När löften bryts.....

Det ÄR skillnad på folk & folk när det kommer till löften.

 En del av oss bubblar över och även om vi lovat att behålla en information för oss själva så blir det omöjligt och vi skvallrar för någon som vi i vår tur litar på.

Då har man brutit sitt löfte.  

 Sen finns det människor som är riktigt bra på att behålla löften och som aldrig skulle bryta ett förtroende. 

Vem som är vem, det brukar man märka över lite tid. 

 

Som barn var jag väldigt känslig för sådant… och ibland hade man ju hemlisar med kompisar och rätt som det var så visste andra kompisar, och föräldrar  visste och jag blev alltid upprörd över  detta att man inte kunde lita på sina vänner.

Under en period var lösmynthet det värsta jag visste och då var jag inte gammal.

En gång smygrökte vi bakom några buskar i skolan. Vi var 3 stycken och det var nog i femman.  Under lektionen därpå säger läraren att det kommit till hans kännedom att vi rökt… att en kompis skvallrat… och  eftersom han tycker det är fult att skvallra så slapp vi straff.

 Bara vi inte gjorde om det.

Herregud vad förvånad jag blev och plötsligt fick jag tillit till läraren.  Mer smygrökande blev det inte heller. 

 

 

 Ska man bryta ett löfte ska det finnas en riktigt god anledning till detta… att tex ett liv är i  fara.. eller att någon far verkligt illa.  Annars  finns inga ursäkter.

Min mormors väninnor skvallrade så  det rök om det.

Jag minns det fortfarande, hur de satt runt kaffebordet och tanterna skvallrade om det ena och det andra och i synnerhet om de tanter som inte var närvarande just den gången.

Det var ” Hon sade si ” och ”hon sade så”  "men jag säger ingenting så har jag ingenting sagt "!  Och ” Hon sade ju att jag inte fick berätta men jag litar på er ”  och tanterna nickade lystet och sög åt sig av varandras skvaller och brutna löften.

 

 

 Det är nog bara mänskligt att det är så… men har man en vän som man verkligen kan lita på…då tycker jag att man ska vara väldigt rädd om den vännen. Alla behöver vi en person som vi har tillit till och kan öppna oss för.

 

Kram & kärlek💖

1 Smulan:

skriven

Barnet har haft ett tufft läsår i skolan. Nu närmar sig klassresan, han kommer att ha med en förälder. Men är ändå tveksam om han fixar det. Kommer han att följa med?

2 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag resonerar som dig, en vän man kan lita på ska man vara rädd om. För många år sen anförtrodde en nära vän mig att hon var otrogen och det var en hemlighet jag helst hade sluppit eftersom jag umgåtts mycket med både henne och hennes man i flera år. När han började misstänka att hon var otrogen så kom han till mig och frågade ut mig om vad jag visste, jag blev så ställd att jag inte fick fram ett ord så han förstod ju på min reaktion hur läget var...

Önskar dig en trevlig fredag

Kram 🐈‍⬛

3 Liljan:

skriven

Godmorgon 🌅☕️
Har man inte varit i det träsket och klivit, så säg?
Man kände sig speciell när någon sa något i förtroende. Men likt förbannat så blev det en konstig maktposition som jag "i förtroende" berättade för någon annan. Tills hon som anförtrodde sig till mig konfronterade mig. Läxan lärd, och jag fick inte veta mer.
Därför är jag oerhört noggrann att hejda mig själv om trycket känns för stort. Att fråga mig själv "hur skulle det kännas om någon berättar vidare mina anförtrodda hemligheter?".
Däremot kan man, om man anonymiserar personen, fråga någon annan om HJÄLP om man själv vill hjälpa. Eller som du nämner, om det är fråga om akuta saker, liv eller död, då måste man kontakta hjälp.
❤️
Arla morgon, nu landar jag i IVF-resa nr 2 som startade igår.
Kram till er och trevlig helg ❤️

Svar: Stort lycka till och stor kram :)
Esmaralda

4 Bjork:

skriven

Hej vilken trevlig kväll med dom 2 i går vad vi skrattade och pratade:)

Gratis terapi igen:)

Kommer vi 3 umgås så länge vi lever?


Kram

Svar: Jag ser umgänge framöver, kram :)
Esmaralda

5 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag tror att jag är bra på att behålla löften och jag pratar inte runt. När jag och min syster hade café på en liten ort fick man höra en himla massa om allt och alla. Det kunde vara flera versioner om samma sak. Därför var vi noga med att aldrig ”lägga oss i” utan bara lyssna när folk berättade.

På tal om att höra saker. Igår fick dottern höra att hennes ex hade pratat om henne, att han saknade henne lite och att det blev extra påtagligt när saker påminde om henne. Jag blev lite iskall inombords. Saknar han henne så pass att han kommer höra av sig och deras ”vänskap” tas upp igen?

Kram❤️

Svar: 30 % att han hör av sig.. och om de inleder något så ser det ut att bli kortvarigt, kram :)
Esmaralda

6 Bjork:

skriven

Hej kommer c vara surrogatmamma åt mig då jag får en bebis eller är det hennes barn jag blir mamma till?

Dröjer det även en tid innan vi ses?

Kram

Svar: Jag ser ingen surrogatmamma kring dig, kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Godmorgon

Hemligheter brukar jag hålla för mig själv. Tyvärr har det hänt att jag råkat säga något som en groda. Där emot kan jag prata med en vän om saker som jag oroar mig över som jag inte riktigt kan ta med en kompis av olika anledningar för personen hade inte lyssnat på mig. För att få råd. När jag var runt 20 berätta en kompis massa skvaller för mig om en annan. Jag höll tyst om detta för jag ville höra det från personen i fråga. Personen berätta för mig och jag lossades som jag inget visste. Sen fick personen veta att jag redan visste och då var jag en riktigt dålig vän.. ibland kvittar det vad man gör så är det fel…

Fredag! Men denna veckan känns ju helt skum! Men det är så härligt med helg igen. Sen blir det långhelg nästa vecka. Tror dock jag kommer hålla mig borta från stan efter allt som kommer ske idag och alla hot kring eurovision…

Drömmer så konstiga drömmar och jag kämpar med att försöka hålla känslan att jag kommer träffa kärleken för hoppet är helt ute… hur lyckas man med det?

Idag blir det iallafall stranden efter jobb någon timme! Ska bli mysigt!

Kram

Svar: Ja, ibland går det tokigt hur man är försöker göra rätt !Kärleken träffar du men ha fokus på annat och låt den komma när den kommer, kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Godmorgon Es, varför erkänner inte S att hon och E legat med P ? Tror knappast att E ljuger. Antar att hennes nya är att M är ju knäpp och hittar på. Skönt på ett sätt att lämna det där gänget.
Kram

Svar: S tänker nog att den saken har ingen med att göra.Kram :)
Esmaralda

9 Diina:

skriven

blir jag skuldfri om några år om jag nu börjar betala av på mina skulder?

Svar: Ja, gör du upp en plan som du håller så blir du skuldfri, kram :)
Esmaralda

10 Lou:

skriven

Löften och hemligheter har jag alltid ansett viktiga att hålla och inte heller tyckt att det varit särskilt svårt. Jag tror att jag generellt upplevs som pålitlig och kan därmed få förtroenden.

Själv har jag en riktigt nära vän som jag litar fullt ut på, det är en sann gåva! De flesta människor vill nog egentligen väl, men har ofta svårt att hålla saker för sig själv, i synnerhet ”smaskiga” hemlisar! Inte särskilt sympatiskt men det är väl någon slags osäkerhet eller så.

Någon ekonomisk ljusning i sikte?

Trevlig helg :)


Svar: Javisst uppfattas du som pålitlig, och med all rätt !Det kommer ljusna ekonomiskt, lite åt gången, kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Så sant så svårt att veta vad folk går för. Nu i vuxen ålder kanske man inte har så många hemligheter så det är lugnare på "lita på -fronten". O vad en tycker är en hemlis kanske inte en annan tycker o bara pga det kan vänskapen krisa. Svårt att bara vara dn människa ;).

Med en ledig dag mitt i veckan blir man minst sagt råddig. Idag borde det ju vara tisdag, men det är ju, hurra, fredag ;). Tog mig i kalufsen igår och fick däcken släpade till bilen o ikväll efter jobbet åker jag till en drive-in där de byter dom. Behändigt då man kan åka dit utan att behöva beställa nån tid på förhand, passar mig. Då är däcken fixade o sen blir det o få den hängande gummilisten åtgärdad, besök till reservdelsbutiken på hemvägen o se om de kan hjälpa mig. Sen behöver bilen städas också, kanske blir nästa vecka.

Helgen står alltså inför dörren, ser du Es nåt kring den? Huset behöver städas o fixas o en ny gasflaska inhandlas, den blev ju tom då jag äntligen fick igång grillen :D...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Skönt att få däcken fixade, det fick jag igår och nu är bilen sommarglad !Känns som om du får uträttat en del i helgen, kram :)
Esmaralda

12 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Är det något på dotterns skola som jag bör vara orolig över? Ibland totalvägrar hon att gå och blir ledsen. Vet inte om det är något mer än att det är tråkigt. Ser du något som inte stämmer? Är det någon eller något som gör henne illa? Blir jätteorolig.

Svar: Ingenting specifikt kommer till mig, kram :)
Esmaralda

13 .:

skriven

Hej Es!

Jag är så tacksam för mina vänner. Det känns fint att kunna dela saker ihop.

Jag har en känsla av att E är lite sur på mig, är det så? Hon har inte svarat på mitt meddelande i alla fall. Jag vet att jag har sagt att jag ska komma dit då dom har flyttat (nu för ganska längesedan). Men det har bara inte blivit av då det är ganska långt och dyrt att ta sig dit. Kanske lite taskigt av mig att inget säga något om det. Fast jag hatar, verkligen hatar att alltid skylla över pengar. Och sen så ser jag alla hinder efter vägen. Men ja, även om jag har gjort fel så hatar jag den där sura tystnaden, som att inte svara. Som att inte fråga. För att sen ösa ur sig både det ena och det andra. Och det tycker inte jag heller är så snällt.

Svar: Ta själv initiativet och tala om att du har lite dåligt samvete... kram :)
Esmaralda

14 Dunegull :

skriven

Hej,
Operation om en vecka. Ser fram emot den.
Hur ser sommaren ut för mig sen? Känns det som jag kan få njuta och hitta på roliga saker?

Kram

Svar: Jadå nog blir det både njut och roliga saker för dig, ha en bra planering, kram :)
Esmaralda

15 Jeanette :

skriven

Hur känns det idag?
Kram

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja skvaller är inte bara de kvinnliga könets gebit. Jag har blivit chockad över vad karlarna skvallrar och väldigt gärna hänger ut de andra könet . Gärna för att få sympati..

Jag hade en väninna som jag kunde prata om allt med och visste att hon inte förde vidare. Tyvärr är hon i alltet och väldigt saknad.

Skvaller om grannar verkar föra folk samman och jag vet att det skvallras om mig men det skiter jag i.
Själv vill jag inte dömma folk innan jag känner dom och hör inte till dom som gillar skvaller ,vilket renderat till att när jag får höra skvaller ifrågasätter jag gärna och då är jag inte rolig att skvallra till.
Min granne jag samåker med skvallrar väldigt gärna Han kan bli riktigt putt när jag ifrågasätter hans vetande Han älskar att skvallra...
Och nu skvallrar jag när jag berättar detta Hahaha

Ha en fantastisk Fredag alla
Kram Anki med flock

Svar: Ja, de speciella vännerna som inte längre finns i jordelivet, de är sannerligen saknade !Jag är som du och har alltid bjudit på grannarnas snack...har liksom aldrig vetat om de skvallrar eller ej....
Lite skvaller ägnar vi oss alla åt då och då... och så länge det är harmlöst, så länge är det ok tycker jag... kram :)
Esmaralda

17 <3:

skriven

Förstår L att jag och J träffas igen som mer än vänner ?
Kram

18 Ally:

skriven

Godmorgon ☀️
Smart drag av läraren , där vann han förtroende.
Det där med att kunna lita på människor och framförallt nära vänner är inte självklart och som du säger, det är bra om man har iaf en vän man kan ventilera med och som man vet att det stannar där.
Man har ju lärt sig den hårda vägen vem man INTE kan lita på… 😉
Fredag å helg 🥳 otroligt skönt med ledighet ska det bli ☀️
Min kollegas barn utreds och jag känner sådan sorg med hen, håller alla tummar att allt blir bra..
Kram å glad fredag 🌸

19 SusanneAmalia :

skriven

GOD MORGON☕☕☕☕💯❤️🙏

Jobbar ibland på ett ställe med mycket personal
Alla är olika vissa är mer än andra. Där flödar rycktena och ibland får man höra saker om sig själv som man inte hade en aning om.

Tack ochh lov jobbar jag bara några dagar i stöten.Håll igen munnen le och hjälp till är mitt måtto.
Viss personal är så trevliga man skrattar och jobbar och det funkar super. Men vid väldigt mycket folk blir ett rykte oegenkänligt när det kommer fram.
Politiker är värst. Sanningen förvanskas och man vet inte hur man ska tolka budskapen. Det blir sekter rörelser som styr. Halleluja🤔🙏
Det som styr lögner är det som man kan få ut i vinst. Politiska partier vill få röster privatpersoner vill vinna en liten eller stor fördel. Rykten lögner ska man akta sig för för det kan ta en enda med bakslag.

Journalister driver drev. Nustorryna behöver inte vara sanna de har två syften. Berätta sanningen och sälja berättelser.
Sedan styrs tidningen av politiken. Vissa betättelser kommer direkt från politiker som vill ha frM ett budskap.
Nu jagas vanliga Svensson för penningtvätt gängkriminallitet narkotikainnehav drevet går. Sverige är ingen demokrati längre utan toppstyrt.

Såg en forskare på TV som blev interljuvad. Han pressentetase forskningsresultat för en journalist och hon kunde inte acceptera resultatet och frågade om han hade tGit hänsyn till massa parametrar. Tillslut ruttnade forkaren och sa jag har bara tagit hänsyn till ekonomin den humanitära sidan är en annan del. I hela hennes intevjuv lös det igenom hur intelligent han var och hur hon inte gillade forskningresultatet. I detta fall var det ekonomisk forskning siffror fakta. Detta resultat kommer inte skrivas mer om för resultatet passar inte in i de styrande politiska åsikterna.

Nyhetsflödet formss efter hur den politiska vinden blåser. Drevet går.

Vad kan jag göra för att förbättrs din dag?? Vad kan jag glädja dig med.
Måste vara självklart när man lever i ett förhållande. Hur kan vi tillsammans underlätta livet dagen?? Glädjen måste primeras lyckan och skrattet.
Vägen till en harmonisk dag är glädje lycka och (i mitt fall) kaffe


Önskar er en underbar dag med harmoni kärlek glädje och sol🌞❣️

20 [email protected] :

skriven

Hej🌺
Har fastnat för en man i dansens virvlar.
Känns som han tittar gott på mig .
Är han rädd för kärleken eller han kanske gift?

21 Tussilago:

skriven

Hej!

Finns meddelandena fortfarande kvar eller är de raderade?

Blir han kvar eller kommer han att flytta från fakulteten?

Hälsningar

22 Helena Ir :

skriven

Tack Esmaralda för healing. Tack Mickis för healing.

Natten har varit orolig på sjukhuset varje gång hon sätter sig upprätt så svimmar hon. I panik av narkosen har hon skadat ett revben illa. Ska röntgas. Så min sonhustru och Moa är kvar tills det lugnar sig. Hon är allt trött mamman som vakat hela natten men en kämpe även hon!

Gym..fika med Klas och sen fixat riktigt snygga glasögon. Blåa min favorit färg 😀
Dyrt..Men så är det..snart hittar jag en kappsäck full med pengar.. helt övertygad om den saken 😉 är jag!

Tack igen!

Kram

23 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan man tränar bort med såna som känsligt för. Idag blir jag massage är taktiprao och vilja prova på det. Det är ingenting problem för mig så ju blir jag lugna och styra min tankar även känslan. Jag bruka var känsligt och tycker det är obekvämt. Jag blir massage av den handledare A idag.

Fråga är man kan tränar bort det och har jag blir bättre på att hanterar min tankar och känslor även är lugna. Att jag ska förlitar på den person i den situationen.

Imponera över något jag är idag.

Tror du att jag kommer blir mer tålar med tid för allt även är medvetenhet om min tankar och känslor. Som är inte rädd eller något är obekvämt för mig.

Då borde jag klarar mig ändå bra på riktigt i flera situationer än vad jag trodde.

Kan du ser något utvecklas i den känslor och tankar? Men jag har inget problem med kramar men förstår du vad jag menar?

Ha det bra

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om ibland fick jag lite kärlek och glädje även en lyckligt känsla på en positiv sätta inför c kvinna men jag förstår att jag kan hanterar det ändå bra än vad jag trodde.

Ha det bra

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Jaha, många runt mig har annat gör, upptagen och övrigt också men har du något tips på vad jag kan gör i helgen för mig själv. Något som jag borde gav till mig själv?

Ha det bra

26 Yvonne gammal kund :

skriven

Hej Esmaralda!

Bom bang bang, sa det!!

Ett kort från väggen hade ramlat ner, gjort ett stort hål i en plastlåda!

Kortet är på min avlidne franske Masti

ff Harry på 60 kg!!

Så glad jag blev, han var här! Det var inte tal om något annat.

Jag lyckades inte få fram om han ville något särskildt, kan du Esmaralda?

Trevlig helg och stor kram!

Yvonne

Svar: Ja, nog var han där hos dig alltid och han tog för sig rejält... jag ler brett när jag läser vad du skrivit och kan känna hur nöjd han är över att ha fått din uppmärksamhet. Jag tror att han bara ville hälsa och låta dig veta att han finns fortfarande, i allra högsta grad, kram :)
Esmaralda

27 Frasse:

skriven

Hej igen Esmeralda...
Mötte den här mannen i sin bil idag...när jag kom i min bil.
Såg han mig?
Hör han av sig idag?

28 Misstjejen:

skriven

Hej

Intressant inlägget. Jag bruka var bra på att behålla hemligheter för flest och hålla löften. Men det händer ibland att jag avslöjar för någon då vill jag bara höra personens åsikten. Men annars jag behålla allt för mig oavsett är det känsligt eller okänsliga. Jag vill inte ju andra ska få vet för jag respektera andra.

Som jag tänker på att jag har en egenskap eller en del av personlighet som min bröder har också. Att vi tre personer är hemlighetsfulla människor som jag har själv blir kallar för det också. Men jag kan ändå ibland dela med någon om det behöver bara så beror på situationen.

Men jag vet ju jag och min två bröder är lika hemlighetsfulla då vi är lättare att blir förlita på när någon berätta för min två bröder eller mig.

Jag vet ju jag är hemlighetsfulla för längesen och såklart man kan förlita mig på andra som dela med något för mig.

Jag har en miljoner som jag inte dela med utan fåtal situationen är jag öppna för att dela med.

Det sägs mycket att jag är hemlighetsfulla person men jag försöka var balansera med vad jag berätta för någon också eller jag blir förlita av någon då jag behålla det.

Det är ju beror på situationen som jag blir bemötas av... jag har ju respektera för andra ändå

Ha det bra

29 Ghostwriter :

skriven

Vad betyder min dröm?
Befann mig i kanske ett slott
Hade bjudit in 3 herrar
Alla hade ett ansikte av någon jag mött/skrivit med irl men det handlade inte om dem i sig
Jag kände någon form av värme för alla, vänskap eller lite extra
Kramade om alla flera gånger
Kändes som jag inte drömde för det var så verkligt i kramarna, så långa, värmande kramar


Bra inlägg! Jag tar med mig hemlisar till graven, även om man bryter kontakt.
Kram :)

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja hos mig är det kaos, huset upp o ner o nästa helg ska jag ha barnen över natten o en är lite dammkänslig o hos oss talsr vi om stora dammråttor, huga ;). Bara måste få det städat o röjt...

Åt lunch ute idag o det är nåt jag uppskattar, att få gå till färdigt bord o bara äta utan att desto mera behöva planera meny eller diska.. Där var en man i blå tröja, som jag endast såg då jag hämtade mat då han satt bakom en stolpe, som nog var intressant på nåt vis, såg inte om han hade ring dock, han tittade o jag tittade :D. Undrar om mannen, den kommamde, äter lunch ute i veckorna? Tänk om han kommer emot på lunchrestaurangen ;).
Kram Skorpan

Svar: Javisst är det härligt att äta ute !Mannen som tittade, han gillade vad han såg !
Den tillkommande äter nog lunch ute en hel del, kram :)
Esmaralda

31 Bjork:

skriven

Hej tack för båda svaren:)

Kram

32 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande läsning som vanligt
Ser du mig bli sambo i år eller under nästa år? 🩷
Kram

33 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda, Detta jag tänker på… ser du en chans till utveckling ?
Kram

34 Allice:

skriven

Varför backar min soulmate hela tiden? Det känns ju inte alls som en trygg man som du sett i seanser? För mig känns det som någon som inte vill satsa på kärleken fullt ut utan kanske mer på jobb/vänner?
Om inget dåligt skett så klart...
Jag själv är redo för vårt möte, har valt att inte dejta andra och fokusera på mig själv tills vi möts men det känns inte som vi möts eftersom "han" alltid backar och då känns de ju som att annat är viktigare eller om han tappar hoppet
kram :)

Svar: Den man som är rätt, han är redo och klar... och honom kommer du att möta. kram :)
Esmaralda

35 Zita :

skriven

Hej!
Esmaralda tror du det blir någe extra klirr i kassan?
Min dotter kommer i helgen Det ska bli så roligt!
kram 🥰 🌸🌟

36 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en händelseutveckling ut att ske här?
Kram

37 Camilla:

skriven

När vi pratar om vänner så har min vänninna inte långt kvar nu. Kanske sommaren max men hon kan inte ta till sig utan är i förnekelse o det förstår man såklart. Vi har känt varandra i många så det är sorgligt. Båda födda - 50 o jag bara önskar att jag har många fina år kvar🙏

Allt gott o trevmig helg💖
Kram
C

38 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Hur ska man kunna veta om en annan är att lita på, mycket omöjligt innan man känner varandra och det kan ju gå så fel redan i början av bekantskapen.

Det har varit en konstig dag, som att man har lagt märke till mig, kan det vara så?
Tack och kram!

39 AnnaK:

skriven

Lite nyfiken om du kan se någon detalj om mitt framtida boende? När, var, hur...vadsomhelst som kan tänkas komma upp? Så nyfiken. Får jag eget sovrum eller får jag sova i vardagsrummet?

Kram 🤗

40 Barn på rymmen :

skriven

Nu har jag kontaktat rektor på förskolan där små barn rymde från då pedagogerna hade noll uppsyn. Är så förbannad och är "glad" att jag inte är föräldern för då .... Om inte rektorn är nåbar senast måndag får jag skriva igen och sedan göra en anmälan högre upp. Det kommer inte räcka med en varning till skolan? De måste ju hända något mer.

Ska jag varna föräldrarna här i orten offentligt eller ska jag låta rektor m.m sköta detta? Hade ju velat veta själv om mina barn hade rymt från en trygg plats. Jag tycker detta är en skandal ÄVEN om det gick bra denna gång.




Kram Ghostwriter

Svar: Nu har du påtalat det som hänt och det känns som om man tar det hela på allvar och ser över sina rutiner... kram :)
Esmaralda

41 Solstjärnan :

skriven

Ja nog ska man hålla ett löfte.Om nån ber om att inte berätta då ska man nog försöka hålla det tycker jag.
Fredag!!😊Denna arbetsvecka var trevlig med ledig första Maj mitt i veckan.Fredagen kom som en överraskning 😊
På tal om överraskning, kommer jag att vara helt oförberedd när jag möter min SM?
Dyker han liksom upp från ingenstans?
Eller...

Ha det så bra!😊
Kram Solstjärnan ☀️

42 Anna:

skriven

Hej Esmeralda,
Skönt att hör att din operation gick bra..:3 Det har varit turbulent med en tjänst på en annan avdelning, så jag vet inte hur jag ska göra..? Tror att jag vill vara kvar där jag är, men här ska det ske stora förändringar och ingen vet hur det kommer se ut... Råd sökes Kram

43 Mercan :

skriven

Esmaralda försökte bli rökfri idag men miss lyckades men jag vet att jag ska sluta röka någon gång för du såg det 😊Esmaralda min fråga kommer jag hitta min byxa på Fredag den 17 de, ska dit då kl 10 :00 😎 eller dröjer det till någon annan dag 😅 liknar byxan den som jag missade söt rosa blå randiga tiger byxan 😂har inga frågor kvar du hjälpte mig med så mycket gällande mig, min family våra söta katter söta Esmaralda 😊 önskar dig hälsa lycka till med allt i ditt liv, glädje med dina nära och kära 😌 ❤️ 🙂 🤗 🥰

44 A:

skriven

Jag hatar mitt jobb. Hoppas det kommer lite tjänster ut efter sommaren, just nu är det mest vikariat över sommaren som finns. Jag får skit för allt, trots att jag gör rätt! Finns en som tror hon är chef och ska bestämma allt och hon klarar inte av att jag visar framfötterna eller säger ifrån. Hon tar åt sig äran för saker jag gjort och sagt som förslag, och står inför hela arbetsgruppen och berättar om jag gjort nåt fel. Cheferna säger ingenting. Jag hatar att vara där. Står inte ut. Om jag bara inte behövt pengarna!

Måtte det komma ett jobb för mig detta år??

Kram! Från en frustrerad som ska försöka checka ut för helg...

Svar: Det kommer ett annat jobb och jag tror inte det dröjer länge... under tiden så borsta av dig otrevligheterna så gott det går, kram :)
Esmaralda

45 Mercan :

skriven

Esmaralda min far har födelsedag i morgon Esmaralda, vi med min mor har spelat våran fyra regelbundna rader till Fredag i kväll men jag undrar ska jag spela en rad mina egna viktiga siffror som jag tycker om så att det finns möjlighet för smått Esmaralda 😌

Svar: Jag ser ingen chans till större vinst, tyvärr, annars hade det ju varit en fin present till din far, kram :)
Esmaralda

46 Ally:

skriven

Möts vi kanske i morgon och visst finns chansen kvar? 🌸
Kram :)

47 Mercan :

skriven

Esmaralda min bäställning till min bror skor har kommit idag som var extra betalt att det ska komma snabbt, men lådan I inbox krånglade, min bror ringde de, de gav extra kod men krånglade igen, det ska komma någon att fixa det efter två tre dagar 🤔 tror du de fixar det på Måndag eller kanske inte under helgen 🤔 😖😖 😖

48 Mercan :

skriven

Har skrivit fel Esmaralda, beställningen är inte min, det är min bror som beställde, och de har stoppat skorna stor packet i en liten låda, därför krånglade det kanske och vi blev arga Esmaralda 🙄

49 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 🤗💖🙂🥰

50 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Oförrättat ärende i reservdelsbutiken, suck, så nu får jag jaga några pyttesmåa delar hos importören, jösses. Bilar är nog inget för mig ;).
Kram Skorpan

51 Yvonne gammal kund :

skriven

Tusen tack för svar Esmaralda!

Så glad för att min vovve gav sig till känna!

Stor kram. Yvonne

52 Muminnäsan:

skriven

Har han alls lust att hålla kontakten framöver?
Kram

53 Amazing :

skriven

Att skylla sig själv för att man inte får höra att man är älskad eller att man förstört en hel kväll för att man inte säger andra saker så som han vill att jag säga. Eller att aldrig få den där kramen när man är ledsen. Aldrig vara den som får motta en förklaring om saknad eller ord om framtidens lyster och önskan. Är det ens kärlek bakom ett hörn ens?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: