Man går ut lite löst...

 
Vilken  nyårsöverraskning jag fick... sonen ringde och meddelade att han kommit in på sin reservplats.. till den linje på universitetet  han så gärna ville..... i nationalekonomi & statsvetenskap...  så det bleg fira i dubbel bemärkelse. Och flytt för hans del till Stockholm nästan omgående !!
 
Så om nån kan tipsa om boende - blir han väldigt glad !!
 
 
Hr står jag & gottar mig med gluewein och bratwurst... en fin start på nyårsafton !!
 
STÖRSTA NYÅRSKRAMEN PÅ ER ALLA FRÅN MIG
OCH MASSA BULLDOGSPUSSAR FRÅN MANNABONNE GLENN
 
 
MG hoppas att nån ska tappa i alla fall en bit av sin bratwurst !!!
 

SPÅDOM FÖR 2016 !!!

Ett nytt år står för dörren…. och vad bär året med sig ?

Fler oroligheter blir det… ISIS  fortsätter oroa… och något större lär ske som innebär att fler länder går samman i gemensamma aktioner.

Till och med vi i Sverige slutar vara så förbaskat  PK och det blir stramare tyglar.

Flera i bloggfamiljen kommer att möta sin stora kärlek och  jag ser särskilt en kvinna i 50 års åldern, kortklippt,  lite rund & go  och som väntat länge på den rätta kärleken och under 2016 kommer den !

 

Jag ser också en man  runt 40  som möter en kvinna han var tillsammans med i tonåren och  under nya året möts de två  igen och kärleken blomstrar

Och så en ung tjej med långt blont hår som kommer in på den önskade och efterlängtade utbildningen och som därmed flyttar utomlands

 Jag ser dig med grått kortklippt hår, du brukar ha örhängen och smycken  i  silver, du har ett litet ärr över ena ögonbrynet och du har stora barn... du har nyss genomgått en krlekssorg och under nya året kommer den kärlek som du hela tiden längtat efter... mannen som får dig att skratta och som du känner dig tygg och mår väl med.

Jag ser ocså  att några får barn. En av bebisarna ser ut som en go liten trollunge med massor av  tjockt svart hår. Jag ser friska barn.  Jag ser särskilt  en liten flicka som kommer ha problem med magen första tiden i livet.. men hon växer till sig och redan i tonåren blir hon någon att räkna med.. det visar sig att hon har en speciell talang och hon kommer bli riktigt känd.

 

Ett romantiskt frieri på ovanligt sätt kan någon räkna med

Och jag ser  att  någon blir allvarligt sjuk och det är sorgligt.

En officiell person gör bort sig på något sätt och får skämmas.

Olyckshändelser sker.. det gör det ju alltid.. och jag ser något som handlar om  allmän kommunikation..  en hel del människor drabbas samtidigt…

En person sätter skräck i ett helt område och skrämmer människor halvt från vettet.

 

Du som är  en lite äldre kvinna, som har en svart  hund, kort hår och glasögon… du ska INTE vara  ensam hemma  den 17 juli mellan klockan 22- 03 på natten… är du ensam tar någon sig in i bostaden och du blir rånad. Har du sällskap och ni är mer än en – då händer inte detta.

Du ska inte vara orolig någon övrig  dag… detta gäller endast  natten mellan 17 till 18 juli.

 

Mellanblond kvinna med ljusa slingor, som  arbetar inom vården, är runt 30 år, kör en ljus bil och är nykär  under senvåren… du ska kolla mannens mobil och du inser att är inte sådant som du tror. Du får bevis på att en otrohetsaffär  pågått ett bra tag.

 

Du som har en blandrashund som är rufsig och gråaktig och väldigt snäll.. du ska ha koll på hunden sista veckan i mars. Om han insjuknar är det bråttom… kommer ni snabbt till veterinär så räddar ni hans liv och han tillfrisknar helt och hållet.

Jag ser  en röd sänkt bil.. lite som en sportbil.. som kommer för långt ut i vägkanten och hjulen tappar greppet och det blir en rejäl olycka… såväl föraren som passageraren klarar sig men får tillbringa en tid på sjukhus.

Bland oss finns också en man som tvekar om han ska göra en investering under sensommaren/hösten och jag säger, go for it.. det kommer ge väldigt god ekonomisk utdelningen efter ett tag och detta riktar sig till dig man som har en klocka på varje handled !

 

Du som under sommaren går på krogen i en röd jättefin klänning, med röda skor och rött nagellack, du ska INTE ta någon genväg hem. Gå enbart på stora gator som är upplysta… på småvägar eller om du korsar öde platser.. finns risk för överfall.

En av er i bloggfamiljen har stor oro för sitt  äldre barn... ett barn som slarvar och använder droger, som lever kriminellt och som inte tycks bry sig om sitt barn. Detta  barn kommer en dag att skriva böcker, doktorera och skapa en hel del förändring i världen. Barnet är fött med segerhuva och kommer ta världen med storm.

Drömmar kommer att levas

Mäniskor börjar må bättre

Flera är de som tar ett stort steg framåt

Det finns också de som får sorg och som ha en tuff bearbetning att gå igenom.

Och här i vår bloggfamilj fortsätter vi att ta hand om varann.... glöm inte att detta forum finns inte bara till för att ställa frågor... ni får så gärna kommentera varann och ge varann  råd och stöd.

 

 

Ja, det här är vad som spontant kom till mig

Vill du  ha en personlig spådom/rådgivning -  och få ställa alla frågor – via mail ?

Du är  så välkommen. Maila mig så mailar jag all info tillbaka om hur det funkar

Kram o kärlek

Yippie.... !!!!!

 
YIPPIE.... skriker Mannabonne Glenn... det finns svanar Lindau  också !
 
Han kan sitta och studera dem hur länge som helst... när han väl insett att de varken vill hälsa,   bli luktade i baken eller brottas !!
 
Kram & kärlek från MG... och mej :)
 
.................................
 
 
 
I morgon laddar vi inför en LUGN och fridfull nyårsfest... bara vi tre i vår lilla lägenhet vid gågatan... vi har beställt lite god mat.. vinet är inhandlat... likaså champagnen... men vi börjar med att gå ut här på gatan och dricka lite glögg i julgransståndet !!
Tur att MG är helt bekväm med smällare... oavsett hur det dånar, låter och ser ut så bryr han sig inte.