Det här med surrogat.....

Det här med surrogatarrangemang tycker jag generellt är bra.... en jättebra möjlighet för de som av olika skäl  inte kan få egna barn. 
 
Personligen föredrar jag  adoption men det beror nog på att jag själv adopterat   och det flöt på alldeles perfekt.
 
Samkönade par ses inte överallt som  möjliga adoptionsföräldrar .. det är ju lite förstockat, religiöst och  korkat men det är som det är.
 
Då är ju surrogatarrangemang en bra lösning.
 
 
Jag såg just första avsnittet av " Vi ska ha barn".... dokument inifrån,   och där får man bekanta sig med ett par i 70 års åldern som fått tvillingar via surrogat.
Vad i helvete gick fel här ?
 
Surrogatagenturen  Nordic Surrogacy som verkar  från Stockholm talar i Tv programmet om att man inte inte har regler  kring de som vill ha surrgatbarn.
 
Alltså, då kan man, precis som detta par,  skaffa barn när man 70 år och hur bra är det ? För barnet?
 
Jag närmar mig själv 70 och det skulle vara extremt själviskt och osunt  att få bebisar i min ålder.  Och då menar jag med tanke på barnets bästa under sin uppväxt.
 
Det är obegripligt och oseriöst  att inte agenturerna har relevanta gränser för de som vill anlita dem.
 
Kram & kärlek 💖
 
P.s. I dag far jag till stan på mammografi.. håll tummarna... nu är det fem år sedan cancerdiagnosen.. och när jag ändå är i stan så besöker jag mamma som bjuder på fisksoppa.... sedan kommer maken och vi far hem till sonen och inspekterar  sluttampen av hans renovering !
 
I dag kan jag inte besvara frågor !