En sällsam händelse....

Jag har varit hos äldsta dottern.. hon som varit sjuk… och  hon är ju som sagt var bosatt mitt i skogen.. med världens sötaste lilla sjötomt och egen brygga  och alltsammans  mitt i ett naturreservat.

Jag var där häromdagen när Simone drog fram.. stormen, alltså…. och den drog med sig allt från barnbarnets leksaker till ett träd som rycktes upp… det ven och tjöt och knakade och jag försökte vara lugn & fin.. mitt i stormen. 

Dotterns katt svassade oroligt omkring –sådär som katter gör och plötsligt  hördes ett gällt miau utanför ytterdörren…. och jag öppnade och släppte in andra katten… inga konstigheter allas… förutom att svarta Eddie dog i våras.

 

Det hade jag glömt i upphetsningen med storm och allt och inte förrän katten var på väg  in i vardagsrummet insåg jag att.. jaha.. då är han tillbaka ! Han såg sig omkring… väldigt noga… fångade in min dotter med blicken.. mitt barnbarn.. och sedan gick han tillbaka mot ytterdörren och gick ut igen…genom den nogsamt stängda och låsta ytterdörren.  Och med all den värdighet en katt har.

Han ville bara komma och titta till de sina.. konstigare än så var det inte. Våra djur på andra sidan är med oss.. de månar om oss och de släpper oss inte vind för våg minsann. Och i detta ska vi känna en trygghet !!

 

Det här inlägget skriver jag om kvällen.. det är  onsdagkväll och nu ska vi se om jag kan greja det här  så ni kan läsa i morgon bitti… som sagt mina vänner… ha tålamod med mig.

Och jävlar vad härligt det är att vara tillbaka – det måste sägas !!

Kramar 

ÄNTLIGEN & VÄLKOMNA TILL MIG PÅ NYTT...

Ibland känner man att det är dags att ta sin Mats ur skolan…. och eftersom jag saknat er  alla sedan Passagen bloggen dog… så startar jag upp här istället. Ni får ha tålamod – för innan jag lär känna den här bloggen så kommer det säkert att dyka upp ett och annat bekymmer…. men jag ger mig inte… det här SKA ta mig tusan funka… så ha tålamod mina vänner !!

 

Och snälla ni… känner ni någon som följer min blogg.. så meddela den här nya adressen !!

Annars kommer det att funka exakt som tidigare !!

Ni är välkomna att ställa frågor  som kommentarer och jag besvarar så många frågor  jag hinner.

Ni är välkomna att maila era gästbloggar till mig och jag publicerar dem

Och tänk på att det  här är en LEVANDE blogg..  det är jättebra om ni kommenterar varann och ger varandra råd och rön på vägen…

Sisådär.. nu ska jag se om jag kan publicera detta..

Välkomna hit och en stor kram på er alla var och en. Herregud vad jag saknat er !