Signerad bok

 
Så fick ryska syster sköta bokreleasen på egen hand och det gjorde hon ju strålande.
 
 
Frågestund med författaren....
 
 
Fullsatt i lokalen
 
 
Mamma håller tal
 
 
Ryska syster läser ett avsnitt ur boken och det handlade om när jag skickade en ET docka till hennes dotter Anja... i den vevan som filmen ET kom ut.
Dockan förevisades och man tyckte att stackars svenska barn som tvingades leka med så fula dockor...😂    Vem ET var hade man ingen aning om..... den insikten kom långt senare !
 
 
Massa blomstergåvor !
 
 
Bubbel åt folket och så bjöds det på  god plockmat !
 
 Här har vi mamma igen och festen slutade med att syster  signerade böcker åt köparna !
 
Till er som undrar varför boken inte finns som ljudbok  så vill jag säga att den kommer.. .. det tar bara lite tid.  Självaste Jonas Gardell fick vänta i två månader innan hans bok blev ljudbok så vi är ju i gott sällskap.
 
 
 
VILL DU KÖPA ETT SIGNERAT EXEMPLAR AV BOKEN ?
Detta sköter ryska syster om.
Du swishar henne 180 kr för boken och 50 kr för porto: totalt  230 kr.
Sedan skriver du ett SMS till samma  mobilnummer och talar om  vad du heter och din postadress.
Böckerna kommer vara signerade av oss båda.
 
Swish:  070 6124304
OBS, det finns enbart ett mindre antal som du kan köpa på detta sätt och det är först till kvarn som gäller.
 
 
Slutligen så var det trist att jag inte kunde vara med på denna fantastiska releasefest men ibland händer livet... och  det finns ingenting att göra åt saken !
 
Kram & kärlek💖
 
 
 
1 Lucia :

skriven

God morgon,

Är du fortfarande sjuk? Krya på dig!

Är det köparna som kommer på visning den 24 juni eller dröjer det?

Kram!

Svar: Inte ok men piggare är jag.Det kan dröja, kram :)
Esmaralda

2 Bjork:

skriven

Hej ska jag be om hjälp med toan igen eller löser det av sig själv?

Ses manen och jag igen tro?

Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på min 30 år igår men jag ser emot fram en viss som jag har önskar mig att det ska blir av.

Jag undrar om det finns mer som ska kommer som inte jag vet om för min 30 år för hela året?

Ha det bra

Svar: Livet händer hela tiden och du kan påverka genom dina val, lås dig inte inför en viss ålder, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Från måndags tills idag har jag märker att jag känner mig lite förkylning men det har blir bättre med tid. Jag hoppas inte ju det smittar någon utan jag klarar mig öndå bra tills jag ska ses mamma och hos henne den lördag.

Kommer jag klarar mig bra ändå? och det har blir bättre tycker jag väl...


Ha det bra

Svar: Förkylningen går över ganska snart, kram :)
Esmaralda

5 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Så roligt att bokreleasen blev lyckad! Det är vanligt att ljudboken kommer senare, minns att jag väntade närmare ett halvår på ljudboken när Magnus Uggla släppte sin biografi. Så visst är ni i gott sällskap.

Du har tidigare siat om att jag antingen kommer skriva eller föreläsa om det som min mamma utsatte mig för under uppväxten. Det känns allt starkare att det är menat att jag ska sprida kunskap om detta ämne, känner jag rätt?

Hoppas det har vänt och att du är på bättringsvägen nu.

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Japp, då är vi i gott sällskap. Du känner rätt att du kommer dela det som varit och sprida kunskap
Lite piggare är jag nu, tack :) Kram
Esmaralda

6 Anonym i frågan:

skriven

Wow ser ut som fullt hus på releasefesten, så himla roligt :) men super super tråkigt att du inte hann bli frisk till den, riktigt synd om dig, man vill ju liksom inte missa en sådan sak, men som du skriver, vad göra... :( hoppas du sakta med säkert mår bättre nu.
Ser du om mitt ex och jag kommer ha sex igen? Finns attraktion här?

Svar: Tack :) Någon form av attraktion ser jag mellan dig och ditt ex... om ni har sex ser jag inte men jag ser inte honom i din framtid, kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Ja det där var ju precis som på film, o nu ska ni få se att det blir bokturne' land o rike runt o em film blir det av boken också ;).

Ja jäklar i att livet kom emellan just nu Es, såå typiskt. Du får se till att du är frisk då nummer två av boken utkommer ;). Synd att man inte har swish o bor i Sverige nu...

Ja ingen lyxig lunch för mig igår, snarare en dag fylld med arbete som jag inte alls skulle ha orkat göra men var tvungen att göra. Himla trött var jag, tänkte somna mitt på dagen o det är väl ett tecken på att allt inte är okej...

Drömde att jag rörde mig på ställen där det var lite trångt, stolpar nära väggar o där skulle jag tränga mig igenom. Tänkte då att nu får jag inte bli nå getare för då ryms jag imte o gå där mera ;D. Jag skulle också gå in i nåt datasystem o själv ta bort uppgifter o på nåt sätt kom förra arbetsplatsen upp i samma dröm. Månne det här bara är relaterat till rådande läge Es? Fet jobbare ;)...

Kanhända blir det att ta det lugnare idag också, får se hur det känns. Om/då du skickade healing igår Es kunde du då se mig vad jag gjorde just då? Är ju så nyfiken på hur healing fungerar :).

Ha en bra dag o krya på dig Es!
Kram Skorpan

Svar: Blev en jobbig dag för dig igår.Du behöver vila upp dig ordentligt och ladda batterierna
Jag såg inte vad du gjorde under healingen.. men en dust till kommer nu, kram :)
Esmaralda

8 Bjork:

skriven

Hej kommer jag får göra något kul i sommar med mina 2 kompisar?

Kram

Svar: Någonting kommer ni säkert att hitta på tillsammans, kram :)
Esmaralda

9 Alex:

skriven

Hej!

Jag vaknar oftast flera gånger om natten och har gjort det några månader. Vad beror det på? Kommer jag snart att sova bättre?

Svar: Ja, det förändras och du kommer sova bättre, kram :)
Esmaralda

10 Jennifer:

skriven

Godmorgon finaste Esmaralda! Wow vilken fin bok release, så synd att du missade den.

Fina Esmaralda, drömde i natt om min kära fina vän F som dog för 5 år sedan. I drömmen var han levande och jag kände mig så lycklig för just det, att han levde och fanns. Var drömmen något slags tecken?

Fina Esmaralda, jag är så nervös, ser allt ut att gå bra idag (ikväll)?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja jag tror att drömmen var ett tecken på att han fortfarande finns, även om det är i en annan värld. Han försöker ge dig lugn. Lite krångel kan det bli men ser ändå ut att lösa sig, kram :)
Esmaralda

11 Liljan:

skriven

Godmorgon till er 🌅☕️🌅
Regnluften hänger över här, på en söndagsmorgon är det helt perfekt.
Har sovit som en gris två nätter i rad. Allt jag vill göra nu är att sova. Vet ej om det är att jag är på väg in i en mindre depp-period eller att vad kroppen säger är just att vila.
Önskar er en fin söndag ❤️

Svar: Bra, den sömnen behöver du så lyssna på kroppen, kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon Es, ser du något spontant positivt / negativt som kommer hända mig ? Kram

Svar: Det finns förändringar för dig och även om de inte känns riktigt bra till en början så leder det till bra ting. kram :)
Esmaralda

13 Linda N:

skriven

Fint att få se bilder från bokreleasen.😃📚🍾🥂 Ni får kanske ha en second releasefest i trädgården när du blivit frisk.🥳

Och underbara nyheter att vakna upp till, swishade omedelbart ryska syster. Vill så gärna ha ett signerat ex. (Hmm, ska jag börja säga "Svetlana" i stället?) Det är ungefär som när jag tänker på din mamma som "gammo" jag också.😄
Boktokiga kramar💞

Svar: Vad roligt att du beställt en bok :) Och gammo kallas ju alltid mamma... fast ryska syster kallar henne baba :)Ryska syster eller Svetlana, det går bra vilket som :) Ryska syster kommer ju till på den tiden när jag var mer hemlig :)
Kram :)
Esmaralda

14 .:

skriven

Hej Es!
Om jag skickar en fråga eller två. till "fond mannen" får jag då positiva svar?

15 Mercan:

skriven

Esmaralda bör jag avboka min tid som jag har imorgon kl 13 hos psikologen eller blir det godkänt betalnig, jag vill veta om mina pengar från andra hand butiken kommer tills dess🤔annars måste jag ringa idag tills kl 13 till att avboka Esmaralda🙂‍↔️

16 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Vilken tillställning och så mycket folk på plats. Vad sade din mamma i sitt tal? Och sån otur att du inte fick vara med, så orättvist, jävla liv som kom emellan.

Livet kanske vill olika än vi själva vill, kan det vara så? Nu skulle jag vilja leva mera aktivt men det har några käppar i hjulet hindrat mig från att göra tyvärr. Ser du mig ha en aktiv sommar och kanske en ännu aktivare höst?
Tack och kram!

Svar: Mamma pratade lite om sina minnen kring ryska syster och om sin vänskap med hennes mamma :)Ibland blir inte allt som man vill men man ska inte ge upp sin strävan och du går mot att bli mer aktiv, kram :)
Esmaralda

17 Lou:

skriven

Hej. Ser det ut att gå bra med mitt online dejtande, eller finns det några varningar?
Kram

Svar: Någon varning ser jag inte men kan ta tid innan du möter den som är rätt, kram :)
Esmaralda

18 Jossan :

skriven

Godmorgon

Middagen igår var inte ett dugg trevlig.. min killkompis tog med sig sin dejt till oss. Hon var väldigt trevlig men nu är jag den enda som är singel. Man tryckte typ 5 gånger hur vårt umgänge bara utökas hela tiden. Och jag tappa det efter 5e gången och sa ja det har jag ju inte hört 5 gånger under denna kvällen. Men det var som jag trodde. Allt handlade om barn, blivande bebisen och de nya huset. Jag försökte få en syl i värderat men alla var uppe i sina egna diskussioner och när man försökte inflika gick det inte. Man hade gjort namnlagar till glasen och det stod ”namn + bebis” på min gravid kompis lapp.
Undrar om man kommer behandla mig på samma sätt eller om jag inte är lika viktigt. Ja man frågar mig ju inte under kvällen så det borde nog inte vara så då…

Kärleken, finns han verkligen och finns chansen att han dyker upp i sommar?
Är farbrorn något för mig?

Kram


Svar: Ibland blir det bara så att folk går upp i det som sker.. om ngn tex är gravid så kretsar mycket kring dettaDin kärlek kan komma när som helst... det kan ske väldigt snart om det vill sig väl.. men kan också dröja... din framtida kärlek finns tydligt i din framtid och har inte försvunnit, kram :)
Esmaralda

19 Fågeljägaren:

skriven

Hej
Så synd att du missade. Men då är det ju bra att det finns kamera så att man kan få se lite bilder <3

Ha det bäst

20 Fiskaren:

skriven

Signerad bok tackar man inte nej till så jag ställer mig i kön.

Svar: Vad roligt :) Kram
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så roligt med fullsatt event !Fantastiskt ändå att mamma din var med .Jag gläds med er <3
Ser fram emot att få läsa den !

Jag har lite ågren ang midsommar . En granne vill att jag ska med till fotbollsplan och upprepa förra året då hade jag med bubbel dit.. Är tveksam till det då fler av styrelsen är där och så ska man låtsas inte se deras blickar..eller så far jag till byn och ser stången resas vid kyrkan..Tror vädret får avgöra ..

Ha nu en härlig Söndag
Kram Anki med flock


Svar: Gör det du känner dig mest bekväm med... tvinga dig inte till något, kram :)
Esmaralda

22 Mercan:

skriven

Esmaralda kommer mina pengar tills imorgon kl 13 från andra hand butiken🙂‍↔️

23 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Tyckte killen det var trevligt att prata med mig infredag?

Kram

24 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Godmorgon ❤️
Vad tråkigt att du Inte kunde vara med på realesen.

Ska hålla utkik om det blir någon tävling med utlottning av boken👀 Då ska jag delta 😃 Läser inte mycket böcker längre men den boken skulle jag definitivt läsa 😃


Vet inte om Tali the talisman fungerar 🤔 Hon vill inte ligga eller bli placerad med mobilen men inget av de jag önskat har kickat igång 🤔
Men tänker tillbaka när vi blev ett. Känslan var såååååå stark.

Är det något jag ska göra? 😃 (som hjälper till på traven. Tänker framför allt på medialiteten)


Kjam fina du ❤️💐

Svar: Strö några korn salt på henne en gång i veckan... prata med henne och lyssna in... hon är fortfarande verksam, kram :)
Esmaralda

25 Ghostwriter :

skriven

Har fruktansvärd migrän från satan själv, ser de ut som jag blir frisk till mitt pass imorgon kväll? Annars avbokar jag redan idag känner jag ❤️ kram

Svar: Bättre kan du bli men inte helt ok, kram :)
Esmaralda

26 Anki:

skriven

Tack det ska jag göra <3
Kram Anki med flock

27 Skorpan:

skriven

Tack Es!
På basen av ditt svar tolkar jag det som att det verkligen är nåt på gång i min kropp som behöver vilan...
Kanske mycket som kommer att hända som behöver energi ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, jag ser ju inte vad men tecknen är tydliga, se till att få ordentligt med vila.. kram :)
Esmaralda

28 Lotta S:

skriven

Vilken fin tillställning runt boken! Var ju bra att din mamma kunde vara med och dela sina minnesbilder.
Ser du mer jobbsamarbete med miljön jag nyss besökte söderöver?

Svar: Ja, chans till mer samarbete kan det mycket väl blir, kram :)
Esmaralda

29 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda ,jag avbokade tiden hos psilologen ,det är bättre så🤭

30 Anonym i frågan:

skriven

Tack för ditt svar. Jag har förstått att det inte blir VI i framtiden, det förhindrar ju dock inte att man (jag) just nu känner attraktion och vill inleda någonting... träffar han någon nu eller finns det stunder han tänker jag var hos honom?

31 Lou:

skriven

Varför kan jag inte släppa tankarna på honom, mott ex, dagligen? Tar så onödigt mycket av min energi.. typ som att jag funderar på hur det kunde ta slut och olika situationer som var jobbiga, om och om igen.. är det för att separationen blev ett trauma?
Kram

32 <3:

skriven

Kommer jag och P ses igen ?
Kram

33 AnnaK:

skriven

Vad tråkigt ändå att du missade den! Men den verkar ha blivit lyckad 😊

På tisdag är det läkarbesök. Ser det ut att bli lyckat för min del? Eller kommer jag ut med ett nytt recept på p-piller bara och eventuellt antidepressiva. Tror själv jag behöver östrogen men ingen lyssnar på det.

Kram 🤗

Svar: Be att få remiss till specialist och får du inte det så kan du skicka egenremiss, kram :)
Esmaralda

34 Lotta S:

skriven

Vad ser du om Boston och New York i höst, skulle det vara varning på det resmålet med tanke på politiska oroligheter, skjutsvapen och farligare väderförhållanden?

Svar: Inga varningar kommer till mig vad det gäller hösten i NY och Boston, kram :)
Esmaralda

35 A:

skriven

Verkar ha varit väldigt trevlig release!, så roligt att boken nu finns och är tryckt, vilken känsla det måste vara! Jag kommer absolut läsa den 😀

Här står tvätt på schemat och städalute. Annars har vi inte gjort många knop. Behöver vilan känner jag. Försöker komma på hur jag ska göra för att få tillbaka energi, förutom semester då, men den är inte riktigt än. Mycket hänger ju på jobbet också.

Fick förresten ett sms om att man inte glömt mig, från jobbet jag sökt, och att dem har intervjuer kvar innan klart/dem bestämmer. Kanske dem skickat till alla? Försöker i alla fall att inte känna hopp, för kommer bli besviken om jag inte får det.

Kram!

36 Mercan:

skriven

Vad glädjande med boken Esmaralda och så modiga är ryska sister och din mor🤗🤭😌Esmaralda min enda hopp 🥹finns det fast liten shans från möjligheten från eurojackpot för oss Esmaralda kvar ,du såg i 2022 att det kan hända något större🥹💕🤗🙂‍↔️ska jag hoppas Esmaralda att det kan hända med liten möjlighet söta Esmaralda🥹💕🤗🙂‍↔️

Svar: Jag ser tyvärr ingen större chans till rejäl jackpot, inte de närmaste 4 åren i alla fall, kram :)
Esmaralda

37 Biljakt:

skriven

Ringde och tipsa polisen idag om ett inlägg jag såg, varpå en förare var en allmän fara. Löser det sig bra utan någon skada skedd för någon part på vägarna?





Kram

38 Hönan:

skriven

Nu är det dags att få tummen ur. Lite rutiner med sånt jag mår bra av och som fyller på med energi. Tänker lite blandat och att målet är att göra det varje dag. Vet ju att jag behöver ha detta i mitt liv för att må bra. Har ju dock tyvärr lätt för att sätta igång men inte fullfölja. Något tips för att lyckas hålla det här? Eller något annat som kommer till dig?

Kram


Svar: Ta en dag åt gången och gå all in för att just den dagen ska bli bra och att du gör det du ska... sen börjar du om nästa dag på samma sätt... kram :)
Esmaralda

39 Smulan:

skriven

Hoppas du är på bättringsvägen.

Trodde helgen skulle bli lugn, vänder det. Eller är annat boende bästa lösningen?

40 Biljakt :

skriven

Bara 30 min efter polis tipset så hände en trafikolycka precis närheten.. var det samma person jag tipsa om eller inte?
Hoppas alla kan skicka healing till den yngre personen som har livshotande skador 🙏 🙏 🙏

Svar: Absolut, healing kommer omgående, kram :)
Esmaralda

41 Månskenet:

skriven

Krya på dej! 🥰 Synd bara att bokreleasen gick dej förbi 🤗
Synd oxå att det ännu inte går att föra över pengar via Swish eller Mobilepay mellan våra länder..
Ha det gott och bli snabbt frisk ❤️

42 Skorpan:

skriven

Ja plötsligt blev jag supertrött som om nån låtit luften gå ur mig. Måste försöka vila då, måndag imorgon o jobb förstås.
Tack Es!
Hoppas att du tillfrisknat?
Kram Skorpan

43 Lydia💕:

skriven

Synd att du var sjuk och inte kunde vara med men vilkennunderbar mamma som ställer upp bra gjort 👍
Undrar om det blir någon fling snart typ i sommar det vore så underbart krya på dig fina du
Kram
Lydia💕

44 Allt:

skriven

Fick till mig idag att hen träffat någon ( som jag trodde redan var sambo/gift) , stämmer det och kommer det isf att hålla?
Kram

45 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att vara ett positivt val att säga upp medlemskapet på gymet? Tycker jag får så skitiga/hånande blickar av andra tjejer, som att de skrattar bakom min rygg, bara för att jag ser så gänglig och speciell ut.. så kunde jag istället träna på eget hand ett tag och kanske börja på ett annat gym istället..
Kram

46 Emiza:

skriven

Kommer jag till Örebro under midsaommar?

47 Anna:

skriven

Kära Ez, har en liten fråga jag hade behövt få ett litet råd om.
Mannen och jag blev sambo rätt nyligen, dock verkar han ha gått ner i en svacka just nu och vi har inte haft någon sexuellt alls på ngn månad. Han har tappat lusten. Börjar känna mig ledsen och en oro över att det kanske beror på mig/vår relation, hans känslor för mig osv, oroar mig också att relationen skall ta slut såklart. Jag tror nog egentligen inte att svackan beror på vår relation, men just nu så drar tankarna åt alla håll. Vad får du in? Kommer vi förbi detta? Är så orolig att vi skall glida isär såklart och det är inte superlätt att prata om det heller.

Stor kram!

48 Mercan :

skriven

Ja Esmaralda jag förstår, tack söta Esmaralda att du ansträngde dig till att använda dina krafter till att hjälpa mig så många gånger under hela tiden, Esmaralda jag ska hoppas och vänta det kanske kommer hända 2027, vad tror du söta Esmaralda 😊 för en kvinna i turkisk tellwe spådde mig under 2022hon viste att vi ska resa till Balkanerna och hon sa att sister eller mor ska vinna på spel eller något annat men att det tar många år Esmaralda att sister aller mor eller bror är i tillstånd att vina från det som vi vill och kämpar under två år tids, hon spådde mig det i 2022 Esmaralda 😊, ska jag tro på henne Esmaralda söta du 🤗 💖 🙂 💖 har inga frågor kvar och önskar mig att bli i morgon rökfri och ska i morgon med min lille bror till hans nya lägenhet, allt blev så fint Esmaralda och det känns lugnt där 🤗💖😊

49 Svante:

skriven

Hej Es. Tänkte skriva detta till dig får ni ut eran
bok på biblioteken runt om i landet, då kan ni ta
kontakt med Bibliotekstjänst, googla på det, dem kan
förmedla eran bok till samtliga bibliotek i landet
och sen är det upp till dem att köpa in dem,tidigare hette det något annat så när jag gav ut min fotobok skickade jag den dit och så fick jag med den i "bibliotekens tidning", biblioteken fick den en gång i månaden på den tiden, skolbiblioteken fick också den tidningen där nya böcker presenteras som dem kan köpa in till biblioteken och flera bibliotek köpte min fotobok och den hamnade på flera bibliotek, alla vill inte köpa egna böcker och lånar hellre på bibliotek som jag idag, så hoppas ni får ut eran bok på många bibliotek runtom i landet. Eran bok är säkert jättebra och läsvärd och jag ska be mitt bibliotek köpa in den så jag kan låna den sedan och läsa den. Detsamma kan du göra med din bok Esmaraldas Seanser.Lycka till! Kram :)

Svar: Jag tror att förlaget ska ordna med så att boken kommer till biblioteken, men stort tack för tips.Ha en fin sommar nu, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: