Man kan längta tillbaka....

 
Underbara 70-tal.......när man stod på  barrikaderna... brann för saker och ting....... gick omkring i näbbstövlar och palestinasjalar... det var kvinnokamp och Röda Bönor... en och annan joint  blev det också....socialist var man ju.... kulturrevolutionen i Kina...Vietnamkriget....
 
 
 
 
 
 
Man klafsade i lera på  väldigt levande festivaler.... Aghanpäls... bandana.... hår under armarna och vildvuxen hufsirufsa.... det var eldar,gitarr och sång....krusigt långt hår på både tjejer och killar....peacemärken högt och lågt...V jeans....nude sminket föddes....tågluff för fegisar och vi andra liftade Europa runt..... progg med bla  Hoola Bandoola Band och Nationalteatern....sexuell revolution och det pippades till  åskådare  på Kiviks marknad...flygande Jacob åt man och rödvinet flödade........ja, det var tider det 😁
 
 
Jag tycker nästan synd om de som missade 70 talet !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon Es, lyssnar på Röda Bönor än idag jag. Speciellt låten La Lega 💪👯♥️. Var det killkompisarna till J som jag träffade på affärsmiddagen som fick honom att inse att han inte skulle säppa mig 💯som date ? Ska jag pusha idag för vad jag vill på daten eller låta han göra som han ? Han gillar inte att känna sig pressad.
Kram

Svar: Tänk att du lyssnar på Röda Bönor !! Ha lite fingertoppskänsla i vilket val du ska göra, kram :)
Esmaralda

2 Ingela:

skriven

Ja herregud, där verkar man ha missat nåt, född på 70talet som jag är😉
Men ärligt talat hade den eran nog varit för rörig för mig som är så jäkla strukturerad…
Alldeles för mkt emellanåt!

Es, kan du se var jag hittar den äldre mannen som skulle kunna hjälpa mig med lite renovering innan ev försäljning av lgh?

Kram Ingela

Svar: Ja, struktur var ju inget ledord på den tiden precis.. på gott och ont !Du får annonsera efter mannen, men kolla noga upp så kunskapen finns, kram :)
Esmaralda

3 Ally:

skriven

Godmorgon
Jag håller helt med dig, önskar jag hade varit äldre än jag var på 70-talet för att uppleva det fullt ut, tänk så mycket som ändrats å inte alltid till det bättre, många saker var bättre förr.
Vad ser du kring den närmsta tiden för mig?
Kram :) 🌷

Svar: Jag ser beslut som du kommer fatta och som för dig vidare, ser positivt ut.. kram :)
Esmaralda

4 Helena Ir :

skriven

Jag levde då..Men gjorde en helt annan frigörelse i mitt liv! Dock helt olik den du beskriver. Så det fanns inte i tanken ens att göra något liknande!

Osäker på om jag kommer iväg till min tid jag har idag. Magen har kraschat tidig morgon. Avvaktar några timmar om jag måste avboka..

Ha en bra dag!

Kram

Svar: Känns som om magen stabiliserar sig.... jobbigt när det blir på detta sättet, kram :)
Esmaralda

5 Hulda:

skriven

Godmorgon
Jag säger tack till er som var med på sjuttiotalet! Utan er hade väl samhället blivit alldeles förskräckligt politiskt korrekt!!

Svar: Kanske så, och särskilt PK var det då inte på den tiden :) kram :)
Esmaralda

6 am55:

skriven

Hej!
Försöker få till en förändring i mitt liv, men mina ansträngningar ger inte mycket resultat och det känns som man jobbar i en uppförsbacke.

Ser du om någon förändring kommer för mig?
Det skulle vara väldigt uppskattat nu.
/Kram och tack för arbetet du gör

Svar: Lite uppförsbacke är det just nu... men det vänder så fortsätt välj de förändringar du vill ha, kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

Godmorgon
Somnade vid halv 9 igår och hade så svårt att vakna idag. Är helt seg!
Igår var jag i kontakt med två universitetet som förhoppningsvis kan hjälpa mig med att bli behörig. Sökte en ny kurs så förhoppningsvis räcker den till att bli behörig.
Ja vi får se!

Kan du se om det kommer något positivt snart? Inte i form av min utbildning utan något annat. Känns som jag bara stannar och kommer ingen stans..

Kram

Svar: Jag tror nog det ska lösa sig med dina studierGör nya val och planera din sommar, så kommer det bli riktigt bra, kram :)
Esmaralda

8 Katrin:

skriven

Håller fullständigt med dig, vilka underbara år av självständighet, utveckling, livsglädje. Olika äventyr, en del mer vilda än andra. En del kommer jag inte att berätta för barn och barnbarn,( behåller det för mig själv och småler) men så kul många gånger.
Nu ska vi in i pensionärslivet, det kommer att bli livat på många seniorboenden.......Kram

Svar: Ja, somligt får man allt behålla för sig själv :)Ha ha ha, ja sitter lite av det gamla i så blir det livat och glatt på många seniorboende:) Kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir :

skriven

Oops..nu kom jag ju på..fick en liten filmsnutt skckad till mig från dottern som bor i ett hus. Hon har en kamera installerad för att se när katterna vill in. Den filmen visar en skugga i storlek som en människa kanske något kortare. Stannar upp vid sidan av huset och sen springer iväg. Alltså en skugga inte en tydlig bild. Hon själv vill tro att det är hennes farmor från Alltet som tittar till henne. Jag låter henne tro det..eftersom min dotter inte är av den lättskrämda sorten. Jag är osäker..varför utomhus då? Kan det varit ett naturväsen..en liten tomtenisse av något slag? Får du någon känsla?
Om inget kommer till dig så svara gärna ändå..
Blev lite konfunderad av det jag fick se..

Kram

Svar: Jag lutar nog mer åt att det är ett naturväsen, kram :)
Esmaralda

10 Mimi:

skriven

Hej!

Känner stor oro inför framtiden. Livrädd för att inte få jobb och kanske få svälta. Ser du hur det kommer att bli kommer det att ordna sig??

Kram

Svar: Ja, det ordnar sig men kan ta lite tid, var så aktiv du kan i att hitta arbete, kram :)
Esmaralda

11 Rebban :

skriven

70-talet fick jag aldrig uppleva. Föddes ju 80. Men precis som du skriver, jag tycker synd om mig själv att jag missade det och hoppas och tror att jag hade levt livet big time om jag levt under denna tid. Älskar dessutom modet från denna tid.

Strax dags för intervju och sedan hoppas jag även bli kallad till ytterligare en för en annan tjänst som jag tycker verkar vara en dröm.

Ha en härlig dag!
Kram

Svar: Håller tummarna för intervjuerna, kram :)
Esmaralda

12 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Missade ju 70-talet då jag föddes men jag älskade ju 80 o 90- talet, det var tider det brukar jag säga till dom yngre kollegorna på jobbet😅
Har lite minifredag idag då jag går på helg ikväll, så skönt! Det är så mycket gnäll o tjafs på jobbet nu så det tar all energi!
Min son är påväg att flytta och vi har ju inte den bästa kontakten men känns det som han kommer kontakta mej och tala om att han flyttar?
Ha en fin dag🥰

Svar: Ja, han kommer att kontakta dig, kram :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jaa visst saknar man Hoola Bandoola band och Nationalteatern. Det var enklare att ta ställning och sätta ner foten för andra än sig själv.Sen var man ju yngre ;-)
Idag finns inte rätta "virket" längre när det skjuts ner folk framför ögonen på söner och är felsskjutning...vart är vi på väg ...
Idag är det "jaget före laget" ...Saknar verkligen " Hanna från Arlöv som sa som det var " andan...

Kikar faktiskt på att bli volontär i en krisgrupp för misshandlade kvinnor .Men jag vet inte om jag kan tillföra ngt när jag inte har ngn erfarenhet av det.

Igår kördes det till återvinningen med bilen full .Såå skönt det kändes .Planerar redan nästa körning

Trampade jag i klaveret när jag tog illa upp när jag inte får ta med Mira när vi ska fira äldsta sonen ...svärföräldrarna ska ha med sig sina två som tydligen inte kan vara själva..Har ju inte träffat dom än och "ungarna" har varit tillsammans i 8 år !

Kram Anki med flock

Svar: Ja jösses, Hanna från Arlöv :)Jag tror nog att du skulle passa fint i volontärarbete !
Bjud gärna på det där med svärföräldrarnas hundar, denna gång, men det ska ju inte upprepas, kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Tror du jag hittar min byxa idag eller ska jag göra paus Esmaralda 😊 Esmaralda igår kväll dottern till Isi, Ebru skickade till mig builder till två katter så söta, hon skrev att hon har 7 katter i sin Kafe som hon äger Esmaralda hon gör hem till katterna från gatan och ger regelbunden mat till dem, och jag har kommit på tanke att ge bort till Ebru newhouse byxan som är lite stor på mig Esmaralda, hoppas ska passa Ebru Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗 🙂 😚

Svar: Vad fint tänkt av dig... man ska vara givmild mot bra människor.. och hon gör en fin handling som tar hand om katter.. kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej har börjat läsa om en hund ras jag skulle vilja ha.:)

Kom paket med tröjorna tillbaka till företaget jag beställde dom i från?

Kram

16 Vb:

skriven

Känner att han skyddar dem två alldeles för my ner.. ska jag var lugn när han nämner dem eller visa han platsen? Vilket förstår han bättre?

Kram

17 Anonym:

skriven

Ser det ut som att jag får den där reklamfilmen i Rumänien?

Kram

Svar: Möjligheten finns absolut, kram :)
Esmaralda

18 V:

skriven

Hej Esmeralda,
Ser du att jag byter jobb i år?
Hur stor är chansen?

Svar: Runt 75 % .. kram :)
Esmaralda

19 Anonym:

skriven

Hoppar jag av ilska lite för ofta när han pratar om dem kanske… Är det mestadels hans fe??
(Tvekar på mig själv)

då han påstår sig alltid ha rätt i diskussioner.

Svar: Ja, klart du blir ilsk.. han har inte rätt i alla diskussioner, självklart inte, kram :)
Esmaralda

20 Anonym:

skriven

Nån tips på hur jag bör hantera honom med ett ord?

21 Sociala medier:

skriven

Hejhej,,
Har jag en mycket bra chans att lyckas om jag går all in till den där sociala medier sido inkomsten? Kan jag lyckas vill verkligen gå den kursen sedan för att sälja på Instagram?

Kram

Svar: Det kommer inte enkelt och du får kämpa en hel del... 50 % att det lyckas, kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Nja var ju barn då så finns inget att längta till ;). Men säkert häftiga tider...

Häftiga tiddr känns av här också, ser du mig ro iland allt Es? Borde klara av allt...Nervös är jag...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Du grejar det du behöver men ta inte på dig för mycket, kram :)
Esmaralda

23 Lisa-cajsa:

skriven

Hej, vad håller C på med? Är han otrogen?
Mvh Lisa

24 Lotta S:

skriven

Har många 70-talsinslag i lägenheten, gör sig bra trots (eller med) det lite mörka ännu äldre stuket. Men om jag skulle passat att vara ung då, det är en annan fråga, även om jag avundas er som var med på riktigt. Vissa säger ju att en ny sådan sorts revolutionstid kommer nu snart, för fred och frihet.

Ser du vad det var då dottern plötligt kastade upp härom dagen? Hon gör ju det aldrig, om hon inte är åksjuk vill säga.

25 Silvertassen :

skriven

Kära Es!
Ser du om de blir en utomlands resa i år lr lutar det mer åt nästa år??? Kram ❤️

Svar: Kan dröja till nästa år, kram :)
Esmaralda

26 Bella:

skriven

En mycket friare tid då känns det som, iallafall i själen 😂💃

Andra natten i rad man fick säga till gäster för att dom spelade gitarr och sjöng och hade sig, blä hah, detta hostel liv är så ovant alltså. Men anledningen att jag är här är ju för musiken, så ska försöka komma ihåg det. Tappat bort mig själv lite dom senaste dagarna tyvärr men efter några lugna dagar och promenader vid vattnet blir det bra hoppas jag. ❤️ Vi har bestämt att jag ska stanna till juni på vandrarhemmet men i dont know, vet inte riktigt om detta är något för mig haha? och saknar min familj lite nu. Men jag vill inte ge upp, musiken är fortfarande min drivkraft..

Ha en fin dag, kram

Svar: Försök att ha en god balans... det är viktigt och den kan du bara bygga upp själv, kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Älskar gamla progglåtar. Mats från blå tåget var ju också med i Röfa Bönor. "Vi älskar våra ungar " orden i La Lega. Tror jag bara låter J styra lite nu. Fick ett fint kort/ meddelande att en överraskning med övernattning väntar och vad jag ska ha med och tid han hämtar mig. Känns lite pirrigt igen och spännande. Så gulligt av honom ♥️. Kommer han öppna sitt hjärta för mig och bli kär i mig i vår ? Tror det var bra ändå för mig att jag var med på middagen med affärskollegorna så J insåg att jag är poppis och lite söt 😅😅skämt åsido.
Kram

Svar: La Lega var helt klart en av favoriterna !Ja, låt honom styra och känn in, kram :)
Esmaralda

28 Hanna:

skriven

Hej!

Jag missade 70-talet. Föddes tidigt 80-tal. Undrar vad jag hade varit för människa om jag vuxit upp ett decennium tidigare, ha ha ha...

Jag är glad för jag ska snart börja jobba igen. Det blir samma sommarsäsongsjobb som förra året och det kommer bli jättebra. Längtar efter mina trevliga kollegor, hoppas dom längtar efter mig också. Blir det så bra som jag tror?

Kram kram

29 Alex:

skriven

När tar kriget i Ukraina slut? Blir Sverige indraget i något krig?

30 Alex :

skriven

Hej!

Ser du om min son blir ekonomiskt utnyttjad av sin tjej?

31 Helena Ir :

skriven

Tack snälla för svar!
Vad det än må vara så har hon två häxor som bor hos henne. Två utekatter som helt plötsligt vägrar att gå ut..från att ha ogillat varandra så har de ändrat attityd mot varandra..lite mildare mot varandra. Häxor dock för att de försöker sätta min dotter på plats. Helt weck har se blivit. Lite roligt när den mindre av katter som numera precis som den andra katten går på kattlådan istället för att gå ut. Jo hon går efter hon krafsar i lådan ut till vattenskålen och doppar sina tassar som för att rengöra dem. Så gruset ligger i vattenskålen.
Kan ju undra varför de inte vill gå ut längre,.stallkatter som de varit tidigare och även där dottern bodde tidigare. De bara vägrar att gå ut!

Kram

32 Alex :

skriven

Hej!

Ser du om min son blir ekonomiskt utnyttjad av sin tjej?

33 88444:

skriven

Vad är det med min mage och utslag? Blir tillfälligt bättre och sen är det igång och bråkar båda två och så får jag hålla mig hemma.. Mycket drygt och jobbigt.. Försöker tänka på vad jag äter för ser ett visst samband så men vet inte riktigt vad som hjälper eller stjälper alla gånger.. Och vården vill mest pracka på mig div.krämer och kortison som jag definitivt vet gör allt värre, för i den cirkusen har jag också varit.. Gahh! Man kan bli galen för mindre men får väl trösta mig med att det alltid kunnat vara värre :P

Ha en fin dag =)

34 Maria :

skriven

Hej
Har det lite kämpigt ekonomiskt just nu, kommer det att lösa sej? Vinner jag pengar eller hur ska jag vända detta?

Kram

Svar: Genom budget och varsamhet med pengar samt inkomst så kommer det att lösa sig, kram :)
Esmaralda

35 Anki:

skriven

Tack <3 ;-)

Kram Anki med flock

36 Therese:

skriven

Hej Es!
På tal om längtan. Inatt när jag låg vaken tittade jag på "The herd" på Youtube, en film om några som är på retrat på en hästgård och får ta del av hästarnas helande kraft. Jag börjar alltid gråta när jag ser den för den slår an en längtan i mig. Den där närvaron, lugnet, känslan av en djupare kontakt med djuren och naturen.
Sen tittade jag på en film om Frederic Pignon och Magali Delgado, de håller på med frihetsdressyr och tränar sina hästar utifrån hästvänliga principer och då började jag gråta igen för även den filmen slog an en längtan efter djupare kontakt och efter en friare känsla i kroppen och sinnet. När jag tittar på Frederic så ser han så avspänd ut, eller som att han inte har några extra spänningar utöver de som behövs för stunden, han verkar ovanligt fri från den tyngd man kan se hos andra människor och det längtade jag också efter.
När jag somnade igen drömde jag att jag var på resa och jag hälsade på Frederic och Magali i deras stall i Frankrike. Jag fick frågan om vad som hade fört mig dit och svarade att jag ville bli helad. Jag fick träffa hästarna och jag kom i kontakt med stor sorg och den lättnade när jag fick gråta och ta emot healing av hästarna.

Kram Therese C

Svar: Vilken underbar dröm och genom drömmen var du ju faktiskt med om detta fantastiska så passa på att tanka energi, kram :)
Esmaralda

37 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Avundas dig och ditt liv, du har verkligen levt. Det kan jag inte riktigt säga om mig själv.

Min mor berättade för mig att hennes äldre syster är dålig. Är detta slutet för henne? Och bör jag åka iväg dit snart för att hinna se henne i livet en sista gång? Du spår inte gällande döden och det behöver du egentligen inte heller i detta fall, vi vet läget.
Tack och kram!

Svar: Kanske det kan vara dags att åka dit och se hur det är, kram o lycka till :)
Esmaralda

38 Mercan:

skriven

Esmaralda kvinnan i går sa att de ska plocka ut kläder att jag ska komma efter lunsh,ska jag gå dit nu eller ska jag ta paus😁😁😁😎😎😎🤗

39 Ghostwriter :

skriven

Tack för du sa att du var stolt över mig, det är inte varje dag man hör det 🙏


Mitt bio dna (förälder) är psykopat, sociopat eller en blandning. Pratar illa om mig till andra, smsar mig att föräldern älskar mig och är döende. Jag gick inte på det. Bryr mig heller 0 om skitsnacket för han snackar illa om allt som rör sig. Jag funderar starkt på att ringa polisen om de finns någon chans till kontaktförbud. Samtidigt lär man väl få göra en anmälan och jag har redan gått igenom några sådana. Han vill ha tillbaka sina saker men jag vet att de är för att träffa mig.

Får du in något tips? Jag vill att sakerna ska väck, villl inte se hans tryne för han kommer bråka med mig offentligt. Vill också kunna hjälpa min bror.




Kram

Svar: Kan du placera sakerna någon annanstans och ge honom upplysningen om var de finns och när det är deadline för att hämta dem... du ska inte behöva ha hans saker hos dig som skapar oro !Du är värd all beundran, så är det verkligen ! Kram :)
Esmaralda

40 SusanneAmalia :

skriven

God morgon eller vad det är.. ☕❤️💯🙏

Vill skriva massor men hinner inte.

Idag öppnar portarna för Ski and Rock.. Tycker aty jag är överallt ochfixar..
13.00 står jag vid entren och hälsar alla välkommna ser till att fe inte tar in något de inte får ta med sig in. Baara ety glatt hömör och massor av glädje. Käröek till ala som kommer.. God stä
mning och glädje❤️❤️

Snön singlar sakta ner..
Igår vräkte regnet ner

På scen står Tomas Stenström..

Röda bönor lyssnade man på.. Så roligt ämne.. På den tiden ville man ha jänlikhet lika lön och lika behandling mellan kvinna och man idag är lönen inte lika man anställer tyvärr ej kunskapsmäsigt behörigt folk.. Arbetsplattserna är katastrof. Det gäler att hålla kostnaderna nere. Men en del arbetsplatser känns som en lekplats.. Vart är kunskapen???
Snälma myndigheter kan ni öppna ögonen.. Det vore bra med kompetens då får vi inte kraschade byggplatser kulturen hinner klart till dedline.. Är det värt att spara så mycket pängar så att människor avlider eller svävar i fara??

Alla skyller på alla.. Ge den bästa mest kuniga jobbet.. Betala för det och säkra mäniskors säkerhet. Väx upp sluta leka med människors liv..
Skulle gärna skriva mer men har inte tiden.. Utveckling är bra man lär sig alltid något nytt..
Stor kram till alla på bloggen.. ❤️💯🙏

Svar: Mycket jobb för dig men härligt i alla fall !I övrigt håller jag med om det du skriver, det är illa ställt på de flesta platser och det är ta mig tusan sorgligt !
Kram :)
Esmaralda

41 ☀️:

skriven

Ordner det seg med barnefar igjen?

42 AN:

skriven

Hej Esmeralda, är född på slutet av 70-talet så missade tyvärr alla "roligheter" som hände då 😊

Jag har två funderingar idag...Jag ser svanar överallt nu. Det blir mer och mer symboliskt. För en liten stund sedan flög även 2 st en bit förbi mitt jobbfönster...är det något budskap isamband med alla svanar?

Jag har också en känsla av att en kvinna, G, ogillar mig och jag vet inte vad det är jag har gjort? Funderar en del på det...

Kram ❤️

Svar: G kan känna sig lite hotad av dig.... svanarna hintar om att du ska vara beredd, du kommer behöva göra ett viktigt val, kram :)
Esmaralda

43 Jeanette:

skriven

Idag fick jag samtal från en enhetschef som har en tjänst till mig på dygn och tjänsten är på 75-77 %. Arbetet är på kl 15-kl 15.
Idag är min tjänst dag och kväll i kommun på 100 %.

Jag sa att jag är intresserad ska träffa dem på tisdag, har träffat chefen tidigare men då hade hon ingen tjänst hon förstod att jag lämnar inte en tjänst för timjobb.

Det jag är orolig för att jag tappar inkomst vet inte hur mycket. Det blir bättre schema än jag har idagz, får mer fritid men som sagt lön är också viktig.

Ha det fint och kram

Svar: Ha koll på exakt hur mycket du förlorar och jämför noga för och nackdelar i övrigt...tänk alltså ett extra varv och lämna ingenting åt slumpen för här behövs ett ordentligt genomtänkt beslut.. kram :)
Esmaralda

44 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag har kämpat i motvind hela livet och har ingen period som jag längtar tillbaka till. Kommer jag lyckas vända det negativa jag har gått igenom till något positivt?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Ja, det har du styrka att kunna göra, kram :)
Esmaralda

45 Mercan:

skriven

Tror du om det är menad att det ska hända under året eller dröjer det till nästa Esmaralda,möjligheten som är liten som du såg,du såg att det ska dröja om det ska hända ,menade du till nästa år Esmaralda det unrar jag på söta Esmaralda🤗💕🤭och för tre år såg du att det kan hända innan2025🙂‍↔️💕🤗

Svar: Det är ju en liten chans att det alls händer så glöm inte detta.... chansen finns nu och framöver, men den är inte stor, kram :)
Esmaralda

46 Bleona:

skriven

Hej Es
Jag har länge velat ha en man som tar hand om mig och allt och kärleken . Men har inte upplevt det än .
Kan du se När han kommer ??
Eller kommer jag vara singel hela mitt liv :)

Kramar <3

Svar: Det kommer en speciell kärlek till dig men kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

47 Mts:

skriven

Hej!
Kommer det ordna upp sig med allt?
Kram!

Svar: Ja, det kommer ordna sig, ta en sak åt gången och beta av det du kan, kram :)
Esmaralda

48 Alex :

skriven

Hej!

Ser du om min son blir ekonomiskt utnyttjad av sin tjej?

49 Mercan :

skriven

Esmaralda är det bra som hittar idag annars tänker gå dit nästa vecka Torsdag, du såg att jag hittar fin byxa då, hittar jag larph lauren Esmaralda 😊 ah 🤗 min önskan söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

50 Mercan :

skriven

Ah 🤗 min söta Esmaralda jag blev så glad när jag läste ditt svar att shansen finns för min mor behöver det verkligen men hon vet inte att jag skriver till dig Esmaralda 😊 det är min hemlighet och jag ska hoppas och är glad tack vare dig söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

51 AN:

skriven

Tack snälla för svar!❤️
Jag blir lite ängslig vad det kan vara för val...

Tråkigt när någon känner sig hotad utan att man vet varför. Jag försöker alltid vara trevlig och glad mot henne.

Kram! ❤️❤️

52 Bleona:

skriven

Hej Es
Jag har länge velat ha en man som tar hand om mig och allt och kärleken . Men har inte upplevt det än .
Kan du se När han kommer ??
Eller kommer jag vara singel hela mitt liv :)

Kramar <3

53 <3:

skriven

Blir kortet läst idag av J ?
Kram

54 Bleona:

skriven

Hej Es
Jag har länge velat ha en man som tar hand om mig och allt och kärleken . Men har inte upplevt det än .
Kan du se När han kommer ??
Eller kommer jag vara singel hela mitt liv :)

Kramar <3

55 En fråga?:

skriven

Hej Es

Kan du se något spännande som händer mig inom kort?
Kram

56 Anonym:

skriven

Hej Es,

Har jag fel angående dagens händelser??
Asså wow!

Kram

57 Ally:

skriven

Det här med att jag ska fatta ett beslut, kan det ha med kärlek att göra? Jag vet ju vad jag vill där.., blir det på något sätt där som jag tänkt, en liten tid iaf?
Kram :) 🌷

58 Vb:

skriven

Hur stor är chansen att jag får rollen?

Kramar

59 Cecilia:

skriven

Ja, nu känns det som ett annat klimat och allting är mer seriöst.

Ser du om de hittar nytt boende snart? Kramar

60 L:

skriven

Jag kan längta tillbaka till 80-talet. Det var en härlig tid 😊

Jag har ett dilemma. Jag funderar på om jag ska öppna upp för mannen jag är kär i. Jag är livrädd för ett nej. Hur kommer han att reagera?

Kram

61 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Då jag har fått allt ordnat för vårens happening så tänker jag inte delta i festen som det hela avslutas med. Ska bli intressant o se om nån undrar varför, tror du nån kommer att reagera ens Es? Har ju fått sköta allt så gott som ensam så...
Kram Skorpan

62 .:

skriven

Hej Es!
Ser du om jag får mejlet från Klarna imorgon eller i nästa vecka?
Jag börjar få lite smått panik angående att handla mat. Blir rädd för att detta inte kommer att lösas (även om det ser ut att lösa sig, som du skrev). Det skulle skapa kaos för mig. Jag hatar det här!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: