ÄNGLAKONTAKTEN....

Många av oss har förmåga att närma oss  änglarna och främst den vi kallar vår skyddsängel.

Många undrar om alla har en skyddsängel… och mitt svar är att jag vet inte riktigt.

Jag ser de flestas skyddsänglar men inte allas…

Och  bara för att jag inte kan se så behöver ju inte detta betyda att ingen ängel finns. 

Hur kommer man då i kontakt med sin ängel ? brukar många också undra och DET kan jag tipsa om!

 

Via meditation är ETT sätt.. och när man når den totala avslappnaden.. då är man öppen och mottaglig och kan ta emot. 

Ett annat sätt är att man tänker intensivt på sin ängel innan man somnar..  man bestämmer sig för ett möte. Och sedan i den lilla glipan mellan sömn och vakenhet kan det hända att vi etablerar kontakt.. för just då är vi extra mottagliga.

Dock är det väldigt få som visuellt SER sin ängel. 

De flesta känner inom sig och det tycker jag att man ska nöja sig med.. det är verkligen gott nog.   Din skyddsängel måste inte vara en släkting eller närstående som gått över… påfallande ofta är det en själ som vi är sammanlänkade med i universum och som vi har ett starkt förflutet med i tidigare liv.

 

Våra änglar KAN påverka vissa jordiska ting.. de kan skydda dig från en del olyckor..  men framförallt kan de  ge dig energi, glädje och inre styrka och när du behöver de som mest.

Min ängel är en kul typ , måste jag säga!

För inte så länge sedan dök han upp när jag promenerade vid strandkanten. Han gör så ibland.

Men den här gången gick han liksom  på vattnet.. som en annan Jesus och det talade jag om för honom också. Då gjorde han en piruett och nuddade knappt vattenytan och liksom bräckte Jesus i detta.. och sen traskade han som vanligt folk i sanden vid min sida.

 

Nu säger nog somliga att jag måste vara helknäpp och att allt bara är inbillning och då säger jag att det är synd om människor som inte tror och som inte kan/vågar släppa in magin i  sina liv.

Den finns.. den är äkta och den är verklig.

Och för övrigt anser sig en skyddsängel vara så påtaglig och självklar bland oss människor att de knappast ser dig själv som magiska eller udda inslag.

Har dom vingar ? Jag tror att det beror på hur man själv väljer att se. Min ängel har inga vinar men din kanske har.

Kramar

 
 
1 Dinara:

skriven

Ännu en intressant tema! Tackar för det.
Jag vill verkligen få lära känna min skyddsängel. Nu när det känns att behöver honom mest. Ligger igen somnlös och orolig för hemtentan som är hos läraren nu. Kommer jag få godkänd på den?

2 Idag :

skriven

Hej Emeralda! Finns det fortfarande hopp för han och mig?
Mvh

3 G:

skriven

Kommer R på konserten idag?

4 L Fågel:

skriven

Hej Esmeralda
Kommer jag att få tillbaka honom?
Kram

Svar: Kanske för en kort period men jag ser honom inte i din framtid... det finns annat jättebra istället.. kram:)
Esmaralda

5 Sofia :

skriven

God morgon :)
Jag är inne i en period då jag drömmer mycket om mina avlidna morföräldrar och saknar dom oerhört. Jag tror jag känner av deras närvaro, har jag rätt :)

Tänkte höra om du kan se hur det kommer att gå för lillskruttan med inskolning på dagis efter jul, har lite ångest i mammahjärtat, fast det är väl inget ovanligt iofs ;)

Hoppas du får en trevlig fredag :)
Kram

6 G:

skriven

Jeg skal visst ha en skyttsengel, men klarer du å se noe mer rundt han/henne?

7 Jennifer:

skriven

Jag skulle väldigt gärna få kontakt med min ängel men än så länge har jag inte lyckats. Men min lilla flicka kan se änglar och brukar le och skratta mot dem. Hon ska få ett vackert litet änglasmycke på sin födelsedag, den perfekta gåvan åt henne.

Är änglar och andeväsen samma sak? Blir de människor som går över till andra sidan änglar? Eller är änglarna alltid änglar ( de föds inte som människa?)? Förstår du hur jag menar?

Menade han vad han sade?
Kram

8 Nelly:

skriven

Du har sagt att jag ska ha en ängel i tidigare seans, då ska jag pröva få kontakt, spännande.

Tror däremot min ängel måste vara från tidigare liv, har bara en känsla av det.

Ezmaralda, behöver jag vara orolig över min mamma, speciellt över att någon vill henne illa?

Kram

Svar: Jag ser en orolig period för din mamma men ändå inga varningar och både du och hon har era änglar hos er.. kram :)
Esmaralda

9 Tekla:

skriven

Jag berättade jag vill avsluta igår till min partner och han blev väldigt besviken och säger han ska berätta till alla att jag har utnyttjat honom och hans situation. Nu undrar jag om jag kommer att drabbas av dålig karma om jag lämnar honom? Jag tycker mycket om honom men jag ser ju inte hur vi skulle få det att fungera. Och för att inte slösa mer tid av varandra tänker jag det bästa är att lämna. Fy så jobbigt. Och jag vill inte heller smutskastas att vara en utnyttjande och hemsk människa. Blir jag straffad om jag lämnar?

Kramar

10 Pia:

skriven

Nu är den stora snön här och vi kommer som vanligt inte ut från parkeringen, kan inte skotta med min stackars kropp =(
Esmaralda kommer vi att få hyra det gula stora huset och kommer vi härifrån innan det är så mkt snö att man inte kan flytta möbler?
Kram!

11 Jane:

skriven

God morgon Esmaralda och ni andra här på bloggen.
Tror jag fått bevis för att man har en skyddsängel.Min dotter som då var 3-4 år går rätt ut i gatan, när jag ser detta kommer det en bil i hög hastighet.Jag ropar skräckslaget hennes namn och i samma stund så ser jag hur hon får en knuff i ryggen...hon trillar och bilen "missar" henne med ett par decimeter..Puh..När chocken över vad som kunde ha hänt lagt sej tittade min väninna och jag på varann..-såg du?? Är övertygad att "någon" knuffade henne och är vansinnigt tacksam över det förståss.
Hoppas min ängel vakar över mej nu när man ska ut och köra i stormen och snön..;). Ha en fantastisk dag alla!!

12 Susan:

skriven

Jag försöker prata me min ängel o hoppas att han lyssnar..men ibland tror jag han slår dövörat till ;) men det e nog bara för att han inte lyckats plocka fram någon mysig man till mig.... men jag har säkert fått massor me hjälp utan att jag märkt det så jag litar på att det fixar sig det oxå!

kram

Svar: Han lyssnar.. jag lovar.. kram :)
Esmaralda

13 Ha:

skriven

Godmorgon Es!
Jag känner av min ängel ibland, då främst via lite beröring....det kanske inte är min ängel,kanske nån annan från andra sidan, men någon brukar röra vid min kind o mina axlar :)

Es min fråga. ...jag är såååå fruktansvärt ledsen...min kärlek...gjorde jag rätt som släppte honom, han skrev inatt att han saknar mig o jag saknar honom sjuuukt mycket men svarade aldrig tillbaka, vi kan inte vara tillsammans, det går inte........ska jag låta honom gå?
Kram

14 Jungfrun:

skriven

Kommer jag och Viktor vara på samma krog på nyår?

Svar: Chansen finns men jag ser ingenting säkert.. kram :)
Esmaralda

15 Endröm:

skriven

drömmen som jag hade natten till söndag med den starka och intensiva känslan, på ett positivt och skönt sett ,fick mig att vakna då klockan var 03:57 och ja smålog. De var jag och killen (B) jag haft en romans med de kändes så verkligt att våra själar möttes de var så stark, det var han men, han var vit och genomskinlig vi stod så nära ja ville kolla upp på honom de var som verklighet. Vad betyder det möttes vi på riktigt betyder att han saknar mig och tänker på mig? Tack på förhand

Svar: Just i den stunden tror jag att han också hade dig i tankarna men något mer tror jag inte att det betyder, kram
Esmaralda

16 nyfiken:

skriven

Hej! Har blivit spådd att träffa min stora kärlek 2014, kan du se vart jag träffar han,någo spec ställe? och vad jobbar han med?? Kramar

17 V:

skriven

Jag känner att det är någon ande som förföljer mig . vem kan det vara?? Kan det vara P.W eller någon annan i släkten??? :(

18 Filifjonkan:

skriven

Jag har träffat min skyddsängel. Jag hade upplevt ett stort trauma och var fortfarande i chock. Min syster tog med mig på en harmonimässa, och vi bestämde oss för att vara med på en djurkommunikation. Vi satt där i en ring när det kom in en man och satte sig bredvid min syster, jag var så besviken att han inte satte sig bredvid mig, kände så starkt inom mig att jag ville ha honom nära. Det var en äldre man som såg prydlig ut. När vi började prata om våra djur vände han sig till mig och sa att allt jag trodde om min häst stämde och jag hade helt rätt i mina aningar. På slutet skulle vi sitta i en ring och ta varandras händer. Hon som ledde kommunikationen kunde knappt hålla mannen i handen, han var så varm. Sedan försvann han innan jag hann prata med honom. Efteråt har jag förstått att han var min skyddsängel som kom med tröst och också tillit till att de finns och är med oss. Vad som förvånade mig mest var att han Efter det mötet har jag utbildat mig till medium, ingenting som jag kan känna är medfött, men
gåvorna har kommit en efter en alltefter jag lärt mig mer.
Nu ber jag nästan varje kväll med en date med min skyddsängel, men ännu har det inte dykt upp någon.
Kram Filifjonkan

19 lillamilla:

skriven

Vad spännande att du tar upp detta ämne. Det är något jag funderat mycket över på sistone...

Är det någon som läst Doreen Virtues bok "Med änglars hjälp" här?
Kan ni isåfall rekommendera den?
Jag funderar på att köpa den nämligen men vill gärna höra några åsikter om den....

Kram på er
lillamilla

20 Birgitta:

skriven

Go'morron!

Jag känner ibland en riktig styrka el kraft inom mig typ jag kan klara allt. Någon ängel har jag inte sett men ber varje dag om beskydd för mig o mina barn.

Es Micke som jag träffade ett par gånger hade inte han tillräckligt med känslor för mig? Jag drog mig ur då de kändes så, vill ju inte bli sårad i onödan. Nettan spådde om en kille som skulle dykt upp för 2mån sen men han lyser med sin frånvaro. Längtar efter kärleken!

Idag blir de pannsotning o sen ska jag städa lite o kanske lite träning.

Kram o önskar alla en bra fredag, Birgitta

21 IM:

skriven

Godmorgon Esmaralda! Hur har du det i blåsten? Kan du se om jag har någon skyddsängel? jag tror att jag sett honom mellan sömn och vakenhet, han hade pyjamas och nattmössa på sig. Drömde jag eller fanns han där?

KRAM

Svar: Jo då, mitt internet har varit väck sedan i gårkväll och har hatar att sitta här o pilla med mobilen. Du har verkligen en underbar skyddsängel, kr
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Ja jag jobbar på det, att komma i kontakt med min ängel. Han, det är en han tror jag, har nog inte vingar :). Vet inte om jag kom i kontakt med honom en kväll, tror jag att det var, då jag hade tänt ett ljus i badrummet o det började ett tu tre lysa mycket starkare? Då hade det varit tänt en stund redan... Det kommer väl o bara jag har möjlighet att göra regressioner så...

Nu har jag två alternativ, åtminstone, som jag kan tänka mig att studera. Det är ju himla många år sen jag studerade o läste till inträdesförhör o nu undrar jag hur stora chansen är att jag kommer in på det jag är intresserad av Es? Är det bara o läsa o läsa, ska jag gå nån prepkurs, läsa nåt på öppna universitet eller? Känns spännande.

Försökte komma in på en utbildning, förra året tror jag det var, klarade tentan men fick inga poäng för intervjun!? Va? Förstod inte varför o frågade aldrig upp det. Om dom inte ansåg att jag var värdig att studera i deras skola, forget it!

Fast det är ju en mening med allt som sker o nu väntar jag faktiskt på att det ska bli en aktiv period :). Önskar..

Kram Skorpan

23 Dm:

skriven

Har han sagt till någon av sina vänner eller så att han kysste mig nämnt mig? för sist ja var ute på krogen få kollade hans kompisar på mig.


Tack

24 Lillis:

skriven

Jag tror min skyddsängel är min pappa. Kommer jag att må bättre snart tro? Kram

Svar: Ja du kommer må mycket bättre, kram
Esmaralda

25 Louise:

skriven

Idag är det min och yngste sonens födelsedag.
Jag undrar idag hur det kommer att gå för min yngste son.
Igår hade han enligt läraren gjort något bus när de haft gymnastik i skolan.
Jag har pratat med honom och han påstår sig själv att han inte ens var med.
Det är en ny skola och han har väl förmodligen den gamla skolattityden från den gamla skolan kvar.
Vi pratar och pratar med honom att detta är en ny skola och vi behöver inte problem där också.
Hur kommer det att gå för vår son?
Kommer det bli bättre ju mer in han kommer i skolan där?
Jag är så orolig att vi ska få problem där också som vi fick på andra skolan bara för att han är så lättpåverkad och så.
Hoppas på svar.

Ha en bra dag i dag nu ska här sättas igång.
Kram

26 Evelina:

skriven

Hej Esmeralda. Skulle verkligen behöva din hjälp just nu! Kan du se var vår kära hankatt vid namn "Disel" tar vägen när han "försvinner" på sina upptäcktsfärder??? Har han ett andra hem? Är det en katthona som lockar?? Är han i närheten? Kan du se nå? Kram från mig till dig :)

Svar: Det ser ut som om han hittat sig ett andra hem, på katters vis, kram
Esmaralda

27 Svärmor:

skriven

Hej Es! Kommer min son att skilja sig från sin fru?


kram

Svar: Det verkar bli så, kram
Esmaralda

28 Ha:

skriven

Godmorgon Es!
Jag känner av min ängel ibland, då främst via lite beröring....det kanske inte är min ängel,kanske nån annan från andra sidan, men någon brukar röra vid min kind o mina axlar :)

Es min fråga. ...jag är såååå fruktansvärt ledsen...min kärlek...gjorde jag rätt som släppte honom, han skrev inatt att han saknar mig o jag saknar honom sjuuukt mycket men svarade aldrig tillbaka, vi kan inte vara tillsammans, det går inte........ska jag låta honom gå?
Kram

Svar: Ja, du vet nog redan svaret, att du måste släppa, kram
Esmaralda

29 Anonym:

skriven

Hejsan!
Spännande. Jag är övertygad om att jag känt av min Skyddsängel en gång i alla fall. Stod i badrummet framför spegeln, kände mig bedrövad och ville ge upp. Kände en manlig energi snett bakom mig till höger, kanske 30cm bakom. Kände mig stöttat, älskad, trygghet.

Blir möter av i januari eller blir det flyttat?

30 Anonym:

skriven

Hejsan där
Jag svarade på en annons igår. Är det som säljs 'vitt'? Vill INTE råka köpa icke hederliga saker.
Kram

31 Saknad?:

skriven

Saknar v.f och i.e pch "gänget" mig?

32 orolig:

skriven

Hej
Kommer allt lösa sig för mig....

Kramar

Svar: Ja och ett STORT ja, det löser sig.. kram:)
Esmaralda

33 Behöver hjälp:

skriven

Hej! finns det någon som kan hjälpa mig i mitt sökande efter jobb?
kram

34 Helena Ir:

skriven

Jag kan känna av en närhet ibland men
har ibland svårt att tolka vem det är..
Min hjälpare/ängel eller den speciella
person som står mig nära..
I mitt huvud får jag ibland svar..
men även då är jag osäker på
vem det är eller om det är inbillning.
Jag har svårt att visualisera i största
allmänhet..jag har en plats jag brukar
besöka i tankarna där jag försöker
kontakta min hjälpare..

Kanske är det rädslan i mig,,men
inte mår jag bra..min kropp bråkar
som fasen med mig..kanske är det senaste
ändringen av levaxinet..den som denna
läkare vill ta bort helt..försöker verkligen
tänka att det blir bättre..Men inte är
det lätt att vara människa..

Hoppas det har lugnat ner sig med blåsten
Kram :)

Svar: Jag vet att det inte är lätt.. du är i en orolig period men det lugnar sig.. kroppen lugnar sig och kommer att fungera bättre.. kram :)
Esmaralda

35 G, beklager maset, men:

skriven

En ting jeg har fundert lenge på, det var fra seans nr 2 med deg. Da sa du litt om hvordan min rette var, og det var alt som stemte med R. Er det mulig at han er den rette da? Til og med det at han har vært i et lengre forhold, men er singel når vi møtes

36 Fågel:

skriven

Wow!!!! Jag gapar!
Såg videon till bilden du la ut med den cyklade mannen som höll på att bli påkör av lastbilen men ängeln stoppade och förflyttade honom till andra sidan gatan. Jag rös när jag såg detta första gången. Jag tror på skyddsänglar men har aldrig själv träffat min vad jag vet.

Jag undrar om min mormor har något hon vill säga mej och min mamma ? Hon gick bort i sommars och vi saknar och tänker på henne ofta <3

Svar: Mormor är med er. Hon besöker er i så stor kärlek och en dag kommer du att känna av det. Hon vill att ni ska må väl och vara glada, kram
Esmaralda

37 Hon :

skriven

Kommer jag och H.C fortsätta som vänner? Eller vad händer mellan oss?

38 V:

skriven

Snälla ezmeralda kan du se om det är någon ande som vill mig nåt? jag menar är det nån släkting eller P.W ?

Svar: Du har kärleksfulla själar med dig men jag ser inget specifikt som någon vill dig just nu.. kram:)
Esmaralda

39 Boudica:

skriven

Förväntar han sig något med mig ikväll?

40 Anonym:

skriven

Hej Es!
Känner mig så himla glad och positiv :) har ändrat inställningen till inprincip allt i livet. Har kommit till insikt med så mycket om mig själv och andra, men det jag verkligen känner saknas är lite romans, nån som gör mig lycklig och är rätt för mig just nu:))) Oavsett hur det blir med än som jag är förtjust i just nu ser det ut att vi träffas och kommer kunna lära känna varandra bättre vi bor somsagt helt olika ställen av världen men vet att senare skulle det aldrig vara några problem då han reser mycket med jobbet :) men ser det ut som han tar sig hit till Stockholm och vi träffas :D?
Kram!

41 Anonym idag:

skriven

Hej Es,
Jag vill börja med att tacka för ditt svar, det gav mig lugn..❤

När det gäller ens skyddsängel tror jag att vi alla har en och att den finns runt oss speciellt när vi behöver dem som mest, att dom vakar över oss.
Jag har aldrig sett min skyddsängel men är övertygad om att han finns där när jag behöver honom extra mycket. Jag tror att min skyddsängel och vägledare är min morfar, eller har jag fel?
Är förresten skyddsängel och vägledare genom ens liv samma sak?

Ha en fin helg alla!
Kram

Svar: Ja jag ser det som samma sak... man har EN skyddsängel som samtidigt är en vägledare.. men man KAN ha flera vägledare... och under olika perioder i ens liv.. kram:)
Esmaralda

42 drutten:

skriven

Hej Es!

jag har upplevt flera gånger att jag har haft änglavakt. Då det har varit solklart att en olycka skulle ha inträffat har något hänt och jag har klarat mej.

Kommer K att ta kontakt??
Kram

43 Im:

skriven

Hallå Esmaralda! Vad har hänt? Har du blåst bort?

Svar: Jaaaaaaaaaaaaaaa.. snudd på det... internet har nyss kommit tillbaka och försvann igår kväll... attans...kram :)
Esmaralda

44 Mia:

skriven

Hej Es :)
Hur ser möjligheterna ut i fall vi väljer att starta ett nytt kapitel,se framåt..
Kram

45 Elisabeth:

skriven

Hej!

Är lite nyfiken på hur min ängel ser ut, är han svarthårig?

Kram

46 Susan:

skriven

Jag försöker prata me min ängel o hoppas att han lyssnar..men ibland tror jag han slår dövörat till ;) men det e nog bara för att han inte lyckats plocka fram någon mysig man till mig.... men jag har säkert fått massor me hjälp utan att jag märkt det så jag litar på att det fixar sig det oxå!

kram

Svar: Ja, visst har du fått både stöd och hjälp genom livet men vi märker ju inte av våra änglar särskilt mycket sådär till vardags.. kram:)
Esmaralda

47 Zoe:

skriven

Hej Esmaralda hu mår du idag,efter stormen Sven igår?

Det är så vackert när du berättar om änglar<3 Jag tror verkligen på att änglar finns.

ps: Ser du min ängel?

kram:)

Svar: Jag behöver göra en personlig seans för att se mer detaljer men visst har du en ängel... och Sven sabbade mitt internet,, den rackarn ,, har kommit tillbaka först nu.. kram :)
Esmaralda

48 My cup of tea:

skriven

Är min stora kärlek (mörkhårig, ljushårig,)lång/kort?
kram:)

49 Lisen :

skriven

Jag är helt säker på att vi har skyddsänglar omkring oss.
Beror helt på hur mottagliga vi är om man kan känna av dom el sin egen.
Man måste släppa all stress, som tyvärr är SÅ vanlig idag :-(

Ezmeralda vet inte om jag blivit knäpp men helt plötsligt har jag blir SÅ sugen på att skaffa ett barn till.
Har två fantastiska barn som är 10 och 8.
Vad ser du kring detta?
Ska jag och min man köra på detta "infall"???
Kram Lisen

Svar: Vill ni är det klart ni ska.. kram :)
Esmaralda

50 Blue moon:

skriven

Hejsan Es!
Jag undrar om du kan se om det kommer dröja länge till innan jag får barn? kanske tvillingar..?

kramiz

51 Moonshade:

skriven

Finns det nån chans att jag hamnar i hans famn ikväll på festen?

52 Noah:

skriven

jag vill ha syskon får jag det av mamma eller pappa först en brorsa vore cool

53 Edit :

skriven

Hej Esmeralda! Vilken årstid på året träffar jag en man eller kommer jag förbli ensam? Var träffar jag honom, eller han mej?? / Kram från Edit .

54 Anna:

skriven

Jag och min kompis såg en skyddsängel i gestalten av en gumma från 1800-talet en gång. Vi kom körande på en landsväg och där stod hon vid vägkanten och hytte med näven. Jag saktade ner och märkte att bromsarna inte tog! Det var en varning! Efter händelsen kändes det overkligt och hela miljön var liksom förändrad. När jag kom till bilverkstaden var det inget fel på bromsarna. Vi hittade aldrig tillbaka till den vägen igen hur mycket vi än försökte.
När jag berättade om händelsen för andra fick jag bekräftat att det var fler som blivit räddade av henne på den vägen!

Svar: Underbart !! Och du hade förmåga att se henne och ta emot.. kram :)
Esmaralda

55 Agnes:

skriven

I Barcelona köpte jag en nyckelring och en medaljong av S:t Mikael till sonen som dog. Och med tanke på hur och var sonen dog, så inbillar jag mig faktiskt, att hans ängel fanns med i detta. En blödning i hjärnan, som den sonen fick, är ögonblickligt dödlig. Så det kunde ha hänt precis var som helst. Och så hände det i hans egen säng, i hans eget hem, med sin älskade hund i närheten.
Och givetvis hoppas jag nu att sonen håller sin hand över sina brorsbarn...alla tre. Jag har två biologiska, och så ett som är halvsyskon till dem.
Och han får gärna även slänga ett öga på sin bror, haha!
Att han är med mig, då o då, är helt självklart för mig!

Min ängel han har nog rest på semester, tror jag, haha! Så rörigt som det har varit runt mig det senaste kvartalet!
Och för att återkoppla till gårdagens inlägg, om mitt nya schema, som jag är putt över, så känner även jag att en förändring är på G inom jobbet.
Kan inte sätta fingret på exakt VAD, men något är det. Inte inom det snaraste, då jag nu är fullt upptagen med en massa död, men lite längre fram. Och visst låter det konstigt när jag säger, att känslan är, att jag faktiskt blir erbjuden något som skulle innebära att jag får några spänn mer att leva för,per månad, och som dessutom skulle innebära att de kunskaper jag har om livet, skulle komma till nytta! Jag kanske är helt ute och far, men det känns så!
Att det ordnar sig, och att det kommer att flyta jobbmässigt!

Det känns lixom...rätt, typ...haha!

Nu upp i sonens lägenhet för att sortera kläder och annat som kan gå till Myrorna!
För att kanske hinna iväg innan Myrorna stänger.
Måste även röja i min källare, för att kunna få plats med vissa saker jag känner att jag kommer att ha användning av längre fram i livet...ja, jävlars...här är en som planerar för "längre fram"...
Vilken jävla optimist kärringen ändå är, va`? *blink-blink*

Och i morgon förmiddag ska jag i väg och se söta barnbarn i en dansuppvisning!

Kram!

Svar: Jag tror att han visste när han gick över och att han var helt trygg i detta.. det får jag en stark förnimmelse om. Han är med er alla i familjen och håller sin hand över en för oavsett hur man funkar i jordelivet så är man väldigt multipel på andra sidan och kan hålla koll på flera stycken samtidigt.Och jag tror det kommer stunder.. då och då... när du verkligen känner hans närvaro och kan känna in att ingenting är bara snack.. utan det ÄR verkligen han som kommer på besök till morsan och försöker göra henne glad !
När allt lugnat ner sig tar du ett nytt steg inom arbetslivet.. jag ser inte hur.. men det kommer att visa sig... det blir ett positivt och bra steg, den saken är klar.
Klart du planerar för " längre fram" - ett sådant kommer... och bär med sig så mycket gott... och det hoppas jag att du kan finna lite tröst i... stor kram och massa styrka sänder jag dig !
Esmaralda

56 Jenny:

skriven

Hur ser min Mr Right ut och vad har han för yrke?
Börjar sakna honom ;)

57 Emma:

skriven

jag längtar efter en kärlek och när kommer det?

58 Emma:

skriven

jag längtar efter en kärlek, när kommer det och vem var det? vet jag vem eller... och hur ser ut han och vad heter han på börja bokstavas?

59 Julfest :

skriven

Finns det nån chans att jag och min vän får biljetter till julfesten? Just nu va dom slut:(

60 Alltet:

skriven

Har jag någon hälsning?

61 Natalie:

skriven

Hej Esmeralda!
Kan du se varför jag får massa finnar vissa perioder?
Mvh

Svar: Det ser ut att vara hormonellt betingat... beroende på var i månaden du befinner dig.. kram :)
Esmaralda

62 Irriterande :

skriven

Har jag rätt ES? var det hon som var här?

Svar: Ja, det känns så.. det kan mycket väl vara så.. kram :)
Esmaralda

63 Alone:

skriven

Blir jag lyckligare nästa år?

Svar: Ja det tror jag absolut.. kram:)
Esmaralda

64 ?:

skriven

Hur ser min Mr Right ut och vad har han för yrke?
Börjar sakna honom ;)

65 Anki:

skriven

Hejsan Es!
Dyker det upp lite kärlek för mig i år eller hur ser oddsen ut? =)

Ha nu är riktigt fin helg!

66 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda,för dina ord!

Hoppas du får en trevlig kväll med din mamma.

Kram :)

Svar: Tack så snällt... kram :)
Esmaralda

67 Lyckan:

skriven

När går jag mot ljusare tider,får jag väta länge till Ez:(

68 Sabrina:

skriven

Hej! Längtar efter kärlek, är 33 år, var finns han?

69 Lilla gumman:

skriven

Ser du något roligt i år för mig?

70 Lena:

skriven

som många andra här saknar jag den stora manliga kärleken :( så goa Es kan du se nått om det? är det många år kvar innan han dyker upp??
Ha en underbar helg med dina nära och kära
Kram

71 Alone:

skriven

Tack snälla för svaret
kram<3

72 Butterfly81.:

skriven

Du E ska jag verkligen inte träffa någon alls innan HAN kommer om några år?

73 Linda:

skriven

Ser möjligen något som dyker upp den närmaste tiden som kan liva upp tillvaron lite.
kram

Svar: Jo.. flera mindre ting kommer att ske som ser positiva ut och särskilt tillsammans med kompisar.. kram:)
Esmaralda

74 Agnes:

skriven

Tack du fantastiska Es!
Och det lustiga i detta är, att sonen i halva sitt liv jobbat som vakt...och haft koll på folk! Så han fortsätter helt enkelt på det han är bra på...att ha koll!
Festligt!

Vet inte om min syn på livet och det som händer efter det att man upphört att vara kroppslig, kanske färgat av sig på sönernas sätt att se på döden och "efterlivet"?
De har ju vuxit upp med en morsa som sett döden som något som finns, men som helst ska komma när man är klar med det man har här på jorden att göra.
Och de har alltid hört mig prata om oknytt o annat skrymt!

Många garv har passerat, när jag pratat om mina program om spöken, och om att "se" saker som kanske inte "finns"...så, tja, han visste nog...

Har aldrig hymlat om saker o ting...det lönar sig inte att skydda och undanhålla, för förr eller senare så finns det alltid någon som ser sig nödsakad att tala om både det ena o det andra...
Och det där snacket om att skydda barn för livets ups-and-downs...bah...trams...tror att det är vuxna som helt enkelt inte vågar, haha!

Yngsta barnbarnets kloka besked om vart hennes avlidna farbror huserar...han flyger flygplan! Japp!
Hon är 3½....

Och barnen är involverade i samtalen om sonen...när vi fikar, så får sonen sin del, och ungarna snor hans kakor och fnissar...så hos oss ingår döden i livet, s a s...eller livet ingår i döden...

Själv är jag jäkligt rädd för hästar...vill att det ska finnas ett staket mellan oss...knäppt, eller?
Biter fram, sparkar bak, och på mitten, ja, där guppar det så att man trillar i backen...ytterst lömska djur, hästar...

Kram!

Är glad för att jobbkänslan är synkad med något som ska ske längre fram...känns väldigt bra!

Svar: Ja, visst fortsätter han med det han är bra påOch jag får ju säga att grabben har en hel del sunt förnuft... en bra känsla .. han är pålitlig... observera att jag inte säger VAR.. utan ÄR.. för han är ju fortfarande, i allra högsta grad,
Håller med dig om att barn inte ska skyddas från det som sker.. för de märker av stämningar och blir mer oroliga om de känner något är fel men får inget veta och alla vuxna försöker hålla masken....
Men så härligt av lilla barnbarnet att säga att farbror flyger flygplan :)
De är så himla goa i den åldern !!
Och vad det gäller jobbet.. det finns där.. och det kommer längre fram.. när du är redo att ta tag i det... stora kramen :)
Esmaralda

75 Anonym:

skriven

Esmaralda o Agnes!!

Jag fick en blödning i skallen för drygt 2 v sen. Stod o tänkte på om jag har en ängel o lite annat o POFF small det till i skallen. På kvällen på sjukhuset frågade jag i min ensamhet om där fanns nån ängel o om jag kunde få hans namn....Ezra, Ezrael el Azrael...svarade han mig.

Samuel satt med mig i ambulansen till Lund o Mikael satt med i ambulansen tillbaks till hemsjukhuset vid dig Es...

Jag vet att det är mkt begärt av dig Es, men vad vill allt detta säja mig? Har väl inte direkt trott på änglar innan....
Blödningen satt utanför hjärnan men ändå i skallen. Själv är jag hemma nu o mår ganska bra..o det tackar jag min "ängel" för :)

KRAAAAM på er!!! Tänker mkt på dig Agnes!! <3

Svar: Ja, du hade dina änglar med dig... de försökte lugna dig.. de visste att du skulle klara det fint och de säger att din tid är inte ut.. inte än på väldigt längre... vad skönt att du mår bättre nu... stor kram :)
Esmaralda

76 Alone:

skriven

Tack<3

77 sari:

skriven

Hej Esmaralda
Jag känner på mig att min man berättar inte hela sanningen.Kan du se om det är nåt jag borde veta ?
kram Sari

78 Carola:

skriven

Hej Esmeralda.
Jag har fått ditt mail, men väntar med att skicka iväg tills efter jul. Du har mycket runt dig med nu ser jag. Det ska bli så spännande.

Jag har sett små barnänglar, de tycktes vara så starka. Det jag hakade upp mig på var att deras vingar växte ut från ryggen :) Precis som om jag trodde att dessa vingar skulle sitta fast med isolertejp eller något :O)

79 Buffy:

skriven

Hej Esmeralda. Min korta fråga är om B kommer att vilja att vi försöker igen. Vi skiljdes åt trots att kärleken fanns där lixom.. Min ide är att nu ge honom en månads tid för sig själv att fundera.. Frågan är alltså om du tror att han kommer att komma till insikt att ge oss en chans till.. Jag skulle bli så tacksam för svar för jag håller på att förgås..

Svar: Det finns en chans att ni gör ett nytt försök men det blir lite lätt.. ni måste i så fall båda jobba hårt på relationen..kram:)
Esmaralda

80 Malin :

skriven

Min älskade gick bort igår! Har han kommit fram till andra sidan? Är han med mig? Är han besviken på mig? Jag saknar han så! Är livrädd att han inte finns mer!

81 carina:

skriven

Har jag en skyddsängel. Har gått igenom ett väldigt svårt liv med misshandel, mobbing och incest men har ändå en stor människokärlek inom mig. Har alltid blivit räddad i sista minuten, även om det här har satt djupa spår. Vill gärna ha en ängel att samtala med vid mina meditationer. Carina


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: