När man straffar varann.....

Somliga lever i relationer där  man straffar varandra  och ur detta kommer ingenting gott. 

När en av parterna blir polis.. ska styra upp och  ”lära” sin partner ett visst beteende… då kan man anse att förhållandet är på väg utför. 

Om sedan inte partnern nappar och gör rätt.. ja då kan hen bli bestraffad på olika sätt.  Ibland med silent treatment  som är en låg och eländig form av bestraffning.

Vuxna människor ska inte straffa varann. Över huvud taget inte.

 

En barometer på om man passar samman är om man kan öppet berätta om de förväntningar som man har på sin partner… och prata sig samman.. kanske försöka mötas i mitten nånstans. 

Båda måste kunna acceptera drag hos partnern som inte är perfekta.. för sådana drag har vi alla.

Somligt kan man ha överseende med och annat inte. 

Och det man inte kan ha överseende med , det man inte  straffa fram…utan det är bättre att gå skilda vägar när man konstaterat att nej, jag kommer aldrig stå ut med att du reser till Thailand med dina vänner två gånger om året…. eller vad nu kan vara.

Hot ska man inte utsätta varann för

” Om du fortsätter åka till Thailand med dina vänner så gör jag slut”.,,,

Då är det mest okey om man helt enkelt gör slut  direkt och förklarar att man aldrig skulle stå ut med och acceptera dessa Thailandresor… eller vad det nu är som partnern inte vill göra avkall på.

 

 

 

 

En del människor är så emotionellt trasiga att de tror det är kärlek  om partnern  gör avkall på allt sitt och bejakar det du säger och vill …och använder ofta orden ” Om du verkligen hade älskat mig så….”

Nej mina vänner, det gäller att  ha tillit till varann, vara givande  och visa respekt.

Kärlek är tufft och ingenting för veklingar !

Kram & kärlek💖

1 Ghostwriter:

skriven

Igår skrev du att jag och min framtida man inte är lika redo därför dröjer det. För bara någon månad+ sedan såg du dock att vi Var lika redo. Det känns som det kan vara jag som inte är 100 redo än. Stämmer det? och vad handlar det egentligen om?

Jag har t.om slutat dejta/chatta och inte träffat någon irl på snart 8 månader. Fokuserat på mig själv, släppt alla män från det förflutna och gör upp bra planer. Det som fattas är min framtida man, barn och vårt liv ihop. Vill helst inte vara 90 år innan första ungen kommer :D



Kram önskar en fin dag



Svar: Ja ni var lika redo men något förändrades... verkar som om något hänt i hans liv som fått honom att backa en aning... men det är tillfälligt. Kanske det också kan vara så att du ska hitta din egen stabilitet i livet innan ni möts. Kan vara ett kombo av dessa ting ! Kram :)
Esmaralda

2 Erika :

skriven

Hej! Tror du min arbetsintervju går bra i veckan?

Svar: Ja, känns som att intervjun kommer gå bra, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Imorgon är en månaden kvar jag ses C kvinna. Men finns det något som jag borde gör under den månaden?

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Ser C kvinna emot fram att få träffa mig och umgås med mig för vi har en jubileum som 10 år sedan vi slutar samtidigt i olika roller. Ser hon emot fram det?

Jag har tankar som tror att hon ska tycker det är tråkig att ses men då undrar jag om hon ser emot fram?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka dag är bättre att jag smsa C kvinna om att ses på den 23 maj.

Vilka dag är bättre?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

I lördags så ser ut som F kvinna blir glad att vi ses och söka hon uppmärksamhet eller vill hon prata med mig?

Ha det bra

Svar: Hon tycker det ska bli roligt att ni ska ses, kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon Es, ska jag ta chansen för lite mys och VIP hockey imorrn med J och J. Och ut på Riche. Är sjukt hockey intresserad sen jag var barn. Hoppas att J piggar på sig. J R ser han det som kompis med mig eller är han intresserad av mig ? Saknar J redan och vill ju såklart träffa honom.
Kram

8 Kärlek :

skriven

Hej
Finns min nästa kärlek på den festen på fredag?

9 Linda N:

skriven

Viktigt inlägg! Åtminstone jag önskar ibland att jag kunnat agera annorlunda i vissa situationer. Tur man kan lära så länge man lever.💖

Off topic, men är det möjligen någon i bloggfamiljen som kan se var min pappas plånboksfodral m bankkort, id och coopkort tagit vägen? Bjussar mer än gärna på hittelön.
Kram och tack!

10 Lillan:

skriven

Hej Esmaralda.
Fint beskrivet.
Är väldigt förälskad i en man nu. Tror vi skulle passa samman.
Han har en del elände i sitt liv just nu. Just i nuet så får jag inga klara besked om han kan tänka sig en relation med mig. Jag vet att han inte kan det nu för allt runtomkring. Jag mår Inge vidare i situationen, grubblar, saknar och vi har fina stunder ihop. Jag tycker verkligen om honom. Igår var jag ändå tvungen att ta upp det, Kan du se en chans för dig och mig?

Har jag pressat honom för mycket nu? Vad ser du Es, Tycker han om mig också? Kan det bli att vi börjar dejta seriöst och kan det leda till en relation?
Kram

11 Skorpan:

skriven

Ja allt detta o ändå vill jag ha ett parförhållande, är jag helt frisk månne ;). Behöver bättra mig på många plan... O be till högre makter kanske...

Sovit jo men ändå så trött. Undrar när det kommer att vända o bli bättre, om nåt år? Tog en lugn promenad igår kväll o av nyfikenhet gick jag förbi brandstället en liten bit bort från oss. Ödehus som börjat brinna ett tu tre, månne nån tänt på det? Mycket rök o t om varit en varning om att hålla fönster o sånt stängda.

Ja måndag, igen, ser du nåt gällande min jobbvecka o finns det nåt budskap från mina änglar månne?

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Känns viktigt att du analyserar mer än du brukar nu under veckan men ser inte varför, kram :)
Esmaralda

12 Lucia :

skriven

God morgon,

Nu behöver jag din hjälp.

Ser du om vi kommer hyra ut vår bostad eller sälja innan hösten är här?

Kram!

Svar: Mycket talar för en försäljning, kram :)
Esmaralda

13 ann-marie:

skriven

Hej!
Känner mig lite sämre på senaste tiden. Tror du det kan bli lite bättre igen?
Det skulle underlätta min vardag en del, tror jag.
/Kram och tack för det fina arbetet du gör

14 H:

skriven

Godmorgon Ez ♥️
Silent treatment är jag uppväxt med, det skadar verkligen människor att inte kunna kommunicera ordentligt och bara bli motarbetad..

Ez….. ska jag bo kvar i nuvarande lägenhet eller flytta till en annan jag blev erbjuden just idag? Får du någon känsla? Kram

Svar: Det ser ut som om en flytt kommer men osäker på när, kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej gjorde jag fel som ljög lite om min bror kände att jag kunde inte säga hela sanningen till dom 2 jag ska träffa snart igen.

Längtar tills 2 maj då jag ska träffa dom:)

Kram

Svar: Vita lögner är ok i vissa lägen tycker jag, kram :)
Esmaralda

16 Snödroppen💞:

skriven

Godmorgon💞
Jag förfasas när jag läser om sånt här. Levde många år i sånt förhållande o blev straffad på de mest konstiga vis men värst var ändå silent treatment, fy fan men nu är jag fri och den känslan är underbar. Jag har ju träffat en man som det klickar så bra med och nu undrar jag om han hittar jobb här så vi kan flytta ihop? Vi har pratat så mycket om detta och vi trivs verkligen tillsammans💞
Ha en fin dag🥰

Svar: Jag får en positiva känsla och jobb kommer, kram :)
Esmaralda

17 Liljan:

skriven

"Om han/hon hade gjort si/så så som jag ville hade det varit bevis på kärlek" bla bla bla...
I ALLA relationer, kärlek, vänskap, familj så spelar det ingen roll hur mycket man vrider och vänder sig. Är motparten inte villig till att se och använder kärleken som en hållhake, så kommer man att förlora sig själv inom en snar framtid.
Jag har upptäckt att min skara av vänner har minimerats för att min tidigare approach av att ställa upp i tid och otid har bara varit en nackdel. För att de jag har hjälpt aldrig har hjälpt mig tillbaka. Eller att jag slutade höra av mig till de jag trodde var vänner, och få veta att de tycker att jag verkar vilja "vara bättre". Och ja, det måste jag hålla med om. Jag är VÄRD bättre, därav att jag tagit beslut, stängt dörren och gått vidare.
Uppoffringar är aldrig kärlek.

För två år sedan efter en traumatisk sjukhusvistelse så var jag äntligen hemma och kunde börja jobba. Sambon undrade om han kunde åka på sin kompisresa. Vem är jag att säga nej? Utifall om något skulle hända? Man kan inte leva på standby "utifallatt".
Ok, visserligen gör vi det nu mitt i en ivf-process. Men vi måste försöka leva. Göra planer för vår och sommar. Med förbehåll att vi kanske får ändra dem i all hast.

Idag är det måndag och det är kaffe vid sängen.
Kram till er 💕☕🌄



18 Jag:

skriven

Du slog huvudet på spiken. Vi ska gå i parterapi. Jag förstår ingenting.

Svar: Bra, lycka till :) Kram :)
Esmaralda

19 Jeanette:

skriven

Tack det ser jag framemot :)

Kram

20 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Jag är urusel på relationer och kärlek, kanske jag därför är den eviga singeln. Har gett upp för länge sedan.

Jag skulle så gärna vilja göra en kort resa till Belfast från London, ser den ut att bli av eller får jag skippa på grund av ekonomin?

Kram

Svar: Kan bli en ganska dyr avstickare... planera noga och ha koll... kommer du inte dit nu så blir det så småningom, kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Amen ! Skriver under dagens blogginlägg med råge.

Trevlig Måndag önskas
Ny vecka nya möjligheter ?

kram Anki med flock

Svar: Japp, ny vecka och nya möjligheter, så är det, kram :)
Esmaralda

22 Hemlig :

skriven

Antar att han kommer stanna i sin relation?

23 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska gå dit kl 13:00 hittar jag min byxa 😎ska inte gå dit längre 😎 för mina pengar tar slut, mate är så dyrt 😌

Svar: Ja, bättre att gå till klädbutiken mer sällan, kram :)
Esmaralda

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker lite efter dessa onödigt frågor men jag ska var mig själv och gör allt som jag vilja. Har kul medan jag kan och ta det lugnt. Imorgon är en månaden kvar då borde jag gör vad jag vill. Tills jag ses C kvinna. Det är ofta som jag har inte tänker på innan. Något som jag borde njuta av också än lyssna på en viss. Min kropp behöver få en ordentlig energi och orka mer. En lugn känslan också och trygg i mig själv. Viktigt är jag lyssna på mig själv än andra.

Jag har gjorde så mycket som är fördelar för många men nu behöver jag lyssna på mig själv och ta hand om mig själv tills den dag kommer. Då har jag bättre förbereda på det kommer och mer avslappna också. Det vill jag var att våga mer också.

Ha det bra

25 Lillan:

skriven

Hej Esmaralda.
Fint beskrivet.
Är väldigt förälskad i en man nu. Tror vi skulle passa samman.
Han har en del elände i sitt liv just nu. Just i nuet så får jag inga klara besked om han kan tänka sig en relation med mig. Jag vet att han inte kan det nu för allt runtomkring. Jag mår Inge vidare i situationen, grubblar, saknar och vi har fina stunder ihop. Jag tycker verkligen om honom. Igår var jag ändå tvungen att ta upp det, Kan du se en chans för dig och mig?

Har jag pressat honom för mycket nu? Vad ser du Es, Tycker han om mig också? Kan det bli att vi börjar dejta seriöst och kan det leda till en relation?
Kram

Svar: Han gillar dig men osäkert om det blir något bestående, kram :)
Esmaralda

26 Linda N:

skriven

Hej, min pappa ringde just; hans plånboksfodral är upphittat. Ingen är gladare än jag just nu. Tack änglar, hjälpare o hemvårdspersonal.💕

Svar: Oh vad bra :) kram
Esmaralda

27 AnnaK:

skriven

Inte silent treatment men på andra sätt manipulativa beteenden i mitt förhållande....

Finns det något sätt för mig annat än terapi? Har inte riktigt råd med det. Är bara det lilla modet som saknas. Skulle vara sån lättnad att bara säga precis som det är.

Kram 🤗

Svar: Kanske du ska prata med någon som du litar på och känner dig trygg med, kram :)
Esmaralda

28 Jordgubben :

skriven

God morgon 😄

Jag undrar om du kan se något ang min pojkväns föräldrar hur dom tänker ang oss? Ser dom att saker är mer vårat fel att min pojkvän dragit sig undan dom och umgås mindre och att dom inte förstår att det beror på att dom pratat illa om oss inför hans syskon och släktingar ? Dom ägnar vara tid mer med dom andra bjuder hem dom på middagar och umgås. Medan aldrig bjuder hem oss på middagar ? Man undrar lite varför ? Kram

29 lilla M:

skriven

Hej Es! Kommer kärleken att lysa med sin frånvaro hela 2024?

30 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron Es


Tack för förklaring på fråga igår.

Ja du det finns de som inte bara "leker" polis utan är/var det. Han var min stora Kärlek o vi hade ett Sagobröllop där kollegorna stod med sablarna som en gång då vi kom ur den vita vackra kyrkan och vi hade poliseskort jättevackert minne..

När vardagen började visade han sitt rätta jag han drack, slogs o var öppet otrogen:(

Han kom från en miljonärsfamilj men hade noll uppfostran! Vi fick ett efterlängtat barn tillsammans som också han älskade väldigt mkt, tyvärr valde han otroheten o att både slå o dricka! Då vi jobbade på samma myndighet fick jag en kväll ringa o be om hjälp av min chef som kom med laddat vapen o 2 kollegor o hjälpte oss hem till mina kära föräldrar.♥︎♥︎
Det hände en hel del till o vid ett tillfälle sprang jag barfota ut i snön o ropade på hjälp, men alla var rädda för honom! Tänk att en människa o dessutom Polis nån man ska se upp till beter sig så!Han har idag nytt barn o fru o vårt barn hör han aldrig av sig till inte ens sina barnbarn som han aldrig sett hemska karl!!!!

Fråga: tänker han nån gång på vårt barn, kommer han ta kontakt nånsin (inte med mig)
och be om förlåtelse?

Ett gott råd stanna inte kvar i ett sånt förhållande även om det gjorde ont ett tag för alla vill ju ha kärnfamiljen. Jag är glad att jag var stark nog att lämna även om det satt sina spår på både vårt barn o mig...

Kram
☆♥︎☆

Svar: En fruktansvärd erfarenhet du har med dig.. sådant som man önskar alla ska slippa !Jag tror att han tänker mest på sig själv men då och då på ert barn och det känns som om det kommer bli någon form av kontakt dem emellan så småningom, kram :)
Esmaralda

31 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Allt sånt får mig att undra om ett parförhållande är värt detta? Är jag ens skapt för sådant? Har börjat tvivla att det kommer att ske.
Tack för viktiga ord.
Tack och kram!

32 Vb:

skriven

Kan det blir bättre när jag tar upp det med honom? Kan det bli bättre om jag sätter gränser eller detta är inget att kämpa för?
Kram

33 Jordgubben :

skriven

God morgon 😄

Jag undrar om du kan se något ang min pojkväns föräldrar hur dom tänker ang oss? Ser dom att saker är mer vårat fel att min pojkvän dragit sig undan dom och umgås mindre och att dom inte förstår att det beror på att dom pratat illa om oss inför hans syskon och släktingar ? Dom ägnar vara tid mer med dom andra bjuder hem dom på middagar och umgås. Medan aldrig bjuder hem oss på middagar ? Man undrar lite varför ? Kram

34 Vb:

skriven

Kan det blir bättre när jag tar upp det med honom? Kan det bli bättre om jag sätter gränser eller detta är inget att kämpa för?
Kram

35 Helena Ir :

skriven

Nej det kan ju inte vara meningen med livet att göra livet till ett helvete för varandra. Mer än så är vi värda!

Usch kallt ser framemot varmare väder och längre promenader igen!

Kram

Svar: Ja här har vi 3 grader varmt.... hu..... kram :)
Esmaralda

36 Mts:

skriven

Hej!
Får jag fortsätta bo kvar i lägenheten?
Kram!

Svar: Ännu en tid, men en flytt kommer, kram :)
Esmaralda

37 Vitlilja :

skriven

Är det henne jag såg på väg till jobbet? Såg hon mig?:)

38 Kärlek :

skriven

Hej
Finns min nästa kärlek på den festen på fredag?

39 Mimi:

skriven

Hej!

Ser du om jag kommer tillrätta på min nya hemort. Har inte flyttat in allt i min nya lägenhet och har inte sovit där ännu. Känns lite skrämmande att sova där ensam. Kommer det att bli bra??

Kram

40 Lill:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någonting kring mina frågor.

Tycker han att jag pressat honom?

Finns det möjligheter för oss att gå in i en relation?

Kram


41 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Märkligt svar o egentligen inte för jag är ju inte den som desto mera analyserar i mitt jobb, tack o lov slipper jag sådant ,D. Vet nu iaf vem som kommer att få högstahönsposten o det får mig lite fundersam. Kommer detta att stiga denna människa åt hatten Es? Blir ju aningen, mycket, outhärdligt här då... Förändringar kommer o positiva, hoppas jag.
Kram Skorpan

42 <3:

skriven

Godmorgon Es, ska jag ta chansen för lite mys och VIP hockey imorrn med J och J. Och ut på Riche. Är sjukt hockey intresserad sen jag var barn. Hoppas att J piggar på sig. JR ser han det som kompis grej och etablera ny vänskap/kontaktnät eller är han intresserad av mig ? Saknar J redan och vill ju såklart träffa honom.
Kram

43 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag onskar att jag hade kunnat lita pa en partner. Nar man har barn och bor i annat land sa ar det sen mycket komplicerat.

jAg forsoker nu fa finanser sakrade sa snabbt som mojligt men det finns en oro.

Ser du om jag behover oroa mig eller om han haller det han lovat?

Du skrev du ser att nagot ar fel men kunde inte se vad. Kan du se om han ljuger om finanser, om henne eller allt?

Kram
Maja





Svar: Jag tycker du ska ta professionell hjälp så du får det som du lagligt ska ha vid en separation, kram :)
Esmaralda

44 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Har sett en så söt cavalier på jobbet idag så söt:)

Kram

Svar: Ja, de är galet söta :) kram :)
Esmaralda

45 Dani:

skriven

Hej!
Hade tenta idag ser det ut som det bra/blev godkänt?

Kram

46 Zita :

skriven

Hej! esmaralda tror du min vecka blir bra?

47 .:

skriven

Hej Es!
Nu kan jag äntligen handla mat!! :)
Jag fick aldrig något mejl av Klarna... Men dom har tydligen ändrat så att det är som det ska vara. Eftersom att jag inte ens har fått någon typ av fråga så var väl problemet/felet tillräckligt tydligt i chatten.

Svarar S på mejlet snart?

Svar: Vad bra, förstår att det måste vara en lättnad.. kram :)
Esmaralda

48 Mts:

skriven

Hej igen!

När kommer flytten? Så himla stressad över detta. Menar du att det blir flytt inom några veckor, månader?
Kram!

49 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att jag har F kvinnas mobilnummer fortfarande som det har inte använda på länge. Jag vet inte vad ska jag gör med den. Jag tänker väl fråga henne om det i mejla men kan jag gör det?

Ha det bra

50 Ally:

skriven

Straff är aldrig bra och inget bra sätt i en relation, det säger sig själv.
Hur ser jobbet ut att bli/utvecklas framöver? Är ju bara min 3:e vecka o introduktionen blev ju mer ett inkast o kaos., lite besviken. Hoppas allt lugnar ner sig o jag landar o det blir bra…
Tror du hen tänker på mig o vill ses?
Kram :) 🌻

51 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar ibland om C kvinna vill att jag ska försvinna från jorden. För hennes beteende är helt konstigt. För hon borde vet att hon har vet att hon rädda min livet och låta mig kämpa hela vägen tills idag jag blir den person.

Jag borde kanske var ärligt mot henne om att det tack var henne som jag överlever från gymnasietiden. Det kan jag berätta för henne när jag ska träffa henne?

Då borde hon förstår...

Kan jag berätta för henne?

Ha det bra

52 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar ibland om C kvinna vill att jag ska försvinna från jorden. För hennes beteende är helt konstigt. För hon borde vet att hon har vet att hon rädda min livet och låta mig kämpa hela vägen tills idag jag blir den person.

Jag borde kanske var ärligt mot henne om att det tack var henne som jag överlever från gymnasietiden. Det kan jag berätta för henne när jag ska träffa henne?

Då borde hon förstår...

Kan jag berätta för henne?





Ha det bra

Svar: Hon har varit viktig för dig men idag är du stark och kan stå på egna ben och det tror jag gläder henne.. kram :)
Esmaralda

53 Mercan:

skriven

Esmaralda jag hittade svart tiger byxa ,köpte den,provade,Esmaralda tycker du att jag ska behålla den ,tycker du den är snygg på mig🤔💕🤗😎

54 Anonym:

skriven

Jo men om ens partner reser diten o datan och du vet att otrohet KAN uppstå Vf inte sätta gräns och säga nej till utlandsresor?
Kramar

Svar: Det där med resor var bara ett exempel.... och klart man ska sätta gränser och inte finna sig i sådant man inte mår bra av men det bör ske utan hot och omogna reaktioner... man bör prata om saken och komma överens, mötas halvvägs kanske och kan man inte prata eller enas .. då tycker jag att man ska ifrågasätta hela förhållandet... då är något allvarligt fel... kram :)
Esmaralda

55 G.H:

skriven

Hej Esmaralda!

Härom natten drömde jag att jag gick omkring och drog en barnvagn med tre pojkar som var mina barn och jag kände mig så lycklig! (Har två söner)
Betyder drömmen något?

Kram:)

56 E:

skriven

Några tankar på mej idag på hens födelsedag?
Jag har valt att inte gratta.
Kramen🤗💖

57 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns bättre nu men jag förstår ju jag har många tankar om C kvinna. Det är svårt att släpper dom men jag ska försöka prata med henne om allt som jag ska hinner med.

Det blir kul att få ses henne om en månaden

Ha det bra

58 Mercan :

skriven

Jag går nu 🙂 ska lemna tillbacka tiger byxan svarta, för jag önskar mig annan byxa Esmaralda som liknar tiger söt rosa blå randiga som jag missade Esmaralda 😊 och kommer köpa den som jag hittar den som jag önskar mig verkligen som du rådde mig Esmaralda 🤗

59 Bonytt :

skriven

Jag fick visning på två lägenheter av samma hyresvärd. Så säger dom att de kräver borgenär (har anmärkning). Finns det någon chans alls att de kan tänka om eller är de hårda? För min släkting har bott hos dem och också har anmärkning. Så lite märkligt allt. Kan man be släktingen ringa och trycka på? Jag har ingen borgenär och har man inte haft de sen man flyttat hemifrån då vill man inte börja

Kram

Svar: Din chans minskar, så är det tyvärr.. men det finns nog andra hyresvärdar som kan acceptera, kram :)
Esmaralda

60 <3:

skriven

Så trist väder här hemma snö och minusgrader. Ser det ut att bli en lyckad kväll imorrn med J och JR ? Kommer J och jag känna wow igen imorrn när vi ses. Tror vi båda är lite trötta denna period av året. Hpppas att jag gör rätt som åker imorrn.
Kram

Svar: Har förutsättningar att bli en bra kväll i morgon... ha rimliga förväntningar, kram :)
Esmaralda

61 E:

skriven

kommer jag att byta jobb snart?

Svar: Ja, så ser det ut, kram :)
Esmaralda

62 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Har uppstått en situation där jag känner lite distans till den andra personen vilket jag inte vill egentligen.

Kommer vi att lösa det här? Och kommer vi vidare?
Kram

Svar: Kan ni enas i samtal så ökar chansen att ni kommer vidare, kram :)
Esmaralda

63 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte varför jag fick såna känslan ibland. Jag försöka alltid ignorera det och har fokusera på annat som jag lyckas ofta. Jag mår bättre nu men du kan radera den andra fråga. Vill glömma bort det.

Jag ska tänker positiv i fortsättningen och var starkt också. Känner nöjd och tacksam också.

Jag vet ju jag är duktigt att kämpa varje dagar.

Ha det bra

Svar: Javisst är du duktig och en kämpe, 100 %, kram :)
Esmaralda

64 Kärlek :

skriven

Hej
Finns min nästa kärlek på den festen på fredag?

Svar: Chansen är inte så stor men kan bli kul i alla fall, kram :)
Esmaralda

65 Smulan:

skriven

Fortfarande öm och mörbultad 2 veckor efter min op. Ska ringa imorgon och be om att få vara sjukskriven 1 vecka till. Får jag igenom det?

66 Bjork:

skriven

Hej tack för båda svaren:)


Kram

67 Mercan :

skriven

Esmaralda 😎😉😎ser du vilken dag jag bör gå dit 😚 att jag hittar min byxa under veckan 😀😀😀blir det snart eller dröjer det till nästa månad 🤔 💞 🙂 ha ha 😂 och jag ska samla mina krafter och ska kämpa sluta röka 😌 💞 🤗 det är värd 😌 😎 🤗

68 Mallan:

skriven

Ja kärleken är inte lätt alla gånger. Levde i en allt annat än bra relation. Hellre själv just nu innan den rätte dyker upp, vilket jag tror o hoppas att han gör.

Nu letar jag ny bostad igen så fokus på det och barnen. Tänker att det löser sig... Snart

Ha en fin kväll

Svar: Beta av en sak och gången och det kommer lösa sig, kram och stort lycka till :)
Esmaralda

69 A:

skriven

Hej,
Ser det positivt ut att hyra bil här eller bättre ordna utflykter på annat sätt?
Kram

70 Vb:

skriven

Hade du litat på honom?
Kram

71 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
En nyfiken fråga bara…
Är mina känslor för honom starkare än vad hans är
För mig? Kram

72 .:

skriven

Ja, verkligen. Oerhörd lättnad!
Så imorgon väntas leverans! Och zucchinipaj står på middagsmenyn :)

73 KJS:

skriven

Hejsan. Kommer jag att få ett jobb som är fast anställning och vilket jobb blir det. Hälsn KJS


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: