Do epeic shit.....

 
 
Jag har just kommit på att jag har för lite väggar härhemma !
 
Satt och googlade efter en  passande tavla och så hittar jag både det ena och det andra.. som jag blir kär i men som inte passar just där ovanför byrån.
 
Alltså  postern ovan och med  en  guldfärgad rokokoram, läckert eller hur ?
 
Mr Google skyller på min inflammerade hjärna....😂
 
Jag måste få berätta att när jag var som sjukast så kom pappa på besök och han gjorde som han alltid gjorde när jag var liten och sjuk... han sjöng för mig.  Det kunde vara gamla scoutsonger eller  slagdängor med  typ Snoddas och för ögonblicket mådde jag alltid bättre.
 
Nu sjöng han " Tjo vad det var livat "
 
 
Och det var som om  sjukan kom av sig därefter och sakta men säkert blev jag piggare.
 
Jag är inte okey men smärtorna har minskat och jag  hyser gott hopp om överlevnad... vilket jag ta mig tusan inte gjorde för att par dagar sedan 😯
 
På lördag kommer mamma och på söndag har maken födelsedag.. och det blir bara vi tre... ett väldigt  stillsamt firande men jag känner inte att jag orkar dra igång en brakfest med hela klanen !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 AnnaK:

skriven

Blir snyggt med den tavlan 😍

Drömde att jag blev skjuten i huvet 3 ggr när jag satt i min bil. Låg orörlig i glassplittret och kunde inte ringa efter hjälp. Var inte jag som skulle bli skjuten men jag kom mellan. Vad betyder det tro?

Kram 🤗

2 Ingela:

skriven

Godmorgon!
Så skönt att det börjar vända, vilken vidrig sjukdom bältros verkar vara!

Kul att göra om lite hemma och så bra att ha en mr Google ändå, även om han knorrar ngn enstaka gång😉

Es, om du orkar svara på frågor så har jag en…

Kan supportgruppen vara mitt nästa jobb tro?

Kram Ingela

3 Solstjärnan:

skriven

Förstår dig totalt med att du skulle behöva flera väggar😊 MR Google får bygga ut en extra vinge till ert hus😉😊
Så trevligt att din pappa besökt dig och fortsätter med en fin vana att sjunga när du e sjuk.Känns säkert bra😊
Så bra att din mamma kommer över så får du sällskap utan desto mer krav.Nu behöver du minsann alltid bara få ta det lungt, hoppas verkligen att din värk släpper.
Es ser du mig arbetslös vid något skede eller byter jag till nästa jobb från det jag nu har?
Ha en bra tisdag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Det ser ut som om du byter från ena jobbet till en annat och jag ser ingen arbetslöshet för dig, i alla fall ingen längre tid.... kram :)
Esmaralda

4 Fågeljägaren:

skriven

Kyra på dig.
Ha det gott
Kram

5 Smaragd :

skriven

God morgon,

Vad skönt du är bättre.

Kommer dottern hitta en pojkvän snart som hon drömmer om. Blir det ngn av de tre hon har kontakt med nu? Är G en bra pojkvän eller varningens finger? Är M seriös?

Kram!

6 En trevlig prick:

skriven

Godmorgon,
Så skönt att det går framåt och smärtorna börjar släppa..det var säkert din pappas sång som gjorde så det vände :)
Klokt att ta det fortsatt lugnt, fin dag till dig!

Hur gick hans tankar igår när vi sågs, är han fortsatt attraherad av mig?
Kram :)

7 SarA:

skriven

Skönt att höra att du är på bättringsvägen.
Löser det sig kring min jobbsituation snart?
Kram

Svar: Det kommer lösa sig, kram :)
Esmaralda

8 Liljan :

skriven

Godmorgon Ezmaralda ☕️🌄
Anser fortfarande att det är helt magiskt att du orkar hålla oss uppdaterade. Visserligen skulle vi alla gå i spinn utan uppdatering ifrån dig närmdenna vana att läsa din blogg plötsligt skulle rubbas.
Jag är djupt tacksam för det!
☕️
Här sitter vi hemma med tända ljus så här på morgonkvisten. Fukten håller på att dra in igen och eldningen är igång för att få känna torr värme i sina håll i huset. De senaste dagarna har det varit stormigt i relationer av olika slag, och jag känner verkligen hur matt jag är. Och jag om någon som inte ska vara i hög press, har hamnat i just det. Men, med många beslutsfattande och meditation så börjar jag landa i att det kommer att lösa sig.
Tänk, vi förlorar människor som vi inte kan få tillbaka, men man kan likväl få samma stresspåslag av ting som faktiskt kan lösas.
☕️
Jag har varit med om skrämselpropaganda den senaste veckan, att det bara fanns en enda lösning. Tills andra klev in och sa "Det finns en annan lösning som kan gynna dig bättre". Den andra lösningen kan innebära en viss tillfällig nedgradering av standard, men den kommer att återställas till ett bättre alternativ. Bara man har TÅLAMOD.
Jävla TÅLAMOD.Jag har då inte bett om att få vara kompis med den!! 🤣
☕️☕️
Nu ska jag meditera en stund,skriva, lägga kort och sedan plugga.
☕️
Kram till dig och er ❤️

Svar: Ja, tålamod och att lösa en sak åt gången... försöka vara lösningsfokuserad.. och du tar det stora klivet vidare. Det kommer bli bra. Kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Idag kommer min nya soffan och soffbordet. Jag undrar hur det blir? Kommer jag var uppskattar för det och hur var hela framtiden med den soffan?

Ha det bra

Svar: Det blir jättefint, kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar men har alltid fråga mamma samtidigt hon svar med jag vet inte.

Jag undrar vem jag var mest lika och varifrån min personlighet. Är det från min mamma eller min pappa?

Ha det bra

Svar: Det verkar vara en mix och du har din egen speciella personlighet som du ska vara stolt över, kram :)
Esmaralda

11 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag hoppas innerligt att det börjar vända för dig så att du snart får må bra igen💗

Själv lider jag av sömnbrist och ”känsloutmattning” (min egna diagnos dock🙈) Jag tycker det varit så mycket så jag ska gå ner lite i arbetstid och försöka komma fram till en hobby som kunde passa mig…har dock ingen aning om vad?!

Dottern utbildar sig till frisör och idag ska jag på ett av deras kundpass och bli klippt så det blir spännande. Hon har börjat träffa en kille som är ett år äldre och verkar vara en riktig gentleman och hon känns glad. De är fortfarande bara på en vänskspsstadie och tar det väldigt lugnt vilket jag tycker är toppen. Dumt att rusa in i något när hon blivit så sårad tidigare. Kommer denna grabben såra henne också eller kan deras vänskap verkligen bli något fint och fördjupat?

Kram❤️

Svar: Du tänker så rätt och en hobby kommer bli riktigt braKlok dotter du har som tar det lugnt, kram :)
Esmaralda

12 Bjork:

skriven

Hej bor min blivande själv när vi träffas?


Kram

Svar: Ja, så känns det, kram :)
Esmaralda

13 Maria :

skriven

Hej
Skönt det börjar gå åt rätt håll för dig 🥰 snart full fräs på dig igen ska du se:)
Jag blir tokig på min kille ibland.. han har det så rörigt och stökigt hemma. Vi tjafsar en del om det. Blir det bättre? Vi ska flytta ihop en vacker dag är planen. )
Kram 🥰

Svar: Han ÄR lite rörig av sig men kan förbättra sig, kram :)
Esmaralda

14 Berg:

skriven

Verkligen skönt att höra att du känner dig bättre! Och även att du verkar bli helt återställd efter detta! Hjärnhinneinflammation är inte att leka med.
Och snyggt får du i hallen!

Nu börjar det hopa sig med jobb i olika projekt här, kul att vara igång igen med detta, och inte bara lägga tid på renovering och städ. Känns som om semesterboende är något jag kommer att ordna utan blivande mannen. Att jag har det på egen hand. Innebär det indirekt att mötet kommer dröja några år? Eller ska jag mer se det som att vi kommer vara två självständiga individer som fortsätter med egna projekt och får tid att längta efter varandra när vi är på olika håll? Vad tror du? Jag kan ta att mannen dröjer, om det är vad du ser! 🤗

Fortsätt krya på dig!

Svar: Semesterboende fixar du på egen handDu kan mycket väl träffa mannen under tiden.... det måste inte dröja, kram :)
Esmaralda

15 Lotta S:

skriven

Vad fint att din pappa kom och sjöng för dig!
Kan du se om det ser ut att bli inbrott eller vandalism runt stugan på landet nu då vi inte bor där på vintern? Vi har ju värdesaker som cyklar och maskiner i de gamla uthusen som det tyvärr är svårt att skydda.

Svar: Jag får inga indikationer på att det sker inbrott/vandalisering i vinter i alla fall, kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Godmorgon Es, varför vill BO träffa mig igen ? Tycker isåfall att det får bli ute på lokal igen.
Kram

Svar: Det finns ett intresse från BO men var själv tydlig i vad du känner, kram :)
Esmaralda

17 Hopp:

skriven

Hej fina Esmaralda!
Krya på dig! Hoppas du blir bättre. Jag har ett problem om dyck upp nyligen. Det påverkar mitt mående och påverkar min sömn och mitt jobb. Undrar om det ska lösas?
Jag var hos dig och nettan för ett par månader sedan och fick en amulet för att få energi och skydd men saker och ting går smäre och jag vet inte varför det händer det. Vad kan jag göra? Mår inte alls bra för det som hände senast.
Blir tacksam för all hjälp från dig.
Kram
Hopp

Svar: Det ser ut som om ditt problem kommer att bli löst.. ta tag i det och börja nysta... prata med din talisman och be om hjälp.. kram :)
Esmaralda

18 Ledsen:

skriven

Hej E,
Känner att jag skulle behöva lite råd från dig. Min svägerska blir bara större och större viktmässigt. Jag förstår att hon inte mår bra men det är något annat oxå. Hon hälsar knappt när man träffar henne och det är samma sak mot mina föräldrar och andra. Det känns som hon drar sig undan och när man får kontakt snäser hon och beter dig faktiskt rätt illa även om hon inte direkt är elak mot någon.
Både jag och mina föräldrar är ledsna för det börjar slita på hela vår familjerelation.
Det är såklart svårt för oss att prata om hennes vikt men ser du om det finns något vi kan göra? Ska vi försöka prata med henne och berätta hur vi upplever allt.
Vi blev ju bjudna på semester av mina föräldrar denna sommar men hon höll på att första allt genom att snäsa så alla fick tippa på tårna för dem. Jätte tråkigt.

Du får gärna ge tips om du kan känna in något.

Stor kram

Svar: Jag tror inte att ni ska prata med henne om hennes vikt, den är hon själv mycket välmedveten om och det är ett känsligt ämne.Men annat som stör er kan ni ta upp med henne men gör det med fingertoppskänsla , kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har lust och många gånger har jag vill går i skogen med C kvinna. Det finns sju naturområden i min området. Då vi kan ju gör det i hösten. Jag har vilja gör det med henne. Det är ju mysigt att var I skogen. Äta mackor och varma oboy. Jag hoppas snöar finns där dag också.

Jag hoppas att hon vill det också med mig. Det är mysigt och umgås där. Jag tänker ju vi båda behöver motioner också. Jag ska börja tränar snart också.

Då det är nyttigt att kommer ut i kallt skogen. Jag hoppas hon vill det med mig.

Ha det bra

Svar: Det låter som en jättebra idé, kram :)
Esmaralda

20 smulan:

skriven

Skönt att höra att du mår bättre och bättre.
Har insett att kissen nog inte kommer hem igen, finns det någon chans att hon i framtiden vänder hem igen, kommer vi att få veta vad som hänt?
Saknar henne så.
Om en månad kommer en ny liten till oss.

Svar: Jag tror att din katt flyttat och bor hos någon annan nu... inte stor chans att hon kommer hem... lycka till med den nye lille, kram :)
Esmaralda

21 Gunilla i Oxelösund :

skriven

Men herreguuuuud va du råkat ut för Esmaralda!!😱🙈
Bältros, hjärnhinneinflammation o dyngförkyld på en o samma gång!!
Helvete vilken tur att du är en sjujäkla stark kvinna med den starkaste girlpower ever!!🌟💪

Du tar dig igenom det här! ♥️
Ett bråk m maken livar alltid upp i tristessen ..😉🤣

Stor varm kryakram från
Gunilla i Oxd 🥰😘

Svar: Tusen tack för hälsning, kram :)
Esmaralda

22 .:

skriven

Hej Es!
I början av sommaren skrev jag till M om hon ville ses på en fika. Hon ville det, men lite längre fram inpå sommaren. Jag smsade i slutet av augusti och hon ville fortfarande. Men hon har inte hört av sig ännu. Då har jag hört av mig två gånger. Ska jag vänta på henne nu eller törs jag höra av mig en tredje gång?

23 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få se min blivandes fina lägenhet han bor i nu?

Kram

24 Mercan:

skriven

Esmaralda jag vill veta om min byxa dröjer mycket eller finns shanns under här veckan 🤔för jag tänker gå och shöpa hope svarta byxan ,jag tyckte den var snygg fast lite stor och dyrt , vad tycker du söta Esmaralda🤔

Svar: Jag ser inte när de kommer... kan bli i nästa vecka och kan dröja betydligt längre, kram :)
Esmaralda

25 Mimi:

skriven

Hej!

På tal om besök från alltet. Jag tänker ofta på min storasyster och lillebror som är i alltet. Får jag besök av dom ibland? Min bror omkom i en bilolycka bara 17 år gammal.

Kram

Svar: Jadå, båda två kommer emellanåt och besöker dig och tittar till, med väldigt mycket kärlek och omtanke, kram :)
Esmaralda

26 Ångest tjejen:

skriven

Es, kan du se om vi kommer förlora vårat hem eller kommer få bo kvar ? Sen undrar jag om du kan se om min man döljer något mer för mig ? Eller kommer allt ordna upp sig ? Snälla ser du något för att dämpa min ångest så jag kan tänka positiv. Vet till gud varje dag för att hjälpa mig ❣️kram till dig

Svar: Det blir en tuff period nu men kan ni samarbeta och på ett öppet sätt enas om vad ni ska göra, så kommer saker och ting att lösa sig, kram :)
Esmaralda

27 Naturvän :

skriven

Godmorgon!

Vilken underbar hälsning från din pappa och härligt smärtorna klingar av.

Efter vansinnigt god hotellfrukost..blir det Strand och snorkling. Skissa gjorde jag igår och vill handen som jag vill blir det fortsättning idag.

En fråga..mannen i huset har träffat ny kvinna. Positivt och jag står för förändringar när jag kommer hem...tror du de är soulmates?

Skickade Healing till dig idag Morse i soluppgången...energierna är starka så som jag upplever och hoppas det gick fram

Kram från ett underbart Kreta

Svar: Så underbart och tusen tack för healingen... för exakt ett år sedan var jag där, på Kreta och njöt !Mannen och kvinnan vet snart om de är soulmates, chansen finns, kram :)
Esmaralda

28 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har fått massor av avslag på samma dag. Men ser du om det finns någon chans på ansökan hos företaget P? Eller ska jag bara ha fortsatt tålamod…

29 Mercan:

skriven

Esmaralda min mor ska skicka mig att spela våran regelbundna fyra rader till Tistag och Fredag eurojackpot, ser du om vi missar smått vinst om jag inte spelar och behåller dem pengarna till Oktober söta Esmaralda🙂‍↔️🤔💕🤗

30 Evig:

skriven

Kära Es,
Önskar dig en snabb återhämtning.

Kram Evig

Svar: Tack ska du ha :) kram
Esmaralda

31 Skorpan:

skriven

Inget problem alls, du ber bara herr Google sätta upp några extra väggar ;D... Gillar färgerna på tavlan.

Så bra att du mår bättre nu o det får du tacka din pappa för som kom på besök o gav dig elixir :). Kalas i ditt tillstånd, hur kan du ens tänka tanken Es? För hela klanen, absolut inte! Blir nog att ta det jäkligt lugnt en lång tid framöver för dig. Blir det nån resa för er? Vila, vila...

Har lite fnulat på mitt låga mående o kommit fram till att det till viss del kan bero på tristessen i mitt liv, har jag kommit nåt på spåren Es? Ja inte ska man ju gå o vänta på att någon annan ska lyfta upp en, men nog sjutton tänker jag att det kommer att bli ett jäkla uppsving gällande mitt liv då karln dyker upp, på många plan. Va tror du om den saken Es? Eller pratar jag bara goja, igen ;D.

Ha en bra dag o vila!
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, nåja, där hade han satt ner foten rejält :) inga extra väggar kommer upp.. jag får anpassa mig efter de som finns :)Ja, lugnt måste jag ta det.. kan liksom inget annat ! Och till helgen med mamma så ska vi ha en liten kräftskiva för tre och orkar inte jag fixa så fixar mamma :) I slutet av oktober blir det ett par nätter i Tyskland och det ser jag fram emot. Du tänker rätt kring ditt mående och snart är det dags att agera och göra något åt saken. Lev så rikt du kan och när mannen kommer, ja då blir det lite extra minsann, kram :)
Esmaralda

32 Anita:

skriven

Hej kära Esmeralda! Hoppas att du blir piggare och piggare för varje dag! ❤️

Jag undrar om det händer något särskilt i mitt liv snart..tänker främst på det med kärlek?

Kram!

33 Anita:

skriven

Hej kära Esmeralda! Hoppas att du blir piggare och piggare för varje dag! ❤️

Jag undrar om det händer något särskilt i mitt liv snart..tänker främst på det med kärlek?

Kram!

34 Mercan:

skriven

Ska jag hitta min byxa idag söta Esmaralda🥹ska gå dit om halv timme🥹

35 vännen:

skriven

Hej
Jag har en fråga om min vän som nyligen blivit singel. Hon kastar sig in i något med en kille nu eftersom han visar något som den andra inte visat. Är detta något som kommer bli bra på sikt. jag känner att han redan isolerar henne. Hon lyssnar inte på andra heller när man ger henne rådet att ta det lugnt. Hon menar på att hon har varit singel hela livet. Hon håller även på med en annan kille också.
Någon känsla vad som kommer ske?

36 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Den postern var läcker ! Ngt jag hade kunnat ha på väggarna i ungdommen haha . Nu är jag för feg har bara fotoförstoringar på djuren och pojkarna..
Så skönt att få lindring från pappa din på andra sidan <3 . Fortsätt nu att ta det lugnt !

Ta det lugnt görs det här då rygg och höfter känns av efter vattengympan men jag måste försöka klippa gräsmattan då det ska bli regn framöver. Hösten trampar på häggen har tappat nästan alla sina löv.Så Man ser småfåglarna äta häggbären Färgspraket väntar jag på älskar höstens färger !

Ser du ngt spännande i höst för mig ?

Kram Anki med flock

Svar: Ja, kan inte så mycket annat än att just ta det lugnt och något lite bättre är det idag.. inte lika intensiva smärtor och man tackar !Kan tänka mig att vattengympan känns av !
Maken klippte gräset igår med samma tanke som du har.. och mycket riktigt, idag kom regnet här !
Lite kul kommer ske i höst för dig... planera det du kan planera och lite oväntat kommer också, kram :)
Esmaralda

37 Mercan:

skriven

Esmaralda du såg att jag hittar min byxa att jag ska gå dit då och då,är den tiger söt rosa randiga som jag missade som jag hittar snart🥹

38 Ångest tjejen:

skriven

Es, kan du se om vi kommer förlora vårat hem eller kommer få bo kvar ? Sen undrar jag om du kan se om min man döljer något mer för mig ? Eller kommer allt ordna upp sig ? Snälla ser du något för att dämpa min ångest så jag kan tänka positiv. Vet till gud varje dag för att hjälpa mig ❣️kram till dig

39 Mercan:

skriven

Esmaralda tycker du hope svarta byxan är snyggt på mig🥹

40 Mercan:

skriven

Vad rekomenderar su söta Esmaralda om hope byxan som jag prövade i går ,jag vet inte om jag ska köpa den ska gå dit nu ,är den snyggt på mig den svarta som jag peövade igår🤔🥹💕🤗eller ska jag vänta nästa vecka

41 Naturvän :

skriven

God middag!

Tack..ja mannen i huset är förälskad och jag hoppas och tror deras förhållande djupnar. Frågan är bara var en annan hamnar men det löser sig ..är inte orolig... önskar dem all lycka till

Kram

42 Ledsen:

skriven

Tack, hade inte tänkt lyfta viktproblem. Men mer fråga om vi gjort henne något. Tror du att hon mår dåligt just över den biten eller är det mer saker?
Tänker på vikten.
Vill ju ha en fin stämning som tidigare, tror du det blir bättre igen?

Kram

Svar: Ja det kan lösa sig... ta det varligt i samtal och ifrågasätt inte... var lyssnande och lite ödmjuk även om du av naturliga skäl retar dig lite, kram :)
Esmaralda

43 Klara:

skriven

Hej, krya på dig Es!

Jag har en fråga angående älvor, små folk och andra väsen. Kan man öva upp förmågan så att man kan se små folket och tex älvor?? Jag vill sååå gärna se de men undrar om man kan då öva upp sina förmågor och på så sätt hur?

Så bra att din mamma kommer till dig och mysigt att fira din make på söndag. Hoppas ni får en fin helg tillsammans.
Kram Klara

Svar: Ja man kan öva upp sin förmåga genom att tro på den och öppna upp för det andliga... men långt ifrån alla lyckas trots ihärdiga försök. Jag tror dock att du har förmåga att lyckas, kram :)
Esmaralda

44 Katrin:

skriven

Har du frågat dig själv hur det kommer sig att du råkat ut för allt detta. Bevisligen, enligt min åsikt behöver din kropp vila. Ta det nu lite varsamt framöver så att du får tillbaka dina krafter.
Kram

Svar: Jag tycker att jag brukar ta det ganska lugnt men jag lyssnar absolut på ditt råd, kram :)
Esmaralda

45 <3:

skriven

Är min känsla rätt att fysio och hon som ringde från Ortopeden hade något emot mig och att det delvis berodde på mitt utseende?
Kram

46 🌸:

skriven

Hej Es!
Igår på jobbet.. Rörde klänningen på sig då eller var det en synvilla?

47 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Bra att jag har rätt nångång ;). Gällande tristessen...

Undrar om din pappa möjligtvis sjöng nån sång om kokosnötter då jag råkade drömma om såna i natt? Lustig dröm :D.
Kram Skorpan

Svar: jajamän, han sjön " Far, jag kan inte få upp min kokosnöt", väldigt ofta :) Kram :)
Esmaralda

48 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Blir det kul på kickoffen?

Kram

49 Helena Ir :

skriven

Jag gillar färg..så mitt tips fixa den där postern till någon av dina väggar :). Jaha så MR Google skyllde på din hjärnhinneinflammation. Smart gjort! Ta dock till dig det..så får du mer hjälp av honom...
Ett skönt par är Ni!

Skickat efter ett par vinterskor..Jag vet..redan! Men i år eller denna vinter vill jag inte bryta mig. Icebug..jädrans dyrt! Bäst att vara ute i god tid tänkte jag. Jag tillhör ju de som hellre är ute i god tid.

Skynda långsamt och krya på dig!

Kram

Svar: ha ha ha, ja ibland får man plocka fram sin kvinnliga list :)
Klokt tänkt med skorna.. rätt som det är har vi vintern över oss... kram :)
Esmaralda

50 Mimmi K:

skriven

Hej Es!

Har bokat tid till läkaren imorgon. Är så rädd att gå dit. Ser du om det går bra?

Kram :-)

Svar: Det ser ut att gå bra, kram :)
Esmaralda

51 Drutten :

skriven

Hej Ez 😃

Så underbart att du är på bättringsvägen.
Så fint av din pappa att sjunga för dig ❤️.

Krya på dig kram 🤗
Drutten

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

52 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda gick och prövade igen hope byxan och nej tyckte jag😁ska venta min byxa ,ska dit någon dag nästa vecka dit😁🤭💕tack söta Esmaralda och jag spelade våran fyra rader till Tistag och Fredag 🤭kommer göra det med hopp under Ocktober åckså🤗💕🤭🙏nu ska jag hjälpa min mor städa ficksa fint för vi ska ha en kvinna gäst från Turkiet med min sister,dem är på stan och hennes son kommer med min sistwrs man på kvällen🤗💕🤭ha det fint söta Esmaralda🤗💕🤭🙏😌

Svar: Vad roligt att ni ska ha speciellt besök, kram :)
Esmaralda

53 Cattis:

skriven

Hej Es!
Vad skönt att du är på bättringsvägen och du nu börjar få tillbaka din vanliga energinivå.

Jag har en jobbfråga då jag endast varit ett år på senaste jobbet men känner tyvärr att jag är överkvalificerad och är nu påväg att söka nytt. Har idag pratat med ett företag som verkar intresserade. Vad tror du, kan det vara en tjänst som skulle passa mig?

Kramar
Cattis

Svar: Ja och runt 65-70 % att du får den och om inte, sa ha ögonen öppna, annat lämpligt kommer dyka upp, kram :)
Esmaralda

54 Dani:

skriven

Hej!
Gjorde en tenta gör två veckor i associationsrätt ser den ut att bli godkänd?

Kram😊😊☘️☘️☘️

55 💖:

skriven

Hej Es,
Vinner jag på att ligga lite lågt och låta hen komma? Hoppas på ett ljus i tunneln..
Kram och ta hand om dig!

Svar: Ja, det tror jag att du vinner på, kram :)
Esmaralda

56 Lydia💕:

skriven

Herregud va jobbigt du har haft det med bältrosen och allt skönt om du är lite på bättringsvägen ❤️‍🩹
Har varit i Spanien och fått sol och värme det var skönt nu vill jag det ska hända saker i höst vill både byta jobb och bostad 😇och hoppas att något roligt och bra dyker upp
Fint får du i ditt hem tycker jag flyttar jag inte till en annan bostad vill jag göra om med något
Kram
Lydia💕

Svar: Härligt att du fått lite spansk energi :)Ser ut som om arbetsbyte kommer först, innan ny bostad, kram:)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Kul med kokosnöten :).
Omg idag såg jag en karl som verkligen tillatalade mig. Han satt på pizzerian mittemot jobbet. Tydligen hade han samma utmaning som jag, måste växla mellan glasögon o solglasögon ;). Borde kanske ha gått in dit...
Kram Skorpan

58 New jersey:

skriven

Hej Es

kan du se om jag vinner i spel blir de mycke pengar?

59 Lajnish:

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du något nytt i arbete för mig?

Kram

60 New jersey:

skriven

Hej Es

ser du ifall någon vinst kommer för mig i spel isåfall hur mycket pengar?


kram

61 AnnaK:

skriven

Är jag psykiskt eller fysiskt slutkörd? Känns som att jag verkligen försöker lösa allt men det blir inget resultat. Kommer mun drömmar om att jag blir skjuten därifrån? Ger nog på riktigt upp snart, det är ju ingen idé ändå.

Kram 🤗

62 Hej :

skriven

Hej!
Jag har en kompis som jag umgås med väldigt mycket. Nu på senaste tiden har jag sett hur hon alltid sätter sig själv först, får allt att handla om henne och en massa skryt.
Om jag säger att jag vann på lotto så har hennes släkting vunnit ännu mer, är hon ledsen så släpper jag allt men är det jag som är ledsen vänder hon det och förminskar mina känslor. Hon skryter konstant hur alla killar blir kära i henne och ska ha hennes nummer.
Handlar detta endast om att hon behöver all bekräftelse som hon kan få?

Jag älskar att umgås med henne och har så roligt, men det blir lite väl tråkigt när allt alltid ska handla om henne..

63 Ullie:

skriven

Vet du om det va något särskilt han blev glad över på begravningen ?

Usch förlåt men ja vet inte hur jag ska öppna upp mej 😢

Men va skönt smärtan minskar är ingen rolig sjukdom ❤️
Krya kramar till dej

64 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar varför C kvinna kan inte var trevligt i inlägget mot mig för jag skapa en inlägget om min nya soffan och soffbordet. För jag skriva ju och fråga henne att kan hon tänker sig titta in i min lägenhet och min finaste soffan. Inget svar från henne i kommentar. Jag önskar ju något gång att hon måste sluta med missbrukare sin roll mot mig på videosamtal. Ser min lägenhet I verkligheten är mycket bättre och mer privat mellan oss.

Jag har ju lämna yrkesrollen för längesen men när ska hon gör det?

Jag hoppas ju hon blir glad för jag fråga henne att vill hon något gång titta in i min lägenhet också...

Ha det bra

Ha det bra

65 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar ju om C kvinna bryr sig om min lägenhet och vill gärna titta in det även umgås där. Med min nya soffan och soffbordet?

Ha det bra

66 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Bästa Es Tack kära Du för svar. Om du o vill får du gärna sända lite av varma Healing till mig ska vara där 10.30

Stor kram ☆♥︎☆

67 Hej :

skriven

Hej!
Jag har en kompis som jag umgås med väldigt mycket. Nu på senaste tiden har jag sett hur hon alltid sätter sig själv först, får allt att handla om henne och en massa skryt.
Om jag säger att jag vann på lotto så har hennes släkting vunnit ännu mer, är hon ledsen så släpper jag allt men är det jag som är ledsen vänder hon det och förminskar mina känslor. Hon skryter konstant hur alla killar blir kära i henne och ska ha hennes nummer.
Handlar detta endast om att hon behöver all bekräftelse som hon kan få?

Jag älskar att umgås med henne och har så roligt, men det blir lite väl tråkigt när allt alltid ska handla om henne..

68 NADYA :

skriven

Hei!
Jeg har fått en diagnose, det er tunge dager da, dessverre. Og jeg er sykemeldt. Lurer på om jeg kommer til å jobbe igjen? Og om min helse blir bedre?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: