I källaren.....

Somliga är typ  födda med medial förmåga och andra kämpar för att få i alla fall ett uns av förmågan.

Jag har aldrig önskat vara medial… det är samma sak med mitt röda hår och  blå ögon.. det bara är och har alltid varit.

Ok, numera får jag ju bättra på hårets röda men det behöver jag inte göra med den mediala förmågan.   Den är lika stor och stark som någonsin men jag har genom åren lärt mig att hantera den… och kan stänga av hyfsat bra.

 

 

  Ibland så bra att jag glömmer bort den.. men se, det får man inte. Då kommer den och knackar mig på axeln, på ett eller annat sätt.

   En gång som barn lekte vi ungar kurragömme i en källare och det blev min tur att leta.  Vi hade ficklampor för i den stora källaren fanns ingen elektrisk el.  Jag lyser min väg och plötsligt lyser jag rakt på  en katt i mänsklig storlek som står på bakbenen och väser med blottade tänder. Kanske det var en panter.

 

  Jajaja, tänker jag och rusar förbi den med ficklampan i högsta hugg för nu hade jag inte tid med konstigheter och mediala ting. Nu var leken det viktiga.

Det som hände skrämde mig aldrig och jag vet faktiskt inte varför.

Men redan då visste jag att det mediala och andliga behövde få sin tid och sin uppmärksamhet annars kunde det bli ganska odrägligt.

 Kram & kärlek o ha en mysig lördag💖

1 Solstjärnan :

skriven

Kan förstå att det finns både för o nackdelar med att vara så medial som du är.Bra är att du kan stänga av alltsom oftast.Kan jag räknas till dom som har något som kan finnas om jag jobbar på det? Ser du vad det skulle vara i nuet?
Es, kommer mitt nästa jobb vara en mindre arbetsplats eller en större?
Ha en bra lördag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Mediala anlag finns det hos dig men det kommer inte av sig själv utan kräver medvetet arbete.. om du en dag skulle vilja.Nästa jobb ser ut att bli på en lite mindre arbetsplats, kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Klok redan då :). Det är väl bra att få växa in i det mediala lite i taget, skulle jag tro, kanske lite lättare att hantera på det viset? Så tack för din medialitet som hjälper oss på vägen Es!

Veckan gick så fort att jag var tvungen att riktigt tänka över vilken dag det är idag. Förstår inte hur jag blivit så veckovill? Lördag kom jag till att det visst är o det är ju skönt.

Inga direkta planer förutom antagligen ett besök till den privata läkarstationen för att se om vi får nån hjälp där gällande dotterns magonda, hitta orsaken till detta. Kan det lyckas Es? Ledsamt att se en gråta för att det gör så ont o inget kunna göra.

Drömde förresten att jag förstörde nåns mobilskal efter att den andra hade förstört mitt. I samma dröm tog jag hand om ett barn som tydligt o klart lurade till sig något som var mera än det som var avsikten, typ femhundra gram godis istället för tvåhundra gram o jag gjorde inget åt saken. Håller jag på att tappa min moral totslt eller vad vill dessa drömmar säga mig? Eller dröm om det nu bara var en...

Molnigt o blåsigt, inte stor chans att kunna se kometen idag då. En som lär komma vart 80000:de år... Lär inte kunna ses under vår livstid mer ;).

Ha en bra dag!
Vila...
Kram Skorpan

Svar: I dag fick jag för mig att det var fredag... men så var det ju inte!Din dotter får hjälp men det kan bli lite segt
Nejnej, inte tappar du din moral på riktigt men i drömmen kan det bli lite si och så :)
Kram :)
Esmaralda

3 Solfjaeder:

skriven

Själv önskar jag kunde vara lite mer medial, elelr i alal fall kunna "se" mer saker.. SOm småfolket..
Och kan förstå att sån förmåga tar sin kraft och tid och kanske inte alltid så uppskattat helelr.. Och se arg panterliknade katt i mörk källare som barn? Nädu, den synen hade gett mig mardrömmar på obestämd tid huvva..

Säg.. Kan det bli en flytt/ny bostad för mig inom närmsta framtiden? Ett halvår cirkus..? =)

Svar: Du kan nog se mer än du riktigt tror !En flytt lär det bli, hyfsat snart, kram :)
Esmaralda

4 Månskenet:

skriven

Gomorron!
Det är både märkligt och mäktigt detdär att kunna ana och se. Du s.a.s slog inte på så du slapp leta i kurragömma-leken 😉
Idag är det årsdag från Estonias förlisning, på lokaltidningen är det en stor artikel om det. Det får mej att minnas natten, då jag vaknade hemma i sängen av mörker, ösregn, storm, rädsla runtom mej. Det var så märkligt och skrämmande. På morgonen när jag hörde nyheterna "visste" jag att det var där jag "varit", ute bland vågorna. Såvitt jag vet så kände jag ingen som var med ombord på Estonia.
Kram, ha en bra dag! Ser ut att bli sol här efter en fredag med nonstop-regn. Ha det gott!

Svar: Tänk att du kände in katastrofen.. så skönt att trots allt vara i sin egen säng !Kram :)
Esmaralda

5 Mysträffar:

skriven

Godmorgon,
Ja det mediala är ju en gåva
(tycker jag då) men man väljer väl inte alla gånger själv heller, då kan man ju lära sig stänga av och på det sättet utvecklar man det inte heller. Det kan säkert upplevas både en ynnest och en förbannelse..
Som barn hade ju ju skrikigt högt om jag mött en svart panter i mörkret, ja och även som vuxen ;-)

Gårdagen blev fin och uppmärksammad, firades dock själv med en flaska bubbel jag kände jag var värd.
Tankarna snurrar fortf hur det blev mellan oss och inte direkt pratat om det..känner att det finns något mellan oss, frågan är väl om han vågar ta steget, jag får invänta och se helt enkelt..
Kram och fin Lördag! :)

Svar: Så ska det firas, med en flaska bubbel !!Ja, vänta och se, snart vet du, kram :)
Esmaralda

6 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Krya på dig finaste Esmaralda! ♥️

Blir det någon spännande utomlandsresa för mig i februari? Eller sätter min krassliga ekonomi stopp?
Kram,
Jennifer

Svar: En resa under vintern ser det ut att bli, kram :)
Esmaralda

7 Naturvän :

skriven

Godmorgon!

Tror jag har lite medial förmåga och den är jag nog född med. Inget jag tränar medvetet på utan det får komma när det kommer och det är jag oerhört tacksam över.

Inga speciella planer för dagen... känner att irritationen växer över vad som sker i mitt hus men eftersom jag inte kan göra ngt i skrivande stund måste jag få tankarna på annat håll.
Det jäser liksom inombords...

Nästa gång jag reser hoppas jag på resesällskap... ser du om min soulmate gillar värme sol och bad precis som jag?? Fast det dröjer väl innan vi stöter ihop??

Nu upp med mungiporna och ut i värmen...

Trevlig Lördag!
Kram

Svar: Visst gillar din soulmate sol och värme.. hav och bad men också storstad och kultur, kram :)
Esmaralda

8 Lotta S:

skriven

Vad är det med min tå nu då, nageltrång? Blir det bättre av sig själv?

9 Alex :

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du om det finns en chans för mig på företaget P? Eller är det något annat som jag är ska till?
Tack!

10 Jossan :

skriven

Godmorgon
Så skönt med lördag! Idag ska jag till kyrkogården och hälsa på mormor. Igår var det hennes årsdag.. 19 år.. tror hon var på besök i förra veckan när någon konstigt nog satte igång min äggklocka som jag inte ens använder.

Igår blev det inte alls som det skulle. Min kompis ställde ju in som vanligt. Det gjorde inte mig något egentligen för jag var trött.
Men det är 3e gången hon ställer in när vi pratat om att dra ut. Men hon tycker inte det är kul om hon inte är helt singel. Men sen tjatar hon på att jag måste börja dejta någon. Vilket hon gjort under hela året vi känt varandra..

tänk att det snart gått ytterligare ett år utan att jag träffat någon.. 2 år utan en relation eller ens dejter.. Han skulle vara nära nu sa du… kan du se lite mer?

Kram

Svar: Mormor kommer på besök då och då och ofta kan du känna in när det sker.Han kommer... och känna nära.. men det är svårt att sia tidsmässigt, kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på den serie kina som only för love på youtube finns det och det är en kina serie. Handlar om mellan privat och jobbet. Jag tänker på min relation till C kvinna är lite påminnas om det men på annat sätta. Jag undrar varför är det så?

Finns det något speciellt mellan oss som det finns en bro från annan sida till sida som något är vi ska gör?

Ha det bra

12 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår fick jag något känslan om någon som jag vet inte vem men den person kommer sitter i den soffan. Det har inte händer än men jag fick något känslan om den person som har något gör med mig och den soffan.

Jag undrar vad är det som speciellt med den person? Jag skriva det nyss "kvinna" men tar bort det. Det kan var det men vet jag vem är den person redan?

Är det något fördel med den dag?

Ha det bra

Svar: Jag tror du vet vem personen är, kram :)
Esmaralda

13 L:

skriven

Intressant. Jag har varit med om några olika övernaturliga händelser i mitt liv. Jag tycker det är jättespännande och blir så glädjefylld av det. Jag är inte medial men har bra intuition 😊

Undrar om jag fortfarande ska hoppas på att kontakten med äldsta vännen kommer fortsätta. Jag har en känsla av att det är över så att säga men har jag tätt eller fel här? Ska jag släppa eller hoppas?

Kram

Svar: Kanske du ska släppa men ha ett öppet sinne och avvakta och se vad som sker, kram :)
Esmaralda

14 Sessan:

skriven

En fråga; Får min man söka nytt jobb?
Kommer han trivas? Blir det samma lön eller sämre/bättre? Kommer han trivas? Kommer han kunna ha med hunden?

Svar: Nytt jobb kommer för honom men tror inte han kan ha hunden med, kram :)
Esmaralda

15 Helena Ir :

skriven

Svårt att föreställa sig hur det känns att ha det med sig hela livet. Jag erkänner att jag skulle vilja kunna detta mer. Men låter det komma sådär då och då som det gör. Min intuition och bilderna som kommer ibland kanske jag ska nöja mig med. För jag förstår ju att det ibland som för dig inte bara är positivt.

Idag är det 30 år sedan Estonia. Jag minns det såväl eftersom en del av helikopterna som vinschat upp nödställda ur vattnet flög till sjukhuset nära mig. Jag grät mig genom dagen. Några år tidigare hade jag min egen olycka. Av min krispsykolog från detta sjukhuset fick jag veta att hen även hjälpte de från Estonia.

Men egentligen är det här inget jag tänker på så ofta. Livet blev så..ingen vet ju vad vi har framför oss. Så fånga dagen då..Som det så vackert heter!

Ikväll ska jag nog börja titta på Idol.

Ha en fin lördag!
Kram :)

Svar: Jag minns också Estonia tydligt och en i byn omkom där.Även här bir det Idol ikväll, kram :)
Esmaralda

16 Bjork:

skriven

Hej hade en fina dag med jobbet igår även om vi hamnade lite vilse så var resten av dagen bra:)

Blir nästa års kickoff lite bättre?

Kram

Svar: Det blir bra nästa år, kram :)
Esmaralda

17 Ingela :

skriven

Spännande ändå detta med andlighet och mediala förmågor.
Snöade in ganska mycket på detta för flera år sen men nu har det lagt sig, det är roligt att följa dig, gillar att du känns så enkel och inte krånglar till det. Jag har nån form av andlig ”förmåga” men det är vad det är, jag bryr mig inte om den längre.

Es, vad tror du händer först, nytt jobb eller ny lgh?

Kram Ingela

Svar: Du bär en andlighet med dig... men än har det inte varit rätt i tiden att utforska närmare... och kanske det kommer en dagNytt jobb kan komma först men blir rätt tätt inpå varann, kram :)
Esmaralda

18 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Ville dom andra tjejerna inte ha med mig eftersom dom lämnade mig utanför de hela? Dom tog illa vid sig att Å släppte in mig i gruppen på messenger? Kram ❤️

Svar: Jag tror inte det var övertänkt av dem, kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hsr jag förresten nå medialitet i mig? Eller är healing nåt som kunde vara för mig?

Hoppas du mår bättre!
Kram Skorpan

Svar: Det har du, helt klart, kram :)
Esmaralda

20 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)

Och görel vaar för engångs skulle trevlig om det inte bara var tillfälle:)

Kram

21 Klara:

skriven

Hej Es, ja det är sannerligen underligt att vissa har starkare förmågor än andra och förstår om det är svårt för vissa att hantera men med tiden så måste man väl det. Jag önskar att jag hade starkare förmågor.

Mvh Klara

22 Klara:

skriven

Hej Es, vill gettingarna och trollsländorna som jag ser ofta och som är nära mig, vill de säga mig något och isåfall vad då? Kram Klara

23 Klara:

skriven

Hej Es, hur är älvor.. en del skriver att de faktiskt är typ onda och att man bör undvika de, stämmer detta? Kram Klara

Svar: Nej inte är de onda.. de är som en gren av småfolket... kan vara lite tuffa men inte onda som regel, kram :)
Esmaralda

24 Klara:

skriven

Hej, har jag en god chans att klara tentan dock jag bara har få dagar kvar att studera pga trötthet/förkylning osv. Kommer jag klara tentan/har jag god chans på tisdag?

Kram Klara

25 Ninna:

skriven

Hej!
Kommer min operation att gå bra?
Känner tvivel på om det är rätt väg att bli bättre.

26 Berg :

skriven

Dina sista meningar om att det andliga och mediala behöver få ta sin tid, annars kommer det och visar sig på ena eller andra sättet, känner jag igen. Så är det. Det är som vänner som kommer på spontana besök om man varit dålig på att hålla kontakten.

Kommer min kommande att ha intresse för det spirituella, eller hur yttrar han sin andlighet?

Ha det fint!

Svar: Han respekterar men har inget direkt andligt intresse, kram :)
Esmaralda

27 Liljan:

skriven

Godmorgon!

Äntligen läser jag bloggen från en ny laptop! Och kanske, kanske så slipper jag dunderstora reklam-pop-ups som täcker 9/10 av skärmen!

Det var en stimmig dag igår och det var skönt att få åka hemifrån till mitt andra hem istället. Få lugn och ro och stillhet i det som var och som gjorde mig ledsen förra veckan. Ibland måste man få komma iväg för att återhämta sig. Vardagen kommer ju tillbaka hur man än vrider och vänder på det.

Det man ska akta sig för är att tro att bara för att man flyr ifrån sina problem så kommer det bli bättre när man kommer tillbaka. Har man inte löst problemet så kommer det definitivt inte vara löst av sig självt när man landar hemma igen.

Äntligen är iaf solen här och jag har kunnat sitta ute för att plugga nu på morgonen. En ylletröja håller mig varm!

Kan berätta att jag nu vågar säga att jag väntar barn och gårdagen slutade riktigt härligt på jobbet när jag berättade för några av mina kollegor. Varav en skrek "We´re gonna have a baby!!!!" Kan man inte göra annat än att gråta och skratta av tacksamhet?

Kram till er <3

Svar: Återhämtning är viktigt och det ska man alltid prioritera !Lika viktigt är det att ta tag i sina problem.
Vad härliga kollegor du har, kram :)
Esmaralda

28 Mercan:

skriven

Esmaralda finns det shans att jag hittar tiger söt randiga byxan som jag missade nästa månad,som du såg att den kommer igen😭💕🙂‍↔️

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tänk så trygg du var redan som barn i din andlighet.
Glad är jag att du inte är lättskrämd och stängde ner utan klok som en uggla lät du det passera och lekte vidare. Det kräver sin "man" att klara av sådana förmågor och jag hade blivit rädd av mörkret kanske inte för pantern ;-) men så är det nog meningen att vi andra inte ska klara av din förmåga.Få gör det. .

Jag var så nyfiken på det andliga då när min pappa gick bort Sprang på olika event och blev spådd än hit än dit och alla ville locka med dyra kurser där jag skulle kunna lära mig att se...Min syster föll för allt och betalade dyra pengar och gör fortfarande.Jag själv har lagt det andliga bakom mig . Jag tror det inte är meningen att vi alla ska ha "förmågor" Har själv avslöjat lurendrejare men hållt det för mig själv.
Vill systern tro på allt och mår bra av det får hon göra det Själv är jag nöjd med att veta att det finns mer "bortom horisonten" och nöjd över att hittat dig Es <3

Ge mamma din en kram från flocken
Kram Anki med flock

Svar: Jag vet ju ingenting annat... så länge minns har jag inte behövt handskas med det.. för det mediala har alltid funnits där som en självklar sak. Du har kommit till en rätt och bra insikt.. du vet var du står och det är bra ! Branschen är full av lurendrejare och om sådana tycker vi inte !Men visst är det så att var och en får tro på sitt !
Mamma ska få en stor kram från flocken, det kommer hon tycka om... kram :)
Esmaralda

30 .:

skriven

Hej Es!
Kommer jag att få resa iväg snart?

Hoppas att även du får en mysig lördag!

Svar: Du kommer snart att resa, kram :)
Esmaralda

31 A:

skriven

Godmorgon.
Jag är väldigt tacksam att du har din gåva.
Oj vad många gånger du hjälpt mig ❤️
På måndag är det en stor dag.
Min dotter och hennes sambo skapa första besöket inför IVF.
Hon har haft en del psykiska problem och måste nu godkännas pga detta.
Vet att du inte alltid får till dig svar men det skulle betyda mycket om du kunde se om det blir ett positivt besked.
Att hon äntligen kan påbörja processen att bli mamma.
Många kramar ❤️❤️❤️❤️

Svar: Jag ser inte hur det blir men håller alla tummar, kram :)
Esmaralda

32 Ängeln från Plejaderna :

skriven

Annan signatur idag men du ser ju vem jag är!
Morning fina Esmaralda

Jag undrar om du får till dig något om det konstiga smset jag fick av en fin kompis häromdan? Plötsligt ville hon avbryta vår fina kontakt efter 12 fina år som vänner? Sårad till max blev jag ända in i Själen och det blir vi Jordänglar när vi har hjälpt och funnits där o Plötsligt får man ett sånt sms. Hon som själv sagt ofta till mig "du måste vara en Jordängel, förstår inte hur du orkar.

Jag hoppas att du får något till dig bästa Ez Fortsätt vila o krya på dig kära du, blev glad när du skrev att du lite bättre. Njut av helgen med din mamma
KRAM

Tack kära Miltons mamma som hade en bra förklaring hur man kännetecknar oss Jordänglar Kram

Svar: Får en känsla av att hon tycker någonting blivit " för mycket".. kan också vara så att balansen i er relation har haltat lite.. du ger och hon tar emot och det blir ju inte sunt i långa loppet...man behöver både kunna ge och ta.. kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Kan B O ha tendenser till lite kontrollbehov av den han är ihop med ?
Tyckte det var så konstigt att han ville åka flera mil för att hämta mig på Grand och se till att jag kom hem.
Kram

Svar: En anings kontrollbehov kan det vara, kram :)
Esmaralda

34 <3:

skriven

Varför vill BO träffa mig igen ? Han är väl inte min soulmate?
Kram

35 Mercan :

skriven

Esmaralda hittar jag tiger byxan nästa månad eller dröjer det of😭🥹💕🙂‍↔️

36 Naturvän :

skriven

Hej!

Det låter hur bra som helst... precis vad jag gillar... tänk vad underbart den dagen man träffas...undrar var det blir?? Och helt klart hur han ser ut .. drömma lite är ju inte helt fel.

Kram

37 Skorpan:

skriven

Intressant att det finns nåt i mig.

Happy kräftskiva!
Länge sen jag ordnade en, ju så dötrött på att fixa o dona. Kanske sen med mannen ;).
Kram Skorpan

38 Mercan:

skriven

Esmaralda dröjer min söt randiga tiger byxa till nästa år of Esmaralda🥹💕🙂‍↔️🤗

39 Cecilia:

skriven

Vi är tacksamma för att hjälper oss med din gåva varje dag.

Hur mår du? Börjar du känna dig bättre och bättre?

Förra helgen gick flyttlasset av och det är kaos i nya boendet med massa ouppackade grejer. Idag ska köksluckor monteras och vi har beställt skåp för skafferi och garderober. Hoppas kunna bli av med den jobbiga röran under kommande veckan. Trots allt stök så tror jag att katterna trivs. Katten som brukar kissa utanför låda när hon är stressad har hittills hållt sig, så det är nog ett bra tecken. Vad tror du, kommer de att trivas bättre här? Kramar

Svar: Aningen bättre...blir det.. sakta men säkert !Tror nog att katterna kommer att trivas - och du med :) kram
Esmaralda

40 <3:

skriven

Varför vill BO träffa mig igen ? Han är väl inte min soulmate?
Kram

41 Lotta S:

skriven

Es, den medicin som ska komma och vara rätt för mig, kommer den att vara dyr? Det här fixas inte via försäkring längre, tyvärr, och det oroar.

42 Doris:

skriven

Hej!
Din mediala förmåga är jag väldigt tacksam för. Fått så mycket hjälp.

Undrar om kärleken är nära i tiden?

Kram

Svar: Det bör ske ganska snabbt men svårt att säga exakt, kram :)
Esmaralda

43 EPM :

skriven

Hej!
Så bra att du prioriterade leken! För mig är det ett tecken på hur väl du hanterade din förmåga redan då😊.
Jag har hamnat i en jobbig period i livet. Framförallt så har min son blivit en inbunden och tyst tonårspojk. Känslorna rinner över för honom och jag når honom inte. Jag känner mig väldigt ensam och maktlös i situationen. Jag hoppas detta bara är en period som blir bättre, ser du nåt om det?
Igår fick jag även reda på att en för mig väldigt viktig kollega ev kommer sluta på mitt jobb. De behandlar henne illa och hon är både min vän och avgörande för att just mina arbetsuppgifter så om hon försvinner vet jag inte vad som händer med mig.
Till sist har jag en handledare som får mig att känna mig dum och oduglig hela tiden, skriver min artikel nu och jag känner mig bara kass och otillräcklig.
Ser du nåt som kan lugna mig?

Kramar

Svar: Det är en period och det kommer blåsa överSträck på dig, du är långt ifrån varken kass eller otillräckligt, jag lovar, kram :)
Esmaralda

44 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda närde jag möter kärleken Vilket sammanhang?

45 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Goddagens
Nu när syrran blivit placerad i Ystad så tänkte jag kolla upp hur långt det är från Malmö. Har en medial vän/bekant som bor där. Så upptäckte jag att hon flyttat till Ängelholm. Tänkte att det är väl i närheten av av Vejbystrand och blev nyfiken.
Hon bor 18 km från dig.
En av mina grannar, Maggan, från tiden i Kallhäll (som inte längre finns hos oss på jorden) var också medial.. Och kom från Ängelholm.
Jag ser en röd tråd.. Hehe..
Medialitet - Ängelholm.


Stressad över ekonomin denna månad.
FK har ej skickat påminnelse om ansökan om bostadsbidrag vilket det gjort varje år. Helt plötsligt gör de inte det. Så nu ligger jag 4700 kr back och mina pengar täcker inte alla räkningar ens 😭 Så ingen mat denna månad.
Helt galet.. Får retroaktivt sedan men man ska ju klara sig här och nu. Soc har beviljat "sin del".

Ser du om det löser sig får jag mer av soc? Hon verkar så skum. Ignorerar mig. Så frustrerande.
Sjukskriven 50%, arbetstränar 50%.
Skulle vilja ha ett administrativt arbete då kroppen inte orkar.

Kjam

Svar: Jag har ju inte alls koll på var de mediala bor... kanske vi flockas här i dessa trakter :)Kan vara att du får ett tillfälligt lån... kram :)
Esmaralda

46 Helena Ir:

skriven

En del händelser minns man lite extra. Var man själv befann sig osv. Som mordet på Olof Palme..9/11.. Tsunamin. Och jag minns som barn också när det I tvrutan visades en bild på Louis Armstrong, han hade somnat in..

Kram

Svar: Ja somligt minns man exakt, kram :)
Esmaralda

47 Sessan:

skriven

Tack för svar.
Vad tråkigt - både husse o hunden gillar sitt jobb (o jag vill helst inte ha hundansvaret.)
Hoppas bara att det blir bra :(


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: