När man är wild & crazy.......

Alla har vi våra midsommarminne och mitt speciella och annorlunda är den sommaren då jag nyligen separerat och mådde skit.

Sonen tillbringade sommaren i USA.. vännerna hade sitt, som jag  också var medbjuden till men det kändes inte lockande att vara ensam singel.. vi som alltid varit två på midsommarfesterna.

Sitta hemma i  soffan och glo på serier – eller göra nåt wild and crazy ?

Det blev INTE Tv soffan.  Och den här historien som kommer har nog flera av er hört tidigare. Men det är min speciella midsommarhistoria så here we go again!😁

 Alltså, jag  skrev ihop någonting på en dejtingsajt  och väntade på svar… som rasslade in. Massa människor hade massa olika förslag.  Jag fastnade för den afrikanska killen som bodde i Rinkeby, som var muslim och alltså  inte alls firade midsommar.

En vecka senare infaller midsommar och jag flyger till Stockholm och tänker att det får bära eller brista.. oavsett så blir det inget midsommarfirande, tack så mycket!

Mannen mötte mig på flygplatsen och vi for hem till Rinkeby.. liksom mitt i smeten. Jag hade planerat att stanna från torsdag till måndag och så blev det.

En jättefin vistelse med en riktig gentleman som hade massa humor och ett gott humör.

Vi gjorde Stockholms innerstad, vi var på picknick, på Gröna Lund,  Gamla stan,  Stureplan, åt goda middagar och  inte en sillbit eller färskpotatis i sikte !

Vi kollade fotbollsVM  på Rinkeby krog och jag tror jag var den enda kvinnan där. Människor jag mötte var trevliga, pratsamma och vänliga. Upplevelsen av själva Rinkeby blev bara positiv.

Vi var eniga om att något klick mellan oss hände inte.. så vi knöt vänskapsband, enbart och det föll sig helt naturligt.

Så fick jag en annorlunda midsommar.. kanske mest för att jag vågade ta steget utanför min komfortzon… de vänner som visste om mitt äventyr varnade mig och misstänkte nog att det typ gått en propp.

Men jag hade bestämt mig och körde mitt race och ångrade mig inte en sekund !

Jag är övertygad om att världen är full av goda och fina människor….såklart finns motsatsen också…men det ska ju inte få oss att avstå från att vara lite crazy ibland !

 

 // Afrikansk mat är mumsigt och det blev jag också bjuden på//

 

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas väl en dag kan jag ger en riktigt kram och tröstar C kvinna efter hon har några situationen som hon är ledsen över. Hoppas väl en dag kan jag motiverar och uppmuntra henne. Kommer jag gör det att trösta henne?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer der var bra vecka hos mamma så nu på lördag åka jag till henne.

Kommer det var trevligt?

Ha det bra

Svar: Ja det har alla förutsättningar att bli bra.Ha positivt fokus, kram :)
Esmaralda

3 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda för svar igår gällande eurojackpot😌💕🤗nu vet jag ,jag är glad att det finns shans att det kommer hända om några år än inget ,det betyder mycket för mig😌💕🤗🤭Söta Esmaralda tror du mannen med gott hjärta dröjer till den25 January,för en kvinna i turkisk tellwe sa detta och det är snart tycker jag ha ha söta Esmaralda🤭💕🤗😁😆ha det så roligt med dina nära och kära Esmaralda🤗💕🤭och ska till byxan under helgen ,hittar jag då Esmaralda😁😎😁och ska sammla mina tankar så att jag inte köper sigg nästa gång ska övervinna det suget Esmaralda🙂‍↔️👍🙂

4 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det låter som en trevlig och annorlunda midsommar du hade!

Min pappa dog på midsommarafton för 10 år sedan och sedan dess vill jag inte fira midsommar. Försöker hitta på roliga planer då, men som sagt inget midsommarfirande. Det känns inte som att jag missar något, för jag har egentligen aldrig gillat de högtiderna då man ”ska” fira och ha planer… alltså typ midsommar och nyår. Blir oftast platt fall för mig, sällan särskilt roligt.

Nu är det över 2 år sedan jag senast hade en fling. Varit totalt dött på den fronten. Syns någon romans eller fling i horisonten för mig?

Kram

Svar: Problemet är nog att folk har för höga förväntningar på sådana helger och det blir aldrig riktigt bra nog och som man tänkt sig.En fling kan absolut dyka upp, när som helst, kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Hmm, jag hängt med dig Es i många år o jag kommer inte ihåg denna midsommarberättelse, konstigt. En himla fin midsommar fick du o det är ju bra att go crazy nu o då ;D.

En annan önskar ju också att nåt sånt skulle ligga på lut ;), men i dessa dagar får man minsann vara försiktig om man ger sig ut på äventyr. Hos oss är det olyckor o knivhuggningar var o varannan dag, ett jävla elände överallt verkar det som. Vad felar folket o världen?

Men om jag nu blevo lite galen Es så hur skulle spådomen för en sån midsommar se ut för min del? Vet ju vad som sker denna midsommar, tror jag ;).

Skulle jag plocka sju blomster o få en allergisk reaktion av dom eller springa runt huset naken o bli hämtad av polisen
o grannarna skulle få vård av personal i vita rockar pga den chock jag åsamkat dem genom att springa naken ;)?

Tandis idag o det får vi hoppas att det går relativt fort att få undan. Inga större faror lurar här, hoppas jag. Annars en helt vanlig jobbdag före midsommar...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja lite crazy får man vara ibland minsann !Världen bli tuffare för varje år.... och nu är detta med min Rinkebyresa snart 20 år sedan...
När det blir läge så kan du gott vara lite wild.. och ta för dig ! Kanske dock inte naken... :)
Kram :)
Esmaralda

6 Ghostwriter :

skriven

Bra gjort! Då är vi lika crazy. Det är så man får saker hända tänker jag.


Jag har haft världens migrän anfall i flera dygn + annat och känner hur slut jag är/inte fullt utan migränen. Kommer jag klara av att jobba helgen ändå eller ska jag sjukanmäla mig hela helgen och ta nya tag nästa vecka?

Och behöver jag bry mig om vad de evt tänker när jag handlar på Ica men inte kan jobba? Lever ju liksom ensam och har ingen som kan göra saker åt mig när jag vill dö av smärta ens

Kram

Svar: Hemskt med migrän.Känn in hur det känns och låt detta vara grunden till sjukskrivning eller ej.
Bry dig inte vad andra eventuellt tänker, kram :)
Esmaralda

7 Krux:

skriven

Jag frågade ett företag om jag fick ta avbetalning på en telefon men de sa nej. Tyvärr så går ju alla telefoner sönder inom kort när jag köpt begagnat så jag undrar om det finns NÅGOT företag som kan tänka sig godkänna mig eller ska jag sluta hoppas?


Kram

8 Rädd:

skriven

Hej!

Gjorde jag bra ifrån mig igår på mötena? Kommer det komma något bra ur allt? Det känns lite bättre i magen men jag tvivlar också på att det här jobbet kommer leda mig framåt? Det gnager att jag ställde in det där planerade mötet för att vara snäll mot min kollega. Att jag lyfte allt till chefen. Det kanske bara gav motsatt effekt? Går jag verkligen framåt på jobbet?

Krm pch kärlek

9 Lisas :

skriven

Hej och glad midsommar! 🌸☀️🥰🍓
Åh vilken härlig känsla att kunna vara vild och crazy. Det kan jag nog vara också men med ”honom” jag känner och vill ha 😅
Men var är han , jag har väntat sålänge nu. Ser du om vi hittar varandra denna sommar, eller när? Längtar! ❤️
Sen undrar jag om min gamle 14-årige hund har ngt budskap till mig, har han ont någonstans? ❤️
Mvh och tack på förhand!
Kram från Lisas

Svar: Jag ser inte när tyvärr, men han kommer !Din hund känner nog av sina 14 år men verkar glad och positiv i alla fall, kram :)
Esmaralda

10 Mikeo:

skriven


Godmorgon :)

Har de pratat om mig vad jag sa här om dagen när dom sågs och skyller det enbart på mig? Eller tror du de alla förstår hur vi känner eller ser de bara sitt eget perspektiv ?

Trevlig torsdag

Svar: Tankarna och känslorna verkar vara lite blandade, kram :)
Esmaralda

11 Camilla:

skriven

Godmorgon finaste Es! Är i en stor kris nu, och skulle gärna höra nåt positivt av dig, ett litet hopp, i rätt riktning för att orka...! Midsommar och allt och ingen som helst glädje känner jag.
Men åt er andra TREVLIG MIDSOMMAR! och KRAM åt finaste Es!

Svar: Det negativa vänder och det kommer bra tider för dig... gör val under tiden som för dig in på den rätta och positiva vägen, kram :)
Esmaralda

12 Bjork:

skriven

Hej ses c och jag snart tro?

Ska bli kul att träffa mamma i kväll:)

Kram

Svar: Ja, det känns som om ni snart ses, kram :)
Esmaralda

13 Mercan:

skriven

Esmaralda jag tänker gå till andra hand butiken idag kl 10:00 när de öppnar, hittar jag min byxa eller ska jag gå senare på eftermidagen🤣Esmaralda alldeles nyss min mor kom till mig efter att ha tittat på nyheterna ,hon sa att det finns risk att det börjar krig med Rusien,finns det fara Esmaralda🥹💕🙏

Svar: Jag ser inga tecken på storkrig men förstår ju din mors oro, kram :)
Esmaralda

14 Mimi:

skriven

Hej!

Hur blir hösten? Kommer jag att komma tillrätta och trivas med livet igen?

Kram

Svar: Du får göra upp bra planer och medvetet gå i rätt riktning och det kommer rätta till sig, kram :)
Esmaralda

15 Anonym:

skriven

Hej Es,

Jag undrar om hans planer som han har för framtiden är några som jag inte finns med i? Eller handlar det mer om kanske att han ska bestämma besluten över oss? Blir det beslut som jag absolut inte gillar men ändå kommer göra?

16 Anonym:

skriven

Hej
Det kunde bli bättre..?
Så jag undrar om vi blir det mellan oss? Kram

17 <3:

skriven

Godmorgon Es, varför har mitt ex A börjat höra sv sig igen ?
Han verkar ju inte alls gilla mig längre sån komplicerad man.
Vet han att jag har J ? Och sett kort på oss ?
Kram

Svar: Han har nog inte släppt helt, kram :)
Esmaralda

18 Vb:

skriven

Hej Es!
Hade du lämnat ?

Svar: Det beror på hur jag känt, hade det negativa övervägt så hade jag lämnat, kram :)
Esmaralda

19 Erika :

skriven

Hej! Tror du jag klarar av utbildningen jag kommit in på?

Svar: Ja, om detta är vad du vill så kommer du att ha fokus och det kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Godmorgon
Ja.. imorgon är det midsommarafton och jag är inte så speciellt taggad på det faktiskt. Kommer väl få höra samma sak som förra veckan ”åh vad vi bara växer” och jag får känna mig ensam och misslyckad som varje gång.
Jag tycker om att umgås med mina vänner men just nu är det oerhört jobbigt och jag känner att man är så uppe i sina egna liv och de väntas att man ska vara intresserad av dem men de är
Inte intresserad tillbaka. Men men! Kanske ska vara med mina föräldrar nästa år istället…

Idag blir det lite ärenden sen ska jag till mina föräldrar och fixa lite saker och så.

Jag är så nervös över resan, har resfeber redan nu och det är lite läskigt faktiskt.

Jag ber till gud att kärleken kommer till mig snart… är trött på att vara singel…
Senast jag träffa T var nog sista gången faktiskt.. det känns lite faktiskt.. han var så stor del av mitt liv. Även om vi inte var bra så önskade jag det i hela mitt hjärta…
Men ja jag hoppas mr kommer snart..

Kram

Svar: Se resan som något bra och positivt !Gör bra val för dig själv och känn tillit i att kärleken kommer, kram :)
Esmaralda

21 Ann-marie:

skriven

Hej!
Har känt mig lite trött och orkeslös på sistone.

Är det bara att försöka acceptera situationen - såhär kommer det att vara mer eller mindre för mig framöver?
Eller tror du det är en svacka - kanske kommer jag bli lite piggare framåt i tiden?

/Kram och önskar en fin dag

Svar: Jag tror mer att det är en svacka och du kommer bli piggare, kram :)
Esmaralda

22 Dani:

skriven

Hej!
Se det ut som jag kan åka till Milano den 4 Juli? Eller blir det för krångligt med jobb och så?

Kram

Svar: Möjligheten att du åker är unt 70 %, kram :)
Esmaralda

23 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Modigt av dig. Det hade jag nog inte heller haft problem med att göra om jag kände att jag ville. Låter ändå mysigt med alla de aktiviteter ni fick uppleva tillsammans.

Kan det bli en fortsättning oss emellan?
Kram

Svar: Ja det blev en annorlunda och kul midsommar :) Ser inte ut att bli en fortsättning mellan er, inga tecken finns på något mer seriöst, kram :)
Esmaralda

24 .:

skriven

Hej Es!
Jag har börjat få en del små röda födelsemärken. Dom flesta sitter på magen, men jag har några få i ansiktet. Det ger sån ångest. När vuxenaknen äntligen (efter så många år) börjar försvinna då börjar det här! Jag har hört av mig hc och väntar på att dom ska ringa. Es, varför när jag äntligen börjar tycka att jag ser helt ok ut i ansiktet! (Och det efter så många år) Kan du se om det sprider sig mer i ansiktet?? (Ångest) Eller kommer det hålla sig mer kring andra delar på kroppen?

Svar: Jag ser ingenting exakt men det verkar som om detta stannar av, kram :)
Esmaralda

25 F:

skriven

Hej esmeralda, mycket som hänt på kort tid, o vi står inför ett beslut som är mycket svårt att bestämma sig för , vi vet inte hur vi ska göra ? När det gäller verksamheten , ska man satsa eller inte ? Kan du se vad som blir bäst för oss ? Kram 🤗

26 <3:

skriven

Kan du se vart jag lagt honung burken? Har jag råkat kasta den ?
Kram 🐝

Svar: Verkar som om den ska finnas i gömmorna någonstans, kram :)
Esmaralda

27 Lotta S:

skriven

Härligt initiativ som inte alls blev crazy då! Midsommarvädret här har gått mot det kyligare, men helt ok så länge regnet inte öser ner. Blir att äta och dricka gott med några av de närmaste ute på sommarstuga. Får du till dig om jag borde äta annorlunda just nu?

Svar: Kanske mer typ medelhavskost, kram :)
Esmaralda

28 Fråga:

skriven

Kommer J kontakta mig snart?

29 Midsommar:

skriven

Wow vilket fint minne, så bra det kan bli när man följer sin egna röst..
jag har många fina minnen från midsommar, allt från barndom till vuxen, en fin tradition som ska firas tycker jag.
I år är det dock fortfarande ett blankt papper och dagen är i morgon..
Det kommer iaf börja med en gemensam promenad i skogen o sen samlas vi fler för frukost i det gröna. Hur vidare dagen blir vet jag inte än.. blir det jag o mamma eller kommer den där chansen poppa upp.., med hen?
Kram :) 🌷

Svar: Låter som en härlig start på midsommar för dig :) Kram :)
Esmaralda

30 Alex :

skriven

Hej!

Har sett ett schemaförslag inför hösten, som inte alls passar mig. Det känns jättetungt med dessa arbetstider. Inte alls som vi haft det tidigare. Flera kollegor är missnöjda. Kommer ledningen att lyssna på oss och ändra schemat till det bättre?

Svar: Ja, det är troligt att en schemaändring kommer men kan dröja lite, kram :)
Esmaralda

31 Snödroppen:

skriven

Gidmorgon💞
Det var modigt gjort💪🏻 men vilken upplevelse. Hört från honom igen efter det? Här blir det jobb hela helgen lång, mitt hjärta kommer hit men får klara sej själv, vi får kvällarna tillsammans iaf🥰 Blir en lugn midsommar hursom! Det är så mycket runtomkring nu så jag är lite småstressad…kommer jag få hjälpen jag behöver med att flytta allt mitt bohag så det går smidigt? Flyttnerverna börjar spöka🤯
Kram o ha en härlig midsommar☀️☀️☀️

32 Helena Ir :

skriven

Jag har varit wild och crazy så det räcker och blir över! Puh! Tur att jag lyckades lugna ner mig 😉

Trevlig midsommar och njut av ledighet!

Kram

Svar: Vi lugnar nog alla ner oss med åren... i dag hade jag nog inte orkat upprepa en sådan midsommar, kram :)
Esmaralda

33 Anonym :

skriven

Blir det svårare för oss emellan om jag behåller det?

Svar: Ja, det kan det bli, kram :)
Esmaralda

34 Vb:

skriven

Hej,
Han är inte helt ärlig märker jag.. men är det något jag borde oroa mig över ? Är det något negativt emot mig som kan påverka eller skada mig negativt om han följer något?

35 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda söta du för allt som du gör för oss 🤗 Esmaralda hittar jag min byxa idag ska gå dit nu kl 10 :00 😎 har ingen tållamod att hitta köpa min byxa 😂 eller ska jag gå dit under helgen söta Esmaralda 😊

36 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Efter att ha läst bloggen dagligen i massor av år så är ju detta bara ett av alla dina knasiga påhitt och jag älskar att läsa om dem. :) Jag har väntat med att läsa din och Svetlanas bok tills i helgen, tänkte ni ska få göra mig sällskap under ännu en storhelg som jag är solo. :)
I framtiden hoppas jag på att få fira med dans runt midsommarstången tillsammans med de barnbarn du har siat om.

Kram 🐈‍⬛

Svar: Hoppas du ska gilla boken och jag måste säga att det är riktigt intressant att läsa ryska systers upplevelser av sin uppväxt i Sovjetunionen, kram :)
Esmaralda

37 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Du är verkligen wild and crazy.

Händer det något wild and crazy för min del snart?
Tack och kram!

Svar: Ja, det kan det mycket väl göra.... planera något kul och gå utanför din comfortzon, det kan du vinna på, kram :)
Esmaralda

38 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Blev mamma glad när jag skrev att jag ville att hon skulle vila om hon är sjuk?

Krma

39 Ninni :

skriven

Hej kära du
Jag önskar dig en riktigt trevlig midsommar med mycke glädje och skratt.
Kan du se något om min helg. Kram

40 Ghostwriter :

skriven

Tack snälla för ditt svar 🙏 Jag känner att jag också har sömnbrist som gör att migränen blir värre men jobbet löser det med personal om jag verkligen inte kan? Kram!!

41 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jaa så härligt crazy Det är du i en ask Es . Vem annars skulle åka till Rinkeby en midsommarhelg .Nu var det ngr år sedan men Din upplevelse ger hopp om mänskligheten .

Wild och lite crazy blir mitt bidrag till midsommarlunchen...Blev bjuden till sonen och jag tacka naturligtvis ja även om det känns som dom borde ha fullt med ungdommar där...Men det blir fler midsommrar för dem <3

Jag ska ge mig på pinnocciotårtan !
De du Es är ditt "fel" haha
Tänkte göra den ikväll och göra grädde och jordgubbarna hos sonen

Håll tummarna att det inte blir pannkaka av allt haha

Kram Anki med flock

Svar: Vad roligt att du blev bjuden till sonen !!Tårtan kommer du greja hur bra som helst ! Här blir det Semifreddo denna gång, toppad med jordgubbar ! Kram :)
Esmaralda

42 Ghostwriter :

skriven

Tack snälla för ditt svar 🙏 Jag känner att jag också har sömnbrist som gör att migränen blir värre men jobbet löser det med personal om jag verkligen inte kan? Kram!!

43 L:

skriven

Trevlig berättelse och du hade tur att det var en bra person.

Kommer sonen få jobb nu?

Kram

Svar: Jobb kommer men kan dröja ännu lite, kram :)
Esmaralda

44 Laila:

skriven

Min Pellefan har uppfyllt den enda önskan jag hade och jag har nu vunnit en rejäl hacka pengar som förändrar mitt liv. Jag är mer än tacksam. Kram

Svar: Grattis, så roligt :)
Esmaralda

45 Doris:

skriven

Hej!
Det låter som en trevlig midsommar.

Jag undrar om min bil kommer hålla i sommar Es?Är lite strul nu men hoppas den håller.

Kram

Svar: Kan vara så att du behöver fixa någonting med den under sommaren, kram :)
Esmaralda

46 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att det kommer kunna ändras? Att situationen kan vända? Kan en förändring komma?
Kram

47 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att kunna ändras? Kommer situationen med honom att kunna ändras?
Kram

48 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att få samma chans/ möjlighet igen? Tror du det?
Kram

49 Ghostwriter :

skriven

Tog beslutet att sjukanmäla mig. Kommer dem kunna lösa det utan mig?


Kram

50 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han kommer att fortsätta med I? Den kvinnan han umgås med nu? Och kommer det att bli långvarigt?
Kram

51 Naturvän :

skriven

Hej!

Det blev ett fint minne för dig och inte alls tokigt. Modigt!

Lugn och stillsam midsommar för mig och sonen och precis som vi önskar. God mat och fint dukat sen är vi nöjda. 7 sorters blommor blir det för min del...

Fast nästa år hoppas jag ej sitta själv...

Kram

Svar: Lugn och stillsam midsommar låter fint !Och jag tror inte du kommer vara själv så länge till, kram :)
Esmaralda

52 Lisa:

skriven

När kommer pappa få bukt med sina alkohol problem? Han förstör ju för oss alla….
Kram Lisa

Svar: Det här är olyckligt och det är viktigt att ni andra i familjen sätter ner foten, distanserar er och ser till att inte bli medberoende . Det här måste pappa själv reda ut och söka hjälp. Kram :)
Esmaralda

53 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har hamnat i en sådan djup olycklig situation.
Vet inte var jag ska ta vägen.
Jag ser ingen ljusning just nu.
Det känns som att allt är mitt eget fel och jag har gjort fel val och nu straffar sig situationen.

Kommer någon förändring med honom att kunna komma mellan oss?
Ser du mig ha ett förhållande?

Kram

54 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Tyvärr så mår jag fruktansvärt dåligt efter en abort jag gjorde. Allt känns för jävligt just nu.

Ser du om jag kommer att få ett barn till och vara gravid?
Kram

Svar: Absolut att chansen finns... och sluta genast straffa dig själv, du gjorde vad som var rätt i din situation, kram :)
Esmaralda

55 Midsommar:

skriven

Ja en bra start blir det.. :) men hur fortsätter dagen, får du till dig något? Tips? 🙏
Kram :)

56 Skorpan:

skriven

Herregud, naken nej, absolut inte :D. Vet ju inte hur jag ska kunna visa mig naken för mannen som komma skall? Vi får göra allt i mörkret o han får alltid blunda ;D. Usch o fy hur jag ser ut...
Tack Es!
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, det kommer lösa sig galant och du känner dig trygg och bekväm, kram :)
Esmaralda

57 Mercan :

skriven

Esmaralda 😁jag köpte båda två åt mig halva priset larph lauren blus och filippa k klänning ha ha 😂 och kvinnan sa att jag ska komma på eftermiddagen att de ska plocka ut nya dam plagg, ser du att jag hittar min byxa om jag går då söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

Svar: Du får helt enkelt chansa, kram :)
Esmaralda

58 AnnaK:

skriven

Känns som att om jag inte fixar detta nu kommer jag aldrig göra det? Har trampat runt i 12 år och inte kommit till skott. Varför är det så jäkla svårt ta upp och varför är jag så extremt konflikträdd! Vill ju tro iaf att livet blir bättre sen. Kan ju inte fortsätta vara oärlig mot alla. Vill bli av med oket nån gång.

Kram 🤗

59 Emilia:

skriven

Jag hängde ut genom fönsret nyvaken och pratade lite men vad tyckte J om det?😀
Midsommar ja , en mörk helg för många. Ha' de' fint på det sätt som man själv väljer att spendera dagen🌸💖🤗

60 Liljan:

skriven

Hej ☕️🌺🌱
Igår var jag med om en häftig upplevelse!
Jag hjälpte till på en mindre gård med min trotjänare Husqvarna och bilder av hässjor dök upp när jag smög omkring på marken och slog av gräs. Eftersom jag har varit där flera gånger så var det i efterhand en märklig känsla att dessa bilder aldrig tidigare dykt upp.

Jag fortsatte att slå av gräset,och väl vid vila så sade en av dem som bor där på somrarna att förr i tiden så stod det hässjor på den plats jag tidigare stod på. Det var tidigare en åker,nu är det en trädgård. Så inte så konstigt att jag aldrig tidigare reflekterat att det måste varit åkermark förut.

Minnena från svunnen tid som jag aldrig sett förut var så tydliga, som att jag själv sett dem på riktigt. Det var en riktig upplevelse ❤️

Svar: Jag tror nog att du sett hur det var, på riktigt, en gång för länge sedan.... du har en fin förmåga.. kram :)
Esmaralda

61 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar - jag skulle nog så gärna ha en romans genast, men det känns inte som att finländska män är intresserade av mig längre. Har gått upp några kilo och har pigmentfläckar i ansiktet.

Kanske jag måste åka utomlands för att ha chans till en fling?

Kram

Svar: Det tror jag inte men å andra sidan ökar chanserna utomlands... kram :)
Esmaralda

62 IaElisa:

skriven

Oj så modigt av dig! Det där skulle jag inte vågat göra.
Jag söker ivrigt efter ett litet hus att fixa upp till mig och min dotter, men är orolig att jag väljer fel, eller köper ett ruttet hus. Kan du se något om vilket hus som är rätt för mig, och om det tar länge innan det kommer ut på marknaden?
Ha en så skön midsommarhelg!

Svar: Ett hus i bra skick behöver du... där det som behöver fixas är överkomligt... låt en kunnig person inspektera innan köpet.. kram :)
Esmaralda

63 Mama Africa :

skriven

Du är inspo du, Es :)

På tal om afrikanskt så funderar jag på att ge mig iväg nästa år, leta gorillor och bo med massaijer b.la.
Får du till dig något om resan? Hoppas jobbet ger mig ledigt..

Äventyrskram 💕

Svar: PLanera noga och det här kan bli en alldeles underbar vistelse... sök ledigt från jobbet i tid och chansen är god att det lyckas, kram :)
Esmaralda

64 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att fortsätta att vara dem? Eller hålla mellan dem?
Kram

65 Ororlig:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att jag har sårat honom för mycket tidigare för att han ska se en framtid med mig?
Kram

Svar: Jag ser inga detaljer men ser att det finns en annan kärlek i din framtid, kram :)
Esmaralda

66 J:

skriven

Hej!
Hur kommer sonens helg bli?
Ha en jätte fin midsommar!
Kram

67 Naturvän:

skriven

Hej!

Tusen tack för svaret. Det låter härligt och hoppingivande om det snart kommer in ngn i mitt liv...

Finns ju ngn från min by ...en vän som gärna vill besöka mig men jag vill ha stugan och tomten mer i ordning och jag är inte säker på att han uppskattar det här...fast kanske ändå...velar hit och dit

Kram

68 Louise:

skriven

Och vi förlorade igen i förvaltningsrätten så än en gång ska det upp i Kammarrätten där vi förmodligen också kommer att förlora.
Känns som det kommer närmre och närmre att jag och mannen kommer behöva separera då vi knappast kommer få hem henne.
Min advokat tror inte att vi kommer att få hem henne då det faktiskt är på grund av honom (mannen)som gör att vi får avslag på överklagan. Jag ska skriva nästa överklagan i helgen men jag är så urbota less på detta nu. Känns som vi stångar våra skallar i en vägg för vi kommer inte fram till dem.
De har bestämt sig att jag är en dålig mamma oavsett hur mycket jag ändrar mig och är villig att ta emot hjälp från dem.
Blir en IVOanmälan också för den delen.

Bröt ihop totalt innan för jag känner att jag orkar snart inte mer. Är så förbannat trött på att vara fast i denna onda spiral och det känns som jag aldrig kommer komma ut i från mitt nuvarande förhållande för han vill inte höra på det örat. Hur ska jag få lägenhet på så kort tid, saker som vi har här. Förstår inte varför han inte vill släppa mig.
Och jobb när kommer det. Önskade så starkt att min förra chef skulle höra av sig men det kommer hon knappast göra för de behöver ingen personal.

Kommer jag att få jobb? Är det ens närmre mig eller längre bort?
Är så trött på alla tack men nej tack även som barnskötare.
De är säkert inte så imponerade över mitt CV.
Jag vet inte hur jag ska gå vidare med mitt liv. Känner mig så himla ensam trots förhållandet och det känns som han inte vill släppa mig för vi har varit tillsammans i 24 år. Halva vårt liv. Men jag är redo att gå vidare för vi har verkligen växt ifrån varandra.
Blir snart galen.

Ha en fortsatt fin tordag och tacksam för svar. Kram

69 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det några känslor eller något intresse för mig hos honom?
Kram

70 Inbjudan:

skriven

Tror du Es, att hen plockat blott mig medvetet och inte vill jag ska komma i morgon? Har ju inte fått inbjudan..
Kram :)

71 AN:

skriven

Hej kära Esmeralda, vilket äventyr du vågade dig på! Förstår att det blev en minnesvärd midsommar! 😊🥰

Kan du se vad mina nya kollegor har för uppfattning om mig? Känner mig blyg.

Kram!

72 Rädd:

skriven

Oroar mig. Gör jag fel som engagerade mig i projektet jag inte vill vara i? Jag kanske tar ansvar där jag inte ska? Leder det mig åt fel håll? Min kollega kanske inte vill h min hjälp? Ska jag backa?

Kommer det något bra arbetsmässigt innan semestern?

Kram och kärlek

73 AN:

skriven

Hej kära Esmeralda, vilket äventyr du vågade dig på! Förstår att det blev en minnesvärd midsommar! 😊🥰

Kan du se vad mina nya kollegor har för uppfattning om mig? Känner mig blyg.

Kram!

74 AnnaK:

skriven

Verkar jag lösa det?

Kram 🤗

75 Hönan:

skriven

Modigt av dig! Och vilken upplevelse du fick :)

Är movet mitt?

Kram

76 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att höra av sig till mig igen?Kram

77 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han känslor kvar för mig eller har han släppt taget om mig?
Finns det fortfarande en chans för oss?
Kram

78 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 🤗ska gå dit på Söndag 😁😎😁😙😇

79 Orolig:

skriven

Hej esmaralda.
Jag undrar ville han medvetet såra mig på grund utav att jag sårat honom? Kan han ha haft sådan intentioner?

Eller har han mer känslor för den andra kvinnan än för mig?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: