Världens värsta ilandsproblem....

Det är jag som har det sjukaste ilandsproblemet du kan tänka dig !!
 
Det är tamigfan så man skäms.
 
 
 
Jag ska åka till  Dubai den 26 december... och nu sitter jag här och ångrar att jag bokat resan sådär mitt i julen.. jag som älskar jul.... men så tänker jag att jag grejar ju jolbocksfesten för släkt och vänner redan vid lucia... och julfirandet hos ena dottern bli dagarna innan jul...och julafton hos andra dottern.... men så tänker jag på sonen.. som har jullov från universitetet och kommer hem.. och jag åker bort... mitt i julen när jag borde vara hemma och tända alla levande ljus både morgon o kväll, duka fram skinka och köttbullar, spela julsånger  på CD och ordna mys  i huset !!
 
  Ångest alltså ! Fullt hanterbar men i alla fall.
 
 
 
 
 
Sen tänker jag att mormor kommer ju att vara i mitt hus...och sonen är ju trots allt 24 år och  har massor av kompisar att träffa... hans lillebror Manabonne Glenn är ju också hemma.....
 
 
 
 
Man ska skämmas när man grottar ner sig i sådana ilandsproblem !!
 
De finns dom som varken kan resa nånstans eller fira en anständig jul... och jag kan göra båda delar så jag antar att jag  bara ska hålla truten och vara glad !!
 
Kram & kärlek
1 Hej.:

skriven

Det är ett i-landsproblem, jag skulle nog aldrig kunna åka bort under julen utan att bekymra mig och få dåligt samvete för dom som är hemmma,
du verkar ha planerat det väl så att du hinner med allt firande ändå.

2 Skorpan:

skriven

Vad är väl det, att säga hur man känner. Att det sen finns dom som har problem med det o ojar sig över andras göranden, det kommer vi inte ifrån. Stora sonen klarar sig o dom kommer ha de nog så skönt :). O du också.

Ändringar i mitt schema fr om idag. Kommer det att gå bra, flera timmar med en människa som tydligen kommit in i mitt liv för att jag ska lära mig något. Min tutor är också en som jag sist av alla skulle ha valt åt mig själv ;). Hmm, o ändå påstår jag mig komma bra överens med folk!? Får väl ta mig en funderare gällande den saken, kanske...

Bilen ska fixas idag, äntligen. Föräldramöte på skolan idag o imorgon, mycket att göra. Brukar jag gilla, men någon sorts tomhet finns det ändå inom mig, varifrån har den kommit? Det finns ju ändå mycket av mig ;), hoppas mannen gillar det...

Onsdagskramar - Skorpan

3 <3:

skriven

Ibland är det väl härligt att det får vara lite I lands problem för en gångs skull. Är det Stockholm tror du jag kommer dra mig till med jobb i framtiden. Ser du någon tidsram.
Kommer NJ kunna hjälpa mig ?
Kram


Svar: Jag tror du bara ska lita till dig själv när det gäller jobb.... Stockholmstrakten känns rimligt.. kram :)
Esmaralda

4 Lotta:

skriven

Det kanske går att avboka resan :)

Jag kommer vara ensam hela julen eftersom mina barn är med sin pappas släkt. Det är också ett i-landsproblem i detta uppdelade samhälle...
Min äldste ska på skolresa utomlands snart. Ser du om det kommer gå bra för honom.

Ha en fin dag alla

5 Tanten:

skriven

Men, det är ju så väldigt väl dig unnat att ha det så bra. Varför skulle inte just du vara i den situationen. Önskar ju att alla skulle ha det så bra, men tror att livet sätter människor i olika situationer för att växa som människa, inte minst andligt. Vi har nog alla varit i alla sorters situationer, fattig eller rik, olika umbäranden, under livens alla reinkarnationer. Undrar vad man blir när man blir stor, om man slipper reinkarnera så småningom tro?

Angående healingen så kände min man inte heller något denna gång tyvärr. Han är nog inte mottaglig. Själv kände jag "pirr" i benen och lite i övriga kroppen till en början så lite tog det nog för mig i alla fall.

Så undrar jag om du kan tänka dig att skriva om social fobi. Varit drabbad av det till för några år sedan och under rätt många år, och tror att jag fick ett mindre återfall när jag skrev här med några trevliga bloggare. Är ju inte precis van att vara i "fokus". Tror dock inte att jag "fastnar" tillbaka i detta, var mera att jag hamnade i en ovan situation. Men skam den som ger sig.

Ha en fortsatt fin vecka alla.

Kram

Svar: Absolut ska jag skriva om social fobi !! Själv har du gått vidare och det blir inte som det varit.. kram :)
Esmaralda

6 Johanna:

skriven

Kan du se någon äkta kärlek mellan mig och C? Är han den jag kommer leva med?

Kram

7 Ilandsproblem :

skriven

Godmorgon
Jag har också ett sånt problem. ..
Är på väg till jobbet. Som känns totalt meningslöst. .
Hade rätt bra jobb,skötte mej själv och hade ansvar. Lite för mycket kanske
Chefen lovade ett roligt utvecklingsbart nytt jobb och här går jag och drar benen efter mej! ! Så meningslöst! !
Kommer jag trivas el dyker ett nytt jobb upp? Måste jag flytta för att få det tror du?
Tack
Ha en bra dag
BTW,jag älskar också kossor😄

8 Helena Ir:

skriven

Nej då..du behöver inte skämmas..du har möjligheten att resa,ja,göra både och.Ditt liv..som du har skapat..du är detta förtjänt! Och jag tycker du ska resa..för visst hinner du med julen ändå :)
Men visst har vi i Sverige bättre än många andra i världen.Inte lika varandra..vi har inte alltid samma förutsättningar..gör du som du mår bra av..njut av livet!

Första höstdagen imorgon,det måste väl innebära att idag är det sista sommardagen..
Försöker mig på att träna lite lätt idag..jag ska hitta ork och motivation..IGEN!

Ha en fin dag!
Kram :)

Svar: Ja bara kämpa på.. orken kommer tillbaka och det kommer kännas så mkt lättare.. kram :)
Esmaralda

9 The "good girl":

skriven

Haha ja jisses.. Ibland skäms man nästan för sina lyx "dilemmor".

Tycker däremot att en resa efter julemyset är helt på sin plats! Det bästa av båda världar. Åk med gott samvete :) Du Es.. Hur går hans tankar kring mig, jämför han mig med hon den där andra och undrar hur det varit om situationen varit annorlunda?

Stora kramen.

Svar: Tack :) Lite jämför han nog men det verkar inte ta så stor plats hos honom.. kram :)
Esmaralda

10 m:

skriven

Hej!
Kommer hon få jobbet utomlands? Kommer jag träffa henne igen om hon nu slutar?
Kramar!

Svar: Det ser ut som om hon försvinner iväg och om det inte blir jobbet nu så blir det ett annat.. och ni kommer träffas igen... kram :)
Esmaralda

11 Susan:

skriven

Ha ha, ja snacka om I-landsproblem😱 Jag älskar oxå julen så jag förstår precis, men du gör helt rätt! Du hinner ju både och👍

För min del är höstresa till värmen bokad😎, hoppas jag lyckas varva ner o bara njuta av att "bara vara"
Det har varit lite väl mycket i vår o sommar, så det gör inget om fler pusselbitar faller på plats under hösten .... Lite romantik hade ju ute heller varit helt fel😉

Kram

12 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Det viktiga är, anser jag, att man inser vid funderingar kring I-landsproblem att det just "bara" är det. Det är inte alla som inser det och det tycker jag är outhärdligt. Idag är det två år sen pappa lämnade oss efter en väldig jobbig sjukdomstid. Innan det hände fick jag kontaktförsök och besök såväl via meddelande här som hemma som för att visa att stöd fanns. Det var fint mitt i allt jobbigt. Pappa lämnade och hann ge mamma en sista puss innan han försvann. Som på film. Det känns ibland som han är nära och "smygstökar" runt lite, ibland känns det som vi får kontakt. Ibland inte. Jag hoppas att det inte är inbillning. Kram från mig :)

Svar: Visst är han med dig.. han kommer ofta och tittar till dig och han är så stolt över dig. kram :)
Esmaralda

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag förstår ditt bekymmer till fullo, att åka bort runt juletid tar emot lite. Dock har det ju varit julafton och du har hunnit fira en del en då och nyår i Dubai är säkert magiskt. Annars avbokar du resan...du förlorar säkert en massa pengar....men du får väl fundera på om det är pengaförlust och familjen du vill vara hemma hos/med eller vara i Dubai med ångest och saknad och fira nyår😊
Själv har jag en dröm att få åka till Dubai och en vacker dag tror jag att jag gör det. Min man var så konstig igår, jag försöker vara som vanligt, det hjälper inte och jag kan tro att han träffar nån annan?!

Kram❤️

14 Lurad lover :

skriven

Min sits just nu Esmaralda... Sommarromansen har tydligen tjej!? Detta fick jag reda på först nu, när hösten är nära.

Han har alltså ena veckan hängt med mig, för att veckan därpå sticka på semester med henne... Tänker trots mitt arga sinne fråga en objektiv fråga om varför han trots allt var med mig, uppmärksamhet eller vad fanken betydde det för honom? Uppriktigt sagt chockad.

Morgonkram från kommentarsfältet!

15 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha låter som ett typiskt i landsproblem som lika bra är typiskt mig att ha, men det är jobbigt när man har det, man funderar och har ångest! Men så vet man att det finns alltid dem som har det värre!
Det blir nog jätte bra med resan, fler jular kommer :-)

Es. Om det blir något tillfälligt med någon innan jag träffar den rätta, ser det mer ut att bli en kortvarig fling då? Inge seriöst? Ser den rätta ut att vara nära?
Kram


16 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du sonen är mest lik mig eller sin pappa på sättet? Eller har han helt sitt eget?
Kram

17 Tekla:

skriven

Hej!

Jag ska ha promenadträff i helgen med en man jag aldrig träffat eller ens vet hur han ser ut. Tror du det blir fler träffar? :)

Kram

Svar: Jag tror inte ni klickar sådär magiskt... men någon form av vänskap KAN det bli.. med lite god vilja och om du känner för det.. kram :)
Esmaralda

18 Dunegull:

skriven

Vad menar du E med att det blir svårare för varje dag som går tyvärr? Har han fortfarande känslor kvar för mig? Saknar han inte mig som vän eller han tycker det blir för jobbigt?

Svar: Han tycker nog det kan kännas lite jobbigt..... men han saknar dig och tänker på dig emellanåt... dock går han vidare.. kram :)
Esmaralda

19 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Ja du, så där skulle nog jag åxå tänka. Herre Gud, jag får dåligt samvete om jag ska lämna katten en natt bara. Men sonen förstår nog din reslust och mormor pysslar säkert om honom. Så tagga du ner. Läckert det där med det vita rådjuret i går! Har aldrig sett något sådant fast jag vuxit upp mitt i den svenska skogens djurstam. Dock inte den Svenska Björnstammen, tack och lov, men lysnna på den mänskliga varianten gillar jag att göra.
Verkar som jag jag börjat nafsa mina hälsoproblem i hälarna, äntligen! Säger bara en sak! Ha koll på om ni...snarkar! Det kan ställa till med en massa skit! Enorm trötthet, värk, skallebank och avtrubbning och Fan vete allt! Tveka inte att söka och testa er! Med en gång! För det är lååång väntetid! Känner mig just nu som södra Sveriges största sjökossa med snorkelstrul! Bläää!
Nu ska den snorkeltrötta bege sig till sin grupp och försöka att inte somna och börja snorkla och bete sig räligt. Kan du få någon känsla av att jag snart får ett kul besök med heta aktiviteter och glada skratt, möjligen? Tycker det börjar bli dags nu! 😀
Ha en fin dag ute i den fästing och spindelvävsfyllda smålandsnaturen, som är ack så vacker! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Japp,, jag får en känsla av att du kommer få ett riktigt positivt besök... och om snarkning handlar morgondagens blogg... kram :)
Esmaralda

20 Ängeln:

skriven

Godmorgon vad härligt att få åka till Dubai, det blir nog en häftig känsla att få uppleva. När kommer vi igång med vårt resande, har drömmar om att få resa till olika länder, speciellt semester!!! Kram

Svar: Det kommer, kan ta lite tid men du kommer så småningom att resa en hel del.. kram :
Esmaralda

21 F.u:

skriven

Skulle behöva veta om det går att lita på de som utför renoveringen hos oss nu?!

Svar: Ha lite koll på vad de gör ... har ni en kvalitetsansvarig så kolla med honom så allt görs på rätt sätt... kram :)
Esmaralda

22 Lilly:

skriven

Undrar om du ser mig föda fler barn ❤️❤️

23 Mn:

skriven

Hej EZ!
Bli det något fortsättning i relation mellan oss?

24 B:

skriven

Hej!

Min dotter har börjat i ny skola, fått några nya vänner men det verkar vara en tjej som liksom styr de andra barnen och blir sur på min dotter (och alla andra barn som inte dansar efter hennes pipa) när hon är med andra. Igår var det en konflikt som tog hela kvällen och tog över skolarbetet och såhär kan vår familj inte ha det. Blir det bättre eller har vi gjort ett felval? Kommer hon lämna min dotter ifred?

Hälsningar B

Svar: Vad du beskriver är ingenting ovanligt.. i de flesta grupper finns det någons om vill bestämma.. och de som sätter sig tvären hamnar i blåsväder.... och om din dotter inte ger efter för härskarinnan.. så blir det successivt bättre... ge henne stöd i att stå emot.. kram :)
Esmaralda

25 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Tack snälla för svar senast. Jag tror jag vet var problemet ligger hos mig och har försökt bättra mig nu för detta sista stora jobb. Hoppas det ger resultat, vad tror du?
Vet inte om det är dags att sluta ta uppdrag med tanke på att jag saknar motivationen som krävs vilket bara leder till fel. Vad ser du?
Tack!

26 Anki:

skriven

Godmorgon
Jo nog är det så...men en gång mamma alltid mamma , då får man oroa sig !

På tal om oro...:-)

Det verkar "sitta fast" när det gäller yngsta sonen...han har missat sista ansökningar till plugg och verkar tro att man inte behöver gå till arbetsförmedlingen...Han är inte lat utan så oförmögen att våga tro på sig själv...står det att ansökan till kursen gått ut...ja då tror han att det är skrivet i sten ..Jag försöker förklara att man kan bara få ett nej om man frågar men frågan är fri...ser du om det löser sig i höst...
Har ju redan ansträngd ekonomi...

Kram Anki med flock

Svar: Han kommer mogna i detta och ta fler initiativ... det kommer.... och på något sätt löser det sig.. kram :)
Esmaralda

27 Sheri:

skriven

God morgon Es!

Sker något kul under den nämaste framtiden? Vad i så fall? :)

28 AnnaK:

skriven

Ja, jag har väl inte mkt annat än i-lands problem jag heller eller vart nu gränsen går. Det mesta känns futtigt när man jämför hur andra ute i världen har det iaf.

Längtar efter mycket just nu känner jag. Denna eviga längtan ;) Glädje, hus, sex, närhet, glädje mm mm. Listan kan göras lång :) Men känns som att inget av detta är menat för mig så kanske lika att gilla läget och se vad som händer :)

Kram :)

Svar: En hel del av det du längtar efter kommer... kram :)
Esmaralda

29 Lilly:

skriven

Undrar om du ser mig föda fler barn ❤️❤️

Svar: Jag ser tyvärr varken eller... kram :)
Esmaralda

30 Humlan:

skriven

Vilken härlig mänska du är!
Det är befriande med hur du bjuder på dig själv och jag önskar jag var modigare och vågade strunta i andras åsikter om mej.
Du är ett bra föredöme för oss alla

Jag har en fråga om - hör & häpna - Kärleken!
Hoppas du inte suckade nu :-)
Hur möter jag min nästa kärlek och har han nåt speciellt kännetecken?

Svar: Kärlek ligger oss alla varmt om hjärtat.. och du träffar din... det kan jag lova dig... även om jag inte se några detaljer.. kram :)
Esmaralda

31 F:

skriven

Kommer allt jobb o slit som vi har lagt ner att ge belöning till oss i framtiden att kunna ta det lungt?

32 Kära:

skriven

Har pappa det bra på andra sidan, och har han gått över helt❤️

Svar: Han har gått över och han har det så bra tillsammans med de kära som gått före honom.. kram :)
Esmaralda

33 Kära:

skriven

Tack så mycket esmeralda för ditt svar, gott o höra att han har det bra, det var en jobbig sista tid han fick i slutet ❤️❤️

34 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du om målning utav lägenheten blir bra? Eller bör jag vänta på tapetsering?
kram

35 Shri:

skriven

God morgon Es!

Sker något kul under den nämaste framtiden? Ser du i så fall vad? :)

36 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du jag får bra med bostadsbidrag?
Kram

37 F:

skriven

Undrar när kommer din andra bok ut?

Svar: Den är inte färdigskriven än.. man kan säga att jag kört fast.. rejält... hoppas jag kommer oss igen.. kram :)
Esmaralda

38 lilla jag:

skriven

Kan du se om jag får lugn och harmoni snart? Eller riskerar jag bli utan arbete? Kommer jag börja studera och hitta ett arbete som är rätt för mig?

39 Cissi33:

skriven

Hehe! Ja i-landsproblem.... 😀 själv skulle jag vilja åka bort över julen, hemma är det stressigt, alla vill att vi ska komma hem till dem och förut åkte vi emellan, tre ställen på julafton.. Som sagt, måste sluta göra vad andra vill.... Förra året sa jag ifrån och var bara på ett ställe och tänker likadant i år. Men som sagt, helst av allt åka bort...

Ser du mycket resande för mig och dottern?

Kram!

Svar: Jadå, det kommer en en tid när du reser riktigt mycket.. kram :)
Esmaralda

40 F:

skriven

Kommer allt jobb o slit som vi har lagt ner att ge belöning till oss i framtiden att kunna ta det lungt?

41 m:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer hans och min relation bli annorlunda till varandra när jag flyttar?
Kram

42 D dagen:

skriven

Kommer dagen med stort D dagen då något stort bra händer som ger en bra början på något nytt???

kram

43 Jen:

skriven

Är jag av med honom nu? Känns så konstigt men han var ju bara elak.

Väntar så på att möta en snäll och vettig kille. Du har sagt att jag ska berätta som det är för honom (sjukdomar). Men jag vill ju inte berätta det för vem som helst, så hur ska jag veta att det är den rätte? Orkar inte få skit av andra killar...

Jag försöker gå vidare och ha det bra men känner mig så ensam. Vet att man kanske inte ska rusa in i en ny relation genast. Ser du ungefär när jag möter den rätta? Är det inom 2 år eller först efter 10 år?


Svar: jag ser inte när du möte den som är rätt... bara att det händer.. och du ska berätta om dina problem först när du känner dig trygg i relationen. kram :)
Esmaralda

44 Rebecca:

skriven

jag drömmer om ett hus på landet (inte helt isolerat men nära naturen) med djur och ganska nära till havet. Kommer det någonsin gå i uppfyllelse? kram

Svar: Ja det kommer att gå i uppfyllelse och du kommer att bo där med någons om också trivs med livet på landet.. kram :)
Esmaralda

45 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Jag blev både nyfiken och lite skrämd igår när du berättade om flytten. Jag trivs så bra där jag bor nu ... nära min familj och mina djur. Och jag vet att OM jag skulle flytta ifrån detta utan att jag flyttar ihop med min soulmate så beror det på studier/jobb, annars skulle jag aldrig flytta! Själv har jag trott att jag skulle bo här tills min soulmate dyker upp men nu antar jag att jag inte kommer göra det. Hoppas jag kommer trivas i min nya lägenhet isf. Innan jag lägger ner detta har jag bara två frågor och jag hoppas du kan svara på dom. Kommer det dröja länge innan jag flyttar till en annan stad? Kommer jag bo där länge innan soulmaten dyker upp? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

46 Desp :

skriven

Kära Esmeralda!

Kan du se hur stor chans jag har att få jobbet på sandelins eller kinnarps???


Kramar och gå på resa eller ta med sonen?? Kramsr

47 Berg:

skriven

Nog hinner du njuta av julen! Den 26e brukar man väl ha hunnit bli ganska nöjd med allt, och laddar inför nyår.. Och nyår i Dubai är inte fel!!

En praktiskt fråga.. Jag har min motorcykel ute för försäljning på firma sedan ett tag. Har gått ned i pris.. Men ingen framgång. Kommer jag bli tvungen att ta hem den igen, eller kan du se att den säljs?
Tack för råd, trist att hamna i att behöva slira hem den i oktoberkylan.. Kanske bättre att ta den nu i så fall..

Svar: Nja. den är svårsåld så här när sommaren börjar ta slut... den blir lättare såld till våren.. kram :)
Esmaralda

48 Frida:

skriven

Hej Es!

Egentligen vill jag inte fråga detta för jag vill inte ha fel svar...;) Men om vi flyttar ihop, kommer allt att lösa sig med barna också??? Vågar jag....?

Kram från en lycklig!

49 Louise:

skriven

Stort ilandsproblem. Något som är ett fett problem är att nu helt plötsligt så finns det inget ärende hos försäkringskassan men någon handläggare skulle ringa imorgon. Soc verkar inte svara överhuvudtaget men sambon ska ringa de när han är på af och väntar. Får hoppas att vi får hjälp. För överleva måste vi ju.
Sen får man hoppas att han får hjälp på arbetsförmedlingen så han kommer igång med något jobb eller nåt.
Om 3 timmar ska jag gå på intervju och även imorgon så vi får se hur det går där.
Någon ny VFU har jag inte fått och det är 10 veckor kvar tills vi går ut.
Just nu känns det som vi kämpar motvinds.
Kommer sambon bli anställd någonstans snart och kommer jag få någon anställning snart?
Känns som universum motarbetar oss hela tiden. Dessutom hoppas jag att vi får hjälp av soc för jag får ingen CSN. Ska iaf träffa vår lärare på fredag angående vårt examensarbete. Kanske kanske blir det några poäng där så csn kommer igång, men jag hoppas inget.

Ha en bra dag. Kramar.

50 Mikael:

skriven

Jul i Dubai?

Hur tankte du nu?

Nar det ar Jul ska det vara morkt och lite vintrigt atminstone!

Ja jag skulle ocksa undra vad jag gjort :)


Svar: Nåja... julafton och juldagen är jag ju hemma.... det blir den 26:e till Dubai.. men antagligen firar de inte nyår där just då heller.... ja jösses som det blir ibland.. kram :)
Esmaralda

51 Malin:

skriven

Som sagt, kärleken kom inte inom två år varken från att jag var 34 år (som du sa från början) eller åren efter det heller och om bara några
månader fyller jag alltså 40 år nu. Ja, och HUR länge till kan det dröja!!?? Du skrev i min sista seans för exakt ett år sedan att din KÄNSLA var att det inte skulle dröja så länge och det var ju fel, men du skrev också att "Det kan ske i morgon – och det kan ske om två år." Betyder det att det absolut borde ske inom ett år nu då!!?

Svar: Nej.. jag ville bara belysa att det kan ske nu men det kan dröja också... jag kan inte förbinda mig att det ska ske inom en exakt tid för då är risken stor att det blir fel, som du vet... kram :)
Esmaralda

52 IeIe:

skriven

Nåjo.. Nog är det alltid lite I-landsproblem men slå inte på dig själv är du snäll. Det är bara onödigt. Din son, hans kompisar, MG och mormor kommer säkert trivas och må väl där under jul och du kommer vara glad i Dubai för det är vad du vill och gillar då resor och upptäcka världen ligger dig varmt om hjärtat. Så näe, kör på bara. Passa på och res medan tid, möjlighet och ork finns för sen kan det vara försent.

Hmm.. Jag funderar fortfarande kring det där som H berättade om här om dagen. Kan du se eller känna av något vad det var? Som sagt, han körde bil och låg framför en annan bil och där när han tittade i backspegel så såg han något i den andra bilen som han inte är helt säker på vad det var och sen när solen la sig på vägen så försvann det.

Och hur är det egentligen, hur kan du läsa av något jag frågar eller funderar kring? Speciellt om det gäller en annan person. Är det andra sidan/guider/anhöriga osv som kommunicerar med dig och/eller en kombination av intuition som hjälper dig att komma fram till ett svar? Eller får du bara till dig saker utan att veta hur men det bara är så?

Jag är som väldigt nyfiken på hur det där fungerar och allmänt om hur det är att vara medial/ha olika gåvor/förmågor.. Måste vara speciellt! ..

Måväl, dags för mig att bege mig vidare. Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag, Es och alla andra fina själar..

Njut och må väl som jag brukar säga :)

Svar: Hur jag får saker och ting till är olika.. ibland bara kommer det och ibland måste jag fokusera... det varierar väldigt... och det som H berättade om... i den andra bilen fanns något som inte var mänskligt,, och som han kunde se bara under en väldigt kort stund.. något som vi människa inte ska kunna se... kram :)
Esmaralda

53 EPM:

skriven

Glöm "duktig flicka"- idealet och njut av att göra något som DU vill och mår bra av. Jag vet att det är svårt, men försök...

Jag är nervös och stressad nu, hur kommer det gå för mig i Kanada?

54 Challe1972:

skriven

Min dotter fick en klocka i julklapp som hon är jätte glad för men sen var det så att hon tog av sej klockan och ka den på bokhyllan och nu är den försvunnen kan du se var den är vi har letat och letat hon är så ledsen mvh charlotte

55 MissTjejen:

skriven

Hej

Tänkt på en sak att min farfar och farmor jag har aldrig träffa dom. dom dog efter jag födda. Undrar om dom täkt något om mig eller annat.

om dom har något meddelande till mig?

ha det bra
MissTjejen

56 Friendy:

skriven

Hej

Möter jag någon ny vän?

Svar: ja det gör du.. kram
Esmaralda

57 Hönan:

skriven

Haha ja det var ett riktigt ilandsproblem, men kan väl vara skönt att ha ett sånt problem som ens största ibland.
Vad härligt med Dubai, blir nog riktigt häftigt. Det är en stad jag själv önskar besöka någon gång i framtiden.
Är lite trött på mig själv att jag dragit ut så på det, riktig liten fegis, men samtidigt glad över att jag äntligen tar mig mod. Vet att det blir bra oavsett reaktion.
Men kan inte låta bli att fundera på om reaktionen hade sett annorlunda ut om jag tagit upp det tidigare, eller om den ändå hade varit snarlik?

Kram

58 Li:

skriven

Tror du kämpat på rätt bra för att hamna där du är.
Så känner jag med mig själv också. Och livet är kort inser man helt plötsligt. Så varför inte unna dig lite ilandsproblematik. Kanske skriver så för att lätta mitt egna samvete. Var och när ska jag resa i vinter.... eller ska jag ta en längre resa i vår... (i-landsproblem!!). Fast kan känna att jag är värd det efter allt som varit.
Tyvärr gäller det ju många som ändå inte har möjligheten.
Kul ändå att läsa om (och dämpa min egna "ilandsångest")

59 Anki:

skriven

Tack för svar <3
Ha en fortsatt härlig tid i skogen med albinos
och härliga kor Inga nya klockringningar ..?

Kram Anki med flock

60 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Jag blev både nyfiken och lite skrämd igår när du berättade om flytten. Jag trivs så bra där jag bor nu ... nära min familj och mina djur. Och jag vet att OM jag skulle flytta ifrån detta utan att jag flyttar ihop med min soulmate så beror det på studier/jobb, annars skulle jag aldrig flytta! Själv har jag trott att jag skulle bo här tills min soulmate dyker upp men nu antar jag att jag inte kommer göra det. Hoppas jag kommer trivas i min nya lägenhet isf. Innan jag lägger ner detta har jag bara två frågor och jag hoppas du kan svara på dom. Kommer det dröja länge innan jag flyttar till en annan stad? Kommer jag bo där länge innan soulmaten dyker upp? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

61 Kiara:

skriven

Hej igen Es!
Jag blev både nyfiken och lite skrämd igår när du berättade om flytten. Jag trivs så bra där jag bor nu ... nära min familj och mina djur. Och jag vet att OM jag skulle flytta ifrån detta utan att jag flyttar ihop med min soulmate så beror det på studier/jobb, annars skulle jag aldrig flytta! Själv har jag trott att jag skulle bo här tills min soulmate dyker upp men nu antar jag att jag inte kommer göra det. Hoppas jag kommer trivas i min nya lägenhet isf. Innan jag lägger ner detta har jag bara två frågor och jag hoppas du kan svara på dom. Kommer det dröja länge innan jag flyttar till en annan stad? Kommer jag bo där länge innan soulmaten dyker upp? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

62 Mi:

skriven

Hej!

Kommer det bättre ljusare tider snart för mig eller kommer det inte alls??

kram

Svar: klart det kommer.. och med stor förändring.. kram
Esmaralda

63 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag tänkte jag skulle fråga dig hur det ser ut på jobbfronten för mig? För flera år sedan såg du att jag skulle arbetsträna lite mera och sedan skulle det leda till jobb. Där jag är just nu vet jag inte leder till jobb, men dröjer det länge till innan jag får en praktikplats som leder till jobb? Tycker jag har väntat länge nog nu. Minns oxå att du sa att jobb kom före soulmaten, så jag förstår att det kanske har dragit ut pga det. Men vad ser du? Sker de nästa år eller får jag vänta i flera år till innan den praktikplatsen som leder till jobb dyker upp? Tacksam för svar! Kram från mig

64 Healingkund mm:

skriven

Hej!
Ledsen här, chefen är otrevlig och ljuger och ändrar sig. Inte alls kul att komma tillbaka från semestern.
Höll på att börja gråta förut och hade lust att bara dra hem från jobbet.
Han jag har blivit väldigt förtjust i har inte hört av sig sen i måndags.Inte att det är länge egentligen utan att han brukar höra av sig flera ggr per dag.
Jag känner att han kände av min osäkerhet och behov av att känna att han bryr sig.
Var ju för mycket på, jo det var jag.
Hur går det med honom?
Hur går det med chefen och jobbet?
Kram o pussa MG på nosen


65 Tanten:

skriven

Tack för ditt svar. Ser fram emot att få läsa om social fobi trots att jag varit mitt i det själv. Med den bakgrund, upplevelser och uppväxt som jag hade, så är det ju inte så konstigt att det uppstod.

Kram

66 gh:

skriven

Hej!
Konstig stämning på jobbet..vet ej varför..min chef kommer imorgon..har han någo emot mig? Nått är det men vet inte vad..behöver jag vara orolig?
Kramar!

Svar: ta ett snack med chefen och säg som det är att du känner en taskig stämning.. något är det och du inbillar dig inte men jag ser inte exakt vad.. kram
Esmaralda

67 F.u:

skriven

Kommer allt jobb o slit som vi har lagt ner att ge belöning till oss i framtiden att kunna ta det lungt?

68 Chopper:

skriven

Hej. Tror du gjorde rätt ☺. Man kan behöva göra något annat för att uppskatta de man har☺.

Å sonen å mormor kommer ha de bra för du är med dom i tanken.

Å nästa jul är du hemma å njuter ännu mera☺☺. Men julen är fin å är en speciell högtid då man äter å umgås med släkt å vänner☺☺.

Ser du om jag har en ny vän till jul? Å om jag kommer att fira med min son?

Ha en fin kväll kram ❤❤

69 Lisa:

skriven

Hej

Vad härligt med Dubai, nog lite annorlunda och intressant. Apropå resor så står jag i valet och kvalet om jag ska boka en resa en vecka till Rhodos. Min ena dotter åker dit nu i två veckor, och jag tänkte överraska henne. Ser du om det är en bra idé eller ska jag avstå ?

Vänligen Lisa

Svar: Känns som en riktigt bra idé... kram :)
Esmaralda

70 Alltina:

skriven

Hej

Har jag någon hälsning från andevärlden?

kram

71 Malin:

skriven

Okej, Så det kan "ske i morgon - det kan ske om 50 år" skulle jag ha läst. Dumt jag läste två år som det stod.

72 Lizette :

skriven

Hejsan;)
De planerar en weekend-tripp till Paris några på jobbet. Blev oxå tillfrågad..känns inte som jag kommer ha råd. Ser du om jag kommer med på resan?
Kram

73 Challe1972:

skriven

Min dotter fick en klocka i julklapp som hon är jätte glad för men sen var det så att hon tog av sej klockan och ka den på bokhyllan och nu är den försvunnen kan du se var den är vi har letat och letat hon är så ledsen mvh charlotte

74 Li:

skriven

Hej Jag undrar om mötet kommer att gå bra på fredag eller behöver jag oroa mig?

Ha de bra

Svar: nej jag tror inte att du behöver oroa dig.. kram
Esmaralda

75 Marabou:

skriven

Hej

Ser du hur många barn jag får med den mr right?
tacksam för svar

76 Livsvägen:

skriven

Hej Es


Ser du någon förändring på väg?
kram

77 Amalia:

skriven

Hej!

Kan du se något om mitt framtida jobb? hamnar jag på det jobb jag har i åtanke?

78 Boudica:

skriven

Jadu i-lands problem är nog en varda för mig ;)
Men just nu har jag något värre problem!

Men herregud vad har det tagit åt healingen denna gång!? De som brukar fungera så väl för mig.
Trodde att det skulle fungera extra bra denna gång med, kändes som det på måndagen, men sen kom totala motsatsen! Jag har haft ett par helvetes dagar sen dess.!

Bl.a tjafs på jobbet som spårat ur, oskylldigt anklagad. Påverkar mitt humör, ingen sömn inatt, känner mig som om jag börjar bli sjuk, jag som riktitgt sällan är sjuk, och inte minst min mobil som krashade helt totalt idag! Så nu är jag mobillös ett tag, var tvungen återvända för att laga den imorrn.
Mer irritation än glädje, lill balansen jag hittat blev full gugning i oblans, men energin, finns, men känslan av sjuklighet, suck....
Totala motsatsen!
Kan inte låta bli att fundera om det fanns en mening med att det blev såhär?

Min ängel har nog försökt muntra upp mig lite även, sett många vita fjädrar idag, ett vanligt tecken från honom :)

Nu ska jag försöka bota min huvudvärk! En kaffe kanske ;)

KRAM!

Svar: Vad trist att inte healingen gav det du sökte.. men ibland blir det så... det kan ligga något i bakgrunden och störa och så går healingen åt skogen. Din ängel gör allt han kan.. kram :)
Esmaralda

79 😓:

skriven

Helt förtvivlad behövde något litet stöd men det gick sig inte.
Förstår att det är många här o så.

80 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag tänkte jag skulle fråga dig hur det ser ut på jobbfronten för mig? För flera år sedan såg du att jag skulle arbetsträna lite mera och sedan skulle det leda till jobb. Där jag är just nu vet jag inte leder till jobb, men dröjer det länge till innan jag får en praktikplats som leder till jobb? Tycker jag har väntat länge nog nu. Minns oxå att du sa att jobb kom före soulmaten, så jag förstår att det kanske har dragit ut pga det. Men vad ser du? Sker de nästa år eller får jag vänta i flera år till innan den praktikplatsen som leder till jobb dyker upp? Tacksam för svar! Kram från mig

81 F.u:

skriven

Kommer allt jobb o slit som vi har lagt ner att ge belöning till oss i framtiden att kunna ta det lungt?😊😊

82 Amalia:

skriven

Ska jag söka till den arbetsplats jag hoppat in på? är det en möjlighet? ser du något? blir det bra med mitt framtida jobb för mig?

Svar: Möjligheten finns verkligen... planera och gå in för det... kram :)
Esmaralda

83 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Ska försöka visualisera mig dit fort så kanske vägen visar sig :)

Kram :)

84 Bellagio:

skriven

Är hon mitt livs kärlek?

85 Bellagio:

skriven

Är hon mitt livs kärlek?

86 Linda N:

skriven

@Linnean "...sjökossa med snorkelstrul" Du är ju bara för skön! Tack för dagens garv!

87 Malou:

skriven

Hej Es

Sker mötet med kärleken i år, eller dröjer den mer?
kram

88 Linda N:

skriven

@Linnean "...sjökossa med snorkelstrul" Du är ju bara för skön! Tack för dagens garv!

89 Amalia:

skriven

Tack för svar! :)

90 Willan:

skriven

Hej! Ställer fråga sent hoppas på,svar ändå. Kanske du är en nattugla som är jag.
Har du något bra råd till min son som känner att hans gymnasieval blev fel. Han har gasnka bra betyg Han trivs inte riktigt men nu är det svårt att söka om nu du det är fullt, Han är bekymrad och vet inte hur han ska göra? Känns så tråkigt att det blev så här.

91 Oxelina :

skriven

Njut av att du har ett sådant problem 😊 . Du har haft dagar och julhelger som verkligen varit svåra o tunga att lösa. Så passa på att njut åt det problemet, det är du värd.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: