Micke ber om råd...

I dag gästbloggar :  Micke
 
Hej, jag förstår mig inte på kvinnfolk och kanske kan någon förklara för mig.
 
Mitt ex gjorde slut eftersom hon tyckte att jag var för mycket "på"  och lätt hamnade i konflikter.   Jag höll med henne och sade som det var att  jag ville och kunde förändras.
Slut tog det i alla fall och hon väntade inte in förändring.
Jag levde ensam flera år.
Bor norr över och trivs som fisken i vattnet men det dräller inte precis av kvinnfolk här i trakterna.
 
 
Via Tinder träffade jag en annan kvinna och vi träffades en gång och jag tyckte det gick hyfsat bra men hon avslutar  eftersom hon tycker jag ser för bra ut och därför skulle det ställa till med problem för att andra kvinnpor skulle vilja ha mig.
Vad är det för skitprat ?
Jag är 100% trogen och har alltid varit.
Kan inte kvinnor vara raka och ärliga ?
 
 
 
Singel några år till innan jag vågade försöka på  nytt och nu var det ett kvinnfolk som skulle ändra allt kring mig. Jag skulle flytta söderöver, inte jaga,  inte fiska, inta fara på skoter utan ha samma intressen som hon.   Klä mig som hon tyckte och fara och titta på  musikaler i storstan. Jag försökte förklara att då vore det inte jag längre. Naturen, djuren  och naturlivet är det jag brinner för och det är jag klar med från  början.  Där tog det slut.
 
 
 
Kan någon förklara hur det kan bli på detta viset gång efter annan ?
Tydligen gör jag något fel.
Jag ser till insidan och inte till det yttre men verkar vara dålig också på detta.
 
Hälsningar till er alla från Micke och Ezmaralda får krya på sig.
 
 
1 AnnaK:

skriven

Är jag mest psykiskt trött nu? Kan inte avgöra.Ska äta järn ett tag iaf, det kanske hjälper. Vill helst bara vara ifred och sova. Även om jag aldrig får vara ifred 😂 Längtar till den dag jag slipper tv i sovrummet även om den dagen inte verkar komma. Min ork håller på att ta slut.

Kram 🤗

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår gör jag en inlägget om min nya soffan och soffbordet. Så ju C kvinna kommentarer min soffan att hon tycker det är jättefint men jag tänker bara var trevligt. Jag fråga henne så om hon kan tänker sig titta in min lägenhet och min finaste soffan? Då svar hon inte alls på det.

Varför är hon så otrevligt fortfarande? För jag gillar inte ju videosamtal att jag vill skiljer på privat och jobbet när det handlar om min lägenhet.

Ska hon vill besöka min lägenhet? Och kanske ta en fika där?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår gör jag en inlägget om min nya soffan och soffbordet. Så ju C kvinna kommentarer min soffan att hon tycker det är jättefint men jag tänker bara var trevligt. Jag fråga henne så om hon kan tänker sig titta in min lägenhet och min finaste soffan? Då svar hon inte alls på det.

Varför är hon så otrevligt fortfarande? För jag gillar inte ju videosamtal att jag vill skiljer på privat och jobbet när det handlar om min lägenhet.

Ska hon vill besöka min lägenhet? Och kanske ta en fika där?

Ha det bra



4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vill lära C kvinna ska inte inblandad sin jobbet och privat när det handlar om min lägenhet gäller videosamtal. Vill hon titta in min lägenhet så hon är välkommen i verkligheten att ser det.

Jag hoppas att hon förstår det något gång. Min lägenhet är privat och inte jobbet så borde hon tänker på det.

Jag hoppas ju hon förstår något gång...

Jag är snälla och trevligt mot henne för jag visar ju min uppskattning för henne

Ha det bra

5 Lucia :

skriven

God morgon,

Kommer min minsta dotter hitta en pojkvän snart och få ett förhållande?

Kram!

Svar: Hon kommer hitta pojkvän, kram :)
Esmaralda

6 Lilla jag :

skriven

Hej!

Vad ser du, har vår framtid ändrats eller kommer vi kunna fullfölja vår plan/dröm och få verksamheten utomlands att gå bra och kunna flytta fortfarande?

Kram!

7 Ingela:

skriven

Ja du Micke, att förstå oss kvinnor är inte enkelt, och då är jag en själv…
Jag håller på att bli galen av kvinnorna på mitt jobb och längtar efter min manliga kollega som varit sjuk, du hör ju!

Tänker att du helt enkelt inte träffat på rätt kvinna, av din beskrivning så låter du ju som ett riktigt kap, enligt mig iaf!
Att vilja göra om en annan person tycker jag tyder på en osäkerhet och också väldigt jobbigt…
Hoppas att du hur som helst hittar kärleken, kanske finns det något forum för människor med stort natur och djurintresse?

Kram Ingela

8 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar om du ser ifall det dröjer länge till att det lossnar i jobbsökandet? Ska jag gå kursen jag tittat på så länge? Har ju problem att slappna av.

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför C kvinna förstöra min glädje inför nya soffan och soffbordet för jag vill ju hon ska få ser det I verkligheten med mig.

Det känns så deppigt att hon behandla så mot mig. Jag fråga dig så ska jag smsar henne eller inte om du svar inte inom en vecka på den fråga så köra jag på det.

Jag trodde ju hon ska var positiv och vill besöka min lägenhet...

Ha det bra

Svar: Just nu verkar hon ha mycket omkring sig.. gör henne inte alltför viktig i ditt liv, kram :)
Esmaralda

10 Till Micke:

skriven

Micke, jag har samma problem som dig fast omvänt, karlar är inte lätt att förstå sig på alla gånger de heller ;) Jag tror inte du gör något fel utan bara haft otur att träffa fel kvinnor som inte ser vilken pärla du är med så fina värderingar. (Helt i min smak) Håller mina tummar för att du snart träffar den kvinna som är menad att bli din livskamrat.

Kram

Igges matte 🐈‍⬛

11 Jossan :

skriven

Godmorgon

Ja du Micke! Jag kan ställa samma fråga till dig. Vad gör jag för fel? Jag lyckas inte träffa någon heller. Är ute och rör mig bland människor och gör saker men killarna vill bara ha min kompis. Och tror mig det får jag alltid höra.. Sen får jag höra från folk att de inte fattar att jag är singel eftersom jag ser så bra ut.. Så jag ställer samma fråga.. vad gör jag för fel?

Igår satt jag och jobba och helt plötsligt gick strömmen. Det var inte speciellt kul. Hade sen svårt att somna och somna nog inte förens vid halv 1..

Även idag blir det en lång dag..

Måste fråga, finns kärleken u närheten? Fyller ändå 33 nästa månad och trodde jag skulle få barn….

Kram

Svar: Känns som om kärleken kan finnas ganska nära, kram :)
Esmaralda

12 Linda N:

skriven

Hej Micke, längs vägen träffar man folk. Man blir erfarenheter rikare och man lär sig vad man INTE vill ha i ett förhållande. Tycker det är bra att du inte ger avkall på dina största intressen. Dock så måste kanske en del kompromisser till på andra ting, men det är en annan sak.

Hitta något helt nytt ställe att gå till och träffa andra än "de gamla vanliga". Nån volontärgrej eller ett nytt intresse som du tidigare avfärdat? Keep an open mind.

Din pusselbit finns där ute ska du se.❤️

13 Hej:

skriven

Hej! 
Jag har en kompis som jag umgås med väldigt mycket. Nu på senaste tiden har jag sett hur hon alltid sätter sig själv först, får allt att handla om henne och en massa skryt. 
Om jag säger att jag vann på lotto så har hennes släkting vunnit ännu mer, är hon ledsen så släpper jag allt men är det jag som är ledsen vänder hon det och förminskar mina känslor. Hon skryter konstant hur alla killar blir kära i henne och ska ha hennes nummer. 


Handlar detta endast om att hon behöver all bekräftelse som hon kan få? 

Jag älskar att umgås med henne och har så roligt, men det blir lite väl tråkigt när allt alltid ska handla om henne..

Svar: Hennes självhävdelsebehov handlar i grunden om osäkerhet, kram :)
Esmaralda

14 <3:

skriven

Kommer E och jag ses igen ? Blev han lite kär i mig ?
Kram

15 smulan:

skriven

Hoppas du hittar kärleken snart,

Hoppas att tillfrisknandet fortsätter åt rätt håll,
Börjar bli oroligt kring barnet igen, svårare och svårare att komma iväg. Vänder det åt rätt håll igen eller fortsätter det neråt...

16 Liljan:

skriven

Godmorgon Micke!
Jag har lagt kort för att föröka förstå vad du behöver för råd.
☕️
Det finns ingen jämlikhet i dina relationer. Den ena bär den andra. Antingen är det du som bär den andres bördan, eller så är det din partner som får bära din börda. Det handlar inte om vem ska följa vem. Det handlar om att du och den rätta ska kunna dela med er av era intressen, passioner etc.
Gå till den egentliga källan till varför du hamnar i liknande relationer. Just nu bygger du upp en misstro kring alla du möter. Pga att de är "kvinnfolk". ".Vad spelar det för roll, kvinnfolken är ju körda ändå". Källan handlar OM DIN källa. Faller man för en viss typ så handlar det alltid om de val du själv gör.
Så hur ska du ta dig ur denna negativa spiral? Det är helt upp till dig!
Har du redan bestämt dig för hur kvinnfolken är, då är det bara att sitta i en hörna och tycka. Eller så stänger du igen den tunga ryggsäcken av erfarenheter och lämnar den i hörnan. Den kan finnas där, men den behövs absolut inte bäras runt på hela tiden bara för att du ska bevisa hur galna kvinnorna är pga din historik.
Dela gärna med dig hur det går! Det kanske är så att det bästa är att vara själv? Eller så finner du någon?

/Liljan

17 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Inte gör du ngt fel Micke..att vara sig själv är a och o. Rätt vad det är så träffar du henne med stort H.

Var hos massören igår och en massa bilder dök upp. Blå på en människa med alla chakra samt en indisk gud med flera armar?? Ja vad kan det betyda? Får du ngn känsla Kära Esmaralda

Idag skall jag vandra i bergen... hoppas på en fin tur. Här har jag valt ensamheten

Kram

Svar: När du är avslappnad kan det komma fantastiska bilder till dig.. den här gången ser jag dock inte vad de betyder. Ha det så härligt i bergen, kram :)
Esmaralda

18 Bjork:

skriven

Hej får jag fira nyår i min mosters stuga framöver?

Kram

Svar: Någon gång kan det säkert bli, kram :)
Esmaralda

19 LottaS :

skriven

Micke, jag tror att det "helt enkelt" varit fel personer, att du behöver orka leta vidare. Ditt naturintresse behöver ni ju dela och visst finns det kvinnor som har det intresset. Däremot kan det ju försvåra det hela med det geografiska läget så det kan ta extra tid att matcha. Hoppas få höra av dig här småningom att du mött henne äntligen!

Es, försäkringsbytet, du fick till dig att vi skulle avvakta, men varför, är det varning på det?

Svar: Nej ingen varning utan bara en känsla som kom till mig... jag vet faktiskt inte varför, kram :)
Esmaralda

20 Skorpan:

skriven

Tja Micke, du har bara inte mött "den rätta" ännu, tyvärr ska jag väl säga, för du tycks ju ändå söka efter någon att dela ditt liv med. Om du nu är för mycket "på" o hamnade i konflikter tidigare, hur är det numera, har detta i ditt tycke minskat? Det är ju inte lätt att ändra på sig själv därav frågan ;). Vem vet kanske här finns någon passlig dam att dela livet med, vet åtminstone en som skulle vilja bo norröver, inga namn nämnda ;). Lycka till i ditt sökande Micke o blogga gärna flera gånger så att vi vet hur det går för dig på "kärleksfronten" o ja, kvinnfolk är inte lätta att ha o göras med om inte karlafolk heller ;D...

Inte är det lätt att hitta karlar heller fastän man bor på en större ort o det är ju enervrerande att inte springa på sin soulmate trots folkmängden, karlar, som ju torde innefatta många singlar ;). Var är alla karlar Es?

Igår såg jag en karl
som utseendemässigt
tilltalade mig o det sker inte ofta. Nästan så att jag hade ludt att gå in på pizzerian o sätta mig vid hans bord ;). Men det var väl knappast min soulmste heller, eller var det det Es? Bara en flyktig stund av ögongodis... Ursäkta min ytlighet...

Tänk att det redan är onsdag, så fort veckan har gått. Får se om nåt kul ännu hinner hända denna vecka? Annat än att jag kommer mig till skog o hittar svamp. Tyvärr är det rätt torrt så det är lite dåligt med den sorten, men regnet ska ju komma så ;)...

Ha en bra dag o ta det lugnt Es!
Kram Skorpan

Svar: Det var mest ögongodis och inte den rätte... men nog tilltalar den rättes utseende dig också !Veckorna bara rinner iväg och en får lite panik med allt som skulle göras och inte blivit gjort !
Lycka till med svampplockningen, kram :)
Esmaralda

21 V❤️:

skriven

Hej Ezmaralda

Ser du när min man A kommer få uppehållstillstånd?

Kram kram ❤️

22 Mercan:

skriven

Esmaralda tror du Hörü överför första våningen hemma i Bulgarien innan 2027 ,att det blir nästa år🙂‍↔️ska dit senare till min byxa eller ska jag vänta nästa vecka Esmaralda🥹menade du igår att det blir nästa vecka eller finns det shans idag 🥹

Svar: Jag ser inte när... en dag kommer byxorna att finnas där men jag ser inte när, tyvärr, kram :)
Esmaralda

23 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa idag isrället för sigg😤😡🥹🙏

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tyvärr är jag fel person att ge råd till dig Micke..
skulle bli fel...

Tack Es för svar igår !
Gräsmattan vart klippt ;-) Regn på G

Fick ett besök igår av en person som mår väldigt dåligt . Nu hade hennes hund gått över regbågsbron..Har så svårt att säga nej . Bjöd in henne en stund och hon påverkar mig såå mycket att jag hade svårt att somna igår. Vi bröt kontakten för ngr år sedan då hon tappade det helt.Hade en psykos hon är bipolär bla och går på psykofarmaka Håll tummarna att hon inte kommer tillbaka...

Mitten av veckan och hösten blåser och löven dansar

Kram Anki med flock

Svar: Då är du och gräsmattan redo nu när höstregnen rullar in !Du får dra gränser gentemot personen om det blir nödvändigt
Hösten har kommit hit också och det är riktigt mysigt, kram :)
Esmaralda

25 Mumin:

skriven

Hej Micke.
Jag tror inte du ska vara rädd utan bara dejta/ träffa vidare och till slut tycker man ju du borde träffa någon som kan passa.
För kräsen kan man ju inte vara (det verkar du inte vara heller) men jag menar perfekt kanske man inte kan få det. Men träffa någon det funkar med det borde du. Om du både ser bra ut och verkar ha ett stabilt liv omkring dig så borde du ha alla förutsättningar.

Angående ditt förflutna så får jag dessa tankar,
När du går in i en relation så är det 100% vilket kanske då ditt ex upplevde som på. Men jag lovar en kvinna på samma plan skulle vara glad för detta. Men visst alla strider och konflikter behöver inte tas om hand. Då det kan bli tärande. Och angående de som vill ändra på hela dig, Nä, det går ju inte riktigt. Lite kompromisser kan behövas från bådas håll.

Es. Hur ser mina chanser ut att han kommer vilja gå in i något seriöst med mig?
Kram


Svar: Chansen finns men minskar ju mer tiden går, kram :)
Esmaralda

26 Mercan:

skriven

Esmaralda kan du se om min byxa dröjer till 18 de nästa månad, då ska jag veta och inte gå dit🥹

27 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Han är ju en flörtare, mannen jag gillar. Han är lite flackig av sig. Men ser du att risken finns att han väljer bort mig mot en annan kvinna?

Kram

28 55:

skriven

Vill bara säga Lycka till Micke. Du kommer träffa din framöver i livet.

29 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Krya på dig, hoppas du mår bättre nu❤️

Min tween har börjat få lite dålig hy med knottror och enstaka finnar i ansiktet. Det känns ganska tidigt? Hon är så ledsen för det, kommer hyn att bli sämre?

Kommer jag att hitta något naturligt medel som skulle hjälpa mot finnarna? Hon har så känslig hy så vill inte ta till starka produkter, dessutom är hon för ung för sådant.

Jag har själv lidit av acne hela mitt liv mer eller mindre, fortfarande också. Kommer det att bli samma för henne?

Kram

Svar: Jag tror att hennes acne blir helt inom det normala och ser inget större problem, kram :)
Esmaralda

30 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.

Han är ju en flörtare, mannen jag gillar. Han är lite flackig av sig. Men ser du att risken finns att han väljer bort mig mot en annan kvinna?
Tror du han kommer välja bort mig som det är nu?

Kram

31 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Att jag är lite energi lös har de med andliga resan att göra?

Kram

32 Kvinnan:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har ju då haft en tanke om jag ska ställa ett ultimatum, antingen går vi in i en relation eller så får det va.

Men det kanske skulle upplevas som tvingande?

Hur ser mina odds ut om jag gör så Es? Skulle det bli pang på rödbetan och vi blir ett par på riktigt?
Kram


Svar: Var tydlig. då får du besked och det tror jag att du behöver, kram :)
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det hade ju varit för jäkligt om han hade varit min soulmate ;).

Ja jösses så tiden går, men du behöver ju vila o få dig frisk innan du börjar på med annat. Kanske klanen kan hjälpa dig på nåt sätt?

Här är sjukdom inget hinder, endast avsaknaden av lust att göra nåt ;)... O det är minsann irriterrande det också. Likadant år efter år o det är ju inte klokt!
Kram Skorpan

34 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag komma på en tanke så jag borde få C kvinna lugna ner sig och tänker positiv oavsett vad. Det är kanske bra alternativ att var ute i skogen och lära henne ser ljusets hjärta och andas lugnt även få slå sönder den onda cirkel även uppfyllas med såna goda känslor och positiv också.

Undra på om hon behöver för jag ska kanske använda min själen och min förmåga för kunde hjälpa henne genom tänker rätt. Jag tror ju hon behöver meditation lite i skogen med mig.

Jag tröttnar på såna attityd men jag ska försöka min bästa att slå sönder den negativ runt henne nästa gång när vi ses och försöka ser små saker som är bra.


Det får jag gör att använda min förmågan för det.

Jag tror tydligt att hon behöver det.

Ha det bra

35 Helena Ir:

skriven

Läser inte tidigare kommentarer utan skriver efter eget huvud!

Hej Micke. Relationer är aldrig lätt. Båda måste ju vilja och förändra det de själva kan och vill .
Någon annan kanske skulle tyckt att du var alldeles perfekt att du visade intresse och hade bra intressen själv.
Det sägs att man kan bara ändra på sig själv och inte på andra. Vet du, jag tror helt enkelt att du inte träffat rätt ännu. Båda ska må bra i en relation.
Grattis till ett snyggt utseende..Jag är helt säker på att du kan vara trogen den kvinnan du väljer och hittar när det är rätt i tiden.
Och vet du själv att det finns saker med dig själv du behöver ändra på..Ja då vet du ju! Det finns bara en av dig.. Och det är du! Lycka till och döm inte alla kvinnor..precis som män så finns det kvinnor av alla sorter.

Kram

36 Tess:

skriven

Godmorgon Es

Skönt att du är lite piggare, hoppas du kryar på dig nu♥

Jag har så konstiga drömmar om en kollega på jobbet att vi ska bli sams igen, men jag vantrivs så och vill sluta. Ser du något nytt snart?

Stor kram till dig!

37 Till Micke:

skriven

Micke, jag har samma problem som dig fast omvänt, karlar är inte lätt att förstå sig på alla gånger de heller ;) Jag tror inte du gör något fel utan bara haft otur att träffa fel kvinnor som inte ser vilken pärla du är med så fina värderingar. (Helt i min smak) Håller mina tummar för att du snart träffar den kvinna som är menad att bli din livskamrat.

Kram

Igges matte 🐈‍⬛

38 Berg:

skriven

Visst kan det vara svårt när man är singel och byggt upp ett liv helt på egna villkor som man trivs med.
Uppmärksamma gärna vad du sänder ut. Bara att höra ordet ”kvinnfolk” upprepade gånger får mig att direkt se en röd flagga.. det utstrålar en generaliserande lätt nedsättande attityd i mina öron. Oavsett om sant eller inte så uppfattar jag att det säger något om dig, men vad vet jag det kanske attraherar andra kvinnor.

Es, om jag redovisar mitt projekt på kommande möte, blir det ok? Lite ont om tid, men måste kanske inte vara perfekt?

Svar: Ja, de ser ut att bli okey, kram :)
Esmaralda

39 Annepanne:

skriven

Tjena Micke,

Tinder… nej.
Kvinnofolk kanske inte är det man älskar att bli kallad.
Om man roar sig med att uppvakta en kvinna lite och utrycka vissa ömhetsbetygelser så kan det hjälpa.
Att sätta sig och lyssna på sin kvinna är en god idé.
Att bjuda in henne lite i din värld av jakt, fiske och skoterturer.

Åh sitt inte där och gnäll att vi är svåra. Ni är också ena riktiga idioter emellanåt.

Med all kärlek!

40 <3:

skriven

Kommer E och jag ses igen ? Blev han lite kär i mig ? Han har ringt och smsat varje dag sen jag kom hem 🙏
Kram

41 .:

skriven

Hej Es!

Jo, jag funderar. Jag har en bra samtalskontakt. Hen lyssnar och är intresserad vid samtalen. Men ibland får jag känslan av att hen inte alltid förstår hur dåligt jag faktiskt mår vissa perioder/samtal. Och att hen får saker och ting låta och vara lättare än vad det är. Är det så eller är det bara en känsla jag har, vad kan jag göra åt det om det inte är en känsla?

42 Ullie:

skriven

Om hon vill ändra dej är det ju inte dej som hon älskar
Du ska va som du är o trogen 100% är en självklarhet inget hon ens behövde ta upp

43 Naturvän :

skriven

Godmuddag!

Tack...ja massören har en stark andlig utstrålning...bilder kommer förhoppningsvis ju mer smärtan klingar av och förståelsen av vad jag ser...skall prata med massören på fredag...känns som om vi förstår varandra..tror han har kontakt med andra sidan när han vill

Vandringen var underbar nu snart ner i plurret...

Kram

44 Skorpan:

skriven

O för att spamma rejält på bloggen idag, också, så gillar jag det att också karlar gästbloggar :). Mera sådant... O flera karlar åt mig, tack ;). Nä räcker med en för mig...
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, ja din karl kommer, det vet jag, tappa inte tålamodet, kram :)
Esmaralda

45 Ghostwriter :

skriven

Ska göra ett byte av en soffa idag, känns det som det blir av? Jag kan ju vänta och se men tänkte fråga för jag är van vid att folk avbokar i sista sekund haha



Hoppas du mår bättre!!!! Kram
Skickar healing nu.

Svar: 70 % att det blir av, kram :)
Esmaralda

46 Till Micke :

skriven

Du berättar inte så mycket om dig själv personlighetsmässigt, svårt att ge personligt råd. Det som hjälpt mig är att reflektera över vad jag längtar efter, vad för person jag skulle behöva i mitt liv, vilken person jag behöver vara själv för att uppnå det. Du är tydlig med att du vill ha natur etc, är du flexibel utöver det? Om inte alls flyttbar eller dylikt, är du tydlig från start? Eller kan du tänka dig bli mer öppen för förändringar utan att behöva offra dina intressen?



Lycka till :) / Ghostwriter

47 Micke:

skriven

Tack för svar .
Rätt att jag ska vara tydligare så det ska jag försöka.
Flyttbar är jag men enbart norröver för det är här mitt hjärta och själ är.

48 ES :

skriven

Jag tittar på skuldsanering men då måste man ha skuld hos kronofogden antar jag, är det bästa att göra upp en plan med företagen eller är det bästa för mig skuldsanering?
För det är svårt för mig att upprätthålla avbetalningsplanerna.



Kram

Svar: Försök gärna att börja med att göra upp en plan med företagen, kram :)
Esmaralda

49 Emiza:

skriven

Hur stor chans jag blir gravid?

50 G:

skriven

Jag har tyvärr inget råd till dig Micke, men jag hoppas att du finner den rätte.

Es, nu har vi äntligen lagt ut vår lägenhet på Hemnet med pris och lite visningstider. Ser du om vi kommer sälja med eller utan förlust? Kram!

Svar: Jag tror ni säljer utan förlust men det kan dröja lite, kram :)
Esmaralda

51 AnnaK:

skriven

Kommer jag orka?

Kram 🤗

52 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är så deppig jag känner idag. Men vill C kvinna inte besöka min lägenhet något gång?

Känns så jobbigt som jag vill att C kvinna ska förstår hur jag mår just nu också.

Ha det bra

53 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför är jag så starkare i mentala och fysiskt även om jag har mycket att fundera eller vad som helst. Där styrka finns som jag kämpa varje dagar. Jag vill alltid andras bästa men jag får inte glömma bort min egen känslor också.



Ha det bra

54 Lavena:

skriven

Hej Micke!
Om tjejen försöker ändra på dig så vill hon ju inte ha dig som du är..
Jag lever ensam, har gjort så i flera år nu, och umgås med mina föräldrar och mina barn med respektive.
Har ett par långa förhållanden bakom mig och det har varit med "män" (läs pojkar) som successivt försökt ändra på mitt liv, kläder, hur jag uppfostrar barnen, att jag inte kan jobba (=lat) och en massa annat, och det står mig upp i halsen!
Att du är för snygg var nog den dummaste sak jag någonsin läst😂
Jag vet faktiskt inte hur jag ska råda dig, men jag kan uppriktigt och ärligt säga detta:
Inte alla tjejer/kvinnor är som de måndagsexemplaren du verkar råkat ut för!
Hoppas att du hittar det du söker❤️

55 True Love:

skriven

Godmorgon Micke,
Mycket bra och intressant inlägg. Det här med kärlek och relationer är inte lätt och att finna sin match extremt svårt, säger jag som kvinna då. Jag håller med dig i allt du skriver, man ska absolut inte göras om för att behaga någon annan, då är det inte meningen och man passar inte för varandra. Är man ändå med på att se förändringar hos sig själv är det jätte stort att våga möta sig själv i detta och vill förändra för att en relation ska finnas kvar. Att kvinnan där valde att lämna handlar om henne och er relation var aldrig menad.. men förstår dig precis att man undrar, vad hände här?!
Utseendet spelar roll, för det är attraktionen som är starten (enligt mig då) sen kan det också vara så att man faller för någon för man har samma hobbies, fina diskussioner etc och då växer bilden till något annat och kärlek uppstår..
När man träffar en ny partner är väl det viktigaste att man är ärlig och står för det man tycker och tror på (vilket du varit). Som sagt, att möta rätt kärlek tycks svårt hur man än gör och vissa lyckas direkt. Har inget annat direkt råd att ge dig, då jag sitter i en liknade sits som kvinna då, oändligt många grodor har blivit kyssta men väntar fortfarande...
Lycka till med kärleken Micke!

Es, Gällande min födelsedag, kommer den uppmärksammas av honom, har han koll på den?
Kram :)

56 Rebecca:

skriven

Kommer mina andningsbesvär bli bättre?

57 Louise:

skriven

Bloggadress:https://louisepersson.com(bara för det blir knas i urlrutan)

Har inte kommenterat på länge. Känns helt hopplöst det mesta.
Väntar på att domen ska komma men jag vet redan att vi fick avslag. Jag önskar att mannen vill separera men att vi genomgår familjebehandlingen tillsammans som föräldrar och inte som ett par. Ja vi är ju bara skilda på papper för att KF inte ska ta något från mig till hans skulder.
Men tyvärr vägrar han lyssna på det örat och saker.

På fredag ska jag träffa en chef på en förskola då jag vill göra en praktik på en månad. Och sen gå där ifrån och hoppas det blir något.
Men på riktigt så funderar jag på att skola om mig men med tanke på att det jobb som jag tänker på kommer förmodligen bli datoriserat.
Det ser mörkt ut inom barnomsorgen nu. Läste idag att 6 skolor kommer behöva stänga på grund av brist på elever bara i Malmö. Och förskolor stängs på grund av brist på barn. Hur galet är inte det.

Kommer jag få jobb snart och inkomst?
Kommer min eventuella praktik leda till något?

Förra torsdagen åke jag,mannen och hans föräldrar ut till Trelleborg och tittade på när dottern red. Det var en stolt mamma som fick se henne hoppa i galopp. Sen hängde vi i stallet medan hon tog hand om hästen. Så mysigt.❤️
Vill själv börja rida men måste gå ner lite i vikt.
Fick många bilder och videos. Ska blogga om det.

Ha en fortsatt fin onsdag. Får hoppas på vinst på lotto idag. Vill ju adoptera min valpis snart. Tror jag skulle må bättre då.

Kram och tacksam för svar. Kram

58 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Det ska renoveras här jag bor just nu vilket betyder att man behöver flytta ut.
Jag har två alternativ, antingen bo i tillfällig lägenhet och sedan flytta tillbaka. Annars har man företräde till de större redan färdiga renoverade radhusen.

Jag är tveksam. Eftersom jag ej hunnit studera färdigt. Barnen vill väldigt gärna flytta till de redan färdiga radhusen.

Skulle jag klara det ekonomiskt? Eller skulle det bli för tufft framöver?
Kram

59 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda för allt som du gör för oss🤗💕😌Önskar dig lycka till med allt i livet🤗💕🙂‍↔️🙏

60 Bjork:

skriven

Hej vinner mitt lag på fredag?

Där bland annat görel är med i?

Kram

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför C kvinna inte bryr sig om min fråga som har gör med om hon kan tänker sig att besöka min lägenhet och min fina soffan. Tycker hon att jag värdelös för leva livet eller? Ångrar hon sig att hjälpa mig i skoltid?

Det känns så ledsamt att hon håller på så mot mig.

Så jag borde kanske smsa henne igen snart om hon ignorera mig fortfarande

Ha det bra

62 Skorpan:

skriven

Ja det undrar jag om nån tappat tålamod på flaska för det skulle jag behöva, jäkla karl att inte korsa min väg ;D...
Tack Es!
Kram Skorpan

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Ärligt jag är tröttnar på C kvinnas attityd mot mig. Jag smsar henne imorgon om du inte svar så inte skyller på att min felet utan jag bad dig om att få svar för varför bete hon så mot mig och varför hon inte bryr sig om min lägenhet.

Jag förstår inte ju jag finns fortfarande...

Men jag tycker ju att jag smsa C kvinna imorgon så bad för sluta med hennes attityd mot mig. Jag ska var ärligt med en svart hjärta när vi ses nästa gång.

Så kanske avboka den dag 14 november och lurar henne för jag kan inte den dag så tar den närmaste dag?

Ha det bra

64 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har lust att skriva en till sms till C kvinna för säger åt henne lägga av med hennes attityd mot mig. Hon borde ju bryr sig om mig. Om du inte svar i kväll så jag smsar henne imorgon och inställd att ses den 14 november. Jag vill inte blir mer sårar och jag vill ju hon ska bryr sig om mig. Till och med min lägenhet.

65 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför intiativ till kontakt med mig varit mindre nu senaste dagarna?
Kram

66 Till Micke :

skriven

Du berättar inte så mycket om dig själv personlighetsmässigt, svårt att ge personligt råd. Det som hjälpt mig är att reflektera över vad jag längtar efter, vad för person jag skulle behöva i mitt liv, vilken person jag behöver vara själv för att uppnå det. Du är tydlig med att du vill ha natur etc, är du flexibel utöver det? Om inte alls flyttbar eller dylikt, är du tydlig från start? Eller kan du tänka dig bli mer öppen för förändringar utan att behöva offra dina intressen?



Lycka till :) / Ghostwriter

67 Till Micke :

skriven

Du berättar inte så mycket om dig själv personlighetsmässigt, svårt att ge personligt råd. Det som hjälpt mig är att reflektera över vad jag längtar efter, vad för person jag skulle behöva i mitt liv, vilken person jag behöver vara själv för att uppnå det. Du är tydlig med att du vill ha natur etc, är du flexibel utöver det? Om inte alls flyttbar eller dylikt, är du tydlig från start? Eller kan du tänka dig bli mer öppen för förändringar utan att behöva offra dina intressen?



Lycka till :) / Ghostwriter

68 Rika :

skriven

Hej Mikael en liten tanke det finns tusen olika kvinnor alla är olika dvs miljarder 😉 men för att kanske hitta handen i handsken skriv vad du gillar och hur du är som person . Dvs du vill ha en kvinna som är trygg i sig själv inte osäker och att hon har ett öppet hjärta för närhet och själv bestämmande samt mycke beröring .. och låta varandra vara som man är i vuxen ålder och se olikheter som en fördel och våga ta lite risker .. Naturen och du är ett Kram 🥰 Psst många grodor innan hon med Det hittas 😉 även för oss kvinnor .. men tror säkert du finner henne snart!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: