Sopa under mattan.....

Det sägs ju att man inte ska sopa under mattan… men somligt måste man förhålla sig till på så sätt att man trycker det långt bak i ens medvetande  och inte låter det ta negativa tankar och massa energi.

Man får helt enkelt värdera sådant som hänt och som man går och grunnar på.

 Är tex en kollega otrevlig så antingen tar du upp det direkt med kollegan eller så bestämmer du att hen nog bara har en dålig dag och  låter det inte påverka dig,

Eller om din partner snäser dig… ta upp det med partnern direkt eller bestäm dig för att inte lägga någon energi på saken och låt det falla i glömska.

Det blir tungt om allting ska ventileras alltid.. om man ska stöta och blöta allt som man hängt upp sig på

Man får helt enkelt lära sig att välja sina krig och man får lära sig att tolka positivt när det finns en positiv möjlighet.

 

 

 

 

Vi fixerar oss lätt vid vem som har rätt och vem som har fel.. men verkligheten är sådan att sett ur olika synvinklar kan man  ha både rätt och fel.

Fastna inte i dina tankar… det är meningslöst… gör något åt dem direkt eller lägg locket på.

 

Kram & kärlek💗

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar om har C kvinna förstår hur jag haft i skoltid och varför är jag tacksam för hon finns på plats? Att rädda mig?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det dyker något förhinder I här månaden för jag och C kvinna ska ses den datum som blir ändrar datum.

Är det snart som händer det?

Ha det bra

Svar: Ni kommer ses men ser inte exakt när, kram :)
Esmaralda

3 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det ljusare tider snart med mer glädje och trivsel i min tillvaro?? Känns som om oturen förföljer mig.

Kram

4 Helena Ir:

skriven

Svårt det där..Jag är uppväxt i en inte helt sund familj. Där skulle de flesta konflikter sopas under mattan. Självklart förstod jag som ung vuxen att det inte var hälsosamt att det skulle ligga där och gro. Men jag fick inget gehör från de vuxna när jag ville ta upp frågan. Jag förstår givetvis det du skriver att allt kan man inte gå och bolla med utan släpp det. Livet skulle bli för jobbigt om man skulle gå och störa sig på allt som händer runt en själv.
Tyvärr skulle jag fortfarande vilja uppgostra människor runt omkring mig ibland. Som jag försökt göra tidigt i mitt liv för att det skulle sopas under mattan. Oförskämd var nog ett av de snällaste ord jag fick höra om mig själv. Men efter en lång historia nedskrivet här..så gäller det att välja sina strider ;)

Onsdag och tvätt dag!
Gillar inte mörkret på morgonen. Svårare att hoppa upp och fånga dagen :)

Kram

Svar: Ja, välj dina strider... och somliga människor runt dig skulle inte ens ha förmågan att förstå och då blir det väldigt irriterande, kram :)
Esmaralda

5 Lina:

skriven

Hej Es,
Jag är orolig ekonomisk. Ser du om det rullar på för mig till det bättre här och nu?

Kram

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet C kvinna om att jag ser emot fram mer firar med henne för min 30 år nästa år än jag resa med andra?

Eller tror hon är det tvärtom?

Ha det bra

7 Camilla:

skriven

God morgon 🩷

Jag väntar besked efter 2 arbetsintervjuer, kan du kära Es känna om jag får något av jobben?

Ha en fin dag! 🥰

Kram
Camilla

8 Svärmor till häxa :

skriven

Hej E!

Jag undrar om du kan se vad mina svärföräldrar tycker om mig och fall om dom alltid tycker allt är mitt fel för att jag är ärlig? anser min svärmor är en häxa… falsk men spelar ängel och alltid tycker synd om sig själv och ska alltid vara ett offer i ALLT!!!!

Eller har dom dåligt samvete nu hur dom varit mot mig när allt visat sig vara att jag är oskyldig? Kommer jag få en ursäkt för det som varit i våras för som jag känner så är det inga jag kommer hälsa på helt ofta alls längre och aldrig lita på dom längre. Tycker dom ens synd om en undrar jag? Så mycket som jag fått gå igenom dessa åren där jag bara blir sviken och bedragen av dom som står mig närmst ? Jag har konfronterat dom från början men som jag skrev dom ska alltid vända det och bli offer när man ta det direkt ( vi har aldrig haft något innan utan första gången ) kommer vi kunna y
Umgås som familj eller kommer det vara splittrat ? Kram

Med vänlig hälsning, jag

Svar: Inga lätta svärföräldrar att komma överens med.... var tydlig och ärlig och bry dig sedan inte mer om saken. De är inte värda att du lägger mer energi här. Kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Hej Es,ser det ut att bli en mysig weekend i Stockholm? Ska på show 1 dag, trevliga restauranger, shopping, champagne och lite uteliv. Kommer jag stråla på showen på lördag och känna mig fin igen ? Varit helt sänkt sen i fredags.
Vet vad jag måste hålla mig borta från nu. Min kropp blir helt slut. Någon lite flört ?
Kram

Svar: Ja håll dig borta från det du inte mår bra av... och du kommer stråla som alltid till helgen, kram :)
Esmaralda

10 Anonym kärlek:

skriven

Hej!

En gammal kärlek som jag aldrig glömt har helt nyligen gått över till alltet. Tänkte han någon gång på mig under alla dessa år??


Kram

Svar: Ja, det kunde gå lång tid emellan men då och då tänkte han på dig, kram :)
Esmaralda

11 Liljan:

skriven

Godmorgon ☕🌫️
Välja sina strider i all ära... Men ibland kan man inte välja dem.
Jag är i konflikt med en granne som har irriterat sig i år på en, för mig, obetydlig sak som har att göra med att det inte ser bra ut för hans öga när han blickar åt det håll som våra tomter möts. Är det att gå på eller lägga locket på? Så jag berättade att det finns anledningar till att vissa saker nedprioriteras pga hälsoskäl, trauma och sorg.
"Det är ingen anledning" - ansåg han. För det stör honom
*
Så, vad gör jag? Ska jag göra som han säger? Så som han alltid har fått bete sig, han pekar och andra gör? Eller ska jag lägga locket på och låtsas som det regnar?

Svar: Du ska göra det som känns mest rätt för dig och som innebär att du inte ger honom onödigt mycket energi, kram :)
Esmaralda

12 AnnaK:

skriven

Kommer han sig iväg eller måste jag flytta? Hade vart skönt bo kvar för dotterns skull.

Kram 🤗

13 Mercan:

skriven

Esmaralda kan du se om jag kan ha träffatt mannen med gott hjärta nogån gång för två år sedan eller ska jag träffa honom nu för första gången🤔

Svar: Jag tror inte att du träffas honom än och när ert möte sker så blir det för första gången, kram :)
Esmaralda

14 a88:

skriven

Hej!
Har läst dina senaste blogginlägg och det låter som du har gått igenom en riktig pärs. Hoppas du mår bättre nu.
Sänder en styrkekram och krya på dig.

Undrar om du ser att det kommer någon förändring inom jobb för mig?

Kram och önskar en fin dag

Svar: Jotack, lite bättre mår jag men det är en seg sjuka !Förändring inom jobb kommer för dig och detta är något som du själv söker, kram :)
Esmaralda

15 Lotta S:

skriven

Es, du är en förebild i detta att inte slösa tid med att älta utan i stället göra upp positiva planer! Under vår resa nu i oktober är mitt fokus att vara i nuet och inte vara den barnsliga i familjen vid eventuella motgångar...

Jag antar den nya medicinen då den kommer är jättedyr, det har de övriga inom området åtminstone varit innan patenten gått ut. Kommer den ändå vara ersättningsgill eller är detta något jag redan borde börja spara till?

Svar: Heja dig, så rätt du tänker :)Kram :)
Esmaralda

16 Lou:

skriven

Håller med… gäller att välja var man ska lägga sin energi.

Har det väldigt jobbigt med min dotter nu, allt har liksom bara blivit värre, trots medicin (eller så är det fel…). Kan du se någon ljusning i sikte snart?

Ha en fin dag, kram :)

17 Lotta S:

skriven

Kom att tänka på angående min fråga: Du har sett att jag kanske håller paus med medicinering emellanåt, kan det vara just på grund av priset?

Svar: Känns inte som om det är pga priset, inte enbart i alla fall, kram :)
Esmaralda

18 Esset:

skriven

Sopa under mattan eller inte ej solklart tänker jag. Ibland svårt om man ska välja det andra eller det ena. Har kanske beslutsångest bara. :)

Oro i och med min ekonomiska situation också kommer jag tvingas bort eller kommer jag kunna bo kvar? Ser du något?

Fortsätt krya på dig, bra jobbat!

Grattis i efterskott till maken som fyllt.

Hälsning till mor din såklart :)



Kram

Svar: Ja, det kan vara svårt att veta.Tror du själv väljer att flytta så småningom men känns inte som att du tvingas bort, kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon

Detta med att störa sig på någon gör jag. På min kollega men hon är så sjukt otrevlig och jag mår på riktigt dåligt av att se henne. Hon har pratat bakom ryggen på mig och ser ner på mig. Kommenterat min kropp och massa annat. Sån som tror att hon är perfekt….

Snart har halva veckan gått! Det går så snabbt!

Idag blir det fullt ös med jobb och sen är det lungröntgen för min del. Visar det sig att jag har lunginflammation så kommer jag anmäla vårdcentralen.

Igår var jag ute och gick en lång runda med min kompis. Idag känns det i fötterna…

Hoppas på ett mirakel att kärleken dyker upp snart för mig…. Kan ju hoppas att det sker lite utgångar i höst för mig.

Kram

Svar: En sådan otrevlig kollega tycker jag att du ska konfrontera... att prata skit om någon är aldrig okey.Jag hoppas också på ett mirakel ... det är dags att Mr Right dyker upp, kram :)
Esmaralda

20 Skorpan:

skriven

Jag tror att jag är rätt bra på men sämre på att damma ;). Borde kanske öppna min käft oftare än jag gör, men vet nu inte om det gagnar någon. Något jag behöver jobba på tydligen? Kanske för snäll många gånger...

Gällande jobb, ser du mig behålla min position på nuvarande jobb eller finns det risk att få sparken ännu en tredje gång under mitt yrkesverksamma liv? O ser mina jobbkontakter mig som en viktig person för dem trots förändringarna på jobbet? Vill ju inte glömmas bort ;)...

Onsdag, väntar på helgen o att eventuellt få det sovit, dåliga veckor nu... O förstår inte varför.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: jag tror nog att du kan säga ifrån när det krävs !Jag tror att du är omtyckt på jobbet och dina arbetskamrater tycker att du är en viktig och bra person
Kram :)
Esmaralda

21 Anonym idag:

skriven

Min dotter ljuger varje dag om dumma saker någon har sagt, som de aldrig ens sagt eller dumma saker någon gjort som inte heller stämmer. Hon skriker även mycket och högt på kvällar. Vet du varför hon gör detta och vad jag kan göra åt saken? Alla saker jag erbjuder henne som tröst avvisar hon bara och det blir tungt.


Svar: Jag tror ni behöver hitta något nytt att anknyta runt.. försök att bryt mönstret... kram :)
Esmaralda

22 L:

skriven

Ja, man når ju en punkt när det får vara slutältat. Jag är i det läget nu när jag måste stänga en dörr och försöka få energi att agera framåt, vilket är jättesvårt.

Kommer jag lyckas med nytt jobb snart?

Kram och ha en fin dag

23 Mimmin:

skriven

Hej Esmaralda.
Det tar otroligt mycket energi annars.

Ser du någon chans att han menar allvar med mig? Finns känslor?
Och kan det leda till en seriös relation?

Kram

24 Bjork:

skriven

Hej får jag flytta till fina östrabergsgatan framöver?

Kram

25 Anki:

skriven

Godförmiddag Es
Man får sålla sina "krig" Numer har jag knappt ngr sådana man blir väl klokare med åldern ;-)

Ska jag ta den offert jag fått på toarenoveringen ?

Där kan jag vara ambivalent när jag inte har en partner att bolla "vardagssaker" med ..Saknar verkligen en livskamrat då..

Till Sol i sinne Stort Grattis ! Mitt inlägg igår verkar kommit bort i etern...Stort lycka till med din Islänning .

Kram Anki med flock

Svar: Ja, man tenderar att bli lite klokare med åren och just när det gäller att välja sina krigVäljer den offert som känns bra men ha koll under tiden så allt görs i stora drag som det ska göras
Kram :)
Esmaralda

26 Mercan:

skriven

Esmaralda blir det vinnst 20 000 eller 5 000 på Fredag eller den här månaden från euro jackpot för oss🥹🤔🙂‍↔️

27 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag tiger byxan den här månaden eller dröjer det länge mycket🥹

Svar: Ser tyvärr inte när du hittar dem, kram :)
Esmaralda

28 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer jag ut i arbete eller någon åtgärd eller ska jag ge upp??

Kram

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Såg att jag missade att skriva ett ord, sopa :).
Bra om jag är viktig o därmed kanske undgår att bli kickad... Man vet ju aldrig om det blir nån fusion t ex o vad som händer då.
Kram Skorpan

30 Helena Ir :

skriven

Tack kanske jag ändå blivit lite klokare med åren. Det går inte att den här finnen stångar sig blodig. Kanske jag stod på barrikaderna i Frankrike 1789..14/7 som vi någongång nämnt i en seans.

Kram:)

31 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Kram :-)

32 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Oj vilket passande inlagg!

Sitter har och retar mej pa en kompis! Vet inte riktigt hur nara hon tycker vi ar men vi gar ut tillsammans och reser lite kort over en dag eller natt tilsammans.

Jag har garna med vara andra kompisar i gruppen men jag aker garna bara hon och jag. Jag kanner att hon nu maste liksom tra upp nar jag namner nagot att "ja och sa kanske hon vill folja med". Ja sjalvklart ska vi fraga henne mennu pratade vi ju bara om vad vi skulle gora nasta gang vi var i London, vilket omrade och inte vilka som skulle med.

Hon tyckte har om dagen att jag skulle lagga ut i gruppen om vi skulle aka ivag en weekend. Jag gjorde det och tva svarade de inte kunde just nu, en annan som var med och pratade lite om det att hon kunde inte datum vilket jag svarade att datumet var bara ett exempel. Daremot hon som tyckte jag skulle skriva och foresla ar den enda som inte svarat alls. Hade hoppats hon svarade forst men hon lag och vantade och eftersom de andra inte kunde, svarade inte hon.

Sen utan att ens svara, lade hon ut i gruppen om en konsert som hon skrev att hon skulle boka biljetter i gar kval. Jag var den enda som svarade att jag ville med. Nar jag fragade hur det gatt nu i morse fick jag foljande svar "Inte an det blir idag. Ville vanta lite i fall att Susanne kanske skulle hanga pa eller nagon av de andra faktiskt"

Det gjorde mej sa himla arg! for hon forsoker att fa mig att framsta som sjalvisk och i sjalva verket kan de ha privat kontakt eller hon har lagt ut det hos andra vanner, Hon lagger ut saker dar det passar pch ser till att hon har nagon att ga med det vet jag.

Hon var t ex ute med mej en kvall och satt 5 timmar och sa ldrig att den hon skulle pa en annan konsert dagen efter var ebn gemnesam van.

Det som gor mig irriterad att honska fa mej att framsta som sjalvisk medans det ar hon som gor sant har.Men hon kommer undan med sant!

Vad ska jag gora? borjar bli irriterad som sagt och tanker inte lata mig behandlas sa och att jag ska framsta som den sjalviska och slug nar det ar hon som ar det. gREJEN AR ATT HON AR VALDIGT ROLIG OCH TREVLIG SA INGEN SKULLE HALLA MED MIG.

Kram

33 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar om han bara har mig eller om det finns andra kvinnor runt honom? Och finns risken att det finns någon han kommer välja?
Kram

34 T:

skriven

Hej es!

Låter klokt att inte sopa under mattan. Känner att jag kanske borde lämna mitt jobb nu.

Igår hade vi gemensamt kategori möte vi ( b och p) men jag vet inte. Kommer detta någonsin bli väl? Känns som att vi är två yrkesgrupper som har väldigt skilda bild av verksamheten. Känns som att det bara blir än mer slitningar. Eller vad tror du??

Känner mer och mer att det börjar bli dags att lämna. Om det inte får hålla sig lugnt runt mig. Och det känns som att man försöker sätta upp sitt eget tält i en storm som en gammal kollega sa till mig. Kommer jag kunna jobba på och hålla mig ifrån stridigheter och slippa dras in i allt spektakel??

Tack!!

35 <3:

skriven

Kommer det lösa sig snart med returen i utlandet som inte kommit fram till PP ? DHL har mejlat företaget med. Både DHL och jag som kund har gjort allt rätt. Varför krånglar P Plein så mycket.
Kram

36 .:

skriven

Hej Es!

Jag tänker ta kontakt med min f.d. samtalskontakt på ätstörningenheten. Jag har bestämt mig för det nu. Fast jag försöker dra ut på det. Jag vill dock inte ha någon behandling utan något enstaka samtal, eftersom att det är så rörigt i mitt huvud gällande kroppen fastän jag inte är sjuk. Hen sa i vårt avslutande samtal för ca 5 månader sen att det bara var att höra av mig om jag skulle behöva, att jag inte skulle se det som ett nederlag... Fast det är inte så lätt. Tror du att ett samtal skulle hjälpa?? Jag kan inte rå för att det ändå känns som ett litet misslyckande. Tänk om hen ändå tycker att det är fel. Suck.

37 Klara:

skriven

Finns det småfolk i skogen där mina föräldrar bor? Kram Klara

Svar: Ja, det känns så, i alla fall två familjer, kram :)
Esmaralda

38 Klara:

skriven

Kommer det dröja långt tid och många år innan jag träffar den rätta? Om vår träff nu fortfarande är aktuell i framtiden…
Kram Klara

39 Fjärilen :

skriven

Hej✨️
En del utav mig börjar tappa tron på att träffa en man , känna sig älskad o älska någon , resa med , ja vad tvåsamhet gör det till.
Ha en fin dag🍀☘️🌼

40 Vitlilja :

skriven

Tror du hon på jobbet skulle vara öppen för att umgås med mig om jag frågade?

Svar: Absolut att det är möjligt och blir det inte hon så verkar det som om det kommer ett annat nytt umgänge, kram :)
Esmaralda

41 Esmaralda:

skriven

Esmaralda jag tyckte om en rosa söt kort trencscoat liknande jacka gant ,den är dyrt 500 kr ,blir den kvar tilla Fredag den 18 de ,och jag vill feåga dig om det finns shans om jag frågar den 18 de kvinnan att sänka halva priset för knapparna är slitna lite,den är söt rosa Gant,tycker du den är snygg Esmaralda på mig🤔💕🤗🙈

42 …:

skriven

Ser det ut som de skulle vilja sponsra?

43 Eve:

skriven

Hej, ser du någon spontan spådom kring mig om min framtid?
Kram Eve

44 G.H:

skriven

Håller med dig!!

Allt behöver inte va en big deal:)
Skulle gärna sopa mitt liv under mattan just nu, men tror stenhårt på tankens kraft!

Jag gav ju min kompis Rosie en spådom i födelsedagspresent. Vet att du har varit sjuk och har full förståelse och förväntar mig inte att du ska leverera spådomar när du mår dåligt, men vill bara kolla att hon inte är bortglömd!

Kram:)

Svar: Någon med det namnet har jag inte i kö... du kan väl maila mig hennes uppgifter och jag kollar igen.. annars löser vi det.. kram :)
Esmaralda

45 Anonym M:

skriven

Hej, jag har en fråga om hur det kommer bli här i Sverige med alla immigranter. Kommer det bli återvandring snart? Eller kommer det bli lika oroligt som i Storbritannien ex? Mvh
Anonym M

Svar: Innan det löser sig blir det mycket mer oroligt tyvärr, kram :)
Esmaralda

46 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser om den situationen kommer dyker upp i här månaden som blir ändrar för jag och C kvinna ska ses på annan datum?

Ha det bra

47 Ghostwriter :

skriven

Är på akuten eftersom jag fick nytt anfall/svimmat och jag undrar om du ser att de kommer hitta anledningen till varför jag svimmar? Känns de som att jag ska göra EEG hjärntest? För såg att man inte ser orsak om man inte gör tester under ”anfallen”. Vilket är omöjligt för mig som svimmar när jag minst anar



Stor kram
Hoppas du är frisk nu

Svar: Var påstridig och ge dig inte förrän du blivit ordentligt undersökt.. det är din rätt,, kram :)
Esmaralda

48 Hon:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att fortsätta gå med på träningarna fastän jag stundvis känt med lite obekväm och så?
Kram

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Vet inte varför jag har blir lite mer positiv just nu under vecka. Så kommer det var med tid då tänker jag på C kvinna så bara lämna allt förflutna och behöver inte ju pratas om vad som jobbigt för mig i sommar och höstterminen. Utan ju gå vidare och har kul även umgås med C kvinna när vi ses så ju bättre är det? Bara var positiv och om vi ska var hos min hem (lägenhet) så tänker jag bjuda på kanelbullar och kaffe/te för umgås bara. Ska det var en bra tanke?

Ha det bra

50 Mimi:

skriven

Hej!

Kan jag se framemot bättre tider med mindre oro och mer glädje?

Kram

Svar: Bättre tider kommer, kram :)
Esmaralda

51 Ally:

skriven

Ja man har väl lärt sig med tiden att saker som stör en ska ta fortast möjligt, annars äts man upp i tankarna. Kanske inte alltid man gör det, utan kommer på senare hur och vad man skulle sagt. Viktigaste är dock ATT man säger något om det man stör sig på..

Dagarna rullar på så fort., hösten är här och jag hoppas det blir en fin mysig höst med mycket mys.. får se vad som erbjuds.. 🍂
Glädjande är vår bokade resa till Spanien där vi kommer fira julen, jag, syrran och mamma 🥰 längtar!
Kram

52 Rädd:

skriven

Så trött på jobbet. Igår kändes allt lite bättre. Idag pannkaka. Gjorde jag rätt som sa att jag också ville ha möjlighet att planera min tid på mötet idag?

Kommer något annat jobb snart?

Kram och kärlek

53 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du vinst förr oss på fFredag från eurojackpot🙈ska jag spela extra rader🙈💕🤭

Svar: Inga tecken på vinst av betydelse tyvärr, kram :)
Esmaralda

54 A.:

skriven

Hej kära Esmeralda, jag försöker välja mina strider, som tonårsmamma är det en självbevarelsedrift haha.

Jag funderar en hel del kring mitt ganska nya jobb. Försöker lära mig så mkt jag bara kan. Har inte så mkt ä ork över till det sociala. Ny har jag blrjat undra om jag är lite osynlig på jobbet. Vad tycker kollegorna om mig?

Det finns också en kollega som jag blir så glad av att se, J, hur upplever han mig?

Kram <3

Svar: Tonårsmammor bli minsann härdade :)Man gillar dig på jobbet man ta gärna för dig lite mer socialt... kram :)

Esmaralda

55 Bjork:

skriven

Hej får jag kväll vin kväll med mina 2 kompisar i vår?

Kram

56 Mercan:

skriven

Tack så mycket söta fina Esmaralda🤗💕🙂👍

57 Ghostwriter :

skriven

Ska jag be om fler blodprover?


Kram

58 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Ser du om de e nu de börjar vända för mig? De känns nämligen så?? Kram Shenzi 🌹

59 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Ser du om de e nu de börjar vända för mig? De känns nämligen så?? Kram Shenzi 🌹

60 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag hinner börja arbetsträna innan knäoperationen? Eller kommer ja få börja efteråt istället? Ser du förresten om de blir mer än en operation för knät? Kram Zoey 💕

61 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag hinner börja arbetsträna innan knäoperationen? Eller kommer ja få börja efteråt istället? Ser du förresten om de blir mer än en operation för knät? Kram Zoey 💕

62 Rädd:

skriven

Kan jag vabba imorn? Eller gör jag bort mig om jag inte är med på testerna? Jag känner inte för att gå till jobbet, mår skit. Känns som det finns noll respekt för mig.

Kram och kärlek

63 Mercan:

skriven

Esmaralda jag bestämde mig inte alls röka längre sigg ha ha och mina sigg som jag röker gör kostar i period av fem år hela 100 tusen kronor ha ha är det inte dumt att röka eller hur ha ha🤣😁😎👍🙂‍↔️🤭🙏och en kvinna som sa till mig som bor i närheten oss av byggnaderna som jobbar i Willys säger alltid hej till mig ,hon berättade att hon har slutat röka för ett tag sen ,för att hon tycker att det kostar massor av pengar och man får canser🤭så jag betalar för skit som luktar och dess värre tjej ute på gatan när jag går till butikerna eller när jag kastar skrepet och röker framför psikiatryn för det är förbjudet i balkongerna men andra gör det och det är deras sak😡men jag ska inte röka längre som en idiot på gatorna och betala till skit😤🙂‍↔️🙏ändå hade jag dålig samvete att jag unnar mig sigg medan söta djur lider på gatorna av hunger,innerst i mig anledningen att jag slutar röka är den för jag mår dålig när jag ser söta djur som lider på Faccebok Esmaralda🙏🙂‍↔️💕😡och sigg luktar illa ens klädder luktar som min jacka 😤håll tummarna att jag ska hålla mitt löfte i mina bön söta Esmaralda och tack för dina svar hjälp idag,det gjorde du under alla år fina Esmaralda jag är så tacksam att jag har hittat dig som hjälper oss här på bloggen🙂‍↔️💕🤗🤭

64 LL:

skriven

Min nästa, kommer det vara den rätta? När? Är det någon jag redan haft i mitt liv eller är det en helt ny person?

65 Tess:

skriven

Hej Es

Intressant inlägg, och måste försöka ändra tankesätt, att ibland är det bättre att släppa saker och ting för att gå vidare...även om det är svårt så ska jag försöka ta till mig det och bryta de negativa tankarna och sluta älta gammalt groll...

Nu ser jag framemot en vacker höst och många positiva förändringar på hemmaplan.

Ser du något annat roligt i höst, blir det någon resa eller någon förändring gällande arbetet? Jag söker och söker nytt arbete och försöker lägga ut krokar men det är svårt i min ålder att hitta något annat.

Ha en fin dag! Kram ♥


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: