Mammo, bubbel och en jäkla massa lax....

 
Dagen igår började med mammografi.... det går ju alltid snabbt & smidigt och det jobbiga är att behöva vänta två veckor på svar med posten !!
Nu håller jag alla tummar och tår !
 
Mamma mötte upp på sjukhuset, hon bor ju i närheten,  och  vi käkade lunch på hennes favoritställe... korvkiosken med gamla anor.  Maken som är uppvuxen i Helsinmgborg minns korvaluan sedan sin barndom så den har några år på nacken
 
 
Fanns bara två bord med bänkar och det var upptaget men vi trängde oss ner bland ett gäng unga  skolgrabbar - som var hur trevliga som helst. Lite småprat och de önskade oss en trevlig helg när vi tackade för oss.  Mamma tycker att ungdomarna nu för tiden är så himla öppna och trevliga och det håller jag med om !
 
 
Sen hem till mamma som hade förberett varsin bubbel.. kylskåpskall och god.
Så småmningom dök maken också upp och vi bjöds  på fisksoppa...  därefter hembakade kanelbullar.
 
Så for vi vidare till sonen som fått det så himla fint i sin lägenhet.
 
Man kan dock ana att han är singel.. med tanke på spelmonstret i hans lägenhet.. som jag prövade  om och om och om igen... hade kunnat fortsätta i timmar...😆
 
 
Man växlar och gasar och kör så det ryker.....
 
Sent omsider kom jag hem och fick ta tag i LAXEN.. och nu snackar vi lax i stora lass...
 
 
I morse var den fryst.... och i morgon ska den gravas... och jag tryckte in alltsammans i ugnen så den skulle få tina under dagen... och sen NÄSTAN tinad... in med den i  kylen över natten.
 
 
 
Fem helsidor lax ska alltså gravas.. och nej, jag har inte fått galna craving även om jag älskar gravlax.
På onsdag tar ju barnbarnet Adison studenten och jag har lovat bistå med hans favorit.. just det, mormors gravade lax !
 
Där till egengjord laxsås.
 
Alltsammans ska skivas och läggas upp snyggt på två stora silverfat.. pyntas med dill, citron och sparris !
 
Att grava är ju en baggis.. det tuffa blir att få plats med alltsammans i kylen !
Tur att jag har en liten kyl i gäststugan också !
 
Kram & kärlek 💖
1 Skorpan:

skriven

Vilken dag fylld med program från morgon till kväll. Tror nog att mammosvaret kommer fortare, om drygt en vecka bara posten inte slarvar bort kuvertet. Posten av idag är inte så pålitlig som den var förr, tyvärr. Tänk att du gillar att spela Es, det visste jag inte...

Tog in lite melatonin igår kväll o vet nu inte vad jag ska orda om det, positivt eller inte ;). Kanske måste köra några kvällar innan jag vet om det är nåt för mig...

Kaoset i köket behöver tämjas idag o present till studenten köpas o hämtas, orkade inte släpa hem det på bussen, är lat o tar bilen ;).

Sen blir det fest o det lär nog bli svettigt värre med rådande värme o solen som gassar i trädgården, pust. Kanske ställer mig på skuggsidan istället ;). Ungsta har vårfest o får sitt första betyg från nya skolan, kan ju undra om det är ett nöjt narn som kommer hem...

Lite fest i helgen alltså, ser du Es eventuellt nåt annat som händer denna helg eller är det bara att ta det lugnt som är helgens ledord? Ingen karl på kommande ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 <3:

skriven

Godmorgon Es, älskar min magiska blombukett. Inte skickade väl J den för att han bara vill vara min vän ? Är jag elak som tänker att hans tanke var lite att hålla kvar mig tills han själv vet vad han vill ?
Kram

Svar: Han vill nog vara den som har ett val och inte väljs bort.. du får känna in och lita på din egen känsla, kram :)
Esmaralda

3 A:

skriven

Vilken fin dag, och ibland är korv och mos från korvkiosk väldigt gott, vi har en liknande gammal korvmojj där jag bor, stammis för raggare.

Håller också med om ungdomarna (och mindre barn) idag. Dem är mycket mera framåt, tar för sig och pratar. När man själv var liten vågade man ju knappt säga pip till andras föräldrar, speciellt om det var första gången. Jag tycker det är positivt.

Ska på jobbintervju, och förhoppningsvis en till sen på annan arbetsplats (håller tummarna). Vad ska jag tänka på, vad är varningstecknet? Så jag inte hamnar på en dålig arbetsplats igen. Om jag nu skulle få erbjudande vill säga.

Det är nästan så jag vill säga upp mig på måndag, och hoppas på att jag får något av jobben. Så jag slutar på min semester. Vågar inte riktigt chansa va....?

Idag ska vi till pappa och fika, kanske att vi går till korvkiosken efteråt, blev inspirerad av din korv med mos bild 😀

Kram!

Svar: Ja, visst är ungdomar mer öppna och tillgängliga idag.Känn in arbetsplatsen och stämningen runt dig, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om jag har blir mer lugnare om C kvinna men jag har ändå positiv tankar också. I sommar får jag noga tänker på mig själv, ha fokus på mig själv och älskar mig själv som jag ska gör och ger mig mer tid. Jag ska inte bryr om andra utan var mig själv i sommar.

Ha det bra

5 J:

skriven

Gomorgon,

Ja det är jobbigt att vänta dessa två veckor att få svar från mammografin.

Kommer det ordna sig angående sommarschemat och hon får mer pass? Känner dålig samvete och vill inte göra någon arg. Mår dåligt av detta.
Kram


6 Misstjejen:

skriven

Hej

Inatt drömmar jag om C kvinna är sårbara eller något såna. Då vill jag uppskattar henne i chatten men jag tror bara hon vill höra min sanning om henne och allt min positiv för henne.

Kan det vara så?

Ha det bra

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur är det I helgen med A tjej och andra tjejkompisar som jag ska ses idag. Vad behöver jag tänker på? I yngre ålder än mig är jag inte vana vid men jag är vana med äldre människor som jag bruka umgås med.

Något tipsar med såna yngre ålder än mig?

Ha det bra

Svar: Bara var dig själv, kram :)
Esmaralda

8 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vilken fin dag ni hade igår och jag håller tummarna att mammografin gick bra också, alltid nervös väntan innan svaret kommer…
Igår var det tjejmiddag, det bjöds på grillat o jag njöt i fulla drag, så gott och sen sent i säng men ändå var jag vaken snortidigt imorse och kunde icke somna om🙄
Idag far jag till min käresta och hänger resten av helgen med honom. Det blir lugnt, blir nog sol bad o god mat till kvällen. Känns konstigt att få umgås med mina vänner när jag samtidigt har sällskap, har jag aldrig gjort förut, fick inte ha några vänner över huvudtaget…tänk så hjärntvättad man kan bli under så många år och sen en dag plötsligt vakna upp och förstå att man måste fly, är så tacksam för där jag står idag även om det har kostat mej det finaste jag har men jag vet att dom kommer till sin mamma en dag..🥰
Ha en fin helg🥰☀️

9 Kulla:

skriven

Igår kom min elefant 🐘 ❤️med posten kl 13.30.. och min önskan var att få drömjobbet som jag hade sökt🙏.. och väntade svar på.
Kl 15 ringde tfn och det var fr jobbet .. som blev MITT 🥂🍾🤩🙏.

Jag är så otroligt tacksam och ödmjuk för 🐘❤️.
Nu är det 🐘som ska få välja något för mig.. det ska bli spännande att få se vad det blir🤩. Kram

Svar: Oh så roligt och stort grattis till jobbet. Jag tror att din elefant började jobba för dig också innan han anlände, kram :)
Esmaralda

10 Mercan:

skriven

Esmaralda min bror har tagit igår nycklarna till nya lägenheten ,vi tittade in och gillade väldigt mycket allt ,ser du om granarna kommer vara tysta🙂

11 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda du såg en gång att min bror kommer trivas i sin nya lägenhet🤗Esmaralda de har bytt system ,det går inte att spela med våran id euro jackpot ,jag ska försöka euro jackpot idag ,ser du att det går bra Esmaralda ,ser du möjligheten som är mycket liten från svenska spel1,2med jocker🥹💕🤗🙂‍↔️

Svar: Tyvärr ser jag ingen chans till rejäl vinst... inte alls under sommaren eller hösten... kram :)
Esmaralda

12 Bjork:

skriven

Hej ses jag och c i sommar?

Hittar jag lite nya sommar klännigar?

Kram

Svar: Javisst hittar du söta sommarklänningar, kram :)
Esmaralda

13 Jeanette :

skriven

Jag förstår att det blir lång väntan på svaret, men du är en klok kvinna som släpper det och gör det du älskar ❤️

Har flyttat till en lägenhet nära förra lgh. Det blir inte 2.5 mil enkel resa från mig till den andra, jag valde att avboka den.

Vad det gäller tjänsten som jag har och har sagt upp mig 2.5 mil från mig så var jag snäll/dum att hå med på att jobba 2-3v längre på 100% innan jag går.

Det är tufft eftersom ledig dag från den tjänsten, inskolas jag på nya tjänsten och mitt uppe i allt har jag flyttat.

Knäna smärtar och jag är så trött. Nu knorrar chefen på nya tjänsten att jag inte ka vara tillgänglig för pass som det fattas folk på pga att jag är kvar ett tag till på den andra tjänsten.

Har mailat chefen för tre dagar sedan att min nya chef knorrar men han har onte svarat.

Vilken "soppa"

Ha det fint och kram ❤️

Svar: Det har varit mycket för dig nu och jag förstår att du är tröttDet kommer reda ut sig och du landar, kram :)

Esmaralda

14 Evelina:

skriven

Hej, kommer det gå bra hos frisören? Kram

15 Emma:

skriven

Hej!

Vad har jag för effekt på honom? Önskar dig en fin dag! ☀️

Kram

Svar: Positiv effekt, kram :)
Esmaralda

16 Ally:

skriven

God Morgon ☀️
Nu håller tummarna för mammografi svaret.. skönt att ha det gjort.
Å lax som e så gott, inga små mängder , jag hade fått plats med en i min kyl ;-)
I Torsdags fick jag ett sånt där samtal man bävar att få.. någon ringde o sa mamma hade trillat utomhus. Ett gäng ungdomar hjälpte mamma 🙏 ringa bla mig som kastade mig i bilen..
Lång story, men på akuten fick vi snabb hjälp. En ansiktsfraktur som tryckts upp i ögat och man misstänker någon arytmi i hjärtat. Nu ligger hon övervakad hela helgen och vi inväntar om det blir operation för ansiktsfrakturen,.. ser det ut att bli så? Kommer hon att repa sig? Mamma är ju en aktiv person trots 80+, hon har mycket kvar att ge, min fina lilla mamma ❤️🙏
Kram :)

Svar: Sådana samtal är hemska att få !Mamma kommer att repa sig, kram :)
Esmaralda

17 ann-marie :

skriven

Hej!
Gravad lax är väldigt gott och nu fick man lust att göra det själv - för första gången, istället för att köpa i affären.

Och undrar om du ser att min dotter, börjar närma sig den stora kärleken, sin livskamrat?

/Kram och önskar en fin dag

Svar: Det är ju så enkelt att göra själv !Och blir MYCKET godare dessutom.
Hon kommer möta sin livskamrat men kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

18 Anette:

skriven

Jag håller tummar och tår för dig Es! Jobbigt att vänta på besked. Ser du nåt om hur sommaren blir? Kram❤️

19 Anette:

skriven

Jag håller tummar och tår för dig Es! Jobbigt att vänta på besked. Ser du nåt om hur sommaren blir? Kram❤️

Svar: Ser ut att bli en bra sommar, gör upp fina planer, kram:)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Äntligen helg!
Efter en vecka med ångest är det skönt. Måste bara ha möte på tisdag med den föräldern och det känns väldigt jobbigt. Förhoppningsvis är någon med mig. Kanske rektorn..

Får se vad dagen har att erbjuda tydligen ska det bli värsta oväder idag så bli kanske att umgås med kompisen hemma hos henne istället än att gå ut. Kanske får träffa hennes killkompisar idag. Vi får se vad som kommer hända. Hon sa att där fanns en kille i de umgänget som hon tror hade passat mig. Jag backa dock direkt för han är 2 år yngre (egentligen bara 1 år och 4 månader). Varför är det så inpräntat i mitt huvud att killar ska vara äldre än en själv? Så ja vi får se om denna. Man är ju över 30 båda 2 då varför ska ser spela någon roll?
Är det för att allt var så vanligt förr med att killen skulle vara äldre?

Oavsett behöver jag städa idag. Det är ju så tråkigt men bara att bita ihop och göra det. Hade önskat att Bossebi hade hjälpt mig med den önskningen..

Aja
Hur kommer mötet gå på tisdag? Förlorar familjen?

Kram

Svar: Jobba på att vara i balans, även om det tar emot ibland.Bry dig inte om ålder, det är personligheten som avgör... en 50 åring kan vara mer omogen än en 25 åring :)
Det kommer gå bra med mötet på tisdag, stå på dig, kram :)
Esmaralda

21 Dunegull :

skriven

Smask, 😋 vilken tid ska man komma? 😉

Det ringde en kille igår från den kurs jag går. Kommer jag träffa honom något i sommar? Bor en bit bort men hade kanske kunnat bli en utflykt för mig och min hund om hon känner sig pigg.

Kram

Svar: Ha ha ha, jamen visst är det smaskigt :)Runt 50 % att du möter killen i sommar, kram :)
Esmaralda

22 Lii:

skriven

Hej Esmaralda.
Håller tummar och tår såklart för dig att det inte är någonting.

Ser något inom kärlek ut att vara påväg ? Kram

23 Alex:

skriven

Hej!
Kommer jag arbeta med nya kollegor till hösten nu när vi organiserar om lite? Kommer det att fungera bra?

24 Solstjärnan:

skriven

Ja nu håller vi tummarna att allt är som det ska angående mammografi resultatet.Ja dom 2 veckorna av väntan är inget vidare...

Ljuvligt sommar väder idag,min favorit årstid är som bäst!
Men måste medge att singelskapet börjar kännas väl jobbigt nu.Känner nu att jag inte vill köpa nåt till detta hem mera utan vill spara det till det kommande hemmet som vi han och jag flyttar till.
Funderar på var vårt möte ska ske?
Är han bara i min stad på vardagar eller ochså på helgerna?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Finns en chans att ni möts i din stad.. han kan vara där tillfälligt men ser ingenting exakt... det kan också vara så att ni möts någon annanstans, men möts, det gör ni, kram :)
Esmaralda

25 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Två veckor känns som en evighet då en väntar på provsvar. Det blir nog ett bra svar för dig. Lax som är så gott, vilken snäll mormor du är som bidrar till barnbarnets fest. Du får låna grannens kyl om det blir utrymmesbrist för laxen.

Flera vänner har fallit bort ur mitt liv och jag vet inte om det beror mera på dem än på mig. Sorgligt är det att ha få vänner som dessutom är mera upptagna med sitt. Kan någon ny vän dyka upp snart och är det en kvinnlig eller manlig vän? Tänker att en vän skulle få mig mera aktiv.
Tack och kram!

Svar: Det ser ut som om du hittar en ny kvinnlig vän ganska snart, ha antennerna ute, kram :)
Esmaralda

26 .:

skriven

Hej Es!

Jag oroar mig jämt för min katt. Jag försöker slappna av, men det är svårt.
Han är ju mitt allt! Hans mage har ju alltid varit bråkig, och han är i en period nu då den är lite extra bråkig.
Jag har beställt hem lite lugnande pulver nu. Svårt att förklara, men det ska lugna magen. Hursomhelst, kan du se om magen lugnar sig snart? Han är i mycket fin form annars. Pigg och glad.
Och faktiskt så är han ett "födelsedagsbarn" idag. Hela 16 år! :)
Min finaste lilla lurv!

Svar: Blir det inte bättre nu så bör du låta en veterinär titta på honom.Stort grattis till 16 åringen :) kram :)
Esmaralda

27 Mercan:

skriven

Det går inte svenska spel heller Esmaralda,tror du det går med min utlensk pass vi är i EU,det behövs svensk pas eller körkort men vi har inte med min mor🥹

28 Fråga:

skriven

Kommer J kontakta mig snart?

29 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att jag hittar min byxa idag eller får jag vänta tills 18 de🙂‍↔️

Svar: Ser inte när.. kram :)
Esmaralda

30 Mercan:

skriven

Det går inte med min röda pass heller🥹ska vi inte kunna spela i Oktober Esmaralda,ser du att vi gör det🥹

31 <3:

skriven

Avvakta eller berätta nu för M ?
Kram

32 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Nu håller vi tummar och tår att beskedet om 14 dar blir bra .
Vilken härlig dag du fick med mamma din och spel hos sonen . Har dom riktigt mos där på korvmojen tro ;-)

Gravad lax är gott ! Men inget jag vågat göra själv..än
Hoppas ni inte fick för mycket regn hos er skicka hit lite i så fall.
Här kunde jag inte somna pgav värken i ryggen igår så fick 4 tim ändå alltid ngt
Min "handlingsgranne " Var hemma över helgen (han har ju skaffat fjälla och bor mest där ;-) och vi pratade ved eller rättare sagt min avsaknad av ved och han säger du kan ta min uppkapade ved på infarten Jag kommer ändå inte hinna med att klyva den ! Så snälla grannar man har ! Säkert 2-3 kubik ved !
Vedkubbarna tar jag i bilen när det är lite svalare


Kram Anki med flock

Svar: Japp, ett av få ställen med riktig mos !I morgon kommer receptet på min gravade lax.. :)
Attans så trist med ryggont.. men det kommer lugna ner sig snart.
Kram :)
Esmaralda

33 Evelina:

skriven

Hej, kommer det gå bra hos frisören? Kram

34 Dunegull :

skriven

Smask, 😋 vilken tid ska man komma? 😉

Det ringde en kille igår från den kurs jag går. Kommer jag träffa honom något i sommar? Bor en bit bort men hade kanske kunnat bli en utflykt för mig och min hund om hon känner sig pigg.

Kram

35 Lydia💕:

skriven

Roligt med tv spel 👍nu undrar jag bara om han kommer in i mitt liv igen
Kram
Lydia💕

36 SusanneAmalia :

skriven

God förmiddag.. ☕☕❣️🥂

Mammografin känner jag att den är ok.

Vilken massa lax.. Roligt med student.. Och att ditt barnbarn älskar din lax.

Sitter i bilen för att åka på event Färden går till Gränna och över till Visingsö där ska jag träffa Kapten mat och kamerakvinnan (Johan och Anna) spendera dagen tillsammans och sedan sova på hotellet dricka massor med champagne äta god mat och njuta av gott sällskap väder och vind.

Åtalet mot min son är nedlagt nu ska Soc syster och polis synas i sömmarna.. Vilken härva. Men tack får jag säga till fröken bi och herr pelefant. Dessa älskade varandra.
Nu aretar de tillsammans.
Vilken styrka..

Tack från botten av mitt hjärta vi tillsammans jobbar för en mer kärleksfull värld ❤️
💯❣️

Var rädda om varandra.. En solglad helg önskar jag er alla på bloggen..

Stor kram harmoni och kärlek.. ❤️💯❤️

Svar: Vilken underbar dag du har.... njut i fulla drag !Skönt att åtalet är nedlagt, precis som det ska !!
Ja, dina talismaner är ett fantastiskt team, kram :)
Esmaralda

37 AnnaK:

skriven

Ja det jobbiga är att vänta på svar. Håller tummar du får bra svar 😊

Hade en rejäl dipp igår i humöret. Vill ju inte må såhär. Skulle en separation få mig må bättre. Finns annat som gnager också. Men jag har helt tappat lusten till allt. Orkar inte ens städa.

Kram 🤗

Svar: Du får helt enkelt besluta dig för vilka val du ska göra, kram :)
Esmaralda

38 Sth:

skriven

Hej!
Kommer det ordna sig med hyran? Är så jäkla stressad!

39 Frida:

skriven

Hej kära Ez! Jag har utbildat mig och är så orolig över att inte få jobb inom branschen. Känner att jag tappar hoppet hela tiden hoppet och känner mig riktigt värdelös. Ser du något positivt för mig?

Kram

Svar: Ge dig inte, fortsätt sök och jobb kommer, kram :)
Esmaralda

40 mandelviol:

skriven

Håller min bästa turtumme att du får grönt ljus <3
Och lax för ett halvt kompani eller många utsvultna vargar xD

..Tror du min brevvän D i USa fått sitt paket från mig?

Kram och ha en fin helg <3

Svar: Har inte paketet kommit fram nu så kommer det alldeles snart, kram :)
Esmaralda

41 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken härlig dag du hade tillsammans med de dina :)
Jag håller mina tummar hårt för att Mammografin är ua.

Är det min ängel som skickar mig den inre bilden av att jag står i mitten av en cirkel som slutits omkring mig av människor som håller varandra i sina händer. Jag ser dig, sonen, pappa och farmor från Alltet, mina närmsta vänner, sjuksköterskan på psykiatrin
m. fl. Jag har aldrig upplevt en inre bild så stark, vad vill den säga mig?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Bilden är andlig och den ger dig styrka, kraft och energi så försök håll den kvar och känn in rejält, kram :)
Esmaralda

42 Helena Ir:

skriven

Jag älskar bubbel! Livets dryck! Den man son förstår det..han får mig på fall 😉
Vad duktig du är som gravar en sådan mängd lax..Så gott!

Härlig morgon..har ju sådan energi och då lägger jag den på träningen. Och pratkvarnen i mig blir också tillfredsställd!

Själv drack jag lite rosevin igår.. Så måttlig i mitt drickande att jag kände mig nästan bakis när jag vaknade .
Saknar min pappa..han skulle fyllt 90 år i år.. Så var jag också pappas flicka 😀

Ha en skön lördag!

Kram

Svar: Grava är det enkla, värre blir det när allt ska skivas upp och se snygg ut... hua ! :)Pappa är med dig och besöker dig regelbundet, kram :)
Esmaralda

43 Maria :

skriven

Hej!
Mums med gravad lax, och lax i alla former är ju så gott. Min favvo är varmrökt lax med potatissallad 😋
Min kille har sökt jobb på dem plats han är nu ( säsong) det är en fast tjänst och han har jobbat säsongsvis flera år nu. Vore fint med den tryggheten en fast tjänst ger. Ser du om han får jobbet?
Kram 🥰

Svar: Varmrökt lax är jättegott !Han har god chans till jobbet, kram :)
Esmaralda

44 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret förut:)

Ses jag o min syster snart?

Kram

45 Mercan :

skriven

Esmaralda de har bytit system, det går inte att spela med gamla id, ser du om de förendras något att det går bra med våra id framöver under Oktober 🤗 för du såg att det kan bli tidigare än 2025 och en kvinna såg att vi ska kvinna i Oktober, men vi kan inte spela, kommer det förändring så att det finns möjlighet 😭 annars jag Ska ta min sisters körkort i smygg under Oktober och ser du om jag kan spela fem veckors utan fullmakt, du såg inget sommaren hösten, ser du intern Esmaralda vilken månad eller nästa år Esmaralda 🤗 blir det Oktober som kvinnan I turkisk tellwe spådde 🤔😭😭😭💗

Svar: Hur det blir med id ser jag inte.. men det verkar lösa sig på något sätt, kram :)
Esmaralda

46 Camilla:

skriven

Stort lycka till☘
I min ålder får man inte mammo gratis längre utan betala. Som att man är färdig för graven tack och hej liksom. Gravad lax tillhör favoriten. Älskar fisk.

Vänninan är som jag berättat döende i cancer. Som att det inte räckte med det så dricker hon på morfin och Alvedon vilket är livsfarligt. Tar oxå mer morfin än läkarna ordinerat. Rent medicinskt så ska inte kroppen klara allt det här och ingen förstår hur hon fortfarande kan vara vid liv så hur är det möjligt? Har det med livsvägen att göra? Eller beskydd från andevärlden? Varför klarar vissa så mycket mer än andra? Och ofta de som misssköter sig och lever osunt. Jag blir inte klok på det här.

Må så gott🌸
Kram
C

Svar: En del kroppar klarar mer än andra och därför är det omöjligt också för läkare att säga hur lång tid man har kvar. även om man är dödssjuk. Huvudsaken din väninna har bra omvårdnad... och då kanske det inte gör så mycket om hon tar mer morfin än hon ska.. det finns smärtor och ångest ... kram :)
Esmaralda

47 Emiza:

skriven

Ska jag åka till Gotland i sommar?

Svar: Det är troligt, kram :)
Esmaralda

48 Toomi:

skriven

Igår var det 16 års kalas för henne men hon hälsar på alla förutom sin pappa. Tackar inte ens för presenten. Det verkar som att relationen aldrig kommer att bli bättre och man kan undra varför hon är så kall och oberörd? Å det tillfälliga arbetet som E skulle jobba med under våren o sommaren - va hände me det? 🤔🤔☀️

Tänk att ovissheten och väntan nästan alltid är värst. Katastroftankarna får tid att röra om då. Håller tummarna🙏 Tur att du har full rulle med student på inkommande så hinner du kanske inte tänka lika mycket.
Många kramar till dej💖

49 Skorpan:

skriven

Då var det färdigfestat för mig idag ;).
Men va ska man göra då man håller gå upp i limningarna av värmen? Kan ju baea klä av mig så jag blir näck o det räcker inte till att svalka mig ;). Månne jag kommer att bo på ett svalare ställe, typ Grönland, senare i livet? Känns som att det skulle passa mig ;). Kanske jag om tio år har blivit kvitt min inre värme som ju är märklig föe jag är ju en himla kall människa...
Kram Skorpan

50 Ghostwriter :

skriven

Ville ha positivt svar ju! Tråkigt att du ska vänta 2 veckor. Jag har iaf ”bett” för dig och sänt healing att allt ska gå bra. Du är stark.
Och fint med mamma sällskap!



44 åringen jag skriver med, är han seriös och vill lära känna seriöst eller ska jag typ inte lägga så mycket energi? Det som får mig backa är nog att de inte är några frågor tillbaka riktigt. Alla lär säkert känna på olika vis och jag är inte stressad alls


Kram

51 Kors :

skriven

Jag har senaste veckorna funderat allt mer på att bära kors, mer för jag verkligen vill komma närmare min tro även utåt sätt. Drömmer om det också… det som däremot går emot är att jag alltid velat vara hemlig med min tro eftersom den inte tillhör specifik religion utan snarare en stor blandning, kors är ju kanske mest kopplat till kristendom och inte tro i sig (?). Min tro är ju mer medial tro, andligt. Jag kallar mig troende men inte kristen, eller dylikt för jag känner faktiskt starkare för annat isåfall.

Finns det någon annan symbol man kan bära? Eller ska jag bara fortsätta som jag gör? Kanske bara jag vill bära kors för min framtida man. Det är svårt. Jag vill inte bli något jag inte är såklart. Men något sker inom mig och jag vet inte vad


Kram Ghostwriter

Svar: Vill du bära kors ska du göra det... och du behöver inte förklara för någon....kors har du rätt att bära oavsett hur din egen tro ser ut, kram :)
Esmaralda

52 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du det att jag klarar sluta röka 😕

Svar: Ja, men du måste gå in för det, vara envis och inte ge efter för suget, kram :)
Esmaralda

53 Fanny2 :

skriven

Håller tummar och tår också för att mammosvaret kommer fram snabbare. Härligt med bubbel och god mat. Tjusigt spelmonster! Hittar man något kul kan man verkligen sitta i flera timmar och glömma bort tiden. 😅


Kommer jag att få tillbaka mina pengar? Är så urtrött på sajter med tekniska fel och problem och kundtjänster som bara kortar ner sina timmar mer... Så får man vänta ännu längre.


Kram 💜

Svar: Känns som att du får pengarna tillbaka men det kan dröja ännu lite, kram :)
Esmaralda

54 Eva:

skriven

Håller alla tummar jag har för dig idag 🥰

Min mamma somnade in den här veckan efter ett långt och fint liv. Kan du känna av hur hon har det nu? Och var det hon som gick förbi mig i hallen när jag kom hem från sjukhuset?

Eva

Svar: Det är så tungt när en mamma går hem till Alltet - men hon har det hur bra som helst och hon finns ju fortfarande. Ja, det var hon som gav sig tillkänna när du kom hem från sjukhuset och ville meddela att hon finns och att allt är riktigt bra : Hon kommer fortsatt att besöka dig då och då, kram :)
Esmaralda

55 Chokad:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag sprang på killen som jag tidigare träffat idag. Jag tänkte säga hej. Samtalet fick en helt annan vändning.
Jag är fortfarande chockad.
Han var otroligt avvisande och otrevlig. Varför Esmaralda? Varför betedde han sig så mot mig idag? Hur mår han nu i efterhand? Kommer vi att prata igen? Och kommer det lösa sig?
Kram

Svar: Han har fått något om bakfoten, strunta i honom, kram :)
Esmaralda

56 Ally:

skriven

Tack för ditt svar om min mamma.
Först sa läkarna att operation av fraktur vid ögat skulle bli av och nu precis hade en öron näsa hals läkare varit där om bedömt fler undersökningar men troligtvis blir det Inte operation… det är iof bra men man är ju rädd dom missar något… ser du nåt om att det kommer bli operation eller kommer allt falla väl ut oavsett?
Kram :) 🌸

57 N.:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att komma en chans med Han på lite sikt igen?
Kram

58 S:

skriven

Hej Esmaralda.
En fråga som är viktig för mig.

Verkar han veta om den händelsen? Stör det honom? Vet han om det?
Kram

59 L:

skriven

Gravas lax är så gott. Har aldrig gjort egen men det kanske inte är så svårt som man tror.

Jag kreverar av all väntan nu. Kommer mitt barn få jobbet som är i regionen?

Kram

60 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar han veta om den händelsen?
Kram

61 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi att prata och reda ut detta? Och löser det sig ?
Kram

62 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda söta du för allt som du gör för oss 🤗 jag blev så glad när jag läste ditt svar 🤗 och jag kommer kuna sluta röka 😌 men dum är jag, köpte siggareller smak prov billiga från willys, idiot är jag de får vara sista, de är tio stycken bruna oh narkoman idiot är jag 😑arg på mig 😒

63 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Vet han om detta med J?
Kram

64 Ghostwriter :

skriven

44 åringen jag skriver med, är han seriös och vill lära känna seriöst eller ska jag typ inte lägga så mycket energi? Det som får mig backa är nog att de inte är några frågor tillbaka riktigt men tycker ändå om att skriva

Kram



Tack för svaret 🙏

Svar: Så länge det känns ok, så länge är det ok men vänta gärna in honom lite så han får chans att visa vem han är genom handlingar.. kram :)
Esmaralda

65 Gubben i skogen:

skriven

Då trädde talismanen i tjänst och levererade 65.000 kr i vinst och min önskan var minst 50.000. Där ser man. Nu är gubben tacksam och ödmjuk. Fin helg hörni.

Svar: Stort grattis :) kram :)
Esmaralda

66 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om vi kommer att prata igen? Kommer vi att lösa det som är?
Kram

67 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det bli något långvarigt eller hållbart med den kvinnan som nu finns i hans liv?
Kram

68 Agnes:

skriven

Håller tummen för att du är fri från de ovälkomna cellerna du haft på besök. Ett elände med cancer.

Självklart ska "vår" finaste spågumma fortsätta så länge som möjligt för oss alla att glädjas med! ;0}

Här har Fant blivit igångkickad o följer med på det mesta. Han har sällskap av Bisse Bi o övriga talismaner.

Han har fått fullt förtroende att verka på bästa sätt för mig. Så lite snack blir det.
Får bilen fixad, då jag tidigare blev prejad på motorvägen av en yngre tjej som inte hade en tanke på "döda vinkeln"...hoppas att inte Bisse Bi avled på kuppen. (Lack o plåtskador, skrynklig bil, och en whiplash i höger höft, då jag instinktivt vred mig mot höger för att slippa få en bil i knät.)

Håhå-jaja...haft körkort sedan -81 och någon gång skall man väl få någon annans bil i sidan? ;0}

Fullt upptagen med att fixa för min flytt!

Så lycklig över mitt beslut, o att vända blad i livet är uppfriskande!
Så en del av samtalen med Fant är att jag köper rätt triss med i alla fall typ 10.000:- på...så jag har råd med en ny säng!
Annars blir det madrass på golv tills ekonomin är i fas med livet!

Men vá fan...finns de som inget har, o jag har tak över huvudet o kapacitet att försörja mig själv!

Ha det bäst, alla, o stora kramen, Everybody! ;0}


69 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar han veta om händelsen med J? Kram

70 Till Gubben i skogen :

skriven

Grattis! Vad roligt!
Kram

/Helena Ir

71 Helena Ir :

skriven

Tack Esmaralda 😀

Kram

72 Smaragd:

skriven

Fisksoppa är bland det godaste.. mmm..

Och vilken lyx att ha sin mamma i livet och hyfsat nära<3

Det kom till mig att jag borde fråga om min mamma något budskap till mig?

73 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi att prata igen? Och kommer det att lösa sig mellan oss?
Kram

74 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han kan ha Bordeline personlighetsstörning?
Kram

75 Skorpan:

skriven

Grattis Gubben i skogen till vinsten, så härligt att du fick din önskan uppfylld :)!
Kram Skorpan

76 Ghostwriter :

skriven

Jag höll på att dö ikväll, eller man vet ju aldrig. Hade det kommit en buss som brukar åka där fram och tillbaka vid korsningen så hade jag inte levt. Cyklade säkert 30-40 km/nerför och kedjan hoppade så kunde inte bromsa. Frambroms vad något fel på men tror jag fick hjälp. Det där var verkligen dödsmoment. Innan de var jag också med om en olycka, flög av elscootern ner i ett dike men det garva jag bara åt (det är värre när bromsar inte fungerar på en 50 väg nerförsbacke)


Hjälpte min ängel eller hade jag bara tur?
Kram

77 Jeanette :

skriven

Det ser jag framemot 😀

Tack och ha det fint ❤️

78 Kulla:

skriven

Igår kom min elefant 🐘 ❤️med posten kl 13.30.. och min önskan var att få drömjobbet som jag hade sökt🙏.. och väntade svar på.
Kl 15 ringde tfn och det var fr jobbet .. som blev MITT 🥂🍾🤩🙏.

Jag är så otroligt tacksam och ödmjuk för 🐘❤️.
Nu är det 🐘som ska få välja något för mig.. det ska bli spännande att få se vad det blir🤩. Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: