Spontana spådomar......

Här har vi dig kvinna i medelåldern som fått din Pellefant nyss och du känner att det finns ett speciellt band mellan er. En av dina önskningar handlar om kärleken och den kommer innan sommaren är slut. Därefter blir det ett liv i fin tvåsamhet.

 

 

 Ditt förnamn är ett dubbelnamn men används förkortat till vardags. Du bor i lägenhet, du har katt , du har en bil som du funderar på att göra dig av med och du  försöker hålla ut på jobbet tills pensionen kommer som en befriare. Men försök tänk om.  Söker du annat jobb så blir de sista yrkesverksamma åren betydligt bättre än jobbet du har nu

 

 

 Du är kvinna runt de 50, född i annat land, du talar arabiska förutom svenskan och du har gjort en fantastisk yrkesmässig karriär.  Vad som inte gått din väg är kärleken. Du är skild och ditt ex är lite av en stalker så du får sätta ner foten rejält där.   Under hösten, på en AW kommer du att få kontakt med en man och denna kontakt ska du bejaka för jag tror minsann att han är din soulmate och att du kommer bli riktigt lycklig tillsammans med honom.

 💖

Det finns en hemlös hund av liten ras, ett par år gammal, som väntar på sitt nya hem. Du kvinna i 60 års åldern som funderat på hund men inte kommit till skott, ni skulle passa så bra samman. Hunden är vit, glad men lugn och tycker om att mysa och promenera. Det är en tik. Hon har ett riktigt gott hjärta.

Kan vara dags att du besöker stall för hemlösa hundar.

 

 Man i 30 års åldern som nyligen separerat och som  kör lastbil och är med i en teatergrupp.  Sök dig gärna vidare inom teatern, du har riktigt fin talang.  Sök gärna också till Tv castings. Jag tror vi kommer få se dig i större sammanhang.

 💖

Kvinna i 40 års åldern som  har fast arbete, inte många  men riktiga vänner, som har varit singel länge och inte riktigt gått in för dejting.   Du trivs hemma och tar det gärna lugnt efter jobb. Om vintern  tar du semester och reser till värmen. Under en sådan resa, troligen redan denna vinter som kommer, så möter du en speciell man. Han är inte från norden och inte från det land du besöker.. och det klickar till rejält mellan er. Jag tror att han är din soulmate.

 

Du är mellan 50 och 60 år, du  har haft en allvarlig sjukdom men är frisk nu och du  har stora barn. Du trivs i hemmet och tycker om att pyssla och baka och laga god mat. Mannen som du lever med är bortskämd och ger inte mycket tillbaka och du har funderat på separation.  Ta dessa tankar vidare… jag tror inte det kommer bli bättre mellan er och han kommer aldrig att bekräfta dig på det sätt du vill och behöver

 💖

Kvinna i medelåldern som bor utomlands ( inte i Sverige alltså) och du  tar dig ofta fram med cykel, barnen är självgående och större, du gillar mode och smink men har inte riktigt gått loss med sådant.. så nu känns det som att det är dags.  Gör gärna en makeover.. lite ny stil på kläderna, ny frisyr och fint smink.. och du kommer känna dig gladare och mer nöjd med dig själv. Du kommer känna dig mer som dig själv.

 

 

 Kvinna mellan 30-40 som nyligen gått igenom en jobbig separation.. ta dig ett steg till och ta hjälp av terapi om du känner att du fastnar. Rätt som det är kommer du att möta en man i din ålder i en kö.. eller folksamling. Ni börjar prata och det är viktigt att du greppar situationen och pratar tillbaka. Ni är som gjorde för varann

 💖

Kvinna över 70 år som  inte levt så mycket av sina drömmar, men nu är det dags. Du har ofta funderat på att lära dig specialla danser och efter sommaren bör du anmäla dig till kurs. Likaså vill du lära dig laga mat på annat sätt och du kommer hitta en kurs också för detta. På någon av dessa kurser träffar du en kvinna som du klickar med och redan efter typ ett halvår kommer ni att göra en resa tillsammans

 💖

Sist men inte minst har vi kvinnan mellan 60-70  och du har länge velat hit och dit  om du ska pröva onlinedejting eller inte.  Nej, det ska du inte,  har du bestämt men du har ändå inte helt kunnat släppa tanken. Jag säger bara, GÖR DET !  Du har ingenting att förlora men väldigt mycket  att vinna och inte minst en charmerande, rolig och supersnäll karl som därmed kommer in i ditt liv på allra bästa sätt.

 

Ja, det här är vad jag spontant kunnat se denna gång

 

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser om det är uppdraget som jag och C kvinna kommer gör när min åldern är närmare 30 eller min åldern närmare 40. Eller mittemellan 30 år och 40 år?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag har en uppdraget med C kvinna och gör turné i Sverige också?

Ha det bra

3 .:

skriven

Hej Es.
Förra veckan skulle jag och en nära vän fika. Vi är nära vänner trots att vi inte har träffats på snart ett år. Det kanske låter konstigt att skriva nära då, men det är så helt enkelt. Men förra veckan fick vi skjuta upp det då hon inte kunde. Det är meningen att vi ska fika imorgon istället. Ser det ut att bli av?

4 <3:

skriven

Alltid roligt att läsa dina spontana spådomar. Kan första spontana spådomen om kärlek gälla mig ? Aktiverade min Pellefant igår och hade hen på mitt bröst inatt. Kommer J höra av sig idag ?
Kram

Svar: Det kan gälla dig, du får själv känna in, kram :)
Esmaralda

5 Ghostwriter :

skriven

Någon positiv spontanis till mig?



Kram och hoppas du får en bra dag!!

6 K. :

skriven

Har anställning till augusti, känns det som den förlängs några månader till? Jag söker annat ifall att men behöver söka i två olika landskap pga plan B och även nya mål. Behöver jag vara orolig kring nya chefen?
Känner mig väldigt besviken på intrycket som gavs senast och har lite panik av detta

Kram

7 Jossan :

skriven

Måndag igen… måndagsångest… kunde inte somna igår utan låg bara i sängen som något som tillhörde möbeln. Ont i varje liten del av kroppen och jag orkade verkligen inte ta mig upp. Känns nästan som en utbrändhet jag drabbats av.. tur jag bara har 3 dagar kvar med undervisning. Men fortfarande mötet imorgon.
Ja nä varför valde man detta yrket…

Måste försöka ta mig upp ur sängen. Känslan av hopplöshet och misslyckad är oerhört stor… när börjar det vända?

Kram

Svar: Sträck på dig.. du är bra.. mötet kommer du att fixa... och sedan har du hela sommaren på dig att vila och samla nya krafter, kram :)
Esmaralda

8 Jeanette:

skriven

Alltid lika roligt att läsa dina spontana fina budskap.

Kram

Svar: Tack o kram :)
Esmaralda

9 a88:

skriven

Hej!
Frågade för ett tag sen om min livspartner och du skrev att min livspartner inte är lika redo som jag - för att träffa någon ny.
Är det fortfarande så tror du?

Har varit försiktig i det området och först nu känner jag mig redo för det. Lite sen i gamet är jag.

/Kram och tack för det arbete du gör

Svar: Din partner blir mer och mer redo och KAN vara klar för ett möte när som helst, kram :)
Esmaralda

10 Emiza:

skriven

Är jag den 40 åldern?

Svar: Det kam vara du.. man får själv känna in, kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag och C kvinna skapa olika saker inför uppdraget typ en grupp på Facebook eller något annat?

Ha det bra

12 Linda N:

skriven

Det är så roligt m spontanisarna! Även om de är riktade till enskilda kan man själv bli peppad att göra något åt en liknande situation; ta steget, våga, vinna, förändra eller bara tillåta sig njuta.🍀🌞
Kram!

Svar: Jättebra tänk, kram :)
Esmaralda

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns så jag längtar efter äldre människor redan efter jag ses dom yngre tjejer i helgen. Vill bara har trevligt stunder med alla äldre människor. Jag förstår ju jag passar bättre med äldre människor än yngre människor.

Ha det bra

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har inte starta föreläsning än. Det väntar jag med till efter jag blir 30 år. För min hälsosam och mående är viktigt. Jag tar senare med föreläsning. Jag behöver bara ha fokus på mig själv.

Ha det bra

Svar: Bra tänkt, ditt eget mående är viktigast, kram :)
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Amanda prata hela tiden om hon vill flytta ut från den boende som hon tycker en person är jobbigt. Sen med hennes tjejkompisar försöka få henne förstår om att ha fokus på sig själv och allt även jag försöka förklarar men jag vet att hon lyssna aldrig. Hon är väl självisk som bara tänker på sig själv. Jag förstår med hennes nivån är annorlunda än oss tre tjejer.

Då ska vi låta henne vara eller fortsätta med att kämpa men jag tycker väl hon är drygt. Hon kommer aldrig förstår som jag vet och hon har något personlighetsdrag är helt annat.

Vad säger du om det? Så vad kan jag gör åt det?

Ha det bra

Svar: Ni har försökt och nu tror jag det ör upp till henne själv att fatta sina beslut, kram :)
Esmaralda

16 Anette:

skriven

Spännande spådomar!
Kram❤️

Svar: Tack och kram :)
Esmaralda

17 mandelviol:

skriven

Tjohej! bästa inlägget oavsett om man känner sig träffad eller ej! <3

Tror du jag kommer höra något kring katten jag lämnat intresse på eller finns det någon annan som passat mig bättre, om det är så jag skulle ha katt överhuvudtaget dvs?

Tack och ha en fin dag <3

Svar: Katt kommer du att ha och blir det inte denna, som är 50 %, så blir det en annan, kram :)
Esmaralda

18 Bjork:

skriven

Hej

Blir dagen lyckad i morgon för henne vi ska tacka av?

Kram

Svar: Ja, känns som att det blir bra och hon blir glad, kram :)
Esmaralda

19 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Osäker på om någon tillhör mig.

En fråga, verkar han ha bestämt sig för att han inte ska vara tillsammans med mig?
Kram

Svar: Han verkar vara på väg bort från dig och det finns en annan i din framtid, kram :)
Esmaralda

20 Lotta S:

skriven

Söker ledtrådar om nästa större händelse som orsakar panik i världen? Gör Putin allvar av något som chockar världen? Händer det i så fall i sommar eller höst?

Svar: Putin kommer nog att agera men inte med värsta tänkbara handling, kram :)
Esmaralda

21 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är möjligheten att han kommer att återvända till mig och vilja någonting?
Kram

Svar: Inte stor, så ta dig vidare, kram :)
Esmaralda

22 Mimi:

skriven

Hej!

Ingenting stämde in på mig nu heller. Ibland känns det som om jag inte finns till.
I min nya lägenhet är det en fläkt troligen central fläkt i huset på taket intill som bullrar hörs väldigt bra nattetid. Har kanske blivit ljudkänslig efter snart två år med vindkraft buller. Känns hopplöst. Hoppas att jag kan bo kvar i min nya lägenhet. Blir det bättre eller blir det flytt igen??

Kram


Svar: Rätt som det är så kommer det en spådom också till dig.Jag tror du utvecklat en viss överkänslighet. Sov med öronproppar och gör vad du kan för att dämpa ljudet, kram :)
Esmaralda

23 Ester:

skriven

Hej!

Kommer jag hitta ett boende där jag kan trivas och slippa ha det som nu??

Ester

Svar: Absolut att du gör det... gör upp en bra plan och sök aktivt, kram :)
Esmaralda

24 Smöla:

skriven

Får du in något spontant kring mig? Ser du något som kommer hända mig under sommaren eller senare?

Svar: Flera bra händelser ligger på lut, kram :)
Esmaralda

25 Mia:

skriven

Tack för spådomen som jag kände var riktad till mig. Nu ska skilsmässan bli av. Jag har väntat tillräckligt länge. Kram :)

Svar: Ja, det har du, lycka till, det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

26 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Finns det en man som tänker på mig?

Kram

27 Susanne:

skriven

Ok, nu prövar jag onlinedejting och håller tummarna, kram och tack :)

Svar: Ja gör det och stort lycka till, kram :)
Esmaralda

28 Mamman:

skriven

Tack, nu var det äntligen en spådom riktad till mig, så glad jag blev. Kram.

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

29 Anna:

skriven

God morgon Es, jag och mannen har äntligen flyttat ihop sedan 2 veckor, dock har det nu varit några krisiga dagar då våra olikheter gällande ordning kommit upp, vi båda har levt själva länge. Jag är nog mer anpassningsbar, men vill ha det mer ”cleant” i hemmet.
Kommer vi komma förbi den här lilla krisen och bli synkade?
Jag vill ju såklart att sambolivet skall funka mellan oss.
Stor kram

Svar: Ja, om ni båda ger och tar och försöker mötas i mitten så kommer ni att greja detta, kram :)
Esmaralda

30 Lucia:

skriven

Jag hade bara en önskan av min Pellefant och den blev infriad i natt. Jag är mer än lycklig. Kram

Svar: Så roligt att höra, kram :)
Esmaralda

31 Anette:

skriven

Spännande spådomar!
Kram❤️

32 K. :

skriven

Har anställning till augusti, känns det som den förlängs några månader till? Behöver jag vara orolig kring nya chefen?

Kram

33 Klara:

skriven

Hej, härligt med spontana spådomar.

Ser du något kring mitt kärleksliv i år? Några förändringar.

34 Klara:

skriven

Hej, ser du något spontant kring mig? Ser du något som kommer hända mig under sommaren eller senare i år?
Kram Klara

35 <3:

skriven

Kommer J höra av sig idag ? Har han inte ägnat mig någon tanke i helgen?
Kram

36 Skorpan:

skriven

Åh tack för spontanisarna Es, du har läst mina tankar. Kunde nästan, men bara nästan, vara nåt som stämmer på mig, men ändå inte, så synd ;). Tack Es för dessa!

Kanske nåt spontant kommer upp gällande mig Es? Nu är det sommar o med det lugnar det ju ner sig på jobbet o jag klarade av pärsen med vår stora vart fjärde år -happening o det känms som om stressnivåerna är relativt låga vad gäller jobbet o det är jag himla glad över! Kanske ddt blir bättre balans i mitt liv framöver.

Skulle ha tagit cykeln till jobbet men det blev ju inte av pga en dålig natt, typiskt. Behöver verkligen komma igång med motionerandet, det är ju hemskt hur jag trappat ner med allt sånt, blä för mig. Vem ska ta mig i nackskarven? Mannen ;)?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Mannen rör nog på sig en hel del och ni kommer göra det tillsammans... och kring detta finns inga problemNu tycker jag att du ska börja flirta lite när tillfälle ges, det är dags nu att ta till det tyngre artilleriet.. kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om det går bra återköpetet till diskställen idag😌det har passerat tre fyra dagar datumet men jag frågade i går tjejen i in och finn och hon ringde shefen och de sa 👌

38 Helena Ir :

skriven

Trevligt med Spontana! Den där om nätdejting vill jag inte ta till mig även om jag har åldern inne 😀 hoppas istället att rätt person hittar den snälla och trevliga mannen. För jag vill verkligen inte..det måste bli in IRL annars blir jag singel för tid och evighet.

Vad jag fått mycket gjort..vaknade tidigt och putsa fönster i 2 rum. Vardagsrummet behöver jag någon som står där bakom mig när jag halvt om hal t hänger för att nå hela fönstret. Spänning på hög nivå 😉
Sedan iväg och posta paket och Ica på vägen hem.
Tror jag dessutom ska ta mig till ett centrum för att hitta något i klädväg. Köpte ju en sådan fin linneklänning för någon dag sedan som gav mig mersmak i att köpa nytt. Behöver piffa till mig 😀
Inte bara träningskläder och jeans..

Får en skön känsla som jag vill ha kvar. Lite kär..i vem!? Jo i livet!

Ha det bäst!

Kram

Svar: Vill man inte så ska man inte, det gäller också online dejting :)Du har kommit in i ett bra stim nu vad det gäller att piffa till dig... håll fast vid detta, kram :)
Esmaralda

39 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Vet han fått veta om händelsen med J?
Kram

40 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar om kvinnan som han nu träffar om deras relation blir seriös och bestående? Är det där han kommer att vara med henne?
Kram

41 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor är chansen att vi kommer kunna lösa det här och bli tillsammans?
Kram

42 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Tack för dessa spontanisar och Grattis till er som fick vägledning av dessa <3

Idag fyller min syster år och jag far dit och gratulerar mot kvällningen Enda systern jag har. För De två andra existerar jag inte.Tyvärr..Det sorgliga i det är att jag helt missat mina syskonbarn 4 flickor..som jag önskat att jag fick lära känna dom.
Önskar att de vore nyfiken på sin moster de är ju vuxna nu men men Kanske i ett annat liv..

Ha en bra start på veckan !

Kram Anki med flock

Svar: Då får jag säga grattis till din syster !Jag tror att i alla fall någon av flickorna kommer att kontakta dig en dag, kram :)
Esmaralda

43 Se:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han och jag att umgås igen?
Kram

44 Rebban :

skriven

Hej,
Imorgon börjar jag det nya jobbet. I fredags var jag på en introduktion och det känns så himla bra och rätt. Jag klickar med de jag träffat och det betyder mycket för mig, blir så mycket lättare att jobba då. Jag är så tacksam för denna möjlighet.

Min dotter fick inte den skolplats vi ville. Vi bor i ett område med många väldigt bra skolor så jag är inte oroad av den anledningen men jag tror, utan att överdriva, att alla i vårt område fått plats på den skola som ligger här. Vår granne fick den sista platsen och vår dotter hamnade således på skolan längre bort. Vi hoppas fortfarande på att hon ska få gå på skolan som ligger närmast oss och med kompisarna från området. Väntar just nu på ett samtal från förvaltningschefen. Ser det, trots tidigare negativa besked, ut att bli den skola vi valde som första alternativ?

Stor kram och ha det bäst!

Svar: Lycka till på nya jobbet.. jag får en bra känsla.Det ser ut att komma tillfälle lite längre fram till den skola ni vill ha för dottern, kram :)
Esmaralda

45 Vitlilja :

skriven

Ser du mig i jobb i sommar eller är det bättre att jag får klart med sjukersättning först?

46 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Spontana spådomar är bäst. Tack för dom!

Spontant tänkt kanske jag borde satsa mera på mitt yttre och då tänker jag inte på min vikt. Skulle detta få mig att känna mig fräschare och se fräschare ut och bli attraktivare på dejtingmarknaden?
Tack och kram!

Svar: Om du piffar till dig lite så tror jag att du själv känner dig mer attraktiv och då ger du ut detta till andra.. kram :)
Esmaralda

47 Fegisen:

skriven

Oj oj idag var det mycket kärlek i spådomarna, vad härligt då det verkar vara vad de flesta längtar efter. Jag undrar om du skulle kunna råda mig i en bekymmersam situation.
Min mor, som jag ofta besöker, bor i en villa och grannarna som bor på vår kökssida är det inget fel på förutom att de återkommande spelar väldigt hög musik. Detta är något som både mamman och barnen gör och oavsett om vi stänger alla dörrar och fönster så hörs det in. De har även en tendens att slänga skräp som plastpåsar och annat de köper direkt på sin tomt som sedan blåser över på vår. Jag förstår att vi borde säga ifrån men jag känner mig osäker på hur det kommer att tas emot då de kommer från en annan kultur. Kanske har jag fördomar som känner att jag i detta fall bör vara extra försiktig men det som var självklart tidigare känns inte lika självklart i dagens hårda samhällsklimat. Är det värt att prata med dem om ljudnivån och kommer de att bättra sig inte bara för stunden utan även i det långa loppet?

Svar: Jag tror inte att de är några gangsters men de kan bli sura över en tillsägelse och blir mamma störd ska det sägas ifrån men försök att gör det med lite fingertoppskänsla, kram :)
Esmaralda

48 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda jag har byttit med jätte fin påslakan🤗💕🙂

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Idag när ja skulle sätta på mig mitt armband där fjärilstalismanen som jag har döpt till Brinna sitter på, gick Brinna i två delar 😢 ja antar att Brinna har gjort sitt? Hon kommer få ligga kvar i sin ask men de känns så tråkigt. Även om Brinna inte uppfyllde alla tre önskningar utan bara en så fick jag ändå känna på hennes kraft och fick mig att känna mig positiv. Kram Zoey 💕

Svar: Tråkigt nog har hon gjort sitt nu... och det är dags hon får pensionera sig och ligga och ha det bra i sin ask.. kram :)
Esmaralda

50 Em:

skriven

Tack tack för spontanisar🙏
Han avfyrade ett stort leende & skratt när vi sågs så va' tycker han om mej?
Kramen☀️

Svar: Han tycker att du är fin och attraktiv, kram :)
Esmaralda

51 Ally:

skriven

Härligt med spontana, alltid!
Ingen riktad till mig men glad för de som känner igen sig..
Något glädjande som finns för mig?
Kram :)

52 Helena Ir :

skriven

Ibland får jag en konstig känsla när jag ser en människa..som idag en man på vägen..egentligen inget speciellt med honom. Men samtidigt som han gick precis förbi mig såg jag ett par armar runt en hals..något med honom? Vet inte..Men det gav en kort obehagskänsla. Haft några möten på sistone som fått mig att reagera lite.

Vila..vila..vila varmt!

Kram

Svar: Din mediala förmåga håller nog på att väckas till liv, kram :)
Esmaralda

53 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Känner han sig det minsta dum emot mig för hur han betedde sig sist?

Har han känslor och betyder jag något för honom?
Kram

54 E:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om tjejen han umgås med nu. Om det är henne han kommer att vara med och blir det något hållbart och långvarigt?
Kram

55 B:

skriven

Får du in nått spontant om mig?
Har tappat hoppet.

56 <3:

skriven

Hej kära Es,Pellefant är så fin 🐘🩷. J har ringt två gånger redan. Vi ska höras av igen ikväll. Kommer vi ses snart IRL så vi kan prata ut om allt ? Känns svårt att ta allt på telefon. Så mycket känslor i allt detta.
Kram

57 Hönan:

skriven

Kul med spontana spådomar :)

Vill förändra min arbetssituation men vet inte riktigt vad jag ska söka mig till. Finns det något där ute för mig nu? Funderar på att ta något annat temporärt bara för att komma bort men rädd att det blir samma känsla bara annat ställe. Är så glad över min utbildning men inte lättaste att hitta jobb med den som grund.

Kram från regnet :)

58 Aw:

skriven

Hej fina du.

Kommer jag nå högre,bättre karriär mässigt? Eller kommer jag stå still och trampa på samma ställe. Finner jag någonsin det lugn/ro I själen som jag söker.

Ha det fint.

59 AnnaK:

skriven

Tror du dom återkopplar från hc snart? Börjar vara en vecka sen jag var dit.

Kram 🤗

60 Smulan:

skriven

Några dagar kvar till barnets klassresa , kommer han iväg?

61 Cecilia:

skriven

Kul med spontana spådomar.

På måndag nästa vecka ska jag hålla i en presentation för första gången på jobbet. Kommer det att gå bra? Är nervös, men samtidigt ska jag prata om något jag gör nästan dagligen så det borde ju sitta. Kramar

Svar: oroa dig inte, var påläst.. och det kommer gå fint, kram :)
Esmaralda

62 Elisa:

skriven

Hej, ser du något spontant om mej?
Kram

63 Minna:

skriven

Kan kvinnan som nyligen gått igenom en jobbig separation vara jag?
Kram

Svar: Ja, det kan vara du, kram :)
Esmaralda

64 Mercan:

skriven

Esmaralda jag ska till dollarstore tror du att de har fått i butik den vita torkatäll som var liten söut ,att jag hottar den🤗Ah Esmaralda gardinerna blev så fina i min brors nya lägenhet med vita bordet och sittstolarna🤗💕🤭och nya diskställen i köket🤗💕🙈

65 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tidigare idag när jag kom hem ifrån min sköterska på psykiatrin låg kuvertet med Pelle och väntade på mig :)
Så stark "attraktion" har jag inte känt till någon av mina tidiga talismaner. När jag i den delen av aktiveringen som jag berättade om mig själv kunde jag inte låta bli att samtidigt smeka på honom med pekfingret, på samma sätt som man inte kan motstå att röra en person som man är förälskad i.
Lyckades aktiveringen?
När kan jag sammanföra honom med Bosse bi?

Tack tack tack! 🐘

Kram 🐈‍⬛

Svar: Aktiveringen lyckades och nu är Pelle i full gång !! Han och Bosse kommer trivas tillsammans och om några dagar när Pelle är mer hemtam kan du presentera dem för varann, kram :)
Esmaralda

66 Mercan:

skriven

Tror du jag hittar liten torkställ till min bror söta Esmaralda,ska nu till öob åchså🥹ah hans lägenhet är så fin Esmaralda och jag är glad för du såg att han kommer trivas där 😌tack söta Esmaralda🤭

Svar: Vad snällt av dig att handla till din bror.. kram :)
Esmaralda

67 Frasse:

skriven

Hej Esmeralda!
Hoppas det är bra med dig.
Det är nu tre veckor sen den där mannen hörde av sig senast...kan jag nu tolka detta som det vi hade är slut, och jag kan lägga detta bakom mig och vända blad och gå vidare? Träffar han någon annan kvinna och därför skippat mig?
Sen har jag en fråga angående mitt ex, kommer han och sambon att gå skilda vägar?


Svar: Ja absolut att du kan lägga det här bakom dig och gå vidare. Han verkar alltid ha en dörr öppen till kvinnor.Ditt ex och hans sambo kan gå skilda vägar men det dröjer i så fall, kram :)
Esmaralda

68 T:

skriven

Alltid Spännande att läsa dessa spådomar. Kan du se något om mig? Skulle va intressant och veta. Tack 🙏

69 A:

skriven

Alltid lika roligt och intressant! Jag tar åt mig lite av varje fast det inte är riktat till mig, som att våga mer - i allt! Får inspiration helt enkelt.

Har läst på om depression och hur olika det kan te sig. Tror jag har en lättare variant, och jag är helt hundra på att det är pga jobbet. Vet att man får vara hemma för sådana saker, men känns inte som "riktig" sjukdom, så jag kämpar på.

Får nu komma på en till intervju och denna känns bättre än förra. Men kommer ändå gå på båda, men hoppas på den jag ska på denna vecka. Åh håll tummarna att det går bra! Att dem är bra.

Nu blir det sallad, orkar inget annat i denna värme!

Kram!

Svar: Kämpa inte på för länge .. sök hjälp.... även en lindrigare depression kan vara tung minsann !Förändra det du kan med jobbet, det behöver du, kram :)
Esmaralda

70 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa idag🥹

71 Lou:

skriven

Jag har alltid haft för mej att min soulmate kommer att vara en utlänsk man, att vi skulle prata engelska med varann. Kan det stämma?
Kram

72 Helena Ir:

skriven

Tack!
Kram

73 Bjork:

skriven

Hej börjar han bli redo att mötas min soulmate?

Krasm

74 Rädd:

skriven

Hej!

Jag har haft en sådan bra känsla i kroppen idag på jobbet. Stämmer det att det kommer bra saker nu på jobbet? Går saker i lås och framåt?

Kram och kärlek.

Svar: Det ser positivt och bra ut, kram :)
Esmaralda

75 Ghostwriter :

skriven

Ursäkta att jag skriver igen. Kände att jag behövde tips från den bästa. Har varit en rätt allvarlig anklagelse mot mig idag, jag stod upp för mig på alla plan och tänker gå vidare med detta då jag inte tänker släppa det här beteendet. Gör jag rätt som berättar? Jag har ALLTID råkat illa ut på jobb, både sexuellt, våldtäkt och mobbning av chefer. Nu räcker det känner jag att vara tyst!


Kram

Svar: Du ska stå upp för dig själv. Ibland ska du välja dina krig men lita på din egen känsla . Kram :)
Esmaralda

76 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda🤭💕🤗

77 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Vet han om situationen med J och stör det honom? Vet han om någonting om det?
Kram

78 L:

skriven

Hej E

Kommer jag att få jobbet jag sökt eller dröjer det ytterligare?

Kramiz

79 Frasse:

skriven

Hej igen Esmeralda!
Jag är nyfiken på det du skrev tidigare att en ny man dyker upp i mitt liv...
känner du nåt kring detta, yngre eller äldre än mig, från trakten där jag bor? etc
Nyfiken på vad som händer framåt.

80 Smöla:

skriven

Får du in något spontant kring mig? Ser du något som kommer hända mig under sommaren eller senare?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: