Den perfekta människan.....

Är man terapeut kan man bli sedd som perfekt och lite övermänsklig. 

Åtskilliga  har sagt lite avundsjukt att vilken tur mina barn har som har en terapeut till mamma  och folk  tror att allt  därmed är allt perfekt.

Låt mig få säga väldigt bestämt att så är det INTE. Varken för mig och mina barn eller för någon annans terapeut och deras barn.

Det perfekta finns inte. Inte för någon.

 

En kompis i Danmark som också var  terapeut fick fängelse för stöld och snatteri.. och det är ju rätt långt ifrån det perfekta.

Hon hade en flådig privatmottagning och ekonomiskt väldigt gott ställt. Men istället hade hon annat som skavde och som bidrog till att livet klappade ihop.

Själv har jag alltid varit en ”screamer ” och högljutt gapat på barnen när jag blivit irriterad.  Tålamod var inte min gren precis.

Jo, i arbetet hade jag förstås hur mycket tålamod som helst men när jag kom hem och sparkade av mig yrkesrollen samtidigt som skorna, så  kunde ibland en ganska jobbig människa  krypa fram. 

 
Jag utsatte barnen för skilsmässor och separation och fladdrade runt och var alldeles för vild på den tiden.

Sedan de blev vuxna har vi pratat igenom det hela.. och det jag minns som det värsta .. mindes inte dom alls utan de kom  ihåg  helt andra  ting.

Så kan det bli ibland.

Nu skrek jag ju inte nonstop på ungarna.. vi hade jättemycket kul också… vi lekte, byggde kojor och  campade .

 

 

 Sen när sonen kom var jag 36 år och hade lugnat ner mig betydligt.

Alltså, en terapeut är inte alltid  som man tror… inte en polis heller eller lärare eller nån annan.  Man är alldeles vanlig, med fel och brister och också goda sidor !

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka bra ämne som du tar upp just nu. Som jag har alltid tror C kvinna är perfekt som du beskriva i din egen situationen. Att hon var kurator i en gång åt mig för 10 år sedan som det räknas för vi ska firar i maj som vänner och prata om allt möjlighet så vi slutar samtidigt för 10 år sedan.

Passar på att jag ställa fråga så C kvinna var noga inte perfekt som alltid så vad jag tror? Hon är en människan också?

Konstigt fråga men jag försöka ju förstå och ser den verklighet sida av C kvinna också.




Ha det bra

Svar: Visst är hon bara en människa.. och inte alltid perfekt..... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag hoppas ju dessa sista 26 dagar blir bättre och mer positiv med en känslan av lugnt. Försöka genom allt som jag har planera. Jag hoppas jag lyckas och få min bättre version av mig tills den 23 maj. Hoppas det lyckas jag ändå. Tror du att jag kommer lyckas det? Dessa sista dagar och jag behöver bara hitta min styrka också för var orka och var starkt.

Kommer jag lyckas?

Ha det bra

3 Mimi:

skriven

Hej!

Får jag lugn och ro och blir nöjd och glad igen??

Kram

Svar: Ja det kommer lugn och glädje till dig, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Vilken tur att du inte är perfekt Es, det hade annars blivit jobbigt att "vara" med dig ;D. Tror många klär sig i sin arbetsroll hemma också, eller kanske glömmer att ta av sig den då de kommer hem. Tror absolut att du är en jättetålmodig terapeut Es o så ska det ju vara, på jobbet :D. Vi är alla som vi är o bra så...

Veckoslut igen o ett tvättberg väntar, det man lämnar efter sig ;)... Nåt annat behöver man nog också hitta på, men vad vet jag inte.

Snart har ett tredjedels år gått o inget har hänt på kärleksfronten Es. Kommer det att vara dött hela året? Det lär ju dröja innan mister stiger in på arenan så ;). Så sorgligt för mig som är redo...

Ha en bra dag o koppla av inför stundande händelser!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det är inget kul att vänta.... men kanske sommaren ska föra något med sig... den chansen finns.... kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Tror du att jag vet så jag är redo för säger sanning från den mörka sida som C kvinna vet inte. Känns som om jag visste något som jag borde säger nu. Tid har kommer och det är dags för prata ut. Jag hoppas att C kvinna förstår och har kanske extra ögon på mig? Kanske ännu mer att bryr sig om mig? Och vilja behålla mig i fortsättningen också.

Ha det bra

Svar: Du ska säga det du vill och känner dig redo för men du ska inte pressa dig själv, kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Godmorgon Es, regnig lördag här. Känns som höst. Har J känslor för mig blivit starkare ? Han delar av sig med bilder från hemmet när han lagade mat igår. Är han beredd att släppa taget om mig. Vad ser du kring vår relation ? Kommer den framåt som jag vill.
Kram

7 Bjork:

skriven

Hej det finns en otrevlig läskig man här i stan kommer han att sluta med läskigheterna?

Det sägs att det ska bli varmare det håller vi tummarna för:)

Kram

8 Alex:

skriven

Hej!

Det känns som om sonens flickvän utnyttjar hans pengar. Är det så? Kommer förhållandet att hålla i framtiden?

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som det är mycket tankar i min huvudet och jag tror att jag behöver tar det lugnt. Även sortera och andas mer tills jag vet vad jag vill att gör under dessa 26 dagar tills den 23 maj. Jag behöver hitta en tankesätta och verktyg även jag fattar bättre och ordentligt så vet jag hur man hanterar.

Det är lite krångligt just nu i min huvudet.

Måste ju ta det lugnt och kanske snart behöver jag öva andas lugnt och andra inställning som jag har. Jag använda såna sällan till en viss tillfällen.

Jag hoppas jag hitta på en bra sätta.

Ha det bra

10 Bella:

skriven

Det gör en bara till människa! Och vad hälsosamt att ni har pratat igenom det :-) känns som att ni har en hälsosam relation alla ni tillsammans 🙏😊

Kommer jag att träffa Sean igen? Känns som att universum ville att vi skulle ses på något vis 🍀

Kram

Svar: Ja, vi har en bra relation men ibland kan det hetta till :)Ni ses nog igen men ser ingenting seriöst mellan er, kram :)
Esmaralda

11 a88:

skriven

Hej!
Ser du något om hur jag kommer träffa min livspartner? Genom arbetet kanske eller vad tror du?

Har provat lite appar och dejtingsidor, men det känns inte bra och har haft ganska mycket otur med det.

/Tack för tidigare råd och önskar dig en fin dag

Svar: Genom arbete eller fritid, ser ut att bli ett irl möte, kram :)
Esmaralda

12 Rebban:

skriven

Ja, detta är så viktigt att komma ihåg. Ingen är perfekt. ❤️

Jag är kallad till ytterligare en intervju för den tjänst som jag så gärna vill ha. Känner mig taggad och hoppas och ber för att jag blir deras val. Hoppas också att det går snabbt nu i slutet. Tar på krafterna att vara inne i en lång rekrytering. Min kollega som jag även skriver examensarbetet med och som jag gillar mycket är också vidare i processen. Tror det står mellan oss och eventuellt en till. Och just detta känns lite jobbigt. Jag gillar henne och vill hennes bästa och vill inte konkurrera med henne men samtidigt vill jag ha tjänsten. Jag tror inte detta komma splittra oss men på något sätt känner jag mig underlägsen henne. Hon är smart, kvicktänkt och kan snabbt plocka fram alla teorier och metoder från huvudet. Jag kan inte det och behöver mer tid. Vet att jag har andra fördelar men usch - känns lite sisådär. Kan du se något Ezmaralda?

Å tack för att jag och andra får skiva av sig här. Bara det gör att allt lättar lite.

Stor kram




Svar: Jag ser inte vem som får tjänsten men chansen har du absolut... du har rejäla fördelar... kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir:

skriven

Så sant..så sant! Skulle det inte vara rätt tråkigt med helt perfekta människor..Tänk att inte få bli helt skogstokig och få avreagera sig..och så släpper aggressionen av detta 😉. Nu var det rätt länge sedan för mig också.. 😉

Något lurar i kroppen som inte riktigt bryter ut..
Sådär varannan dag känsla!
Inte riktigt nöjd med vad jag orkar prestera..
Snart blir det bättre! 😀

Kram



Svar: Jadå, absolut att det blir bättre snart, kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

Godmorgon

Jag har en kompis vars mamma är psykolog och hon upplevde det jobbigt med en mamma som var psykolog. Hennes problem togs inte på allvar. Alla känslor man går igenom som unga? Krossat hjärta, identitet, ångest och sånt. Hon fick veta att det fanns folk som har det värre.

När klockan ringde blev jag lite förvirrad över vad det var för dag idag. Men känslan att veta att det var lördag var så härligt. Ska nog träffa vännen jag skulle träffat igår. Vi ska äta chark på hennes balkong nu när solen skiner.

Sen måste jag fixa lite måsten. Ser så fram emot när allt med jobbet är klart och man får semester. Har varit lite lat detta läsåret när det kommer till att rätta böcker..
Men ska planera upp de sista 5 veckorna också.
Sen måste man ju såklart städa…

Kram

Svar: Mysig lördag du ska ha med din vän !Kram :)
Esmaralda

15 Livia:

skriven

Då har kärleken kommit och vänt upp och ner på mitt liv. Jag har väntat länge och gett upp men så hände det i fiskaffären, av alla ställen. Kram

Svar: Åh så roligt, grattis :) Kram :)
Esmaralda

16 <3:

skriven

Godmorgon Es, regnig lördag här. Känns som höst. Har J känslor för mig blivit starkare ? Han delar av sig med bilder från hemmet när han lagade mat igår. Är han beredd att släppa taget om mig. Vad ser du kring vår relation ? Kommer den framåt som jag vill.
Kram

17 Allt:

skriven

Godmorgon ☀️
Ingen är perfekt inte ens i sin proffesion, det är övats mänskligt.
Nu påväg till landet och väninnorna, så mysigt.
Hur går hans tankar, finns jag i dom?
Kram :) 🌻

Svar: Ja till och från finns du i hans tankarHa en riktigt din lördag på landet :) kram :)
Esmaralda

18 Solstjärnan:

skriven

Ja skomakarens barn har inga skor..så kan det gå i nån form..o det är väl naturligt för ni är ju liksom nog människor ni ochså😊.
Tror helt klart det är det finns en balans i det hela.Slla har vi ju våra sämre dagar/ tider o då är det.
Här inväntas bättre tider😊och ser framemot det kommande.Försöker leva här och nu då gott som det går och hoppas Universum lyckas hjälpa mig.

Är så tacksam för de svar du ger till mina frågor😊
Es du nämnde att min SM verkar ha någonslags uniform i ditt jobb.Det verkar intressant😊. Finns ju en del yrken med uniformer.
Min stora önskan är att mötet skulle ske nu inom kort och att chansen till att få flytta skulle ske redan i slutet av året😊
Är det alls möjligt? Vad tror du Es😊?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Det måste inte vara direkt uniform utan kan vara en specifik klädkod också.... ni kan träffas nästa vecka eller nästa år.. hemskt ledsen att jag inte ser mer exakt, kram :)
Esmaralda

19 Helena Ir :

skriven

Livet (15)
Grattis till dig ..skriv en blogg!
Plötsligt så händer det! All lycka till Er!

Kram

20 Klara:

skriven

Hej Es, ser du om jag kommer träffa den rätta snart? Kram Klara

21 Skorpan:

skriven

Livia, grattis till dig som har mött kärleken, så härligt!!

Inte så att jag är avundsjuk, men undrar ju... Ja vem vet om sommaren blir lika torr som det nu varit i åratal ;). Finns det nån mening med detta det undrar jag o får nog aldrig nåt svar.

Tack Es!
Kram Skorpan

22 Helena Ir :

skriven

Sorry..jag menade givetvis Livia!

23 Klara:

skriven

Hej, kommer jag studera eller jobba snart? Jag känner att det går segt på den fronten. Kram Klara

Svar: Du kommer fatta ett beslut som för dig framåt, kram :)
Esmaralda

24 Anonym:

skriven

Hur tänkte Maja från att säga att jag är hennes bestie till att strunta i att fira min 40 årsdag och ta bort mig som vän på fb ? Känner mig sviken. Vad har jag gjort den kvinnan för fel ?

Svar: Verkar vara något som stör henne, kan vara ett missförstånd och jag tycker att du ska prata med henne och fråga, kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Esmaralda du såg att såg att söt rosa blå randiga tiger byxan som jag missade, att det kommer igen men det dröjer innan samma byxa kommer, ser du om det dröjer många månader 🤗 ska dit idag finns det shansen att jag hittar min byxa fina som du såg Esmaralda 🤗 💖 🙂

Svar: Jag ser bara att det kommer dröja, inte exakt hur länge.. men det lär inte ske närmaste tiden... kram :)
Esmaralda

26 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ett tag tills dess, men tror du jag kommer att kunna ordna en stor fest för dottern på hennes födelsedag?

Jag har en jätterolig idé till tema som jag skulle vilja göra! Och dottern är helt med på det!

Känner dock mer och mer att ekonomin lägger broms på mina planer och drömmar. Hoppas festen skulle bli av! Skulle den bli lyckad i såfall?

Kram

Svar: Jag tror att du kan ordna en speciell fest men kanske att du behöver fundera ut lite billigare alternativ, kram :)
Esmaralda

27 <3:

skriven

Hej Es, ser det ut att bli en fin ute kväll med vänninorna ikväll? Vinmys och middag är det tänkt. Känner mig inte så party nu. Någon liten fling ikväll?
Kram

Svar: Har förutsättningar att bli en bra kväll, kram :)
Esmaralda

28 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 ser du att jag kommer lyckas köpa, att den blir min, den tiger söt rosa blå randiga samma byxa fast det dröjer 😌 min önskan söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

29 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Morning bästa Ez

Intressant läsning idag alla är vi olika o väl är väl det vi är ju alla människor stöpta i olika form. O jag jag tror att alla försöker göra sitt bästa för att alla ska må bra!

Sen det här med yrken ja du de är ju inte alla Guds bästa barn om man säger så, inte ens de som har ett yrke man har respekt för du har så rätt🙏🫠💜

Fråga behöver jag vara orolig inför söndagen mkt sorg den dan för mina anhöriga eller kan jag vara lugn årsdagen på något sorgligt🕊️♥️
Hoppas på ett svar ifrån dig kära du kram🤗☀️💖

Svar: Jag får ingen känsla av att du behöver vara orolig.. kram :)
Esmaralda

30 Kärlek🩷:

skriven

Hej Esmaralda.
Herregud om man ändå vore perfekt… men det är man ju inte. Finns alltid saker att jobba på och så länge intentionen är att vara så ”bra” man kan så är det bra nog kan jag tycka. Hela tiden kommer man utvecklas.

Är rädd att han missförstår mig ibland. Kan nog uttrycka mig lite så han missförstår. Vill inte att han ska misstro mig.
Ser du om han gör det?
Kan det bli en seriös relation av oss?
Kram

Svar: Jag tror inte han missförstår men ni är olika på en del sätt.... jag tror inte du kan räkna med en seriös relation... någon annan kommer din väg som passar dig bättre... kram :)
Esmaralda

31 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Märklig syn på terapeuter tycker jag... kanske för att jag har lätt för att se människan bakom titlar och diagnoser.

Igår blev jag "hoovrad" av mannen jag hade ett av och på förhållande med under flera år. Genom att jag har tagit till mig av det du har lärt ut om röda varningsflaggor så får det mig inte längre att ta på de "rosa glasögonen" utan per automatik så använder jag mig istället av "gråstens metoden". Självkänslan växte flera cm av att inse att jag har lärt mig att genomskåda dessa parasiter och att jag har styrkan att stoppa dem från att såra mig ännu en gång. Jag är värd att ha så mycket bättre människor i min närhet. Tack för att du sprider denna kunskap i bloggen. 🙏🏻

I tacksamhet och glädje
Kramar 🐈‍⬛

Svar: Grattis till både insikt och egenutveckling !! Kram :)
Esmaralda

32 Katrin:

skriven

Behöver din hjälp med följande:
Jag var påtänkt som äldreansvarig i en politisk krets utifrån att ha arbetat med detta område i flera år. Hon som blev vald kom in enbart för att hon sagt hon ska stanna ett år, därefter avgå. Hon har gjort ett år men inte åstadkommit något av värde.
Jag litar inte ett dugg på henne och funderar på att hoppa av alltsammans.
Vad ser du för fortsättning på denna obehagliga situation?

Svar: Du ska absolut lyssna till din egen inre känsla.. den är helt rätt.. kram :)
Esmaralda

33 .:

skriven

Hej Es

Jag fick en extratid nästa vecka. Jag hoppas hen tycker att det är bra att jag ber om det istället för att vara tyst och det blir fel, är det så? Känner mig jobbig. Men hen behöver ju inte stå ut med mig så länge till. Då kanske det är värt att ge mig en extratid.

34 Rebecca:

skriven

Kommer jag träffa Tobias igen?

35 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser du något spontant om mej?
Kram

36 Bjork:

skriven

Hej vad tänker på soulmate på?

Längtar till värmen och sol:)

Kram

37 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om folk tycker att jag är konstig eller märklig ibland? Finns det snack om sådant? Att folk har en uppfattning?
Kram

Svar: Jag ser inget negativt snack om dig, kram :)
Esmaralda

38 Anki:

skriven

God mitt på dagen Es
Tur är väl det att du inte är perfekt utan Mänsklig !! <3
Du har god kontakt med de vuxna barnen och det om ngt visar att du är en bra version av din roll som "vanlig" människa .

Perfekt systerrollen fick jag iklä mig då systern hade bokat biljetter redan till sommarens retreet...Hon valde de dyraste avgångarna med tonvis med tid då det enligt henne kan försenas flera timmar med tåg . Ja jag bokade ditresan på samma tåg som hon och vi anländer 2 tim innan upphämtning ! Men hemresan tog jag en annan som var betydligt billigare 20 min senare avgång ...men det har jag inte talat om för syrran;-)

Här somnades det om när det regnar och drömmde konstig dröm . Ska jag ge personen mer uppmärksamhet tro ?

Kram Anki med flock

Svar: Det är lite speciellt systrar emellan :)Ja kanske du ska ge personen aningen mer uppmärksamhet, kram :)
Esmaralda

39 Emilia:

skriven

Nej, den perfekta människan finns då inte även om ett yrke kan spegla ens personlighet till viss del. Bär min kommande kärlek uniform i yrket?
Å i vilken miljö träffas vi egentligen?
Grattis till dej Livia som fann kärleken i fiskaffären💖
Jag drömde i natt att jag födde barn på en flygplats, va de' nu kan stå för🤔
Kramen denna kalla & blöta lördag🤗

Svar: Drömmar visar att du är på väg att bli förankrad i dig själv oavsett yttre omständigheter ,kram :)
Esmaralda

40 Mercan:

skriven

Ha ha söta Esmaralda🤭jag köpte lyxig tiger byxa🤭hittade larph lauren men den var herr byxa,hoppas kommer dam åckså,😁ha det så roligt med dina nära och kära söta Esmaralda🤗💕🤭🙂‍↔️

41 Smulan:

skriven

Solen skiner. Så blir nog en bra helg,
Märker rätt stor skillnad på barnets mående sen han slutade med en av sina mediciner , vänder det nu och blir bättre?

Svar: Ja det är god chans att det vänder nu, kram :)
Esmaralda

42 L:

skriven

Absolut, man är ju inte heller likadan privat som i sin yrkesroll och tur är väl det 😅

Jag undrar om min vän är lycklig i sitt äktenskap eller om han skiljer sig såsmåningom?

Kram

43 Ghostwriter :

skriven

Inatt drömde jag om en man jag träffade på mitt jobb igår. I drömmen var vi ett par. Helt plötsligt ”gör jag på mig” och han ska omvårdnad mig, märkligt. Det kändes ju bra men att jag hindrade mig själv… vad betyder drömmen?


Kram

44 Mercan :

skriven

Esmaralda tror du att svarta tiger byxan som jag köpte i dag är snygg på mig 😒

Svar: Ja, den känns helt okey, kram :)
Esmaralda

45 Bjork:

skriven

Hej får jag åka på någon par resa framöver?
Ser fram i mot att knyta an med dom 2 jag ska träffa nästa vecka

Kram

Svar: Par resa kommer du att göra så småningom, kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Äntligen vårväder då man hade möjlighet att njuta av solen o äntligen lyckades jag se grodyngel o en groda :). Borde jag ha försökt kyssa den Es, var det min prins? För ingen annat kom i min väg ;D...
Kram Skorpan

Svar: Ja absolut att du skulle gett grodan en riktig smällkyss.. tänk om han förvandlats till en prins !!! :) Kram :)
Esmaralda

47 K. :

skriven

Hur träffar jag min framtida man? Kram

48 Mercan :

skriven

Esmaralda min mor såg mig när jag prövade tiger byxan som jag köpte i dag 😅 😎 😂 hon gillade den inte, det tycker jag med, ska lemna tillbacka den i morgon, och ska inte fråga någon där vad hon tycker, ska tänka själv när jag köper min byxa, som du rådde mig, tack Esmaralda 💞 👍 😉 och bra att min älskade mor såg mig och sa vad hon tycker 😌

49 T:

skriven

Hej es! Intressant det du skriver om terapeuter. Jag jobbar ju i också Med människor men som sagt man är inte sin yrkesroll hemma.

Haft dialog om stugan idag med mina syskon. Jag beskrev min syn på saken och fick känslan av att budskapet gick fram men varför blir mitt ena syskon ändå lite irriterad??? Sa jag fel??

Tack!!

Svar: Nej jag tror inte du sade något fel, irritationen hade kommit oavsett, kram :)
Esmaralda

50 E:

skriven

Undrar om min vän har kvar sina känslor för mig och vill fortsätta umgås?

Kram

51 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)

Kram

52 Ghostwriter :

skriven

Ser du vad nattens dröm handlade om?

Kram

53 The best:

skriven

Hej Es!

Får du in något spontant om mig?
kram

54 Kär🩷:

skriven

Hej Esmaralda.
Men kan det bli en seriös relation med han? Är det möjligt?
Kram

55 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda söta du 🤗byxan är fin men när jag prövade den passar inte med mina överdel kläder tyckte jag med min boomerang kavaj och läder jackan , ska leta efter larph lauren byxa men jag ska gå dit sällan 🤗🙂🥰

Svar: Ja, som hag sagt innan.. köp bara när du känner att det finns något som du verkligen vill ha, kram :)
Esmaralda

56 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Tack kära Ez för svar idag jag kan liksom inte släppa det utan tänker o känner av sorgen. Jag hoppas verkligen att du har rätt! För jag vet hur ledsen o sorgsen hen är o hen vill inte ha mitt stöd o kan inte förstå varför. Både jag o sambon har smsat o ville bjuda ut dem på grillning inger svar ej heller på om de ville ha hjälp att bli körda imorgon?!

Ser det ut som om hen hör av sig o ber att vi kör dem som vanligt?
Tacksam för svar igen trevlig kväll

Kram ☆♥︎☆

Svar: Jag tror det är viktigt att hen VET att ni finns där och hjälper men att ni respekterar hennes space och väntar in tills hon själv frågar.. kram :)
Esmaralda

57 Rädd:

skriven

Har jag dragit det stora lasset, blir saker lättre nu på jobbet? Oroar mig. Undrar om saker kommer fixa sig? Kommer något nytt jobb snart i min väg?

Kram och kärlek.

Svar: Ja, det finns en stor möjlighet att det kommer att lätta.. ge dig själv space och andrum och tänk positivt... nytt jobb kommer så småningom.. kram :)
Esmaralda

58 Frasse:

skriven

Hej igen!
Eftersom jag funderar och tänker hela tiden angående mannen jag träffat några gånger.
Det pirrar i mig så klart. Kan du känna om vi kommer att ses imorgon?

59 Fråga 🌸:

skriven

Hej Esmaralda:
Kan det utvecklas till en seriös relation med han?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: