Spontana spådomar !!!

Spontana spådomar

 

 

Lillan kallas du och du är bosatt i norra delen av landet.  Du  mår dåligt på din arbetsplats och du ska söka nytt med ljus och lykta. Ge dig inte. Jag ser dig på en ny arbetsplas som verkar vara en vårdcentral.

 💖

Medelålders kvinna med flera husdjur och divansoffa i vardagsrummet. Du har en haltande relation med en man som du inte trivs med men som du ändå är rädd för att göra slut med.  Ta tag i det, gör slut, och något bättre kommer ganska snart din väg.

 

 

 Äldre kvinna som inte mår psykiskt bra. Du försöker på egen hand men känner att det är svårt att resa sig mentalt.  Du söker inte hjälp eftersom du tänker att du är för gammal för hjälpen … men här tänker du fel.  Sök hjälp omgående och få redskap i hur du ska hantera din situation. Du lär dig att påverka till det bättre.

 💖

Medelålders man som är singel och som vill fortsätta vara singel. Du söker ingen ny kärlek utan har fått nog av sådant.  Du bor ganska ensligt. Du har en uggla som blivit rejält tam och som besöker dig regelbundet.   Du gillar kvinnan på gården intill och här finns potential till fin vänskap. Ni är lika i mycket  och tveka inte att ta initiativ till vänskap. Det kommer ge god utdelning.

 

Kvinna i 60 års åldern som väntat länge på kärleken. Du bor i hyresrätt, du  har fast arbete och du  har slutat dejta. I köket har du massa örter som du själv odlat och det känns ensamt eftersom din mamma nyligen gått över till Alltet. Sista veckan i april ska du vistas ute bland mycket människor och chansen att du där möter din framtida kärlek är rejält stor.

 💖

Du är en tjej  30 års åldern och du väntar på att ett paket ska komma och du har väntat länge. Tyvärr ser det ut som om du blivit lurad och jag ser inga  tecken på att paketet kommer och inte heller får du dina pengar tillbaka. Jag beklagar verkligen !

 

Du är kvinna, du har ett dubbelnamn och du  har husdjur.  Du bor på landsbygden.  Det ser ut som om du är pensionär.  Tiden går långsamt och du är uttråkad. Du behöver aktivera dig så anmäl dig till kurser/föreningar som bejakar din kreativa sida. Detta kommer göra stor positiv skillnad för dig

 💖

Du kallas Carro och du  söker hund på hundstall. Du har funderat på att adoptera en hund från annat land.  Men faktum är att allra bäst blir det om du skaffar dig en liten valp och detta kommer bespara dig en hel del framtida problem.

 

 

 

 

Du är född i annat land, du är en kvinna  runt 45-55 års åldern och du bor ensam och har nyss påbörjat ett nytt arbete.  Den 17 maj ser jag en varning för dig. Denna dag ska du ha koll på nyckeln till din bostad då det finns en risk att den kan bli stulen och att du därmed också blir bestulen i ditt hem. Ha 100% koll på din nyckel och låt den inte ligga i en jackficka eller liknande och du undviker att stälden sker.

 💖

Ja, detta är mina spontana spådomar för denna gång

Nu önskar jag er en fortsatt fin helg

 

Kram & kärlek💖

 

P.s.. Ikväll är jag bortbjuden på middag, till goda vänner och det ser jag fram  emot !

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår när jag sitter i soffan och titta på serie på kvällen då fick jag en känslan närvaro av C kvinna i tankar. Jag vet inte om hon har tänker på mig igår kväll.

Då prata jag lite med henne. Hon uppmuntra mig lite och lovar jag henne för jag ska var mer positiv mot henne när vi ses och bara prata bra saker om min vårterminen.

Vad kan det vara? Har inte haft såna på en jättelängesen nu

Ha det bra

2 Mimi:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig denna gång heller. Men alltid kul att läsa. Ser du något positivt som händer mig eller Något spontant??

Kram

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på det finns andra som har värre med C kvinna att dom kanske träffa aldrig eller för fåtal. Jag tänker det finns några av hennes vänner som hon träffas ofta.

Jag ska försöka att har den tanke att snart är min tur och det är värt att väntar för få ses C kvinna. Bara 75 dagar kvar.

Stämmer det? Jag borde var tacksam för dessa stunder som jag fick...

Ha det bra

4 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Attans.. Inte jag denna gång heller 😊

Klockan är 6.48 och jag är påväg att möta upp systerdottern för att besöka hennes mamma/min syster.
Vaknade tiiiiidigt.
Och ikväll är det Mello. Hoppas tanten orkar vara uppe 😂
Tali The talisman är naturligtvis med mig. Lilla power puff pinglan.

Börjar oroa mig för min bror nu oxå och vad han ska ta sig till 😩 Är det bara prat?
Behöver jag oroa mig eller ska jag släppa för närvarande?
Mycket skräp då min mamma blivit sämre. Och all annan kaos. Pju!

Annars är det toppen brand just nu. Gottat ned mig i tidigare liven och de liv jag skrev ned på mitt papper poppade upp. Så otroligt spännande och aha upplevelser lite här och där.

Önskar dig en fin och härlig dag ❤️

Kjam




Svar: Ha det trevligt med din syster :)Mellon ska jag också se ikväll.. mest för att det inte finns så mycket annat :)
Släpp oron för din bror och inse att det finns inte så mycket att göra oavsett... ha positivt fokus, kram :)
Esmaralda

5 Seanskunden emma :

skriven

Hej!

Min sambo har mått dåligt sen hans mamma dog (även pappa död). Har det nu väldigt tufft psykiskt och jag gör allt i min makt att hjälpa honom till vc osv.

Ser du om vi klarar det och han kommer må bättre osv?

Gör ont i hela mig!

Kram

6 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att lägenhet och hus kommer för min bror 😊 vilken blir först 😚😚😚har kommit mina pengar på kontot, ska säga till min sister att kolla men hon har brottom till jobbet Esmaralda 🤗 💖 🙂

7 L:

skriven

Spännande spådomar. Intressant att läsa och hoppas de det berör nås.

En fråga. Kommer min finaste vän höra av sig igen så vi ses eller rinner det ut i sanden nu av en anledning som jag inte alls förstår? Är så förvirrande alltihop.

Kram och ha en fin helg!

8 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Ingen var till mig…

Känns som att jag håller på att arbeta ut mig själv.

Tror du möjligheten kommer att finnas för mig att bli gravid under året?
Kram

9 Nyfiken:

skriven

Hej E,
Det hetta till med min kollega i veckan. Kändes och känns galet naturligt mellan oss. Blir det fler tillfällen?

Kram

Svar: Det ser så ut, kram :)
Esmaralda

10 Saz:

skriven

Inget spontant för mig den här gången.
Står i val och kval jobbmässigt. Blir snart utan jobb och har sökt en hel del men fått avslag på flera av dom i vecka. Igår var en bra intervju och det kändes positivt. Jag är tudelad, företaget känns kanon och även jobbet men är rädd för att det ligger för långt bort och resvägen kan ställa till det. På måndag får jag besked då det står mellan mig och 4 till. Är det något för mig eller ska jag invänta något bättre som känns mer än 100% rätt?
Vill inte ta fel beslut igen då mitt beslut för ett år sedan ställde till det och gav mig ångest.
Trevlig helg 🌸 kram

Svar: Är paniken nära så ta det jobb du får och sök dig vidare mot annat som ligger närmare och känns mer rätt, kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Grattis till alla er som träffades av en spådom :)! Trevligt med middag hos vänner Es, det blir säkert kul o energigivande. O ombyte till det vanliga förnöjer ju ;).

Månne du ser nåt spontant om mig Es? Nåt jag ska göra eller låta bli att göra? Förutom att lyfta på blicken då ;)... Längtar ju ihjäl mig efter kärleken, men den kan jag nog glömma :D.

Det blev en maskin tvätt tidigt i morse, men sen gick jag tillbaka o la mig o sov lite till. Känns som att jag skulle kunna ligga i sängen hel dag, kanske med nån annan sen ;).

Inga planer för dagen är väl planer det
också ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan


Svar: Du ska göra sådant som får dig att må bra.. sådant som du VILL göra, för din egen skull... kärleken kommer men jag håller med in att det ser segt ut..... kram :)
Esmaralda

12 Milla :

skriven

Så kul med alla spontana spådomar!
Ser du om jag kommer att hitta mina nycklar?

13 Bjork:

skriven

Hej blir det lyckad bandyhelg om 2 veckor?


Kram

Svar: Ja det ser ut att bli bra, kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

Äntligen lördag! Så härligt! Dock vaknade jag halv 8 av ett meddelande och kunde inte somna om. Idag står det att städa på schemat innan mina gäster kommer. Ska ha lite försnacks innan jag ska ut och äta med dem. Är inte så speciellt sugen på det men blir nog bra.

Du säger att mina vänner tycker om mig.. men bryr de sig om mig? För det känns verkligen inte så…

Är glad att jag har min nya vän med mig. Hon är helt fantastisk!
Ska försöka få in att träffa två andra tjejer som jag pratar med. Helt plötsligt blir jag kanske rik på vänner som bryr sig om mig!

Äta lite frukost sen blir det städa!

Kram

Svar: Man kan bry sig på olika sätt och det gör dina vänner... alltid bra att ha dörren öppen för nya vänskapskontakter, kram :)
Esmaralda

15 Smaragd :

skriven

God morgon,

Kan du se om vi kommer flytta mot Båstadtrakten när vi får sålt nuvarande boende eller blir vi kvar här?

Kram och trevlig helg!

Svar: Kan bli närmare Båstadstrakten, kram :)
Esmaralda

16 Cecilia:

skriven

Kul med sponanisar. Inget som var riktat till mig, men hoppas att meddelandena når fram till de berörda.

Efter en trögstart på året så känner jag mig tillbaka på banan med träningen igen. Det gröna kortet till klättring är fixat så min ambition är att bli bättre på den biten också. Ska försöka skärpa till en snäpp när det gäller kost också. Kommer framstegen att komma nu? Kramar

Svar: Visst kommer framsteg, och du har en bra planering, kram :)
Esmaralda

17 Mercan :

skriven

Min sister kollade på min mobil 🤗 Esmaralda pengarna har inte kommit 😊

Svar: De bör komma snart, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Ja Esmaralda jag läste ditt svar som du har svarat en gång, att det blir lägenhet först för min bror 😊 💖 😎 ser du om det dröjer många år till huset söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår prata jag med T kvinna om tjejkompisar men hon sagt man kan hitta bättre vänner och det finns överallt än dom som jag blir behandla dåligt av men hon sagt att dom tre är samtalskontakt, handledare och den vännen finns inte i överallt och dom är enda så viktigt att jag behålla dom och var försiktigt med dom. Inte få konsekvenser. Men jag kommer ändå få bättre vänner men jag har många viktigt människor runt mig i min livet. Något som jag ska var tacksam för och nöjd. Inte slarvigt bort dom eller något utan visar min respekt och har en bra relation till dom. Dessa viktigt människor som jag har många runt mig. Inte bara dom tre utan mer som jag aldrig nämna dom men det finns. Dom är värt att behålla ändå. Var snälla och visar min respekt för dom.

Det är viktigt så jag har förstår igår som T kvinna sagt...

Det borde var stämmer

Ha det bra

Svar: Ja jag tror att du bör skilja på samtalskontakter och vännerBejaka nya vänskapskontakter.. det finns bra folk.. och du kommer hitta rätt, kram :)
Esmaralda

20 Ida:

skriven

Hej
Vad trevligt att få träffa goa vänner över en bit mat.
Det kan jag sakna, efter skilsmässan blev man bortglömd, man bjuder inte in en ensamstående 😔hur mycket man än bjuder själv.
Jag har tyvärr gett upp.

Det är mycket jag börjar ge upp nu, även hunden och kärleken.
Kommer det in någon ny man i mitt liv igen? Och isåfall hur? Knappast knackar han på dörren

Kram

Svar: Det är ju jättetrist.
Du får hitta singelvänner, så det blir ordning på inbjudningarna !Ge bara inte upp för det vänder och framtiden ser riktigt bra ut.
En ny man kommer så småningom också, kram :)
Esmaralda

21 Lotta S:

skriven

Kul att bli bortbjuden! Händer verkligen sällan numera, så extra kul då det blir av.
Trodde då vi uppvaktade kollegan ganska ordentligt att de åtminstone skulle bjuda in på kaffe en kväll, ser du varför hon inte gör det?

Svar: Hon har tänkt göra det men av någon anledning blir de hela tiden uppskjutet .. kram :)
Esmaralda

22 Ninni :

skriven

Godmorgon
Den spontana spådomen om den äldre kvinnan som inte mådde psykiskt bra är det jag?
Kram

Svar: Det ser jag inte men känns det som att spådomen är riktad till dig så ta åt dig av den, kram :)
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa spontanisar som förgyller helgen för oss . Hoppas de hittar fram till berörda bloggläsare.

Här hoppas jag äldsta sonen hinner med mig i helgen och hjälper mig byta ett lyktglas på bilen inför besiktningen . Han är tyvärr lik sin far i att skjuta upp allt till sista stund :-)
Nåja vi har nästa helg på oss oxå :-)

Ha nu en härlig Lördag och njut av middan hos vännerna.

Kram Anki med flock

Svar: Prokrastinering tror jag det heter, när man skjuter upp !Hoppas glaset blir bytt och bilen går igenom besiktningen
Kram :)
Esmaralda

24 Ledsen:

skriven

Hej, tänker han som sårade mig någon gång? Du sa att det skulle dröja innan vi hördes igen. Känner mig sjuk som saknar honom lite.

25 Ally:

skriven

Godmorgon
Härligt med spontana denna morgon.
Igår blev det intervju ( som gick mkt bra) men tror inte det är rätt tjänst för mig. Två andra intervju väntar nästa vecka, kanske en av dem passar bättre..
Känner en nöjdhet med livet just nu, saker börjar falla på plats.. det enda jag önskar är att min fd och jag kan starta om på något sätt.. 🌱
Kram o trevlig kväll med vännerna! :)

Svar: Bra att du känner in och när det blir rätt tjänst, då känner du detta också.... kram :)
Esmaralda

26 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror kommer ta paus från skolan nästa år 🤔 ser du om det blir möte med tjejen som är rätt efter det eller innan 🤔

27 Lilla M:

skriven

Hej Es! ❤️ Kan det bli en graviditet med S? Kram

28 Camilla:

skriven

En klockren spådom till mig. Tack så hemskt mycket. Kram

Svar: Roligt att din spådom är klockren, kram :)
Esmaralda

29 Kvinnan:

skriven

Ja jag har redan tänkt att jag måste göra slut för det här håller inte. Tack för spådomen som jag tar till mig av. Kram.

Svar: Vad bra att du hittade din spådom, kram :)
Esmaralda

30 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad härligt med några spontanisar.

Es, Kommer det här felaktiga beslutet som blev, att rätta till sig? Så som jag önskar?
Kram


31 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 ser du något du såg snart lägenhet för min bror söta Esmaralda 😊 blir det i närheten där vi bor i samma område 😌🤗💖

Svar: Det kommer en lägenhet men kan inte säga när och så långt bort lär det inte bli, kram :)
Esmaralda

32 Hon:

skriven

Hej,
Ser du nåt spontant om mej?
Kram

33 Maja:

skriven

Hej Esmaralda

Ha så trevligt hos vānnerna!
Finns ju inte mkt som ār trevligare ān lite mat och vin i goda vānners lag!

Allt eskalerar med vår son i skolan. Nu ska vi Pa möte Pa Måndag o en en personal Pa högre nivå.

Ser du att Han Kommer få gå från sin skola? Ocksa får du något till dej vilken metod vi ska ha?

Kram
Maja

Svar: Det ser tufft ut.... 40 % att det finns en chans att han kan gå kvar.... var så tillmötesgående som du kan, stort lycka till, kram :)
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag tror att karln har trampat i en kolapöl o sitter fast där o kan inte komma till mig ;D. Eller kanske han inte gillar sött så han sitter fast nån annanstans, bara inte med nån annan kvinna? Nej... ;).
Kram Skorpan

Svar: När ni möts har han varit sambo eller gift men detta är han klar med tills ert möte sker och han kommer vara singel då, kram :)
Esmaralda

35 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Spontana spådomar är kul!
Får du in något spontant gällande mig?

Ha en trevlig iväll i glada vänners lag!
Tack och kram!

36 E:

skriven

Kommer han och jag ses igen?

Trevlig helg!

37 Skorpan:

skriven

Tack Es o förlåt mitt tjat, igen!
Kram Skorpan

Svar: Kram :)
Esmaralda

38 Mercan:

skriven

Ja söta Esmaralda du såg att det blir efter Bulgarien resan😎🤗🤭lägenheten för min bror🤭tack söta Esmaralda🤗💕🤭

39 Sussie :

skriven

Dessa inlägg är så bra. Kände mig dock inte träffad av dem men hoppas de som det handlar om läser.

Kommer det lösa sig med reklamationen vid ARN snart?

Ska jag plugga administration eller pedagogik: svenska, matte mm?

Ser du något om nytt boende snart eller någon kärlek?

40 Lilla m:

skriven

Hej Es! ❤️ Kan det bli en graviditet med S? Kram

41 AnnaK:

skriven

Funderade igår över varför min sambo aldrig gillat att jag umgåtts med vänner? Sen undrar jag om han kommer insistera på att bo kvar här om vi separerar? Jag känner dock att det är min lägenhet. Inte för att han bryr sig i såna detaljer. Tänker på sig själv först i alla lägen.

Kram 🤗

Svar: Kan bero på ett kontrollbehov hos honom.... men jag hoppas verkligen att du umgås med vänner i alla fall ! Kram :)
Esmaralda

42 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det felaktiga beslutet att rätta till sig och bli så som jag önskar?
Kram

43 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att bli umgänge med honom? Och intimitet?
Kram

44 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Har dejtat en man. Men det är väldigt tidigt i processen och känner honom inte väl alls än.
Kan det utvecklas med honom?
Kram

45 .:

skriven

Hej Es!

Jag avbokade kvällen. Jag mår på ett sätt jag inte kan förklara. Ångest massa ångest. Kan det vara stress?
Känner mig så ledsen och har dåligt samvete. Men jag känner mig helt urlakad. Frågar mig själv "Så farligt är det väl inte, det är klart jag orkar". Men när vet man när man ska pressa sig själv och när ska man känna samvete till att vila...

Svar: Ja, det kan vara stress... ta hand om dig själv nu.. och tvinga dig inte till något du känner att du inte orkar med, kram :)
Esmaralda

46 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hoppas du får ett trevligt veckoslut

Beskedet borde komma om några veckor, men ser det fortfarande ut som att dottern kommer med i avancerade gruppen?

Kram

47 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

På vilket sätt blir jag mamma?

Kram

Svar: Det kan jag inte se, kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter:

skriven

Jag hade en dröm om väldigt mycket detaljer. Jag fick ett namn, en bil som kan kopplas till ett årtal. Jag var en annan kvinna. Jag vet inte, handlar de om något budskap? Ser du?




Kram och vad roligt med inbjudan 🍷

49 Mii:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att finnas möjlighet för en graviditet för mig det här året….? Kram

50 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu tänker jag att skit i alla och allt som är typ löjligt och ger tid för mig själv. Jag får ta min egentid till mig själv och har fokus på mig själv.

Jag får titta själv på melodifestivalen i kväll utan någon. Det blir skönt och mysigt. Jag hoppas att det blir oväntat som artist ska vann men jag vet det går inte... du får inte avslöjar än...

Samtidigt jag tänker bara skit i allt just nu och laddar min egen energi för jag ska orka på måndag-fredag när jag jobbar. Jadå jag blir bara lite glad när jag är med mig själv just nu. Det är bara bra då jag lämna allt som typ babblar...

Stänga varje dörrar och låta mig har kul i kväll även gläder åt melodifestivalen...

Ha det bra

Svar: Exakt, ta hand om dig själv och ha fokus på vad du mår väl av, kram :)
Esmaralda

51 Svante:

skriven

Hej Es. Det är roligt läsa dina spontana spådomar till andra och nu tänkte jag drista mig fråga dig om du nu kan få något om hur jag och den kvinnan som du spått mig om tre gånger hur vi träffas? så vi kan börja lära känna varandra och i spådomarna till mig såg du vi kommer gifta oss och flytta in i en ny gemensam bostad då vi vill börja om på nytt tillsammans och det blir bestående för oss ihop, du skrev till mig i spådomen vi möts alltså och det ser helt säkert ut att det blir så, du beskrev kvinnan hon är inte så lång och lite mullig och söt och att hon har ett gott hjärta och vill väl och hon är en ärlig person och det kommer jag snabbt märka, kanske kan du nu få något mera om henne, vad jag längtar efter att träffa henne så vi kan börja lära känna varandra så blir det bra till sist vi gifter oss och flyttar ihop med varandra, du får ha en trevlig kväll när du är bortbjuden ikväll till goda vänner, tack för du finns du är till stort stöd för mig. Kram:-)

Svar: Era vägar ser fortfarande ut att korsas men några detaljer kommer inte upp tyvärr, kram :)
Esmaralda

52 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han och jag att leva tillsammans i en familj?
Kram

53 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har skrivit till honom vad jag känner för honom och tänker att det ända jag kan göra nu är att invänta något eventuellt svar. Har jag någon större chans än såhär?
Kan jag göra något mer eller bara invänta? Kommer en händelseutveckling ske mellan oss?
Kram

54 Ledsen:

skriven

Hej, tänker han som sårade mig någon gång? Du sa att det skulle dröja innan vi hördes igen. Känner mig sjuk som saknar honom lite.

55 Anonym:

skriven

Hej E,
Hur stor är chansen att han vill ha barn ihop?
Kram

56 Vb:

skriven

Tycker du att jag ej samarbetsvillig? Eller är det bara han som är egoistiskt?

57 Vonnami:

skriven

Undrar och hoppas att det ska hålla för evigt med min särbo?
Skulle så gärna också vilja ha fler vänner. Känner mig ensam när det gäller just väninnor.

Svar: Din relation känns stabil... ta initiativ när det gäller nya väninnor... jag ser att det kommer flera och särskilt en som blir en riktigt god vän, kram :)
Esmaralda

58 Smaragd :

skriven

Hej,

Nu fick jag en konstig magkänsla. Känns inte som mäklaren är intresserad av att sälja längre. Känns mörkt. Löser det sig innan sommaren ändå? Sänka priset?

Kram!

Svar: Kan tänkas ni får gå ner lite i pris, tappa inte modet, prata med mäklaren om dennes planer och be om råd, kram :)
Esmaralda

59 Anonym :

skriven

Vad är det som gör att hen ignorerar och utesluter mig i precis alla lägen? Ser andra det, eller är det bara jag som ser och känner..
Kram

Svar: Jag tror inte det finns någon elak avsikt med att det blir så här, men jag tycker att du ska prata med hen om saken, kram :)
Esmaralda

60 Jeppis:

skriven

Tänkte på spontanisar igår. Du får ha en bra kväll tillsammans med goda vänner. Mellon får ses på.
Kommer inget annat.
Saknar någon mitt sällskap?
Kram till dej🌸

61 Smulan:

skriven

Sökt ersättning för diagnosen. Kommer försäkringsbolaget att betala ut?

62 Bjork:

skriven

Hej finns det chans till att mysa med en man under täcket i sommar?

Kram

Svar: Japp, den chansen finns, kram :)
Esmaralda

63 Bjork:

skriven

Hej tack för båda svaren:)

Kram

64 N.:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det felaktiga beslutet att rätta till sig och bli så som jag önskar?
Ha en trevlig kväll
Kram

65 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får till dig något spontant om mig kram 🥰

66 Skorpan:

skriven

Lite shopping o äta ute o köpa hem glass som jag ska gotta mig med. Min dag i ett nötskal. Inga karlar dock ;).
Kram Skorpan

67 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska spela svenska lotto 1,2 med joker 🃏, blir det smått från joker i pressbyrån 🤗

68 Bella:

skriven

Hoppas du får en toppenkväll :-) ❤️

Blir de nån betald spelning i Dingle tro?:-D varit i kontakt med lite musiker där nu :)

Kram

69 Anonym:

skriven

För att återkoppla till mig nr 59 så har jag inte haft möjlighet att komfrontera hen om saken för hen är just så avvikande att jag inte ens får möjligheten att undra varför, jag tror också att hen gör detta ytterst medvetet och borde i alla fall förstå, att det sårar mig...
Frågan är väl mest om det kommer bli bättre?
Kram

70 .:

skriven

Ha det så trevligt ikväll, Es! :)

71 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Tack fina du ❤️
Det var vad jag oxå kände. Lägg fokus och energi där man kan göras skillnad 😊💐

Kjam

72 Mirre:

skriven

Hej Es,


Önskar dig en fin och trevlig kväll med vänner :)

Kramar!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: