Världens värsta ilandsproblem....

Det är jag som har det sjukaste ilandsproblemet du kan tänka dig !!
 
Det är tamigfan så man skäms.
 
 
 
Jag ska åka till  Dubai den 26 december... och nu sitter jag här och ångrar att jag bokat resan sådär mitt i julen.. jag som älskar jul.... men så tänker jag att jag grejar ju jolbocksfesten för släkt och vänner redan vid lucia... och julfirandet hos ena dottern bli dagarna innan jul...och julafton hos andra dottern.... men så tänker jag på sonen.. som har jullov från universitetet och kommer hem.. och jag åker bort... mitt i julen när jag borde vara hemma och tända alla levande ljus både morgon o kväll, duka fram skinka och köttbullar, spela julsånger  på CD och ordna mys  i huset !!
 
  Ångest alltså ! Fullt hanterbar men i alla fall.
 
 
 
 
 
Sen tänker jag att mormor kommer ju att vara i mitt hus...och sonen är ju trots allt 24 år och  har massor av kompisar att träffa... hans lillebror Manabonne Glenn är ju också hemma.....
 
 
 
 
Man ska skämmas när man grottar ner sig i sådana ilandsproblem !!
 
De finns dom som varken kan resa nånstans eller fira en anständig jul... och jag kan göra båda delar så jag antar att jag  bara ska hålla truten och vara glad !!
 
Kram & kärlek

Funderingar....

 
 
 
 
Nu har vi nyss varit ute & traskat i spenaten
 
 
Jag är ju ingen skogsmulle  och var livrädd att  bli attackerad av massa  fästingar.... fast jag höll också  ögonen öppna efter kantareller.. även om jag föredrar de som säljs i  butik !!
 
Inte en enda kantarell och inte nån fästing heller !!
 
 
Kossorna däremot är jag väldigt förtjust i !!
 
Särskilt den som tittar mot kameran till .. hon har blått halsband och är väldigt nyfiken på oss.
Då och då står hon vid ytterdörren och liksom väntar på att vi ska komma ut... och gosa, klappa och pussa på näsan.  Nästan som en jättestor Mannabonne !!
 
Finns hon inte i närheten så ylar man  för full hals : KOSSORNAKOSSORNAKOSSORNA... och då kommer hon vackert  travande  med  högburet huvud.... gracil som en koprinsessa !
 
Hade jag haft plats och möjlighet så hade jag skaffat mig en ko. Den saken är klar.
 
 
 
 
Under vår promenad hittade vi riktiga soptunnor också och det var ta mej tusan en orgasmisk upplevelse.
 
För här är det sopsortering som gäller.  Allt matavfall kastas ute i en frysbox utan botten och jag  tycker det är vidrigt äckligt att öppna locket... det  kan ju finnas vilka hemskheter  som helst.... Nettan öppnar... och jag  vänder skrikande upp och ner på  hinken... sen på med locket och vi rusar därifrån !!
 
 
 
På ett gammalt utedass är det fiffigt ordnat... i ena hålet stoppar man all plast och i andra hålet allt papper.
Fast vi sitter ju här med massa bröte som inte platsar i någon av kategorierna... men det problemet är löst nu när vi hittat en tunna UTAN sortering. YAY !!
 
kram & kärlek

Till Rebecka

 
 
 
Jag hade förberett mig och skulle hålla en ny seans -  för Rebecka... och när jag laddade ner den
bifogade filen hände något..... filen försvann o mailet försvann... och nu har jag sökt som en tossing  men det är puts väck :(
 
Sånt här händer sällan men  NÄR det händer blir jag rent förtvivlad för jag vet ju att den som kontaktat mig
väntar ivrigt på sin spådom !
 
Så snälla Rebecka... om du läser detta... maila mig på nytt !!
 
Kram & kärlek
 
P.S  NU ÄR REBECKA HITTAT.... allt är i sin ordning !!