Vem är du ?

 

Det var länge sen vi presenterade oss!  En hel del nya har tillkommit i vår bloggfamilj så jag föreslår att vi  gör en ny presentation. 

Jag har  tre barn… äldst dottern bor  med sin sambo och lille son i skogen… yngsta dottern bor i Lund med man och tre barn… sonen som är en riktig sladd  är yrkesmilitär och bor på förläggningen men kommer hem rätt regelbundet om helgerna. 

Jag har en nygammal sambo… vi var gifta en gång och hittade tillbaka till varann igen.  Annars har jag varit gift/sambo ett antal gånger och mina barn har olika pappor. Trevliga är dom allesammans.

Såväl ungarna som papporna.   

Så har jag ju Mannabonne Glenn.. min lille goe fralla !!  Jag är familjeterapeut och har haft eget företag i många år.  Har även haft skyddat boende för utsatta kvinnor. Gjort en del jobb utomlands. 

Bor i Vejbystrand och det är en dröm jag lever – att bo så här vid havet. 

Medial har jag alltid varit och jag har verkat medialt och ”spått” sedan ungdomen.. nu är jag 58 år.

 Sedan min bok ” Esmaraldas seanser” kom ut har jag fått en del förslag av TV men alltid  tackat nej. Men vem vet.. om någonting ”rätt” dyker upp kanske jag säger ja. Är restokig. Tillbringarna vårarna utomlands sen fem år tillbaka och  nästa fredag blir det till Grekland  och där stannar jag sex veckor.  Är en glad skit för det mesta… umgås gärna med mina vänner…trivs med livet & tillvaron….

Och vem är du ?

Kram

Respect to this lady....

 
Tro´t eller ej men den här  damen fyller snart 86 år !!
En annan pigg dam som dock inte är gymnast är min mamma.. som skulle komma på besök idag MEN i förmiddags sprang grannens ledning läck.. grannen ovanpå och vatten forsade ner i mammas lägenhet så nu får hon istället ta itu med detta elände !
Här hos mig blir det en lugn kväll... kycklingsallad & TV soffan... inga övningar på bom eller barr här inte !!
Kram o ha en god kväll