Släpp taget.....

Släpp taget  om dina vuxna barn och lita på att  när ungarna prövat sina vingar så flyger de rätt.

Behandla dina vuxna barn på samma sätt som du behandlar dina vänner för du frågar ju inte dina vänner om de behöver  pengar, om du ska tvätta åt dem eller om  de kommer i tid till jobbet.

Att visa integritet  och att inte lägga sig i, visar dina barn att du har förtroende för dem och därmed kan ni bygga en relation vuxna människor emellan.

 

Har man varit en curlande förälder … då sitter kanske curlandet i för länge  och man kan märka att barnen blir irriterade, att de markerar och att de kanske tar avstånd.

Fråga barnen varför och jag tror att de kommer tala om sanningen för dig.. hur de upplever dig… och detta ska du ta åt dig av och försöka möta dina barn där de vill att ni ska mötas.

 

En  viktig del i att uppfostra barn är ju att de i slutändan ska bli självständiga. De ska klara sina liv på egen hand och det bästa är om man ställer krav och släpper taget lite då och då på ett åldersrelevant sätt.

Känner du dig som förälder utnyttjad.. att du bara duger när du behövs.. då har du varit dålig på att markera var dina gränser går och var du vill att ni ska mötas i vuxenlivet.

Det är inte alltid separationen fungerar smidigt och när den inte fungerar, då behöver vi prata med barnen om saken. Öppna och ärliga samtal utan försvar och vi ska lyssna aktivt men också tala om våra åsikter och hur vi känner.

 

 

 

 

Var aldrig den förälder som ger barnen dåligt samvete för det gör du om du agerar så att barnen behöver oroa sig för dig.

Säg aldrig till dina barn ” Efter allt jag gjort för dig så gör du såhär….” och tala inte om för barnen att ” Jag lever bara för dig” –  eller ” Jag oroar mig alltid för dig ”för inte nog med att du då lägger en enorm börda på barnet, du sabbar också mest troligt en bra vuxen relation med dem.

Om du ska gå in för att vara något.. så är det en  sund vuxen förebild.

 

Kram & kärlek💖

1 Hulda:

skriven

Gomorron
Min son mår inte bra i skolan. Efter inte ens en halv termin har han ont i magen och ångest för att gå dit. För att han är otrygg och utsatt, ensam och blir lämnad/ nonchalerade av sina gamla kompisar. Han blir kallad för saker som han inte tycker om. På måndag ska jag på ett nytt möte på skolan.. Kommer det att vara såhär hans högstadietid? Hur skulle det bli om han får byta skola? Kan du se något för honom?

Svar: Samarbeta med skolan.. ge det en chans... det finns en möjlighet att det kan bli bättre.. och om inte så sätt ner foten kring skolbyte, kram :)
Esmaralda

2 En trevlig prick:

skriven

Godmorgon,
Verkligen viktiga ord..
Hoppas allt gick bra för dig igår, nämnde du hur du ville ha det, det du ville ta bort? Hoppas allt gick bra i alla fall.. :)

Hur går hans tankar, har han bestämt sig för det han sa till mig och blir det verkligen så (han verkar inte helt säker eftersom vi fortsätter träffas) eller finns fortsatt chans att inleda någon mer än bara det intima? Får vi till vår middag någon gång så vi kan prata ut lite...
Kram till dig! :)

Svar: Handlade om sköra slemhinnor pga cancermedicin så blev inte aktuellt att samtala om operation.. vi får se lite längre fram ! Känns tveksamt kring honom... känn av och dra dina gränser, kram :)
Esmaralda

3 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få ändra mina arbetstider?

Är så trött på att börja sent och sluta sent.

Kram

4 jelena:

skriven

hej jag undrar om du vet var mina röda favoritbyxor finns?tack ha det bra

5 Helena Ir:

skriven

Nyttigt för både barn och föräldrar att tänka på!
Faktiskt något jag och min bästis väninna och jag pratat om en del. Att vuxna barn får ta ansvar för sig själva när det gäller vissa saker. Båda har vi en av våra vuxna barn som inte är i förhållande av olika orsaker..Och det blir också sånt vi observerar mer av. Men man kan inte styra över det man reagerar på. De är vuxna. Själv tycker jag det vore kränkande om jag själv fick påhopp och styrande av en person. Så varför ska då vi göra det mot barnen. Skulle dessutom inte ställa frågor som: När ska du bli i ett förhållande och skaffa barn? Vad har jag med detta att göra känner jag!

Önskar att du fått bra hjälp för det du sökte igår..tänker på dig!

Kram

Svar: Du tänker helt rätt... om vi inte respekterar våra vuxna barn får vi inte respekt tillbaka.... tack, allt gick bra hos doktorn igår, kram :)
Esmaralda

6 Tindra:

skriven

Hej!

Planerar mina föräldrar att skaffa ett till barn, eller vill de ha det? Önskar dig en trevlig dag!

7 Bjork:

skriven

Hej la till 2 kollegor på facebook bliv dom glada tro?

Skulle jag få en dotter i framtiden skulle. Den heta nancy efter mammas andra namn:)

Kram

Svar: Ja, jag tror de blev glada och Nancy är ett jättefint namn, kram :)
Esmaralda

8 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Var med om en lite obehaglig sak i natt.

Det ringde på vår dörrklocka mitt i natten 4 gånger!!!! Kl. 00.50, kl 01.30, kl 01.50 och sen lite efter 02. Ingen var bakom dörren, fast jag gick såklart inte och öppnade. Men hade sen svårt att somna.

Det kändes lite ruskigt och obehagligt, känns så fortfarande.

Kan du se vad det kan handla om?

Kram

Svar: Känns som om det var någon annan man sökte och det blev helt enkelt fel, kram :)
Esmaralda

9 L:

skriven

Kloka ord och ja det är svårt att släppa helt om man vill ”hjälpa till”. Blir successivt illafall för mig.

En fråga. Hade en date häromdan och den var väldigt lyckad. Kommer det bli en fortsättning med förhållandet?

Kram

Svar: Ser ut att bli en fortsättning, kram :)
Esmaralda

10 smulan:

skriven

Hoppas att läkarbesöket gick bra igår.

Nu har barnet sovit några gånger på sin avlastning.
Glad och positiv innan hen ska dit, när kvällen kommer så vill hen hem men somnar ändå. Ignorerar samtalen som kommer. Ge han med sig snart så att han finner sig helt och hållet att han ska vara där sina tider oavsett.

Svar: Jotack allt gick bra igår ! Tiden arbetar för er på ett bra sätt och han kommer finna sig i vistelsen, kram :)
Esmaralda

11 Mercan:

skriven

Esmaralda hoppas det gick bra hos doktorn igår för dig 😌💕🙏önskar dig hälsa söta Esmaralda🤗💕🙏😌

Svar: Tack, allt gick bra, kram :)
Esmaralda

12 Tess:

skriven

Godmorgon Es

Intressant inlägg om föräldrarskap.

Har problem med min hälsa, vart förkyld länge, har ont i min fot och även min rygg. Försöker äta nyttigt fylla på med vitaminer och har börjat röra på mig lite mer. Ser du om det blir bättre snart? Många gånger vill jag bara ge upp, men vet ju att det inte är ett alternativ men känns lite kämpigt.

Svar: Det kommer bli betydligt bättre, kram :)
Esmaralda

13 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas allt gick bra igår med dig 🩷.

Blev att han och jag blev oense häromdagen och det skapades en distans mellan oss.

Jag undrar om du ser att vi kommer att lösa detta och komma vidare med vår relation?
Kram

Svar: Finns en god chans att det kan lösas, kram :)
Esmaralda

14 Mimi:

skriven

Hej!


Oroar mig för i morgon. Ska på mammografi och åka fem mil bort. Hur kommer det att gå??

Kram

Svar: Det ser ut att gå fint, kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Visst är det ett fint namn:).

Kram

16 MFF :

skriven

Tror du jag får ångest och missar världens grej genom att tacka nej?

17 Bjork:

skriven

Hej känns lite tråkigt att nya kollegan redan ska sluta.

Fundera på att höra av mig till mina fina kompisar:)

Kram

18 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
De finns några ungdomar där mina föräldrar bor som sätter eld på saker samt är elaka mot djur. Något jag oroar mig för är att min värsta mardröm ska slå in, nämligen att något händer kaninerna. Ser du om kaninerna är i tryggt förvar? Kan jag släppa min oro att något händer dom? Kram Zoey 💕

Svar: Det kommer inte till mig att kaninerna skulle vara i fara, kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Här har det aldrig curlats o ungarna har jag nog puttat ut ur boet så fort det bara gått att göra ;). O det här låter ju oerhört hemskt i mångas öron, okej då är jag väl en hemsk mamma o får leva med det...

Hur gick det igår Es, fick du igenom din önskan gällande operationen?

Igår fick jag uppleva nåt nytt då jag deltog som publik i en rättegång i arbetsdomstolen. Casen var vår o två vittnen lyssnade jag på o sen fick det räcka. Kräver jäkla bra rumpmuskler att sitta o höra på vittnesmål o jurister, tur att jag inte läste juridik i tiderna ;D. Fast vem vet hade jag blivit en bra jurist, hahhaa.

Det undrar jag gällande första vittnet som har jobbat här på mitt jobb i tiderna vad han har emot mig, kan du se det Es? Hälsar inte o är tvär o butter vilket ju lett till det att jag inte gillar honom heller. Alltid ut efter någon extra sak att få. Förstår inte. Tur att det andra vittnet var helt från en annan planet ;)...

Torsdag redan, så snabbt veckan gått igen. Härlig storm igår, det var bara öppna spisen, björnfällen, rödvinet, chokladen o karln som saknades ;)...

Snart helg.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ungarna ska ut och stå på egna ben när det är dags !Visade sig att blödningarna beror på skadade slemhinnor efter cancermedicinen... suck... så nu ska jag försöka en period med medicin så får vi se om det rättar till sig. Jag funderade på att läsa juridik en gång i tiden.. tyckte det var rätt intressant. I alla fall hade du stormen... även om resten saknades :) kram
Esmaralda

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svar! Men alltså det verkar så konstigt. Bor i ett väldigt lugnt och fridfullt bostadsområde, och kollade genom fönstret varje gång men ingen stod där bakom dörren.

Det var ingen där.

Ändå ringde dörrklockan 4 gånger mitt i natten.

Kan dörrklockan ha gått sönder, kan det handla om ett tekniskt fel?

Inget övernaturligt väl?

Kram

Svar: Oavsett så tror jag inte det är något övernaturligt... känns starkt som om det har en förklaring.. kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Ja stormen hade jag ju o njöt av det eländiga vädret :D.

Idag skulle skåpdörren o ytterdörrens hängande handtag äntligen fixas, eller det var vad jag trodde, men rätt del saknades o ett hängande handtag hade den unga fixaren aldrig råkat ut för tidigare. Men suck o stön att det ska vara så svårt... Får se om det blir gjort imorgon.

Mera mediciner, hugaligen säger jag. Hoppas dom hjälper!

Tack Es!
Kram Skorpan

Svar: Ja hoppas medicinen hjälper och hoppas du får fixat handtaget.. SÅ svårt kan det väl inte vara ! Kram :)
Esmaralda

22 Rebecca:

skriven

Låter som mina föräldrar. Eller ja..pappa brydde sig aldrig om mig och min syster efter vi blev 5 år. Så det var mamma som gjorde allt med oss följde med överallt. Och hon var alltid orolig och trodde inte man klarade av saker vilket resulterade i att hon aldrig pushade en utan om jag grät så lät hon det vara. Jag ville t.ex spela ett instrument mycket, men vi gick bara dit en gång för att jag blev ledsen och nervös. Mamma försökte inte ta med mig mer gånger. Detta har verkligen inte gynnat mig i vuxenlivet då jag har social fobi nu och svårt att klara mig själv.

Nu när jag är vuxen är mamma jobbig för hon ska alltid låta anklagande om jag inte hört av mig på en vecka. "Varför har du inte ringt" får en inte direkt att vilja ringa mer. Hon kan ju lyfta luren själv.

Pappa bryr sig överhuvudtaget inte om mig nu heller. Han är inte intresserad av mitt liv överhuvudtaget. Han känns som en främling.

Svar: Ta samtalet med båda dina föräldrar och förklara hur du känner.. och du ger dem en chans att skapa förändring. Jag får en känsla av att de båda på varsitt sätt står på i gamla mönster utan att tänka efter... kram :)
Esmaralda

23 LottaS :

skriven

Influensasymptom på gång, ser det ut att påverka resan om en vecka? Klarar vi osd alla tre?

Svar: 75 % att ni klarar er... kram :)
Esmaralda

24 Kollegan:

skriven

Hej
Jag har en kollega som tar all min energi. Hon har påpekat saker kring min kropp och utbildning. Personen i fråga är inte färdig med sin utbildning men jag är det. Ska även börja läsa vidare i höst.
Hon är en ordentlig översittare som får göra vad hon vill här. Hon har lyckats få en kollega att bli kär i henne och skryter hej vilt att hon kan förstöra ytterligare ett förhållande. Den manliga kollegan är väldigt flirtig mot mig också men inte så att jag skulle falla för det eller ens besvara det. Jag märker att var han än är så är hon där och tvärt om. Kommer hon lyckas förstöra hans förhållande? Varför sätter hon inte ner foten?
Bara jag tänker på henne vill jag explodera.

Svar: Försök att strunta i henne... ge henne inte av din energi för det är hon inte värd, kram :)
Esmaralda

25 .:

skriven

Hej Es
Jag blev lite irriterad igår. Hen på kursen sa att hen försökt ringa mig i förra veckan, men fick inget svar. Grejen är den att det inte står några missade telefonsamtal på min telefon. Inget mess eller någonting. I måndags däremot missade jag men ringde upp utan svar. Blev det något fel eftersom att inga telefonsignaler gick fram i förra veckan, eller sa hen så bara för att "rädda" sig? själv?

26 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag har en fix idé om att jag vill vidare till en annan bransch och att det skulle passa mig. Det verkar spännande och givande. Men ska jag fortsätta kämpande det här? Är det så bra som jag tror? Är det rätt väg att gå? Jag lyckas inte komma in där på det området och jag vet inte om det är värt att fortsätta försöka. Vad ser du som kan hjälpa mig?

Svar: Kanske du ska ge det ett försök till... kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

Tack! Vill bara poängtera att det för mig inte är samma sak som att inte bry sig och hjälpa till där det behövs. Det är något som tillhör föräldrarollen livet ut för mig.

Kram

Svar: Vi tänker lika där, kram :)
Esmaralda

28 Berg:

skriven

Bra inlägg om att se sina barn som vuxna och att agera därefter!

Nej, nu kan allt mannen dyka upp och sprida lite glädje i höstrusket! Tror du att vi kommer ha ett distansförhållande i flera år före vi slår oss samman? Spännande att få till det.

Ha det fint!

29 Skorpan:

skriven

Exakt min tanke, men jag är ju ingen fixare så vad vet jag ;).
Kram Skorpan

30 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Viktiga lärdommar . Just att lita på sina barn är viktigt tycker jag . Har nog missat lite på den yngre sonen och curlat lite förmycket men jag tror även vi har hittat rätt.
Har ju bra relatione med bägge sönerna och jag låter dom leva sina liv och det blir extra roligt när de vill att jag deltar i deras liv så mycket som de gör.

Drömde om Moses i morse ...jag försökte rädda honom ur en strid flod...
Regnet öser ner ute kan ha bidragit till drömmen haha

Hoppas du fick bra hjälp igår <3 Hittade du ngt spännande på ikea ?

Kram Anki med flock

Svar: Just de där yngsta curlar man gärna lite extra med... det har jag också gjort !Ikea orkade jag inte med... jag blev helt matt efter undersökning även om allting var bra.. hade nog spänt mig lite för mycket i förväg. Kram :)
Esmaralda

31 .:

skriven

Hej igen Es!
Kan du hålla en tumme för mig idag. Att allt går bra. Jag har två telefonmöten på eftermiddagen huh.

32 Dunegull :

skriven

Känns hopplöst med jobbsökande. Får bara avslag.
Ser du om jag får nytt jobb i höst?

Ser det fortfarande ut som jag får säga upp mig själv?

Kram

33 Rädd:

skriven

Oroar mig för jobbet, att jag datt ned foten för mycket? Men jag kan ju inte jobba såhär? En del av mig skulle bara vilja att saker löser sig. Jag oroar mig. Ge mig hopp.

Kram och kärlek

34 en trevlig prick:

skriven

Vad är det som känns tveksamt kring honom.. att han inte kommer välja mig och ge oss en chans utan nöjd med dom småträffar vi har?
Frågan jag har är väl om vår attraktion mellan oss KAN blir till något mer? jag kanske ska bli lite mer onårbar... ;-)
Kram :)

35 Hedwig:

skriven

Hej!
Jag hoppas att du kryar på dig och blir helt återställd!
Sedan har jag väldigt hemska nyheter: Min lilla Sven dog på tisdagkväll, ändå plötsligt och oväntat, sannolikt av en hjärnblödning. Han dog på djurambulansen, på väg till veterinären. Jag hade varit lite otålig mot honom när han ville klättra på möblerna igen, vilket han inte kunde (han hade blivit lite dement) och därför känner jag mig även något skyldig. Han var redan ganska svag men var det jag som framkallade hjärnblödningen? Det tog väldigt lång tid innan jag fick tag på veterinären (inte min egen veterinär utan den som hade kvällstjänst) och jag undrar om Sven inte kunde ha räddats om man hade förstått allvaret av hans situation och agerat tidigare.
Alltså många känslor men främst en väldigt stor saknad, aldrig har jag varit så ledsen under mitt liv.

Svar: Nej, det var så tråkigt att höra. Sven har ju varit med oss här på bloggen så länge och det var riktigt sorgliga nyheter.Ett bestämt nej, det var inte du som framkallade hjärnblödningen och det är jag helt säker på.
Den hade kommit oavsett.
Han tid i jordelivet var över och jag ser ingen chans att han skulle ha kunnat räddas.
Han fick ett långt och jättefint liv och nu är han pigg och frisk och glad i Alltet, stor kram !
Esmaralda

36 Alex :

skriven

Hej!

Ser du om mitt höga blodtryck kommer stabiliseras utan mediciner?

37 V:

skriven

Så väldans viktiga ord! Svårt emellanåt att hitta balansen och sätta gränser. Jag hoppas att när mina barn är vuxna så funkar vår relation precis som ovan..


Vad tror du Ez, är skilsmässan ett faktum eller finns det en chans för ånger från hans sida?

Kram.

38 Yvonne:

skriven

Hej.
Så sant det du skriver. Vad jag också sett är att många mammor lever sina liv genom framförallt döttrar, speciellt när de fått barn.
Mammorna är hos döttrarna nästan alltid och det verkar som om både döttrarna och mammorna vill ha det så. Männen har nog inte alltid så mycket att säga till om.
Jag har bla en väninna vars mamma bodde hos dem i veckorna för att hjälpa till med barnen.
Hos min äldste son så är hans svärmor där så gott som ständigt. Jag frågade min son hur han ser på det men han tycker att det bara varit bra eftersom hon underhållit barnen, spelat spel med dem mm, nu är barnen större men hon är där fortfarande.
Jag vet många äldre har verkligen egna liv också men jag känner till många som hänger sig fast vid sina döttrars familjer.

Svar: Om respekten finns kvar och man är enade i att det fungerar bra.. ja, då funkar det säkert bra också men det är ganska ovanligt... kram :)
Esmaralda

39 Ledsna mamman :

skriven

Gomorron Esmaralda
Annan signatur idag men du ser ju vem jag är

Ett intressant och viktigt ämne idag! Det kändes som om du skrev detta till mig faktiskt! Jag är så stolt över mitt barn o är kanske för rädd om henne pga saker som hänt i våra liv tyvärr. Jag har velat förebygga av välmening o inte för att göra illa. Om du visste vad jag saknar vår fina kontakt, jag blir ledsen då jag enbart ska vara bank för jag har inte så mycket själv att röra mig med.

Tack för detta du skriver tänk så fel jag har varit bara för att jag vill väl.
Önskar du hade en kurs jag kunde få gått hur man ska vara som mamma. Jag har väldigt svårt att säga nej!

Jag undrar om du kan se vem det var som riste hårt i handtaget till sovrummet kl 0808? Jag är ju ensam hemma?! Vad ville denne någon visa eller säga?

Tacksam för svar

Svar: Det är inte försent att öka ditt egenvärde och sätta gränser... det vinner både du och din dotter på..... kan inte se att det handlade om något övernaturligt med handtaget, kram :)
Esmaralda

40 Me🩷:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar hur det ser ut, kommer vi vidare i relationen? Och kan det bli en offentlig seriös relation?
Kram

Svar: 30-35 % att det kan bli offentligt och seriöst, snart vet du åt vilket håll det går, kram :)
Esmaralda

41 Hon:

skriven

Hej,
Finns det NÅN chans att han har tillgång till att se vad jag gör på min mobil, eller är det bara tillfälligheter, synkroniciteter och sånt som förklarar varför han verkar så intuitiv gentemot mej?
Kram

42 Smaragd :

skriven

Tack för ett bra och väldigt passande inlägg. Just har vi det tufft med vår äldsta och jag curlar och blir galen emellanåt. Jag försöker backa sen rinner det över igen.

Ser du om han kommer hitta ett jobb eller utbildning snart och även kunna flytta?
Jag oroar mig så för hans ekonomi

Kram!

43 Lucia :

skriven

Hej!

Kommer min bror gå med på testamentet som ska skrivas utan problem och bostaden är i min ägo innan året är slut?

44 Alex :

skriven

Hej!

Ser du om mitt höga blodtryck kommer stabiliseras utan mediciner?

45 Mercan:

skriven

Esmaralda jag prövade alldeles nyss en mörkblå byxa Gant, ser du om den är super snyggt på mig och om den blir kvar tills Fredag nästa vecka ,och det finns deffekt vid fickan ska sy den och fråga att sänka halva priset för den😬🥹😎finns det shanns att sänka priset och att bli kvar🥹🙂‍↔️🙏

Svar: Chansen finns, runt 50-60 %, kram :)
Esmaralda

46 Tess:

skriven

Tack för svar ✿

Vill ju så gärna byta arbete eftersom jag vantrivs, jag försöker och försöker med att skicka ansökningar, lägga ut krokar. Kommer det ske någon förändring och hur ska jag gå tillväga för att komma vidare?

Kram

47 Jossan :

skriven

Har idag råkat se att min närmsta kollega nämner mitt namn i ett sms till en person jag har svårt för på mitt jobb. Vi drar inte jämt om man säger så. Jag fråga henne om hon brukar prata om mig med henne och hon sa nej. Jag står mellan er. Så sa jag att jag råka se mitt namn i hennes sms. Då hade hon en förklaring kring det. Jag vet inte om jag kan lita på henne med hennes förklaring.
Kan jag lita på min närmsta kollega?

Hoppas operationen gick bra igår!

Om en liten stund ska jag ha någon typ av ”tenta”. Har sån huvudvärk…

Kram

Svar: Känns som att du kan lita på kollegan.. hon tänker positivt om dig, kram :)
Esmaralda

48 G.H:

skriven

Hej, mellan tre och fyra i natt så var det ett starkt ljussken i en sekund i vårt hus. Lyste upp hela huset och fångades även på kamera.

Kan inte tänka mig att detta är något annat än övernaturligt ?

Kram:)

49 Anki:

skriven

Goéftermiddag Es
Ja jag förstår att du vart trött efter undersökningen
Tänkte nog hur ska hon orka med ikea haha ;-)
Ta nu hand om dig
Kram Anki med flock singin in the rain.....

50 💙:

skriven

Träffade mitt ex här om dagen.. det kändes fint att möta honom, saknar faktiskt honom lite, kände/tänkte han något?
Är vi helt avslutade med varandra?
Kram :)

51 AnnaK:

skriven

Kommer jag att komma iväg mer till mina föräldrar framöver när tillvaron börjar sätta sig lite mer? Om den nu gör det förstås.

Kram 🤗

52 Fanny2 :

skriven

Så viktigt ämne om man vill kunna ha en god relation till sina barn. Min mamma har svårt att släppa sitt kontrollbehov och oroar sig lite väl mycket. Det tog flera konversationer för att få henne att förstå att det är kvävande och att man tappar respekten när man själv inte känner sig respekterad.

Tack för svar häromdagen. 💜 Dags att göra upp en plan för att klara av alla tentor.

Krya på dig och hoppas du slipper fler sjukhusbesök framöver. 💜

Kram

53 E:

skriven

Hur många får jag barn?

54 Jeanette :

skriven

Hur mår du?
Kram❤️

55 V:

skriven

Så väldans viktiga ord! Svårt emellanåt att hitta balansen och sätta gränser. Jag hoppas att när mina barn är vuxna så funkar vår relation precis som ovan..


Vad tror du Ez, är skilsmässan ett faktum eller finns det en chans för ånger från hans sida?

Kram.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: