten åker, haha!
Om jag hade koll på vart en del i bloggfamiljen här i stockholm bor, så hade jag gärna delat med mig av både reiki, massage, yoga o annat i bokväg.

Ska kolla med en förskola i närheten av mitt nya boende, om de är intresserade av bildrika uppslagsverk. Vilken unge gillar inte dinosaurer, djur o annat matnyttigt? ;0}

Detta om detta! Och...ge fan i att stjäla mitt namn! Typ...

Ha det bäst, Everybody! Stora kramen! ;0}










Svar: Härligt att shoppa med barnbarnet..ni får ha en fin eftermiddag :)Skogskyrkogården har jag läst om och ett besök där är faktiskt på min bucketlist !
Visst är väl Greta Garbo begravd där ?
Tror det är många som med glädje tar emot böcker.... kram :)
Esmaralda

44 Agnes:

skriven

Blir inget äventyr bland sminkborstar o färgpaletter med barnbarnet...hon tappade modet.
Känsligt barn, men vi tar det en annan gång!

Svårt med diagnoser o hormoner...inte alltid det synkar...

Benjamin Button gjorde allt baklänges, han...föddes som en gammal man o dog som en nyfödd baby!

Ha det bäst! ;0}

Svar: Ajdå, det var ju trist.. men det kommer fler tillfällen !Filmen om Benjamin var riktigt bra !! Kram :)
Esmaralda

45 Mercan :

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa idag 😙 😙 😙

46 Anonym:

skriven

Hej Es!
Ser du om det blir bra eller sämre om vi köper huset? Jag får en känsla av det blir sämre och svårare med allt?

47 Vb:

skriven

Hej es! Tycker du jag borde behålla det där… för det kmr ej bli bättre elr hur blir de?

48 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur att det inte va han som kom emot som va "the man" ;). Hade ju missat honom annars o det är jag ju rädd att jag ska göra. Världen är så stor, därför.
Kram Skorpan

Svar: Du kommer inte missa honom, oavsett vad, kram :)
Esmaralda

49 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur går det för min kära Talisman? Kommer någon utav mina tre önskningar bli uppfyllda?
Kram

Svar: Din talisman gör allt han kan och hoppet att i alla fall något ska bli infriat är stort, kram :)
Esmaralda

50 Anonym:

skriven

Hej!
Är hans syfte att ha lite kontroll också därav kollar han hus i skogen? Jag vill verkligen inte mår jätte dåligt av de !!

51 Lotta S:

skriven

Framme på plats här söderöver sent i natt, så lite snurr i bollen av trötthet. Resan hit gick bra och det känns bättre än befarat att vara här. Jag hoppas kunna slappna av under mitt föredrag i morgon, jag har väl typ en statistik på 70-30 med övervägande åt det sämre hållet.. Är ingen större publik så borde hjälpa. Ser du om resan leder till fler genom samarbete eller annat med folk här?

52 Emilia:

skriven

Studenten såg glad ut på sin stora dag.
Fint när alla kan samsas o ha kul trots spruckna kärleksrelationer.
Sommaren har börjat☀️
Kan du känna in något om min?☘🤗

53 Pussgurkan:

skriven

Halloj Es!
Undrar om du ser något litet kring min höst, mycket oro och förändring i luften just nu.

Treo skålar från mig 🥂:)


Svar: Lite nytt blir det, och det verkar falla väl ut, en bra höst, kram :)
Esmaralda

54 Pussgurkan:

skriven

Halloj Es!
Undrar om du ser något litet kring min höst, mycket oro och förändring i luften just nu.

Treo skålar från mig 🥂:)

55 Klara:

skriven

Hej Es, varför tänker jag på att göra slut och träffa andra så mycket???och kommer det bli så! Kram Klara

56 Cara:

skriven

Hej Es!

Hur tror du det blir med USA-valet i höst? Vinner Trump? Kan du inte ha en särskild blogg om världsläget?

Kram!

57 L:

skriven

Grattis till studenten Adison!

Har du fått mejl och står jag i seanskö?

Kram


Svar: Jag har några i kö och du kan vara en av dem. Maila och fråga om du känner dig osäker.. kram :)
Esmaralda

58 AnnaK:

skriven

Kul partaj som vanligt 🥳

Funderar ibland om min situation jag är i är någon sorts livsläxa. Kan det vara så? Vet ju att livet blir bättre om jag löser det här. Börjar känna att det är något fel på mig på riktigt, har fått höra det även av sambon mer än en gång också. Löser det sig med boende om vi separerar? Han är utan jobb och inkomst för att han aldrig varit med i a-kassa. Så otroligt korkat. Han får ju inget boende. Allt ger mig sån ångest.

Kram 🤗

Svar: Ja, jag tror också att den kan vara en typ av livsläxa.. som du behöver lösa.. ta tag i en sak åt gången och börja med det viktigaste först, kram :)
Esmaralda

59 Isabella:

skriven

Hej, ingen fråga denna gång men har varit på knäoperation en jag frågade om tidigare o tusen tack för svaret då❤️Nu hemma allt har gått bra🤗Trevlig sommar å allt gott till dej.
Mvh Isa

Svar: Vad roligt att allt gått bra !! Kram :)
Esmaralda

60 Nobody:

skriven

Grattis till Studenten å med bästa lyckönskningar inför framtiden 😁
🥳🥳🥳

Fråga; Nåt vart det ju under samtalet som hen reagerade på det märkte jag ju. Hur gick det sedan? Kan det ha löst sig ? Inte hört av hen eller fått någon respons på kontaktförsök sen dess
Får du möjligen till dig något om detta? Undrar ju.

Kram

61 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Det låter som en superfin studentfest och så kul att alla kommer övetens trots skilsmässor och nya partners. Så borde det alltid vara.

Frissan var bra som du sade och nu är jag sommarfin. Kanske så fin att någon lägger märke till det? Det kanske behövs en makeover annanstans
också? Så länge sedan jag gjort något åt hud och bryn till exempel.
Tack och kram!

Svar: Det blev jättebra och man tittar allmänt lite extra på dig... lite makeover i övrigt också vore bra att inleda sommaren med, kram :)
Esmaralda

62 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att min bror kan träffa tjejen som är rätt under året när skolan börjar eller dröjer det till nästa år🥹

63 Helena Ir:

skriven

Det ser verkligen trevligt ut! En fin dag för studenten. Något att minnas i framtiden!

Morgonpigg tog jag mig till gymmet idag. Innan öppningsdags i kön kommer inte Roffe fram..förrän jag påkallat hans uppmärksamhet. Varför han inte tog kom fram..för där stod ju en ung tjej. Tänk vad nya fina glasögon och lite ärligare kläder gör med en äldre kvinna 🤣
Kanske därför jag fått lite blickar ute den senaste tiden..det är mina Marc Jacobs glasögon..🤣 som ändrat tanten..

Ha en fortsatt fin dag..kurerat med Treo.

Kram



Svar: Ja i dag har INTE blivit gym för mig... hade inte ens orkat köra dit... men i morgon, då är jag fit for fight igen !Piffar man till sig så märks det och du har väldigt god smak och vet vad som lyfter just för dig ! Glasögonen gjorde mycket, kram :)
Esmaralda

64 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack så mycket för ditt svar! Längtar redan tills resorna blir av. De ända jag hoppas jag slipper är att råka ut för tornadon när jag är i dom områdena. Kram Zoey 💕

65 Bellagio:

skriven

Ny på jobbet, både roligt och jobbigt. Nu som chef över chefer i en kommun. Det är mycket,främst för att jag är ny. Kommer jag få ordning på avdelningen? Är ju äldreomsorg, så stort och brett med mycket personal och snål budget.

Svar: Det här har du kapacitet att fixa, lita på ditt eget sunda förnuft, kram :)
Esmaralda

66 Helena Ir :

skriven

Oj, vad jag måste vara en skum person som skriver att jag har ärligare kläder..undrar vad det är för kläder. Jag håller inte på med brottslighet..😂
Menar givetvis ärtigare kläder.

Kram

Svar: ha ha ha....:)
Esmaralda

67 Lou:

skriven

Hej. Hur mår min pellefant, och gick allt bra med ceremonin trots att jag inte hade några önskningar?
Kram

Svar: Ja, det gick hur bra som helst och Pellefant mår fint... nu ska han göra allt för att ge dig ett bra liv och ge dig positivt, kram :)
Esmaralda

68 Dani:

skriven

Hej!
Har min sista tenta imorgon i makroekonomi. Ser det ut som jag får godkänt?

Kram

69 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Finns det chans att jag kan fira midsommar i stockholm i år?

Kram

70 Klara:

skriven

Hej Es, vad kommer Sol tycka om E då? Ser du något om det? Kram Klara

71 Klara:

skriven

Hej, ser du något spontat som kommer ske? Kram Klara

72 <3:

skriven

Glad Nationaldag 🇸🇪
Kommer J känna wow och kärlek när vi ses 12/6 ? Hoppas verkligen att date blir av då ? Är han fortfarande kär i mig ? Ja det kändes som J behövde lite hjälp. Vad känner du in Es ? Vi har fått för lite tid sista tiden 😔.
Det kanske är mera jag som tappat känslorna.
Kram

Svar: Jag tror det är du som alltmer tappar i känslor, kram :)
Esmaralda

73 N:

skriven

Esmaralda.

Jag var hemma hos en kille efter krogen. Vi gjorde inget och jag sov inte där.
Men jag undrar ändå om han har fått veta om det?
Och om det stör honom?
Vet han om det? Har jag gjort något som stör honom?
Kram

Svar: Osäkert om han vet, kram :)
Esmaralda

74 Mercan :

skriven

Esmaralda tror du att det dröjer till nästa år att Hörü överför första våningen hemma i Bulgarien 🤔

Svar: Ja, det kan också dröja lite längre, kram :)
Esmaralda

75 Tant gul:

skriven

Superstort grattis till studenten - och en stolt mormor kan jag tänka! 😃🎈

Passar på med fråga idag!
Bringar närmaste tiden något extra tro?

Nu - flädersaft in making!

Allt gott från mig.

Svar: Ja lite extra kan du räkna med.. på den positiva sidan.Flädersaft gjorde jag ofta förr :) kram :)
Esmaralda

76 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag inte ens haft Pelle i en vecka men idag har han gjort stordåd och löst ett stort problem som jag kämpat med i flera år utan att lyckas lösa det.
Jag måste nypa mig i armen för att jag ens ska kunna tro att det faktiskt hänt på riktigt.
Jag är så otroligt lättad och tacksam att det äntligen är över nu. Tack tack tack 🐘 för att du gör det möjligt att köpa magiska talismaner. 🙏🏻

Massa kramar från Igges omtumlade matte 🐈‍⬛

77 Anki:

skriven

Mira tackar ödmjukast för healing. <3
Gav henne en smärtstillande nu till kvällen...
Håller tummar och tår att hon är bättre i morgon

Agnes Skogskyrkogården är vacker och stoor .Hoppas du hittar hem åt dina böcker. är själv i den sitsen att jag måste få iväg böcker tyvärr

Kram Anki med flock

78 Cn:

skriven

Jag frågade min arbetskollega Andy om han ville hitta på något och svarade att vi säkert kan hitta på något , så min fråga blev han glad att jag skrev och frågade honom? Jag tycker verkligen om honom och jag hoppas våran vänskap kommer att hålla.
Sen undrar jag om min helg kommer att bli bra 😊
Hoppas du får en fin kväll fina Esmeralda

79 Anonym:

skriven

Han känner väl nåt för mig? Vad får du för känsla.. 💖
Kram :)

80 Lydia💕:

skriven

Mysigt fina du
Kram Lydia💕

81 Karoliina :

skriven

Idag satt jag på altanens golv ute och njöt av solen. Helt plötsligt kommer en starkare vindpust och gör så att grillens regnskydd kastar allt vatten på mig. Och det var inte lite heller! Sen satt jag där och torkade efter att jag skrikit till. Då, från inget moln alls börjar det regna på mig! Så jag går in. Någon timma senare ska jag byta vatten till en bukett rosor och då helt plötsligt dunsar vattnet rejält i och upp igen och vattnet faller över hela mig!
Tre olika ”vatten- tecken” idag.
Vad kan det betyda tro?

82 Hej:

skriven

Hej kommer Jonatan höra utav sih


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: