Spontana spådomar.....

Spontana spådomar:
💖
 
Du har ett dubbelnamn där namnet Lena igår. Du är född på 50 talet. Du växte upp i en mindre by.
Du är skild sedan 12 år och har inte sökt någon ny kärlek men nu närmar den sig. Under november och december ska du se dig extra noga omkring och det finns god chans att din blick fastnar i någon annans och därifrån utvecklas det riktigt bra.
💖
 
Du har ännu inte fyllt 40
Du har fast arbete, utbildning  och  du  har ett syskonbarn som du tar hand om mycket.
Drömmen är eget barn och du väntar på det rätta förhållandet.
Men det kan dröja och jag tror inte du är fertil så länge till.
Frys in ägg eller vidta andra åtgärder för att gardera dig  barn.
💞
 
Man i 60  års åldern som väntar på rätt kärlek.
Det kan dröja men kärleken kommer så småniingom. Lev aktiv under tiden, ha roligt, gör upp  planer och  bejaka det du verkligen vill. Vänta inte passivt.
💓
 
Jag ser en Malin.. möjligen som andra namn...och jag ser att du just nu går igenom en tuff skilsmässa. Barnen är stora och väljer att inte ta parti och detta ska du acceptera. Du har behov av att ha någon på din sida men vänd dig inte till barnen i detta utan vänd dig till vänner och egna släktingar
💝
 
Kille, målare till yrket som  nyss köpt hund. Din tanke var att ha hunden med på jobb men du måste förstå att detta är något som du måste lära den... valpar är precis som barn och den spralliga sidan tar över. Men ge dig inte... om du lugnt och fint lär din hund var gränserna går så kommer du få en helt underbar arbetskramrat.
 
💘
 
Kvinna i 30 års åldern som nyssd avslutat ett förhållande. Du bor i utkanten av en stad och du har fast arbete. Ta steget vidare så snabbt du kan och inse att denne kille är ändå ingen som   du hade kunnat bli lycklig tillsammans med.  Det kan ta ett par år men den som är rätt kommer och när han kommer har han  ett stort hus som du blir förälskad i och där ni tillsammans kommer att bo.
 
Kvinna i ca 50-55 års åldern, halvblond, glasögon, fast arbete och du är kär i en man på din arbetsplats.  Han är gift men du känner att ni hör samman.  Jag tror att du känner fel och du bör avsluta detta snarast.. fortsätter relationen så finns risken att det kommer bli outhärdligt på arbetet så småningom och massor av problem tillstöter
 
💖
 
Tjej mellan 20 och 30 år som  är lärare i dans och bor ensam.. jag ser en varning för dig den 2 december.  Dena dag bör du vara exka vaksam när du möter en främling en mörk kväll utomhus. Prata inte med någon som du inte känner denna kväll... och helst bör du inte gå ensam. Risken är stor att du råkar ut för otrevligheter.
 
💝
 
Du är medelålders,kvinna och du bor på en gård och har lite djur, bland annat  alpackor.  Du står i beredskap och ska anställa någon som hjälper till med diverse.  En ung man kommer söka jobbet bland flera andra.. och denne unge man verkar ha väldigt stor kapacitet. Han älskar uppriktigt djur, han är skötsam och pålitlig och kommer själv kunna ta ansvar för gården när du är bortrest. Ett tecken på att det är just han är att han är van traktorförare, han har en silverfärgad bil och han har ett icke svenskt efternamn.
 
💘
 
Kvinna i 50 års åldern, lite mer eller mindre, kommer att tveka inför en resa kring jultid. Du tycker det vore roligt men samtidigt känns det konstigt att lämna de vuxna barnen över jul
Du ska absolut genomföra detta  för du kommer möta kärleken på din resa.  Dig som det gäller, du har redan börjat fundera på att resa över jul men ännu inte fattat beslut.
 
💗
 
Slutligen  du kvinna som har ett kort förnamn och som har tre ganska små barn och du är bosatt i ett litet hus på landsbygden. I trädgården har du en kaninbur och  din 9-10 åriga dotter har en cross motorcyekl.  Du är singel och det mår du bra i.
Inom 6 månader kommer du att få förslag på en affärsidé av något slag och du blir snabbt intresserad. Men jag ser en varning kring detta. Ta inga lån och satsa inga pengar - risken är stor att det går fel och du blir av med allt du satsat
💖
 
 
Mamma  åkte hem till sig igår med en kylväska full av  frysta middagar... vi har haft en mysig tid tillsammans även om jag mest gnällt och ojat mig över mina sjukor. Än är jag inte ok och har börjat på en ny medicinkur.  Det går åt rätt håll.
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar om lika situationen inatt men enda som träffar min funderingar för jag drömmar om att jag väntar på C kvinna som ska kommer och besöka mig då jag gav henne min portkod för hon kunde kommer inne så bemötas jag henne i min lägenhet och hon prata om något som inställd den dag då det blir ändrar. Men hon är ledsen för det. Så jag vet inte hur jag hanterar inför henne men i min huvudet som vill kramar henne.

Händer något den dag? Betyder det att jag borde ta det lugnt och ta hänsyn även bryr mig om hur är läget för henne när vi ses?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Så betyder det att kommer snart så ändrar datum för jag ska ses och träffas C kvinna? Efter jag dröm den drömmar. Det känns så äkta dröm.

Så är det från hennes sida? Så jag hoppas inte ju hon är ledsen och sårar... jag börja tänker på hur hanterar jag inför det så borde jag tar hänsyn till henne och bryr mig om henne utan väntar mig något och försöka var vanligt som jag bruka var även avslappna och bara var enkelt...

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som om jag har haft en fel attityd och beteende under några veckor eller mer än så. Jag tackar dröm visar mig om C kvinna. Så jag borde släppa allt och ta mig hänsyn till henne. Jag är i chock fortfarande. Jag vet inte vad det kan vara...

Ha det bra

Svar: Gå inte för fort fram oavsett... ge utrymme och tid... kram :)
Esmaralda

4 Smaragd :

skriven

God morgon!

Är det hormoner eller maten som gör att jag mår så dåligt? Eller livet som varit för mycket?

Kram!

Svar: Livet och hormoner tror jag mest det handlar om.. gör upp bra planer så du kan hämta energi, kram :)
Esmaralda

5 N🩷:

skriven

Hej Esmaralda.

Ingen stämde på mig.
Tack ändå för detta. 🩷

Es, Finns det chans att vi kommer att flytta ihop?
Kan det bli ett seriöst förhållande?

Kram

Svar: Känns tveksamt men snart kommer du att veta, kram :)
Esmaralda

6 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag hinner börja arbetsträna innan knäoperationen? Kommer jag komma tillbaka till samma plats efteråt oxå? Kram Zoey 💕

Svar: 60 % att du först börjar arbetsträna, kram :)
Esmaralda

7 Shenzi:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig som sker under hösten?? Kram 🌹❤️

8 Shenzi:

skriven

Hej!
Ser du något spontant kring mig som sker under hösten?? Kram 🌹❤️

9 Bjork:

skriven

Hej går det bra för mig kusin och hennes rygg?

Får jag bebis mysa med hennes bebis i vår?

Kram

10 MalinS :

skriven

Esmeralda kommer du erbjuda talismaner snart igen?

Kram

Svar: Ja förhoppningsvis i nästa månad men inte helt säkert, kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

Godmorgon
Nu har hösten kommit på riktigt! Så oerhört kallt nu på morgonen. Hade också velat åka utomlands om ett par veckor. Är faktiskt lite besviken på min kompis att hon valde att åka med någon annan. Men det ska inte få dra ner mig… hoppas bara hon blir som innan och vi kan umgås lika mycket igen. Även under nästa sommar…

I helgen måste jag verkligen plugga. Har en omtenta att göra men just nu vill jag bara hoppa av kursen..

Känner mig ur funktion!

Kram

Svar: Du får resa på egen hand om du inte har någon att åka med... :)Lycka till med pluggandet, du kommer att greja det, kram :)
Esmaralda

12 Anonym:

skriven

Panik kan du se vart min vita solfjäder med fjädrarna tagit vägen ? Kan den vara i köket. Om någon på bloggen kan se skriv gärna. Ska ha den på event i helgen och åker 11 idag.
Kram

13 Dunegull :

skriven

Får du en känsla att det gäller mig med att frysa ägg?
Jag är 38 idag och önskar barn men inte hittat den rätta.
Kommer nog se över detta faktiskt. Men är känslan att det är jag?

Kram

14 Maria:

skriven

Krya på dig! <3

Svar: Tack snälla, kram :)
Esmaralda

15 Lotta S:

skriven

Vilken detaljrikedom igen, fantastiskt!
Trist med den långa sjukan, att det inte riktigt släpper. Tur ändå att sjukdomen inte slog till utomlands, jag har blivit så nojig för den saken (också!) efter mina sjukor då det mer påtagligt märks hur bräckligt allt kan vara. Förstås är det väl undantagen, men svårt minnas då man drabbats.

Ung kvinna tog kontakt om visning av huset, vad ser du kring henne och möjligheter att det är den rätte köparen? Börjar bli sista chansen nu inför vintern och brorsans extra belastning med detta. Det verkar kunna bli kall vinter här hos oss dessutom..

Svar: Ja det där med sjukdom kan sannerligen ställa till det !Jag tror kvinnan verkligen är intresserad men tveksamt om hon har medel till detta, kram :)
Esmaralda

16 TR:

skriven

Finns det chans att de vill sponsra till Barncancerfonden?

Kram

Svar: Ja, något lite i alla fall, kram :)
Esmaralda

17 Mercan:

skriven

Ah söta Esmaralda 🤭jag blev så glad när jag läste ditt svar igår🤗💕🤭tack för allt som du gör för oss🤗💕😌önskar dig hälsa och lycka till med allt i livet🤗💕😌🙏

Svar: Tack fina :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Jaa som jag har väntat på dessa spådomar ,:]! Tack Es!! Härliga spådomar, ja förutom ett par då.

O nästan så en spådom kunde gälla mig, men det gäller nog knappast mig ändå? Så jag undrar om du ser något spontant sådär hux flux om stora mig Es ;)?

Dagens bästa, eller värsta? En parkerad bil börjsr plötsligt rulla bakåt i backen där jag går o bildörren öppnas o som tur stannar bilen. Ut tittar en pojke på 8 år kanske, sitter alltså i förarsätet. Wtf? Nödblinkern är på som tur. Jag undrar vad i helgoland detta betyder o vems bilen är. Pojken påstår att det är brorsans o jag säger åt honom att gå o hämta honom bilket han ju inte gjorde för att han ljög mig ralt upp i ansiktet. En dam kollade upp registernumret o ägaren, okej dottern till ägaren, bodde i huset bredvid. Hon blev mycket olycklig pga det ofog som bilen utsatts för. Jösses, vad handlade detta om, nån Tiktokutmaning? Att skryta om i skolan o komma med i tuffa gänget o göra ännu mera ofog? Ser du nåt om detta Es? Sitter med förvåningens finger i häpnadens mun, va f*n felar folk av idag??

Es, det är helt okej att oja sig då man är sjuk, det lättar åtminstone lite.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Känns som om du kan trilla på en person som har förutsättningar att bli en bra kompis... som är outgoing, gillar att resa... så ha ögonen med dig och ta initiativ när det känns rätt.Det var ju tur att ingenting mer olyckligt hände med bilen... och det ser ut att ha varit på ungens eget initiativ, han trodde han kunde.... kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för dessa spontanisar ! Tack för att du orkar !
Spännande läsning hoppas allt hittar fram !
Vore väldigt roligt att läsa gästbloggar om spontanisar. Skriv ni som fått spontanisar !

Fredag och veckan har rusat iväg ..som vanligt
Ja jag ska ta tag i mitt socker (Tack för puschen Es)
Kan ju inte sova bort mitt återstående liv ;-)

Önskar alla en trevlig Fredag !
Es ta det lugnt och fortsätt krya på dig <3

Kram Anki med flock

Svar: Ja snälla skriv ni som fått spontana.. jag tycker också det vore spännande !Bra, ta tag i sockret ! :)
Ha du också en riktigt fin fredag & helg, kram :)
Esmaralda

20 Ledsna mamman :

skriven

Gomorron Esmaralda

Annan signatur idag men vet att du ser vem jag är. Idag är det svärsonen födelsedag som dog ifjol. Dottern sörjer honom jättemycket o har slutat sin utbildning o är bara hemma eller på graven. Jag har frågar om vi ska gå o prata med nån både hon o jag men hon vill inte. Hon var med i en sorgegrupp o träffade andra som också förlorat någon. Men det varade bara några ggr tyvärr. Jag är rädd att hon håller på att förlora allt hon älskar det har blivit för mkt för henne o vi smsar bara för hon säger att hennes ljudklipp är kass. Men barnen säger att det är som hon inte vill prata med mig, hör oftast av sig när hon behöver pengar! Hon drar sig för sig själv o nu är jag riktigt rejält orolig!!


Kan du snälla hjälpa mig se vad som håller på att hända? Vill varken förlora henne eller barnen mitt ALLT!!!!
Ber om din hjälp :(:(

Kram


Svar: Sorg kan ställa till med stora problem... men det är bara dottern själv som kan söka hjälp och du får helt enkelt vänta ut henne, kram :)
Esmaralda

21 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur skulle det bli om vi träffades med exet? Skulle känslorna ta över? Hur skulle reaktionen bli?

Kram

Svar: Det skulle bli mycket känslofullt, kram :)
Esmaralda

22 Smöla:

skriven

Kan du se någon spontan spådom kring mig? Vad väntar mig de närmsta månaderna?

Svar: En överraskning lär dyka upp, kram :)
Esmaralda

23 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du någon vinnat alls från euro jackpot för oss innan slutet av året🤭💕😎😁

Svar: Kanske något litet men inget av betydelse, kram :)
Esmaralda

24 55:

skriven

Hej Ez känner du in om min korta resa söderut om två månader blir av ? Kommer vi vara frisk så vi kommer oss iväg.

Svar: God chans att resan blir av, kram :)
Esmaralda

25 Agnes:

skriven

Är det verkligen viktigt att "vara två" i en relation? Vad är det som styr? Mer än att fortplanta sig o göra barnen till hyggliga medborgare.

Sedan då? Vad? Syftet? När barnen flyttat, partnern är otrogen, har konstiga hobbys som kostar, gräl, tjafs, etc...

Leva tvåsamt. Varför?

Med åren, så har jag själv ifrågasatt mitt syfte med att "leta partner" som yngre, efter det att barnen blivit vuxna. Med facit i handen...sicken idiot jag varit. Vilka förluster jag gjort. Så mycket tid, energi o pengar det kostat mig. Så lite jag fått tillbaka.

Kan även konstatera, att jag helt klart aldrig varit kär, eller älskat en man. För mig har det varit egalt. För syftet med livet har varit att just fortplanta sig o "ha en familj".

Vilket trams.

Nu, snart inne på mitt tolfte år som singel, så kan jag konstatera, att jag mår bättre utan ansvaret att hålla en man glad, nöjd o lycklig.
Lever i min lilla lägenhet, medvetet vald för att endast rymma mig. Kan planera mitt liv utan tjafs om att det jag gör, tänker, agerar är fel.(I en mans ögon.)

Behöver inte kompromissa, argumentera, hävda min rätt, för en man. Kan pyssla med mitt, utan att behöva förklara varför jag gör det, för en man.

Kan gå ut, när jag vill, utan att be om lov för att göra det. Behöver inte vara tillgänglig ta-mig-fan varje vaken sekund, för att en man vill veta vad jag gör, vem jag pratar med, o när jag kan tänkas vara hemma, för han anser att min plats är "i hemmet".

Kan sova när jag vill, utan en man som kräver att "få sitt". Hatar verkligen att bli väckt för att en man vill "mysa"...Lyckades faktiskt, som "tvåsam" stoppa sådant trams med "gos på morgonen"...

Vet att jag kommer leva mitt liv som singel intill döden. Mår bra att vara solo, helt enkelt.
Känner att det blir inte ens ett djur att ha ansvar över. Nästan mer bunden av ett djur, då en man faktiskt SKULLE kunna aktivera sig själv när jag aktiverar mig med mitt.

Men, när jag nu behöver hjälp? Well, sonen få ju tummen ur ibland. Kan ju alltid ringa någon firma i nödfall. Prata o umgås går ju att välja med hjälp av aktiviteter.

Finns gym, dans, museum, bibliotek, etc.

Det är det där ägandet som kommer med att vara tvåsam som gör mig avtänd.
Kollegor kan inte ta ett steg utan att involvera "sin partner". Herregud...

Ha det gott, älska er frihet, kvinnor, o stora kramen, Everybody! ;0}

Härligt att läsa att du sakta men säkert blir kryare o kryare, Es!



Svar: Det går alldeles utmärkt att leva på egen hand... jag skulle själv inte tveka.... men många söker tvåsamheten och många frågor jag får handlar just om detta. Men jag kan inte säga tydligt nog att det går utmärkt att leva sitt liv på egen hand... att må väl på egen hand.. och att leva i ett förhållande som inte ger det man vill ha... det hoppas jag alla väljer bort.... och sen ska man inte heller glömma att det finns bra förhållanden, lyckliga par och där man visar varann respekt... kram :)
Esmaralda

26 <3:

skriven

Varför kommer inte D till skott med att vi ska ses när vi är i samma stad igen ? Han skriver så gulligt.
Kram

Svar: Lite konstigt men han är kanske inte riktigt sådan som du hoppas, kram :)
Esmaralda

27 Naturvän :

skriven

Hej!

Skönt att det går åt rätt håll och Öja sig får man göra när man inte mår bra.

Hemma igen och det känns bra. Vanliga rutiner och hoppas träffa min vän i byn snart.

En fråga...ser du om det blir så??

Kram

Svar: Ja det ser ut att bli så... och välkommen hem :) kram :)
Esmaralda

28 Ally:

skriven

Härlig läsning 💫✨
Fick reda på att väntetiden till min specialist är ca 2 mån.. tror du jag kommer bli uppringd på en avbokning och komma tidigare?
Kram :) ☀️

29 AnnaK:

skriven

Vänder det nån gång snart? Känns som att jag försöker och försöker men det blir inte bättre på nåt plan. Det där med att "Gud hjälper den som hjälper sig själv" gäller inte för mig 😂

Trevlig helg och Kram 🤗

Svar: Det kommer vända, ge inte upp, kram :)
Esmaralda

30 Mercan:

skriven

Edmaealda kan du se något spontant för oss för idag,för en kvinna i turkiskt tellwe sa att jag ska önska mig något de 4 de idag😁😎😁

31 Mimi:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig som vanligt. Börjar ångra att jag flyttade till min nuvarande hemort. Tågbuller och oljud hela natten. Sover väldigt dåligt. Är dessutom orolig för mammografin nästa vecka. Bara sömnbesvär och oro. Blir det någonsin bättre?

Kram

32 Mercan:

skriven

Esmaralda ska nu dit hittar jag min byxa😁😎😁

33 Alex:

skriven

Hej!

Har fått högt blodtryck. Kommer det sänka sig och återgå till det normala snart?

34 Maddelito:

skriven

Jag har just nu ett jätte stort problem med min mamma. Vår pappa gick bort i februari och vi alla tog det väldigt hårt och vi alla har försökt/försöker gå vidare på olika sätt. Jag går i terapi för att lära mig hantera min sorg och jag jobbade 50% i ca 5 månader och var ofta bort från jobbet både av sjukdom men även orkeslöshet. Jag gick nyligen upp till 75% samtidigt som min kollega blev långtidssjukskriven och jag jobbar som förskollärare så vi har en väldigt tuff arbetsmiljö. Min mamma gnäller ofta vid besök eller telefon på att jag och mina syskon inte besöker henne, hon gråter och kräver att vi ska hjälpa henne vilket vi gör men förmodligen inte i den utsträckning hon vill. Hon har rullator och kör ej bli och har valt att bo kvar i huset på landet där det inte finns kollektivtrafik. Hon har hjälp med städning och trädgård samt färdtjänst och vi hjälper till med handla eller så beställer hon via nätet. Hon vägrar hjälp av hemtjänst utan kräver att vi ska göra det. Jag är ensam med barn och har en sjukdom, min syster har sin familj och sjukdom min bror sin familj och vi alla arbetar. Hon verkar inte förstå våran situation utan kräver hjälp och att vi ska vara där var och varannan dag vilket ingen vill, har eller har tid med. Hon skäller ofta ut oss och gnället ofta till mig om mina syskon. Slänger ur sig saker som fan vad du har förändrats sen pappa gick bort och sen när man ska diskutera så slänger hon på luren. Hon är självisk och sätter sig själv i centrum att hon har förlorat någon men det har vi också gjort. Jag har hjälpt mina föräldrar i så många år att mitt eget liv har flytt iväg och jag har fått offra relationer jobb och mål vilket jag har tröttnat rejält och vill nu börjar leva mitt eget liv men min mamma vägrar att inse. Jag har försökt hela sommaren att prata med henne men det går inte fram. Jag söker nu ny tjänst i andra delar av Sverige då jag känner att jag måste få distans från henne och få tillbaka mitt liv.

Hur kommer detta sluta? Kommer hon gå vidare och acceptera? Eller vara bitter jämt?

Någon som har tips?

Tack i förhand

35 Klara:

skriven

Hej Es. Kul med spontana spådomar även fast ingen var till mig denna gång.

Bra att det går åt rätt håll för dig men jobbigt att det tar så pass långt tid innan du blir frisk.

Kommer det dröja långt tid och många år innan jag träffar den rätta? Om vår träff nu fortfarande är aktuell i framtiden…
Kram Klara

Svar: Visst kommer ni mötas och känna att ni hör samman men det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

36 MålarFrans:

skriven

Tack, det var mamma som läste spådomen som uppenbarligen var till mig. Jag tar till mig och ska lära hunden och ha tålamod. Jag känner på mig att han blir en jättebra "kollega". Ha en fin helg.

Svar: Jag tror också han blir en riktigt bra kollega, kram :)
Esmaralda

37 Anna-Lena:

skriven

tack för spådom och jag ska verkligen vara uppmärksam. Trevlig fredag önskar Anna-Lena

Svar: Jättebra, kram :)
Esmaralda

38 Solstjärnan:

skriven

Tack för dom spontana spådomarna😊 Intressanta som alltid 😊 och med så tydlig information 😊
Es,kommer jag att få börja på nästa jobb så jag hinner vara med och fira julfest på mitt nya kommande jobb?
Så bra att din mamma fick ta med sig mycket gott😊
Ha en bra fredag 😊
Kram Solstjärnan 🤗

39 Jess:

skriven

Hej!
Hur ser prognosen ut för min mamma?

40 Jess:

skriven

Hej!
Hur ser prognosen ut för min mamma?

41 Mercan:

skriven

Esmaralda min önakan ah ser du om min tiger randiga byxa lyckas shöpa den här månaden eller dröjer det länge och hittar jag bra byxa svart på Fredag den 18 de ah😁🙂‍↔️😎😁

42 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att han har en annan kvinna än mig som han är intresserad av?
Kram

43 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad menar du med utrymme och tid som jag ska ge men den fråga var koppla till drömmar som jag dröm om. För jag undrar varför hon var ledsen i dröm.

Men det kan jag tänker på med utrymme och tid också för C kvinna. Jag tycker ju jag är helt vanligt men jag vet ju min attityd var lite annorlunda under något vecka sedan.

Jag får försöka med att blir den vanligt som man bruka var men det är ju svårt för mig

Så kanske jag har bara förändras som person på sistone tid. Men jag gör min bästa för C kvinna.

Vad har hon för något tankar om mig? Som du säger om utrymme och tid om C kvinna så låter hon har något speciella tankar om mig?

Stämmer det väl?

Ha det bra

44 Smaragd :

skriven

Hej,

Kommer vi flytta till en lägenhet eller köpa ett litet hus på landet runt jul?

45 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar vad menar du med att ge tid och utrymme om C kvinna. Jag förstår inte riktigt... är det något speciellt som hon har något inför mig eller?

Ha det bra

46 Helena Ir:

skriven

Lider med dig Esmaralda. Du gnäller inte..Det du har fått borde det vara gratis vaccin på. Med den första sprutan jag tog sa sköterskan att det eventuellt var på förslag. Men det trodde hon nog inte ändå. Är man redan skör i annat borde det absolut ges de där 2 som krävs. Åtminstone subventioneras!

Jag tog mig till bussen..Och om ca 2 timmar blir jag upphämtad vid busstationen. In i det sista tvekade jag. Faktiskt så tänkte jag på hur du kör i de flesta lägen. Din cancermedicin är heller inget att avundas!

Så kämpa på Esmaralda
Du är så bra!

Kram

Svar: ja det är en förbaskat dyr spruta !Nu får ju tack och lov inte alla sjukan lika illa som jag... antar att jag helt enkelt haft otur.
Tack, jag kämpar på och det får du också göra... kram :)
Esmaralda

47 Misstjejen:

skriven

Hej

Om jag förstår rätt att du menar med så jag ska inte går för snabbt med jobbet, relationer och allt. Till exempel föreläsning eller något såna för jag ska låta framtiden visar sig för det behöver få utrymme och tid.


Eller handlar om det C kvinna


Kan du förklara för mig så vad som händer med C kvinna? Något som inte hon erkänna för mig?

Ha det bra

48 Misstjejen:

skriven

Hej

Är jag för snabbt med C kvinna som jag vill gör allt och alla utan tänker för sig? Som om jag skynda mig fram i framtiden än var i nuet?

Eller något så kan du förklara för mig då förstår jag rätt för jag förstår inte riktigt vad som situationen just nu.

Kan du förklara tydligt så jag förstår bättre.

Ha det bra

49 Iréne:

skriven

Hej Esmaralda

Vart med denna kille nu i 6 år men de är mycket han ska bestämma om vad jag ska göra eller inte osv.

Kan du se om jag ska verkligen fortsätta med denna man.

Senast idag vart han sur för man skulle gå på ett återbesök , som jag vill ha reda på saker å ting om min hälsa. för han tycker att denna läkare är en falsk människa som bara suger pengar av folk osv..

Hjälp mig snälla på rätt väg har ingen ork eller energi snart med allt...
kram

50 Klara:

skriven

Hej Es, jag såg att du hade skrivit i ett gammalt inlägg att soulmate och livspartner inte är samma sak! Och detta trodde ju jag verkligen att det var. Så tokigt att det alltså inte är så.
Jag har ju alltid frågad om min soulmate när jag frågar dig frågor men.. Vet du något om min livspartner? :O
Kram Klara

Svar: oftast är det samma sak och så är det för dig... i mer sällsynta fall kan det vara annorlunda, kram :)
Esmaralda

51 Evelina:

skriven

Hej, kommer jag att klara mitt teoriprov för körkort denna gången? Kram :)

52 Ledsna mamman:

skriven

Tack så jättemycket fina du för svar idag o häromdan!

Hälsa din rare make ett för sent grattis!

Är glad för din skull att det går framåt med sjukan o att denna medicinen gör dig frisk :)

Kan du se om dagen slutar bra för dotter o barnbarn o så även för mig som är så ledsen?? Hoppas!

Kram



Svar: Dagen slutar kanske inte precis som du skulle önska men bra i alla fall, kram :)
Esmaralda

53 .:

skriven

Hej Es!

Nu har jag skickat iväg ett sms till min kontakt på ätstörnings enheten, och jag känner mig så himla dum. Det känns så fel. Är så rädd över vad hon ska tänka... Tror du att hon tänker något speciellt? Jag har ju inte fallit tillbaka. Men jag vet att det finns en risk.

Svar: Hon kommer inte att tänka något negativt, kram :)
Esmaralda

54 Ally:

skriven

Förlåt min desperata fråga, men får du in något kring min kallelse av fotspecialisten, finns chans att bli kallad tidigare än om 2 månader om min läkare på Vc skriver något?
Kram o fin kväll

Svar: Ja men bara en liten chans, kram :)
Esmaralda

55 Mercan:

skriven

Tack så hemskt mycket söta Esmaralda🤗💕🤭👍

56 Ledsna mamman :

skriven

Tack igen Esmaralda för svar men kan du förklara svaret (52)?
Kommer det att hända nåt?
Snälla hoppas du ser detta!
Kram

57 TILL AGNES:

skriven

Hej Agnes!
Vad glad jag e för din skull att du vet hur du vill leva ditt liv. De e precis som min syster vet att hon inte vill ha barn å killar finns inte på kartan, iaf inte just nu. Hon ägnar sig åt sina fyrbenta vänner istället.

Precis som Es skrev så slutar inte alla förhållanden med otrohet, misshandel lr rent av olyckligt där man går skilda vägar. Själv tänker jag positivt å inte negativt när de kommer till kärleken.
Mina föräldrar lever ihop å har gjort i över 40 år. Har de varit turbulens i deras förhållande? Ja, men tillsammans har de löst de å har de bra.

Alla har tycke å smak hur man vill leva, precis som alla har tyckte å smak i mat, utseende, musiksmak ect. Tur att vi alla e olika. Om ALLA kvinnor skulle leva utan karlar skulle inte jorden finnas så länge till då inga nya människor skulle komma till världen.

/Silvertassen

58 Ghostwriter :

skriven

Oavsett om min medicin jag börjat med, är rätt eller inte i slutändan så undrar jag om du känner någon varning? Ska jag lyssna på läkaren eller sluta med medicinen? Jag känner mig just nu mest ångestfylld och drogad



Bra att du är på god väg!! Kram

59 E:

skriven

Kommer jag och P resa nästa sommar?

60 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kram Skorpan

61 Ghostwriter :

skriven

Oavsett om min medicin jag börjat med, är rätt eller inte i slutändan så undrar jag om du känner någon varning? Ska jag lyssna på läkaren eller sluta med medicinen? Jag känner mig just nu mest ångestfylld och drogad



Bra att du är på god väg!! Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: