Zenithas regressionsseans !!!!!

Dagens gästbloggare är: Zenitha

Hej  alla

Jag tänkte göra telefonregression med Nettan men fegade ur i det sista.

Istället beställde jag en regressionsseans från Ez och det ångrar jag inte.

Tänk att jag vågade i alla fall detta.

 

 

Det tog 4 dagar och sedan kom min  regression på mailen.

En del var nytt och annat kände jag igen och förstod .

Jag fick veta att jag i ett gammalt liv  var ombord på en stor båt. Jag var tjänsteflicka åt en rik dam från Amerika och jag var 16-17 år gammal,  med svart skinn och vackert svart krulligt hår.

Någonting hände och båten började luta.

Jag var livrädd och  eftersom min arbetsgivares son tog hand om henne så var jag helt ensam.  Jag började springa runt på båten och be människor om hjälp och fråga vad jag skulle göra men ingen tog någon notis om mig.

Till sist stänger jag in mig i min hytt och jag ser hur vatten börjar sippra in genom dörren.

Jag har full panik och skriker något hemskt.

 

 

 Plötsligt vänder sig hela världen på sidan, jag trillar ur slafen och slår i väggen och plötsligt blir det svart.

Jag omkommer ensam i min hytt

Nu har jag fått förklaringen varför jag  har fobi för båtar i detta livet.

Kan varken åka stor eller liten båt och de få gånger jag måste har jag fått ta rejält med lugnande och ändå varit halvt hysterisk.

NU ska jag börja terapi.

Inte bra att leva med gamla trauman.

 

 

 Jag fick även veta att jag en gång varit mamma till 13 barn och alla överlevde barndomens fasor som fanns på den tiden i östra Europa.  Ett av mina barn hade starka konstnärliga anlag och blev så småningom en erkänd konstnär
 

I ett liv levde jag i sus och dus och var rik och mäktig och det var obehagligt eftersom jag inte tog hänsyn till andra människors känslor. Jag var hatad och oförmögen att knyta an till andra männsikor. I detta livet är  jag inte alls sådan, varken rik eller okänslig men kan ibland uttrycka mig burdust och otrevligt.  Det får jag jobba med.

I ett annat liv  var jag ensamstående med sex barn och bodde i en slags källutrymme utan fönster. Livet var oerhört fattigt och eländigt och barnen for illa. Jag arbetade med allt jag kunde. Tvättade åt folk, städade men pengarna räckte aldrig till. Barnen var hungriga och sprang vin för våg och jag hade fruktansvärd ångest. 

Samma ångest som jag kan ha idag i detta  livet så fort det är något med barnen men skillnaden är attjag behöver inte ha denna ångest eftersom min lön är god, vi bor bra och barnen mår väl.  Jag ska bearbeta denna gamla ångest nu så den inte ligger och stör i nuvarande liv

 
Jag har gjort två regressionsseanser och det är bland det bästa jag gjort.
Nu har jag fokus på varför en del är som det är och jag vet hur jag ska förändra för att må väl.
Detta kan jag varmt rekommendera
 
Detta inlägg kan gärna användas som gästblogg om du Ez tycker att det är lämpligt.
 
Kram alla och extra  kram och stort tack till dig Ez 💖
 
Zenitha
 
 

 

 

 

 

 

 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår jag läser din besvara på min fråga så förstår jag att det är onödigt ju står ut med såna som jag ogillar.

Jag vill väl känna mig trygg i min egen sällskapet när det är folk som jag inte gillar. När det är bra folk då kan jag få såna goda energi.

Även hitta glädje inom mig själv. Det ska jag försöka väl.

Det är viktigt för min mående, trivas, goda energi och allt. Den kan jag jobbar med mig själv nu mer.

När det är tråkig och jobbigt folk då ska jag blir tryggt i min egen sällskapet och inte säger ja till såna som jag ogillar.

Jag ska kunde umgås med dom som jag gillar och använda min goda energi till såna.

Såna jobbigt och tråkig folk gör att jag mår inte bra så jag märker nu...

Då det är bättre jag går vidare och umgås med folk som är rätt även spara min goda energi när såna kommer.

Jag ska jobbar med mig själv... jag vilja lyssna på dig och blir bättre... då har jag något att ser emot fram och jobbar med.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår jag fick migrän igen efter några veckor sedan. Jag gissar på dom folk som är jobbigt och tråkig påverkar mig, jag tänker för mycket på maj och jag efterlängtade det. Sömnen var lite dåligt här vecka men jag sova änd på nätterna. Och mående var lite sämre.

Som du har redan svar på är jag ska känna mig trygg i min egen sällskapet. Umgås med dom som gav mig goda energi. Hitta glädje inom mig själv och något mer.

Såna kan jag har missar och det är grunden som gjorde jag blir påverkar av.

Jag vilja lyssna på dig och blir bättre på det. Så jag ska jobbar med mig själv. Dessa ord jag tar med nu.

Hoppas du kan känna av den resultat så snart

Ha det bra

Svar: Du tar hela tiden steg framåt som får dig att må bättre... glöm aldrig att din egna åsikter och din egen känsla är vad som är viktigast för dig... vad andra tycker och tänker är inte lika viktigt, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur ska jag börja med att hitta glädje inom mig själv efteråt umgås med dom som gav mig goda energi och trygg i min egen sällskapet... och lita på mig själv

Har du något tips på hur ska jag börja med? Typ försöka lyssna på mig själv och analysera mig själv för vad jag vill eller något såna?

Finns det något som jag kan börja med? Då chanser är större att lyckas?

Ha det bra

Svar: Lyssna å dig själv och gör din egen känsla viktig... undvik att överanalysera, kram :)
Esmaralda

4 Em:

skriven

Hej Esmaralda.

Så spännande… en del har jag också fått höra angående tidigare liv jag levt och det blir en styrka att bära med sig. Och en stolthet också… en del saker iallafall.

Esmaralda. Ser du ifall det kommer att komma en eventuell möjlighet, om senare om en framtid med P? Kommer en sådan möjlighet dyka upp för mig?
Kram

5 Jossan:

skriven

Godmorgon
Jag har ju gjort en regression och var med under förintelsen och det har jag väl iofs förstått i ett par år innan. Pratade även med min mediala kompis om det och jag är ju riktigt påverkad av det i detta livet. Särkilt att mina föräldrar dog när jag var ung i det livet. Jag börjar gråta av bara den tanken. Men det sista jag fick veta av de livet var att jag klarade av att jag kommer ut ur gaskammaren och ser att alla är borta..
Har varit ryss också men det vet jag inget om.

Torsdag men trodde nästan det var fredag idag…
Får bita ihop…

Kram

6 Naa:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en fortsättning och en utveckling positiv ut för mig och den nya mannen jag bara träffat några gånger?
Kram

Svar: En utveckling kan komma, beror på vad som sker närmaste tiden , kram :)
Esmaralda

7 Rebecca:

skriven

God morgon!
Det är en kille som börjat jobba i samma byggnad som mig. Jag vet att han lagt märke till mig då våra blickar möttes och han log mot mig :) Undrar nu om han kommer visa något mer ? Kommer han försöka närma sig mig på något sätt?

Svar: Han tycker att du är attraktiv och det är rejäl chans att han tar någon form av initiativ, kram :)
Esmaralda

8 Solstjärnan :

skriven

Tack Zenitha att du delade med dig om din regression och lite av dina gångna liv😊
Jag har haft en regression med Nettan ,upplevde det var rätt svårt att veta om det var fantasin som jobbade eller inte Men intressant 😊
Es,ser du om jag kommer att få en god vän i min kommande förman eller är hon bara min förman och inte mer?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Det känns alltid som fantasi i början när man gör en regression.. och sedan övergår det till verklighet och svårt att säga skillnden däremellan. Över 75 % att förmannen kan bli en god vän, kram :)
Esmaralda

9 Anonymus:

skriven

Godmorgon,
Vilken spännande läsning här på morgonen, Tack Zenitha för du delar med dig.
Jag måste ha missat det här med regressionsseans att kunna beställa, nu blev jag verkligen nyfiken, är det samma kostnad som sk vanlig seans?
Något som kommer till dig Es om mig inom det närmsta?
Kram och fin dag! :)

Svar: Ja, kostnaden är densamma som seans....... och vad det gäller närmaste tiden så kan något utöver det vanliga ske, kram :)
Esmaralda

10 AN:

skriven

Godmorgon Esmeralda, tack för intressant läsning i gårdagens blogg och vad spännande att du delar din regression idag Zenitha. Häftigt hur man kan hitta orsaker till blockeringar och sedan jobba med dem i detta liv.

Kram ❤️

11 Liljan:

skriven

Godmorgon🌄☕
Hellskotta, tack för detta inlägg. Har fortfarande inte skrivit ner min regression. Har påbörjat iaf den första av fyra. Nu ska bara ordningen och detaljerna bli rätt!
Det är en lugn morgon nu i någorlunda tystnad. Jag hör biltrafiken från riksvägen. Kungen ligger vid benen och har äntligen slagit sig till ro.
❤️
Idag ska jag in och få ett befruktat ägg infört. Samtalet igår som jag bävade inför tog musten ur mig. Den käcka sjuksköterskan från i tisdags var alldeles för neutral i telefon igår. Det blev ett orosmoln hos mig. Det kändes som att hon vet mer än vad jag vet om hela processen.
Jag ska ta upp det på behandlingen idag. Att en fjärdedel av äggen blev befruktade lät snarare som en besvikelse från henne...
Storgrät flertal ggr efter samtalet. Väl i stallet sen så växte sig klumpen i halsen så jag tog pallen och satte mig hos hästen i hagen. Kunde väl lika gärna sitta och böla där, tänkte jag.
Men min älskade häst, han följde med mig och stod sen och fipplade med mina kläder och vantar. Och för en stund glömde jag varför jag ville gråta ❤️
Våra djur är underbara ❤️
Kram till er ❤️

Svar: Ja, visst är djuren underbara och de vet när man behöver deras tröst.... kram :)
Esmaralda

12 Cecilia:

skriven

Vad bra att fått svar på sina rädslor i detta livet. Så bra att det går att lösa en regression via mejl. Jag brukar ju göra en seans per år och nu är det nog snart dags igen.

Hur stor är chansen att det blir den vi kollar på söndag? Kramar

Svar: Ingen självklarhet men chansen finns, kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Varför förstörde C och skickade den nakna bilden på sig själv till mig ?
Kram

Svar: För att den inte skulle komma i fel händer, kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Esmaralda när jag rökte min sista sigg i går framför psykiatrin, en man som jobbar i området brukar säga hej eller prata med mig om är allt bra, han såg mig vi pratade lite och han kramade mig något liknande innan dess sa att sigaretter är inte bra, han vet om att jag vill sluta röka, menade han väl Esmaralda eller ska jag vara försiktigt med honom, när jag ser honom🤔

Svar: Jag tror att han menade väl, kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej längtar efter våren och värmen:)

Dröjer det tills jag lever ett familje liv?

Kram

Svar: Det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

16 Sol i sinne:

skriven

Ha håller 100 % med, min regressionsseans gjorde stor skillnad för mig. Kram

17 Lillian:

skriven

Jag fick rätat ut frågetecken genom min regressionsspådom och det var värdefullt. Rekommenderas. Kram alla

18 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det en bra sommar i min nya hemkommun?? Känns lite skrämmande.

Kram

Svar: Ha positivt fokus.. och det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Oj vilka liv du ha levt Zenitha o så bra att få veta nån bakgrund till dagens mående.

Blev lite extra utgifter då då det blev privat läkarvård o labb för yngsta i morse. Es kommer de att få klarhet gällande detta illamående som hållit i sig i fleta veckor? Inget allvarligare hoppas jag? Oj oj...

Torsdag o helgen närmar sig. Hoppas på en aktiv jobbdag ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag vet inte hur eller vad en ser ju att yngsta kommer må bra igen ganska snart, kram :)
Esmaralda

20 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗 🙂

21 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det är ju huvudsaken. Vilken lättnad att höra! Kanske slutar händerna skaka efter ditt besked...
Kram Skorpan

22 AnnaK:

skriven

Ska jag vara mer bestämd med dottern om att ta sig iväg till skolan? Hon får ångest mm och har hög frånvaro. Eller gör det mer skada att vara bestämd att hon ska dit? Vet inte hur jag ska göra längre. Vart en kamp sen mellanstadiet och nu går hon på gymnasiet.

Kram 🤗

Svar: Samarbeta med skolan... försök få dit henne.... och ha en plan tillsammans med henne själv och hennes lärare.. kram :)
Esmaralda

23 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Tänk om jag kunde ge min mamma ett barnbarn:)

Kram

24 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser det positivt ut att resa dit och besöka henne i juni? Känns lite som att hon inte så jätte entusiastisk över att jag skulle komma, men kanske jag har fel..
Kram

Svar: Hon verkar lite off just nu men jag tror inte det har med dig att göra, kram :)
Esmaralda

25 Evelina:

skriven

Hej, har där funnits moment där han viljat prata med mig? Kram

26 Linda N:

skriven

Såå spännande med regressioner 🙏

27 Emm:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se ifall det kommer att komma en möjlighet med P och mig till en framtid tillsammans? Om än att det blir senare? Kram

28 Emm:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir inte klok på det här för jag känner inte klart.

Kan du se en möjlig framtid mellan mig och p? Att det kan komma en chans senare?

Kommer han att komma till mig?
Kram

29 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Tack Zenitha för att du delade med dig <3 Så intressant att läsa . Lycka till med allt !

Här lastades det inredning till sonens jobb och han får inte med sig så mycket utan måste åka fler ggr . Typisk så regnar det...men hellre regn än snö !
Så jag klagar inte !

Idag står städning på agendan då yngsta sonen kommer i morgon .

Trevlig Torsdag önskas !
Kram Anki med flock

Svar: Här har det också städats... av världens bästa städhjälp.. medan jag varit på gyn och haft en NDU !! Hua ! Kram :)
Esmaralda

30 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!

Varför vad hände vilken mardröm!!!!

Drömmen sitter kvar har den med nåt att göra med verkliga livet att göra?

Vi var många kvinnor o satt I en stor säng. En man höll i denna händelse. Han bad oss presentera oss för varandra sedan gick han när samtliga hade presenterat sig o det var min tur så började jag berätta men jag minns jag kände att jag hade ju inget roligt att berätta... PRECIS när jag börjat prata så började samtliga prata högt o ingen ville höra nåt om mig. Så kom mannen som höll i detta tillbaka o undrade om alla hade fått berätta ja sa dem.

Jag reste mig o gick bort för att ta ett glas vatten bakom kände jag igen en röst det var C som jag hade som en fin vän sen barndomen. Tyvärr orkade jag inte med henne för ett tag sen en riktig energitjuv!! Då kallar hon mig inte vid namn utan säger du,du här är detta det var nåt hon lånat. Jag ville inte titta på henne eftersom jag grät! Sen stod hon bakom mig o berättade för de andra så mkt roligt hon varit med om. Jag kände mig verkligen ensam...

Vad betyder denna hemska dröm hade den med nåt i verkligheten att göra?

Så tacksam för svar även om du inte får till dig nåt!
Kram☆♥︎☆

31 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Åh vad spännande.
Regressionsseans.
Har bockat av regression på min bucket list. Men en regressionsseans har jag inte gjort även fast det dök upp ett föregående liv med sonen i en av våra seansen. Andra seansen för X antal år sedan 😃

I fyra av fem liv var jag kvinna. Många gånger ensam utan man. Precis som nu.
Kanske en regression för att ta reda på varför 🤔 Starka självständiga kvinnor.

Önskar dig en fin dag Es

Kjam

Svar: Ja du tillhör kategorin starka och självständiga kvinnor, både du och nu, kram :)
Esmaralda

32 Linda N:

skriven

Såå spännande med regressioner 🙏

33 Månskenet:

skriven

Hej! Så fin berättelse, Zenitha! Själv har jag gjort EN mail-regression, jag tog upp några saker som förbryllat mej och som jag anat hört ihop med tidigare liv. Därtill tog Es upp flera till! Fick så många aha-upplevelser ❤️ Min tanke är att livet, oron, tankarna liksom "lägger sej" av sej självt efter en regression, givetvis påskyndas det av professionell terapi. Eftersom jag lär va en gammal själ så borde jag säkert göra fler för att ännu mera lugna ner mina orostankar. Fascinerande tanke att jag som liten beundrade balettdansösers tå-dans, hade själv varit en 😅 Es, du hittade inte någon fäktare i mej då men jag är ganska säker att jag varit det också 🤔 men du hittade sååå mycket mera! Kram, ha det gott!

Svar: Jag tror nog att du varit en hejare på att fäktas en gång... kram :)
Esmaralda

34 Ghostwriter :

skriven

Ja /nej fråga:
1. Älskar han mig fortfarande
2. Vill han få kontakt



Ha en bra dag
Kram

Svar: Jag känner bara en stor tveksamhet kring dina frågor.. du ska inte hoppas för mycket, kram :)
Esmaralda

35 ThereseC :

skriven

Hej Es!
Jag är så trött och känner mig blek och energifattig på insidan. Är så himla trött på kyla och regn. Det hjälper inte ens att det blivit ljusare, känns som om det bara gör att jag sover sämre.
Jag är också evinnerligt trött på magproblemen som aldrig vill gå över. Det har förvisso blivit markant bättre sen i somras men jag skulle inte säga nej till en väl fungerande och lugn mage utan magkatarr och halsbränna. Jag tror att det är utsättningen av medicinen som stressar kroppen. Det är ju helt sjukt att när jag minskade från 200mg till 100mg så gick det hur smidigt som helst. Men nu när jag är nere under 10mg så är varje minskning bedrövlig. Jag räknar med att ta min sista dos i början av Juni och sedan sluta.
Jag hoppas att det ska gå bra.
Sen gör jag ett uppehåll på några månader innan jag påbörjar nedtrappningen av den sista medicinen.
Hoppas allt ska gå bra.
Kram Therese C

Svar: Jag tror att du känner av medicinminskningen... det bör gå bra med lite tålamod men känns det alltför tungt så ska du prata med din läkare.... kram :)
Esmaralda

36 Mercan:

skriven

Esmaralda kag frågade och visade mina boots som i vintras släpte vatten ,tjejen sa att hon inte kan godkänna reklamation eftersom de är inte tillverkade mot vatten att de är inte coratex ,ska jag göra nytt försök om hon är inte på jobbet,tänkte fråga någon annan ,ska jag försöka Esmaralda om jag går nu ser du fara eller får jag mina pengar 😤🥹🙁🫣i stadium

37 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tack för denna gästblogg, intressant att läsa. Bra ide' att beställa en regressionsseans istället för vanlig seans, speciellt för dom som inte själva kan ta del av en regression.

Något jag undrar gällande tidigare liv är om jag månne har levt i Egypten och varit rik där och då under Faraonernas tid? Inte någon Farao, endast rik. Den tanken kom till mig en gång. Kanske bara fantasier.
Tack och kram!

Svar: Du har levt rika liv.. något liv har handlat om omåttliga rikedomar men mer exakt kan jag bara se under en regressionsseans, kram :)
Esmaralda

38 Hej:

skriven

Hej
Kommer hen vilja någonting med mig igen?
Kram

39 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Efter min operation har jag haft problem med ögonen. Det går lite upp och ner med synen. Den var helt perfekt innan. Kommer det att bli helt återställt och bra igen?
Kram

Svar: Verkar som att det ska bli bra, kram :)
Esmaralda

40 Rosa:

skriven

Hej Esmaralda.

Han träffar ju nu en lite äldre kvinna men vad jag vet så har hon inga barn sedan tidigare.
Ser det ut som att han nu skaffar barn med henne istället? Utvecklar de sin relation med barn? Sammanflytta?
Kram

41 Lotta S:

skriven

Vanlig eller extra bonus till mannen i sommar?

42 Fjäril:

skriven

Hej,
Har du tips på hur jag kan lära känna kollegorna där lite bättre? Finns det chans till detta? Tror jag missuppfattas på ett negativt sätt, bara för att jag är blyg och känske även trött nån dag..
Kram

43 Stress :

skriven

Jag känner sån inte stress så jag orkar snart inte med något. Jag vet att kärleken kommer men det stressar att han inte dyker upp. Det är en stress att jag blir äldre. Stress också att höra alla runt om kring klaga och glorifiera alla förhållande. Tilliten finns knappt eftersom jag varit singel så länge så jag kan knappt ens se mig i en relation.
Hur ska jag jobba med mig själv att hitta tillbaka till min harmoniska jag?
Just nu hade jag velat stänga in mig i mitt hem och inte ha kontakt med någon.
Eller bara sova i typ 5 dygn.

Svar: Öppna upp istället för att stäng in dig... gör lite aktiviteter som är nya för dig... bredda din väg... kram :)
Esmaralda

44 Mercan :

skriven

Esmaralda min bror är bestämt att köpa lägenhet, och du såg att det blir något som han trivs i och att det blir snart 😌 Esmaralda ser du om det blir i närheten där vi bor nu i samma område kommun, min mors önskan 😌💞🙂

Svar: Ser ut som om han kommer bo hyfsat nära även om det inte blir i grannhuset, kram )
Esmaralda

45 Mercan :

skriven

Tänker gå till stadium i morgon Esmaralda 😔 blir det lyckas jag får jag mina pengar 🤗

46 Maja:

skriven

Hej ez. varför gillar han mig, och vad tycker han om hos mig?

47 Vilda:

skriven

Hej!

Är han sexuellt attraherad till mig, vrf är han det i så fall….

Kram!

48 Mercan :

skriven

Esmaralda vi är så glada ah söta Esmaralda det blev som du såg Esmaralda 🤗 min bror har samlat poäng och det byggs byggnader nya allt nytt i närheten fem minuter med tåg där vi bor och hyran är rädan min brors allt är godkännt, bättre än miljoner kredi ränta och ändå månadsavgift om han hade köpt något 😁han ska betala till hyran bara 6000kr och jag sa vem vet det kommer hus kanske i framtiden med tanke på att du såg det söta Esmaralda och lägenheten är i centrum bra utsikt allt nytt med allt🤗💞🙂tack så hemskt mycket söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ och du såg att min bror kommer trivas 🤗😙😙😙

49 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Vi har en sådan söt och gullig och ljuvlig liten kanin, är så glad att vi skaffade den.

Eftersom jag aldrig ser mig lämna bort den, så antar jag att mina planer om utlandsflytt därmed grusas?

Kram

Svar: När rätt tillfälle kommer om utlandsboende så löser du det praktiska.. kram :)
Esmaralda

50 Mercan :

skriven

Ska inte gå dit stadium, du svarade inte Esmaralda 😊 💝 👍

51 Skorpan:

skriven

En klapp på axeln ger jag mig idag, på gymmet andra gången denna vecka ;D.
O exet som jag hela tiden råkar på, vill universum bråka med mig? Eller är det nu bara att det råkar bli så?
Kram Skorpan

Svar: Heja dig med gymmet... fortsätt så, kram :)
Esmaralda

52 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Hej
Arbetsprövar men känner redan att det är tungt för rygg och nacke (problemområden)
Svårt att få på annat ställe. Skulle passa bäst med något administrativt men det finns inte.

Jag trivs med kollegorna men det är tungt.
Ser du om det blir bättre eller lyckas jag hitta en annan plats?
Vad ser du mig jobbat med i framtiden?


Kjam ❤️

53 Mercan :

skriven

Lägenhet en blir klart i Juli Esmaralda söta du ha det så troligt med Dina nära och kära 😅😌😘

54 Ghostwriter:

skriven

Förstår, så det finns inget starkt ja/nej utan bara tveksamhet du får till dig?


Kram och tack

Svar: Exakt så, kram :)
Esmaralda

55 hjälp:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar ganska mycket över den här mannen.
Vill du hjälpa mig att se något..?

Har han känslor och tänker han på mig?
Kommer han kontakta mig igen och kommer den komma en chans för oss? även om den dröjer ett tag?
kram

56 ma:

skriven

Hej esmaralda.
Har mått väldigt dåligt sedan ett beslut jag tog.
kommer det att ordna till sig så som jag önskar och vill?
Kommer jag må bra igen?
kram

57 Evelina:

skriven

Hej, ser du hur jag har levt i mina förra liv? Kram

Svar: Detta kan jag bara se i en ordentlig regressionsseans eftersom det krävs en hel del förberedelser för att kunna se, kram :)
Esmaralda

58 hem:

skriven

Hej esmaralda.

Skulle verkligen behöva ett svar..

Kommer han kontakta mig igen?
kommer en chans mellan oss? om än senare? hur verkar det?
kram

59 Ghostwriter :

skriven

Tänker han något på mig då?



Kram

60 <3:

skriven

Vet L nu att vi avgått P från att träffa henne så länge hon har problem med drogerna ? Hon verkar sur och jag vet nu att det inte går att lita på henne.
Kram

61 fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar ganska mycket över den här mannen.
Vill du hjälpa mig att se något..?

Har han känslor och tänker han på mig?
Kommer han kontakta mig igen och kommer den komma en chans för oss? även om den dröjer ett tag?
kram

62 Mercan:

skriven

Det blev bostad för min bror Esmaralda och jag har slutat röka🤭jag sa till min bror att jag har tänkt sluta röka under lång tid att jag vill inte längre unna mig sigg när söta djur lider av hunger törst på gatorna😌💕🤗🙏min bror var på kö och sammlat poäng har ansökt och det är godkännt ,det gyggs ny och allt finns i bostaden nytt 🤗klart i Juni söta Esmaralda😎🤗🤭tack så hemskt mycket för allt Esmaralda och för ditt stöd som hjälpte mig att sluta röka söta Esmaralda😌💕🙂🤗🤭

Svar: Grattis till din bror, så roligt för honom och för er alla i familjen, kram :)
Esmaralda

63 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar han tycka att jag varit för på nu?
Kram

64 Dani:

skriven

Hej!
Har tenta imorgon kommer det gå bra?

Kram

65 Ally:

skriven

Hej Es
Hur ser oddsen ut att jag får tjänsten? 🙏✊
Kram :)

66 Love:

skriven

Hej Esmaralda.

Är han intresserad utav mig?
Kram

Svar: Kanske en aning, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: