Häng med andefolk !

Nu har vi snart ett riktigt häng av andefolk här !
 
Flera av de som varit på besök hos oss har haft någon från andra sidan med sig... några   av våra kunder har varit medvetna om den saken och några  har inte varit det.
 
 
 
Vid flera besök har jag inte bara tagit emot en person när det ringt på dörren... utan jag har öppnat och där har stått två... en stabil jordevarelse och en halvt genomskinlig  andevarelse.
 
 
 
En gång var det en hund som väntade bredvid sin människomamma, en stor blandrashund med glada ögon och spring i benen. Mamman var fullt medveten om hunden som varit med henne sedan barnsben.  Djur är trogna, så är det bara och de slutar inte att  besöka och följa med.
 
Det fantastiska är att andevarelserna  ( människor eller djur) varit så breddfyllda av kärlek och omhändertagande och de värnar om sin människa på alla de sätt de kan !
Det är stort !!
 
 
 
Någon har följt med in i huset , slagit sig ner vid köksbordet och en go gubbe skuttade upp på köksön och  satt där i skräddarställning och log varmt när hans människa gick igenom talismanceremonin !!
 
 
Och papegojan som satt på sin jordemammas  axel under hela talismanceremonin och tjatade och pratade i ett. Lite störigt blev det och hon upprepade: " Inga semlor, fy fy fy skam"
Ägaren kliade sig ofta på axeln utan att vara medveten om sin fågel  men när vi pratade om det så kunde hon ta till sig "Birdie" som fågeln heter och då blev Birdie så upplivad att hon upphetsat tjöt : " SPOLA PÅ TOA SVEN "  SPOLA PÅ TOA SVEN " och det var vad hon brukade säga också i jordelivet när hon blev extra uppspelt.
 
 
-------
 
 //  Tusen tack för alldeles underbar present som vi fick igår !! ///

 

 
Ja, nu räknar vi ner
 
Vi har bara två dagar kvar här
 
Lördag och söndag och på måndag far vi hem.
 
Nettan kan fortfarande frigöra LITE extra tid... så du som vill ha regression och/eller spådom  via  telefon/skype .. till rejält extrapris.....du bör kontakta henne omgående:
 
[email protected]
 
eller ring: 070 88 98 733
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
 
1 am55 :

skriven

Hej!
Tror du att min livspartner/soulmate har barn sen tidigare. Kommer jag bli en styvmamma?
/Kram och tack för tidigare råd

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på något igår kväll om C kvinna för jag var besviken över festen som jag inte var jag har tänker mig.

Jag tänker på något som jag vill ställa fråga om och inte handla om c kvinna. Utan mig själv

Jag tänker på en meningen är "jag skyddad mig själv för inte blir sårar igen från C kvinna" jag tror att det är något som jag gör för jag ska må bra och håller mig på hög nivå av positiv.

Det kan var så att jag tänker på är jag skyddad mig själv för inte blir sårar igen... det är väl bra tanke? För det är bättre att ha fokus på sig själv för en stärka mig själv.

Det är viktigt att jag ska känna mig lättare för tar igenom vardagslivet också. Jobbet och privatlivet och allt annat. På något sätta man mår bra av skyddad sig själv.

Stämmer det?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känner mig så ledsen efter igår med besviken över festen.

Jag önskar mig om du kan berätta något roligt eller något händelse i månanden mars. Något som gör mig glad? Något spontanta spådomar inför månaden mars?

Så snälla? Ha det bra

Svar: Verkar som om det kommer bli någon form av utflykt nu under våren, som blir riktigt bra, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Det låter alldeles underbart ju, att kunna ta emot två besökare istället för en :). Intressant jobb du har, kan inte annat säga. O vilka presenter ni fått, julafton hela veckan ;D. Är månne de flesta på bloggen andliga Es, vet du det? Kunde ju tänka mig att det är så med tanke på vad du arbetar med... :).

I natt slog sig magen lös med dunder o brak o kan inte påstå att jag fått mycket sömn. Ett tag kändes det som att jag skulle svimma där jag satt på toastolen, men det gick över som tur... Råkade hitta medicin mot åkomman o nu hoppas jag på att det gör susen!? Kom det av nåt som jag åt igår eller var det nåt skitvirus ;) jag stötte på? Det blir väl bättre under dagens lopp...

Tror inte att jag behöver planera så mycket program för denna helg ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, här är det julafton varje dag !! Fantastiskt !!Nej, de flesta är inte mediala men en hel del har ett andligt intresse
Fy att bli dålig i magen om natten... det tar på energin.
Skitvirus av nåt slag var det nog.... kram :)
Esmaralda

5 Bjork:

skriven

Hej vill dom 2 jag träffade i förr går börja umgås med mig?

Kram

6 Mikaela :

skriven

När och var träffar jag honom igen

7 <3:

skriven

Rituals så härliga produkter. Aurveda min favorit 👌. L skickade ett meddelande igår och en kort video på sina katter.🌻emoj. Jag har inte svarat. Vill hon få det bra mellan oss igen ? Känner att hennes kompis A kommer bli problem i vår relation. Avundsjuk människa.
Kram

Svar: Jättefina produkter !!Hon vill nog försöka få det bra mellan er, kram :)
Esmaralda

8 Trött :

skriven

Igår bröt jag ihop igen. Känns som det sker oftare och oftare. Jag är trött på att vara ensam. Att behöva komma hem själv, äta själv och sova själv. Nu har min vän träffat två killar. Det är kul för henne men jag känner mig så ensam och oattraktiv. Spenderade 30 minuter på Tinder men det är bara skit där.
Varför ska det vara såhär?

9 AN:

skriven

Hej kära Esmeralda, du brukar ha så rätt i frågorna jag ställer så jag undrar om L helt slutat höra av sig nu och har gått vidare? Finns det inget intresse alls kvar från hans sida, inga tankar på mig och att han never ever hör av sig till mig? Jag tror inte jag kan släppa honom om det fortfarande finns en gnutta hopp...snacka om att en människa kan flytta in i skallen på en...😩...Kanske den förälskelse som eventuellt händer i vår kan hjälpa mig vidare...

Kram ❤️

Svar: Jag tror att han nu gått vidare, kram :)
Esmaralda

10 Snödroppen:

skriven

Godmorgon 💞
Vilken tröttsam morgon det är idag, såå seg o trött och jag ska jobba hela helgen lång, suck😴
Va häftigt att så många fler gäster hänger med när nu får besök, papegojan var cool ju😅
Du menar inte att 2 v redan har gått?? Har ni varit borta så länge, ni som nyss kom dit?! Tiden går så fort…
Stämmer ryktet att mitt hemska ex har planer på att flytta till sitt hemland igen? Hoppas hoppas…
Ha en härlig dag, kram🥰

Svar: Det är inte riktigt fullt ut två veckor, 12 dagar, men herregud som tiden runnit iväg !Jag tror att det ligger något i ryktet men det kan dröja innan en sådan flytt kommer, kram :)
Esmaralda

11 Birgitta:

skriven

Godmorgon😊

Ska jag ta tjänstledigt och prova jobbet på 6mån och kommer jag att få tjänstledigheten beviljad?

Kram
/Birgitta

Svar: God chans att du får ledigheten beviljad... och känns klokt att pröva på i 6 månader, kram :)
Esmaralda

12 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag märker att C kvinna har lite konstigt beteende på facebook och skype. Jag vet inte vad som händer med henne. Jag tror att hon har egen problem och jag har min. Det är bättre att jag har fokusera på mig själv tills vi ses igen då kan vi prata igen. Jag hoppas bara vi båda mår bra och är positiv för ses när den dag kommer.

Det är bättre att jag inte prata med henne nu än och jag väntar tills vi ses i maj men jag hoppas bara den dag är vi glad för ses och är också positiv även glömma bort allt.

Men första är jag har fokusera på mig själv så länge tills det är maj...

Ha det bra

13 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du att det hjälper om jag på allvar försöker ta tag i problemet att min dotter ignoreras och förbises av klasskamraterna?

Har försökt till och från men läraren verkar inte ta det på
allvar. Diskuterade saken med skolläkaren som sade att det är helt klart mobbning min dotter utsätts för.

Kram

Svar: Är nog så att läraren ser lite annorlunda på det hela.. men inte av illvilja... kanske du ska ha samtal med läraren och med skolläkaren tillsammans... sedan är det också viktigt hur din dotter själv upplever sin situation... kram :)
Esmaralda

14 Bjork:

skriven

Hej får jag ett barn?

Kram

15 grubblaren :

skriven

Hej hej!

Vad tycker hon om mig ? Känslan av i flera år att hon inte gillar mig men spelar att hon gör det ? Har jag rätt i det eller fel ? Varför väljer hon att göra sin dagliga bestyr flera timmar om dagen än att hälsa på och umgås vi som ändå är i livet idag och kanske inte i morgon. Förstår ibland inte folks prioriterar. Ser du npgpr ? Kram

Svar: Jag tror faktiskt att hon uppriktigt gillar dig.. men hon har ett behov av att göra saker och ting på sitt eget sätt, kram :)
Esmaralda

16 Lilla M:

skriven

Hej Es! Ser du om Birk fortfarande är förtjust i M?
Kram

17 Lotta S:

skriven

Min nya kollega på besök igår berättade att grannen, en del äldre än henne, visat tydligt intresse. Är det en ärlig man? Om hon svarar på hans inviter men det går fel blir det kanske inte lätt att bo vägg i vägg i radhus..

18 .:

skriven

Hej Es!

Kommer jag att klara denna månad ekonomiskt? Så oroad.
Jag spyr på allt snart.

Svar: Det är tungt men gör upp en konkret plan och det kommer att lätta, kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Har prata med A handledare kvinna om igår på festen. Jag hoppas det blir en förbättras med information och såna. Jag hoppas hon förstår min upplevelsen också.

Det är starkt av mig att går direkt och prata med henne ändå.

Jag bruka inte gör det...

Ha det bra

Svar: Bra gjort av dig och hon förstod dig, kram :)
Esmaralda

20 Mimi:

skriven

Hej!

Känns inte alls som om jag har någon ande vid min sida. Kan du säga om jag har någon??

Kram

Svar: Du har en skyddsängel vid din sida, kram :)
Esmaralda

21 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om någon bor i första våningen,om hörü har hyrt ut mot pengar😤eller känns det lugnt Esmaralda 🥹ska jag inte oroa mig🥹💕🤔🙂

Svar: Jag tror inte att du behöver oroa dig, kram :)
Esmaralda

22 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om jag träffar mannen med gott hjärta efter att det blir bostad för min bror ,blir det så söta Esmaralda😁💕🤭

Svar: Så kan det bli, kram :)
Esmaralda

23 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag har svårt på jobbet med att organisera mig. Jag har lite att göra och skulle vilja ha fler projekt att ta tag i. Är det upp till mig att ta initiativ eller ser du om det kommer att situationen kommer att ändras för mig? Dessutom stör jag mig otroligt mycket på kollegan J och önskar att han bara försvinner.

24 Ghostwriter:

skriven

Drömde om en hemlig dörr som hade spacklats över. Jag tog ner allt och såg ett nytt rum. Det kändes väldigt spooky och senare i drömmen visade sig att någon bodde där. Betyder de något eller bara krimskrams dröm? Haha


Fint att ni kunde få ”extra besök”. Det är bevis på att det finns verkligen överallt


Kram

Svar: Drömmen står för att riva gammalt och ta till sig nytt.... så det är en bra dröm , kram :)
Esmaralda

25 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ni har huset fullt med besökare. Hoppas att jag också har någon som vakar över mig.

Var det ångesten som dök upp i samband med jobbtankar sent igår kväll? En hemsk känsla. Kommer jag att få allt kirrat tror du?
Tack och kram!

Svar: Du kommer fixa det, kram :)
Esmaralda

26 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es och Nettan

Wow så mycket kärlek ni får möta när ni är öppna för andra sidan.Så spännande besök det blir. Så häftigt med papegojan nu fick man dra på smilbanden igen haha vilken goja ! Upplyser du besökarna om deras följeslagare om de inte är medvetna om dem ?

Här lagades det mat i gårkväll och tvättades frampå småtimmarna herregud så man numer är styrd av elpriset med timpris som jag har men 15 öre och 90 öre är det skillnad på och alla bäckar små..

Trevlig Fredag önskas <3 Hoppas ni kan äta ngt gott och ha det mysigt Hoppas fingret ditt är bättre

Kram Anki med flock


Svar: Det finns e som inte vill veta om de har någon med sig och då säger jag ingenting.. men de flesta vill veta.Det är ju så att elpriset styr mycket !! Inget kul alls.
Här blir det Stinas kyckling ikväll, kram :)
Esmaralda

27 Mercan:

skriven

Ah🤗💕🤭tack så hemskt mycket söta Esmaralda🤗💕🙂🤭🤗

28 Jenny K:

skriven

Hej Ez

Jag är lite osäker på vad M tycker och tänker om mig. Är så rädd att våga satsa och är rädd att jag uppfattar signalerna fel. Vill inte bli sårad. Finns det känslor mellan oss? Vad kan du se?

Varm kram

29 <3:

skriven

Hur stor är chansen att bilden kommer med i tidningen?
Kram

Svar: 75 % ser det ut att vara, kram :)
Esmaralda

30 AN:

skriven

Tack för svaret, tror du att jag själv kommer vidare snart? Kan det komma något positivt på kärleksfronten som hjälper mig vidare? ❤️🥹

Kram

Svar: Du tar dig vidare, bra ting kommer.. kram :)
Esmaralda

31 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja med under 3h sömn i natt känner jag mig minst sagt virrig. Det ska väl gå över inom sinom tid.

Kanske min "övervakare" vill säga nåt idag? Skulle definitivt ha trott att de flesta är andliga här...
Kram Skorpan

Svar: Fy tusan, det var inte mycket sömn för dig !!Bloggfamiljen är betydligt större än man kan tro... många läser men skriver aldrig....
Kram :)
Esmaralda

32 Anki:

skriven


Kyckling är gott ! Smaklig spis <3
Kram Anki med flock

Svar: En tackar :) Kram :)
Esmaralda

33 AN:

skriven

Tack! 🥹❤️
Kram!

34 Linda :

skriven

Hej dröjer det länge tills han jag ska spendera mitt liv med dyker upp ?
Kram

35 Mikaela :

skriven

Är han intresserad av mig? Tänker han på mig? Vill han träffa mig igen?

36 Smaragd :

skriven

God morgon,

Nu börjar jag verkligen bli stressad över att vi inte får bostaden såld. Jag orkar inte med visningar och fixa och städa.

Kan du se om vi säljer under mars månad?

Ser du var vi kommer bege oss sedan?

Kram!

37 AnnaK:

skriven

Har jag nån med mig? Drömde inatt att jag träffade mormor iaf 😊 Var nog dock bara en dröm denna gång...

Kram 🤗

Svar: Jag ser inte om det var en dröm men jag er ju att mormor är med dig och besöker dig ofta, kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Vill den här killen C dejta seriöst ? Väldigt lättsam kille att prata med. Känns lite som att en hemma date är det han vill och jag kommer inte träffa någon hemma som jag inte vet vem det är. Vad tror du blir bäst brunch eller middag ute ?
Tänker även det är bäst att låta bli. Mitt hjärta och kärlek är hos J och det är honom jag väntar på nästa vecka. Avskyr situation art den är som den är. J måste ge oss mera tid eller välja bort mig ur sitt liv.
Kram

Svar: Lyssna till ditt hjärta men glöm inte att kombinera med hjärna.. kram :)
Esmaralda

39 Natt:

skriven

Hej Esmaralda.

Så härligt och roligt med besök ifrån andevärlden och presenterna är ni så värda…

Undrar lite hur hans tankar kring mig går?
Finns det en chans att han vågar satsa på mig och att vi blir tillsammans? Kram

40 Helena Ir :

skriven

Men ojdå vad fullsatt det blev där hos Er. Tycker det låter trevligt. Och vad häftigt sen..öppet hus liksom 😀

Träning gör gott för min själ..okej, även för kroppen! Men inte är kroppen som när jag var ung.
Funderar ibland på vilken ålder jag vill tillbaka till! Men nog inte riktigt kommit på det..åren har haft sina ups and downs!
Jag kunde förresten ha mist livet för rätt länge sedan..Så lever jag på övertid då..det var nog många änglar runt oss vid detta tillfälle.

Det var fredagens svammel..ska lugna ner huvudet sen med att hänga över mitt pussel.. sägs vara bra för tankeförmågan. Jag kanske inte dör som vacker men helt skärpt i huvudet! 🤣

Ha det bäst ..skåla in helgen!

Kram

Svar: Ja, änglarna runt dig har fått rycka in men så var det meningen att de skulle !Och skärpt är du !! Kram :)
Esmaralda

41 Linda :

skriven

Hej dröjer det länge tills han jag ska spendera mitt liv med dyker upp ?
Kram

42 Lilit:

skriven

Hej fina Esmeralda, jag ska ut med jobbet på aw i kväll, hur kommer kvällen att bli? Kram på dej

43 A:

skriven

Tack för svar igår angående jobb. Det var ju tur att jag inte sa upp mig för några månader sedan, utan att ha nytt jobb, som du sa åt mig flera gånger 😁 även om jag så gärna ville. Fortsätter kolla nya jobb dock.

Har och ska boka mer, musikaler detta år. Ska bli roligt! Jag och dottern. Också konsert har jag bokat med dottern. Behöver något att se fram emot, plus att jag passar på att köpa nu, ifall jag måste gå ner i lön när jag byter jobb. Vilket jag hoppas sker nu i vår?

Trevlig fredag!
Här blir det sushi och Bäst i Test i kväll.

Kram!

Svar: Nytt jobb kommer för digJätteskoj med musikaler ju ! Viktigt att ha positiva ting att se fram emot
Kram :)
Esmaralda

44 Blomman :

skriven

Hej Esmaralda.
Ifall han och jag kommer att vara i en fast relation… kommer det då att finnas en chans att han kommer att vilja skaffa ett barn med mig? Kan han komma att vilja det?
Kram

45 N:

skriven

Hej Esmaralda,

Ser du en kommande graviditet för mig? Och kan det bli inom de närmaste året?
Kram

46 Bjork:

skriven

Hej hur länge varar tröttheten i den andliga uppstigningen?

Kram

Svar: Den kan komma och gå, kram :)
Esmaralda

47 Ally:

skriven

Besök är alltid spännande, människor eller djur och dom är alltid välkomna hos mig..
Tror du det blir någon av de fasta tjänster jag sökt, eller kommer jag jobba som konsult ett tag till?
Gällande honom, vet han varför jag inte är med på ett tag nu?
Kram o glad fredag! 🌷

48 QE:

skriven

Är det roligare att ta emot besökare än att spå på distans?
Lycka till de två sista dagarna👌
Hur tas frånvaron & tystnaden emot?
Kramen till spågummorna🤗

Svar: Det är jättekul att ta emot besökare och roligt att få träffa en hel del ur bloggfamiljen :)Frånvaron och tystnaden verkar trigga lite irritation, kram :)
Esmaralda

49 Ally:

skriven

Besök är alltid spännande, människor eller djur och dom är alltid välkomna hos mig..
Tror du det blir någon av de fasta tjänster jag sökt, eller kommer jag jobba som konsult ett tag till?
Gällande honom, vet han varför jag inte är med på ett tag nu?
Kram o glad fredag! 🌷

Svar: Jag ser dig på annan tjänst men inte riktigt när, kram :)
Esmaralda

50 Evelina:

skriven

Hej, blir han glad när han ser mig? Kram och trevlig kväll.

Svar: Ja, det blir han, kram :)
Esmaralda

51 Tintin:

skriven

Hej Es!

Lyckas sonen få jobbet på orten ca 150 km från hans nuvarande hem?

Tack och kramiz!

52 Solstjärnan:

skriven

Vilka fina presenter ni fått😊.Det är huset fullt hos er då det tågar in mer än en i gången.Så häftigt med ande besökarna som ochså vill vara med 😊
Veckoslut,så skönt 😊
Ska försöka gå igenom något skåp,rensa och hoppas ju att det ger rum till nya energier 😊
För nu får det minsann börja hända tycker jag😊.Våren är ju snart på intåg och det känns bra😊.
Es,har min kommande man mycket saker i ditt hem eller är han kanske just nu minimalistisk?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Rensa är positivt och ger ny god energiBra att du preppar för våren :) Kram :)
Esmaralda

53 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det en risk att han väljer att gå vidare ifrån mig? Kram

54 Skorpan:

skriven

Interiktigt min natt denna natt heller ;D... Lite feber på det här då till, demonerna ska drivas ut ;), så det kan bli. Inte mycket ork idag...
Tack Es!
Kram Skorpan

Svar: Ha fokus på att vila och ta sjukdagarna som de kommer...det vänder snart, kram :)
Esmaralda

55 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad ser du för mig framöver?

Ser du en graviditet under närmaste året?
Kram

56 Ghostwriter :

skriven

Tack Så mycket för svar om min dröm! Det känns som mycket gammalt avslutas, saker jag heller aldrig trodde kunde få ett avslut. Min bror är döende, min andra brorson växer o jag missar allt. Min biologiska far är sjuk, kanske döende och jag får leva med sorgen att säga upp kontakt. Min bror lever under hot. Jag är ensam där jag bor, dem ända kollegorna jag har får jag inte se mer efter avslutat jobb. Jag är nykterist och får hantera allting utan alkohol. De är bra men förstår inte hur jag orkar utan. Jag jobbar på förändring och acceptans och leva för stunden. De gör mig dock ledsen att leva för mycket i nuet och aldrig få ta del av mina drömmar … dem är alltid ”i framtiden” men lurar mig själv för jag blir bara äldre, fyller 28 i år och barnlös, man lös, hoppar runt mellan jobb och undrar hur länge man ska njuta av ”det lilla” när det finns så mycket mer…

Sen en annan dag tänker jag mer tacksamt, känner kärlek för universum, tacksam för mat på bordet

Kram kram

Svar: Du jobbar på det som är bra för dig och det kommer ge resultat... du får fler insikter.. och du vänder skutan och bra ting kommer....kram :)
Esmaralda

57 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tänker exet mera intensivt och oftare på oss sedan hjärtinfarkten?

Kram

Svar: Ja, det känns så, kram :)
Esmaralda

58 Camilla:

skriven

Hälsat på cancersjuka vänninnan som fyller 74 år idag. Mår väldigt dåligt och förstår inte hur hennes kropp orkar med sina ca 35 kg.
Någon gång måste den ge vika för all belastning. Hemskt.

Mina älskade föräldrar har varit på andra sidan i många år. Kan du förnimma någon hälsning ifrån dem?
Kommer våren med något bra eller så?

Allt gott🌸
Trevlig helg.
Kram
C

Svar: Ingen specifik hälsning men de kommer ofta och tittar till dig... kram :)
Esmaralda

59 Maria :

skriven

Hej!
Mår inte så bra nu, känner mig trött och energilös. Utmaningar på jobbet samt smärta i ryggen..vänder det? Blir jag mig själv igen ? Glad o positiv 🫤
Kram 🥰

Svar: Ja, du kommer göra lite nya val och det vänder mot det bättre, kram :)
Esmaralda

60 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Skulle vara rädd att det bara blev något oseriöst, tillfälligt med han. Men kan det bli en relation mellan oss?
Kram

61 .:

skriven

Nu har jag i alla fall tagit tag i en del av allt angående ekonomin. Som jag kan släppa (åtminstone för tillfället). Men att få allt annat att gå ihop är svårare.. Du ser möjligen ingen tur i spel? Haha
Trevlig helg, Es!

Svar: Nej tyvärr.. får ingen känsla av tur i spel för dig den närmaste tiden.. kram :)
Esmaralda

62 Hon:

skriven

Hej,
Upplevde hon mej konstig/undvikande? Då jag bara gick ut sådär då vi pratat lite.. Men det kanske kommer fler chanser där jag lyckas vara öppen och social med en positiv energi, vill ju inte vara en osocial, sluten person..
Krsm

Svar: Jag tror inte att du allmänt uppfattas som osocial men man kan tycka att det är lite svårt ibland att lära känna dig, kram :)
Esmaralda

63 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Men ååååå. Hoppas Milton hakar på imorgon..
Om någon följer med mig så PLEASE berättade 🙏🏻😃❤️
Även om det inte är Milton 😃


Kjam

Svar: Absolut, i så fall lovar jag att berätta, kram :)
Esmaralda

64 Fjärilen :

skriven

Hej🤗
Kan det bli ett nytt boende för mig i år ?
Och ändrade arbetsförhållanden?
Ha det gott❣️

Svar: Någonting som skapar förändring kommer ske under året, kram :)
Esmaralda

65 Minna:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om det dök upp positiva och ömsesidiga känslor hos honom hos mitt meddelande när jag öppnade mitt hjärta lite för honom? Ser du vilka känslor som dök upp hos honom?
Kram

66 Lydia💕:

skriven

Mysigt ni har och va fina presenter 🎁
Kommer det att ta lång tid innan jag träffar någon man ?
Kram
Lydia💕

Svar: Jag kan inte säga hur länge det dröjer men det bör ske ganska snart, kram :)
Esmaralda

67 Linda :

skriven

Hej varför tar det så lång tid för min själsfrände att dyka upp ?
Kram

Svar: Ibland blir det så... båda behöver vara redo....men väntan är dryg, kram :)
Esmaralda

68 J:

skriven

Hej🌷
Ibörjan när jag jobbade så såg jag ofta i ögonvrånen svarta gestalter. Såg ut som om det gick förbi någon men när jag tittade mer noggrant så var det ingen där. Sen när jag va inne i just en lägenhet på jobbet så kände jag av att nått var där men såg ingen men kände elektronisk våg. Var detta jag kände och såg andefolk?
Hur blir sonens helg? ❤️
Kram

Svar: Ja, det kan mycket väl ha varit andefolk du såg, det är fullt troligt, kram :)
Esmaralda

69 os :

skriven

Finns det något unikt som min soulmate har/kommer ha den dagen vi möte? Tex kors, tatuering, speciella kläder




Kram hoppas du har en bra start på helgen!

70 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det känns som att han mer och mer dras mot mig igen… gör han det?

Kram

Svar: Det verkar gå i perioder och just nu är det en sådan period när han tänker extra mycket på er, kram :)
Esmaralda

71 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någonting kring detta?
Jag undrar om det dök upp positiva och ömsesidiga känslor hos honom hos mitt meddelande när jag öppnade mitt hjärta lite för honom? Ser du vilka känslor som dök upp hos honom?
Kram

72 Dani:

skriven

Hej!
Får reda på min tenta i handelsrätt ser det ut att bli godkänt?

Kram

Svar: 75 % att du får godkänt, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: