Jordeänglar....

Ursäkta mig, men jag blir lite misstänksam när det talas om jordeänglar.

De har fysisk kropp och lever här bland oss.. och deras utmärkande drag är vänlighet, att vara snara till att hjälpa andra,  de är känsliga, omhändertagande, rättvisa, de är vägvisare, de besitter visdom, de är kärleksfulla och utstrålar trygghet och balans och de tenderar att höra ljud i sitt öra som av änglakörer eller klockspel.

 

 

 Ärligt talat så tror jag inte att det finns genomgoda människor.. änglar eller ej och alla har  vi lite skit i bagaget  och alla har vi handlat själviskt ibland.  Det är normalt.

Jag tror inte att man ska stå efter att vara en jordeängel.. ständigt hjälpsam och leende och trygg… och ÄR man verkligen sådan.. då lutar det mot att man förträngt en hel del… och man jobbar ständigt för att bli älskad och omtyckt.  Dessutom har man tinnitus.😳

 

 

Då finns det andra personlighetsdrag som är starkare .. som tex  självdistans, att se sina fel och äga de misstag vi gör.. 

Kram & kärlek💖

1 Mimi:

skriven

Hej!

Händer det något bra, positivt, glädjande i mitt liv?? Trött på allt otur i livet. Får jag någon bra framtid??

Kram

2 Johanna:

skriven

Kära E!
Ska jag berätta för honom om mina känslor? Känner han lika?

Kram

3 <3:

skriven

Godmorgon ser det ut att bli en fin utekväll fast jag inte alls känner mig taggad. Regnet öser ner. Önskar nästan att tjejerna ställer in ikväll
Kram

4 Anna:

skriven

God morgon Ez,

Så otroligt sant att kunna äga sina misstag. Jag hyrde ut min lght för att bli sambo med mannen, kan du få någon känsla för om vi kommer fortsätta bo tillsammans, eller om jag kommer att flytta tillbaka till min lägenhet igen (såklart inget jag vill)

Ha en riktigt fin dag!

Anna

5 Lucia :

skriven

God morgon Es,

Kommer vår son hitta ett jobb i staden han vill bosätta sig i innan årsskiftet?

Jag vill bara sluta känna oro!

Kram!

6 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur mår du idag? Hoppas du mår bättre ❤️

Ser du om min brors resa till USA blir bra?

Kram

Svar: tack, lite bättre är det...... din brors resa verkar bli bra, kram :)
Esmaralda

7 L:

skriven

Jag tror faktiskt att det finns genomsnälla människor men inte jordänglar. Ett genuint gott hjärta helt enkelt 😊

En fråga. Kommer han höra av sig snart för en date?

Kram

8 Jossan :

skriven

Godmorgon
Fredag igen och åter igen har min kompis ställt in våra planer. Känner mig verkligen ledsen över detta. Nu låter jag henne komma med förslag för jag känner att jag inte är viktig längre.
Hon har börjat träffa en kille så då är killarna vi umgicks med i somras inte viktiga längre.
”Du måste börja dejta så du kan vara med på parmiddagar” jo men hur ska jag träffa någon när hon ställer in varje gång vi ska gå ut ”det är inte kul när man inte är helt singel” jaja.. vi kanske behöver en liten paus från varandra. Känns som hon inte bryr sig om någon annan än sig själv just nu… men blir nog bra igen…

Ser du något om killen som var nära?

Kram

9 Tut :

skriven

En gubbe jag möter ofta i kollektivtrafiken har förväxlat mig med en helt annan person, först tänkte jag att de va felhörning, sen ganska skönt att va anonym men igår kändes det verkligen jobbigt och fel o jag kunde bara inte säga att de va missförstånd. De är personen själv som antagit något och ”haft koll” för att jag liknar någon.

Är det bästa att fortsätta låtsas? Undvika personen så gott som i dialog? Säga rätt ut att de blivit missförstånd? För tänker också på den andra personen gubben förväxlar med … men vill inte skapa drama eller få han arg/lefsen




Kram

Svar: Du kan säga på ett vänligt sätt att det nog blivit ett missförstånd. kram :)
Esmaralda

10 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer få arbetsträna i den ica affären som jag vill vara i eller blir de någon annanstans?? Kram Zoey 💕

Svar: I en affär kan det mycket väl bli men ser inte riktigt var, kram :)
Esmaralda

11 Naturvän:

skriven

Hej!

Jag drar öronen åt mig när jag hör talas om sånt här...det är precis som om det går mode ich inflation i vissa uttryck .nej det finns gott och ont och det gäller väl bara att försöka hålla sig till det goda utan att begå våld på sig själv..

Utrustad med Tigerbalsam. Ipren och korsett skall jag återigen ut på vandring. Köpa olivolja . Den är så vansinnigt god här och jag sörplar i mig en hel del. Posta ngra vykort till nära och kära och ja om orken finns blir det restaurangbesök. Är bara så vansinnigt trött.

En fråga som malt i mig ett tag .. kommer den ljusharige mannen i bastun hemmavid ta kontakt med mig? Vi bastar ofta samtidigt men har inte pratat med varandra.. behöver inte bli ngt mer än vid vän...men blir inte riktigt klok på hans beteende..

Kram från ett soligt och varmt Kreta. 28 gr .. härligt!

Svar: Bra tänk !Somliga olivoljor är bara helt fantastiska !
Känns inte riktigt som att det kan bli något mellan dig och denne man, kram :)
Esmaralda

12 Tess:

skriven

Godmorgon Es

Alltid givande och intressant att läsa din blogg.
Hoppas du mår bättre nu ♥

Jag har en familj men saknar vuxna vänner i mitt liv då samtliga har "försvunnit" och jag är känner mig väldigt ensam både på fritiden och på jobbet. Kommer det bli bättre, vad kan du se?

Kram

Svar: Jadå, visst kommer det att bli bättre, kram :)
Esmaralda

13 Angelina:

skriven

Hej!

Kommer det att bli någon utveckling mellan mig och killen jag inte kan släppa och är så attraherad av (min lärare)? ❤️

Svar: Möjligheten att det blir något på sikt ser inte så stor ut, och det kommer någon annan för dig, kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror tydligt att min hjärna är stressar över allt för jag funderar så mycket om allt och alla typ vaf ska jag gör den 2025 år, resa, firar med några, schema och det finns mer. Jag tror att jag behöver tar pausa från allt ibland också att var mig själv. Jag har börja mindre med att titta in i mobil för jag behöver tid med mig själv. Allt påverkar just nu för mig. Synd att det finns inte någon som jag kan prata med. Jag behöver ju prata ut också.

Jag vet inte ju hur jag mår I framöver men jag behöver hitta någon som kan gav mig en känslan av lugnet och prata med också.

Ha det bra

15 Misstjejen:

skriven

Hej

Så tråkig att B kvinna har gör om sin sida på instagram till privat så jag kan inte ser det. Jag vet inte hur ska jag vända mig till och gav mig lite positiv för må bra. Jag behöver ju någon som kan uppmuntra min vardagslivet också.

Jag vet inte om jag hitta något nytt som gav mig fördelar i vardagslivet.

Ha det bra

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag känner igen det i mig själv som jordeänglar för jag har uppleva hur jag är som person och hur jag hanterar andra även situationer. För jag tycker ju jag är lite annorlunda än andra som är det. Så det kan beror på hur jag bemötas andra.

Jag vet ju jag är inte häxa men jag är något helt annat som kanske har gör med ängel men jag närmare mig till något sort som jag är den person.

Ha det bra

Svar: Jag tycker kort och gott att du är en bra och fin människa, kram :)
Esmaralda

17 LottaS:

skriven

Och så kanske man exploderar en vacker dag av bitter självömkan efter allt man ställt upp och gjort för alla andra utan att få något tillbaka.
Hur mår du nu, Es, fortfarande mycket symtom? Önskar dig en fin helg!

Svar: Ja eller hur !!Ja, de neurologiska smärtorna på vänster sida av kroppen är räliga och jag har förstått att de kan bli långvariga men sjukdomskänslan är hanterbar nu, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Tja man har ju hört uttrycket "du är en ängel", men kanske det inte är det som avses med jordeänglar. Kanske finns dom, kanske inte, mina änglar är nog i himlen ;). Om jag nu har några vill säga ;).

I helgen sov jag så bra o nu har hela arbetsveckan inneburit dåliga nätter. Ingen stress just nu så jag undrar va det är som vill ha min uppmärksamhet? Vad är det som är dåligt? Har ingen aning ja förutom singelskapet som bara fortsätter år efter år efter år ;). Månne mannen tänker lika?

Inte aktuellt på ännu ett tag, om det hela nu får nån finansiering ens, men ser du nåt kring renoveringen av lägenheten jag bor i nu Es? Hela bolagets lägenheter ska renoveras, men inte från golv till tak som det gjordes hos kompisarna på samma gata o det är ju himla märkligt att inte allt fixas då det en gång ska göras!? Ser du mig bo kvsr ännu då o flytta mina grejer, typ allt, nån annanstans? Kan ju redan kånna av hur en sådan flytt känns, milda himmel... Visst är det nångång i framtiden o kanske inget att fundera över redan nu o ändå gör jag det ;).

Hoppas du mår bättre än igår Es!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Visst har du änglar och visst finns det fina och positiva människor också i jordelivet som sprider gott.. men det är två olika ting, som jag ser det. Så småningom ser jag en flytt för dig och när den kommer blir den riktigt bra, kram :)
Esmaralda

19 Helena Ir:

skriven

Jordängel.. En nära människa till mig har fått höra att hon är en jordängel av en synsk kvinna. Nu har ju även hon sina fel och brister. Men ett sätt att försöka se positivt i livet. Många gillar hennes samtal som lyfter. Hon är absolut ingen övermänniska men kanske ett jävlarenamma att kämpa vidare. Något som kanske kan stämma är att levande varelser söker sig till henne vid dödsögonblicket. Det har hänt ett flertal gånger på ibland ett märkligt sätt.
Och jag är mycket glad att känna denna ängel. Utan vingar :)

Fick ett besked igår om en närstående som legat på sjukhus några dagar. Tumör som eventuellt går att operera. Och jag tar till mig. Men inte mer. Själv kommer jag aldrig bli en jordängel.
Bara en vanlig människa!

Regn..regn..Och åter regn idag. Jag kryper nog ur skinnet om jag inte tar mig ut.

Krya kramar ❤️


Svar: Jag vill ha det till att somliga människor lyfter sina medmänniskor och har det lilla extra men att detta är en jordisk egenskap och har ingenting med änglar att göra. Så tråkigt att höra om din närstående, jag skickar healing, kram :)
Esmaralda

20 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt på mig nu när jag varit borta länge? Kram

21 Mercan:

skriven

Of hoppas jag ska kuna sluta röka snart idag😤😡🥹Esmaralda ser du vilkrtbår kommer Hörü överföra permanent första våningen hemma i Bulgarien och kommer vi kuna resa dit snart och är allt bra med våra söta katter där🥹🙂‍↔️🤗💕🙏

Svar: Jag ser tyvärr inte svaret på din fråga, kram :)
Esmaralda

22 Bjork:

skriven

Hej jag kan åka hem i kväll med en kollega:)

Ska vara med mamma i helgen:)

Sover jag över nästa år på kickoffen.

Kram

23 Dunegull :

skriven

Hej E,
Ser det ut som jag kan få ihop en sista minuten nästa vecka? Att jag kommer iväg?
Blir det en bra resa i såfall?

Kram

Svar: Det har alla förutsättningar att bli en bra resa, kram :)
Esmaralda

24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag känner inte för att fira födelsedagen tillsammans med familjen. Ser du om det skulle vara okej att jag väljer att inte göra det? Eller är det bättre att föröka gå till ett firande? Vad ser du?

Svar: Du ska göra precis det som du själv känner mest för, kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Nä så genomgoda människor finns inte . Tur är väl det vi är väl mänskliga..Har faktiskt inte hört talas om jordeänglar ,har väl haft tur ;-)

Men änglasnäll är du som dag efter dag förser oss med blogginlägg och råd fast du inte är frisk <3
Vila nu så du orkar med firande i helgen.

Här ska det skjutsas granne som måste lämna in bilen
Blir bjuden på lunch . Lite trevligt en sån regnig fredag vi har här..

Trevlig Fredag önskas ! Kanske så pass kallt att det blir lite bad ?

Kram Anki med flock

Svar: Ja i morgon kommer mamma och det ska bli mysigt att det händer något lite !!Att bli bjuden på lunch är minsann inte illa !
Badet måste först skuras och tömmas och av tradition är det sonen som sköter den saken men han har haft fullt upp så i helgen blir det inget bad... kram :)
Esmaralda

26 Skorpan:

skriven

Ja visst ett till inlägg redan från morgonen ;).
Hur är det, finns det människor som är så starka healare att deras styrka i detta kan göra under bland människor o verkligen få myvket sjuka att bli friska? Har sett ett sånt program el serie om såna heaöare o undrar ju om det jag såg var verkligt? Då föds man kanske med denna starka kraft?
Kram Skorpan

Svar: En del har nog starkare kraft än andra... oavsett deras personlighet.... kram :)
Esmaralda

27 Mercan:

skriven

Esmaralda jag är så dum ,jag borde inte svara det som jag svarade till min psikolog ,hon frågar så mycket även om min mor inkomsten😡min sister sa ,varför svarade du inte att du inte vet,för du är i tillstånd att du inte vet om di själv även🙂‍↔️jag blir trött Esmaralda av hennes frågor😡min sister sa,hur kan hon ställa till dig sådana frågor🙂‍↔️😡🥹jag ska säga till henne att jag vill bara 15 min. pratt och sällan bokad tid inte varje månad😡ser du någon fara från henne Esmaralda för oss ,hon skriver ner allt😡

Svar: Jag ser ingen fara, kram :)
Esmaralda

28 Linda N:

skriven

Hej, för mig är en jordängel en människa som kommer till undsättning i stunden. Tänker att mina hjälpare haft ett finger med i spelet då.

Es beskrivning ligger bättre till grund för en spännande, psykologisk thriller där sagda jordängel freakar ut tänker jag😉
Kram & trevlig helg allesammans!

Svar: En sån thriller hade jag nog gillat :) kram :)
Esmaralda

29 Carolina:

skriven

Ska snart på sip möte angående min son dem säger att dem tänker på sonens mående men dem tänker mest på mitt mående tycker jag, jag tycker ändå att barnets mående är viktigare. Han mår bäst hemma men inte enligt soc bup är i alla fall på min sida. Kommer vi vinna över soc? För förlorar vi så kommer jag förlora min son vems fel blir det om sonen ta självmord?

Svar: Försök att samarbeta.. det har både du och sonen mest att vinna på, kram :)
Esmaralda

30 Ninni :

skriven

Hej!
Ja jag håller med dig om jordänglar finns dom så blir dom nog väldigt utnyttjade tyvärr så måste man ha skinn på näsan.
Nu till min fråga .Min dotter har alltid levt ensam och har inte några vänner hon hänger mest här hemma hos mig fastän hon har egen bostad. Ska hon alltid vara ensam?
Kram

Svar: Hon behöver bryta sina mönster... kanske en ny fritidsaktivitet, kram :)
Esmaralda

31 Lajnish:

skriven

Hej Es, min sex månadersperiod på 6 månader är över om 2 veckor. Ser du om jag får fortsatt? Eller om det kommer något annat i min väg?

Kram

Svar: Verkar som om det kommer något annat för dig, nu eller lite senare, kram :)
Esmaralda

32 Sanna B:

skriven

Håller helt med dig. Vanliga människor kan ibland vara goda men det har ingenting med änglar att göra. Kram.

33 Mercan:

skriven

Hittar jag min byxa ska dit om en timme eller är vita blusen kvar😆eller kan dröja min byxa till 18 de nästa månad Esmaralda. Då är det ingen mening att gå dit alls😁

34 Evelina:

skriven

Hej, har han tänkt på mig nu när jag varit borta länge? Kram

35 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna sa i turkiskt tellwe att den 4de öktober min önskan blir verklighet ,ser du om det gäller pengar eller kärlek ha ha🙂‍↔️🤗💕

36 Anna:

skriven

God morgon Ez,

Så otroligt sant att kunna äga sina misstag. Jag hyrde ut min lght för att bli sambo med mannen, kan du få någon känsla för om vi kommer fortsätta bo tillsammans, eller om jag kommer att flytta tillbaka till min lägenhet igen?(såklart inget jag vill)

Ha en riktigt fin dag!

Anna

37 Tess:

skriven

Tack för dina svar. Sover väldigt dåligt, drömmer intensivt & har så många frågor och övertänker allt.

Hur ska man orka vara stark i allt som sker?
Relationer överlag är svårt, både privat och på jobbet. Är orolig för min man som har magproblem, är det något allvarligt, och händer något roligt längre fram, blir det en lugn period snart?

Ha en fin dag!

Svar: Andas lugn, kanske du ska pröva yoga.. saker och ting kommer ordna sig, kram :)
Esmaralda

38 Mercan:

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss🤗💕🙂Önskar dig hälsa och lycka till med allt i livet🙂‍↔️💕🤗🙏

39 Ångest tjejen:

skriven

Snälla se kan du se om vi får behålla huset ? Kram 🤗

40 Rebecca:

skriven

Kommer mina andningsbesvär bli bättre? Kommer jag få svar på vad det är.

41 Monica:

skriven

Människor jag har träffat i mitt liv har olika grader av godhet. Min äldste son har ett hjärta av guld och ömmar mycket för människor som har det svårt. Men tyvärr har jag träffat på människor som offentligt är stora eldsjälar men bakom kulisserna är de obehagliga människor som gör sig lustiga och hånar människor som anses vara legitimt att se ner på som betraktas som beklämmande stackare

Svar: Ja, det finns alla sorter.. men det är en go grabb du har :) kram :)
Esmaralda

42 smulan:

skriven

God fredag, äntligen helg-
Barnet har vägrat kortids hela veckan, igår åkte han dit efter skolan, men när han blev hämtad så vill han aldrig mer dit. Vi vill så gärna att det ska fungera. Löser det sig med det kortidset eller ska vi be om byte?

Svar: Kämpa på ett tag till. god chans att det ska lösa sig, kram :)
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Tack Es x 2!
Ja får se hur länge det tar tills en flytt kommer, rätt många år tror jag... Bara att hänga med i svängarna, gissar jag ;).
Kram Skorpan

44 Maddelito:

skriven

Hej ez! Nu kommer där ett gnäll inlägg från mig igen men jag vill så gärna ha ett nytt jobb. Jag söker tjänster som ligger ute och får massa nej och jag skickar spontanansökan men får också bara nej. Jag är så fruktansvärt trött på att jobb inom barn och omsorg och vill så gärna börja jobba med djur nu när jag äntligen har utbildning till det. Jag är villig att flytta och har klarat körkort men vad är det som är fel på mig?

Kram

Svar: Det är inget som är fel på dig utan bara en seg period.. fortsätt sök och ge dig inte, nytt jobb kommer, kram :)
Esmaralda

45 Naturvän:

skriven

Godmuddag!

Tack...nej det hade jag nog inte trott heller..jag låter hans beteende bero.

Som en bastu på min lilla balkong...toppen och vätskan från kroppen rinner delvis av...tror massören har lite guld i sina händer....kandes mkt bra efteråt.

Får se om kvällen inbjuder till ngn flirt?! Vem vet??

Hoppas dina smärtor fortsätter klinga av...jag skickar healing till dig varje dag och kraftfullast känns det tidigt på morgonen.... från balkongen

Kram

46 Skorpan:

skriven

Går dotterns magonda om då vi far till akuten o kanske får det åtgärdat där? Hvc kan inget..
Kram Skorpan

47 Klara:

skriven

Hej Es, vill gettingarna och trollsländorna som jag ser ofta och som är nära mig, vill de säga mig något och isåfall vad då? Kram Klara

48 Klara:

skriven

Hej, tror som du att det inte finns några jordänglar utan alla gör vi ju misstag och påverkas av mörk/dålig energi. Kram Klara

49 🥳:

skriven

Idag är det min dag och jag njuter av min dag.. har börjat uppskatta min födelsedag mer och mer och nu suger jag åt mig alla hälsningar och gratulationer 🫶🎉
Blev speciellt glad hälsningen från T som jag hoppas få träffa sen i dagarna kanske.. 🥂
Kram och fin fredag till dig Es å hoppas du mår bättre dag för dag!

Svar: Grattis på din dag :)Kram
Esmaralda

50 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Goddagens 😃

Nu är det ett tag sedan jag var här.
Tog ett steg tillbaka efter mammas begravning och domen i hovrätten som chockade oss alla.

Jag tror på jordeänglar. Men inte att de är ENDAST änglar utan faktiskt människor med fel och brister de oxå. Dock har de lite extra empati, omtanke, rikare känsloliv, varmare personlighet osv än en vanlig "Svensson". Om de grå finns, småfolk osv.. Varför inte jordeänglar 🥰
Jag tror inte man är ÄNGEL i den bemärkelsen utan mer att man har mer genuint fina sidor. Keanu Reeves känns tex som en otroligt varm och godhjärtad person. Massor av pengar men skänker dem till välgörenhet utan att skryta, åker kommunalt och sitter inte på någon hög häst. Kanske inte en jordeängel men önskar framföra tankesättet hur jag menar 😊

Jag har börjat på yoga.. Och gissa om kroppen behöver det. Haha.. Har gått en gång men ser fram emot nästa. De där med att kontrollera kroppen och dess funktioner hahaha.
Andning, balans etc.
Ont satana perkele i ländryggen men detta kommer bli 👌🏻 Så bra 😃 Och ett steg i rätt riktning.
Hoppas kunna hitta lite billiga men bra yoga grejer sedan så jag kan yoga hemma när jag blivit lite varm i kläderna.

Klämmer in en fråga.
Exet vill att sonen på 14 år (snart 15 år) ska åka själv till USA utan någon som hjälper honom till gaten etc. Jag vill inte att sonen åker själv då det är ett stort ansvar och världen är STOR med mycket som kan gå fel och människor som kanske inte alltid har hjärtat på rätt ställe.
Detta kommer bli ett issue för oss.
Sonen själv vill heller inte åka utan ledsagare. Det är en trygghet.
Men han vill gärna åka till USA över jul och nyår vilket jag tycker är ok. Det ÄR dyrt MEN eftersom exet inte bidrar ekonomiskt i vardagen tycker jag att han kan betala sådant.
Skulle sonen klara av att åka själv?
Jag är inte osäker på att jag gör rätt eller fel. Tycker sonen är för ung att åka utan ledsagare som visar honom vart han ska gå etc.


Kjam på dig Es 🥰

Svar: Grattis till yogan !Jag tror att sonen är för gammal för att få ledsagare som barn under resan... tror att gränsen i alla fall förr gick vid 12 års ålder.. det var då min son fick börja åka på egen hand men nu hade vi ju tillsammans gjort den resan flera gånger så han visste hur det funkade. En del 14-15 åringar är mogna och klarar det bra och andra är mindre mogna, det är individuellt... men om din som tycker det är ok att resa på egen hand så kommer han att greja det... kram :)
Esmaralda

51 Helena Ir :

skriven

Tack! Jag skrev närstående..fel ord..nära har vi aldrig stått. Men ..tack för healing.

Kram

52 SarA:

skriven

Jag har en stark dragning och känsla av att jag skall jobba med kläder på digital nivå i mitt nästa yrke. Är jag inne på rätt spår där eller helt ute och cyklar?
Kram och trevlig helg 🥰

53 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Några tjejer jag har haft praktik med har bildat en grupp på messenger och hon som bjöd in mig oxå är jag ändå vän med. Tog de andra tjejerna illa vid sig att hon bjöd in mig i den gruppen? Kommer jag får roligt när jag umgås med dom? Kram ❤️

54 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Några tjejer jag har haft praktik med har bildat en grupp på messenger och hon som bjöd in mig oxå är jag ändå vän med. Tog de andra tjejerna illa vid sig att hon bjöd in mig i den gruppen? Kommer jag får roligt när jag umgås med dom? Kram ❤️

55 Jordängel:

skriven

Annan signatur idag men du ju vem jag är Ez.

Har du hört talas om Plejaderna? Den långsmala planeten något kuperad. Under många år som Medial har jag fått höra vid olika tillfällen, känner du inte igen mig vi var bästa väninnor på Plejaderna. Plejaderna är ju en planet som vill hjälpa o värna om Kärlek o Lycka m.m. Därför har vi kommit hit o ibland blir man sårad för att man är snäll o vill väl. Precis som Miltons mamma skriver fungerar vi du har så rätt så.Tack för en bra förklaring kära du.

O jag undrar om du får till dig något om det konstiga smset jag fick av en fin kompis häromdan? Plötsligt ville hon avbryta vår fina kontakt efter 12 fina år som vänner? Sårad till max blev jag ända in i Själen och det blir vi Jordänglar när vi har hjälpt och funnits där o Plötsligt får man ett sånt sms. Hon som själv sagt ofta till mig "du måste vara en Jordängel, förstår inte hur du orkar.

Jag hoppas att du får något till dig bästa Ez Fortsätt vila o krya på dig kära du, blev glad när du skrev att du lite bättre. Njut av helgen med din mamma i helgen
KRAM

56 🥳:

skriven

Tack snälla! 🙏 🤗
Kram :)

57 Ghostwriter :

skriven

Känns det som att jag får ny tjänst inom min kommun eller blir det avslut nu? Jag kommer behöva gå på soc då tills annat dyker upp… för ingen lär ju höra av sig inom 2 veckor



Kram ..

58 Mercan:

skriven

Esmaralda🥹min önskan är att hitta larph lauren jacka en svart byxa och tiger söt randiga som jag missade🥹inget annat vill jag ha🥹hittar jag dem nästa månad snart eller under året söta Esmaralda🥹💕🙏🙂‍↔️hittar jag tiger söt randiga nästa månad som du såg att det kommer igen samma byxa ah min önskan Esmaralda🥹💕🙂‍↔️🙏ha det bra🤩💕🤭

59 Bjork:

skriven

Hej denna kickoff var lite upp och ner kan man säga.

Det lsöte sig och nu. Kan det bara bli bättre?

Kram

60 Skorpan:

skriven

Nej akuten tog inte emot oss ens. Mycket märkligt förhållningssätt... Tydligen måste man ha huvudet under armen för att bli emottagen !@#€%!
Kram Skorpan

61 Bjork:

skriven

Hej kommer jag stå närmare någon på jobbet?

Kram

62 Mercan:

skriven

Ja Esmaralda jag är nu fri från idiotiska siggareterna🙂för alltid🙂‍↔️mit hår lycktade så mycket till mig sigg att jag har tagit ett dusch och nej inget sigg längre och efter dusch mitt öra blöde och tack att inte mycket🙂‍↔️jag är glad att inte ska röka längre ute som en idiot och inte ska slössa bort längre massa av pengar till sigg🤭nu ska jag göra en toast åt mig och äta fruckt ibland för det har vi massa av fruckt och mat och ber alltid för söta djuren på gatorna innan jag börjar äta min mat Esmaralda,mitt enda hjälp och hopp till dem💕🙂‍↔️🙏💕😌

63 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Tack för svar.
Han hade ledsagare i somras 😊
Man betalar 150 dollar/plan (=300 dollar ToR)
Det är helt möjligt att han klarar det. Men inte med anslutande flyg då han behöver byta.
Jag blir äggsjuk när jag reser 🤣 så vad blir då inte en 15 åring 😅

Kjam

64 Hönan:

skriven

Ser du om det var O eller J som initierade inbjudan?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: