Nej till precis allt....

Det finns de som konstant säger nej till allting och då suckar man tungt.
 
 
 
Ska vi åka till Köpenhamn på lördag ?
Nej, det blir för varmt, de har lovat 30 grader
 
Ska vi  bjuda hem lite vänner till helgen ?
Nej, det orkar jag inte med.
 
Kanske vi ska boka en resa ?
Nej, det blir för dyrt
 
Ska vi se en bra film ikväll ?
Nej, det är jag inte på humör för
 
Vad säger du om att gå på bio ? Det var länge sedan !
Nej, det är bekvämare hemma i soffan.
 
Jag tycker att vi ska köpa nya köksmöbler ?
Nej, de gamla duger bra.
 
 
Och så fortsätter det, när man lever med en nej-sägare.
 
En gång gjorde jag det och jag kan tala om att det var riktigt deprimerande.
 
Spelade ingen roll vad man föreslog så blev det ett nej och personen i fråga kom aldrig själv med några  förslag eller idéer utan hans roll var att säga nej, konsekvent och till allt.
 
Sådant är väldigt dränerande  och den relationen blev inte lång.
 
Kram & kärlek 💖
 
1 Helena Ir:

skriven

Låter som en deprimerad och väldigt osäker person. Men alla är vi väl olika..
Är man frisk och kry så våga utmana och säg ett Ja! Nej, det där var ju inte rätt man för dig!

Ha en skön dag..jag tar mig en promenad till gymmet och gör det jag orkar just nu..skönt att komma ut..skön luft nu på morgonen!

Kram

Svar: Skönt för alla morgonpigga att ta tag i dagen innan värmen slår till... här hos mig är det mer rimlig temperatur men himlen börjar bli mörk,, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har börja igen att tänker på min 30 år den 2025 år. Som jag längtar efter. Grund av jag har så tråkig och jag vet inte fortfarande vad ska jag gör i sommar.

Går det bra att jag antecknar lite med min önskningar att gör saker med en viss när jag blir 30 år? Då borde det lugna lite än var spända och tänker för mycket.

Ha det bra

3 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda för dina fina ord om min lille brori går, det värmde🤗💕😌Esmaralda hittar jag något bra i andra hand butiken idag eller byxa i stället för sigg, ska gå dit kl 11:00😁😎😁

4 Misstjejen:

skriven

Hej

När jag kommer hem i torsdags då tänker jag redan på Caron och igår på kväll också att jag hoppas på hon finns för jag vill prata med henne men jag vet ju hon finns inte.

Ska jag låta den tid som kommer smälta med tid eller hur ska jag hitta något som får mig glömma?

Varför min tankar fastnar vid henne just nu. Speciellt i dessa helgen som nu idag då har jag henne i min bakhuvudet och jag hoppas ju jag kan prata med henne.

Som jag väntar på att hon ska kommer men det händer aldrig...

Ha det bra

Svar: Tänk mer på sådant som du själv kan påverka och gör upp bra planer kring dig själv, kram :)
Esmaralda

5 G.H:

skriven

Att säga nej är ju såååå tråkigt 😆

Sverigesemestern börjar gå mot sitt slut. Några dagar kvar att maximera och njuta!
Försöker ligga lågt med tjatet på maken att flytta tillbaka hit.
Kör lite law of attraction och försöker känna det som att jag redan bor här;)

Finns chans att han ändrar sig och går med på sverigeflytt?
Ser du oss boende i Sverige i framtiden?

Kram:)

Svar: Chansen att han går med på en Sverigeflytt är inte särskilt stor, runt 20 %Kram :)
Esmaralda

6 A:

skriven

Låter som mitt ex lite grann... han säger bara ja om det gynnar honom på något sätt. Jag försöker hålla mer och mer avstånd från honom men han drar in mig på ett eller annat sätt ändå. Vi har ett gemensamt barn så vi måste ju ha med varandra och göra. Men ju större vår dotter blir desto mindre kommer det behövas hoppas jag.

Är tom på energi. Snart semester och hoppas jag "kommer igen" då. Jag saknar mitt vanliga glada jag. Börjar ju nytt jobb sen efter semestern. Har varit på en arbetsplats nu i 10 månader och det är så svårt när man inte får tillhöra en grupp, att inte ha någon man kan vara sig själv med.

Kommer nya arbetsplatsen vara rätt för mig, kommer jag tillhöra en grupp som vill vara med mig? Jag förstod inte först vad du menade när jag frågade om jobb här, du sa det skulle komma snart och att jag kommer ha arbetsuppgifter som liknar nuvarande men ändå lite annorlunda. Och det är precis så detta jobb är 🙂 jag har samma yrkesroll men kommer göralite annorlunda än traditionella arbetsuppgifter. 😀

Hoppas detta är min rätta arbetsplats nu?!

Trevlig lördag! Här blir det bio med dottern idag.

Kram!

Svar: God chans att detta jobb blir rätt... ha rimliga förväntningar i början och ge det lite tid så du landar ordentligt, kram :)
Esmaralda

7 Purple flower:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se något gällande min framtida blivande man? Något alls? Hur stor chans är det att vi träffas om två år??? Kram Purple flower 💜

8 <3:

skriven

Blev Eva så nyfiken att hon tog bort blockeringen på fb ? Såg en liten like igår inatt som sen togs bort.Tråkigt allt med henne men är ändå stolt över mig själv att jag till sist sa ifrån. Hon kommer aldrig få chansen igentrycka ner mig för att må bra själv. Hon ville till och med göra mig ful för hon blev avundsjuk på mig. Hennes mamma sa det till henne när vi var på semester.Hon pratar skit om alla hon umgås med och sin man. Ingen fin egenskap. Varför var hon så elak och avundsjuk mot mig ?
Kram

9 Sogia:

skriven

Tack underbara och kära Es! 🌸

Jag följde ditt råd och gick med på att prata med mostern om de försvunna kläderna. Jag ger detta bara en chans, som du föreslog, och sen får det vara. Hon är narcissistisk och jag undrar om du har några råd på hur jag borde bete mig på det här samtalet. Jag ser inte fram emot det men jag hoppas någonstans, för allas bästa, att samtalet kommer att gå bra. Tusen tack igen ❤️

Sofia

Svar: Lyssna in vad hon har att säga och var sedan tydlig i vad du förmedlar... kram o lycka till :)
Esmaralda

10 Alex:

skriven

Hej!

Funderar på att bygga på en våning på sommarstugan för att få mer utrymme när familjen blir större. Ser du om vi får bygglov för detta och att det blir av?

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nej nej nej säger jag till nejsägare ;-)

Detta med takfirmor börjar bli lite för stort...mitt datorfinger har tydligen kontaktat både kreti o pleti..Firmor som är nystartade och inte har omdömmen har jag lyckats boka in ...suck .Jag lurades av namnet som innehöll ordet kvalitet och svenskt.
Men jag ger dom en chans ändå -Allt är bättre än den första överlägsna mannen som inte ens ville gå upp på taket..

Lördag morgon och sköna +14 Så ljuvligt att inte behöva rasta lilla mamman i ottan- Som fortfarande haltar men går mycket bättre dag för dag.

Kram Anki med flock

Svar: Anlita någon som har referenser, det brukar bli bäst. Att ta de som är billigast är inte alltid det bästa och kan kosta mer i sluttampen. Vad skönt att lilla mamman går allt bättre, kram :)
Esmaralda

12 Zita :

skriven

Hej Esmaralda ska åka till småland 1 veck hälsa på syskon o Mamma tillsammans med son o fru barnbarn fast jag åker egen bil tänkte vara med min mamma 3 dagar extra.
tror du det blir bra allting.Någonting jag ska tänka på ?
kram ☀️💖🤩🌸

Svar: Ser jättebra ut och och ingen varning kommer till mig, ha det så trevligt :) kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Nej det där kan väl inte stämma ;). Eller jo om du har levt med en sån person o kan inte annat än hålla med dig om att det måste ha varit jäkla trist. Varför sa han konstant nej till allt? Nåt måste väl ändå ha varit kul att göra. Intressant typ, verkligen. Mannen av idag är defintivt mera av en ja -sägare, tror jag :).

Kunde ha sagt nej o hade haft lust till det också bara för att få vara lite ensam, men sa inte nej då det blev ändring i planerna. Det blir besök på kompisens systers stuga idag o såtillvida lyxigt att jag får skjuts hem sen ikväll. O skulle jag inte få det så är jag fortfarande fullt kapabel att ta mig fram dit jag ska ;).

Ja jag hoppas inte jag är den som kommer att vara nej -sägaren i relationen, va tror du Es? Kommer vi månne bägge att säga ja till det mesta? Jag hoppas ju på att han har en massa förslag på vad vi kan göra, det är jag led att stå för, förslagen. Det måste vsra nåt fel på mig ju som tänker så...

Ha en bra ja -dag!
Kram Skorpan

Svar: Mycket handlar om att man vill ha full kontroll på allt...då är det lätt att säga nej.... men så fruktansvärt tråkigt.Ha en trevlig kväll hos kompisens syster !
Du kommer aldrig bli en nejsägare ! Kram :)
Esmaralda

14 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Tänk så mycket roligt man missar när man säger nej till allt..
Jag var länge en Ja-sägare tills jag inte orkade längre, fick lära mig att säga nej till saker som dränerade mig, idag har jag bättre balans , men kunde nog säja ja lite oftare.. 😉
Goda ting skulle korsa min väg förmedlade du för ett ta sedan, är dom på intåg tro?
Kram o skön Lördag! 🌸

Svar: Balans mellan ja och nej är viktigt, att man känner in och väljer det man verkligen vill.Bra ting kommer för dig och jag hoppas inte det ska dröja länge, kram :)
Esmaralda

15 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det jobb snart eller är det kört för min del?

Kram

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag vill så gärna hitta ett nytt jobb, får riktigt ångest då jag tänker på att återvända till mitt nuvarande jobb efter semestern.

Hur ser oddsen ut att jag får ett nytt jobb i höst?

Kram

Svar: Den möjligheten finns och ökar framåt hösten/vintern, kram :)
Esmaralda

17 Naturvän :

skriven

Hej!

Det är jobbigt... verkligen deprimerande och suger musten ur en..har ngra i min närhet med de här dragen och försöker undvika så gott det går. Man vet ju i förväg hur de kommer att svara...

Imorgon blir det att resa hem söderöver. Startar tidigt och hoppas chauffören kör lugnt.

Apropå på relationer undrar jag hur det blir närmaste tiden. Ser i alla fall fram emot sommaren och hoppas ha kul. Träffa folk och unna mig ngt restaurang besök. Känns som om det är dags för det nu

Ha en fin Lördag

Kram






Svar: ja det är dags att slappna av och ta för sig... och något extra positivt kan ske, kram :)
Esmaralda

18 Lunora:

skriven

Hej!
Jag dejtat en kille sedan några månader och det känns bra på många sätt, men det känns som om relationen och känslorna inte fördjupas.
Han är väldigt tafatt vad gäller det fysiska och jag tror då att han nog inte har intresse, men efter att vi ses skriver han alltid fina sms och säger att det är så mysigt att träffas…..får inte ihop det🤔
Jag är tveksam till om det är rätt, men samtidigt rädd att allt detta bara handlar om mina egna rädslor.
Behöver lite kloka råd🥰

Ha en fin dag!
Kram 💕

Svar: Visst kan han vara lite tafatt men menar väl. Jag tror nog han är glad i dig men du får känna av dina egna känslor och vara sann mot dig själv. Känns det inte helt rätt, då är det inte heller rätt, kram :)
Esmaralda

19 L:

skriven

Inte kul med nejsägare. Jag kan bli en sådan när jag inte mår bra men då är det tillfälligt. Detta år bestämde jag mig för att säga JA
till det som kom i min väg och jag har nu gjort två roliga pch oväntade saker jag aldrig trodde jag skulle göra.

Undrar varför det blev tyst om jobbet? Har jag förlorat?

Kram

20 kristina:

skriven

Hej!
Det låter verkligen dränerande att ha en sån person i sin närhet.
Tror inte många orkar med en sån person i det långa loppet.

Ser du något om min framtida livspartner, mörk eller ljus hårfärg eller något om deras intressen?

/Kram och tack för det arbete du gör.

21 Solstjärnan:

skriven

Nä det kan man förstå ,att den andre bara säger nej till allt o alla och kanske till och med är en person som inte tar några initiativ eller så duger bara de förslag som personen själv föreslår.Förstår att du inte ville vara kvar i det förhållandet som du beskrev, du som nog är så aktiv i vardagen😊
Es, undrar om min kommande man har ett hem fyllt med möbler och saker, precis som jag har.Blir det mycket kring att fundera vad vi ska ha Har vi samma smak i inredning?
Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

22 Dani:

skriven

Hej!
Fick underkänt på min sista tenta det första året. Har omtenta i augusti. Känner mig ledsen. Kommer det lösa sig?😓

Kram. Ha en fin dag!☘️

Svar: Gå in för omtentan och var så påläst du kan och det kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

23 Frida:

skriven

Ja det är ju roligare att vara en Ja-sägare. Det ena kan ju leda till något annat. För mig så gick jag på en fest trots att jag kände mig som tredje hjulet men det ledde att jag blev bjuden på en trevlig musikfestival sedan.... Det hade jag annars missat...
Får bara hoppas det leder till något annat positivt också när man vågar och får ändan ur?.. jag vill ju ha lite kärlek med 😂. Undra om man kan beställa det också? 😆.
Ha en fin dag.
Kramar 💜💛💜

24 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Jag har verkligen lyckats bränna mig på mina armar. Igår var de så varma och jag smörjde in med aleovera 2 gånger. Bord Skanska ha gjort det en 3e gång…
Jag får väl smörja in mig med 50 på armarna och försöka gömma dem från solen på något sätt…
Läppen är också bränd men det ser ut som jag har en snygg fillers 😂
Än så länge har det gått bra att åka med min kompis. Men det finns saker som man kan irritera sig på men så är det ju alltid. Det ska vara på ett visst sätt och typ hon bestämmer rätt mycket.

Ikväll ska vi antagligen följa med på någon AW. Det blir säkert trevligt. Och på måndag ska vi till saltsjöarna.

Hoppas det brända lägger sig snart…

Kommer J.H kontakta mig snart?
Kram

25 Lucia :

skriven

God morgon,

Kan man ändra en nejsägare eller bättre gå vidare?

Är det nu snart vi blir av med lägenheten? Väntan är lång att dem ska ge besked. 50/50. Jag hoppas och tror och ibland tror jag inte alls.

Vad tror du?

Kram!

26 Lotta S:

skriven

Studenten som fuskat erkände till slut, men vi gör handledarbyte eftersom tilliten mellan oss inte finns längre. Vad känner hon om saken nu, lättnad eller oro eller annat?

Svar: Jag tror faktiskt att hon är lite lättad att det nu är över, kram :)
Esmaralda

27 Hej hej :

skriven

Hej
Ser du om det blir Nya Zeeland för mig i Augusti? Kan du se vilket typ av jobb de blir.

Svar: Det kan verkligen bli av och kan bli ett jobb där du inte tjänar massor men det blir en fin upplevelse, kram :)
Esmaralda

28 Monica:

skriven

Vem står ut med en sådan person. Pappan till min yngste son hade lite av dom dragen (Han är död nu). Om någonting drog ut på tiden så sa han att det är försent att gå ut till evangemanget. En gång skulle vi äta julbord på någon restaurang. Det drog ut på tiden hemma med några minuter så upprepade han sin tradiga fras att det var för sent att ge sig iväg. Djävla glädjedödare. Så höll han på.

Svar: Usch så trist, kram :)
Esmaralda

29 AN:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, igenkänning på den typen av person. Intressanta blogginlägg du gör!

På tisdag reser jag till USA, ser du några varningar kring den resan?

Kram!


Svar: Nej, inga varningar kommer till mig.. det blir en bra resa, kram :)
Esmaralda

30 Dunegull :

skriven

Kommer jag få en bättre tjänst detta året?

Kram

31 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Det där lät verkligen som en trist människa, ursäkta att jag säger det.

Behöver jag säga ja lite oftare eller kanske nej oftare? Kan inte säga om jag har balans i detta.
Tack och kram!

Svar: Känn in snabbt varje gång och det kommer bli rätt, du är på rätt spår och får lätt balans, kram :)
Esmaralda

32 elvispen:

skriven

små energitjuvar de där konstanta nej sägarna.. livet måste bli bra trpkigt och inrutat att vara så, undra om de någonsin inser att det faktiskt går att säga ja emallanåt också?

Finns det någon som är intresserad av mig? som jag inte vet om? 🙃

önskar alla en skön helg och dag❣️

Svar: Ja, det finns en kille som du möter ibland. Han är kortklippt och smal, dessutom lite blyg och jag tror inte han kommer ge sig tillkänna utan beundrar dig helst på avstånd, kram :)
Esmaralda

33 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Väldigt trist!

Es, går det något rykte om mig att jag är på allt och alla? Ser folk runtomkring mig som seriös? Jag vill verkligen ha en relation. Men hattar runt.

Kram

Svar: Det är ok att hatta runt i väntan på att det ska bli rätt och jag ser inte att det går några negativa rykten om dig, kram :)
Esmaralda

34 N.:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du hur stor chansen ser ut att samma sak händer igen?
Kram

35 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg han mig igår och kom någon speciell tanke till honom?
Är han intresserad av mig?
Kram

36 Liljan :

skriven

Godmorgon 🍓🥣
En nej-sägare har också förmågan att låta partnern känna skuld när man genomför sina planer själv utan nej-sägaren.
Man ska låta nej-sägarna säga nej, om han eller hon vill det. Låt dem göra det. Och orkar man så lämnar man. Det är upp till en själv hur länge man vill dras med det.
Kram till er

37 Mama:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg han mig igår och kom någon speciell tanke till honom?
Är han intresserad av mig?
Kram

38 Naturvän :

skriven

Hej!

Tackar för svar. Låter hur spännande och positivt som helst att ngt kommer hända...undrar vad som ligger i luften... nya möten??

Kram

39 Mercan:

skriven

Ska med min sister till blommstrbutiken idag Esmaralda🤗💕🤭

Svar: Hoppas du haft det trevligt :) kram :)
Esmaralda

40 AN:

skriven

Tack fina för ditt svar! ❤️
Kram!

41 Ghostwriter :

skriven

Varför kollade han på min sociala medier igår via ett annat konto?




Kram

42 Bjork:

skriven

Hej ses mannen i bilen och jag snart igen?

Ska höra av mig till mina kompisar o se om vi kan ses snart.

Kram

43 Purple flower:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om du kan se något gällande min framtida blivande man? Något alls? Hur stor chans är det att vi träffas om två år??? Kram Purple flower 💜

Svar: Absolut att chansen finns inom två år, kram :)
Esmaralda

44 K :

skriven

Ahh blir så jäkla frustrerad, tyckte han ens om mig? Ville han ens ses och tog förhastat beslut?

Känner mig extremt förvirrad och irriterad.


Kram

45 <3:

skriven

Har M ingen koll på restaurangener han föreslog inget riktigt date restaurang. Skrev hört att den är bra.
Kändes som ett konstigt val. Han skrev sen du kanske har något annat förslag. Vad tror du drq mig ur eller ge mitt förslag?
Kram

46 .:

skriven

Hej Es!
Ibland nojar jag mig så mycket över min kropp. Det är något som sitter kvar sen ätstörningen. Men tror du att min vikt står still om jag fortsätter äta och ta mina promenader som jag gör? Jag väger mig ju inte längre och det är jobbigt. Skulle aldrig ställa mig på en våg i ensamhet i rädsla för att flippa ur totalt.

Förresten, min katts mage har fungerat bra i flera veckor nu :) "peppar peppar"

Svar: Det ser riktigt bra ut med vikten så noja inte !! Vad skönt att kattens mage nu funkar, kram :)
Esmaralda

47 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg han mig igår? och kom någon speciell tanke till honom?
Kram

48 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig i en relation snart?
Kram

49 Maddelito:

skriven

Ja okej då förstår jag hur du menar och jag känner själv att det är svårt att få jobb. För mig har det alltid varit svårt även sommarjobb som ung och jag vet inte varför? Är det jag som ger ut dålig energi? Jag vet att jag är dålig på att "sälja" mig själv.

Just nu är jag anställd hos Lunds kommun som förskollärare och jag kommer inte säga upp den tjänsten förän jag får en ny.
Jag är nyutbildad djurvårdare på nivå 2 och vill helst jobba inom djursjukvård men jag söker även andra jobb som djurskötare tex grisfarm och det är för att jag vill jobba med djur och jag tänker att bara jag får in en fot kanske det hjälper?
Men det blir lättare när mitt körkort är fixat för då öppnar mer områden att söka jobb på samt att vi kan flytta men jag måste ändå ta hänsyn till min dotter då hon kan inte flytta mitt i en termin.

Ha en fortsatt trevlig dag

Svar: Må så vara att du kanske inte är så bra på att sälja in dig.. men det blir vinst för den arbetsgivare som blir din !Får du in en fot inom djurvård så hjälper det upp din situation och du får lättare andra tjänster inom området, kram :)
Esmaralda

50 Hon:

skriven

Hej,
Tror du jag missade nåt som int for dit och träffade honom igårkväll? Borde jag bli en mer ja-sägare? :) Svårt detdär med balansen ibland tycker jag då man har en högkänslig hjärna som lättare blir överstimulerad och även behöver mer återhämtnin men man även vill ta för sig av livet.
Kram

51 Jen. :

skriven

Det känns som att det är andlig aktivitet hemma hos mig. Det smäller högt men inget har fallit och så är det lite andra ljud. Är det andlig aktivitet och vem är det och vad vill den i så fall?

Svar: Det KAN vara andlig aktivitet... 30 % att så är fallet och i så fall är det en kvinna som kommer på besök och i all välmening, kram :)
Esmaralda

52 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur för mannen att jag inte är en nejsägare då. Eller gäller det allt ;)? Kanske gällande det har jag jämnt huvudvärk ;)...
Kram Skorpan

53 Hönan:

skriven

Om jag verkligen skulle gå in för det och känna att det är möjligt, finns det en framtid för mig som egen där jag kan lyckas på riktigt inom det jag vill verka inom?

Kram

54 Lydia💕:

skriven

Det är tråkigt att ha en partner som säger nej till allting man föreslår men jag har lärt mig och säga nej till som som tar energi från mig har alltid sagt ja till allt fast man kanske inte vill alla gånger
Nu undrar jag om jag kommer att möta min kärlek innan sommaren tar slut för man hoppas ju att han ska finnas där ute någonstans
Kram
Lydia 💕

Svar: Visst finns kärleken där ute men det kan dröja ännu en tid innan era vägar korsas, kram :)
Esmaralda

55 Ally:

skriven

När du nu pratar om goda ting som är på väg mot mig, kan det röra sig om kärlek/romans?
Jag försöker släppa mina tankar och ”bara vara” njuta av livet liksom,.. ☀️🌸
Kram 🤗

Svar: Njut i nuet och lita på att kärleken kommer när det är rätt i tiden, kram :)
Esmaralda

56 Hej hej :

skriven

Hej
Ser du om det blir Nya Zeeland för mig i Augusti? Kan du se vilket typ av jobb de blir.

57 F:

skriven

Drömde inatt att mitt hår var fullt med löss , vad betyder det?

58 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Nej tack till nej sägare.

Jag vill dela livet med en man som är trygg i sig själv och precis som mig gillar att reflektera över saker och ting i stort och smått utan att blanda in vem som har rätt eller fel. Var är han?

Kramar 🐈‍⬛

59 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns något intresse för mig?
Kram

60 Fest Alice :

skriven

Om jag går ut på stan, får jag det roligt och träffar folk där att hänga med? Brukar ju bli så men jag har ingen att möta upp..



Kram

Svar: Ha ett öppet sinne och se dig omkring och det kommer nog att lösa sig, kram :)
Esmaralda

61 Vitlök:

skriven

Hej
Har en kille jag varit intresserad av ett tag och vill ta nästa steget, kommer vi träffas i sommar? Om inte, kommer kontakten fortsätta och utvecklas?

62 Mercan:

skriven

Esmaralda finns det stor shans att kag ska träffa mannen med gott hjärta i Juli😁😎😁🤗💕🤭

63 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Har jag en chans på honom?

Kram

64 Lilla jag :

skriven

Kommer kontrakt att skrivas nu i juli?

65 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet och jag har lovar att jag ska ställa bara två frågor men jag har fattar nu så varför jag efterlängtade att var 30 år... det är den första grundskola då gick jag i skola och det finns en favoritlärare som heter Elisabeth. En gång har jag fråga henne hur gammal hon var och hur känns det väl. Så hon var 30-35 år då. Jag blir imponera och jag ser emot fram det.

Under många år har jag glömma bort att det finns anledningen. Så kanske jag borde har egentid och har filosofi varje dagar för förstå allt om min egen livet.

Men nu är den sanningen har kommer fram. Så ska jag fortsätta bara med livet och rullar på för jag kan inte gör något åt det nu som slösar på många år för efterlängtade det.

Det är i mars 31 då blir jag 30 år men vad ska jag gör under dessa sista månader tills jag blir 30 år...

Jadå... den sanningen kommer fram så tack vare jag fick egentid och filosofi tankar jag har.

Ska jag leva bara på och låta tid rullar på för jag kan inte gör något åt det nu?

Ha det bra

66 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du under Oktober från euro jackpot 20 tusen vinnst🙂‍↔️💕🤔

Svar: Nej tyvärr, det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

67 Jossan :

skriven

Dagen har spenderats under ett parasoll. Har man bränt sig så har man…

Nu är det fix innan vi ska ta oss vidare till resturangen och förhoppningsvis ska vi på någon sorts AW idag.

Ser du om det blir en resa med min tjejkompis nästa år?

Kram

Svar: En resa ser det ut att bli, kram :)
Esmaralda

68 Vitlök:

skriven

Hej
Har en kille jag varit intresserad av ett tag och vill ta nästa steget, kommer vi träffas i sommar? Om inte, kommer kontakten fortsätta och utvecklas?

69 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få träffa min kusin något mer?

Kram

70 Klara :

skriven

HJÄLP MIG HITTA MKN NYCKEL!! 🔑

Men Hej alla bloggläsare, är det någon av er som kan se var min extra hemnyckel har tagit vägen?? Hittar den inte.

Kram Klara

71 Bjork:

skriven

Hej kommer jag bli persolig hjälp till morfar en vacker dag?

Kram

72 Jasägerska:

skriven

Oh, de där nejsägarna..
Vissa kan ju värmas upp till ett ja eller i alla fall ”kanske”; kraschar oavsett mycket dåligt med oss utan tålamod 😆

Kära Es! Mitt i en rejäl svacka så undrar jag om något kring det närmaste kommer till dig? Bara att klättra upp på hästen igen..

Lördagskram :)

73 Vitlök:

skriven

Hej
Har en kille jag varit intresserad av ett tag och vill ta nästa steget, kommer vi träffas i sommar? Om inte, kommer kontakten fortsätta och utvecklas?

74 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag undrar om du kan se om jag och min man kommer vara borta några dagar eller en hel vecka på bröllopsresa?? Kram Zoey 💕

Svar: Blir nog en vecka i alla fall, kram :)
Esmaralda

75 Jasägerska:

skriven

Oh, de där nejsägarna..
Vissa kan ju värmas upp till ett ja eller i alla fall ”kanske”; kraschar oavsett mycket dåligt med oss utan tålamod 😆

Kära Es! Mitt i en rejäl svacka så undrar jag om något kring det närmaste kommer till dig? Bara att klättra upp på hästen igen..

Lördagskram :)

Svar: Ja, upp på hästen igen och rätt som det är händer något riktigt bra, kram :)
Esmaralda

76 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Tycker han att jag varit för på?

Kommer han att höra av sig till mig någon mer gång?
Kram

77 K. :

skriven

Varför kollade L min sociala medier igår?


Kram 🙏

78 Helena Ir :

skriven

Klara, jag vet inte om det är din nyckel jag ser..en ensam nyckel..inget knippe! Nästan som i en bestick låda..något med flera fack.
Detta såg jag lite snabbt. Får inte fram mer..kanske att det som nyckeln låg i var av plast. Men osäker!
Hur som helst lycka till!

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: