Ut i världen....

Då är det dags för barnbarnet Ozzy, 14 år,  att fara ut i världen lite på egen hand.
 
 
 
I går tog han ensam tåget till Kastrup i Köpenhamn och vidare med flyg till Schweiz  och inleder sommarlovet med besök hos familjens vänner som pendlar mellan sina boenden i Schweiz och Frankrike.
 
I skolavslutningpresent gav vi honom Schweizisk valuta och detta kommer honom nog väl till pass. Är ju så attans dyrt i det landet !
 
Att det var dyrt också på Kastrup fick han erfara.
När han checkat in  var det gott om tid innan han skulle bege sig till gaten så han bestämde sig för att äta en hamburgare.
 
 
Han slog sig ner, beställde hamburgertallrik som serverades stilfullt vid bordet och sen kom  serveringspersonalen med notan till bordet och Ozzy fick panik när han såg beloppet.
Det var ju inte direkt Donkenpriser😅
 
Han hade inte tillräckligt med euro, swish tog de ju inte  och de schweiziska  pengarna kunde han inte använda så det fick bli att betala med kort..... och  bom... han kunde inte minnas sin kod.
Panik !
Han ringer mamma och säger att lappen med koden ligger i hans skrivbordslåda och mamma letade men ingen lapp. Hon vänder upp och ner på hela hans rum och koden hittas till sist.
Så tokigt det kan bli men nu är Ozzy en erfarenhet rikare 😶
 
 
Själv lurar jag på om jag möjligen fått covid eftersom maken hade med sig  prinsesstårta till mig från avslutningsfesten hos Ozzy .... och den smakade ingenting annat än papper !
What a bummer... jag som älskar prinsesstårta !
 
 
Annars regnar det o regnar och när det slutat regna så börjar det igen.
Man orkar liksom inte !
Hoppas det kommer lite sommar till midsommar i alla fall !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Är C kvinna nyfiken på vad tycker jag om hennes utseende? Om jag berätta ärligt så ska hon blir glad?

Ha det bra

Svar: Jag tror inte hon tänker särskilt mycket kring detta men kommer ämnet upp så berätta ärligt, kram :)
Esmaralda

2 Ghostwriter :

skriven

Ska KANSKE träffa en man & har inte direkt låtit mig bilda en större uppfattning, mer att vi är väldigt lika och väldigt olika i våra intressen. Däremot kanske jag störde mig på att han inte ville prata lur innan samt att han inte erbjöd sig åka till mig. Han tog dock första initiativet att ses. Vill han ses för att han ser någon form av potential till mer eller för en trevlig stund? Jag tycker han verkar sjyst men vi har inte riktigt ställt lärakänna frågor heller.



Kram :) härligt att Ozzy rest själv och de är bra med utmaningarna redan så vet man till nästa gång!

Svar: En bra fingervisning är om mannen är tillräckligt intresserad för att anstränga sig.. som tex att åka till dig och att han lyssnar på dina förslag.... kram :)
Esmaralda

3 Likfärgad :

skriven

Om jag slutar busa/sola mig, kommer andra uppfatta mig minst lika fin så vit som jag är? Jag ser varken fräsch, frisk eller livfull ut och lyser enormt I solen. Som ett lik. Som grabben i Twilight. Tycker jag är finast som brun men Har tröttnat så mycket på att hålla på med bus och har svårt att se mig ligga i solarium tills jag är 99 år…..

Och kan de där tabletterna som ändrar hudtonen lite grann, hjälpa mig?


Kramen

Svar: Ärligt talat så är du fin som du är så känn ingen solpress... kram :)
Esmaralda

4 Linda N:

skriven

Heja Ozzy!! Bra att våga!! Och kortkoden kan vem som få panik över - i dag när man ofta bara kan blippa, så står man där som ett fån när man väl måste slå den.

Men covid går ju inte an. Sänder healing o goa tankar (på välsmakande prinsesstårta kanske?) Detta fixar vi tillsammans. Bara fortsätt vila. Kl 10 kommer en extra dust healing, och så ska jag löpande skicka så mycket jag kan under dagen. Varma kramar från mig o bästa Pellefant.🦣💚🌳🌞

Svar: Tusen tack för healing och stor kram :)
Esmaralda

5 Mercan:

skriven

Lycka till med stora resan till Ozzy Esmaralda men han är modig och klok🤭😎💕🤗💕🙈

Svar: Tack o kram :)
Esmaralda

6 A:

skriven

Min syster fick covid, och smak och lukt kom tillbaka efter cirka 3 månader, har jag för mig inte kul! Hoppas det går fortare för dig.

Modigt av barnbarnet, och erfarenhet! Jätteroligt 🙂 Man växer så mycket. Jag åkte också bort till annat land när jag var 14, men med min syster så var inte helt själv.

Ska åka till Köpenhamn i sommar och insett hur dyrt det är där när jag kollat upp! Har jobbat massa extra, och ska fortsätta med det i juni, så vi ska ha råd. Är rätt less men jag tänker på resan dit och sen London så blir det lite lättare 🙂

Frissan idag för dottern, och sen mig, skolavslutning och hoppas på uppehåll. Jag har inget emot regn, jag gillar det, hösten är min favoritårstid. Men får gärna vara fint väder vid vissa tillfällen om man fick önska 😉

Kram!

Svar: Köpenhamn är dyrt men en underbar stad, en av mina favoritstäderOch sen till London. Går ju lite lättare att jobba extra när man ha goa planer, kram :)
Esmaralda

7 Lotta S:

skriven

Så kul för Ozzy med eget äventyr! En riktig showman, kanske han blir upptäckt av något TV- bolag eller liknande!

Brorsdottern har haft magproblem, ser du om se återkommer? Hoppas det bara var besvärlig förstoppning. De väntar på några provsvar men konstigt virus i så fall.

8 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Vad tråkigt om det är covid .. och visst längtar man efter sol och värme.

Fixardag och besöka släktingar står på agendan idag.

Väcker livsandarna med ett rejält spinningpass.Hjalper bra med att hålla smärtorna på avstånd ett tag.

Ser du ngt på den romantiska fronten i sommar för mig?? Kanske när jag är tillbaka i juli.

En man som uppskattar västkusten och att pyssla i trädgården vore inte helt fel ..

Krya på dig kära Esmaralda! Skickar healing till dig när jag spinner loss.

Kram


9 Frida:

skriven

Sicken modig kille resa sådär på egen hand. Ja erfarenheter från livet är ju bara bra.

Men vad tråkigt att du är så dålig får hoppas att du är ordentligt på benen snart. Själv har jag bara en miniförkylning å bara trött men det är ju en baggis
Ha det fint
Kramar 💜💛💜

Svar: Krya på dej !! Kram :)
Esmaralda

10 Smulan:

skriven

Hoppas du mår bättre snart, vilket äventyr för Ozzy, vilken erfarenhet. Denna resan kommer att bli.

Blir det en placering nu efter gårdagens händelse?

11 Maria:

skriven

Hej!
Hur blir min sommar? Något roligt som väntar tro? Kram 🥰

12 E:

skriven

Jag undrar bara hur länge ska jag ha talisman hemma?

Svar: Ha talismanen nära dig första veckorna och sedan kan du lägga honom i en ask och ha på ditt sängbord men glöm inte prata med honom ibland.. kram :)
Esmaralda

13 Marie:

skriven

Gomorron!

Undrar om du kan se om jag får lite pengar från fonder/stiftelser jag sökt? Tack på förhand!

Kram 💕🙏🌸
Marie

Svar: Något mindre kan det bli men verkar inte komma enkelt, kram och lycka till, :)
Esmaralda

14 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Krya på dig! 💕 Tur att de löste sig för Ozzy.

Jag undrar om hans företag verkligen har gått i konkurs? Han kan inte må så bra i såna fall. Hittar han något annat jobb eller kommer han jobba hos sin styvfarsa igen? Har de löst sig med tjejen nu? Kram Zoey 💕

15 Skrållann :

skriven

Hej!
Modigt av Ozzy att ge sig ut på egen hand och jag kan förstå stressen över hela restaurangsituationen.

Här firade vi dotterns sommarlov med pizza och prinsesstårta hemma hos mina föräldrar. Dottern var så nöjd då hon klarade matten och kom dessutom in på den yrkesinriktning hon valt till andra året på gymnasiet. Hon har kämpat så och haft ett riktigt skitår på alla sätt så jag är överlycklig och stolt över henne. Dessutom har relationen mellan henne och en kompis från högstadiet fördjupad och de har börjat träffas och verkar så himla bra för varandra och jag hoppas innerligt att det blir en fin och kärleksfull sommar för dom. Han är världens bästa på alla sätt och jag tror de är väldigt bra för varandra och är så glad för deras skull.

Hoppas du snart är på benen igen☺️

Kram❤️

Svar: Du kan verkligen vara stolt över din dotter !Kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Ozzy är ingen liten pojke mera, snarare en van världsresenär. Ibland får man gå den hårda vägen o lära sig o flygplatspriser är rätt hutlösa. Slutet gott allting gott o det stora äventyret kunde börja ;)...

Ja coviden är väl inte över ännu o det verkar ju som om du har fått en äldre version av den Es som gör att man tappar smaksinnet, är det möjligt? Eller så är det bara en flunsa som satt sig på smaklökarna, trist som bara den ju...

Distansdag o skönt det efter en usel natt ;). Blir lite jobb längre bort då jag ska åka iväg o bekanta mig med ett ställe som erbjuder övernattnings- o mötesutrymmen. Aldrig besökt stället förut, men har hört att det är fint där. En resa om än så kort piggar ju alltid upp o där finns ju annat folk än de jag dagligdags möter så vem vet vem som kommer emot ;D...

Inte råkar du Es se något kring min midsommar Es? Ensam hemma, bortbjuden, tvåsam eller nåt annat alternativ? Det är ju midsommar snart ju, himmel så tiden går...

Ha en bra dag o fortsätt krya på dig!
Kram Skorpan

Svar: Ja det kan mycket väl vara en vanlig flunsa... i och med vaccin så yttrar sig nog covid och vanlig flunsa på ungefär samma sätt. Känns som om du kan bli bortbjuden på midsommar, kram :)
Esmaralda

17 Bjork:

skriven

Hej ses jag och mina 2 kompisar snart?

Blir de bra för min systerson i nässjö?

Kram

Svar: Det verkar som om ni ses hyfsat snart, kram :)
Esmaralda

18 L:

skriven

Vad bra att åka ut på egen hand. Hoppas han får roligt! Känns som att det där med maten har vi alla varit med om någongång.

Undrar om min son lyckas få jobb nu innan semestern. Är rädd att han blir knäckt av fler nej.

Kram och krya på dig!


Svar: Han ska inte ge sig och jobb kommer, kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon

Studenten är avklarad och skolavslutningen är avklarad. Nu väntas 5 dagar med att packa en massa saker och flytta på möbler. Idag börjar vi senare men jag kommer åka dit tidigt för att göra saker som jag inte hunnit.

Jag fick så mycket beröm igår av föräldrar men tyvärr minns man vara det negativa…

Jah måste fråga en sak som jag inte riktigt förstår. Min kompis skicka en print på en konversation med en kompis. Där det står om att hon fixat bokningar på restauranger. Min kompis säger då att hon ska få dit sin killkompis och hans kompisar. Men jag ber inte om hon i sitt huvud tänker att jag också ska med eller hon bara skickar för att bevisa något. Jag blir lite fundersam…

Aja igår kom det ut att mina vänner köpt nytt hus.. åter igen känner jag att var har jag kommit i mitt liv? Ingen stans… det känns så jäkla jobbigt. Har inte råd att köpa hus precis och någon kille har jag inte heller. Men ja jag förbereder mig på husprat och barn/gravidprat på lördag..

Träffade T i fredags. Har en känsla att det var sista gången jag gjorde det…

Dags att göra sig i ordning!

Kram

Svar: Försök att ha fokus på det positiva och straffa inte dig själv med negativa tankar.Just i detta kanske kompisen vill lysa lite extra.....
Kram :)
Esmaralda

20 Hurbrasomhelst:

skriven

Gud vad modigt gjort, så skulle inte våran 15 åring göra själv.

Jag behöver vägledning. Ska jsg åka på resan nu som jag får betalad mrn utan mitt barn eller ska jag välja att stanna hemma för honom? Det blir f3l hur jsg än gör. Sviker jag honom om jag åker?

Svar: Nej du sviker inte och jag tror du behöver tanka sådan energi som du får på en resa, kram :)
Esmaralda

21 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Någon sommarvärme finns inte direkt nu. Men man hoppas ju på att sets ja komma varma sköna dagar.
Känns som att situationen straffar ut sig själv nu. Allt som varit innan.
Kommer jag att få en ny chans med honom lite längre fram? Kommer han att kontakta mig igen? Och får jag en ny chans då?
Kram

22 Rebecca:

skriven

Kommer jag må bättre igen? Det känns inte som det just nu.

Svar: Det kommer vända och du kommer må bättre, kram :)
Esmaralda

23 Evelina :

skriven

Hej, vad tyckte S om mig på skolavslutningen igår? Tyckte han att jag var väldigt fin eller vad kände han när han såg mig? Kram :)

Svar: Visst tyckte han att du var fin, kram :)
Esmaralda

24 .:

skriven

Hej Es!

Åh, shit jag skulle också få världens panik som Ozzy.
Å nej inte covid. Hoppas att du repar dig fort.

Jag skrev nog min fråga försent igår.
Men jag går en så kallad kurs för att få hjälp med att komma ut till en arbetsträningsplats. Jag blir verkligen jättetrött efter att ha varit där jag är nu och det skrämmer mig. Jag går ju endast 25% visserligen har jag en lång sjukskrivning bakom mig, och är ju fortfarande sjukskriven just nu. Min samtalskontakt säger att jag vinner energi, men det vette tusan. Jag är jätterädd för att inte klara en arbetsträning än mer att jobba på riktigt. Jag vill så gärna tjäna egna pengar! Men nu när jag märker hur mycket energ detta tar är jag så rädd för att jag inte ska klara av det. Jag som aldrig brukar ha ont i huvudet har haft en återkommande huvudvärk i tre dagar nu, och nu har jag känning av det. Kan du Es trots allt detta se mig jobba på riktigt i framtiden? Jag vill inget hellre men jag kan ju inte styra hur min kropp och knopp reagerar.

Svar: När det nu blir nya rutiner känner kroppen av detta på olika sätt så det gäller att du har verktyg att ta till få att omsätta känslan till god energi. Så småningom tror jag att du kommer ha ett arbete som fungerar väl, kram :)
Esmaralda

25 mandelviol:

skriven

Så stor han blivit och vilket äventyr han har framför sig, förstår chocken på flygplatsen.. Minns själv priset för en enkel macka där en gång för en halv evighet sen, inte billigt..

Trist med förkylning, skickar mina bästa KryaPåDig/LåtAlltSmakaGottSnartIgen tankar till dig <3

Har A dåligt samvete kring det hon gjorde häromdagen och ångrar att hon inte tänka efter lite mer först?

Svar: Tack för goa tankar :)Lite dåligt samvete kan hon ha, kram :)
Esmaralda

26 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Så roligt att barnbarnet får bege sig ut på resa ensam vilket han säkert klarar galant. Är det verkligen covid som du har, är inte den borta nu? Stackars dig.

Jag är lite misstänksam då kollegan ensam vill sköta en uppgift som tidigare kommit till mig först och sedan vidare till hen. Jag kan inte mota bort min tanke om att hen försöker sko sig genom detta förfaringssätt, ser du att jag har fel?
Tack och kram och krya på dig!

Svar: Covid finns kvar men man märker ju inte så mycket av det eftersom många är vaccinerade...Jag tror inte kollegan medvetet försöker ställa till med något, kram :)
Esmaralda

27 Dunegull :

skriven

Så charmigt, och det fina är ju att allt löser sig! Sen kan man skratta åt det efteråt! Heja honom och hoppas han får en underbar resa!

Är ju själv på resande fot, i Turkiet. Ngt varmare än i Sverige 😅 va stressad in i sista och tog ut euro i stället för turkiska lira. Ngt jag kom på lite för sent men allt löser sig. Fick ta ut när jag kom fram dessutom kan man handla i stort sett överallt med euro nu fast dem inte är med i EU. Men blev oxå en rolig historia sen. Mina brorsbarn går ut skolan idag och jag tänkte handla med lite märkeskläder från Turkiet till dem. Tror du dem blir glada? Jättesvårt att veta om det kommer passa men får helt enkelt chans. Något du kan få in? Blir det bra lixom? ☺️

På tal om värme, här är 35 grader nu, ska nog upp till 40 i morgon. Varför kan man lixom inte dela upp så alla får typ 25. Livet är då märkligt!

Ha d bäst,
Kram

Svar: Visst blir brorsbarnen glada för kläderna ! Och vilken värme du har där... du får gärna skicka hit lite :) Kram :)
Esmaralda

28 Allt:

skriven

Godmorgon
Så modigt att resa själv av Ozzy, Schweiz är så fint., å dyrt JA…
Hoppas oxå värme o sol kommer, hoppas kunna sitta ute på midsommar ☀️ det är det nog fler som hoppas på 😄

Vart tog alla positiva energier vägen, allt flöt ju på så bra, vad hände?
Kram :)

Svar: Ja, här är traditionen att vi sitter ute oavsett hur eländigt vädret är... ibland får man vira in sig i varma duntäcken :)De bra energierna kommer tillbaka, kram :)
Esmaralda

29 Sessan:

skriven

Stackars Ozzy! Vad modig han är. Han har ju rest en del förstås men tycker det iallafall.
Covid skit - krya på dig snabbt!
Nu har de betalat! Så skönt. Hoppas det håller i sig.

30 AnnaK:

skriven

Vill ha regn så minskar stressen över att måsta hitta på något 🙈😂

Är det mormor från andra sidan som killat mig på näsan idag eller är det nåt annat. Hon sa medans hon levde att om det killar på våra näsor efter hon gått bort så är det hon 😊 Ville hon något isåfall?

Kram 🤗

31 <3:

skriven

Kastade inte M ut J när han kom hem ? Sa han inte sanningen till henne?
Kram

32 Bjork:

skriven

Hej kommer värmen tillbaka igen inget kul väder vi har just nu?

Får jag mens snart tro då jag har tecken på det?

Kram

33 Erika :

skriven

Hej! Jag har fått besked nu om att jag kommit in på en utbildning och tackat ja till den. Ser det ut att gå bra?

34 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser jag ut att få utbetalt i lön och semesterpeng ungefär vad jag räknar med imorgon? Eller lite mer?

Kram

35 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Modig han är. Han är ju så ung fortfarande och resa själv. Det måste han växa av.

Kommer den relationen bli mer av det långvariga ? Mer än ett år framåt?
Kram

36 Klara:

skriven

Hej, så kul och modigt av Ozzy att resa själv!! Och härligt och träffa familj och vänner.

Kommer det ske något positivt i mitt liv snart och i såfall kan du se vad för något? Kram Klara

37 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon flytt för mig? Och kommer den bli till samboskap? Eller gör jag en flytt själv nästa gång?
Kram

38 Zita:

skriven

Hej!
ska på tjejträff först till Stockholm sedan till småland på tjejträff kommer allt gå bra ?
något jag ska tänka på
kram
☀️🌸🍀

Svar: Ja det ser ut att gå bra... ha positivt fokus, kram :)
Esmaralda

39 AN:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, vilket modigt barnbarn du har som ger sig ut i världen själv.😎

Jag hade så mycket positivt att se fram emot när jag fick min kära Pellefant. Jag var så glad åt honom och hade med honom överallt. Men sedan tappade jag honom av misstag och ångesten över det sitter fortfarande i. Jag är så arg på mig själv. Dessutom känns det som om allt bara går åt skogen och i en nedåtgående spiral. Fy vad jag känner mig låg. Viktiga önskningar hade jag också. Ingen bra start på sommaren detta. 😢 Undra hur jag ska ändra detta...

Kram



Svar: Oavsett var din Pellefant befinner sig så försöker han verka för dig i alla fall... försök känn in och ta emot....gör kloka val.. det kommer vända mot det bättre, kram :)
Esmaralda

40 Dunegull :

skriven

Prata nyss med min läkare, har ju fortfarande vansinnigt ont i ryggen. Tror du det ger med sig under sommaren med mkt vila? Annars ska vi dra igång hela processen igen efter sommaren och kanske en operation 3 😢

Får du någon känsla av situationen?

Kram

41 Hönan:

skriven

Oj då, det var ju en liten tuff start… Skönt att det löste sig bra :)

Finns det någon önskan eller vilja till kontakt?

Hoppas du känner dig bättre nu :)

Kram

42 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Vilken rörig start för Ozzy ! Men nu kan det bara bli bättre ;-) Han får nog en underbar vistelse .

Din stackare fy för att inte känna smaken på prinsesstårtan ! Det borde vara förbjudet ! Pratade nu på morgonen med en bekant som varit rejält förkyld utan smaklökar och tog ett covidtest hon hade liggande men det var negativt. Går nog elaka bacillusker nu tyvärr..Hoppas på snabbt tillfrisknande för dig <3

Regn på midsommar haha nej då inte ska vi ha det inte...eller är det inte det som är svensk midsommar ;-)

Sonen var förbi igår och vips har jag dator igen utan grafikkort ..men tydligen fungerar den utan ..Tur man inget begriper haha

Trevlig Torsdag önskas alla

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det är massa märkliga baciller som far runt nu... flera i omgivningen är sjuka !Hoppas regnet håller sig borta till midsommar.. vår tradition är ju att sitta ute oavsett.. och somliga midsomrar har vi nästa fått frostskador :) Tummen upp för söner :) Kram :)
Esmaralda

43 Bella:

skriven

Godmorgon, hoppas du mår mycket bättre idag! ❤️

Ägarnas vän spenderade några dagar på vandrarhemmet för ett tag sen, fattade verkligen tycke för honom på ett vänskapligt vis eller liksom att detta är en själ jag brydde mig om så mycket då hans liv just nu är upp o ner.. Konstigt men kände verkligen den där "röda tråden" oss emellan eller hur man ska förklara? Du förstår nog hur jag menar. ❤️ Han ska antagligen åka bort i några veckor för att få lite ordning på livet, ses vi igen innan han åker? Jag är verkligen typ ledsen att han ska åka, jättekonstigt, trots att vi bara träffades dom där dagarna han var här men vi har pratat sen dess 🥺🌷❤️

Kram

44 Helena Ir :

skriven

Tuff kille som ger sig iväg. Och han lär sig under vägen..lärdomar är som ett livspussel.

Jag har inte lika lätt att få till mig försvunna saker. Bilderna kommer inte upp lika lätt. Något jag borde behövt. Ett viktigt papper som min sonhustru höll i sin hand för någon månad sedan i deras hem. Är borta. Hon behöver visa på detta på sitt jobb..det innehåller ett avtal som hon fick när hon började där. Nu vill den nya chefen göra om hennes tjänst..Men var är intyget..
Jag vet att även du har svårt att se sånt här. Min känsla är att den finns där i hemmet. Kan du känna detta? Att det borde finnas kvar i hemmet..?

Detta regn..efter regn kommer solsken!
Det måste vi tro på!

Härligt träningspass..för vad skulle jag gjort..när jag vaknar så tidigt!

Krya..Krya!

Kram

Svar: Pappret finns i hemmetKanske någon annan här på bloggen kan hjälpa till och försöka se ?
Kram :)
Esmaralda

45 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du att möjligheten för något större från euro jackpot för oss kan dröja ,till vilket år🥹vi ska spela sellan med min sisters id🤗💕🤭

Svar: Det känns inte som om det kommer en storvinst... kram :)
Esmaralda

46 Rebban :

skriven

Du också. Likadant här och börjar känna allt mer att det är covid jag fått. Snart uppe i en vecka och tröttheten, värken i kroppen och halsproblemet vill inte släppa. Hoppas vi båda kryar på oss snart.❤️

Jag gör ju min andra vecka på nya jobbet och fick jobba hemma i måndags. Återvände sedan till jobbet två dagar men insåg i morse att, nej det här går inte, och således är det jobb hemma idag också. Hade jag trott att det var covid tidigare så hade jag inte varit alls på jobbet. Hoppas verkligen jag är pigg på måndag för då blir det min första tjänsteresa och den vill jag inte ställa in. Vill dessutom göra ett bra och piggt intryck och just nu är det tveksamt om det är vad jag gör.

Stor kram

Svar: Ja, nu får vi minsann piggna på oss !Känns som om du är fit for fight på måndag, kram :)
Esmaralda

47 Hedwig:

skriven

Hej!
Vad kul att han ska resa självständigt och ändå till vuxna i Frankrike och Schweiz..
Här är det också bara regn, regn och regn. Jag kan inte resa någonstans i sommar på grund av Sven som jag inte vågar lämna hos en hundvakt längre och som har blivit för gammal för att kunna resa. Jag hoppas alltså på en bra sommar med mycket sol!
Sedan har jag ett muntligt prov på måndag. Om jag klarar den har jag avslutat mina studier till socionom (även om det blev en nivå lägre på grund av allting som hände på min praktikplats förra året)..Vad tror du?
Hoppas att du kryar på dig snart!
Kram härifrån

Svar: Fina Sven, ge honom en kram från mej !Du har god chans att klara det muntliga provet, över 75 %., så lycka till och jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

48 Olof:

skriven

Känner mig inte hörd av en gammal vän sen många år tillbaka. Mycket som ska vara på dennes villkor. Gränser är satta. Frågan är bara om min vän någonsin kommer ta intiativ till att träffas eller om det bara är distans tjatter vännen är ute efter?

Svar: Känns mer som att det är distanskontakten som gäller, kram :)
Esmaralda

49 Klara:

skriven

Är Lewis den rätta?
Kram Klara

50 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ser jag ut att få utbetalt i lön och semesterpeng ungefär vad jag räknar med imorgon? Eller lite mer?

Kram

Svar: Ungefär vad du räknar med tror jag att det blir, kram :)
Esmaralda

51 klara:

skriven

Ser du någon spontan spådom som kommer till mig? Kram Klara

52 Olof :

skriven

Kan du se varför de är distans kontakten som gäller efter alla år av nära vänskap?


Kram tack

53 M.m:

skriven

Hej E.
Känns som att situationen straffar ut sig själv nu. Allt som varit innan.
Kommer jag att få en ny chans med honom lite längre fram? Kommer han att kontakta mig igen? Och får jag en ny chans då?
Kram

54 <3:

skriven

Kastade inte M ut J när han kom hem ? Sa han inte sanningen till henne?
Kram

Svar: Jag ser inte vad som händer där...kanske inte hela sanningen blivit sagd, kram :)
Esmaralda

55 Lucia :

skriven

Hej!

Kommer några på visningen den 24 juni, kan du se det?

Kram!

56 <3:

skriven

Hur kunde A bli så sur på salongen när hon fick cash som jag antar att hon inte registrerar ? Kändes inte så kul.
Kram

57 M.:

skriven

Hej E.
Känns som att situationen straffar ut sig själv nu. Allt som varit innan.
Kommer jag att få en ny chans med honom lite längre fram? Kommer han att kontakta mig igen? Och får jag en ny chans då?
Kram

58 Mercan:

skriven

Esmaralda😭🤗🙂‍↔️du såg i 2022att det kan bli tidigareän2025🙏💕🙂‍↔️finns det ingen shans kvar fortfarande söta Esmaralda🙂‍↔️för min mor hoppas så innerligt för min brors skull och jag var så glad Esmaralda när du såg att det kan bli något fast liten shans till möjlighet från euro jackpot jag ska hoppas innerligt på det som du såg för tre år sedan Esmaralda mitt enda hopp efter att jag kännse mig så dum efter att jag blev medveten att jag kastade i skräpet trissen som jag skrappade tre klöver i😭nu mitt enda hopp shans på nytt är euro jackpot Esmaralda när du såg att det kan hända något att det tar tre år i February 2022 jag blev så glad och meningsfull att jag kan reparera förlusten från triss som jag kastade😭nu min mor behöver möjligheten från eurojackpot som mest för min brors skull Esmaralda😭💕🙏kan du se någonting hopp lite🤗💕🙂‍↔️🥹

59 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Finns det chans att jag knyter an med någon på jobbet?

Kram

60 Vb:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag är gravid eller den visade fel.

Kram

61 SusanneAmalia :

skriven

God fredag...
Regnet skurar här med.
Sol regn sol regn och i går vade det regnsol samtidigt.

Ozzy kommer att trivas med att resa.

Men kanske hans kort behöver fyllas på..
Så att pengarna räcker..

EllaBella hälsar och är glas att hon har fått ny medicin.
Hon är 14år och benen är lite krokiga men huvet är med.

Jag har ovkså hundar som hälsar på. EllaBellas bästa vän Disla är här i bland. Myrana Roweena kommer ofta samtidigt. Men de har aldrig bott med mig samtidigt utan de har möts i altet. Älskar när gamla farbror Jack kommer. Sängen blir trång när alla är här samtidigt
Jack Black Felix Nelli Tiffany Love Amor Myrana Roveena Gina Disla.
Katten Jocke och James
Sedan ligger ju redan EllaBella Sapfo Sirius och sonens poppcorn (tjeckiska råtthundar) där.
Vaknade en morgon och trodde jag var sjuk men det var bara katterna som hade lagt sig på mitt huvud. 🤣
I denna världen är det 5djur som ligger i min säng eller soffa.. Bara kärlek.. ❣️💯❤️🕊️

Maka lite på dig.. Säger de till varandra.. Nu har människan bestämt sig för att sova i sängen.. Igen!!!

Tack för tolkning av huset.. Vi får se vad de säger..

Om det är rimligt att kunna hyra och bedriva verksamhet. Jag har fått till mig att det behövs repareras byta rörmm.

Härligt läge och mycket båttrafik.

Vill änglarna så kommer det att ske.

Önskar alla en underbar fredag..

Stor kram och kärlek.. ❤️🕊️❣️🥂💯🙏🙏



Svar: Fina EllaBella, så bra att hon fått ny medicin !Det finns så mycket kärlek till dig från djuren och jag är glad att du kan ta emot den
Håller tummarna vad det gäller huset, kram :)
Esmaralda

62 Vb:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag är gravid eller den visade fel.

Kram

63 Dunegull :

skriven

Blir det någon mer flirt mellan mig och min kollega nu när jag börjar jobba igen? Har han fortfarande kvar sina känslor för mig?

Kram

Svar: Visst kan det bli mer flirt, kram :)
Esmaralda

64 .:

skriven

Tack för svaret på min fråga. Jag vet inte riktigt om jag har så bra verktyg. Men jag brukar träffa en vän en kort stund på förmiddagen. Tar en liten promenad från bussen, sen gör jag det jag behöver göra när jag kommer hem och sen varva ner i soffan, för träffa någon efter.. Det
orkar jag inte riktigt. Men Låter det som en bra början till god energi?

65 Elle:

skriven

Kommer min brorsbarn M tar student om tre år?

66 Cn:

skriven

Godkväll fina Esmeralda jag skrev till dig för ett tag sedan om min kollega Andy och att han ville lära känna mig bättre, han är jätte trevlig person men samtidigt väldigt retsam mot mig men på en skonsamt sätt om han är med andra, skulle verkligen vilja veta vad han tycker om mig , det skulle lugna mitt hjärta och önskar verkligen du kan svara på detta 😊
Önskar dej en riktigt fin kväll ❤️

Svar: Han tycker om dig. Ser inga djupare känslor än men det är fullt möjligt att de kommer, kram :)
Esmaralda

67 AN:

skriven

Tack för ditt svar kära Esmeralda! Jag ska försöka vara lyhörd och känna in. Saknar min Pellefant så mkt!🐘
Kram!

68 Dani:

skriven

Hej!
Kommer jag få godkänt på makroekonomi tentan?

Kram

Svar: Stor chans, kram :)
Esmaralda

69 Mercan:

skriven

Esmaralda🤭💕😁🙈alldeles nyss på vägen hem från coop jag träffade en ung man som var så trevlig åt mig 🙈han frågade om jag mår bra för jag stannade väntade att han ska gå förbi och kuna röka min sigarett i lugn och ro 🤣han började prata ,varifrån jag kommer,jag sa från Bulgarien och han sa att jag är fin 😁🤭🙈han frågade om jag bor här i Handen men jag svarade nej fast det gör ,jag sa Stockholm,han svarade att han åckså gör det och han frågade hur gammal är jag och jag sa att jag vill inte besvara hans frågor🥹och han gick på sin väg Esmaralda,blev han sårad🤔han var trevlig och fin ,jag vet inte om jag gjorde fel 🙂‍↔️borde jag fortsätta prata med honom Esmaralda🥹var han den mannen som var rätt för migEsmaralda🙂‍↔️😯🤔kommer jag träffa honnom igen ,kanske han bor åckså i Handen kanske inte ,lång borta i Stockholm😯🥹🤗Eller är min man en annan Esmaralda🙂‍↔️🤔🥹det händer mig sällan som idag🤭🙂‍↔️😁men jag var otrevlig kanske🙁

70 Rädd:

skriven

Idag känns allt svart. Jag orkar typ inte ens försöka längre. Jobbet äter mig. Jag höll fast i ljuset jag trodde fanns. Känns som allt rasade. Jag orkar inte. Jag förstår att min nedstämdhet inte gör det bättre för mig men jag orkar verkligen inte. Ser du något som helst ljus? Blir det något bättre? Kan att jag typ sa ifrån idag till chefen ge något positivt? Eller är allt kört?

Kram och kärlek

71 Mirre:

skriven

Hej Es, har ju börjat på nya jobbet nu och det känns bra än så länge☺️ undrar om ” I ” kommer ihåg mig från mitt första besök där? Kan han eventuellt vara intresserad av mig eller verkar det som att det finns intresse för någon annan? Tyckte vi fick bra kontakt när vi sågs första gången men det var ju ett tag sedan😅 är lite nyfiken, hade varit kul om du kunde se något (vad som). Kramar❤️

72 Suzie Q:

skriven

Har fått ett jobberbjudande. Ska jag ta det? Dock lägre betalt ön vad jag har nu.

73 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ser framemot en midsommar med sällskap då :). O många såna framöver också.
Kram Skorpan

74 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Roligt att få bekräftat att pågarna trivs tillsammans.
De har gjort stordåd denna veckan genom att jag äntligen har fått en vårdplan både på psykiatrin och vårdcentralen. Idag fick jag även en genomförandeplan för boendestöd och en kontaktperson är utsedd. Känns som att nu tar min Rehab fart på riktigt och att detta är den stora vändningen i livet som du i flera år har siat om. Jag ser äntligen ljuset i tunneln :)

Prinsesstårta är min favorit också, hoppas du får tillbaka smaken snart. Fortsätt krya på dig. Kramar 🐈‍⬛

75 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som att situationen straffar ut sig själv nu. Allt som varit innan.
Kommer jag att få en ny chans med honom lite längre fram? Kommer han att kontakta mig igen? Och får jag en ny chans igen?
Kram

76 Ally:

skriven

Jag blir tooookig på mina grannar med sina 3 ungar.. dom bor näst närmst mig , men ljudet leds till mig på något konstigt sätt.. jag hör varje nedslag o duns i golvet/väggen när dom kör på med basketboll/ fotboll inomhus, sjukt stlrigt speciell lörd o sönd kl 07
Kommer föräldrarna fatta om jag nämner det? Kommer dom sluta då?

77 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Jag undrar om hans företag verkligen har gått i konkurs? Han kan inte må så bra i såna fall. Hittar han något annat jobb eller kommer han jobba hos sin styvfarsa igen? Har de löst sig med tjejen nu? Kram Zoey 💕

78 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Jag undrar om hans företag verkligen har gått i konkurs? Han kan inte må så bra i såna fall. Hittar han något annat jobb eller kommer han jobba hos sin styvfarsa igen? Har de löst sig med tjejen nu? Kram Zoey 💕

79 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som att det som varit tidigare straffar ut sig nu. Har aldrig medvetet sårat honom. Kommer jag att få en ny chans med honom senare? Kommer han kontakta mig igen och kan jag få en ny chans till relation då?
Kram

80 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer den relationen att bli mer av det långvariga slaget? Hålla mer än ett år?
Kram

81 Mercan :

skriven

Ah 🤗 Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ kommer jag att få träffa honom igen 😕 jag borde fortsätta prata med honom medan jag var dum och idiot ☹️jag tror han var mannen med gott hjärta Esmaralda 😔kommer jag få se honom i centrumet kanske om han bor i närheten ☹️ah söta Esmaralda 😎😂🙂🤗vad heter han 😎😇😉ödet fick mig gå till stora coop efter att mitt bonus kort hade kommit med posten ha ha 😂 😅 😎 men vi gav inte till varann namn eller någonting kontakt på grund av mig Esmaralda för jag är idiot 😕

82 T:

skriven

Va spännande att Ozzy ska ut i vida världen. Stort att resa själv så. Något man verkligen växer av. 😊

Funderade på en sak. Då jag var tjugo ( idag 42) hade jag en kort fling med en kille ( m) en höst. Du skrev att de ligger i planen att vi ska träffas i något sammanhang igen. Finns det något syfte med att vi ska ses??

Tack!

T

83 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du ser något förhållande påväg in i mitt liv?

Ser du en flytt? Gör jag den ensam eller till samboskap?
Kram

84 Ghostwriter :

skriven

Jag valde att avboka killen men bara för den dagen vi ”kanske” skulle ses. Kände mig inte på hugget och han får visa lite mer om han ska få chans att träffa mig! 👑


Ville bara tacka för din tid o svar!

Kram och skickar mer healing till dig

85 Hedwig:

skriven


Tack för ditt svar..Sven har tagit emot sin kram.
Tror du att även min ´slutuppsats´ blir godkänd? Det är ett krav för att få göra det muntliga provet på måndag..

86 Klara:

skriven

Hej, Es. Varför fortsätter jag att tänka på L? Har vi något spirituell koppling!?? Kram klara

87 Klara:

skriven

Jag känner som om något kommer hända i mitt liv snart som kommer vända upp och ner på mitt liv, stämmer det här? Kram Klara

88 Mercan :

skriven

Söta Esmaralda 😊 tror du han kommer hitta mig på Facebook ha ha 😂 jag minns att du såg att vi ska träffas ute och att första kontakten blir via nätet ha ha 😂 om den är mannen med gott hjärta ha ha 😂 det var så oväntat ha ha 😂 han vet inte mitt namn 😅bara att jag är från Bulgarien och att jag bor i Stockholm 🤣🤣🤣vad ser du Esmaralda söta du för allt jag är så tacksam till dig och stort krya på dig 🤗💖😇kan du svara i morgon en av mina frågor härifrån ah så roligt 🤗 i morgon ska vi med min bror till hans nya lägenhet Esmaralda för det ska komma beställningen hans soffa 😊🤗❤️så glad 😚😚😚

89 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om det finns snack och negativt prat om det som jag har gjort?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: