När ens kärlek är gift....

Jag är ingen moraltant. Herregud, nej.

Jag  har gjort massor av omoraliskt själv i mitt liv & det kan ni nog tänka er.

Däremot finns det en sak jag aldrig gjort…  haft förhållande med gifta män.

Mest för att jag tycker att  människor som söker relationer utanför sitt fasta förhållande är så patetiska.  Trivs man inte i relationen.. då  avslutar man den och SEN är man  fri att ragga och ligga till höger och vänster precis som det passar en.

 

Det är fegisarna som  både ska ha kakan och äta den.

Man har hört till leda  hur de gifta som vill vänstra, beklagar sig. Äktenskapet är dött… hustrun/mannen är ett hår av hin och  de bedyrar att de är på väg från äktenskapet.

Många av dessa har varit på väg i 10 år eller mer....

 

De som  tycker att de stannar i förhållandet tills de kanske träffar någon bättre – och DÅ kan de  kanske tänka sig att flytta från den ena till den andra, det är   människor som lever med både hängslen och bälte. Ynkliga stackare.  Och om sådana tycker jag inte.

 

Till dig som står  valet och kvalet om du ska inleda en relation med en gift man eller kvinna – till er vill säga att ni kan ge ett tydligt budskap till den gifte  - att när separationen är klar.. då är hen välkommen att höra av sig och så får man se vartåt det bär

Och till dig som är gift eller sambo och står i beredskap att  inleda en relation bredvid.. till dig vill jag säga : Separera ! Omgående !

 

Förresten kära bloggfamilj, var tycker ni gränsen går för otrohet ???

Kram & kärlek

Det stora tabberaset !!

Gästbloggare idag är: Mannabonne Glenn !
 
 
 
 
Äntligen blev det min dag. Min födelsedag. Det har jag väntat på ett helt år.  Fast lite fusk är det för jag fyller inte förrän den 4 :e, i nästa vecka !  Men det gör ingenting. Då kan jag ha kalas igen vad mej anbelangar.
 
Stolt bär jag grodhatten för jag gillar grodor... 
 
 
Jag älskar prinsesstårta mer än grodor och kåss i jösse namn vad snålvattnet rann till när jag skulle sitta där och posera BREDVID hela härligheten....
 
 
Tre ljus i tårtan betyder att jag fyller  tre år. Bara så ni  fattar hur det funkar.
Fast alla hussar och mattar som träffar  mig  brukar säga att nämen oj vilken söt liten valp. 
VALP ? Jag ?
Jag tror att det är bara för att jag gillar att leka och busa och jag blir aldig arg på någon.
Somiga hundar kan morra, det har jag hört men själv har jag ingen aning om hur man gör.
 
 
Jag kan när jag vill. Mamma brukar klaga på att jag spiller runt hela min skål men nu när det är fine dining så vet jag att sköta mig. Jag slabbar inte det minsta. Små tuggor och så suuuuuuger jag i mig grädden.
 
 
Här blev jag visst lite ivrig och fick upp ena tassen på bordet.....
 
 
Under tiden jag åt hade jag koll på presenterna. SEX STYCKEN.  Jag vet inte om jag gillar prinsesstårta eller presenter bäst.  Jag är världsbäst på att öppna paket. 
 
Jag hade bjudit mormor och storebror på mitt kalas och så min svanflock. Men dom kom inte. Svanarna alltså Och det blev jag lite ledsen över. 
Fast egentligen så fyller jag ju inte förrän den 4:e så då kanske de kommer hela gänger som en överrasking.Man kan aldrig veta.
 
 
Bästa presenten fick  jag av storebror.... en gosemyrslok.
Jag älskar gosedjur... lika mycket som prinsesstårta och paket.... och jag har namn på alla mina gosedjur också och vet precis var jag har dom. För att bringa lite ordning när de smitit åt olika håll så bär jag in dem och lägger dom i korgen. Ordning & reda - märgben på fredag... som jag brukar säga !
 
 
Av mamma fick  jag en paket med två skinkskivor i - en paket med  en liten korv och en paket med bogben.
Där fick jag lite bråttom och svalde korven hel  så den fastnade på tvären och storebror fick skaka mej upp och ner... men inget kalas utan heimlichmanöver, som jag brukar säga !
 
Av mormor fick jag paket med en sko och en paket med en tuggring
 
Jag är nöjd och belåten och  har bestämt mig för att fylla år en gång i veckan i fortsättningen, minst !!
 
Pussar