Livslång kärlek ?

Är vi menade för ett långt liv tillsammans i tvåsamhet eller  är kärleken mer flyktig och vi har mer än en livskamrat under vår livstid ?

Det kan nog bero på.

Kärleken kan vara en färskvara  och  det visar sig som regel vid olika livsavgörande tillfällen… som när vi flyttar samman, när vi får barn, när barnen flyttar hemifrån och när vi går i pension.

 

När relationen byter struktur… då sker en förändring som leder antingen till separation eller blir som ett sammanhållande kitt.

Chansen att relationen ska bli långvarig ökar om vi kan prata med och lyssna på varann ordentligt….om vi har samma typ av humor och använder oss av den  - och om vi är tillåtande  mot varann och kan förlåta.

Det finns ingen lång relation som inte utsätts för påfrestningar… som tex otrohet… har man blivit utsatt och motparten är beredd att jobba järnet för att skapa förtroende på nytt.. och  man själv har en personlighet som kan förlåta…. Då kan det finnas något att bygga på.

Men är olikheterna för stora  och man  stretar iväg på olika håll utan att mötas.. då är det nästan omöjligt.  Kan man inte se varandras behov och ha en vilja att tillgodose dem, då blir det svårt.  Finns inte respekten kvar, då får man anse att relationen är över.

Det finns de som stannar i en kärlekslös relation, av olika skäl men som regel handlar det om bristande självkänsla och ingenting gott kommer ur detta.

I en relation är det viktigt att vara sann mot sig själv och våga lämna när man vet att det är dags.

 

 

 De flesta av oss är nog destinerade att ha mer än en partner under våra liv… och ett litet fåtal hittar rätt från början… utvecklas tillsammans, trivs och har roligt. 

Det är sannerligen en blessing när detta sker !

Kram & kärlek💖

 

P.s. I dag blir det lunch på stan tillsammans med vänner och när kvällen kommer... det goa spabadet !!

 

Vill du veta lite om din egen kärlek.... den du har eller som ska komma... då är du välkommen att maila mig för spådom/seans:

[email protected]

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Inatt drömmar jag om C kvinna igen att vi prata i videosamtal. Vad det kan vara? Inte för jag tänker på henne eller längtar efter henne. Jag önskar mig få en svaret som kan gör mig lugnt också. Så jag vet att vi kommer ses i maj

Ha det bra

Svar: Ni kommer ses, men undvik att gör henne alltför viktig för dig... ha prio på dig själv, kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag var ledsen imorse och igår över C kvinna. Jag önskar mignju att vi kan prata varje dagar och har kul tillsammans. Men... men för jag tror ingenting kommer förstår mig så hur kan jag var så starkare och är kämpaglöd hela vägen. Jag har så mycket vilja om C kvinna. Jag vet det är snart så vi ses igen... jag tror ingen andra ska klarar som jag gjorde för varje dagar är en smärta men jag låta dom läker varje dagar för jag andas varje sekunder och var aldrig rädd även har en stort motiverar för min egen livet

Ha det bra

3 Skorpan:

skriven

Tvåsamhet har minsann sina utmaningar o som äldre är man kanske bättre rustad för dem.

Önskade ju i tiderna att jag skulle ha hittat rätt från början, men så gick det ju inte. O det var nog menat så, utan separationen hade jag gått miste om en massa trevliga upplevelser o min egen utveckling, tror jag!?

Nu är jag redo för en massa nytt i mitt liv, men kommer det nåt nytt i nära framtid Es? O snälla sig nu att karln är redo att bana sin väg till mig Es ;D... Redan denna helg ;).

Vilken häelig dag du har framför dig Es, njut :).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Kan man bejaka de olika perioderna i sitt liv, då blir det som bäst !Nytt kommer för dig, på olika sätt !!
Kram :)
Esmaralda

4 Agnes:

skriven

Kan idag erkänna att jag aldrig varit vare sig förälskad, kär eller levt med någon pga kärlek.

Som ung, mest trott att när man lagt sig med någon, så har en varit förälskad.

Förälskad för att det hört till det spel som är livet, o i spelreglerna står det, att, när man är i en relation, så är man det som kallas förälskad.

Och självklart så är det kärlek, när relationen leder till barn, äktenskap o annat spelregelmässigt!

Nu, som ärrad, nybliven 63-ärs-taggare...det där, mina vänner, är blaj!

En konstruktion gjord för att hålla folk på mattan, helt enkelt!

Lite som brännvinet var en gång i tiden...folket ska hållas bedövade, helst medvetslösa, för hur jävla stökigt skulle det annars bli med en mängd medvetna individer runt benen, som, istället för att vara groggy av kärlek, ser världen som den är, och inte som i ett rosa töcken...? ;0}

Jag har full förståelse för de som har som strävan, att leva i 2samhet!
Själv har jag varken förmågan, orken eller uthålligheten för det...

Och med tanke på det utbud som finns för kvinns i min ålder...se "Hotell Romantik" med dess män över 60...där de flesta är kulmagade o skäggiga, och lever kvar i tiden då kvinnan stod vid spisen o kuttrande hälsade sin man välkommen hem, med middag, grogg o efterrätten serverad het i sängkammaren....jo, tjena....

Gud bevare!

Ha det gott, Everybody, och stora kramen! ;0}



Svar: Ärligt talat, Hotell Romantik känns mest pinsamt... har sett det ett par gånger men nej tack ! Kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Något inser jag nu igen!!! Det är första gång för mig äta glass på glassbaren med en vän är C kvinna... jag har bara äta glass med andra på annat sätta men det är första gång för mig också. Hur normalt är det?

Det blir min första gång så jag äter glass med vän som 29 år...

Ifjol är badet och nu är glass... vad är nästa?

Kommer det var många saker som första gång för mig med en vän?

Ha det bra



6 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vi är skapta för ett liv i tvåsamhet men om det blir med samma partner eller inte får livet utvisa…Tragiskt om man stannar för rädsla att lämna. Jag har själv varit där… min partner då insåg inte sina fel och brister utan det var alla andra som gjorde fel och var idioter, inkl jag! Jag jobbar fortfarande att bygga upp mej själv och detta pratar vi mycket om i mitt nuvarande förhållande, där är det ge o ta o vi lyssnar på varann och erkänner våra misstag och det känns bra!
Skön fredag du har framför dej💞 jag drar till jobbet och sen direkt till min hjärtevän, vi längtar som tokar nu. Det blir fredagsmys och imorgon hoppas vi på att kunna vara ute o sola lite i vårsolen☀️
Ha en riktigt trevlig helg🥰

Svar: Låter som härliga helgplaner, kram :)
Esmaralda

7 SUSAN:

skriven

Saknar en soulmate men mitt hjärta längtar efter att vi ska träffas…hoppet finns🥰

Kramiz

Svar: Ni kommer träffas, kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Då måste jag tar allt chansen som jag kan gör saker med C kvinna som vän för första gång. Det kommer var flera än vad jag trodde med nya erfarenheter.

Vad har jag gjorde under livet att deppig ihop. Nu får jag ut och gör saker för första gång att få nya erfarenheter. Med C kvinna och andra också...

Det kommer som C kvinna får upplevelsen allt min första gång.

Så med nya erfarenheter ska jag tar emot fram för första gång med en vän




Ha det bra

9 M :

skriven

God Norgon,
Har J (som jag träffat ett par gånger) känslor för mig? 🤔
Hälsningar,
M

Svar: Ett intresse ser det i alla fall ut att finnas men ser inte hur starka känslorna är, kram :)
Esmaralda

10 Jossan :

skriven

Godmorgon
Det är fredag och 7h kvar till semestern. Det ska bli så skönt med att vara ledig. Jag skulle på kalas imorgon men systersonen har haft 39 graders feber i en vecka.. hoppas han är frisk imorgon.

Ja kärleken är ju något jag vill ska vara i resten av mitt liv om jag nu träffat honom. Efter den oturen jag haft så bord han vara för evigt.
Men även som med kärleken går inte allt min väg. Tydligen fattas jag 22,5hp i svenska för att kunna bli speciallärare. Får kontakta universitetet. Blir så matt på saker. Ska jag behöva läsa 2 program samtidigt i höst? Nej det känns märkligt. Jag har redan 30hp från min ena utbildning.
Kanske är menat att jag inte ska bli speciallärare…

Åh har förresten fått en beställning på ett bebynest! Hoppas det blir fler beställningar. Hoppas jag snart får du mitt egna…
Tagga fredag!

Kram


Svar: Vill du verkligen bli speciallärare så gör det som krävs, annars är risken stor att du ångrar dig. kram :)
Esmaralda

11 Lotta S:

skriven

Ja, tack och lov fredag igen, blev tyvärr en sämre natt just när jag berättat för dottern att jag somnat så bra hela veckan..
Fundersam om det kan bli problem med finansiären om jag bjuder två lärare på middag på restaurang nästa vecka som tack för deras insats? Finanisären har blivit mer strikt vad gäller hur bidragen används och jag undrar om det syns hur våra redovisningar kommer att tas emot?

12 Vännen:

skriven

Kommer det bli något seriöst mellan min kompis och killen hon träffar?

Svar: Stor risk att det ebbar ut, kram :)
Esmaralda

13 Liljan:

skriven

Godmorgon 🌄☕❤️
Tänk vad mysigt det kan vara att få vara ledig idag och få dricka kaffe i sängen med katten på täcket ❤️ Det är så pass milt ute om natten så han får gott vara ute en sväng istället för att tjata upp mig kl. 4 på morgonen...
Visst är det trevligt med kärlek och att finna en likasinnad som man trivs med. Men det här med Soulmates, tvillingsjälar... Nej du tack... Jag ryser vid själva tanken när man proklamerar till hela världen att man träffat sin Själavän, som sen resulterar i att den plötsligt inte är det längre... Om jag har förstått det rätt så är dessa relationer utifrån att man hittar (också gärna "plötsligt") den person som ens själ har saknat som man hör ihop med. Nästsn som en long lost friend man aldrig tidigare träffat. Att ens själar har separerats vid något tillfälle och hittat tillbaka till varandra. Eftersom Universum har funnits längre än vi själva så har nog Universum utgått från en och samma själ som har delats och delats i miljontals år. Så vi kommer ju från alla "själ" från början. Om man ska flumma till det ordentligt.
Man ska aldrig underskatta sin egna själ som ständigt utvecklas efter sin bakgrund och framtida behov. Och med det så är vi i olika behov av olika människor och olika relationer under tidens gång.
Det är absolut inget fel att känna att ens nuvarande relation är "så rätt" just nu. Men det är heller inget fel att känna något annat når relationen verkar gå åt olika håll ❤️
Saknat att få skriva av mig, har haft annat i tankarna som IVF-resan jag befinner mig i just nu ❤️☕
Kram till er ❤️☕

Svar: Exakt så ! Lycka till på resan... kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu kan jag lämna allt känslan av ledsen. Så var stolt över och var tacksam att jag gjorde något som är första gång med C kvinna som vän är äta glass på glassbaren. Då kan jag känner mig nöjd och känner mig ännu mer motiverar för fokusera på varje dagar som kommer även jobbet sen är det påskhelgen då min födelsedag är den söndag.

Så har jag ännu mer tacksam och stolt känslan att tar mig igenom alla dagar med motiverar och vilka styrka jag fick nu!

Ha det bra

Svar: Jättebra ! Kram :)
Esmaralda

15 Vännen M :

skriven

Jag har en vän sedan barnsben som betyder mycket för mig, vi blev vänner trots att hon var klassens ”dork” och jag ”klassens Don’t give a fack” tillsynes. Vänner i många år nu. Däremot gick månader/år mellan kontakten och hon är den ända av alla som faktiskt dyker upp, bokar in träff och gör alla träffar så fina. Även fast jag kanske har t.om ännu närmare vänner. Så är hon den som dyker upp. Jag har dock försökt många år att bygga en närmare relation, att man kan ringa och ses oftare. Tror vännen försöker men det blir aldrig den typen av vänskap,man måste liksom boka in ett spontant samtal och inte ens då blir det av. Nu har några månader gått och inte hört något. Jag är rädd att vännen mår dåligt men jag hör inte av mig för att jag känner att jag försökte så mycket och inte fick riktig samma energi tillbaka. Kanske vännen tycker det är jag som gjort något? Hon brukar dock vara mån om att säga till när de inte känns rätt.

Varför är vår vänskap så här? Är det inte meningen att den ska bli fördjupad utan mer finnas då och då?




Kram

Svar: Det finns olika sorters vänskap och ibland får man acceptera den sådan som den ser ut.... jag får till mig att din vän tycker mycket om dig... kram :)
Esmaralda

16 Bjork:

skriven

Hej jag längtar till jag träffar min sanna kärlek:)

Idag far jag till stockholm och hejar på systersonen och laget när det är bandy duell.

Kram

Svar: Heja systersonens lag :) Kram :)
Esmaralda

17 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.

Nej att gå och vänta blir ju inte bra..: sen vill man ju vara kär. Det är jobbigt att vara i en relation utan att vara kär, där
Tvekan finns.

Es, Är det här ett avslut nu med honom? Är det över nu mellan oss?
Kram

18 Ghostwriter:

skriven

Hur stor % chans är det att jag kommer in på 1a försöket på utbildningen jag tänker på? Det känns inte som det kommer vara svårt för mig men jag är väl naiv :)


Kram

Svar: Chansen är runt 50 %, kram :)
Esmaralda

19 K. :

skriven

Hur stor är chansen att den jag inleder relation med härnäst är min rätte?


Kram

20 Mee:

skriven

Hej Esmaralda…
Är han ärlig mot mig….?
Kram

21 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 Esmaralda tycker du att jackan är fin på mig 😒 jag kommer ha den vaje dag på mig 😒

Svar: Jättefin jacka, kram :)
Esmaralda

22 Helena Ir:

skriven

Skön pratbubbla: I was a fool When I Married you! I know dear! But I was in love, and didn't notice.
Huvudet på spiken!

Men jag har en syster som var 16 år när hon träffade sin man. I år fyller hon 64..och de är gifta och hela balunsen sen många många år tillbaka!
Vi är dock väldigt olika..
Länge leve kärleken där den träffar rätt!

Jag gillar män, de flesta av mina vänner är män!

Skön fredag önskar jag!

Kram

Svar: Skön pratbubbla :)Kärleken ser olika ut.... men oavsett så ska den kännas rätt och det är enda anledningen till varför man ska välja ett liv tillsammans.... kram :)
Esmaralda

23 T.H:

skriven

Om 1 mån ska vi på vår första charterresa tillsammans. Kommer vi ta steget framåt och utveckla vårt förhållande vidare tillsammans efter denna resa?

Svar: Den chansen är god, kram :)
Esmaralda

24 L:

skriven

Den genuina, riktiga kärleken är svår att få uppleva. Har hänt ett par gånger i mitt liv men har inte klarat en förändring. Jag vet flera som lever i platoniska äktenskap och jag förstår inte riktigt varför.

Det finns en person jag vill leva med och väntar på att vi ska ses igen. Hur ser det ut?

Kram

Svar: Jag tror att en del lever i falsk trygghet... att man av olika anledningen inte kan ta steget....Ni kommer ses igen men tveksamt kring hur det blir på sikt, kram :)
Esmaralda

25 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Att vara förlåtande och med ärliga intentioner känns viktigt.:: och som du säger, respekten, sen kan alla människor göra fel.

Es. Kommer han och jag att umgås med varandra något mer?
Kram

26 AnnaK:

skriven

Ja jag vet att jag borde gå men verkar helt sakna förmåga att ta tag i det. Sambon tänker nog samma men tycker nog det är för dyrt. Kollade iaf på lägenheter igår men det var magert utbud. Vill egentligen inte flytta..

Nå ja...livet blir kanske bra nån gång 😊

Kram 🤗

27 Eva:

skriven

Jag träffade min man när jag var 16 år. Nu är jag 62 och fortfarande är han världens bästa människa.Och han tycker samma om mig som tur är.Högsta vinsten i livet att hitta sin kärlek så ung.La vita e bella:)

Svar: Ja det är sannerligen högsta vinsten, så härligt att ha vunnit den, kram :)
Esmaralda

28 Elma:

skriven

Hej Esmeralda!

Vad är det som gör mig annorlunda från de andra tjejerna då han alltid börjar gilla mig igen, varför gillar han ens mig….

Önskar dig en fin dag 😊

29 Evelina:

skriven

Hej, jag måste bara fråga. Varför beter han sig som han gör när vi är ensamma? Vad händer i hans huvud? Kram

30 Ally:

skriven

Godmorgon
Ja lite avund kan man känna till de par som har den där genuina kärleken till varandra från första start och hela livet, man vävs in i varandra på ett naturligt sätt. Den fasta grunden finns där även om man inte delar och tycker lika i allt, men respekterar den andra, det är viktigt.
Jag har nog mer varit kär i kärleken, en hopplös romantiker som fortfarande hoppas möta äkta kärlek.
Visst har jag mött fin kärlek i män, inte många men några få, speciellt in mitt senaste förhållande. Jag älskar fortf den mannen, på mitt sätt, men där och då höll det inte av olika anledningar.
Regn regn o regn idag, vårregn låter fint att säga.
Hoppas på helgen bjuder på något spontant bra..
Kram :) 🌱

31 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Verkar som att det finns någon sorts kemi med V fortfarande? Eller tolkar jag fel?

32 Bubblan:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar vad han egentligen känner och tänker om mig? Finns känslor för mig? och är det kärlekskänslor?

Finns någon vilja att fortsätta med mig?
kram

Svar: Känns som att du kommer gå vidare på egen hand och det kommer finnas en annan kärlek för dig, kram :)
Esmaralda

33 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se oss umgås med varandra på tu man hand något mer? Eller blev det här avslutet nu?
Kram

34 Skorpan:

skriven

Vilken vecka, började måndagen med två herrbesök varav det ena var en överraskning o nu avslutade jag veckan med herrbesök också, på jobbet :D.
Så skönt med fredag!
Kram Skorpan

Svar: Oavsett, så kul med herrbesök :) Kram :)
Esmaralda

35 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om du kan se någonting om hur han tog mitt meddelande?
Sen undrar jag om det här är avslutet för oss?
Kram

36 Mee…:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad ser du för mig, angående om jag vill skaffa ett barn till.. är chansen större att det kommer bli med en man, eller känns det isåfall som att det isåfall kan bli på egen hand?
Kram

Svar: God chans att det blir ett barn till... men var beredd på att det kan dröja, det är ju ingenting som man låter ske i början av en relation... kram :)
Esmaralda

37 Skorpan:

skriven

Japp, på jobbet träffar jag karlar nu o då, i olika åldrar, o inte mig emot. Gillar ju karlar ;D.
Tack Es!
Kram Skorpan

38 Mercan:

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda🤗💕🤭😚💕

39 Petra :

skriven

Hej,
Jag undrar om kärleken kommer infinna sig hos mig snart, känns mer som att jag står stilla och att det inte händer något.
Kram

Svar: Det står still just nu men kommer snart att börja röra på sig, kram :)
Esmaralda

40 Nova:

skriven

Hej! Finns killen i mitt liv runt om mig just nu? Eller ska jag bara släppa båda två som är i min närhet.

41 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda
vart tror du jag kommer träffa min man ?

42 Doris:

skriven

Hej!
Att träffa en kärlek och leva tillsammans har jag inte en aning om hur det är.Åren går och har gett upp hoppet.
Verkligen inte alla förunnat.
Vågar man fråga om du ser nått på kärleksfronten?

Kram

43 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har bestämt mig för att aldrig mer ska någon få ta beslut åt mig eller bestämma åt mig i mitt liv. Det blir bara fel då. För mig själv. Jag ska lyssna på mitt eget hjärta.
Kram

Svar: Bra tänk, kram :)
Esmaralda

44 Till Agnes:

skriven

Jag känner samma som dig. Vi är två lyckliga singlar :)
Kram
Mickis

45 Ghostwriter :

skriven

Är det bara runt 50% chans att komma in första försöket för att jag kommer faila eller för att det är mycket sökningar?

Kram

Svar: Jag ser tyvärr inte varför men 50 % är ju inte illa, kram :)
Esmaralda

46 hjärta:

skriven

Hej Esmaralda..
Nu blev jag orolig att det blev fel ändå… kanske det skrämde honom att jag erkände mina känslor för honom?
Ser du ifall det skrämde honom?

Verkar han ha känslor för mig?
Kram

47 Anki:

skriven

Hej Es
Det är inte lätt med relationer .Livslånga är desto svårare. Men med humor och respekt kommer man rätt långt.
Men att vänta på att ngn skall göra en lycklig...nope då lever man ju inte !!.

Här ska det Fredagsstädas ,piskas mattor om vädret tillåter. ;-)

Ha en fantastisk lunch och spabad ikväll :-)

Trevlig Fredag alla !

Kram Anki med flock

Svar: Det städas rejält hos dig... men här regnar det så inget väder för mattpiskning här inte !Kram :)
Esmaralda

48 T:

skriven

Hej es! Intressant det du skriver om relationer. Vi har klarat av både små barn rätt, sjukdom och gamla och döende föräldrar så här långt men … det har tagit mycket energi och inte varit utan skav och trötthet.

Vad tror du om mitt jobb? Är det dags nu att lämna eller har jag en funktion att tag till??

Tack!

Mvh
T

Svar: Det kommer nytt jobb, ha ögonen öppna och det kan ske ganska snart, kram :)
Esmaralda

49 Smaragd :

skriven

Hej Es,

Blir det en försäljning efter söndagens visning?

Kommer det bli något seriöst mellan N och F och kommer dem klara avståndet i ett år?

50 Jeppis:

skriven

Den desperata jakten på en partner som många håller på med gör mej smått illamående. Handen på hjärtat. Hur ofta är man egentligen lycklig i en relation efter dom första veckorna. Det bråkas hit och dit. Olika åsikter. Otrohet osv osv. Det ska kompromissas om det mesta och till slut sitter man där som ett tomt skal och har gått med på saker som man aldrig hade gjort innan man gick in i relationen. Man tummar på sig själv bit för bit. Det finns ytterst få som har en bra och sund relation. Resten är bara skit. Och ingen annan kan göra dig lycklig. Det måste du göra själv.

Trevlig helg i gråvädret tecken som aldrig tycks ta slut.

Va' är det med mej som L saknar?🤗


Svar: Sant, sin egen lycka måste man själv ansvara för, kram :)
Esmaralda

51 Fjäder 🪶 :

skriven

Hej hej!

Kan du se om B kommer få mer uppmärksamhet nu Av A än vad vi fått nu med våran c ? Skyller dom situationen på oss ? Jag hoppas på karma men tror den redan kommit till dom. Kram

52 Mercan:

skriven

Oh Esmaralda i andra hand butiken gillade jag i stället in wear svart trenchcoat ,jag ångrar mig kaaritraa jackan,ser du fara om jag köper in wearen och med dennes prislap lemnar tillbacka min jacka🥹

53 Mimi:

skriven

Hej!

Hur blir livet efter flytten kommer jag att må bättre och trivas med livet igen??

Kram

Svar: Ja, det kommer vända och gå åt rätt håll, kram :)
Esmaralda

54 Fjäder 🪶 :

skriven

Hej hej!

Kan du se om B kommer få mer uppmärksamhet nu Av A än vad vi fått nu med våran c ? Skyller dom situationen på oss ? Jag hoppas på karma men tror den redan kommit till dom. Kram

55 AN:

skriven

Hej fina Esmeralda, det var ett tänkvärt blogginlägg...❤️

Mötte en man igår T. Tänkte han något på mig efter det? Kände han något?

Kan det annars finnas någon därute som tänker på mig just nu?

Kram!

Svar: Han tyckte att du var attraktiv, kram :)
Esmaralda

56 Em:

skriven

Att träffa en soulmate är väl lika stor chans som att vinna på lotto eller en nål i en höstack😀
Kommer vi att ha någon form av kontakt igen? Kramen💕

Svar: Ja, helt enkelt är det inte.Någon form av kontakt tror jag det blir men inte så mycket mer än så, kram :)
Esmaralda

57 Amanda:

skriven

Hej! Jag undrar om jag kommer att bli av med den här intensiva tunga, sitta fast känslan i huvudet? Det är ganska jobbigt emellanåt! Ha det så bra 😊

Svar: Försök ha annat fokus och skapa de förändringar du vill ha, det kommer hjälpa dig, kram :)
Esmaralda

58 .:

skriven

Hej Es!
Löser det sig med Willys och betalning? Jag blir så nervös när allt ska krångla. Jag vill inte att allt ska bli helt fel nu.

Svar: Det ser ut att lösa sig, kram :)
Esmaralda

59 Mercan:

skriven

Jag går nu ska lemna tillbacka newhose kappan ,ser du fara Esmaralda tacksam för svar 🥹

60 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag hoppas att han är ärlig mot mig i detta.
Är han helt ärlig mot mig?
Kram

61 Mercan:

skriven

Jag hade köpt till samma pris 300krnewhouse kappan har kvito Esmaralda kommer det gå bra ,jag går nu ska lemna tillbacka🥹

62 Mercan:

skriven

Köpte alldeles nyss inwear ska lemna newhouse ser du att det går bra Esmaralda🙁

63 AN:

skriven

Tack snälla för svar!
Kram 💕

64 Helena Ir :

skriven

Tack!

Tänkte på något du svarade mig för en tid sedan. Att det händer något och därefter följer med mera! Där är jag nu!

Kram

65 Smaragd :

skriven

Hej Es,

Blir det en försäljning efter söndagens visning?

Kommer det bli något seriöst mellan N och F och kommer dem klara avståndet i ett år?

66 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag och sonens pappa blev kära i varandra som tonåringar och var så kära båda två att vi var övertygade om att vi skulle leva hela livet tillsammans men livet ville annat med oss och lyckan slogs i spillror efter drygt fem år. Trots att det i dagarna är 27 år sen vi separerade så har jag inte träffat någon ny livskamrat, jag har dejtat i perioder genom åren men inte träffat någon som det har lett till något varaktigt med. Sonens pappa träffade en ny tjej direkt efter att vi flyttat isär som han är gift med och lever tillsammans med än idag, men jag har fått höra av både sonen och sonens farmor att han aldrig har varit lycklig med denna kvinna som är sjukligt svartsjuk. Hennes svartsjuka gick även ut över sonen under hans uppväxt. Det är först nu som vuxen som sonen har börjat öppna sig och berättat för mig om hur illa hon betett sig mot honom. Våra respektive öden har fått mig att sluta tro på livslång kärlek. Där i mot har jag inte slutat tro på att en dag möta den man du i flera seanser skrivit om att jag kommer att möta, jag ska bara bli hel först sen är jag redo.

Jag ska få prova en helt annan sorts medicin än den jag nu håller på att trappa ut. Kommer jag må bättre av den?

Önskar dig en trevlig helg.

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Ja, när du själv är hel och i form, du närmar sig också mötet... fortsätt ha fokus på dig själv och dina steg framåt.God chans med nya medicinen, kram :)
Esmaralda

67 Lydia💕:

skriven

Ja att hitta sin soulmate är inte det lättaste som finns man tycker man är ute och rör sig men nä inte då
Och sen har jag svårt att glömma M för det finns känslor där men hos honom poppar dom upp ibland jag vet inte om det är vår ålderskillnad som han undrar över 7 år äldre är jag men det tycker väl han inte om
Kram
Lydia💕

68 Undra…:

skriven

Hej Esmaralda.

Är det här avslutat nu? Eller blir det en fortsättning..?
På längre sikt är det fortfarande avslutat då?
Kram

69 Jeanette:

skriven

Det låter underbart med spadag!

På onsdag ska jag på ny anställningsintervju, ett annat assistansbolag som ringde idag.

Ha det fint och kram

Svar: Vad roligt :) Du har god chans, kram :)
Esmaralda

70 Hej:

skriven

HejEsmaralda.

Ser du om han är ärlig mot mig i detta?
Kram

71 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda jag lemnade tillbacka in wear trenchcoaten som jag hade köpt alldeles nyss för min jacka karitraa som du tyckte är jättefi är finare verkligen och det är guldvärd att behålla min nwehouse kappa ha ha jag gjorde bra val tack vare dig söta Esmaralda tack och kram med kärlek🤭🤗💕🙂jag är nöjd och tänker inte alls fixa prisslappar för du såg förut straff fara och det gjorde jag alldrig eftersom du hade varnad mig ,stort tack söta Esmaralda🙂💕🤗🤭

Svar: Bra, håll dig till det som är rätt och ingenting kommer gå fel för dig, kram :)
Esmaralda

72 Skorpan:

skriven

Förhoppningsvis är nästa man den kärlek som ska räcka livet ut...
Kram Skorpan

73 QE:

skriven

Är det på sms som kontakten blir?
🌸 Kram

74 Anna:

skriven

Kommer jag och min mamma få en fin resa till Grekland i juni?

Svar: Ja, det ser ut att bli fint, kram :)
Esmaralda

75 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det en chans att det kommer en fortsättning någon gång?
Kram

76 Dani:

skriven

Hej! Gjorde en tenta förra fredagen ser det ut att bli godkänt? Var i ämnet kalkylering och budgetering?
Kram

77 AnnaK:

skriven

Litet litet tjat....ser du åtminstone om jag kommer ha en uteplats/balkong jag kan använda i mitt framtida boende? Har en jättefin altan nu men tycker inte om att sitta där pga läget.

Kram 🤗

Svar: Balkong kommer du att ha, kram :)
Esmaralda

78 Gubben i skogen:

skriven

Jag träffade en hjärtevän när jag arbetade i ett krigsområde (veterinärer utan gränser) Vi umgicks ett halvår och sedan placerades vi på olika platser i världen och det ebbade ut. Tänker ibland på hur det hade blivit om man prioriterat lite bättre den gången. Lätt att vara efterklok.

Svar: Man minns sina gånger då man varit efterklok ! Kram :)
Esmaralda

79 Bzzz:

skriven

Es, Ser du om han reflekterat över varför jag inte varit med på ett tag nu? Och tror du han har förstått att hans beteende kan ha sårat mig?
Har tanken funnits att höra av sig till mig?
Många funderingar som surrar här en fredagkväll….🙄
Kram :)

80 Mercan :

skriven

Esmaralda en kvinna i turkisk tellwe spådde mig idag att det ska komma stor summa pengar in i familjen under den här månaden 😌 kan det vara från euro jackpot Esmaralda 😊 ah hon sa från oväntat ställa ☺️😍😙

81 🌸:

skriven

Kan jag fråga om M kan tänka sig att ha mötet hemma hos mig nästa vecka? Det kommer antagligen att bli problem annars.

82 A:

skriven

Jag går inte och längtar efter kärleken, letar inte ens, har inga dejtingappar eller nåt. Jag har inte riktigt tid just nu. Däremot kan jag sakna någon att göra saker med, resa, teater, musikaler, promenera, äta ute osv. Jag har vänner, men av olika anledningar har ingen av dem råd, dem är arbetslösa, sjukskrivna, ensamstående med flera barn osv...

Kanske finns sidor att hitta reskompis och så.... om jag skulle våga, kan ju va en galning... !

Nu masked singer

Kram!

83 Misscool :

skriven

Hej!
Ser du om jag och han kommer att prata någon gång? Kommer det kanske hända något inom snarast tid?
Kram :)

84 Liljekonvalj :

skriven

Tack Ez för din seans. Det gjorde gott. Och allt löser sig precis som du skrev. Denna man som jag träffar vars namn börjar på G, jag känner verkligen något jag aldrig känt förut. Han dök upp när jag minst anade det. Allt känns så otroligt bra! Det känns så rätt! Min fråga är om min magkänsla är rätt.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: