I väntan på kärleken

Du som väntar på kärleken – du ska vänta aktivt. 

Inte så att du jagar allt  i kjoltyg eller byxor… utan du ska leva ditt eget liv på ett aktivt sätt.

Och dyker det upp något attraktivt längs vägen… då ska du inte tveka  att ta  kontakt.  Oavsett du är man eller kvinna. Genus är utan betydelse i frågan. 

 

Somliga tror att man inte ska ta initiativ  om man är kvinna eftersom det är mannens urgamla roll att vara jägaren… men sånt där är bara larvigt snack. 

Är man intresserad ska man såklart visa det…  men på ett sätt som innebär att båda kan dra sig tillbaka utan sårade känslor ifall ointresse finns eller tycke inte uppstår. 

Jag var rätt bra på sånt en gång i tiden.. mellan mina äktenskap &samboskap.  Man brukade kunna ”känna in ” – liksom nosa sig till om det fanns intresse hos motparten… och så har jag alltid haft lätt för att ta verbala initiativ och snacka med folk… män som kvinnor. 

 

Man måste lita på sin intuition och känsla… det är viktigt. Man ska ALDRIG vara desperat.. desperation kan andra människor lukta sig till och då flyr folk som vildhundar. 

Behåll din integritet… lyssna till din magkänsla… använd humorn… och tolka rätt.  Det är inte särskilt svårt.

Kort och gott… när du ser en läcker hen…gå fram och gör intryck.  Dra dig sedan tillbaka.  Finns intresse så är det hen som gör nästa drag.  Som när man spelar kort.  Att ligga på och blir tjatig och för mycket.. det är bara avtändande.

Kram

 

There comes a time...

 
Alla dessa självuppoffrande människor...  män och kvinnor som sliter i motvind utan förmåga att se att vindarna aldrig kommer att vända.
Somliga kommer till insikt så småningom och andra gör det inte.
 
Och vad händer ?
 
Jo,  crossing oceans folket  blir  besvikna, sura och bittra
Det är dom som säger " Och efter allt jag gjort för dig...... "

Det är dom som tror att de inte blir älskade om dom inte ger.
De tror på emotionella mirakel - som aldrig kommer att hända.
De hyser ett hopp om att få tillbaka... men att detta  sker är lika  troligt som att det skulle snöa i juli
 
De behöver ruskas om..väckas... och se verkligheten exakt sådan som den är
Och se sig om efter en annan sorts människor  - så att det skapas balans  -  oavsett  om det är en kärleks eller vänskapsrelation.
 
Kram
 
 
 

Inga kommentarer...

 
Inga kommentarer... Jonahs filmsnutt talar för sig själv !!
 
Här hos mig är det full rulle... goda vänner kommer & grillar ikväll och tack o lov för att jag har två stora matbord utomhus... för sonen har också inviterat gäster ikväll han också... förutom de gästande milutärerna  så blir de ett gäng på 7-8 stycken och ska ha spelvkäll. Gammeldags spel.. ingen dator....
 
Kram