Dags att lämna....

Dagens gästbloggare är :  Susanne
 
Kära Bloggfamilj
 
Detta skriver jag för er i liknande situation och för att ge kraft och energi.
 
Jag var gift i många år och det hela slutade med skilsmässa eftersom min man  träffade en  annan kvinna och blev förälskad. 
 
Det var ett helvete att gå igenom men jag kämpade på och det var ju inte bara  den saken att man blev ratad utan det var också ekonomin, bostad och tre tonårsbarn.  Allt var ju byggt på två inkomster och en familj.
 
 
 
Jag började dejta kort efter och träffade ganska snart en man som jag tolkade som väldigt snäll och som brydde sig så mycket. 
 
Han hämtade mig på jobb när jag slutade, han överraskade med middagar, köpte presenter till barnen .   Han friade med en dyrbar ring och  bjöd på en drömresa till Samoa. Vi hade ett veckert bröllop och jag kände mig som  världens lyckligaste kvinna.
 
Sakta men säkert blev det mer och mer av allt.  Det blev för mycket.
 
Jag började känna mig påpassad och kvävd. 
 
Han började visa svartsjuka. 
 
Han var överallt och jag hade aldrig någon egentid. 
 
 
Han började visa att han inte tyckte om när jag umgick med mamma och mina syskor eller mina väninnor och för husfridens skull blev mitt umgänge med dem lidande.
 
 
Han ville betala för barnens utbildning  på internatskola och helt enkelt för att få dem ur huset och vara ensam med mig.
 
Allt eskalerade.
 
En kväll  när jag sade emot honom så började vi gräla ordentligt.
Annars brukade jag vara den som avvärjde gräl.
 
Det gällde barnen och jag stod  på mig och det slutade med att han inte slog mig, men drog mig i armen så jag snubblade och föll och detta renderade i en bruten handled.
 
Nu fick det vara nog.
Nästa gång kunde det bli ett riktigt slag.
Han höll på att tappa kontrollen
 
Barnen fick flytta hem till sin pappa tillfällligt och själv flyttade jag till min syster och efter att ha pratat med familjen hade jag deras fulla stöd.
 
Min syster och hennes man följde med mig hem när jag gjorde klart för min man att nu ska vi skiljas och jag ska omgående hitta ny bostad.
 
Nu blev han som ombytt och tiggde och bad och grät men nej, jag insåg att det bara var ett spel och han tyckte synd om sig själv och insåg inte sin egen del i den kommande skilsmnässan.
Han uttryckte att han gjort allt för mig och det var jag som var otacksam.
 
 
Jag och barnen flyttade till en lägenhet.
 
Huset hade han betalat för och fick såklart behålla.
 
Jag blockade honom överallt och när han passade på mig utanför jobbet såg jag till att ha sällskap med någon.
 
Vi bestämde att prata hos en terapeut och fick sagt vad vi behövde säga under ordnade former.
 
Jag fick lite hot via lappar i brevlådar, några mordhot som jag tog till polisen och de sökte upp honom och därmed slutade hoten komma.
 
Nu har det gått ett halvår och det är så skönt att vara fri !
 
Jag har inte gett upp kärleken men ska inte ha bråttom utan njuta av min egentid och när det är dags för riktig kärlek så tror jag att det kommer att lösa sig.
 
Kram alla
från  Susann
 
----
 
Tack finaste ni för alla goa hälsning jag fick igår.... i dag är jag betydligt piggare !
Kram & kärlek 💖
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Skönt att du mår bra nu.

Jag tänker på att jag har får en bättre tanke och är nytt redan i söndags till idag även jag hoppas det hålla i fortsättningen.

Är jag ska njuta av tider, fokus på nuet, behålla min lugna för må bra och har en balans nu också. Jag behöver inte tänker mer på förflutna utan det ska var mer trevligt handlar om just nu också.

Jag har var duktigt på det... jag vill det hålla så länge tills jag ses henne om 22 dagar.

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker fråga om te som jag har köpa är grönt te, kamomillte och andra te som är lugnt känslan. Tror du att dom kommer hjälpa mig för min vardagar tills 23 maj för jag ska känner mig lugnt och kunde sova ändå på en bra sätta?

Jag hoppas det fungerar...

Jag har inte annat sätta med magiskt som häxa har än så jag har hitta på min sätta. Jag hoppas det fungerar som få min lugna och sömnen och allt också.

Kommer det fungerar?

Ha det bra





Svar: Te med lugnande effekt kan mycket väl fungera... använd också ditt tänk och slappna av i tankarna.... fastna inte i fel tankebanor utan bryt i tid, kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Men fi f*n, varifrån kommer dylika människor o förstör livet för andra? Vilken styrka du besitter som har klarat av två skilsmässor o särskilt man nr två. Tur att det hela tog slut o du blev fri!! Lycka till i framtiden o njut av ensamheten :).

Jag gick bort i april o kom hem i maj :D. Var över till kompisarna som jag inte ens kommer ihåg när jag träffade sist o dygnet hann byta innan jag var hemma. Det fanns ju en del att berätta om vad som har hänt på jobbet de senaste månaderna o det var ju en hel del ser jag nu med facit i hand ;).

Trevligt umgänge o en massa prat = en bra kväll. Kanske det inte tar lika länge tills vi träffas nästa gång... Med mindre dricka är ju måendet också helt bra o det tackar jag för, orkar kanske göra nåt idag då ;D.

Sköna maj har sjungits in o vad det verkar så är det en månad med mycket på gång. Så Es, vad säger din spontana spådom om denna mänad? Kärleken på kommande eller pengar på intåg ;D? Hoppas kan man ju o det gör jag nog alltid...

Ha en bra dag o ta det lugnt!
Kram Skorpan

Svar: Så roligt att träffa vänner som man inte sett på länge !Maj kan bli en intressant månad för dig, ha antennerna ute, kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Fint att du börjar återhämta dig Es.
Verkar bli en fin vårdag här hemma.
Förstod J att jag verkligen uppskattade att han kom och var med mig på neurologmottagningen. Han höll min hand hela vägen under de hemska sticken ? Det är verkligen kärlek och omtanke av honom.
Är han kär i mig ? Jag tycker så mycket om honom.
Kram

Svar: Ja jag tror han är kär i dig... ser inte hur djupt.. men känslor finns, kram :)
Esmaralda

5 G:

skriven

Vilken tur att du tog dig ut och lämnade Susanne! Du har så rätt att nästa gång kunde vad som helst kunnat hända…

Es, än så länge står jag fortfarande som reserv på utbildningen… ser du om jag blir antagen?

Kram :)

Svar: Chansen är kanske inte jättestor men den finns fortfarande, kram :)
Esmaralda

6 Alex:

skriven

Hej!

Det är en del förändringar på mitt jobb, personalneddragningar, kommer det fungera bra till hösten med färre personal och schematider?

Svar: Kan initialt bli lite rörigt men ser ut att lösa sig, kram :)
Esmaralda

7 Alex:

skriven

Hej!

Känns som att sonen blir utnyttjad ekonomiskt. Är det så att flickvännen utnyttjar detta?
Kommer deras relation att hålla?

8 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Det var ett tag sedan jag var inne på bloggen men har läst i kapp lite och får önska dig krya på dig och jag hoppas att det blir goda besked. 🙏❤️

I måndags blev ja 40 så i lördags hade jag fest med familjen och några vänner till familjen och igår med en kompis. Jag är så glad över att jag inte bjöd släkten. De blev precis som jag ville ha det. Med släkten förväntas så höga krav och de kändes så skönt att de inte blev så nu. Bara fira enkelt.

I tre år har de stått att R är i ett förhållande med N men igår när jag tittade var de bortplockat. De står inget på henne. Är det en snurra på tråden som löser sig eller har det tagit slut mellan dom? Kram Zoey 💕

Svar: Ja, att fira enkelt har sannerligen sina positiva sidor !Grattis i efterhand !
Det kan lösa sig mellan R och N, kram :)
Esmaralda

9 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få en långvarig förhållande?

Kommer mina mamma bli glad av mitt barn?

Kram

Svar: Ja så småningom kommer ett långvarigt förhållande men än ser det inte ut att vara dags, kram :)
Esmaralda

10 kristina:

skriven

Hej!
Har börjat använda en app och tycker den verkar bra. Men nu har den här appen börjat krångla, och fungerar inte längre.
Har skickat ett mejl till företaget, som har skapat appen.

Tror du det är något tekniskt fel eller har jag blivit blockerad?
/Kram och tack för tidigare råd

11 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Susanne, jag beklagar att du råkat ut för en narcissistisk man, du är stark som bröt med honom innan det eskalerade till ännu mer våld. Önskar dig all lycka med ditt nya liv.

Kram Igges matte 🐈‍⬛

12 Dunegull :

skriven

Vad skönt att det gick bra igår! ❤️

Tack för du delar ditt inlägg idag-start att lämna och det gjorde du rätt i ❤️

E, hur känns det nu för min kollega på jobb? Jag har stängd ner och tar en paus från allt på ett tag. Kommer han sakna mig? Höra av sig? Känns så hårt när det är känslor i bilden men när man är helt Maktlös 🥹

Kram

Svar: Nog kommer han att sakna dig men känns om er kontakt rinner ut i sanden, kram :)
Esmaralda

13 Hemlig:

skriven

Hej Susann!
Jag är imponerad av din styrka och din förmåga att se klart på en hemsk situation, otroligt klarsynt synsätt, famtastiskt. Önskar dig lycka och välgång i framtiden!

Esmaralda, så bra att all healing kom fram till dig och du nu mår bättre. Trots valborgsfirande är jag relativt pigg och det är jag tacksam över. Jag drömmer om att få renovera en villa från golv till tak och undrar om denna dröm kommer att slå in och om det kommer att ta länge tills den slår in?
Tack och kram!

Svar: Ett rejält renoveringsprojekt kommer så småningom, men se till så det är greppbart, kram :)
Esmaralda

14 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Glad första maj!

Så skönt att ingreppet gick bra och att du mår bättre! ❤️

Susanne - så bra att du var stark att bryta sig loss från ett destruktivt förhållande. Lycka till med allting nu!


Ser det ut som att nya flickan börjar i dotterns klass?

Kram

Svar: Ja, den chansen finns, runt 70 %, kram :)
Esmaralda

15 bmili:

skriven

Insåg igår att jag har kanske fått ”tillbaka” min ätstörning igår, den är ju alltid kvar samtidigt har den inte varit så närvarande på många år. Jag märker beteendet helt enkelt att något förändrats och jag vill fixa det innan de går för långt. Vården säger jag direkt nej till och tror jag kan fixa det på egen hand precis som när det var som svårast :-) jag har slutat dricka alkohol och märker att det kan vara en anledning till varför mitt andra beroende tagit över. Får du in samma känsla?
Är det vanligt att andra beroenden tar över när man slutar med ett annat?




Kram så skönt att du mår bättre!

Svar: Ja, det är alls inte ovanligt att man ersätter ett beroende med ett annat... så det gäller att vara vaksam och ta tag i det direkt.. och kan man inte, då är det viktigt att säga hjälp innan det eskalerar, kram och lycka till :)
Esmaralda

16 Ghostwriter :

skriven

Jag hade intervju med ett jobb, undrar om de kan tänka sig trots allt att ge mig ett schema? Som på nuvarande jobb. Tänkte fråga dem helt enkelt eller söka vidare




Glad jag är att du mår bättre!
Kram

Svar: Absolut att du ska fråga dem, schema behöver du om det ska funka bra, kram :)
Esmaralda

17 ThereseC :

skriven

Vilken styrka du visar på Susann 💪. Bra där 👏

Esmaralda,kan du se om han gör det för att han vill att jag ska se?

Kram Therese C

Svar: Ja, så kan det faktiskt vara, kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Tack Susann för ditt blogginlägg . Grattis till att du orkade ta dig loss . Stort lycka till i framtiden <3

Skönt Es att du mår bättre Njutnu av det fina vädret och fortsätt vila <3

Här kom äldsta sonen och bjöd på lunch minsann Kebabsallad och så hjälpte han mig fälla ett litet träd som lutade och hjälpte mig få bort grenar osv
Jag är så tacksam .

Tog ett glas vin igårkväll vilket renderade i att jag skrev på fejjan Fy inget bra får låta bli att kombinera vin och fejjan haha

1a Maj njut nu av ledigheten alla
Kram Anki med flock

Svar: Wow vilken son du har, både lunch och en insats i trädgården, det är minsann inte illa !
Alla har vi nog gjort våra inlägg på Fejjan glatt påverkade av lite vin och dagen efter tänker man att herregud.. och då är det ju bara konstigt att ta bort det man skrivit :) kram :)
Esmaralda

19 Till Gästbloggare Susann :

skriven

Hej! Tack för du delar med dig!
Detta gjorde mig glad i hjärtat att du faktiskt berättade för dina närmaste vad som hänt (som jag förstod det). Jag själv vågade aldrig berätta (en gång men var så pass ung att jag inte reflekterade mer över det) och det eskalerade. Även i en annan relation eskalerade det fort från en snäll kärleksfull tvåbarnsfar till en hotfull man som bara gömt sig bakom en fasad. Du gjorde helt rätt såklart som lämnade och jag är så glad att du såg dem gömda tecknen som personen dolde väldigt väl. Känns som att personen hade en plan och att det hade blivit värre än man någonsin kan föreställa sig.

Du kommer träffa någon annan som värdesätter hela dig och hela din familj. Jag känner in en glad man som gillar att le. Vem vet!

En sak jag vill påminna dig om som jag försöker påminna mig själv om varje dag…. En snäll partner är inte en ”red flag” utan det handlar ju om att se de andra tecknen. Att gömma sig bakom en fasad är en sak, det är vad personen gör de små tillfällena som känns avvikande och fel, som är varningen. Så var inte rädd för snälla män. Du såg varningen, gjorde det du kunde, väntade inte ut. Lev nu det liv du vill leva och krama om dina barn och DIG själv




Önskar all kärlek och ljus (som Esmeralda alltid säger)


// Ghostwriter

20 Lotta S:

skriven

Härligt att höra att allt gick så bra för dig, Es! Nu tänker vi positiva tankar för resten.
Susanna, vilken styrka du hade att dra gräns och lämna där! En förebild. Har just läst på sociala medier om kvinnor som säger att de hellre skulle möta en björn än en man, för då VET man åtminstone att den är farlig. Mängden män som rasar över detta och verkligen visar sidor som bekräftar tankeexperimentet...
Ännu har inget hörts om mer än kort sommarjobb för dottern, kommer mer positivt besked här i trakten?

21 Jossan :

skriven

Godmorgon

Så skönt att du kom ifrån honom!

Blev rätt sent igår hos vännerna.. var på G redan vid 11 men sluta med att jag körde halv 1.
Och som jag misstänkte var det så mycket prat om graviditeten. Det var inte min gravida kompis som pratade om det uten den som var gravid senast. Men jag lämna varje gång de prata om det. Det svider så inom mig. Och ja det anses väl vara egoistiskt att inte delta.
Men när alla andra hade gått så berätta jag för min kompis att jag tycker det är så jobbigt och kommer kanske inte på alla saker för jag känner mig misslyckad pga att det är alltid att någon ska ha barn eller köpt hus eller vad som.
Jag sa även att jag inte tror att man kommer vara glad för min skull ovh vara nyfiken på min graviditet när jag får dem eftersom de är trötta på sånt. Men det kommer de visst sa hon.
Men jag vill inte vara den där mitt liv kretsar om endast graviditeten och mitt barn. Hoppas jag kan hålla mig med det.

Oavsett hoppas jag kärleken kommer snart och att jag blir gravid snabbt.

Drömde igår natt att det var krig. Jag googla upp betydelsen och det var typ att man har en inre stress.. och ja det har jag ju..

Idag får vi se vad som sker. Kanske en snabb runda rlll stranden kanske.

Kram

22 Jossan :

skriven

Glömde skriva! Skönt att allt gick bra för dig och jag hoppas verkligen de inte hittar något!

Kram

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

23 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Tack Susanne för du delar med dej, har själv varit där och vet hur det är, starkt av dej att lämna!
Skönt för dej Es att du mår bätttre och att du fick operationen avklarad. Var rädd om dej💞
Jaha, och då är våren på ingång nu då, själv var det dåligt med firande igår då jag åkt på nån skit men ska väl bli av med detta med så småningom🥴
Min hjärtevän är också sjuk men ser det ut som vi piggar på oss och kan träffas till helgen?
Ha en fin 1:maj dag☀️🥰

Svar: Finns en god chans att ni ses till helgen, krya på dig nu och ta hand om dej, kram :)
Esmaralda

24 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är rädd, i Måndags när jag var på väg till stora coop, två män från bilen tutade mycket och båda två vinckade mycket till mig 😔 ser du Esmaralda om denne kan ha varit min läkare😕😔🤔

Svar: Nej, det känns inte som att det var din läkare, kram :)
Esmaralda

25 Cecilia:

skriven

Godmorgon!
Så glad att din operation blev av till slut och hoppas allt elände är över nu. Skönt att du mår bättre idag och hoppas du känner sig helt återställd snart. Kramar

Svar: Tusen tack :) kram
Esmaralda

26 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tänker att ibland är det bättre att lämna och ibland är det bättre att jobba på relationen.
Es, Kommer det att vara möjligt att det blir en relation mellan oss?
Kram

Svar: Ser ut som om det kommer någon annan för dig så småningom, kram :)
Esmaralda

27 Evelina:

skriven

Hej, hur eller vad kände han när han såg mig tillbaka? Kram och önskar dig en snabb återhämtning :)

28 JustMe :

skriven

Hej Ez, hoppas du mår bättre idag och att du får positivt besked när allt väl är analyserat.

Är min make otrogen?

Kram!

Svar: Det kan jag inte ge ordentligt svar på, du får lita på din egen känsla, kram :)
Esmaralda

29 Misscool :

skriven

Hej! Visst kommer det att hända något mellan han och mig under snarast tid? Fick reda på av en annan spådam att han planerade att göra något. När tror du att han gör det?
Kram & ha det fint 🤗

30 Mercan :

skriven

Susanne du är en klok modig kvinna som tar hand om sina barn, önskar dig att du ska träffa mannen med gott hjärta i sitt liv 🙂❤️🤗🙏🥰Esmaralda jag är glad att du mår piggare 🙂❤️🤗🙏

31 .:

skriven

Hej Es!

Det känns som att jag snart är frisk från min ätstörning nu. Jag fick en extratid igår som var väldigt behjälplig. Min behandlade blev nog uppriktigt glad igår när jag sa att jag ätit pizza på min änglamammas födelsedag. Något jag inte hade gjort på 3-4 år. Det blev en present från mig till henne (mamma). Att inte vara destruktiv. Liksom samtidigt göra något bra för mig själv. För den var då otroligt god! Men vi pratade om mina skuldkänslor jämtemot mamma. Att hon aldrig fick se mig frisk och välmående. Det gör ont. Men min behandlare sa att det inte var något jag kunde rå för. Att jag inte ska skuldbelägga mig.
Men vet du om mamma såg när jag åt? Hälsar hon något särskilt till mig?

Svar: Din mamma är så tydlig med att något dåligt samvete gentemot henne ska du inte ha... hon är stolt över dig och såg när du åt pizza och hon vill att du ska fortsätta på den rätta vägen och jobba på att må bra, kram :)
Esmaralda

32 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är snabbare än vad jag trodde att jag accapterar läget och njuta av tider tills 23 maj kommer. Men kommer det blir lättare för mig på dessa sista dagar tills den dag? Hur kommer jag hanterar det?

Ha det bra

33 K. :

skriven

I seans kunde du se att det var 30% chans att min framtida man har barn. Har det ökat eller minskat tro?

På ett sätt vore det så fint om det fanns ett barn sedan tidigare. En övervägande känsla vill dock att vi ska få våra egna barn ihop



Kram

34 Ally:

skriven

Godmorgon
Modigt susann, så starkt att lämna. Du orkade ta steget och sätta dig och barnen främst, var stolt över dig själv. En ny kärlek är jag övertygad kommer till dig när det är dags, ta hand om dig och tack för du delade med dig 🙏🌸

Härligt du mår bättre Es, njut av 1:a Maj ☀️
”Mötet” mellan oss blev bra ( som du sa) , tändes något till tror du?
Kram :)

Svar: Du kommer snart att veta om det blir något mer, chansen finns, kram :)
Esmaralda

35 AN:

skriven

Godmorgon, tänkvärt inlägg Susann! Bra att du delar med dig och starkt gjort av dig att lämna i god tid! ❤️


Vad tycker M om mig?

Kram!

36 Mercan:

skriven

Esmaralda jag tänker gå till andra hand butiken den 17de ,kl 10:00,ser du att jag hittar min byxa ,ah min önskan att hitta larph lauren🤭💕🤗🙂‍↔️😎😁två veckor paus och ska dit Fredag🙂‍↔️

37 Evelina:

skriven

Hej, hur eller vad kände han när han såg mig tillbaka? Kram och önskar dig en snabb återhämtning :)

38 N:

skriven

Hej Esmaralda.
En vännina jag har. Hon verkade bli lite sur över en händelse som skedde ute på krogen.
Tror du hon har hakat upp sig på det?
Gillar hon mig och kommer vi fortsätta att umgås?
Kram

Svar: Ni kan behöva prata om det som hände, kram :)
Esmaralda

39 Mercan:

skriven

Ah tack så mycket söta Esmaralda nu känns det lugnt och skönt att veta🤭💕🤗🙂‍↔️

40 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)

Får jag bebis mysa i höst?

Kram

41 Evelina:

skriven

Hej, hur eller vad kände han när han såg mig tillbaka? Kram och önskar dig en snabb återhämtning :)

42 Misscool:

skriven

Hej! Visst kommer det att hända något mellan han och mig under snarast tid? Fick reda på av en annan spådam att han planerade att göra något. När tror du att han gör det?
Kram & ha det fint 🤗

43 Evelina :

skriven

Hej, hur eller vad kände han när han såg mig tillbaka? Kram och önskar dig en snabb återhämtning :)

44 Misscool :

skriven

Hej! Visst kommer det att hända något mellan han och mig under snarast tid? Fick reda på av en annan spådam att han planerade att göra något. När tror du att han gör det?
Kram & ha det fint 🤗

45 <3:

skriven

Varför erkänner inte S att hon och E haft en trekant med P ?
E säger att det är så att båda varit med honom. Kommer D förstå att det är sant. Hoppas det.

46 Amelia:

skriven

Hej!

Jag skickade till min bästa vän i hopp om att vi skulle få kontakt igen. Hon läser bara mina meddelande och svarar inte på några? Varför gör hon såhär? Kram

47 Doris:

skriven

Hej!
Önskar dej Susanne lycka till i livet.

Händer det något särskilt i Maj månad?Något nytt?

Kram

48 L:

skriven

Men herregud så jobbigt Susann. Du verkar så stark och agerade så bra i allt detta. Stort lycka till framåt. Jag har varit med om liknande men för min del har det gått fram och tillbaka. Äntligen fri sedan några år tillbaka, men tilltufsad. Svårt med tillit och att öppna upp.

En fråga. Det finns en man jag tycker stämmer in på beskrivningen i seanserna jag fått genom åren. Känns som att det måste vara han. Det är så starkt. Tror du att det är han och att vi har en framtid så småningom?

Kram och härligt att det gick bra med operationen. Krya på dig!

49 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det är lite flaxande hit o dit denna månad o ännu har inte däcken bytts heller, arma jag som saknar en karl som kunde ta hand om bilbestyren ;).
Må så gott, med eller utan rotmos ;).
Kram Skorpan

Svar: Japp, idag blir det nog den där rotmosen i alla fall fall... :) Kram :)
Esmaralda

50 AnnaK:

skriven

Så skönt att allt gick bra med ingreppet! Jag har blivit sövd en gång och det var underbart tyckte jag.

Nu börjar det äntligen bli lite vår här i norrbotten men såklart kommer ångest, dåligt mående och uppgivenhet. Sommaren stressar mig. Till stor del av mitt boende, sen även det att jag inte tagit tag i livet. Försöker tänka att jag får göra det bästa av det jag har och vara glad för det men det är svårt. Blir det några förändringar snart? Kommer jag till punkten när det får vara nog?

Kram 🤗

Svar: Bra tänk att du gör det bästa av det.. och när du är redo kommer förändringar... kram :)
Esmaralda

51 Maja:

skriven

Hej!

Tack for att du delade med dej av detta! Ja nar det blir for mycket av det hela sa ar det ofta/oftast nagot som inte star ratt till. Finns sa manga liknande historier.

Det star overallt i mitt horoskop (har nagra utvalda astrologer jag foljer) att jag har tur med pengar el liknande...
Ser du om detta stammer och kan det aven ha att gora med vinster?

Kram
Maja

Svar: Snarare har det att göra med investeringar och inte direkt vinster i spel, kram :)
Esmaralda

52 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag och väninnan pratar om det som hände, kommer vi vidare då? Och kan fortsätta vara vänner?
Kram

Svar: Det kan dröja lite men chansen till fortsatt vänskap finns, kram :)
Esmaralda

53 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja jag fattar att jag kanske kommer möta någon annan såsmåningom.
Men just med denna man som finns i mitt liv nu.
Kan vi få till något seriöst? Finns det någon möjlighet?
Kram

54 CA :

skriven

Hej
Skönt Susann att du lyckades ta dig ur den destruktiva relationen. Det är inte alltid lätt, bra att du hade din familjs stöd.
Skönt Es att du mår bättre idag.
Jag är i mitt hus, tänker på att det är mitt paradis här. Men min lilla trädgård ser ut som en äng. Helt otroligt, vacker men inte som jag tänkt det. Hoppas att någon kommer med en lie, skratt.
Kram och hoppas alla får en skön 1 maj.

55 Ghostwriter :

skriven

Tack för svar, då ska jag satsa på att fråga!

Kan du se varför min framtida partner backar? Pga relation? Jobb? Vill inte ses längre?



Kram och önskar en solig dag, här är det 17 grader

56 Mercan :

skriven

Esmaralda kan jag vänta tills Fredag den 17 de 😬 utan att missa min byxa eller bör jag gå dit nästa vecka 🙂, vilken dag 😅 😎 😂 du såg att tar längre än en vecka 😌💝😊vad rekomenderar du söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

Svar: Tycker det är helt ok om du går dit när du känner för det men handla bara när du verkligen vet vad du vill ha, kram :)
Esmaralda

57 Mercan :

skriven

Esmaralda jag tänker spela svenska lotto 1,2 med joker i pressbyrån 🤗 ser du smått från joker, ska låta bli kvar joker nummrarna som de är på lotobladet 🤔

58 Emilia:

skriven

Man ska vara försikig när man går in i nya relationer.
Bra att du kunde bryta dig loss.
Va' kännetecknar Maj månad för mej?🌸☘☀️
Varmt krya på dej Ez💖🤗

Svar: Lite nytt ser ut att kunna komma in i ditt liv, kram :)
Esmaralda

59 Louise:

skriven

Skönt det gick bra på sjukan.

Första maj idag och jag ska snart ta mig upp till Hyllie. Är på näst sista veckan av VFUn och just nu känns det bra. Har dock ångest över att min lärare kommer på tisdag. Ska ha handledning imorgon då vi inte hann igår. Imorgon är det sista gången jag öppnar.
Hur ser det ut för mig? Kommer jag att bli godkänd? Hoppas det.

Ha en fortsatt fin onsdag och tacksam för svar. Kram

Svar: Finns en bra chans att du blir godkänd.. jag ser ju att du är omtyckt... om något är fel så känns det inte som om det är något större... jag håller alla tummar, kram och lycka till :)
Esmaralda

60 Bjork:

skriven

Hej kommer jag och c bli grannar?



Kram

61 Anki:

skriven

Haha eller hur 😄
Det som står får stå kvar 😉

Vilken start på maj 🌞
Kram Anki med flock

62 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Skönt att du mår bättre idag :)
Jag har gått igenom samma typ av operation, håller mina tummar för att resultatet blev lika bra för dig.

1 maj, starten på den absolut värsta tiden på hela året. Om jag fick skulle jag vilja bli nedsövd fram till september. Utanförskapet jag upplever varje vår och sommar blir allt mer outhärdlig för varje år.
Jag är 53 år och har missat så mycket i livet pga att jag är född med funktionshinder som jag inte har valt och som satt käppar i hjulen på alla plan. Det är orsaken till att jag ständigt hamnat utanför. Hela livet har jag fått stå på sidan av och se på hur andra får jobb, reser, köper hus, går på olika event, själv får jag vara tacksam att jag har tak överhuvudet och mat på bordet. Lever man på
existensminimum räcker det inte till mer än så. Att då höra dessa glada tillrop att man ska njuta för att solen skiner och det är varmt ute känns som ett stort hån som gör att skammen ännu värre och jag isolerar mig inomhus i ensamhet. Har du något råd för hur jag ska orka härda ut till hösten kommer?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Fundera lite kring hur du kan leva vår och sommar på ditt eget sätt... och glöm inte att många människor har ett eget helvete så du är inte ensam i din situation....elände är ofta individuellt och ser olika ut och glada tillrop hjälper inte. MEN.. man kan försöka lyfta sig själv en aning...ta sig an ett rimliga mål... och i detta inte bry sig så mycket om vad andra gör och tycker... kram :)
Esmaralda

63 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja jag fattar att jag kanske kommer möta någon annan såsmåningom.
Men just med denna man som finns i mitt liv nu.
Kan vi få till något seriöst? Finns det någon möjlighet?
Kram

Svar: Ja, en möjlighet finns men i ärlighetens namn ser möjligheten inte stor ut, kram :)
Esmaralda

64 Å M K:

skriven

Hej,
Skönt att det gått bra. Krya på dig på bästa sätt 🙌🏼❤️

Hur ska jag hitta mig själv igen och glädjen?
Varit så mycket fokus på jobbet länge att jag inte haft ork till något annat.
Behöver verkligen ta tag i hälsa, kost, träning och mig själv.
Hur hittar jag motivation?
Kram 🥰

65 Mercan:

skriven

Ah tack söta Esmaralda🤭💕🤗🙂‍↔️👍💕

66 Linda N:

skriven

Hej Susanne, din historia.. är så ledsen för allt du fått stå ut med i hyfsad närtid (även om det kanske känns som en halv livstid sedan). Och ännu gladare är jag att du var en av dem som kom undan m livet i behåll.❤️ Hoppas så att din berättelse hjälper nån annan att ta steget. Tack för att du delar - du är fantastisk.🦸‍♀️

67 <3:

skriven

Hur stor är chansen att J och jag kör date imorrn i Stocklholm ? Blev sån trygg känsla för mig efter han var med till läkaren. Tänker han ofta på mig ?
Kram

68 Blomman🌸:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut, kan den här kontakten leda till en seriös relation? Kram

69 Ally:

skriven

Tack för svar Es 🙏 känner mig hoppfull 😍
Kram :) 🌸

70 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hittade nyss en stor äcklig fästing i min dotters hårbotten, den jäveln hade sugit sig fast ordentligt.

Drog ut den men nu känns det så obehagligt, är risken stor att hon smittades av något? Fy.

Kram

Svar: Känns inte som om hon smittats, men kolla upp med VC om det känns osäkert, kram :)
Esmaralda

71 Nathalia :

skriven

Så ont det gör att läsa. Hur du haft det. Jag vet precis hur det känns att bli lämnad och gå. Igenom en skilsmässa som du gjord. Att bli lämnad för en annan kvinna.
Jag hade har tur med andra äktenskapet. Varit gift i 11 år nu♡
Jag är glad att du orkade kunde lämna i tid. Det var starkt.
Många klara inte av det.

72 Mirre:

skriven

Hej Es,

Vad skönt att du mår bättre, försökte sända lite healing men osäker på om det gick fram.
-

Vill gärna flytta till en ny stad, under sommaren planerar jag att fixa med min portfolio så att jag kan söka jobb till hösten, vill väldigt gärna ha jobb i en viss stad där lönen är högre och så fort jag får det vill jag flytta från min nuvarande lgh.. ser det ut att bli så och bli bra? Behöver också få godkänt på mitt examensarbete innan dess.. Det är segt nu med skolan.. har börjat snusa för att orka examensarbetet haha :') vill bara påbörja mitt yrkesliv någon gång.

Du har tidigare sagt att det är viktigt för mig att göra en plan, (vilket jag håller med om) så det är planen nu.. fixa portfolio, söka nytt jobb och flytta. Får du till dig något kring detta?

Kram :)

Svar: Bra plan, håll dig till den, du är på rätt väg, kram :)
Esmaralda

73 Muminnäsan:

skriven

Har du något råd kring aktiviteter eller liknande jag kunde rikta in mej där det finns chans till vänner?
Kram

Svar: Något som intresserar dig .. och som utförs tillsammans med andra.. men exakt vad, spelar ingen roll, chansen är stor oavsett att hitta nya vänner, kram :)
Esmaralda

74 A:

skriven

Väldigt bra gjort! Man förtjänar bättre. Tack för att du delade med dig!

Va bra att allt gick bra för dig igår med undersökningen/operationen, håller tummarna att det fortsätter hålla det positiva hållet.

Är det nån mat som är bättre för mig? Jag behöver inte banta men vill bli piggare och ha mer ork. Jag är trött och förkyld hela tiden. Är inte likt mig.

Kram!

Svar: Egentligen räcker det allsidig kost..se till så du får i dig av de ämnen man behöver.... men kolla dig gärna på VC så du inte har brist på någonting i kroppen, kram :)
Esmaralda

75 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag ser nyheterna varje dag så jag är väl medveten om att jag är långt ifrån ensam i min situation så du behöver inte idiotförklara mig. Det ligger mycket sanning i att man kan förlora förtroendet för en annan människa på en sekund - så passande att dagens blogg heter "Dags att lämna..." Mitt förtroende för dig som både terapeut och medium är förbrukat så det är dags för mig att lämna bloggen efter alla dessa år. Tack för mig. 🐈‍⬛

Svar: Lycka till !
Esmaralda

76 Bin🌸:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mig bli sambo under året eller nästa året?
Kram

77 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du vad det beror på att chansen inte är så stor att det skulle utvecklas till en seriös relation med honom?
Kram

78 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack!

79 Helena Ir :

skriven

Tittar in på morgonkvisten. Tidigt till gymmet. Haft en mysig valborg och 1 maj med min yngsta. Och jag har sovit gott 2 nätter..utan oro.

Jag ville ju säga att vad du fick vänta rätt länge på din tur innan op. Så skönt att det är över..och nu hoppas jag att du får pusta ut ordentligt snart..med ett bra provresultat.

Mest det jag ville.. 😀

Stor kram

Svar: Tack ska du ha, kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: