Spådomar......

Varningar:

 

 

Den 2 februari  finns en varning för kvinnan med liten balkong i en mindre stad, som har hund  och som planerar en resa inom kort.  Kan du undvika att resa till Frankrike under tidig vår,  är det bra… finns risk för tråkigheter om du reser hit. Du kan däremot resa var som helst i övrigt och få en jättefin resa.

 💖

Den 12 februari gäller dig kvinna som fyller år just i februari och du är över 60 år.  Du  har planer på att umgås med väninna denna kväll men du bör inte gå ensam sedan det blivit mörkt. Du kan bli antastad på ett mycket obehagligt sätt. Ingenting sker om du går i sällskap eller i dagsljus och varningen gäller endast denna dag.

 💖

Mannen som spelar på hästar och  bor i norra Sverige.  Du har ett utomhusarbete. Du har ett efternamn som slutar på Stråhle.  Den 22 februari finns risk för stöld i ditt uthus och det kan vara ett motorfordon som blir stulet.  Ha extra koll just denna dag/kväll/natt och faran tonar bort.

 

Spel:

 

 

 Linn eller Lina ( eller liknande) som är mellan 30-40 och som normalt aldrig spelar. Första veckan i mars ska du passa på för då är dina chanser till vinst på topp… runt 80 % att du kammar hem en rejäl vinst.  Spela bara för småpengar.

 💖

Charlie runt 50 år, du går under namnet Kalle eller Challe och du spelar på tipset varje vecka. Sista helgen i mars ska du spela på Lotto istället. En rejäl vinstchans finns där.

 

Hälsa:

 

Anna-Karin eller Ann-Kristin, du är över 50 men under 70 år, du bor ensam och är singel och du har en del problem med kroppen, mest i form av värk. Under våren ska du noga ha koll på nya preparat för det ser ut som om det kommer något nytt på marknaden som funkar 100% i din kropp och du kommer må väldigt mycket bättre

 💖

Pia, Siv eller Liv eller annat namn på tre bokstäver. Du bor i Mellansverige, du är sambo, du har katt och du arbetar som kontorist av något slag.  Undersök dina bröst regelbundet och gå på mammografi när du blir kallad. OM du märker någon förändring ska du boka läkartid direkt.

 

Kärlek:

 

 

 Tjej runt de 30 som väntat länge på rätt kärlek, du  kommer i mål under 2024. Du satsar på en ny hobby som innebär att du möter nya människor och bland dem kommer han att finnas !

 💖

Man i 60-70 års åldern. Du vill gärna ha kärlek men herregud, du måste anstränga dig lite. Prata med de trevliga damer du möter irl, ta initiativ och  plocka fram ditt bästa jag när du dejtar. Du tenderar att ge ett alltför passivt intryck

💖

Kvinna 40-50 år, halvlångt hår som du brukar sätta upp, glasögon ibland. Du tränar regelbundet och du tar hand om dig.  På  midsommarafton ska du röra dig bland nya människor på en utomhusfest och chansen är 80 % att du möter din själsfrände här

 💖

Kvinna 60-75 år som varit singel i många år. Du bor i en bostadsrätt  centralt, du har barn som bor utomlands och du har en liten röd bil.  Du är säker på att du aldrig kommer bli kär igen… men innan nästa jul kommer  så har du blivit tokkär och på allra bästa sätt. Han är skådespelare och han är roligt och kreativ och kärlek kommer blomstra

 

Nu vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och allt det bästa inför nya året

 

 

 Kram & kärlek💖 
 
P.s. Idag besvarar jag inga frågor...