Bantningspiller...

Fettförbränningspiller – det enda de bränner är pengarna i plånboken !

Jag har aldrig nånsin varit så stor som jag är nu – men på den tiden när jag hade 3-4 kilo för mycket så for jag iväg till den då  väldigt omtalade doktorn i Helsingör och fick sk ”Helsingörspiller”

Dit åkte de magra också – för man blev ju så förbålt pigg av denna medicin.

 

Vi  åkte dit  i stora skaror.. en gång gjorde vi det till en personalutflykt och ALLA köpte de här pillren. Vi köade i väntrummet..  ett par tre minuter för varje besök och sen iväg till det danska apoteket och hämtade ut !

Därefter blev det danskt smörobröd  med pilsner och en lille en !

Jajamän !
Ingen av oss blev smalare – men kul hade vi

 

Själv slutade jag med pillren när jag inte kunde sova och hjärtat rusade.

Jag trodde pillerdoktorn var död och borta sen längre och det kanske han är ..  men istället kan man köpa dessa piller på internet

http://helsingorspiller.se

 

Förr fanns det efedrin i pillren men det är borta nu .. men på den tiden verkade det ju lite som amfetamin.

Men även om efedrinet är borta  och ersatt med Synefrin så har danska läkemedelsverket gått  ut med varningar. Köp inte skiten.

Det finns biverkningar som är rejäla.

Jag tror inte  att det finns några shortcuts för att gå ner i vikt och behålla nya vikten… äta mindre.. nyttigare  och röra på sig… det är den enkla sanningen.

En kompis I Ryssland tänker lansera sin bantningsidé.

 

Han ska inreda flera rum i källaren… och sen låsa in  de tjockisar där som vill banta… och i stort sett bara servera vatten och grönsaker.. oavsett hur de bönar och ber ska du inte släppas ut förrän efter avtalad tid…  och pengar ska det kosta !

Han konstaterar att omkostnaderna är nästan obefintliga så  affärerna bör gå med stor vinst.

Pröva hellre på Ryska-källar-bantingen än Helsingörspiller…  det är klart bättre för hälsan !!

 

Kram & kärlek

I nuet.....

 

Men herregud.. jag har GLÖMT bloggen idag !!! ( Men trosorna fick jag på mig)

 Bätttre  sent än aldrig. Och på tal om sent  så har jag kommit in i mina gamla goda vanor igen.. med rejäla sovmornar… 7 da´r i veckan!

Nu är jag nyss inkommen efter en rejäl morgonpromenad med Mannabonne Glenn.

 

Det är hundförbud på stranden men se, det skiter både jag och MG i.

Vi tycker att lite civil olydnad kan vara på sin plats.  Jag menar… bara se på vädret ! Ingen vettig människa skulle bre ut sig i sanden och mysa.

  Så vi stör ingen. 

Ingen mer än de som  retar sig såna som oss för att vi  inte följer  de heliga FÖRESKRIFTERNA.  

  Och MG har hjärtans roligt… hoppar som en gasell i vassen… hälsar på sina svanar….badar fötterna och  myser.

 Nå, vann rätt par Lets  Dance igår ?
 
 
Ja, det tycker jag !!
 Fast jag ringde och röstade på Morgan.. han showdans berörde ända in i hjärterötterna ju!
Sen har jag läst hans  bok också .. som jag rekommenderar.
Somliga människor växer sig starka oavsett !
 
 
I går kväll  valde jag och vrakade bland lyxen i vinkylen... och jag måste säga att det finns vin.. och så finns det VIN !!
 
 
Så jag intog en behaglig position i soffan och  tänkte att fifan så bra jag har det !!
 
Förresten... när jag var på Ullared så köpte jag varsitt  insektshotell till mina två yngsta barnbarn och det föll riktig väl ut. Nu ringer  de och rapporterar vika kryp som checkat in och ut...
 
 
Ruskigt väder ute men som gjort för en lördag med tända ljus !
Två kompisar tittar in lite senare.. och jag ska svänga ihop en lunch.. blir  nog en fisksoppa.. och i kväll laddar jag för  filmkväll !!
 
Nu önskar jag er alla en riktigt go lördag
Kram & kärlek
 
P.s. Förresten så tror jag att Nettan har några lediga tider för regression via telefon - eller om du vill besöka henne... och ett par tider för spådom finns det också.. via telefon eller besök
Ring henne på: 070 6661570 och hälsa från mej !!
 

Få bästa sommaren !!!!

Planerar du in en trist och händelselös semester ?

  Inte för att du vill utan för att du inte ser några alternativ.. då kan jag tipsa dig om SOMMARKURSER.. på  folkhögskolor runt om i landet !

Korta kurser som bara varar en del av sommaren.. och som  regel bor man på skolan och lär känna nytt folk med liknande intressen. Det ordnas över 700 olika sommarkurser runtom i landet – så det lär ju  finnas något för varje smakinriktning.

 

Man kan gå danskurs -  designerkurs – skrivarkurs – fotokurs – teaterkurs .  Det finns matkurser och trädgårdskurser.  Språkkurser av alla de slag.  Datakurser och radiokurser.  Genuskurser och  livsåskådningskurser.  Speciella seniorkurser finns också. 

Och det finns kurser med långsammare studietakt.  Kort sagt – det finns kurser för de flesta och inom alla möjliga område.

 

Lite extra kul kan det ju vara att gå en kurs en bra bit från där man bor – så blir det ju lite som att komma hemifrån på  ”semester” också !!

 

En gång hade jag en klient i terapi – en tjej som från början var ledsen och  nästan smälte in i tapeten i sin  strävan efter att passa in.  Saker och ting hände under terapin och när vi hade sommaruppehåll  gick hon en sommarkurs  i  skogsröjning för kvinnor !!   Hon älskade varenda dag på den kursen !

 

  Det hela slutade med att hon  under vintern sökte och fick jobb som skogsröjare,  och jobbade tillsammans med 27 karlar i de norrländka skogarna. 

 Själv var hon med all säkerhet den coolaste katten av de alla.. hon älskade sitt jobb.. hon fick vänner för livet.. och hon lärde sig att man måste inte alls smälta in i något man inte är ämnad för.  Istället ska man hitta sin egen väg.  Det  är man skyldig sig själv.

Kram & kärlek