Ett vackert minne...

Man har gjort resor... och man har gjort resor..... och förr i yngre da´r  så var det  inte så noga med bekvämligheten utan då var äventyret  det man ville åt. 
 
Och helst lite vilda & crazy äventyr.
 
Mitt i särklass bästa äventyr och dessutom det bekvämaste ever... var när jag liftade i ungdomen.. hamnade i Paris och blev hembjuden att bo  hos en professor på Rue S:t Honore... mitt i centrum, mitt i smeten.
 
 
 
Professorn skulle vara bortrest över sommaren och jag var inbjuden att stanna så länge jag ville men jag var inte ensam i den enorma  våningen med fyra balkonger, vindlande serveringskorridorer och  ett kök stort som ett restaurangkök.
 
I bostaden fanns också chaufför, kock, husa och  butler och detta var något jag fick nyttja hur jag själv ville. Om jag ville, lade professorn till.
Och det ville jag !
 
 
Under 6 veckor lekte jag fin dam....  bjöd hem nyfunna vänner och gjorde upp meny tillsammans med kocken.....chauffören och bilen nyttjade jag dagligen  och ibland om sommarkvällarna satt jag på den stora balkongen.. tryckte på ringklockan och beställde drinkar närhelst lusten föll på.
 
Jag levde som en kunglighet och visst  utnyttjades möjigheterna lite väl mycket kanske men personalen var supertrevliga och ofta åt vi middagen tillsammans i matsalen, något som de inte brukade göra men för mig föll det sig  naturligt.
 
En dag kom en överspänd kvinna på besök. Hon visste inte att professorn var bortrest och att det var jag som huserade här nu.  Detta var ju innan mobiltelefonernas tid och kvinnan kontaktade Police Nationale... som bankade på dörren och undrade vad som stod på.
Personalen förklarade att jag skötte ruljansen för professorn medan han var bortrest och  de avskrev fallet på studs.
 
 
 
När jag inte hade några planer så kunde jag kalla till mig chauffören, sätta mig i bilen och säga " Surprends moi"... och chauffören tog mig till lite olika intressanta platser.
 
Jag hade kunnat fortsätta leva sådär för alltid... men det ljuva livet hade ett slut.. och jag var tvungen att bege mig hemåt och påbörja det journalistjobb jag fått.
 
Jag och professorn höll kontakaten brevledes under de 3-4 år som han levde ytterligare men fler besök blev det inte.  
Detta är dock  ett minne som jag vårdar ömt !
 
💖
 
Och just nu lever barnbarnet  Adison sin dröm, också i Frankrike... han har gått med i Främlingslegionen... och det först till min stora fasa.  Sedan har jag förstått att det inte alls är som det var förr utan ordning och reda och dessutom svårt att bli antagen.
Han har klarat alla sina inträdesprov och nu går han grundutbildningen i södra Franrike och än har han inte bestämt om han därefter ska fortsätta eller  ej !
 
 
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag talar för C kvinna på måndag att inte smsa mig för jag har en möte som jag inte vill avslöjar våra relation. För dom har förstöra en annan relation.

Kan du svar på fråga så ja eller nej om det inte behövs så hon kommer inte sms den dag? Eller ska hon det? För mig är lätta förstår om du svar

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

När kommer förhinder dyker upp för den 14 november är det i sista veckor på oktober eller börja veckor av november då ska jag ses C kvinna?

Det är lätta för mig få vet då kan jag har fokus på annat och var lugnt.

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Densamma är vanligt och naturligt för mig som våras och ifjol som när det är närmare att jag ska ses C kvinna så börja jag tänker på många tankar och var nervös även längtar efter...

Jag försöka ju var lugnt och var positiv även ser emot fram men det är svårt för jag tycker ju det är spännande med C kvinna.

Så har du något tips på det?

Ha det bra

4 AnnaK:

skriven

Vad roligt få prova på det livet 😊 Skulle kännas konstigt dock med personal som tar hand om en då man aldrig blivit en sekund bortskämd på så vis. Aldrig ens haft en partner som lyft ett finger för ens skull. Ibland skulle det vara skönt att få släppa lite på allt ansvar och allt praktiskt.

Varit hos mina föräldrar i helgen och var helt slut i huvudet när jag kom hem. Blir lite orolig att jag blir så trött av så lite för dom är inte på något sätt jobbiga. Hur kommer jag i balans igen? Vill ju helst bara ligga under filten efter jobbet. Finns dåligt med ork för alla måsten.

Kram 🤗

Svar: Jag tror inte du kan vila dig stark.. du behöver en bra plan och se till så du får positiv påfyllning, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar varför C kvinna har inte gillar något eller kommentarer på min inlägget i facebook på helgen. Hon bruka ju. Har jag gjorde något fel eller? Jag hoppas att hon vill berätta något för mig. Vad kan det vara?

Ha det bra

Svar: Jag tror inte det handlar om dig, hon har helt enkelt haft annat för sig, kram :)
Esmaralda

6 Sessan:

skriven

Man får vårda sina minnen.
Oj förstår om du är orolig!

Hur går det för våra hyresgäster?
En ligger på sjukhus. Fixar den andra att bo själv?
Kommer de kunna bo kvar?

Svar: Ett tag till bor de nog kvar men inte " för alltid", kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Varför är min bror så små elak och som avundsjuka mot mig och har noll förståelse att jag är sjuk ? Han fick mig att gråta igår.
Kram

Svar: Lite avundsjuka kan det handla om, kram :)
Esmaralda

8 Helena Ir:

skriven

Åh,vilket fint minne. Du har verkligen fått leva olika speciella liv. Minnen att bevara i hjärnbanken!

Skulle givit mig iväg men öppnade meddelande inne i Kivra. Något har blivit så fel. Inget jag själv gjort. Behöver sitta i telefon en del. Lite lätt ont i magen för jag förstår inte vad som hänt. Trodde det flöt på bra nu...Hoppas de kan stoppa det här..troligtvis mänskliga faktorn.
Finns värre saker i världen just nu..

Ha en fin dag!

Svar: Störigt när sådant händer men jag tror det kommer reda sig ganska enkelt, kram :)
Esmaralda

9 Tess:

skriven

Godmorgon Es

Vilket fint minne och vilken häftigt upplevelse, roligt du delar med dig ♥

Jag är tacksam för din blogg, vilken glädje att få svar från min svärfar, vi är på graven och tänder ljus för honom, han är så saknad.

Jag har jobbat på en arbetsplats i över 20 år, där jag till en början trivdes så bra, där jag hade ett gäng kompisar och vi hittade på roliga saker. Men nu har åren gått, och jag står ensam kvar. Vill ha ett annat jobb, har gått utbildning, men det är svårt i min ålder. Jag har provat på två nya arbetsplatser men det ledde inte till ngt mer, har lämnat in ansökningar. Men inget annat dyker upp. Vad kan du se? Blir det en förändring och blir det nytt arbete snart? Tips på hur man ska gå till väga?

Ha en fin måndag. Kram

Svar: Ge dig inte, fortsätt sök och det känns som om nytt kommer för dig, kram :)
Esmaralda

10 Mig :

skriven

Hej Esmaralda.♥️

Kommer vi att lösa den här konflikten? Och kommer vi vidare och fortsätta?

Kram


11 Liljan:

skriven

Godmorgon!

Vilken helg, mycket reflekterande kring föregående jaktvecka. Det har hittills varit den mest innehållsrika veckan, i varje fall för mig.

Nu är det måndag och jag ska ägna mig åt lite pluggeri, en långpromenad nu på morgonen med en bekant och hennes hund, och förmodligen lite pyssel med min egna fyrbenta vän. Den större varianten, som väger ca 450 kg... Truth be told, det har varit en sån skön ledighet från jobbet. Trots att jag har varit uppe med tuppen ( om än motvilligt i början), men har man varit uppe så här tidigt så länge så kan man likväl fortsätta. Det är kolsvart när man går upp, och det är kolsvart när man går och lägger sig.

Det har varit stilla med det andliga, men jag påminner mig själv genom att tända salvia på morgonen för att piggna till och för att rena natten och gårdagen som varit Och en "besvärjelse" att genom ytterdörren så kommer det bara in goda energier. Det är nog därför jag har så få besök hit, haha... Men inte mig emot, jag har hellre färre god vänner än energitjuvar till s.k. vänner. För det finns bättre människor än dem.

Igår städade vi innergården, grävde runt byggnaderna så luft kan få komma in under de gamla ladorna. Det kändes som att gården uppskattade jobbet. Och för en gång skull kände jag mig tacksam och stolt att få kunna kika ut på morgnarna och se att det har skett förbättring på bara ett par timmar.

För en tid sen när jag spåddes av dig så nämndes det att gården skulle bli för mycket för mig. Jag tror på det, om jag var ensam med den. Men jag har funnit ro i att man måste kunna be om hjälp för att kunna få saker gjorda. Hade jag varit själv hade det varit svårt, särskilt med mina kramper. Men nu vet jag att jag har ett sånt bra stöd omkring mig som peppar och hjälper <3
Måndag idag, snart en morgonpromenad med fika i ryggsäck. Kungen har nyss kommit in efter lite tjat.
Kram till er

Svar: Att ta emot hjälp och stöd är A och O.. och därmed förändras prognosen på ett bra sätt... kram :)
Esmaralda

12 LottaS:

skriven

Älskar att höra om dina äventyr! Och du tycks ju ha flera andra äventyrliga själar i din familj, onekligen spännande med Främlingslegionen. Paris-äventyret dock mer i min smak, bekväm som jag är.
Resan närmar sig, något speciellt vi behöver veta?

Svar: Ja, och bekvämt var det minsann... tänk så snabbt man anpassar sig :)Jag ser inga varningar kring din resa, kram :)
Esmaralda

13 Bjork:

skriven

Hej blir det mycket över tid för oss alla på jobbet bär nya kollegan slutar?


Kommrr jag få vara ledig dom dagarna jag vill vid jul?

14 unni:

skriven

Hei fineste Ez.

Takk for at du delte om ferien hos professoren - du ga meg en herlig latter på morgenkvisten :-)
Ser du noe spennende som skjer for meg denne høsten - si jaaaaa og gi meg gjerne noen spennende stikkord ;-)

Klemmer i fleng sendes deg og og den fine bloggfamilien

Svar: Känns som att du kommer att planera en resa.. som blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

15 Evelina :

skriven

Hej, kommer vi få bilen denna veckan? Kram

Svar: Kan dröja ännu lite längre, kram :)
Esmaralda

16 Tova:

skriven

Hej!

Försöker mina föräldrar skaffa ett till barn??
😊

17 Mig :

skriven

Hej Esmaralda.♥️

Kommer vi att lösa den här konflikten? Och kommer vi vidare och fortsätta?

Kram



Svar: Ju fortare ni tar tag i det desto större chans att det kan lösas.. kram :)
Esmaralda

18 Jossan :

skriven

Godmorgon
Tro det eller ej! Jag kom upp halv 6 för att ta mig till gymmet. Halv 7 var jag där och var klar 7.15. Så sjukt skönt att börja dagen så.
Detta ska bli min vana. Nu har jag hela dagen framför mig.
Dags att lyckas med min kropp igen.

Försöker få tag i min kompis men går inte så bra. Hon blev nog sur på mig för 1 månad sedan och vi har inte pratat sen dess. Jag har skrivit till henne utan svar. Men hon har kollat mina händelser.. aja.. är hon sur får hon sura. Orkar inte lägga energi på det.

Ser fram emot att umgås med killarna igen. De får en att må så jäkla bra!

Kram

Svar: Herregud så bra gjort !!Lite sur kan nog kompisen vara men jag tror det går över
Kram :)
Esmaralda

19 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du Hörü överför första våningen inom två tre år, vilket år 🥹🤔🙏

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Idag ska vår lilla kanin kastreras. Hoppas så att allt går bra och att han efteråt kommer igång med
ätandet som vanligt. Och att han inte försöker slicka och bita på såret.

Tror du jag får sova de närmaste nätterna? Eller blir det ständiga uppvak för mig på grund av kaninen?

Jag är redan så slutkörd och utmattad från innan så vet inte om jag klarar att ha vak-nätter.

Hur ska min utmattning gå över då jag aldrig kan ta mig ur den situation som gjort mig utmattad från början?

Kram

Svar: Jag tror nog att sömnen blir hyfsad bra.Du behöver göra upp lite planer kring hur du ska kunna hämta ny energi, kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Det här kommer jag ihåg att du har berättat o vilket minne att komma ihåg. Knappast många som har liknande minnen...
Främlingslegionens arbete är jag inte insatt i alls, vet ju att det för några decennier sen inte var precis ofarligt, men vad det är idag har jag ingen aning om. Barnbarnet kan franska då, då han itbildar sig där? Härligt att kunna leva sin dröm :).

Måndag igen o nu är skåpdörren fixad o om den sen håller är ju en annan femma. Om inte ja då fixas den med nån metallskiva o det blir fult som stryk.

Helgen gick i rasande fart om än jag fick nåt gjort, en paj som ska avsmakas idag. Trädgården eeh ;)...

Ny vecka o lugnt på byrån, nåt nytt på kommande för min del Es? Eller nån varning?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Tänk att du minns... tror det var länge sedan jag berättade :)Han utbildas i franska på plats... en nödvändighet.....men han kunde inte ett ord när han anslöt.
Gott med paj... här tog allt slut i helgen !
Någon varning kommer inte till mig, kram :)
Esmaralda

22 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Du kunde se barn för mig i framtiden. En del av mig vill vara hemma istället för låta barnet/barnen vara på förskola. Vad kan du se? Kommer mitt/mina barn gå på förskola efter en tid hemma eller vara hemma och börja först i förskoleklass? Kram Zoey 💕

Svar: Känns som om att det trots allt kan bli förskola, kram :)
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Wow det kallar jag ett semesterminne att minnas och leva på ! Du har då varit med om mycket.
Spännande bana barnbarnet slagit in på ...tänkte som du först men naturligtvis är det inte som förr.

Träffade en granne för första ggr igår De har hållt sig för sig själva precis som jag...Vad tyckte den unga tjejen om sin "åldrande" granne ?
Katten hennes gillade mig ;-) vilket förvånade henne

Ha nu en go start på veckan
här ska det vattengympas !
Kram Anki med flock


Svar: Det dröjde innan vi hörde av honom för man beslagtar alla mobiler under tiden man testas och dessa tester tar ett par månader.. men när han sedan äntligen ringde sin mamma... ja herregud så glada vi blev ! Grannen som du träffade tyckte spontant om dig. Härligt med vattengympa, kram :)
Esmaralda

24 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Men Wao säger jag bara, det minnet från Paris förstår jag om du vårdar ömt🥰 vilken upplevelse!
Jag minns en gång när jag och mitt ex passerade Berlin påväg till Sverige, vi letade upp ett par bekanta som vi lärt känna genom jobbet och vi fick 3 oförglömliga dagar i Berlin med sightseeing och middagar och ett väldigt varmt omhändertagande, det var härligt.

Idag har jag ledig dag och det är blankt i agendan, sååå skönt!
Får se vad jag hittar på, dricker min påtår nu och njuter av lugnet. Jag längtar efter mina barn o undrar om de nånsin tänker på mej nånting, är det nån av dom som möjligen försöker ta kontakt igen snart… mitt hjärta går sönder av saknad😥
Kram o hoppas du mår bättre igen🥰

Svar: Det är härligt när sådant sker som man inte riktigt förväntar sig !Det kommer bli betydligt mer kontakt med barnen, kram :)
Esmaralda

25 Doris:

skriven

Hej!
Vilket fantastiskt äventyr.

Något budskap från universum i dag Es?

Kram

Svar: Rör dig utomhus, är budskapet men jag ser inte varför, kram :)
Esmaralda

26 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det bäst ut att invänta honom? Eller ta tag i steget själv?
Kram

27 Mamman.:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns lite oro inom mig.

Kommer detta att kunna lösa sig?
Kommer han att ha kontakt med sitt barn?
Kommer vi kunna återförenas och att bli tillsammans?

Kram

28 L:

skriven

Vilken härlig upplevelse!

Kommer jag bli bra i min arm?

Kram

Svar: Ja det ser ut att bli bra men kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

29 Bjork:

skriven

Hej blir det en lugn nyår för mig i år. Helst i min mosters stuga där det är tyst och lungt.

Det är precis vad jag behöver med allt övertid jobbande.

Kram

Svar: Ser ut att bli en lugn och bra nyår för dig, planera noga så det blir som du vill, kram :)
Esmaralda

30 Berg :

skriven

Paris är en speciell stad, jag var där en månad när jag var 17 år. Så kul! Gick dock aldrig att handla kläder, allt var så smått. Skulle varken kommit i dem med eller utan all brie och baguette och vin som åtnjöts.

Vänder det snart gör min dotter tror du?
Ha det bra!

Svar: Ja, massa gott finns det i Frankrike att äta :)Det kommer vända mot det bättre för dottern, kram :)
Esmaralda

31 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Blir det själv eller med mamma?

Kram

32 Ally:

skriven

Godmorgon
Wow vilket minne alltså, sånt minns man. Jag har oxå minnen fr min tid som aupair i London.. kungligt samtal bla… ☺️
Hur kände han när vi möttes igår, vill han ses, kommer han föreslå?
Kram :)

33 Dunegull :

skriven

Hej E,
Får du en känsla hur det ser ut på jobbfronten för mig?
Fått avslag på alla jobb jag sökt och det gör mig ledsen.
Ser det ut som jag får napp innan årsskiftet?

Ser det ut att bli ny bransch el samma. Någon av de krokar jag lagt ut som hör av sig?

Vad är din känsla?

Kram

Svar: Du får ett av de jobb du söker så ge inte upp, kram :)
Esmaralda

34 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns lite oro inom mig.


Kommer han att ha kontakt med sitt barn och finnas med?

Kommer vi kunna återförenas och att bli tillsammans?

Kram

35 Alex :

skriven

Hej!

Kommer Sverige att utsättas för sabotage på el och vatten i vinter ?

Svar: Ja, någonting kan ske men i mindre skala, kram :)
Esmaralda

36 Misstjejen:

skriven

Hej

Har du något tips på för jag känner mig så nervös inför att ses C kvinna men hur ska jag lugna ner mig?

Ha det bra

37 <3:

skriven

Hur stor är chansen att utbetalning på 10.000 kommer den här veckan? Kom den andra ansökan med till september mötet ?
Kram

38 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Jösses beslagtagna mobiler och "radiotysnad" i flera månader ...där hade jag gått upp i limmningen och känner att tur inte ngn av mina pojkar velat gå med i främlinglegionen !

Stora Kramen Anki med flock

Svar: Ja, eller hur !! Det var en nervös väntan men efter samtalet blev man i alla fall lite lugnare.. kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Himmel så modigt att åka iväg o inte kunna språket! Själv funderar jag över om jag ens skulle klara av att läsa studieböcker på engelska? Inte aktuellt just nu men...
Inga varningar o inget annat heller ;).
Tack Es!
Ibland kommer jag ihåg vad du berättat ;).
Kram Skorpan

40 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna något planera för oss båda. Kan det vara så som hon håller på just nu? Jag hoppas att hon vill överraskad mig något också...

Ha det bra

41 Mercan:

skriven

Esmaralda kan du se att Hörü överför permanent första våningen dem närmaste åren som kommer🥹

42 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har du koll på drömtydning? Jag drömmer ibland om extremt branta platser på hög höjd, typ vertikala. Jag står ofta på en kant eller på branten. Jag ramlar inte men försöker ta mig därifrån och oftast går det bra.
En annan återkommande dröm handlar om flygresa.
Vad tror du om detta?

43 G.H:

skriven

Wow, wow. Wow!!!
Vad häftigt att få prova på den typen av lyx!!! Egen kock vore ju verkligen en dröm:)

Jag har ångest gällande dagis beslut!
Vi har fått plats på ett dagis som verkar fantastiskt.
Jag vill flytta min nästan treåring från ett dagis där han visserligen trivs, men där dem har problem med personal och jag inte litar på dem.

Han älskar att leka med bilar ute och han har två bästisar.
De kommer inte ha bilar på den nya stället och hans bästisar kommer inte följa med… detta ger mig ångest.
Bör jag flytta honom ändå? Kommer han trivas?

Kram:)

44 Soldat Bom:

skriven

Främlingslegionen vad spännande. Jag minns en tuff kille som sökte sig till legionen men snabbt insåg att det inte var något för honom. Han hade inte några problem att puckla på andra men när han själv fick stryk, vilket ingick i det sätt man utbildade på, så var det inte lika roligt längre. Så han fick ”fly” från Frankrike hem till Sverige för om man hade skrivit på så kunde man inte sedan ångra sig. Efter grundutbildningen så kan man t ex hamna på en sömnig bas i någon tidigare koloni där man vaktar franska intressen eller så kan man hamna i någon uppkommen oroshärd som t ex Jugoslaviska- eller Kuwaitkriget. Så skulle något hända som drar in Frankrike i antingen Mellanöstern eller om Macron, mot förmodan, skulle fullfölja sitt utspel om att skicka styrkor till Ukraina så är nog främlingslegionen en av de första på plats. Så vill man vara soldat ”på riktigt” med allt vad det innebär så finns det nog tyvärr chans för det i den oroliga omvärld som vi idag lever i. Allt detta har säkert ditt barnbarn redan tagit med i beräkningarna och har säkerligen bättre koll på legionen än vad jag har i dagsläget. Har man smak för det livet så kan det säkerligen bli ett äventyr som man mins för resten av livet. Jag önskar ditt barnbarn lycka till då bra soldater med huvudet på skaft och hjärtat på rätt plats alltid behövs

Svar: Ja, han har läst på noga... men såklart oroa jag mig... ingenting som har med krig att göra är ju någonsin ofarligt, kram :)
Esmaralda

45 Mamman :

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar hur detta ser ut.

Kommer han att ha kontakt med sitt barn om det föds?

Finns det en chans att vi kommer göra ett försök tillsammans?

Kram

46 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att jag hittar min söt randiga tiger byxa under den här månaden🙏😭🙏

47 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns fortfarande intresse och en vilja för mig?

Kram

48 Å M K:

skriven

Hej,
Ser du om jag kommer ha samma jobb framöver tills jag går i pension? Är ju ett gäng år kvar..
Eller, kommer jag byta?
Kram 💖

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Det ska var bra om min och C kvinnas relation kan blir en filmen som berättas om hur var våra relation och en historia för det.

Kan det blir av i framtiden? Om det finns eller på något annat sätta som våra historia blir en berättelse?

Ha det bra

50 Emma:

skriven

Jag har tagit av med min bästa vän pga hans elak mamma. Kommer vår vänskap avsluta för gott?

Svar: I alla fall kan det bli en längre paus, kram :)
Esmaralda

51 Ledsna mamman :

skriven

Annan signatur idag

Gomiddag Esmaralda.

Jag går snart itu o lämnar in, det här är för mycket för mig.
Ser du vad som kommer att hända med mitt barn o mina barnbarn. Du har min mejl du får gärna svara där helst, det här är en mardröm snälla hjälp mig ber dig
Kram

52 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkort denna gången?

53 Mercan:

skriven

Esmaralda du såg shanns att om vi pratar med Hörü nu när vi reser till Bulgarien att det ska utvecklas positivt,menade du att det finns shanns att hon överför första våninge att hennes svar är positivt nu när vi reser dit söta Esmaralda🥹💕🙏🤔eller kommer hon tenka efter positivt genom att dröja 🥹

Svar: Prata gärna med henne men räkna med att hon kan behöva mer tid att tänka. kram :)
Esmaralda

54 Vitlilja:

skriven

Stämmer min känsla att tjejen på gymmet är lite nyfiken på mig?:)

Svar: Ja det tror jag hon är, kram :)
Esmaralda

55 Misstjejen:

skriven

Hej

Får jag smsar C kvinna och talar för henne om den måndag så jag vill inte att hon ska råkar smsar den dag.

Kan jag talar för henne? Är det okej eller inte?

Ha det bra

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag smsar C kvinna och talar henne om inte råkar smsar mig på den måndag?

Så snälla inte ignorera det. Det är viktigt för mig. Jag vill inte våra relation ska förstöra.

Ha det bra

Svar: Visst kan di skicka henne ett sms, kram :)
Esmaralda

57 Misstjejen:

skriven

Hej

Säger inte det efteråt när jag har smsar C kvinna om den måndag att jag borde inte smsar för du ska behöver svar på det. För jag är oroligt för den möte.

Ha det bra

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu har jag smsar C kvinna om den möte på måndag för jag är oroligt så jag vill inte att hon ska smsar under tid när jag har möte för jag vill hon ska vet.

Jag har fråga dig igår och under helgen även idag så du valt att inte besvara på min fråga om det. Du tror väl jag gör inte det för jag menar allvarligt och det behöver jag väl att skyddad C kvinna också. Inte förstöra den relation...

Jag vill att hon ska vet om det

Ha det bra

59 Rädd :

skriven

Kommer saker bli bättre på jobbet? Jag oroar mig. Känns som så mycket pyr överallt. Och jag vet inte om mitt agerande egentligen blir rätt? Så jag inte förstör för mig själv.

Kram och kärlek

Svar: Du har ett gott sunt förnuft och det ska du använda dig av...känns det rätt så lita på att det är rätt, kram :)
Esmaralda

60 TRM:

skriven

Har mailat om önskad sponsor. Tror du de svarar el jag måste påminna? Gillar inte tjata på folk,

61 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar tidigare idag! 💕
En annan fråga, ser du om de blir mer än en knäoperation? Kram Zoey 💕

62 Mirre:

skriven

Vilket underbart minne! ☀️


Es, är ganska säker på att jag hade spirituellt besök hemma hos mig igår men ingen aning om vem.. ser du möjligtvis vem eller vad?

Kram☺️

Svar: Du känner rätt men jag ser inte vem... verkar vara en kvinnlig gestalt, kram :)
Esmaralda

63 Å M K:

skriven

Hej,
Ser du om jag kommer ha samma jobb framöver tills jag går i pension? Är ju ett gäng år kvar..
Eller, kommer jag byta?
Kram 💖

Svar: God chans att det blir ett arbetsbyte, kram :)
Esmaralda

64 Plötsligt händer det:

skriven

Hej Es,
Får du till dig något om mig i veckan, bra som dåligt?
Något kul till helgen kanske..
Kram :)

65 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du vinst alls om jag tar en triss från 30kr från spel och tobak😭💕🙏

Svar: Ingen vinst alls eller möjligen en väldigt liten vinst, kram :)
Esmaralda

66 Helena Ir:

skriven

Det gick att fixa..men det tog sin tid. Ekonomin blir nog relativt lika från lite ändringar blir det.

Vart så stressad så jag drog iväg och tränade än senare tid. Kände bara igen de i receptionen. Funkar det också!

En liknande basker hade min finska morbror på 70 talet, tror jag det var. Men kanske var den blå? Tror han var på Cypern? Men minnet sviktar där också

Fått problem med mat..Som idag blir inte hungrig. Men åt efter 16 tiden först .idag var jag iochförsig stressad.

Tack för svar tidigare!

Kram

Svar: Ja på den tiden var man ju på Cypern för att upprätthålla fred.Kram :)
Esmaralda

67 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi att återförenas?
Kram

Svar: Ja, absolut, kram :)
Esmaralda

68 .:

skriven

Hej Es!

Jag mår inte så bra just nu. Det känns otroligt inombords och jag vill mest dra täcket över huvudet.
Min samtalskontakt säger att man inte ska berätta hur man egentligen mår, utan kan använda sig av "det rullar på", "det funkar", "det är ok". Men jag kan själv tycka att det känns konstigt om man inte kan säga som det är egentligen, när man pratar med sina vänner... Nu säger jag mest "det är ok". Men ska man inte kunna stödja varandra och finnas där åtminstone ibland?

Nu hade vi det där mötet via telefonen, men om vi eventuellt skulle höras igen, tror du att vi kan ses på riktigt då?

Svar: Olika vänner kan man prata med på olika sätt... man ska dock tänka på att inte ta för mycket plats genom att i detalj prata om sitt mående... känn av rummet, då blir det rätt, kram :)
Esmaralda

69 <3:

skriven

Vad tycker T B om mig ?Finns hans attraktion kvar för mig ? Var trevligt att se honom idag utanför krogen en liten promenad i höstlöven.
Kram

70 Mercan:

skriven

Esmaralda jag ska nu till stora copp blir det vinst om jag köper därifrån en eller ska jag tre stycken triss från 30 kr jag behöver verckligen vinst😭

71 Mercan:

skriven

Blir det mera än 30 kr vinst om jag gåe nu😭

72 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkort denna gången?

73 Lucia :

skriven

Kommer min son hitta ett jobb snart eller gå utan ett tag till?

74 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda tack söta du ,jag ska inte köpa någon triss alls ,tack så hemskt mycket🙂‍↔️🤗💕🙂och stort kram och tack för svar om Hörü🙃💕🙂‍↔️

75 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om han kommer att ha kontakt med sitt barn?

Sen undrar jag om chansen kommer att finnas att vi gör ett försök och bo tillsammans lite längre fram?
Kram

76 Jeanette:

skriven

Jag har en fundering på att göra få shamansk healing och nu under fullmånen som på ingång. Är det en bra ide att göra det nu? Jag har sån barriär över hjärtat så jag behöver hjälp att släppa på blockeringar.

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: