Dag 3....

Så var det  Tv:n då… och Tv issues… som inträffade i fredags kväll.. suck. 

Precis det vi fasade för hände.....

Vi skulle titta på den där seglatsen över Atlanten, i brist på annat och slog oss ner med fredagsgodiset i TV soffan och inte fasen fick vi igång eländet… hur vi än försökte.

Vi ringde hyresvärden som guidade oss via telefon.. men det hjälpte inte.

 
I går morse stod hon här utanför och hade kört ett antal mail för att hjälpa oss.. denna underbara kvinna… och hon tryckte på EN KNAPP och  häpp, TV:n funkade. WTF !!😯

Pinsamt är bara förnamnet. Vi hade väl tryckt på fel Tv kontroll.. finns två stycken och det misstagen ska vi inte göra om !!

💖

I går hade vi besökare dagen lång.. jag tog emot.. besökarna fick sin talisman och vi aktiverade den tillsammans och det var så roligt med alla dessa möten...  presenter fick vi också..… och sedan skötte Nettan spådom och regression.

 // Nettan redo för telefonspådom//

När Nettan var i gång i regression med dagens sista kund kommer två damer farande i bil. Jag går ut på altanen och tjejerna skuttar ur bilen, lika som bär,  och trippar fram mot mig med utsträckta händer

” Ja, nu är vi här” säger den ena och jag  svarar förvirrat att ni skulle ju inte komma förrän i morgon… för jag visste ju att två systrar var inbokade på förmiddagen.

Herregud, hur ska vi  nu lösa detta… måste ha blivit en felbokning.. ett missförstånd

” Har ni pratat med Nettan?” undrade jag och då säger ena tjejen ” Nej, vi har pratat med Gud ”

Men vad i helsefyr har Gud med saken att göra ? tänkte jag förvirrat och då säger hon att de kommit för att bjuda med oss på bibelstudier… och då trillade poletten ner.

Jehovas.

Inga kunde  som var dubbelbokade… tack alla gudar !!

Det blev inga bibelstudier för oss.

 Lördagfriden lägrar sig... sista kunden åker hem till sitt... Nettar tar en virre och jag en rom o cola.. och vi slår oss ner på vår mysiga  altan.

En av våra besäkare hälsade på småfolketungarna som skuttade och gjorde sig till extra mycket.. alltså inte  besökaren utan småungarna... men de andra kunde ingenting se.
 
 
Och här ser ni  två ruggugglor efter en lång arbetsdag... men nu hägrar Nettans hemlagade fiskgratäng med sallad och rosé  och sen blir det Idol !
Håll tummarna att vi får igen TV:n !!
 
Kram & kärlek från oss 💖
 
 
 

 

1 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Kommer Nettan ha erbjudandet med 3 frågor för 100kr denna gången??

Ser du om jag kommer ha den låten som jag gärna vill ha som ingångsmusik på mitt framtida bröllop eller kommer någon av mina kusiner ha samma låt?? Kram ❤️

Svar: Jag vet faktiskt inte.. hon har inte bestämt än angående tre frågor..Kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Ja tekniken är inte underbar alla gånger, men ibland löser det sig enkelt ;).

Vilken härlig dag ni hade även om ni vägrade bibelstudier, varför då? Vem vet hurudan kontakt ni hade fått ;). Jag är förresten nyfiken på bloggmedlemmen som såg småfolket, är hon månne medial på nåt sätt? Iom att hon kunde se dom, menar jag.

Det blev en heldag hos dotra o först på kvällen blev det mat i form av hämtpizza. Vi spelade spel, oratde o såg på gamla musikvideon, kul.

Bra att vara borta hemifrån ibland o göra något utöver det normala ;). Borde jag säkert göra oftare...

Söndag o syndiga jag går ju inte i kyrkan, men finns det nåt som mina guider tycker att jag kanske borde göra Es? Nåt råd från ovan alltså?

Tappade mitt örhänge på toan o efter en kort stunds letande kunde jag konstatera att det det på något oförklarligt sätt hade hamnat i toastolen då jag vispade till mitt öra. Turligt nog hade jag spolat efter mitt besök o det var bara att fiska upp örhänget ;D. En sån början på söndagen...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, bloggmedlemmen är lite medial men säger att det var länge sedan hon kände av det.Vilken härlig dag det blev igår för dig.
Kyrkan kan vi hoppa, både du och jag och skulle man vilja prata med Gud, då behövs inga mellanhänder som kyrka och präst.
Vilken tur att örhänget kom tillrätta, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur ska jag skapa en positiv I en långt sikt för flera dagar utan något problem som dyker upp? Samtidigt jag vill inte var för överdriva att var positiv utan lagom som jag ser på en del är ganska ofta glad och positiv. Så kanske dom har bra omgivning också då det påverkar. Min omgivning är mer variation då det är svårt för mig att hålla en positiv utan någon ska påverkar det som är energitjuvar. Så hur ska jag undvika det? För jag ska må bättre? Det känns som om jag behöver står ut med negativ sen är jag ledsen i flera dagar. Så jag vill ju hålla positiv och må bra så lika som andra är i sin omgivning.

Hur ska jag hitta det och undvika energitjuvar?

Ha det bra

4 Helena Ir :

skriven

Nejdå, inga ruggugglor är ni! Tycker dy är fin i det dy gjort med håret. Passar dig!

Det tekniska kan man bli nervös på en del gånger..ivarjefall när det är något nytt!

Tänker ta mig till gymmet nu på morgonen. Vädret är sådant att jag kan passa på att få en längre promenad samtidigt!

Fick så mycket gjort igår att idag blir det nog slappardag hemma sedan.

Förstår att du har svårt att se något för mig när jag frågar om framtiden..så säger ha en skön dag därborta :😊
Den som väntar får
nog se .tänker jag!

Kram

Svar: Ja, här blir det ju inget gym för mig men i morgon ska vi till Ullared och då bränner man massor av steg :)Kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att jag var inte så aktiv på jobbet just nu som våras. Jag vet inte varför det blir så kanske beror på hur besviken jag blir just nu för flera situationer. Men jag försöka. Så svårt för något sätta som jag accapterar inte det ändå. Jag kämpar ju men ändå känns som om inom mig själv vägrar? Så kanske är det bättre om jag är tillbaka på spåret för föreläsare? Och är den enda alternativ?

Jag vet inte hur ska jag knuffas mig själv och säger "du, bryr dig inte om andra utan ha fokus på dig själv och gav egentid för du behöver att få igång"

Samtidigt jag vill inte ju dom ska "vinna" på något sätta... något sätta som det vägrar inom mig själv över många saker...

Ska jag låta mig vara och bara fortsätta tills jag är redo för allt?

Känns som om något är felet och är inte ens nöjd med det

Ha det bra

Svar: Tänk inte i termer om vem som vinner.... det blir en vinst om du har fokus på dig själv och ditt mående och gör sådant som får dig att må väl, kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Ni var verkligen värda ett glas rosé 🥂🌹. Varför är min mamma och bror så dåliga på att stötta mig på rehabiliteringen? Mamma ringer ner mig hemma och stressar mig är som att hon inte bryr sig nu. Hon verkar inte förstå hur jobbigt det är och kämpigt trots allt.
Kram

Svar: Jag tror hon vill väl egentligen men förstår nog inte riktigt hur hon ska ge dig stöd på bästa sätt, kram :)
Esmaralda

7 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja varför ska det behöva finnas så mycket teknik överallt, allt var definitivt lättare förut det är då ett som är säkert.

Har ingen våg och gillar dem definitivt inte och undviker sådana om jag kan. Men gjorde ett undantag och ställde mig på en våg och minsann hada jag gått upp i vikt igen. Har minskat på sockret rejält och lördagsgodis har jag inte unnat mig på länge. Var är problemet och hur ska jag komma igång med min viktnedgång, kan du se något om detta? Känner mig bedrövad då jag trodde att jag hade gått ner i vikt och då är det precis tvärtom. Var ska jag börja?
Tack och kram!

Svar: Gör upp en plan och gå in för det.. minska gärna på kolhydrater.. och rör dig... kram :)
Esmaralda

8 Bjork:

skriven

Hej slipper jag sova över på kick offen?

Måste bara fråga vad menas med öppen och trevlig ?

Stor kram

Svar: Öppen och trevlig dvs en person som är lite pratglad om allt möjligt och på ett positivt sätt, kram :)
Esmaralda

9 ☀️:

skriven

God Morgon ☀️
Ha ha, det där med fjärrkontroller har jag också problem med när det ligger 2-3st framme, fattar aldrig vilken som går till vad..
Å vilken tur det inte var dubbelbokat av gud.. 🙄😁
Fortsatt fina dagar till er!

Sista rycket med sommarvärmen idag känns det som, älskar verkligen som det är nu..
Du skrev för ett tag sedan att jag skulle möta en intressant person.. menar du då inom arbetsliv/privat el vad och på vilket sätt?
Ser du något annat specifikt för kommande vecka för mig? Gärna nåt upplyftande bra.. 😊
Fin Söndag till er! :)

Svar: Verkar vara ett privat möte som ska skeEn bra vecka för dig att göra upp lite planer.. .kram :)
Esmaralda

10 Alex:

skriven

Hej!

Kommer min man att gå i pension till sommaren?

Svar: Möjligheten finns men han kan komma att arbeta lite längre, kram :)
Esmaralda

11 a88:

skriven

Hej!
Frågade ganska nyligen om förändringar.
Och du skrev att du trodde det skulle komma en förändring inom jobbet.

Tror du att det är min chef som genomför någon förändring på jobbet, eller kanske någon annan?

/Kram och tack för det arbetet du gör.

12 Mg🩷:

skriven

Hej Esmaralda.

Så frustrerande när tvn inte fungerar. Det är ju himla skönt ibland att slå sig ner.

Tycker ni två verkar ha det mysigt.

Tror du känslor finns för mig?
Eller intresse?
Kram

13 Lillan:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser fint ut där ni bor.

Undrar om det kommer lyckas?
Kommer en seriös relation vara möjlig för oss? Kan det leda till det?
Kram

Svar: Det ser tveksamt ut, du får ta det som det kommer.. kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha ni får då vara med om mycket :-) Hämtade till bibelstudier minsann . Skönt att det inte var ett missförstånd. Ni ser härliga ut ni två vackra ruggugglor . Jag måste säga att din längre frisyr passar dig .Hoppas ni fick se Tv igår .

Här vart det ett glas vitt med en granne och jag fick visa fina belysningen sonen fällt in i altanen .Den lyser upp mitt berg ngt magiskt och då fick jag en känsla att kanske kanske det bor småfolk bland buskar och sten på mitt berg som fått bli villt ,då jag inte vågar upp där längre...
Just altanen har varit en lisa nu i värmen då den ligger i skuggan efter 12 på dagen och hettan blir olidlig inne i huset.

Ha nu en härlig söndag med besök och småfolk

Kram Anki med flock där en har huvudvärk idag ;-)

Svar: Jotack, igår tittades det på Idol här :)Låter som din belysning är mitt i prick.. man blir ju så glad när det blir riktigt bra !
Just nu är det svalt ute på vår altan men värmen kommer krypande.. kram :)
Esmaralda

15 Nyfiken:

skriven

Hej E.
En nyfiken fråga bara..

Har han känslor för mig?
Kram

16 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om vi pratar med Erol sonen till hörü att han säger ok att första våningen i Bulgarien blir tillboss permanent ,dröjer det flera år eller något under året ,ska vi resa dit under ååret🤔

17 G:

skriven

Hehe oj vad mycket knasigheter som kan hända 😅 både tv och Jehovas vittnen…

Es, ser du om det blir någon lägenhetsförsäljning för oss denna månaden?

Kram! :)

Svar: Bör bli en försäljning hyfsat snart men ser inte exakt vad, kram :)
Esmaralda

18 Dunegull :

skriven

Hej,
Blir nästa jobb bra för mig?
En tjänst som är i rätt riktning?
Kram

Svar: Ja så känns det, kram :)
Esmaralda

19 Oro:

skriven

Hej Esmaralda.

Har en del tankar och oro kring detta. Men vet inte om det bara är rädsla.

Om han fick chansen skulle han få gå tillbaka till henne? Det va rik hon som lämnade… Är det vad han egentligen vill?
kram

20 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Får jag fira nyår med kompisar iår?

Kram

21 Jossan :

skriven

Godmorgon

Helgerna går så snabbt! De går för snabbt.
I fredags var en återhämtningsdag. Vid 22 fick jag besök av T. Kände mig så ensam och hans kramar får mig att känna mig så trygg.

Igår var jag på babyshower. Mina vänner satt och prata om sina graviditeter och visa bilder på hur de såg ut när de hade fött. Så satt man där och kände sig utanför.

Idag ska jag till stranden med min kompis.. sen måste jag jobba.

Trodde mitt liv skulle vara man, barn och hus vid 33.. snarare har man inget…

Kram

Svar: Härligt med stranden och det känns inte som särskilt vanligt att man kan bege sig dit i september :) Kram :)
Esmaralda

22 Silvertassen :

skriven

Du svarade på min fråga om Nettan men inte om min andra fråga....Kan du se om jag kommer ha den låten som jag gärna vill ha som ingångsmusik på mitt framtida bröllop eller kommer någon av mina kusiner ha samma låt?? Kram ❤️

Svar: Det blir lite för detaljerat för att jag ska kunna se, kram :)
Esmaralda

23 Bjork:

skriven

Hej är det c barn jag blir mamma till eftersom hon inte kan ta hand om det?

Kram

24 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Nej inga mellanhänder behövs om kontakt behöver tas till högre makter ;). O jag tycker hjärtligt illa om nån kommer o vill vända om mig o "packa" på mig sin religion, vet inte varför, men ogillar det till max. Är väl så ogudaaktig ;).
Kram Skorpan

25 <3:

skriven

Hej 🩷vad är det DL gillar med mig ? Kommer han trivas på date med mig om den blir av? Fattar inte riktigt varför han är singel.
Kram

26 ☀️:

skriven

”En bra vecka att göra upp lite planer”, menar du då att jag ska fundera hur jag vill ha saker framöver, typ? Sätta mig själv främst i tänket..
kram :)

27 Solstjärnan:

skriven

Flera fjärrkontroller kan göra det knepigt.För det verkade ju nästan som om det var orsaken till att tv inte samarbetade med er hur mycket ni än ville o försökte.
Men tur ni fick det löst😊
I situationer när något strular skulle det kännas bra att vara två för man känner ju att även en liten motgång eller sak som ej fungerar är så mycket mer "jobbig" när man är ensam och det att man alltid måste vara i kontakt med någon för att få det hela löst är inte alltid så kul.
Tänk att det råkade sig med att 2 "syskon" kom o ni tänkte att det var en dubbelbokning fastän dom hade något helt annat på hjärtat 😊
Så intressant med småfolket som visar sig och att en del ser dom😊
Igår på vift hemifrån hela dagen så idag blir det att få något gjort här hemma.
Tack Es för svaret att han nog kan dyka upp nu fastän det också förstås kan dröja.. Önskar ju naturligtvis att det inte ska dröja.Ska försöka göra så mycket jag har möjlighet att göra för att det ska ske så fort som möjligt För känner ju verkligen att nu har jag varit singel väl länge o det är dags😊
Es, kommer jag och min kommande SM att börja söka ett gemensamt hem rätt fort?

Ha en bra söndag 😊
Kram 🤗

28 .:

skriven

Hej Es!

Teknik är inte alltid så enkelt, det hade säkerligen kunnat vara jag. Jag och mamma behövde hjälp med datorn en gång då vi inte fick igång den. Vi ringde brorsan som kom och skulle hjälpa oss. Han behövde då inte titta särskilt länge då han irriterat sa "ni kan ju börja med att sätta i sladden". (Ops, haha)

Jag känner mig lite på hal is just nu. Jag blev ju frisk ifrån ätstörningen i maj. Men nu för inte så längesen har ätstörningstankar börjat komma tillbaka, allra helst kompensationstankar och ibland (men inte ofta) faller jag dit. Jag känner mig sugen på allt och jag är rädd för att det ska gå över styr. Det har hänt mycket kring mig på sistone och jag har inte mått/mår inte så bra, och jag vet att det kan trigga. Jag vet inte om jag kan hantera detta själv eller om jag borde höra av mig till min kontakt, fast det skulle kännas som ett misslyckande. Vad ska jag göra, tror du att det kommer att lätta?
Det är mycket därför jag hoppas att resan blir av så att jag får ta ett brake ifrån allting som är och träffa en person som betyder mycket!

29 AnnaK:

skriven

Skickade sms till sambon som aldrig är hemma att vi måste ta tag i det här nu och prata om det. Fick till svar att det inte behöver bli så dramatiskt och att han skriver sig i huset han tänkt köpa där vi har stuga nu. Var det så enkelt? Lite rädd han tänker att han ska ha kvar en fot här. Nå den som lever får se.

Kram 🤗

30 Hasse:

skriven

En av mina nära och kära bor i Stockholm i ett fridfullt område. En av grannarna har nu blivit gripen för ett mycket allvarligt brott. Ser du någon risk för att någon gruppering vill hämnas på grannen och därmed att den jag känner kan bli ett oskyldigt offer för denna hämnd då de bor på samma adress? Suck var tog det trygga Sverige vägen.

31 Skorpan:

skriven

Ja så har vi en toastol igentäppt på nåt sätt, skulle väl kunna säga att shit happens ;D. Får se om jag lyckas öppna den idag annars blir det ju att få servicebolaget hit o fixa det imorgon... Tur man har två toaletter ;).
Kram Skorpan

Svar: Vilken tur att du har två toaletter... kram :)
Esmaralda

32 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om första våningen hemma i Bulgarien dröjer till oss permanent till 2027 eller kan det hända nästa år ,Hörü gillar oss inte det har hon aldrıg gjort of😤men jag är glad att du såg att det blir så som jag vill Esmaralda 🙂ha det så roligt med trevliga besökare från bloggfamiljen🤗💕🤭🙂‍↔️

33 Lotta S:

skriven

Svarar någon ännu på min förfrågan om ett möte för min vistelse i Sverige eller blir det så här få?

34 Mikero :

skriven

E!

Kan du se något kring detta… Kommer det bli bra mellan oss ? Kommer någon av dom alla på något vis be om ursäkt Esmeraldra, så vi kan gå vidare ? Eller är det så att jag måste bara låta det passera för annars blir det bara värre? Är så djupt sårad men de verkar inte se felet dom gjort och sårat? Ser du något kring allt ? Eller är det mitt fel , är det så får jag väl vara den som ber om ursäkt kram

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag mår dåligt fortfarande efter C kvinna skämta så mot mig. Jag vill ju bada med henne. Förstår hon inte ens om det.

Ska jag smsa henne imorgon och talar för henne att snälla så inte skämta om något som har gör med min önskningar?

Ha det bra

36 Å M K:

skriven

Hej,
Jag har varit singel i fyra år nu.
Önskar en förändring på den fronten.
Kan du se någon kärlek för mig?
Kram 🥰

37 Mikero :

skriven

E!

Kan du se något kring detta… Kommer det bli bra mellan oss ? Kommer någon av dom alla på något vis be om ursäkt Esmeraldra, så vi kan gå vidare ? Eller är det så att jag måste bara låta det passera för annars blir det bara värre? Är så djupt sårad men de verkar inte se felet dom gjort och sårat? Ser du något kring allt ? Eller är det mitt fel , är det så får jag väl vara den som ber om ursäkt kram

Svar: Kanske du bara ska låta det passera och se om någon tar initiativ och kontakt, kram :)
Esmaralda

38 Mercan:

skriven

Esmaralda kan jag träffa mannen med gott hjärta här jag bor i köpcentrumet evän om inte här,ser du om det blir den här månaden söta Esmaralda🙂en kvinna spådde mig i turkiskt tellwe 18 de den här månaden🙈

Svar: Jag ser inte riktigt samma sak och tror det dröjer lite längre innan ni möts, kram :)
Esmaralda

39 ☀️:

skriven

God Morgon ☀️
Ha ha, det där med fjärrkontroller har jag också problem med när det ligger 2-3st framme, fattar aldrig vilken som går till vad..
Å vilken tur det inte var dubbelbokat av gud.. 🙄😁
Fortsatt fina dagar till er!

Sista rycket med sommarvärmen idag känns det som, älskar verkligen som det är nu..
Du skrev för ett tag sedan att jag skulle möta en intressant person.. menar du då inom arbetsliv/privat el vad och på vilket sätt?
Ser du något annat specifikt för kommande vecka för mig? Gärna nåt upplyftande bra.. 😊
Fin Söndag till er! :)

40 Skorpan:

skriven

Ja jag hade tur som fick det fixat, en dl diskmedel i byttan drygt en halv timme o sen pumpa lite o spola, fixat. Ibland känner man sig lyckad ;).
Kram Skorpan

41 Å M K:

skriven

Provar igen..
Ser du någon ny kärlek för mig?
Vill inte förbli singel i all evighet.
🥰

Svar: Nix inte blir du evig singel inte ! Kram :)
Esmaralda

42 zita :

skriven

Hej Esmaralda tror du att jag ska gå på typ dejtin kafé
jag kommer ju dö för jag tror inte jag vågar.
Mina barn tycker jag ska gå på den.
jag tycker att det känns obekvämt.
kram 🤩☀️🥰

Svar: Visst vågar du, kram :)
Esmaralda

43 Ullie :

skriven

Ser du om han kommer o besöker mej ?
Allt är så jobbigt 🥲

44 Å M K:

skriven

Tack ❤️

45 Ullie :

skriven

Ser du om han kommer o besöker mej ?
Allt är så jobbigt 🥲

46 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag möter min soulmate inom 2 år??? Kram Penny

47 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag möter min soulmate inom 2 år??? Kram Penny

48 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.

Känner mig lite orolig/ ledsen. Men vill inte känna så i onödan.
Jag vill ju gärna ha garantier för blir lätt orolig. Och det går ju inte att få.

Men hur ser det ut, Om han fick chansen skulle han då gå tillbaka till henne ? Är det vad han vill? Och kommer de att ha ett förhållande igen?
Kram

49 Mirre:

skriven

Hej Es,

Fick en konstig känsla av mannen i skogen med vit linne så jag avslutade min runda kort när jag märkte att han gick bakom mig. Hade jag rätt i min känsla eller var han helt harmlös? Man har ju tyvärr blivit lite skärrad efter en incident i skogen då jag tack och lov hade min guide med mig, men är alltid på min vakt nu. Lite jobbigt kan det ju bli ibland när man inte riktigt vet om ens magkänsla stämmer eller ej, och vill inte låta rädslan styra så jag fortsätter att gå på mina skogspromenader eftersom att jag älskar att vara ute i naturen.

Kram🍂🍁

50 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Mitt liv är ganska kaotiskt och ser absolut inte ut som jag skulle önska eller vilja. Om livet är en tårta indelad i tårtbitar, där tex jobb är en tårtbit, så är ingen av tårtbitarna rätt eller så saknas de helt.

Min fråga är nu: går allt jämt i universum just så som det är menat att gå? Tänker då större livshändelser som är menade att ske inte sen sker av nån anledning?

Kram

51 <3:

skriven

Hej 🩷vad är det DL gillar med mig ?Kommer han trivas på date med mig om den blir av? Fattar inte riktigt varför han är singel. Han skriver varje dag nu. Vi båda är hemma i Sverige igen till helgen.
Kram

52 Kvinnan:

skriven

Hej,
Försöker få in mer aktivitet i mitt liv och jobba med mej själv på olika sätt, dejtar också.. men känns som att det går lite trögt och blir lätt trött.. kanske det kan vara så att jag känner och tar in andras energier som mina egna.. men undrar ifall det ser ut som att jag tar steg i rätt riktning ändå eller om du har tips att ge kring detta?
Kram

53 . :

skriven

Hej igen Es!

Åh, jag känner mig så väldigt ledsen. Träffade min vän som gift sig idag. Jag vill inte mista henne, vi har sån historia bakom oss. Hon är en av dom som verkligen funnits där och som jag absolut fortfarande skulle kunna dela saker med. Men det gör så ont. För det var fler vänner på hennes bröllop och inte bara tärnor. Det är ju klart jag frågar mig själv, varför inte jag.. Ja, det gör ont. Så förbaskat ont!

54 AnnaK:

skriven

Kommer sambon hitta en ny kvinna? Skulle kännas skönt och det blir mindre dåligt samvete för mig.

Kram 🤗

55 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda😌nu vet jag🤗💕🙂‍↔️👍

56 Mysträffar:

skriven

Ser du något hur morgondagens kväll ser ut att bli?
Känns lite konstigt eftersom allting bara rann ut…
Tar vi upp där vi slutade tro?
Kram :)

57 Mysträffar:

skriven

Ser du något hur morgondagens kväll ser ut att bli?
Känns lite konstigt eftersom allting bara rann ut…
Tar vi upp där vi slutade tro?
Kram :)

58 Mercan:

skriven

Esmaralda jag känner mig modig och gick inte ut att röka har ätit smörjad bröd med ost och gurka istället ska vara lika modig i morgon och framöver jag känner mig som en klok tjej för jag känner mig bättre i huvudet utan sigg 🤗 Esmaralda jag läste det som spådde mig kvinnan i turkisk tellwe och hon hade skrivit om pengar och kärlek och svårt att förstå av det hon skrev urskilja det, mycket väl att hon menade nästa månad 18 de 😁i stället för den här månaden 😁🤣🤣🤣hur som hälst jag vet att han kommer 🤭viktigast för mig att lyckas sluta röka fina Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

59 Bjork:

skriven

Hej spelar min blivande fotboll när vi träffas?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: