Magi......

Ni är en hel del som mailat och undrat om det blir en ny kull talismaner i höst.
 
Jag har faktiskt inte bestämt  än, eftersom det är ganska ansträngande att föda upp dem och OM det blir så lär det bli en mindre kull just i  höst.
 
 
Kommer det en kull så blir det i november och jag meddelar här så snart  jag vet.
 
Jag har drömt om en annorlunda, luden  kull.... så, ja, vi får se 💖
 
Söndag idag och dags att plocka undan utemöblerna... ja, vi kånkar inte runt på dem utan samlar dem alla under världens största  presenning och där får de bo tills våren tittar fram igen!
 
När mamma var här så var hon så  sugen på sådan  middag man åt när jag var barn.. men det hann vi inte med. Jag hade handlat hem... så det får bli idag istället.
 
Tjocka revben, kokt potatis, brunsås, kokta morötter och kokt brysselkål , gele och pressgurka!
 
Får frysa  in ett par portioner till mamma istället 💖
 
 
Ha nu en riktigt fin söndag
 
Kram & kärlek  💖
 
 
P.s.  Nu är jag lite piggare och ni är  som vill ha seans /personlig spådom är välkomna att kontakta mig.
 
Maila mig på: [email protected] och jag mailar info tillbaka om hur det funkar !
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har haft en tanke om F kvinna som har lite konstigt beteende mot mig. För jag har la min önskan och vill gör uppdraget för föreläsning även övrigt. Så hon bryr sig inte om mig mer på länge. Jag undrar vad som händer?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Ska jag få intervju i här höstterminen som det borde blir ifjol? Så kommer det blir av? Natasa har kontakt med den person om det...

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser något händelse/situationen som blir av den 14 november istället för jag och C kvinna ska träffas. Är det något viktigt på den dag?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet att jag planera så mycket med C kvinna som jag vill gör med och allt. Alla tankar kommer till mig så vill jag gör det. Jag ska försöka var spontanta med C kvinna men svårt för jag ser ju allt som kommer i framtiden och vi kommer upplevelsen en viss tillsammans men jag vet inte vad. Jag har en del känslan på något av vad vi kommer gör och ibland det dyker upp en viss bilder eller upplevelsen i huvudet eller i synen.

Det kommer av själv då igång jag allt som finns där men det blir lite som jag stjäla historia från framtiden så något ska händer länge i framtiden så kan det påverkar också? Som min framtiden blir skadad för jag stjäla några historia och planera då det påverkar framtiden?

Jag ska försöka var spontanta och låta allt kommer till mig när det har gör med C kvinna och övrigt också. Helt plötsligt spontanta är bättre än stjäla historia från framtiden?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

På torsdag till söndag ska jag till mamma men blir katten Signe glad att ser mig igen?

Ha det bra

Svar: Ja, det blir hon! Kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Lite nyfiken har T många beundrare som flörtar med honom?
Är det mig han vill träffa.
Kram

7 Skorpan:

skriven

Ja nog är du mycket piggare nu om du tänker svänga ihop en sån brakmiddag, mums :).

Kul med talismaner för dem som passar ihop med såna. Själv tycks jag vara icke kompatibel med dom ;).

Festen var liten o huvudpersonen nöjd med sin "praktiska" present ;). Jag fick byta några ord med grannkarln vilket ju alltid är trevligt o det tror jag nog att han gillar också ;D.

Hann ut o njuta av det fina vädret också o få lite motion om än den inte inverkade så positivt på mitt sovande som jag hade hoppats. Förvisso bättre än om jag inte hade varit ute...

Så är det söndag igen o behöver åka o handla o borde också förbereda mat inför den kommande veckan vilket jag inte alls har lust med. Så snälla Es, skicka en stor dust av matlagningsintresse åt mitt håll är du snäll, det skulle ge mig en stor skjuts framåt ;). Nåt annat spännande lär knappast hända idag?

Njut av ditt piggare jag Es!
O ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Grannkarln uppskattade ordbytet.När man måste laga mat brukar man inte känna för det... men ändå praktiskt att ha under veckan !
Det kommer lunka på idag... inga större happenings kan jag se, kram :)
Esmaralda

8 Emiza:

skriven

HEj

Kommer jag vara med halloween fest den första november?

9 Mysträffar:

skriven

Godmorgon,
Väldigt skönt att läsa att du mår bättre och saker går framåt..
Revben, potatis och brunsås ska inte underskattas, mums! Hoppas också på en talisman-kull men det får inte ta för mycket av din energi och ork, glöm inte det, vi är så tacksamma för denna blogg och allt du gör för oss här.
Njut och ha en skön Söndag! :)

Ser du något kring hur Nyårsafton kommer spenderas?
Kram :)

10 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Jag skulle så gärna vilja resa till Honduras i framtiden. Ser du om den resan blir av?? Kram ❤️

Svar: Ja, det ser ut som om du en dag kommer dit, kram :)
Esmaralda

11 Bjork:

skriven

Hej härligt att du mår bättre:)

Får min blivande träffa mina mormor och morfar?

Kram

12 Solstjärnan:

skriven

Bra att höra att du mår aningen bättre 😊 Det har minsann krävt tid ,krämpor( verkligen) o mycket vila.Men du är på bättringsvägen,det är viktigigast😊
Din mamma uppskattar säkert några portioner 😊. Praktisk att ta fram från frysen allt efter både för dig och sen för din mamma 😊
Es,undrar angående det kommande jobbet.Kommer jag att göra något helt nytt som jag inte gjort förut på det jobbet eller blir det ett jobb med något jag jobbat med förut?
Kommer jobbet vara ett vikariat eller stadigvarande?
Ha en bra söndag 😊
Kram Solstjärnan 🤗

13 A:

skriven

Skönt att du är på bättringsvägen! Det tar på sina krafter att bli sådär sjuk 🤕

Jag trivs på nya jobbet och alla är trevliga även om det blir mycket. Jag var tydlig med på intervjun att jag ville tillhöra en grupp och vara i ett team. Dem två andra jobben jag haft är det meningen man ska vara team men har ändå fått jobba ensam. Chefen sa att det var team här och att ny annons ska komma ut om en till.

Nu har jag märkt att så inte är fallet. Jag jobbar med andra yrkeskategorier som är där tillfälligt, sen blir jag själv. Hur ska det lösa sig. Varför händer detta alltid mig? Jag har lite is i magen och ser om det klarnar....

Annars har jag bara vilat denna helg, är väldigt trött!

Kram!

14 W:

skriven

Så skönt att du nu mår bättre efter allt det långdragna eländet.

En fråga, vilket mår jag bäst av, att stanna kvar på nuvarande arbete eller gå vidare som konsult?

Kram

15 Berg:

skriven

Gott med revben!
När du skriver ludna, så hoppas jag inte att det blir ludna spindlar 🕷️. Fått nog av alla som fångats i källaren nu när det blivit kallt. Huh…

Jag klickade hem lite väl många vinflaskor när jag handlade sist, skönt med den typen av problem.. det vore trevligt om mannen kunde dyka upp före de blir gamla (om de nu kan bli det..)

Här råder lite prestationsångest för kommande artikel. Lossnar det? Ser artikeln ut att bli bra? Några råd från andra sidan? Det har varit oväntade maktkamper i forskningen tyvärr.

Svar: Att klicka hem för många vinflaskor låter som ett mysigt ilandsproblem :)Det kommer att lossna, kram :)
Esmaralda

16 Mercan:

skriven

Änskar dig hälsa söta Esmaralda🤗💕😌🙏jag blev så glad när jag läste ditt svar igår kväll 🙂tack fina du🙂💕🤗🤭

Svar: Kram :)
Esmaralda

17 LottaS:

skriven

Fint att höra att du känner dig piggare! Vi har också plockat in det mesta för vintern. Plockade troligen säsongens sista trattisar igår, vi får se!
Bara pappas hus skulle bli sålt så vi på riktigt kunde gå in för höstmys, men med brorsans ansvar för eldandet vid sidan om allt annat, risken att det fryser eller annat händer, är det svårt att koppla av. Det är nog så pass nedsatt priset nu att det börjar bli galet.
Den som ska se huset nästa helg, har hon/de inte förutsättningar att få banklån? Vad kommer locka hennes intresse i huset?

18 Jossan :

skriven

Godmorgon

Skönt att du mår bättre!

Mina planer blev inte som de skulle igår. Min kompis fick ställa in vår lunch. Det händer typ alltid att folk ställer in med mig. Förstår inte varför. Just i hennes fall vet jag men andra… är kanske inte så bra…

Aja inatt drömde jag om mamma o pappas gamla hus. Det gör fortfarande ont.. älskar verkligen den byn men kommer aldrig ha råd att bo där.

Frågan är om jag kommer ha råd att bo i hus oavsett. Pratade med min syster igår om att jag hade velat ha ett större hem. Hon tryckte på att då blir min hyra högre. Ja jo det blir den och jag kan ju inte spara lika mycket då..

Hade varit så nice att träffa någon så vi hade kunnat hitta något tillsammans… antingen ett hus eller en lägenhet med trädgård.
Men vi får se.. hoppas på ett mirakel att ens träffa någon och få barn.. jag blir ju inte yngre precis..

Idag blir det alla måsten.. städa och tvätta.

Kram

Svar: Nog känns det som att du kommer att bo i hus så småningom, kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Men såå gott tjocka revbensspjäll gör jag alltid till annandagjul ..ja förr ijallafall är man själv ids man inte..Så skönt att du mår lite bättre förta dig inte ta det lugnt <3

Hade jättetrevligt hos sonen med gott snack och mysigt umgänge Grabbarna bada badtunna som dom eldade varm Där går gränsen för mig som tycker varmbadet med 38 grader på sjukhuset är för varmt haha. Men grabbarna mös med kall öl i näven ;-)

Idag kommer en gammal bekant som ska bjuda mig på middag Vad vet jag inte än men jag får laga det han kommer med haha

Trevlig söndag önskas alla !
Kram Anki med flock

Svar: Härligt med badtunna och kall öl... oslagbar kombo ju !Spännande att se vad det är du ska laga till middag :) Kram
Esmaralda

20 L:

skriven

Härligt att du mår bättre 😊

En fråga. Jag har en dejt i veckan. Är så nervös för jag är rädd för att bli sårad. Hur blir det?

Kram

Svar: Ta det för vad det är och känn dig för, kram :)
Esmaralda

21 Anette:

skriven

Hej Es, vad skönt du mår bättre nu! Mannen jag kommer träffa o framtiden, ser du nåt om honom nu? Kram❤️

22 Evig:

skriven

Kära Es,
Så härligt att läsa att du mår bättre och är redo att börja arbeta lite mer.
Önskar dig en superhärlig söndag.
Varm kram, Evig.

Svar: Tack snälla :) Kram
Esmaralda

23 Mercan:

skriven

Jag gillade en ytterplagg gant rosa färg Esmaralda prövade den ,tycker du färgen är snygg på mig,kanshe ska shöpa den när mina pengar kommer men om kvinnan sänker den halva priset för knapparna är slitna lite och den är dyrt 500 kr den är Gant , men rosa färg ytterplagg känns inte bra kanske vad tycker du🙂‍↔️😁🥹ska kämpa sluta röka ,får se om jag lyckas med det🙏😌🙂

24 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Roligt att höra att du mår bättre nu ❤️

Får jag en dag säga - inom 6 månader eller så - till min chef att jag ska sluta för att jag fått ett nytt jobb??

Kram

Svar: Den dagen ser ut att komma, kram :)
Esmaralda

25 Mercan:

skriven

Jag ska strunta i gant trenchcoaten Esmaralda för knapparna är slitna jag kanske hittar något snyggare larph lauren ha ha 😁🤣😎

26 Bjork:

skriven

Hej hittar jag en tvättkorg på fyndlagret i dag?

Kram

27 .:

skriven

Hej Es!

Han, den där killen från kursen, som verkade förtjust i mig... Vi pratar en del i telefonen och det är väl trevligt, men han är fortfarande lite creepy och skrattar åt saker där det blir konstigt att skratta åt. Han vill ses, men jag vill det egentligen inte. Är han fortfarande förtjust i mig?

Svar: Vill du inte ses så avsluta det hela... jag tror inte han är något för dig, kram :)
Esmaralda

28 Jess:

skriven

Hej!
Hur kommer det gå för min mamma?

29 Helena Ir:

skriven

Skönt att du mår bättre. Men ta nu inte ut dig på en gång.
Tjocka revbensspjäll har jag nog bara gjort till jul..Mycket länge sen!

På G igen..får se vad dagen kommer med. Väninnan vill kolla in ett kollektivboende..Hon tycker det vore ett passande boende för henne om några år. Kul då kommer hon närmare mig..här i Stockholm till och med. Egna lägenheter ser det ju att vara ..inget för mig dock Som vill bestämma så mycket jag själv.

Först brunch på ett ställe..

Ha en fin dag
Kram

Svar: Kul för de som det passar men jag är nog mer som du vad det gäller att bestämma själv, kram :)
Esmaralda

30 Bjork:

skriven

Hej får jag gå på girls night med mina 2 kompisar framöver?

Kram

Svar: Så kan det bli, möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

31 A:

skriven

Har du inte sett DIPS på SVT kolla på det, nu när du är sjuk. Väldigt rolig!

Kram!

Svar: DIPS har jag sett, två gånger... och ÄLSKAR detta.. så jäkla bra, kram :)
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Bra att det är ömsesidigt.

Glada vi till skogen gå om det inte vore för en mage som vill funka då den inte ska ;). Vore inget problem om det inte vore för att skogen är välbesökt, idag var det många som var ute o orienterade, o att bli överraskad då man sitter där på huk ;D... Problemmage...
Kram Skorpan

33 Lydia💕:

skriven

Skönt att du är på bättringsvägen och vilken god mat .
Nya talismaner till hösten vore fint och är intresserad hoppas det händer något på kärleks fronten snart skulle vara mysigt
Kram
Lydia 💕

34 LottaS:

skriven

Kommer någon av oss att vara sjuka på höstresan den här gången?

35 Smaragd :

skriven

Hej!

Jag är utmattad av förberedelser till dessa visningar.
Ser du om dagens visning blir den sista för denna bostaden?

Kram!

36 Myspys:

skriven

Tycker han att jag är attraktiv?
Kram

37 Fanny2:

skriven

Vad roligt med ludna talismaner. Hoppas du blir kryare snart och att du inte tar ut dig i förtid nu när du är piggare. 💜

Kommer jag att ta mig igenom alla tentor denna termin? 😅 Det du någon spännande överraskning inför hösten? Det känns hopplöst när man får en säsongsbunden trötthet. Jag ska komma ihåg att ta D-vitamin varje vinter som du nämnde i min personliga spådom.

Kram 💜

Svar: Ha fokus och du kommer greja tentorna... du har väldigt god kapacitet, kram :)
Esmaralda

38 Skorpan:

skriven

En fundering under min skogspromenad gällande ett mossbelupet berg med passliga skrymslen, där skulle jag kunna tänka mig att småfolk bor? Men kanhända har de nog flytt längre bort från bebyggelsen...
Kram Skorpan

Svar: Känns start som att det kan finns en familj småfolk här faktiskt, kram :)
Esmaralda

39 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu har jag börja att träna på svettis och friskis så hoppas jag lyckas att gå ner i vikt och hålla min lust också.

Jag undrar om det ska går bra så jag kan fråga C kvinna om hon vill tränar med mig när vi ses? Bara en nya tanke jag har just nu...

Vad säger du? Borde jag tar det lugnt och var spontanta...😅

Ha det bra

Svar: Vad bra att du börjat träna, det kommer göra dig gott på olika sätt... låt allt sjunka in innan du ger förslag till C, kram :)
Esmaralda

40 Ullie:

skriven

Tror du han har hälar på hos mej ?
Brukar fråga är det du som är här?
Gud så ont o jobbigt
Men hoppas ju han är pigg två ögon o stark kropp Är det så nu ? Inga krämpor mera

Ha en fin söndag njut med mamma kram ullie

Svar: Visst hälsar han på regelbundet !Och han har mår jättebra, inga krämpor, kram :)
Esmaralda

41 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Har min blivande en cavalier när vi trffas?

Kram

42 Ally:

skriven

Nu e jag inne i en sån där upp o ner berg o dalbana..
Men känns ändå som oddsen är på min sida., har jag rätt?
Kram :) 🤍

Svar: Ja du har rätt, kram :)
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Så mysigt med småfolk :).
Kram Skorpan

44 <3:

skriven

Lite nyfiken har T många beundrare som flörtar med honom?
Är det mig han vill träffa.
Kram

45 G:

skriven

Mims! Låter som en riktigt god måltid ni hade 😍

Vi ska ha lägenhetsvisning imorgon, ser du hur detta kommer att gå? Jag hoppas på en budgivning… kram!

46 Dani:

skriven

Hej!
Kommer vi får godkänt på vår gruppuppgift i mikroekonomi?

Kram

47 Fatima :

skriven

Åh hoppas jag hinner på en talisman ♥️
Ska jag fortsätta med mina studier , kommer jag få ro till det? 😊
Tacksam för svar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: